עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav9,

קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by METAL,

מפרט: AMD 1000 Epox 8KTA (אם אני לא טועה אני כמעט בטוח) 256 sdram - לא זוכר את החברה - יש אפשרות לבדוק? geforce 4 ti 4200 msi creative sound card live! wd 30 gb 7200 rpm wd 40 gb 7200 rpm midi atx אין לי ידע קודם באוברקלוקינג (גמו שאתם יכולים לראות ???) יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג ולהגיע לתוצאות טובות? מה אני צריך לקנות/להוסיף/לשפר? תודה!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. יש לי מאוורר שאני רוצה להעלות\להוריד את הזרם כאשר חם במחשב בעזרת חישן חום הוצאתי את החיישן מספק כוח שהביאו לי אל תדאגו הספק היה דפוק. עכשיב אני לא מצליח להפעיל איתו מאוורר מה שעסיתי היה כך: חיברתי את המאוורר כרגיל ללא החישן והוא פעל עכשיו חתחתי חוט אחד וחיברתי בין החוט החתוך את החישן הצמדתי לו מנורה והוא לא פעל . למה? חיבאתי אותו ל12V הוא בצבע ירוק!

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by KoM,

מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by nadavP3,

חבל לחם על הזמן לקחתי מקום רישון ב 3dmark 2003 לradeon900 בגלל זה http://service.futuremark.com/compare?2k3=997175 זו התוצא החי גדולה ל RADEON 9000 http://forums.nana.co.il/popup/openfile.asp?FileName=Message3142274_.jpg

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by iakovl,

נמאס לי מהמארז שלי ואלה שקונים לא מתאימים לי. אני רוצה לבנות מארז בעצמי 8)(+עזרה מקצועית), אני בערך יודע מה אני עומד לעשות. מסגרת מתכתית בצורת מארז ועליה פרספקס (אמור לצאת משהו כמעט שקוף לגמרי). אני צריך מספר דברים: 1. מישהו יודע אם מישהו עשה משהו דומה. 2. טיפים לבניה. 3. מידות 4. כל דבר שלדעתכם יכול לעזור 5. רעיונות משלכם

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

לא יודע אם הופיע אצלכם בפורום המוד הזה אך הוא בינתיים המוד האולטימטיבי שלי - וחלום פרטי שלי. אתם שואלים מה זה YOSHI BOXX. מיתוך התוכנית בערוץ TECHTV בתוכנית THE SCREEN SAVERS הוצג פלא טכנולוגי זה שהוא שילוב של : Atari 2600 Nintendo Entertainment System Microsoft Xbox Nintendo GameCube Sony PlayStation 2 ומחשב חזק (לתקופה בה נבנה) לכתבה לתמונות

9. Started by fareedamr,

:AR15: רציתי לשאול משהו בקשר לlcd display .. איפה אפשר להשיג כאלה צגים למארז ? ואיך עושים את זה ואם יש מדריך ? אני יודע שזה קצת מסובך לעשות לבדו שצריך לעשות programing לצג וצריך ידע באלקטרוניקה כדי שהצג יראה את הטמפרטורה של המחשב או הזכרון או cpu . תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. אני מתלבט בין שניהם... האם הזלמן שווה את ההשקעה? או שבכלל עדיף אופציה אחרת? המעבד שהוא הולך להיות "מחובר" לו הוא זה שבמפרט בצד.... תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  11. עשיתי OC לזכרונות שלי שהם 533 שיניתי בביוס שירוצו על 667 (אפשר גם 800) עכשיו את המתח העלתי להכי גבוה שזה 2.2 מבחינת הלוח עשיתי בדיקה ב S&M לזכרונות והם יציבים.. הוספתי תמונות של ה OC ודגם של הזכרונות אני לא מבין איפה הקאטצ' פה מה זה כל כך קל להרים אותם ל 667 ? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by The_Byter,

למעבד 2.4 ו2.6. תודה !

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Bingo,

אחרי שסיימתי לעשות את ה-OC שלי שמתי לב שבכל פעם שאני מכבה המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן או שאני עושה ריסט הביוס נועל ה-CLOCK RATIO כאילו מחזיר את המעבד שלי לבמצב AUTO לבאס 266 במקום 333... מישהו יודע מה הבעיה????

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by realmagic,

מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום אני רוצה לשפר את הכרטיס הקיים שלי בכמה שאפשר ולא משנה לי עם זה הוספת מתח או אוברקלוק מכל סוג הכרטיס הקיים:gigabyte 6600gt vivo+zalman vf-700-cu טמ"פ:במאמץ 60 במנוחה 48 טמ"פ לאחר אובר נחמד(594/1265):מאמץ 64 מנוחה 48 אני מקבל ב- 3dmark 05 4190 ואני לא מרוצה מהתוצאה הזאת....(אל תגידו לי לתת עוד מגה הרץ כי אז מתחילים העיותים..) אז השאלה שלי היא כזאת: 1)האם הוספת מתח תגרום לעיותים לרדת כשאני משתמ בקלוקים יותר גבוהים??? 2)האם אני אוכל לשפר תוצאה בזכות הוספת מתח?? 3)האם הטמ"פ שלי טובה?? 4)תנו הצעות משלכם לשיפור ביצועי הכרטיס בתודה רבה שגיא

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שאלה שמסקרנת אותי,התקנתי את הזלמן ( ראה מפרט ) לפי ההנחיות של האתר וחיברתי את הקירור ישירות לספק הכוח בעזרת המתאם שקיים. השאלה שלי היא כיצד עכשיו מתבצעת קריאת מהירות סיבוב המאוורר שבקירור ? הלא הקירור לא מחובר ישירות לכרטיס כמו קירור הסטוק שהיה לי אלא ישירות לספק,כיצד לדוגמא ה ATI TRAY TOOLS עכשיו יודע שבטמפ' שהגדרתי לו הוא אמור לעלות את סיבובי המאוורר? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. במנוחה מוחלטת בחדר ממוזג, ה- PC PROBE II מדווח על טמפרטורת מעבד של 42 מעלות בעוד EVEREST PRO מדווח על 32 מעלות. למי להאמין? יש אמצעי מדידה נוספים מומלצים יותר? תודה רבה TMP

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. אוקי, אני אקדים ואומר כי הנושא אושר דרך מנהלי האתר. קצת רקע. למי שלא מכיר אותי אני חבר בקהילה כ5 שנים (עוד 4 יום 5) בעיה אחת שאני נתקל בה עם רוב חברי הקהילה היא שהקהילה רוצה דברים שאינם קימים בארץ ויבוא שלהם הוא לא דבר פשוט או זול.... ולכן עבדתי קצת על הבעיה הזאת... והרי הפתרון... אני מדגיש שאין שום כוונה מסחרית ביוזמה הזו, אינני קשור לשום חנות או שום גורם עסקי אחר לפני זמן קצר הכרתי אדם שכרגע הפך ליבואן (שינוי סטטוס מהצד של המדינה כלפי אדם המיבא כמות של ציוד שלא למטרות עצמיות פחות או יותר) אחרי דיבור בכל מני נושאים עלה נושא המוצרים בארץ והאדם הציע לי פיתרון הוא מוכן להזמין כל דבר שאני רוצה מהיצרן עצמו (לא חנות, מכאן שחוסכים במחיר) של המוצר כל עוד מדובר במס' פרטים (10+ ז…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by gadits,

שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בספטמבר כשעוד היה ממש חם והטפ' של המעבד במנוחה היו 38 ובמאמץ 48 (עם OC קליל של באס 300) כשקיבלתי את המחשב הביוס של הלוח היה בגירסא 1.2 ומאז הספקתי לעדכן אותו כמה פעמים וכעת הוא בגרסא 1.7 השבוע במקרה בדקתי עם SPEEDFAN וראיתי שהטמפ של המעבד במנוחה 44 ולאחר כשעה משחק בRAINBOW SIX VEGS הטמפ הגיע ל58 אני רוצה לציין שאין לי שום בעיות יציבות והמחשב עובד מצויין!....(אף פעם לא עשה לי ריסטרט באמצע משחק) אבל אני מאוד מודאג מהטמפ!!! ניסיתי אפילו להחזיר את ההגדרות האופטימליות בביוס ולהיות במהירות סטוק ללא OC בכלל ...ועדיין הטמפ' במנוחה 43 ובמאמץ 55 אין לי שום מאוורר מיוחד למעבד ואני עם קירור סטוק אפילו שאבתי את כל האבק מכל פתחי האיוורור+ניקיתי את המסנן של…

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by dennis14,

איזה משני גופי הקירור לצ'יפסט האלו אפקטיבי יותר?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד שלי, אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות. תוכלו לעזור? אני מוכן להשקיע בין 200-0.(יש לי מקום במארז לגופי קירור גדולים) תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by Fungus Funk,

אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by t-macc,

אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by morangal555,

מתלבט האם לקנות אותו כעיקרון יש ליX1300 שהרעש שלו משגע אותי ראו קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252917.0 והחלטתי להחליף לו את הקירור הדבר היחידי שמצאתי שמתאים לו הוא הARCTIC COOLING Accelero S2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7236 השאלה שלי האם משהו יכול להמליץ לי על משהוא אחר יותר זול ממנו כי זה דיי יקר להשקיע על קירור לכרטיס כזה סכום או להזמין ממקום אחר זול יותר תודה מראש עריכה מצאתי גם את AeroCool VM-101 fanless VGA card cooler איך הוא ? רשום שהוא מתאים לכל הכרטיסים השאלה האם זה עדכני כי הוא דיי ישן

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by shlomi8,

אם אני מחבר אותו בלי הפאן באס הוא פועל על מקיסמום תמידי? כי הפאן באס לא מתאים למארז שלי ולמה הוא עובד לי על 1650 RPM הכי גבוה ועל 700 הכי נמוך זה לא אמור 1000 הכי נמוך ו2000 הכי גבוה דרך אגב טמפ במנוחה 31 במאמץ 44

• 4 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.