עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי בביוס אפשרות בלשונית של הOC מין PCIE משהוא שכתוב שם 100 מה זה עושה ?אם אני מעלה היה יכולת OC טובה יותר לכרטיס? ויש גם בלוח אם אפשרות לעלות מתח לצ'יפסט מה זה נותן? ומה התדר ליבה והזיכרון של 4870.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by danieln9,

במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  3. אמממ אז מה באמת יותר טוב אני הולך לקנות מחשב עם E6600 ואני רוצה לסגור איתו בסביבות ה3.5 ומעלה אז איזה קירור עדיף? ספק 460 של זלמן :s05:

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by SuperStyle,

אני צריך קירור למעבד E7400 שהיה על לוח MSI NEO P45 ואני רוצה להגיע איתו לאיזור ה 4...

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  5. ? ושאלה נוספת: שאנשים עושים אוברקלוק עם קרח יבש או חנקן. אחרי שהם קובעים שיא הם מחזירים את ההגדרות בחזרה? כי קרח יבש נגמר וצריך לקנות כל פעם חדש. כנ"ל חנקן. תודה 8)

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by crimson_789,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  7. יש לי את הכרטיס הזה ובלי שום אובר קלוקינג בערך 5-10 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב אי אפשר לגעת במרכז המעבד (מאחורי הכרטיס) זה פשוט רותח... זה בא אם מאוורר שבקושי פעל שמתי מאוורר של מעבדי פנטיום 2 נותן יותר אוויר.. והוספתי גם גריז טרמי ועדיין זה רותח מאחורי הכרטיס.. חשבתי לקנות בלו אורב או משהו... החום הזה נורמלי??

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by faza,

ברשותי גוף קירור SP94 ואני צריך מאוורר לנ"ל הכי חשוב שיהיה שקט ביותר! 80,92,120 לא משנה הגודל (כמו שאומרת הפילגש שלי) חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה מה לרכוש? (שוב פעם - הרעש קובע ולא עוצמת הקירור - הכי שקט)

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by rafi-s-,

מעבד 3500+ winchester 40 מעלות במנוחה או 3200+ venice 21 מעלות במנוחה איזה מעבד יגיע לי יותר רחוק? תודה ד.א. יש לי ביג טייפון בשביל לעשות אובר (הטמפרטורות למעלה עם קירור סטוק)

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים ביצעתי OC למעבד, אך משום מה ה OC התבטל לי והמעבד חזר לקדמותו. מכיוון שכל הההגדרות בביוס התבלגנו שם, רציתי לדעת אם יש אפשרות דרך הביוס לאתחל אותו כך שכל ההגדרות יחזרו ל default כמו שהיה לפני ה OC. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. בתמונות רואים איזה מעבד יש לי ואיזה זיכרון (יש לי שני סטיקים) ואיזה לוח אם. גם צירפתי מהירות מאוורר וטמפרטורות (יש לי מאוורר די טוב) אני יכול להגביר קצת את המעבד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. Started by moskitos,

שלום לכולם וחג שמח! קניתי את המארז החדש Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower זה עם ה-7 מאווררים. אני רוצה להעביר אליו את המחשב ואני לא יודע איפה אני מחבר את כל המאווררים ללוח אם שלי(ג'יגבייט VAX). מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קטן? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vaxp-ultra_10_big.jpg

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  13. המערכת שאני אקנה: בלוק: Swiftech Apogee GTZ Extreme Performance Waterblock או Enzotech Sapphire CPU Water Block Rev. A with "Micro-Pin Design משאבה: Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor מיכל- לא סגור: Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir צנרת: Tygon R3603 1/2in. ID 3/4in. OD Laboratory Tubing # AAC00038 זהו פחות או יותר. עכשיו ברשותי 5 מאווררים של Scythe SlipStream 1900RPM 110CFM 37DBA. ממה שהצלחתי למצוא הוא שהלחץ סטטי שלהם הוא 2.30mmAq זה לא כל כך אומר לי אם זה גבוה או נמוך. העניין הוא שאחרי שראיתי כל מיני מבחנים אני רואה שההבדל בין הרדיאטורים (ואני מדבר על טריפל) שעולים 130$ לבין אלה שעולים 80$ אין הבדל משמעותי בRPM גבוה. האם יהיה כדאי לי לקחת…

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Gal84,

יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?

15. ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יש לי מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 (דגם 930, של ה-2X2MB CACH, אם זה משנה משהו...), יחד עם קירור הסטוק של אינטל, והמעבד עובד על טמפרטורה של 58 מעלות ללא מאמץ... המאוורר עובד על בערך 2500 RPM...האם הטמפרטורה הזו הגיוננית?! בתודה רבה מראש! :s05:

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  17. שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי את 965 amd ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עם מכפלה פתוחה אפשר לעלות לו רק את המכפלה אבל זה מעלה את התדר בקפיצות יחסית גדולות דבר שיכול להיות קצת בעייתי כשרוצים להגיע לoc המקסימלי אז השאלה שלי איך אני יכול להתגבר על הבעיה יש אפשרות להוריד את המכפלה ולשנות את ה fsb או שיש דרך אחרת או שאפשר לעשות למעבדים כאלה oc רק על העלת המכפלה. זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה oc.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. האם קיים פיתרון קירור עם heat sink גדול מאוד , למעבד , שמבטל לחלוטין את הצורך במאוורר או לפחות מצמצם את השימוש בו למינימום ההכרחי לאותם מקרים שבהם המערכת נמצאת בעומס מלא. הערה : אני מדבר על פיתרון אוטונומי לחלוטין שאינו מתבסס על החיישנים בלוח האם עצמו, אלא על כזה שיש לו סנסורים משולבים ב-heat sink ומיקרו מעבד משלו ששולט בצורה ישירה במאוורר ,כך שהמאוורר מופעל אך ורק כאשר טמפרטורת המעבד עוברת את טמפרטורת הסף , המקסימאלית המותרת (70 מעלות ,אם אני זוכר נכון ). הקירור מיועד למעבד q6700 \q9450

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  20. e6750 יש איזו תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by ragee,

אהלן יש לי 6600GT PCI-E של MSI עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות) עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב. מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024 עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים... השאלה שלי האם זה בריא לליבה המ…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. יש לי UBER CHAKRA והמאוורר הקדמי שמגיע איתו לא נראה לי הכי שקט... איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי עם לד כחול בלבד שיהיה יותר שקט ממנו וייתן ביצועים טובים? תקציב לא מוגבל כל כך.. אבל משהו כמו 60-80 ש''ח יהיה בסדר.

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by SendaRider,

אני צריך שתמליצו לי על מאוורר 80 מ''מ שקט עם ליד... (לחבר שלי)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש מעבד E6600, לוח אם GA-965p-DS3 וספק כוח lebrity 400 כאשר רציתי להתחיל להתקין את המחשב נכנסתי ל- bios וראיתי את הנתונים הבאים: cpu temp 47C system temp 37C הקרור זה המאוור המקורי שבא עם המעבד ויש עוד 2 מאוורים אחד מכניס ואחד מוציא אוויר מהמארז. עכשיו הנתונים האלה כמובן כאשר המעבד אפילו לא מתחיל את המאמץ.. רגיעה מוחלטת. יש לציין שלא אני הרכבתי את המחשב אלה הרכיבו לי בחנות. האם אני צריך להיות מוטרד מהטמפרטורה הנ"ל ויש צורך לגשת אליהם שוב ולעשות עם זה משהו או שככה זה אמור להיות וזה סטנדרטי? המון תודה מראש על העזרה!!

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Qtec,

היי אני רוצה לקנות בקרת מאווררים של Enermax (כבר שאלתי קודם אבל זה היה גם על מארז) UC-A07FATR2 ואני צריך חוות דעת ומפרטים על זה. בקיצור כל מה שאתם יודעים ומבינים מזה. *ואיזה צבע כדאי לי לקחת *ודרך אגב- אהבתי את היציאות שלו חוץ מהקריאות.ומסך הכחול (2xusb2, 1xfirewire, 2x audio) * וגם אולי מישהו יאמר לי אם הוא שולט ב4 מאווררים או ב2???!!! כי בחנות אמרו לי שב- 4 ויש רק 2 ידיות לכיוון ובחלק מהאתרים כתוב ש 2 ??? הנה הקישור לבקרה (באתר של Enermax) http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ודרך אגב מה אתם חושבים על המאווררים שלהם חשבתי לקנות 2 של 80 מ"מ http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm

• 4 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים