אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. אני חדש בנושא... אפשר לקבל לינקים לחנויות שמוכרותל את כל הדברים היפים שראוים בכתבות...???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה זה משנה אם אני שם את הזיכרון שלי על T1 או על T2 ????
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם לוח של ASUS P5B-E מעבד QX6700 כרטיס מסך Gefours 7600 GS עם 512 MB זיכרון 2G 667GHZ KINGSTON אני יכול לעשות OC בעזרת תוכנה של ASUS AI Booster מהירות המעבד CPU frequency = 266 ניתן לשנות עד ל 643 CPU ratio = 10 ניתן לשנות מ - 6 עד - 28 מהירות הזיכרון DRAM voltage = AUTO ניתן לשנות בין 1.8 ל 2.1 DRAM frequency = AUTO ניתן לשנות 533-1067 מהירות כרטיס PCI-E PCI Express frequency = AUTO ניתן לשנות 90-150 1. מה אתם ממלצים לי לשנות כדי לשפר את הביצועים של המעבד? 2. מה זה CPU ratio ? 3. האם ממולצץ לשנות את המהירות של הזכרונות ולכמה? 4. לכמה לשנות את מהירות כרטיס המסך? 5. לכרטיס מסך יש צלעות קירור האם רצוי להתקין מאורר על הצלעות כאשר עושים OC? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
הי , כמו שאתם בטח יודעים, היום קיבלתי את הוולקנו +7, התקנתי אותו ועשיתי OC למעבד שלי ל900 (6x150) . הוולקנו מטפל יפה במעבד ומשאיר אותו בחום ממוצע של 30 מעלות . לוח האם לעומת זאת כבר מגיע לחום של 40 (32 לפני ההאצה) מעלות . נסיתי לכוון מאוורר לכיוון הציפסט הראשי , שגם לאחר ההאצה נשאר קריר , אבל זה לא עזר ... נגעתי בזכרונות והם גם די קרירים . אז איך אני יכול לקרר את הלוח-אם ? :-\
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז שקט מאוד יחסית למארזים בשוק...TT-SVIKING ויש לציין שהוא בולם רעשים באופן סביר מאוד.. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להגדיר או לקנות פיזית את הפוטנציומטר של הVX ולהרכיב לBT הרגיל משום שאני רוצה להוריד את טמפ' המעבד שלי.. והוא פועל לי בסטוק שלו על 1328RPM כפי שמצויין ע"י ASUS-PC PROBE2 והMB עומד על 34-35 מעלות.. המעבד עומד על 38-43 במאמץ..והמעבד הוא D840 3.2..האם יש אפשרות כזו להעלות לו את המהירות.. שאלה נוספת היא האם יש אפשרות במארז הנ"ל להתקין קירור להארדיסק משום שיש לו את המתקנים הצדיים שמלביש אותו ללא ברגים..ואם כן אפשר המלצות. תודה מראש למגיבים.
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
>>המפרט בחתימה<< טוב בנתיים הגעתי לOC של 2.76 במנוחה אצלי זה 35מעלות ובמאמץ 50-55 על המעבד יש את הקירור Freezer 64Pro ואם משכה MX-2 כרגע אין תוספת מתחים למעבד,רק לזיכרון 2.3 מהירות BUS זה 240 HT אצלי ב X3 .אני רוצה למשוך עוד את הכרטיס.כי אני רואה בבנצ'מרקים ואני גם מרגיש שיש איזה הגבלה מצד המעבד.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שמעתי שהסיילנסר VGA3 מסוגל לפגוע בכרטיס, אחד ממשתמשי הפורום אמר לי שהכרטיס שלו (9550) מת בגלל הסיילנסר והXT שלי מת הבוקר, ואני לא יודע אם לחשוד בסיילנסר או לא מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
התקציב: עד 50 ש"ח. הערות: לא אכפת לי מהרעש, אני רוצה מאוורר חזק ביותר עם דחיסה גבוהה. עריכה: חשבתי על מאווררים ללוחות חשמל וכדומה אבל אין לי אפשרות להשיג, אז מוטב שזה יהיה מאוורר רגיל עם אפשרות להזמין מהאינטרנט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המעבד core i5-750 והקירור שיש לי הוא אוויר freezer 7 rev.2 עכשיו הבנתי שבשביל אוברקלוק הוא לא הכי מיודע מה ואני לא אגיע איתו כלכך רחוק... השאלה שלי היא אם הקירור מים הזה,ואני רוצה קירור מים רק למעבד כי כל השאר אצלי סבבה לגמרי... אם הקירור הזה יעשה את העבודה ואם למישהו יש ניסיון איתו..? תודה.. http://www.skypc.co.il/pl_product~CWCH50~18~0.htm
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור למעבד I5 2500K בכוונה לעשות OC יש לי 250 ש"ח בשביל זה בדקתי כבר באתר ולא מצאתי משו רלוונטי לגבי זה או משו מובן השקט לא הכי חשוב לי אבל רצוי שיהיה שקט ואני רוצה לקנות את הקירור באייבורי מיכיוון שיש לי סניף של אייבורי 2 מטר מהבית שלי ואני מכיר מישו שעובד שם אז זה יותר נוח לי אין לי כוונה לרוץ לכפר סבא או מקום אחר בשביל זה חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7399&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7050&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7704&CatCode=553 עריכה: אני מעדיף לחסוך ולא להוציא את הכל אבל אם יש הבדלים די גדולים אז סבבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב התחיל להרעיש במיוחד, לאחר בידוד התקלה הבחנתי שהבעיה נובעת ממאוורר המעבד. המעבד שברשותי הוא CORE 2 QUAD Q8300 2.5GHZ מחשב בן כשנתיים. המאוורר של המעבד מרעיש במיוחד, פירקתי את המאוורר שימנתי וניקיתי אותו ואת המחשב שהיה מפוצץ באבק. העניין לא נפתר. לפי דעתי המאוורר התחיל להסתובב מהר מהרגיל כנראה עקב בעייתי חימום של המעבד. השתמשתי בתוכנת CORE TEMP שקראתי כמומלצת באתר. התוצאות של התוכנה מפורטות בתמונה שהעלתי. ברצוני לדעת: האם זו טמפרטורה נורמלית? מה יכולות להיות הסיבות שהמאוורר מסתובב כל כך מהר\ מרעיש מלבד תקלה במאוורר? במידה ואני צריך להחליף מאוורר, האם אני יכול להחליף רק את המאוורר או שאני חייב להחליף גם את גוף הקירור? נ.ב לפני כמה ימים נתקע לי המחשב…
-
- 17 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אז קראתי בפורום,והרצתי את זה כמעט 14 שעות. הטפ' של ה-CPU עלתה למקסימום 37 מעלות.עכשיו השאלה היא כזאת: מה אני צריך לדעת מהנתונים?כי זה מראה ומראה..ומראה..ואין אפשרות לראות מה היה לפני שעות.אז מצרף תמונה ואנא עזרה מה זה אומר. אם היה FAIL במשהו זה היה עוצר?מראה משהו? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוור שאני מקבל עם THERMALRIGHT 120 בסוקט 1366 ברשימה הנ"ל מופיעים מחליפים פוטנציאלים http://www.scythe-usa.com/support/support_temp/002/fan_spec.html יש כמה שנראים לי כמו : http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html או זה http://www.scythe-usa.com/product/acc/022/dfs1238_detail.html או אך הרעש שלהם גבוהה האם יש למישהו מאוורר חלופי שנותן הספק דחיפת אויר כמו כאן עם רעש נמוך ???
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום כולם, הורדתי זה עתה את התוכנה CPUCooL בגרסא 7. התקנתי, עשיתי ריסטרט כנדרש והרצתי. יש שני בקרי טמפרטורות פה. Temp1 = 35 Temp3 = 70 מזה מה? ואם המעבד שלי עובד על 70 זה נורא נכון??? את המפרט שלי ניתן לראות מימין - אנא עזרו לי לקרר חזרה את המחשב.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני מעוניין לבצע לכרטיס הזה OC, אבל אני רואה שהוא לא סוחב יותר מדי בלי להקפיץ לו טיפה את הוולטים. עכשיו בכל תוכנה שבדקתי אני רואה שאי אפשר, שכביכול זה חסום. האם יש דרך לעקוף את זה? איך אני אמור לעשות OC במצב כזה שזה חסום...המקסימום שאני מגיע בCORE זה איזה 870 ואז מתחילים ארטיפקטים ב ATITOOL. תודה!
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז המחשב שלי הוא כזה מעבד 2800 פרסקוט לוח אם גיגהביט Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרון של סמסונג pc3200 ddr 400 Wintec אז ככה העלתי את הבאס של המעבד ל215 המכפלה זה 14 וזה הגיע ל3000 אבל יחד עם זאת זה העלה את הבאס גם של הזיכרונות מ400 ל430, זה אומר 215. אבל היו בעיות זה עלה לווינדוס ופשוט פעם נתקע בברוך הבאה ושהוא עלה אז ניהיה מסך שחור החזרתי למצב הקודם כאילו ברור השאלה שלי היא אם הזיכרונות אם 400 אז אי אפשר לעלות אותם יותר נכון ? או שכן ?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו , אני מעדיף לקנות XP 1700+ T-BRED ולעשות לו אוברקלוקינג מאשר לקנות מעבד יותר יקר כמו 2100+ או 2200 + .. אבל עד כמה בטוח ומוכח שאפשר לעשות לו כזה אוברקלוקינג ? אני מדבר על משהו כמו 2GHZ או 2.2GHZ לא יותר מזה .. אני פשוט לא רוצה לשרוף את המעבד אחרי שקניתי אותו ישר . הצעות או הערות (או אפילו הארות) בבקשה
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-