עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fkvatr,

יש לי לוח אם של אינטל: DG31PR חדש לחלוטין! אני בודק חם בין ב BISO ובין ב WINDOWS עם התוכנה EVEREST בדקתי עם כמה גרסאות וחם הלוח מגיע ל 75 מעלות!! המעבד E4400 מגיע ל 30 מעלות. הקטע המוזר חוץ מזה שהלוח חדש לגמרי והכל מחובר במקום בדוק!! אני נוגע בלוח לכל מקום שאני מצליח להגיע והלוח קר!! ממש קר! יש פה למישהו הסבר?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. לא אכפת לי מהרעש!

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  3. הכרטיס הוא : Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב רגיל כמו עכשיו (סתם באינטרנט) הלוח קירור ממש חם. שלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק) מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  4. כי שמעתי שלכולם פה יש מאוררים של 120 מ"מ מאחורי המארז וכמה בערך עולים אזיקונים בשביל לקשור איתם את החוטים?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by dorosen,

חבר'ה יש לי שתיי שאלות, תודה מראש 1. המעבד שלי (P 4 1700) על 40 מעלות ב IDLE ועל איזה 55-60 בעומס :-/ האם זה הגיוני? 2. מה הטמפ' הרצויה של 440 MX (מעבד וזכרונות)

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  7. בעיקרון עכשיו 2 בלילה והיום בבוקר אני קונה את המחשב ואני לא סגור פה על הכל אז מי שער או שיראה בבוקר אשמח אם יכתוב לי פה שניה תודה אז איך המארז הזה קודם כל בקירור וגם האם הוא שקט אם אתם יודעים? Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case וצריך להוסיף לו מאוררים? אם כן אז איפה ואם כן אז איזה מבין הרשימה: Cooler master 120mm Case Fan Bulk ¤ +15 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤ +40 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm ¤ +30 Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤ +50 אה וכמה מאוררים צריך? תודה תודה תודה!!

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by NaorYfrach,

התחלתי טייפה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי . עשיתי את זה בעזרת הATITool0.26 . בתוכנה זה מראה לי שיפור מ600 Core ל650 , ושיפור מ720 Memory ל774 . באוורסט זה מראה לי טיפה אחרת בCore זה על 648 ובMemory אותו הדבר . בקיצור אוברקלוק של 8% עד עכשיו לפי האוורסט . מישהו עשה כבר גם אוברקלוק לכרטיס הזה עם קירור סטוק ויש לו המלצות נוספות בשבילי ? בקשר לטמפ' של הכרטיס כרגע היא על מנוחה עם 56 מעלות אחרי שהרכבתי מאוורר של זלמן VF700 שהיה מיועד לכרטיס מסך שלי על המארז באחד החורים וכיוונתי אותו לכרטיס והוא הוריד לי בערך 6 או 7 מעלות במנוחה של הכרטיס . מה דעתכם להמשיך לעשות לו כי אני מפחד שזה יקרוס כמו שקרה לי כמה פעמים כבר .

9. Started by shimmi1982,

אוקיי זה שזו תוכנה שמאמצת את המעבד אני יודע זה שהמעבד מתחמם אחושילינג עם התוכנה אני יודע זה שחובה אם עושים OC לבדוק יציבות של המעבד עם התוכנה אני יודע אבל איך- זה אני לא יודע האם מה שאני אמור לקבל מהתוכנה זה פשוט להפעיל אותה ולראות מה החום של המעבד? או שאני צריך לקבל תוצאות כלשהן? יש זמן לבדיקה? או שצריך לקחת סטופר ל12 שעות ואז לסגור אותה? כאילו הבדיקה מסתיימת עם תוצאות? או שאני צריך לסגור אותה? וזה בודק יציבות של מעבד איך- זה מרית אותה ואם המערכת לא קורסת אז הכל בסדר? או שזה נותן לי תוצאות שהמערכת לא יציבה? בנתיים כל פעם שהפעלתי זה פשוט חימם לי את המעבד אבל מעבר לזה לא ראיתי תוצאות או צשהו כזה- בקיצר-מהי הדרך הנכונה לעבוד עם PRIME 95 ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by BeautyWave,

חבר שלי קנה לאחרונה 4670 Asus http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 הבעיה היא שהכרטיס רועש מאוד, הבנאדם השקיע במארז שקט (סונטה 3) ובקירור למעבד (פרו 7) ועדיין ניתן לשמוע את המחשב דלוק מהחדר שינה שלו (המחשב בחדר אחר והשכונה ממש שקטה). ווידאתי שהאשמה היא בכרטיס מסך (עצרתי את המאוור), וניגשתי לטפל בבעיה כבעליו המנוסה של 4870 , אבל במפתיע לא קיימת אפשרות בדרוורים לשלוט על מהירות המאוור. לאחר חפירות מעמיקות במרחב הוירטואלי גיליתי שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זו. חלק מהפתרונות שהוצאו היו חיבור המאוור ללוח אם (בלתי אפשרי בלוח אם שלו), עידכון ביוס (שאני מעדיף להימנע) וחיבור מאורר 80 מ"מ לכרטיס מסך במקום המקורי של asus (אג…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. יש לי מעבד ATHLON 64 3000 וינס לוח GIGABYTE K8NF9 וזיכרון TWINMOS עם קאס 2.5 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות OC טוב עם מאוור מקורי של AMD.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  13. ואם אני פשוט שם קצת על מטלית יבשה ומנגב תודה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by KoM,

מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by pc student,

חברי היקרים יש לי שאלה האם זה נורמלי שמעבד thorughbred!! xp יעבוד במצב מנוחה במעלות של 50-53?!?!?!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by SinfuL-,

קניתי היום למחשב החדש שלי את המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=10324 אני רוצה לדעת אם הוא יקרר טוב ולא יעשה סתם אור, אני לא מחפש משהו מטורף אלא קירור סביר שיזרים אויר כמו שצריך. למחשב הישן שלי קניתי את הקירור למעבד הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12139 אני רוצה לדעת אם הוא יקררטוב ויוריד את המעלות ב-10 לפחות.

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  17. ואיך הוא בהשוואה לקירור סטוק של מעבדי AMD. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Lior4543,

שמתי לב שהמאווורר של הכרטיס מסך הלך לעאזאל, הוא נשרף או משהו כזה, הוא לא פועל לי יותר, דבר זה מוביל לכך שכל פעם שהוא מתחמם יותר מידי המסך מתכבה לי, ואני רוצה להחליף אותו כבר. אני צריך המלצה למאוורר שיתאים לNVIDIA GeForce 9500 GT התקציב שלי הוא עד 150 שקל. תודה!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. Started by JSK,

הכרטיס שלי במנוחה על 60-65 מעלות ובמאמץ אפילו 75-80. זה בסדר? (OC ממש מינימלי כ-10 MHZ בליבה בלבד). אני מפחד להמשיך עם הOC למרות שבבנצ'מארקים הוא מתפקד בסדר וכנ"ל במשחקים. אשמח לתשובה, תודה!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Ran B,

ראיתי שאתם משתפפים עם Ynet - בתחרות מודינג, פתאום ראיתי כתבה בYnet, על "המחשב המתחפש", וראיתי שאתם מפרוסמים שם (HWzone), בחסות שלכם הכוונה.. 8) כל מי שמעוניין.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2851422,00.html http://my.ynet.co.il/mooding/

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. האים אפשרי לפתוח צינורות?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  22. לחבר אליו? שמעתי על כל מיני מחשבוניי מתח אבל מישהו יודע בערך איזה נגד צריך? (זה בשביל תאורת מולקס)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by kibub,

יש לי את התוכנה ואני לא יודע מה עושים איתה אם מישהו יכול להסביר בקצרה אני אודה מאוד...

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  25. שלוםף קניתי קירור לצ'יפסט שלי (NF2) ומתחת לגוף הקירור יש מדבקה כזאת.. אז השאלה שלי היא אם למרוח ARCTIC SILVER 5 בין הגוף קירור לצ'יפסט או לא...? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים