אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
פירסמתי פה כבר טרד על מנת לדעת יותר פרטים על קירור מים- בנתיים עד ההחלטה האם לקנות קירור מים או לא!! אני מענויין לקבל המלצה לקירור אוויר הטוב ביותר, עכשיו אין פה בעיה של מחיר, ולא מעניין אותי רעש, אבל בכלל לא מעניין אותי! המפרט של המחשב היינו:D920,P5WD2,7600GT,GIGABYTE AURORA,1GIGA DDR2 800MHZ עכשיו הזכרונות הם של חברת GEIL ולקחתי דווקא ספציפית אותם כי יש להם קירור סטוק שנחשב חזק, אבל הקירור סטוק של ה7600 וגם של המעבד לא נראים לי משהו בכלל (במיוחד של ה7600 שנראה ממש עלוב). עכשיו אני רוצה לקבל הצעה לקירור שיתן לי קירור כמה שיותר טוב, ולפרט למה בחרתם באותו רכיב. ודבר אחרון, המאווררים שבאים סטוק עם המארז ממולץ להחליף אותם או שכל מאוורר אחר יתן לי את אותה תפוקה.
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מגיע לכאן למרות שיישום הקירור הוא למטרה אחרת מאשר מחשבים, המטרה היא קירור אקווריום ותקוותי שאלמד משהו. בכוונתי ליישם חיבור של שלושה מאווררי ARCTIC F 92mm ואתר היצרן אינו מציע מידע בנוגע להספק או זרם העבודה, שלושת המאווררים יחוברו לבקר טמפ' '>www.weissinstruments.com/dixell/pdf/XR02CX.pdf+xr02cx&hl=iw&gl=il&pid=bl&srcid=ADGEESgmSAs479ebz9OfdGfrxh2yNgu7MlIgKfpvJ02zMMeqwHgbmHNFGs_p9Ba6NjDaOnAjdsAAw-rCYxHMMpSc0v6aEWRMAuP_4F8ap-KQMygL50QiEWl16UCbvxVLTg3fiqLw-Pzv&sig=AHIEtbTG4AA8oCProEaCRRYZFK5RDb1Wrw]XR02CX והיה ורלבנטי. שאילתא מספר 1 אני תוהה איזה שנאי בדיוק עלי לרכוש לטובת הפעלתם. שאילתא מספר 2 יש שתי תיאוריות לכיוונון ההשמ…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך Firmware לכרטיס מסך Asus Geforce 2 gts 7700 Deluxe 32mb לצריבת ביוס (OC4) המטרה לשנות את ה-MEMORY CLOCK 333@390, אני מחפש את הFirmware האחרון.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי שאתם משתפפים עם Ynet - בתחרות מודינג, פתאום ראיתי כתבה בYnet, על "המחשב המתחפש", וראיתי שאתם מפרוסמים שם (HWzone), בחסות שלכם הכוונה.. 8) כל מי שמעוניין.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2851422,00.html http://my.ynet.co.il/mooding/
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מצאתי את התמונה(מלפני 7 חודשים) של האוברקלוק הראשון שלי עם הדיורון 800Mhz שלי... הוא היה מעבד מדהים, הצליח להגיע לתוצאות יפות עם קירור הג'נריק שלו ,והכי חשוב הוא לא עבר את ה50 מעלות. אז בשביל לחלוק לו כבוד אני מציג את התוצאה של הניסיון הראשון שלי איתו: התמונה הזאת היא ממתי שעוד היה לי אתהA7M שלי,שהגביל את המעבד ולא עשה אפילו פוסט ב121...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתכוון ל60mm או 80mm , חזקים , כדוגמת DELTA. לי יש את הSLK600 עם מאורר DELTA ,בגללו הלילות הפכו לחסרי שינה והBAYBUS לא מסוגל להפעיל אותו על 7V (ולא , אני לא רוצה להחליף נגדים אבל מחפש מאורר חזק דיו בכדי שיעבוד כמו הDELTA , לא משנה רמת הרעש , כשאני רוצה זאת...) כמו כן , רציתי לשאול אם משהו כאן הרכיב \בעל מסכון LCD גדול מ 16*2 (אני לא מתכוון למסכי הLCD שמתחברים לכרטיס מסך)...
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במהלך הזמן שאני עושה אוברקלוק אני רואה כותרת ששמה CPU CLOCK RATIO שנע בטווח מספרים של 10-24 רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה משפיע על יכולותיל עשות אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה שעשיתי OC של 33% זה בהכרח אומר שיהיה לי שיפור של 33% ? עד כמה זה משמעותי מלבד הנקודות בBENCHMARKים ? אני שואל ברצינות , אני עשיתי OC סתם לכיף ת'אמת. האם זה פותר את המשתמש לקנות מעבדים חדשים יותר ? האם זה כל ההבדל במעבדים מאותה קבוצה (זתומרת לי יש דו ליבתי , אז בקבוצת דו ליבתי) - המהירות ? (ופרוטוקול SSE4)
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
יש לי את המעבד שיש לי במיפרט עכשיו אני מעוניין לעשות OC, הטמפרטורות פשוט לא הגיוניות. במנוחה CPU1 - 24 מעלות CPU-2 - 25 מעלות במאמץ CPU1 - 27 CPU2 - 29 אלה לא טמפרטורות נורמליות? הם פשוט נמוכות מידי.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון בכל מקרה יש לי לוח אם של אינטל 865PERL ורציתי לעשות לו אוברקלוק אמרו לי שללוחות של אינטל קשה מאד לעשות אוברקלוק אבל ללוח הספציפי שלי יש תוכנה מבית אינטל שיודעת לעשות את זה ה intel desktop control center התקנתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיאה "an unexpected error occurred during initialization" האם למישהו הייתה את אותה בעיה או יודע לפתור אותה?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתחיל לעשות OC יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות עליו תOC אז נתחיל במפרט: מעבד פנטיום 4 3.0 HTT מכפלה -> (15x200) זיכרון 512 DDR 1 200 MHZ כרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 לוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1840 עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לי ב OC אם בכלל אפשרי לעשות וכמה ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
עשיתי OC לזכרונות שלי שהם 533 שיניתי בביוס שירוצו על 667 (אפשר גם 800) עכשיו את המתח העלתי להכי גבוה שזה 2.2 מבחינת הלוח עשיתי בדיקה ב S&M לזכרונות והם יציבים.. הוספתי תמונות של ה OC ודגם של הזכרונות אני לא מבין איפה הקאטצ' פה מה זה כל כך קל להרים אותם ל 667 ? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות גומי נעילה בצורת H באזור השרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני קונה את המארז המדובר ושמעתי הרבה תלונות על הרעש שלו. אך לא כמו רוב האנשים פה אני לא פנאט של שקט (ולכן אני לא הולך על המאווררים של AC) ואני רוצה מאווררים שקטים (אך לא חרישיים) שגם יהיו בעלי דחיפת אוויר טובה. חשבתי על המאווררים הבאים: 1) של 120 מ"מ - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082 2) של 80 מ"מ - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2636 אני יודע שזהו מאוורר של 90 מ"מ אבל רשום שהוא מתאים גם לחיבור של מאוורר 80 מ"מ, זה נכון? אם אתם מסכימים עם הבחירה שלי אז תגידו, ואם לא תתנו הצעות אלטרנטיביות באותו תקציב. עוד שאלה שיש לי היא איך לכוון את המאווררים, אילו כדיי שיוציאו אוויר ואילו כדיי שיכניסו כדיי לקבל סירקולצייה טובה? המארז בא עם שלושה מאוורר…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נשפך הרבה נוזל קירור ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא נוזל קירור חדש שיתאים? כרגע הוא נמצא מתחת ל-Low. מארז - Thermaltake Full Tower כלשהו. נוזל קירור - ירוק תודה חבר'ה. P.S אפשר לעבוד איתו מבלי שיגרם נזק? בטח בלי לאמץ אותו יותר מידי כי אין הרבה נוזל קירור, לא?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוקינג למעבד msi -645u p.4 2500 mhz בביוס יש לי אפשרות נחמדה כזאת לעלות את ה-fsb , הוא היה לי ב133 וכשהעלתי אותו קצת רק כדי לראות(אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למעבד) זה הגיע לי ל-2800 מגה הרץ, וכשהתלהבתי מהעניין העלתי המון(לא עד הסוף למרות שהיה אפשר לעלות עוד המון) והוא הגיע ל3.6 ג'יגה הרץ. ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא הגיע למסך שהוא אמור לטעון את הווינדוס, נו טוב היה אמור...וראו מסך שחור אז עשיתי ריסט והמסך בכלל לא נדלק , הכוונה שכל המחשב פעל רק המסך הבהב.(הנורית) וכשהחזרתי אותו למהירות הרגילה הוא היה שוב בסדר , אני חושב שפשוט המחשב שלי לא תומך בזה או משהו מה אתם אומרים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, וכמה חבר'ה פה אמרו לי שממש כדאי לי לעשות OC (אף פעם לא עשיתי). קראתי בנושא וזו שאלתי: יש לי מארז ANTEC 300, שיש לו שני מאווררים מעולים שממוקמים ממש קרוב לאיפוא שהמעבד יושב. האם אני צריך רק היטסינק או היטסינק+מאוורר למעבד? האם היטסינק+מאוורר למעבד יפריע לפעולת המאווררים של המארז? כמו כן, אשמח להמלצות (אני רוכש מ-newegg.ca). תודה!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את הכרטיס הקיים שלי בכמה שאפשר ולא משנה לי עם זה הוספת מתח או אוברקלוק מכל סוג הכרטיס הקיים:gigabyte 6600gt vivo+zalman vf-700-cu טמ"פ:במאמץ 60 במנוחה 48 טמ"פ לאחר אובר נחמד(594/1265):מאמץ 64 מנוחה 48 אני מקבל ב- 3dmark 05 4190 ואני לא מרוצה מהתוצאה הזאת....(אל תגידו לי לתת עוד מגה הרץ כי אז מתחילים העיותים..) אז השאלה שלי היא כזאת: 1)האם הוספת מתח תגרום לעיותים לרדת כשאני משתמ בקלוקים יותר גבוהים??? 2)האם אני אוכל לשפר תוצאה בזכות הוספת מתח?? 3)האם הטמ"פ שלי טובה?? 4)תנו הצעות משלכם לשיפור ביצועי הכרטיס בתודה רבה שגיא
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-