אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני לא מתכוון לעשות OC. אני צריך קירור לתושבת LGA1156 רק מKSP באיזור של 150 שקל.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הפנל של חברת Enermax ויש לי 2 חיישנים שמחוברים אני רוצה לחבר אחד למעבד אבל איך <? למי יש תמונות משהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מזמין במהלך השבוע חלקים לקירור מים ורציתי להציג בפניכם את החלקים כדי לקבל חוות דעת והצעות לשיפור.. המערכת מיועדת למעבד בלבד (לפחות כרגע) , המעבד הוא Pentium 4 3.00GHz Prescott-2M LGA775 תקציב כולל: 850 ש"ח רדיאטור - CoolingWorks CoolRad-22T Dual 120mm Radiator 46$ פרוזן סי.פי.יו http://www.frozencpu.com/products/2176/ex-rad-76/CoolingWorks_CoolRad-22T_Dual_120mm_Radiator.html משאבה - ENIEM 1200 LPH לא טבולה. 120 ש"ח מיכל מים - Swiftech MCRES-MICRO Small Form Factor / High-Flow Reservoir 15$ פרוזן סי.פי.יו http://www.frozencpu.com/products/2226/ex-res-80/Swiftech_MCRES-MICRO_Small_Form_Factor_High-Flow_Reservoir_12_ID_and_38_ID.html בלוק למעבד - Danger D…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.suntat.com/ac_fan.pdf זה קטלוג של הרבה מאווררים שלהם, הדגם שאני מדבר עליו בעמוד 10 דגם :DP200A 2123XBL תןדה @
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם.... המודינג שאני מתכוון לעשות הוא: *חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה. *התקנת מאווררים: מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אוויר מאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האם ועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אוויר שתי דברים נוספים שבסימן שאלה: * צביעת המארז * מערכת שליטה במאווררים השאלות שלי אליכם הם: - איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה) - איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה) עצות יתקבלו בשמחה!
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב בתקציב נמוך, עם מעבד G2020. לא לאוברקלוק, לשימושים משרדיים + צפייה בסרטי HD בחיבור לטלויזיה. מעוניין לשים קירור שקט יחסית למעבד (נניח ברמת 20DB), בחנות בה המפרט מורכב אין Arctic cooling משום מה. אשמח להמלצות אחרות בתקציב דומה האם להישאר עם הסטוק של אינטל? מה רמת הרעש שלו? לא הצלחתי למצוא
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עשיתי OC לזכרונות שלי שהם 533 שיניתי בביוס שירוצו על 667 (אפשר גם 800) עכשיו את המתח העלתי להכי גבוה שזה 2.2 מבחינת הלוח עשיתי בדיקה ב S&M לזכרונות והם יציבים.. הוספתי תמונות של ה OC ודגם של הזכרונות אני לא מבין איפה הקאטצ' פה מה זה כל כך קל להרים אותם ל 667 ? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות גומי נעילה בצורת H באזור השרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
נסיתי דרך הבטריה אני לא מצליח חיפשתי את הג'מפר אני לא מוצא עזרה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי Intel P4 2 GHZ 512 K Chace. בעל לוח אם ASUS P4T-E בזמן עבודה רגיל לפני אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלי הוא 39 מעלות ושל הלוח אם 29 רציתי לדעת אם בטמפ' כאלה אפשרי לעשות אוברקלוקינג? ואם לא אז יש לי שאלה אחרת אם אני אעמיד את המחשב שלי מתחת למזגן שיכול ממש לקרר אותו טוב ולעשות אוברקלוקינג תוך כדי הקירור של המזגן ולאחר שהמחשב עובד טוב לאחר האצת המהירות ע"י האוברקלוקינג עם המזגן להחזיר אותו למצב רגיל שבו קירור בלי מזגן ובעצם הטמפ' של המחשב תעלה אז זה ידפוק לי משהו או שהמחשב כבר רגיל למהירות ולא יקרה כלום?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כמובן שחשבתי על לקנות את הAC PRO 7 אבל אציתי לדעת אם יש לו מתחרים במחיר שלו ואפילו פחות תודה מראש, גיל
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש למעבד גוף קירור שיהיה לOC בינוני המפרט הוא כזה מעבד E6400 לוח אם ABIT AW9MAX כרטיס מסך radeon x1950 pro 512mb Power Color אם קירור גדול עליו ומאוורר זכרונות שתי יחידות של ג'יגה (ביחד 2 ג'יגה) של Corsair עבים כאלה אם קירור מובנה עלו הכי יקר בזמנו ספק כח ספק כח Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 האם יש קירורים טובים מ-2 אלה ל-OC? Arctic Freezer 13, Scythe Katana 4? המעבד רותח במאמץ בלי OC הוא על 100 לאחר 6 דקות בתוכנה OCCT והתוכנה עוצרת
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מדובר בלוח ASUS P5Q PRO עם מעבד Q9400, שעליו יושב גוף קירור של Thermalright Ultra-120 eXtreme עם מאורר 120. בנוסף 4 גיגה זיכרון, וכ. מסך 285GTX של גיגהבייט. המארז הוא של אורורה (גיגה בייט) עם המאוררים המקוריים. הסנסורים מראים חום של 32 מעלות צלזיוס בMB באופן רגיל, אבל במשחק 3D עולה ל45 מעלות ומשמיע אזהרה. אני מבין שייתכן שהחום של הכרטיס מסך משפיע על הסנסור. השאלה אם צריך לעשות משהו (כגון להוסיף מאורר ואיפה לשים אותו?)? תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה לעזאזל תוכנת GIGABYE I-COOL עושה?! האם הוא קוסם או שזאת עבודה בעיניים?? והרי הדילמה: ביצעתי OC למעבד Q6600 לתדר 3.0Ghz. כאשר אני מבצע בדיקת SMALL FFTS ב-PRIME עם 100% CPU LOAD על ארבעת הליבות, מופיעים לי הנתונים הבאים: 1. כאשר I-COOL מופעל על אוטומטי: הוולט של המעבד עומד על 1.2, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 52 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 778RPM (חרישי). 2. כאשר I-COOL אינו מופעל: הוולט של המעבד עומד על 1.168, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 59 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 1450RPM (שומעים). מה קורה כאן?! הוא קוסם או שהוא מוריד עוצמה למעבד והנ"ל לא באמת עובד ב-3.0Ghz? או שלחילופין אני דפוק וצריך לקבוע וולט של 1.2 למעבד וכך הוא יע…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא בערך ב45 מעלות לא במאמץ בלי oc (אבל בלי קירור מיוחד) יש סיבה למה הוא כל כך חם? (או שזה לא כל כך חם) הנה הפרטים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מארז ודלת מול התושבת של המעבד, יש מן קונוס כזה שמעביר אל המעבד אוויר, רציתי לדעת האם מאוורר חיצוני או פנימי שיזרוק אוויר פנימה, יגרום לקירור נוסף והקלה על המעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה-120MM שלי (+2000RPM, רועש בטירוף) במארז ולהתקין מאוורר שקט במקומו. אני מתלבט בין 2 דגמים של SCYTHE S-FLEX, האחד במהירות 800RPM והשני במהירות 1200RPM. מאחר ואין לי כלל נסיון במאווררי מארז, אשמח לקבל חוו"ד של בעלי נסיון בדגש על הפרמטרים הבאים : 1. שקט - אמנם רעש זה עניין יחסי, אבל האם ישנו הבדל משמעותי ברעש בין 2 המאווררים (הנתונים היבשים ידועים לי אבל הם לא אומרים לי כלום) 2. עצמה - האם מאוורר של 800RPM מספיק חזק כדי לקרר את המארז? וזה מה שיש לי במארז : C2D עם סטוק (יוחלף בקרוב לפריזר 7 פרו), OC של E2200 ל-3.2, מנוחה-37, 8600GT עם קירור פסיבי, 2 כוננים קשיחים, ללא מאוורר בקדמת המארז. תודה!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי גוף קירור של INTEL די מוכר... יש לו בערך כ-22 צלעות והם די עבות לאומת זאת, יש לי גוף קירור של חברה לא מוכרת, שיש לה לפחות 30 צלעות מאוד צמודות ודקות מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מזה כמה שנים שאני משתמש באותו מחשב. בו יש לוח אם 945 של אינטל. בהתחלה היה לי celeron 2.53 ועכשיו יש לי pentium 530 - 3Ghz. לאורך כל השנים הטמפ' שהמחשב הראה היו גבוהות מהטמפרטורות שמדברים עליהן ברשת. כיוון שאני רכשתי לסבא ולידיד שני מחשבים זהים לשלי, האחד עם סלרון והשני עם פנטיום, אני יודע שגם אצליהם הטמפרטורות גבוהות (55-65 למעבד ו-45-55 לחיישן internal), כך שזה לא בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי. הרבה זמן זה הטריד אותי ולבסוף הוספתי מאוורר(40*40) על הנורט'ברידג' באופן פירטי לחלוטין, התוצאה היתה מדהימה, טמפ' המעבד צנחה בכ-4 מעלות גם במצב מנוחה וגם בעומס וגם טמפ' החיישן אינטרנל צנחה בכ-8 מע'. לאחרונה רכשתי קצת דברים כדי לשדרג את המחשב ובדרך החלטתי להשקיע קצת בפתרונות קירור. כיו…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זוכרים את הכתבה באתרינו על הקירור הנוזלי החדש של BIGWATER? מערכת ה BIGWATER היא המערכת החדשה של TT לקירור נוזלי וכמובן שמציגה המון שיפורים בנושאים הבאים : -צינורות איכותיים יותר שלא צורכים קפיצים -בלוק מים חדש שמציג איכות גימור גבוהה ופיטצ'ר מדהים של מנורה כחולה שמאירה את הבלוק ויוצרת אפקט מדהים ויפיפה של בלוק מואר. -משאבה שקטה מאוד ואיכותית הכוללת בתוכה לד כחול והחסרון בה הוא שהיא לא הכי חזקה [120 ליטרים לשעה] אך שקטה מאוד! -רדיאטור ענקי בגודל של 120 מילימטר ומאורר שקט וחזק שדוחף בעוצמת מקסימום עוצמה של 93 אפסיאם ובשקט מדהים של 21 דציבל בלבד! -קונטרול פאנל קטן כמו בכל ערכת קירור של TT. אני אישית קונה את זה.. מה איתכם? נ.ב. הקישור http://www.xtremecomputing.co.uk/review.p…
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ב CCC אפשר ישר להעלות את GPU clock ו memory clock למקסימום של 1125/775 ? או שאני צריך לעלות כל פעם קצת ולראות אם יש "בעיות" ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-