עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קירור BIG TYPHOON ספק ליברטי 400

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by lompy,

זה OC הריאשון שאני עושה לכרטיס מסך הורדתי את ATITOOL שתומך בכרטיסי נבידה והרצתי את הבדיקה האוטומטית שאומרת מה הOC המקסימלי שאפשר ברירת מחדל שהוא גילה זה CORE 490MHZ MEM 200MHZ כשהוא הגיע ל613MHZ ב CORE הWINDOWS התרסק כשהוא הגיע 260MHZ ב MEM אי אפשר היה לראות כלום במסך השאלה היא עם עכשיו אני יכול לקבוע ידנית על נאמר 600/250 בלי שום חשש? והאם יש שיפור משמעותי או שולי בלבד?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by SeaMonster,

אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. היי שלום לכולם... אני חדש בפורם ויש לי שאלה... כרגע אני בשלבי מודינג של המארז שלי.... אני רוצה שהיו לי צגים שיציגו לי את הטמפרטורה של המעבד והמארז.... רצוי שיהיה עוד חיישן אז מה עדיף לקנות?( אני גם לא רוצה לבזבז על זה הרבה כסף) יש כוננים לHD עם קרור והצגה של טמפרטורות ויש פאנלים שיש להם צג.... אז מה עדיף?? אם אפשר תמונה ולינק... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  5. פירסמתי פה כבר טרד על מנת לדעת יותר פרטים על קירור מים- בנתיים עד ההחלטה האם לקנות קירור מים או לא!! אני מענויין לקבל המלצה לקירור אוויר הטוב ביותר, עכשיו אין פה בעיה של מחיר, ולא מעניין אותי רעש, אבל בכלל לא מעניין אותי! המפרט של המחשב היינו:D920,P5WD2,7600GT,GIGABYTE AURORA,1GIGA DDR2 800MHZ עכשיו הזכרונות הם של חברת GEIL ולקחתי דווקא ספציפית אותם כי יש להם קירור סטוק שנחשב חזק, אבל הקירור סטוק של ה7600 וגם של המעבד לא נראים לי משהו בכלל (במיוחד של ה7600 שנראה ממש עלוב). עכשיו אני רוצה לקבל הצעה לקירור שיתן לי קירור כמה שיותר טוב, ולפרט למה בחרתם באותו רכיב. ודבר אחרון, המאווררים שבאים סטוק עם המארז ממולץ להחליף אותם או שכל מאוורר אחר יתן לי את אותה תפוקה.

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by ^_^,

אני מעוניין לקנות אותו ... מה אתם אומרים על המוצר? הוא מתאים בכלל לפנטיום 4 ? וכמובן אני ישמח אם תתנו הצעות להיטסינקים אחרים...

7. אני צריך Firmware לכרטיס מסך Asus Geforce 2 gts 7700 Deluxe 32mb לצריבת ביוס (OC4) המטרה לשנות את ה-MEMORY CLOCK 333@390, אני מחפש את הFirmware האחרון.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by nirmarcu,

קניתי לפני כשבוע מחשב חדש: AMD 5200, AC Freezer 64 Pro, GigaByte GA-MA78GM-S2H, COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT התקנתי את EasyTune5 שהגיע עם הלוח. הפעלתי אותו ב- idle והופיע ליד ה- RPM של המאוורר אזהרה - הערך היה 1057. אח"כ התקנתי COD4 ואחרי כמה דקות המחשב נכבה... ניסיתי שוב ושוב הוא נכבה... אח"כ גם בזמן גלישה באינטרנט הוא נכבה. הספקתי לבדוק בזמן המשחק את ה- EasyTune5 והאזהרה הייתה ליד ה- CPU ולא ליד המאוורר - הערכים היו CPU - 73c RPM - 2280 מספר שאלות: אילו ערכים נחשבים תקינים (טמפרטורת מעבד + RPM) ב- idle ובזמן מאמץ - כמובן עבור המפרט הנ"ל ?? האם 1057 RPM ב- idle זה גבוה או נמוך ? האם המעבד אמור להגיע לטמפרטורה של 73 מעלות ? האם EasyTune5 נחשבת תוכנה אמינה לבדיקת הערכים ? …

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by aviv512,

לפני כשבועיים הזכרון בכרטיס נשרף , הכרטיס כרגע אצל החברה - כנראה יחליפו לי אותו בינתיים אני מחפש אחרי קירור טוב לכרטיס geforce 7950gx2 המעלות דווקא היו בסדר בכרטיס לפני כן, יכול להיות שהגזמתי מדי, די קרעתי אותו על השבוע הראשון מחכה לשמוע מה יש לכם להציע תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום, באוורסט כתוב לי שהמאוורר של הכרטיס שלי הוא רק על 30% והטמפ' קצת גבוהות... אז אני רוצה תוכנה כדי לשלוט במהירות המאורר של הכרטיס מסך וכל שאר הרכיבים. יש לי SpeedFan אבל זה סתם זבל.. אני רוצה תוכנה אחרת..וגם יש לי rivatuner... אבל אני לא יודע איך משתמשים בה כל כך... אשמח למדריך או שתסבירו איך משתמשים בה... האם אפשר לשלוט במאוררים דרך אוורסט? (גרסה 4.20 אנלימיטד) אם לא אז אשמח לתוכנה פשוטה וטובה לשליטה על מהירות המאווררים.. (מקווה שזה הפורום הנכון ולא הייתי צריך לפתוח אותו בפורום תוכנה.. אם זה לא הפורום הנכון אל תנעלו בבקשה..) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by frodo,

יש לי מעבד AMD2000,וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case שבא עם מאוורר אחד. הטמפ' של המעבד שלי נעה סביב ה-57-60(ועוד בחורף ,יש לזכור-בקיץ עלול להיות שינוי ממוצע של כ-15-20 מעלות!!). יש לי מקום לעוד מאוורר מקדימה של 120 מ"מ ואני מחפש משהו טוב אבל באמת טוב שיוריד לי את הטמפ' כמה שיותר,אני רוצה שיהיה שקט,ואם יש אפשרות אז עם וסת למהירות. מה אתם יכולים להציע לי? והאם אני יכול בנוסף גם לשים בתוך המארז עוד מאוורר קטן שפשוט יעמוד על ריצפת המארז,זה אמור להועיל אפילו בקצת לא?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  12. צריך המלצה לקירור ב400 שקל למעבד E8400 . תודה רבה[=

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by Wreckovski,

דבר ראשון, אני רוצה רק לוודא.. ה-Si-97 החדש מיועד לסוקט A, נכון? כלומר אינו מתאים על 754? שאלה קצת טפשית, אבל אני מוכרח לוודת בכל אופן, חיפשתי השוואות עיקריות בין ה-XP90 וה-XP120, ואני לא מבין מה עדיף. מצד אחד, ה-XP120 נותן אפשרות למאורר 12מ"מ, בזמן שה-XP90 מורכב מיותר גוף קירור מה-XP120. אני לא יודע מה לבחור, בעיקר בגלל הפרש המחיר. ההפרש הוא אדיר, ואם זה לא מצדיק את עצמו, אז למה? בכל אופן, המטרה העיקרית שלי זה אוברקלוק לנניח.. 2300 מגה הרץ, אולי 2400, למעבד שלי. (ניתן לראות בחתימה שלי, ואלה מכם שעצלנים מכדי להסיט את העיניים: AMD Athlon 64 3000+ Newcastle 754) תודה רבה

14. יש לי את המעבד שיש לי במיפרט עכשיו אני מעוניין לעשות OC, הטמפרטורות פשוט לא הגיוניות. במנוחה CPU1 - 24 מעלות CPU-2 - 25 מעלות במאמץ CPU1 - 27 CPU2 - 29 אלה לא טמפרטורות נורמליות? הם פשוט נמוכות מידי.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by BURTON,

אני מקווה שזה הפורום הנכון בכל מקרה יש לי לוח אם של אינטל 865PERL ורציתי לעשות לו אוברקלוק אמרו לי שללוחות של אינטל קשה מאד לעשות אוברקלוק אבל ללוח הספציפי שלי יש תוכנה מבית אינטל שיודעת לעשות את זה ה intel desktop control center התקנתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיאה "an unexpected error occurred during initialization" האם למישהו הייתה את אותה בעיה או יודע לפתור אותה?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים ביצעתי OC למעבד, אך משום מה ה OC התבטל לי והמעבד חזר לקדמותו. מכיוון שכל הההגדרות בביוס התבלגנו שם, רציתי לדעת אם יש אפשרות דרך הביוס לאתחל אותו כך שכל ההגדרות יחזרו ל default כמו שהיה לפני ה OC. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  17. הי רציתי לדעת עדיפות מעבדים אחד על גבי השני :1) לא מומהר בתדר סטוקAMD 6000 athlon X2 3GHz 2) intel 2180 מומהר לתדר 3 GHz מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום, מצורפות הטמפרטורות אצלי במצב מנוחה, במצב מאמץ כשאורתוס עובדת ובמצב מאמץ כש-TAT עובדת. האם אני יכול להמשיך OC או שלא כדאי ואני אגרום לנזק? המפרט שלי במקומו (צד ימין). קצת רקע: אני כרגע בבאס 350 ומכפלה 8 המחשב יציב מאוד אחרי בדיקה במשך 15 שעות של אורתוס. יש לציין שהטמפרטורות היו דומות כשהיתי בבאס 310 ומכפלה 9. המעבד כרגע במתח סטוק. בנוסף, החלפתי את המאוורר של האינפינטי ושמתי במקומו את אחד המאווררים מהמארז (120 מ"מ שזרק אויר בכיוון הספק). בקידמת המארז הוספתי 120 מ"מ S-FLEX. כל מאווררי המארז במצב נמוך אך כאשר אני מעביר אותם למצב גבוה ישנה ירידה של רק שתיים שלוש מעלות בטמפרטורה של המעבד והלוח. כאשר המארז פתוח ישנה ירידה של שתיים שלוש מעלות גם כן. האם אני יכול להמשיך ב O…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by darkman,

היה לי תקירור המקורי של AMD והטמפ היו 47 לא במאמץ ובערך 53 במאמץ עכשיו קניתי ת ALX800 ושמתי לו מאוורר של ENERMAX ובלא מאמץ 45 מאמץ 50~+ מרחתי משחה טרמית והרכבתי את זה טוב 100% עכשיו מה ניתן לשפר *החוטים מסודרים, ויש עוד כמה מאווררים במארז(יש זרימת אוויר טוב) עכשיו אני יודע שזה לא מי יודע מה מה עוד אפשר לשפר?

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by Pika007,

שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by WinnerLine,

שלום. אני רוצה להתחיל לעשות OC יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות עליו תOC אז נתחיל במפרט: מעבד פנטיום 4 3.0 HTT מכפלה -> (15x200) זיכרון 512 DDR 1 200 MHZ כרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 לוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1840 עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לי ב OC אם בכלל אפשרי לעשות וכמה ?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  22. Started by Gliding,

היי, התקנתי את winXPx64. הדרייברים לא עושים בעיות אבל התוכנה שבאה עם הכרטיס TRIXX של SAPPHIRE לא מוכנה לעבוד. could not connect to low level driver. please reinstall trixx 1. איפה הבעיה? 2. התוכנה היא בטח הכי טובה לכרטיסי SAPPHIRE...שווה להתעקש עליה או שאני יכול לעבוד עם RIVA TUNER?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by yoav9,

קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by The_Byter,

לעוד תמונות

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  25. היי שמי עידן אני מבקש בבקשה עזרה לקרר את המארז הזה : Setto 1000 יש לי כרטיס מסך 260 gtx יש מצב שהוא עושה לי בלגאן ? כי זה קורה בזמן משחקים אין לי בעיה לקנות מאווררים מ KSP איפה שקניתי אותו רק שלא ישרף לי משהו נראה לי הוא לא מיועד לחום המארז הזה ( יש לו מאוורר אחד גדול ראיתי)

• 7 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים