עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SharonSx,

עשיתי OC למעבד P4 2.8 GHz האוורסט כתב לי עליה של 5% מהירות השעון עומדת על 2.9 + ה FSB עומד על 140 במקום 133 גם עליה של 5%... עשיתי הכל דרך הביוס.. עכשיו יש לי שאלה! איך אני יודע שהכל תקין שאין לי נפילות בכל מיני מקומות במערכת? לפני ה OC הזה הצלחתי לעשות אחד והגעתי ל מהירות שעון של 3.0 עליה של 9% אבל המערכת קרסה אחרי כמה דקות ואז הייתי צריך לשנות את ההגדרות... תודה,

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה אתר מוכר את הקירור XSPC RS240 ? רציתי לקנות דרך XOXIDE אבל הם כבר לא מחזיקים את הקירור הנ"ל. חשוב שגם יהיה כמה שפחות דמי משלוח (כלומר משלוח זול).

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  3. Started by ThePinkPanther,

תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  5. לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI. מבחינת אחריות.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  6. מסודר בצורה הבאה: -מאוורר 1 מכניס אוויר בפנל הקידמי בחלק התחתון -מאוורר 1 שמוציא אוויר מאחורי המחשב בצד העליון -2 מאווררים גדולים וצמודים שמוציאים אוויר בדופן העליון האופקי. *בצד של המארז יש לי תשתית למאוורר נוסף אז חשבתי אולי להפוך את זה ל- 2 מאוורים מכניסי אוויר ו- 2 שמוציאים אוויר,כלומר להוריד מאוורר אחד שבדופן העליון(מכניס אוויר) ולסיים אותו בצד של המארז שיכניס אוויר. -מה נראה לכם יש בזה היגיון ,זה אמור לעשות סרקולציה טובה יותר או להשאר איך שעומד אצלי עכשיו? -איזה גורם חשוב יותר זה שבו יש יותר מאווררים שמכניסים ואוויר ופחות מוציאים ,להפך או שיהיו שווים בינהם?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by montigo,

אני רוצה ללמוד יותר לגבי כל עניין הכוח במחשב. סוגי הכבלים; איזה מתח לכרטיסים, כוננים, דיסקים קשיחים, מאווררים; מה נחשב יותר חשוב; איך הבורד קשור לעניין אספקת הכוח... חיפשתי כבר שעה מדריכים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר. מישהו יכול בבקשה להסביר \ לתת לי איזה מדריך שימושי? ???

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by Guy950,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Q9550 והמארז CM690, למארז אני שוקל להוסיף עוד מאוורר אחד שיהיה קירור טוב ומאוזן ואני עכשיו מתלבט לגבי הקירור של המעבד. בעיקרון אמרו לי שהFreezer 7 Pro הוא קירור מעולה למעבד ושומר עליו טוב. אני לא מתכנן לעשות OC (אולי בעתיד) אבל החדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר מאוד חם (במיוחד בקיץ) וכבר נשרף לי מעבד אחד אז אני לא רוצה לקחת סיכון עם מעבד שהוא יותר חזק ופולט יותר חום. אז מה אתם אומרים, Freezer 7 Pro הוא באמת קירור מעולה למחשב שיהיה דולק כל הזמן בחדר חם? וגם, כמו שאמרתי אני רוצה להוסיף מאוורר למארז, המליצו לי על 120MM אבל רציתי לשאול, איזו חברה כדאי? אני לא רוצה מאוורר רועש.. השקט לא כזה חשוב לי, מצידי שישמעו את המאווררים אבל שלא ירעישו כ…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by asaf556,

יש לי כמה שאלות 1)עשיתי oc לא גדול למפרט בצד העלתי את הבאס ל333 והכל היה בסדר עד שעשיתי ריסט אז המחשב לא נדלק עשיתי ריסט מהמארז המחשב נדלק אבל הoc אופס מה יכלולה להיות הבעיה יש לציין שבכל תדר שאני שם יש את הבעיה לא רק ב333 2)אני לא מוצא איכן שולטים על המכפלה של המעבד בביוס של הלוח במפרט אשמח אם תגידו לי איפה זה צריך להיות

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by sub_man,

אוקיי זה הפרטים של הלוח שלי(העתקתי מAIDA) Motherboard Properties Motherboard ID51-2300-000000-00101111-030199-$GB850 Motherboard NameIntel Garibaldi D850GB Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock100 MHz (QDR) Effective Clock400 MHz Bandwidth3200 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual RDRAM Bus Width16-bit Real Clock400 MHz (DDR) Effective Clock800 MHz Bandwidth3200 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots1 Expansion Slots5 PCI, 1 AGP RAM Slots4 RIMM Form FactorATX Motherboard Chipseti850 Motherboard Manufacturer Company NameIntel Corporation Product Informationhttp://www.intel.com/design/motherbd/index.htm BIOS Downloadhttp://w…

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  11. מפרט חומרה: מעבד : E8400 ק.מעבד: TT V1 לוח-אם: DFI DK X38-T2R זכרונות: CORSAIR XMS2 6400 2G 4-4-4-12 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 512 מארז: COOLER MASTER CM-690 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W אוקיי אז ככה הOC שלי הוא E8400@4G ,CORSAIR 800@890 (איני יכול לצרף את תמונת המסך של CPUZ מפני שמשום מה אינו מציג אצלי תוצאות אמת מדובר על CPUZ 1.45 , מ"ה VISTA ULTIMATE32 SP1). את ההוכחה ל4G אפשר לראות בפרטים של תמונת 3dvantage , ולזכרון ב-CPUZ (חשוב לציין שתזמוני הזיכרון היו חופשיים ולא מוגבלים ל- 4-4-4-12) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by bugosdckh,

קניתי לא מזמן כרטיס עריכת וידאו למחשב. וכעת הוא כל כמה זמן (נראה לי לאחר מאמץ) הוא עושה לעצמו אתחול מחדש. האם זה משום שהוא מתחמם? האם יש תוכנה שמראה לי את ההתחממות של החלקים במחשב? איך אני יכול לקרר את האזור החם? תודה

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  13. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  14. http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by yanivos,

האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by Mor Abergel,

חבר'ה בתוכנה EVERST------>SENSOR רשום לי ככה...: CPU: 50. AUX:24 (יש תמונה של מסך ואז זה רשום!!) יש לי לוח MSI Neo3 865PE... עכשיו מה זה אומר??? ה-AUX הזה ?.......טמפרטורה של מה זה !!! כרטיס מסך? יש לי Palit Ge-Force FX5700VE 256MB... (יכול להיות שלא כתבתי בפורום הנכון.....מקסימום תעבירו לאן שמתאים...) תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. שאלה זו תהיה מובנת יותר לבעלי לוח זה. בBIOS של לוח GIGABAYTE X38 DS4 בכדי לעשות O.C. לזכרונות ישנם 4 אפשרויות A-D שמאפשרים לבחור בין קצבים 200,266,333,400 FSB בתוך אותם אפשרויות ישנם מכפלות המביאות לקצבים שונים ודומים. השאלה שלי היא:באיזה תדר לבחור(200,333,266,400) כאשר אני עושה OC לFSB420 למעבד, האם זה משנה או האם ישנו חישוב כלשהו לניצול מירבי של הזיכרון? הזיכרונות הן של G.SKILL 4GB 1000MHZ (ב1066 המחשב קורס במשחקים). אגב, אני מנסה להריץ MEMTEST אך ללא הצלחה, דיסק לא עולה לי בBOOT, המערכת הפעלה היא VISTA 64BIT יש קשר?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by SeaMonster,

אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  19. אני רוצה לבנות צ'ילר אבל לא יודע מה עושים מה צריך וכו' האם מישהו יכול לרשום לי מהתחלה עד הסוף מה עושים איך עושים מה צריך עלויות והכל תודה לעוזרים וכמה עולה למלא גז אצל טכנאים של מקררים/מזגנים

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by ed@15,

שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל הבעייה שהוא מתחמם יותר מדי ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (קרוב ל - 80 מעלות) שזה מפריע באוברקלוק. חשבתי לקנות לו קירור רציני אבל הבעייה שאני לא מוצא אחד כזה, מישהו יודע אם יש קירור לכרטיס שניתן לקנות? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by swisaman,

אני כרגע עם OC למעבד AMD 955 ל3.8,והמעלות במאמץ מלא עלו בצורה מוזרה בשבועיים האחרונים~,מ58 ל65 במאמץ מלא, יש איזה דרך לקרר את המעבד להוריד אותו למיתחת 60 מעלות שוב? אני עם קירור MUGEN II,מארז CM590 עם מאורר SLIPSTREAM 12MM 1600RPM.. מישהוא יכול לעזור לי בזה? המחשב כבן שנה~

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by aviv512,

לפני כשבועיים הזכרון בכרטיס נשרף , הכרטיס כרגע אצל החברה - כנראה יחליפו לי אותו בינתיים אני מחפש אחרי קירור טוב לכרטיס geforce 7950gx2 המעלות דווקא היו בסדר בכרטיס לפני כן, יכול להיות שהגזמתי מדי, די קרעתי אותו על השבוע הראשון מחכה לשמוע מה יש לכם להציע תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  23. אם זה חשוב מאורר של כרטיס מסך...שימנתי אותו כי הוא לא הסתובב כמה זמן יקח לו עד שהוא יצטרך עוד פעם שימון?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by SlimShady_1,

אני רוצה לקנות קירור איכותי... ואני מתלבט בין שלושת אלו... http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper%206 http://www.aerocool.us/cooler/ht101.htm מיועדים ללוח Neo2 Platinum מעבד 64 3200 Newcastle אני מתכוון לשים על ההיט סינק שני מאווררים... מה שאני כן יודע זה הקולרמסטר יותר כבד בכמעט חצי למרות שלא מצאתי שום נתון על המשקל של הטרמלטק tower112 הבעיה שמצאתי רק סקירה אחת על הטרמלטק טאוור מנחושת לכן אני לא יודע ממש מה הביצועים שלו... רק לפי אח שלו מהאלומיניום וזה לא ממש משקף הרבה מצאתי על הHT101 מלא…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by keglevich,

רציתי לקנות את הקירור הנ"ל אבל לפי מה שראיתי בנתוני היצרן התברר לי שהמשאבה שלו או שאפשר לקרוא לזה מזרקה ??? עושה רק 120 ליטר לשעה??? בהנחה שאני קונה את המערכת ומחליף לה רקק את המשאבה ל 2000 ליטר לשאבה מחנות דגים זה ישפיע באופן ניכר על המערכת או סתאם יוריד 2-3 מעלות??? ועוד שאלה על מה אתם הייתם הולכים בהנחה שהמחיר היה זהה BIG TYPHONE או BIG WATER? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים