עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RT-PRO,

http://www.suntat.com/ac_fan.pdf זה קטלוג של הרבה מאווררים שלהם, הדגם שאני מדבר עליו בעמוד 10 דגם :DP200A 2123XBL תןדה @

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by GAL SHAMIS,

יש לי שאלה... האם המאוור של הכרטיס מסך פועל ישר עם הדלקת המחשב ?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by beekiller,

איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. בלי להעלות מתחים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?&set_albumListPage=17 האחרון בדף איך אפשר לדעת שהוא יציב?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by HeAd^ShoT,

חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  7. עם ה6200 -> 6600 של לידטק שלי אחרי שאני עובר את ה400 לליבה וה650 לזיכרון ורוצה להמשיך אז יש הודעה שהדריבר נכשל משהו מה עושים ?! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Milk-Inc,

שלום, עשיתי אוברקלוקינג למעבד msi -645u p.4 2500 mhz בביוס יש לי אפשרות נחמדה כזאת לעלות את ה-fsb , הוא היה לי ב133 וכשהעלתי אותו קצת רק כדי לראות(אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למעבד) זה הגיע לי ל-2800 מגה הרץ, וכשהתלהבתי מהעניין העלתי המון(לא עד הסוף למרות שהיה אפשר לעלות עוד המון) והוא הגיע ל3.6 ג'יגה הרץ. ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא הגיע למסך שהוא אמור לטעון את הווינדוס, נו טוב היה אמור...וראו מסך שחור אז עשיתי ריסט והמסך בכלל לא נדלק , הכוונה שכל המחשב פעל רק המסך הבהב.(הנורית) וכשהחזרתי אותו למהירות הרגילה הוא היה שוב בסדר , אני חושב שפשוט המחשב שלי לא תומך בזה או משהו מה אתם אומרים? תודה!

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  9. עשיתי OC למעבד אז הכול הלך אחלה, עשיתי לזיכרון ואז ה-HDD מחליט להופיע בביוס וליפעמים לא. יש איזה שהוא עידכון ביוס שפותר את הבעיה הזו? יש איזו שהיא אפשרות לשנות שמה שזה לא יקרה? הטמפרטורות נמוכות, הזיכרון על 1100MHz, הצלחתי גם 1200MHz אז זו לא הנקודה פה.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 03:54:01 חברה אני צריך עזרה בבקשה תעזרו ותגידו ללוח אם שלי אפשר לאפס את הביוס דרך המיקלדת? עם כן איזה מקש?

10. Started by Big_White,

יש ברשותי MSI Ge Force 6600 LE 256 MB DDR PCI-ex מישהו יכול להסביר לי מה זה ה PIPES מה תפקידם ואיך פותחים אותם? יש פה אנשים שיש להם את הקירור הזה?( זה אני יודע שבטוח מתאים לפי מה שרשום בפרטים טכניים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=22103 האם הקירור הזה יתאים לכרטיס שלי?( לא יודע אם הוא מתאים) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=18906

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by zohar678,

כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by elipok,

שמתי לב שלא מוכרים קירור אקטיבי לראם אולי למישהו יש מדריך איך עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אני מחפש משהו בסגנון CoolDrive 4 של cooler master!! שיהיה שקט ושיהיה עם בקר מאווררים וחיבור לחיישני טמפ'(לא חייב) רציתי להזמין את ה CoolDrive 4 אבל הייתה לי בעיה קטנה! עדיף מפנדה או נעה מחשבים!! תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by shlomid,

יש לי עוד מחשב עם דורון 800 לוח גך ג'יגה בייט וזיכרון SRAM יש סיכוי ל-OC ליצור הזה? ???

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by R-E-L,

יש לי XP 1800 AGOIA.. זה טוב או לא? איזה נחשבים לטובים? תודה...

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by ori_ab,

היי, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה-120MM שלי (+2000RPM, רועש בטירוף) במארז ולהתקין מאוורר שקט במקומו. אני מתלבט בין 2 דגמים של SCYTHE S-FLEX, האחד במהירות 800RPM והשני במהירות 1200RPM. מאחר ואין לי כלל נסיון במאווררי מארז, אשמח לקבל חוו"ד של בעלי נסיון בדגש על הפרמטרים הבאים : 1. שקט - אמנם רעש זה עניין יחסי, אבל האם ישנו הבדל משמעותי ברעש בין 2 המאווררים (הנתונים היבשים ידועים לי אבל הם לא אומרים לי כלום) 2. עצמה - האם מאוורר של 800RPM מספיק חזק כדי לקרר את המארז? וזה מה שיש לי במארז : C2D עם סטוק (יוחלף בקרוב לפריזר 7 פרו), OC של E2200 ל-3.2, מנוחה-37, 8600GT עם קירור פסיבי, 2 כוננים קשיחים, ללא מאוורר בקדמת המארז. תודה!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. היי ניסיתי לחפש בפורום, אך השאלות שלי בסיסיות מדי אני ישמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי למקומות שמסבירים על זה! 1) העלת מתח (למעבד, כרטיס מסך, זיכרונות), למה הדבר גורם בדיוק? (חוץ מהעלת הטמפרטורה כמובן) 2) FSB זה מה שמקשר בין המעבד לזיכרנות, נכון? איך בדיוק השינוי שלו משפיע (כל הקטע של היחס בין הFSB למהירות הזיכרון) תודה

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by Bengo5,

מאיפה אני יכול לקנות וונדטה 2 בסביבות חולון-ראשון.. באיזה חנות ואיזה מחיר.. תודה :]

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by H3zi,

מה אתם אומרים? http://service.futuremark.com/compare?2k3=4499731 אגב קרור סטוק... ולמה הוא כותב לי שאני משתמש בדרייברים מורשים? הורדתי את הגרסא האחרונה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  21. מפרט-e6600 זכרונות gskill 2048 800 לוח אם gigabyte ga965p ds3 אוקי העלתי תfsb שלי ל320 מ266 הטמרפטורות שלי במנוחה 43-45 שהפעלתי משחק כבד (test drive ultimate) המעלות קפצו ל52-53 גג לא עובר את זה גם אם כמה תוכנות כמו איסיקיו ועוד כמה בסגנון הנה תמונה מהcpuz http://tinypic.com/fullsize.php?pic=676f1op יש לי כמה שאלות האם המתח הזה מספיק ?? האם הטמפרטות טובות?? עשיתי שהמאוררים של המחשב שלי יעבדו על 800 פלוס rps משהו כזה אני חושב זה טוב או שזה מעט מידי או יותר מדי.. תודה לעוזרים אגב טמפרטורות בדקתי בCore Temp

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by yossi126,

שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  23. מפרט חומרה: מעבד : E8400 ק.מעבד: TT V1 לוח-אם: DFI DK X38-T2R זכרונות: CORSAIR XMS2 6400 2G 4-4-4-12 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 512 מארז: COOLER MASTER CM-690 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W אוקיי אז ככה הOC שלי הוא E8400@4G ,CORSAIR 800@890 (איני יכול לצרף את תמונת המסך של CPUZ מפני שמשום מה אינו מציג אצלי תוצאות אמת מדובר על CPUZ 1.45 , מ"ה VISTA ULTIMATE32 SP1). את ההוכחה ל4G אפשר לראות בפרטים של תמונת 3dvantage , ולזכרון ב-CPUZ (חשוב לציין שתזמוני הזיכרון היו חופשיים ולא מוגבלים ל- 4-4-4-12) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by adi785,

שלום לכולם, ברשותי AMD Athlon64 3500 Venice (סוקט 939) לוח אם : asus A8N-E זכרונות : 4 * 512GB KINGSTON DDR PC3200 אני מצליח משום מה לבצע OC רק באמצעות התוכנה של ASUS - AI BOOSTER כאשר אני מעלה את תדר המעבד בתוך ה BIOS ומריץ אחר כך CPU-Z אין שום השפעה (התדר נשאר זהה) בביוס עצמו רואים שהתדר כן עלה ושהמעבד פועל במהירות גבוהה יותר. ממה נובעת הבעיה?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by ravid,

אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים