עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ToR,

ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by R-E-L,

יש לי XP 1800 AGOIA.. זה טוב או לא? איזה נחשבים לטובים? תודה...

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by deangefen,

האם ניתן לחבר את צג הLCD ללוח אם ישירות? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by surfface,

בכל התוכנות זה מראה לי על CHIPSET 70 מעלות לעוצת זאת המעבד במאמץ לא עובר 43 והאם אפשר לעשות אוברקלוק כך ? האם זה נורמלי ללוח הזה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  6. תסבירו לי בבקשה איך להעלות את הרמה של הכרטיס מסך שלי עד כמה שאפשר אך לא יותר מידי. תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  7. לפני כשבוע מרחתי משחה טרמית על המעבד - AMD 64 Bit 2800 Socket 754 שכבה דקה לכל רוחבו, כמו שמצויין במדריך באתר. לצערי התאכזבתי מהמצב של הטמפרטורה שנראה כאילו הוא "עלה" מפד הטרמי שהגיע עם המאורר Stock של AMD. כרגע הטמפרטורה נעה היא 50 במצד Idle, ולאחר ששיחקתי קצת עם Prime95, ולאחר שנתתי לזה לרוץ במשך חצי שעה, הטמפרטורה נעצרה על 60. לאחר בדיקה באתר של Arctic Silver (אולי לא עשיתי את העסק נכון), מצאתי שההוראות שלהם למריחה משחה טרמית על מעבדים של 64 Bit של AMD, היא שונה במקצת. הם טוענים שיש להשפריץ נקודה של משחה טרמית במרכז, ולסובב את המאורר עד שנוצר מן קשת של משחה - לתמונות - http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בחלק התחתון. אז, אני שואל את המומ…

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by le011,

היי איך מדביקים את גוןפי הקרור(נחושת או אלומיניום) לזיכרונות(כרטיס מסך)? תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by SoliD,

אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. טוב. יש לי מחשב אם 2500 ברטון וNF7-SL וסינק סטוק מסריח. אני פותח אותו ואני רואה שהוא 40 מעלות מנוחה. אז עשיתי לו OC ל2 גיגה הרץ והוא עבד על 42 מעלות מנוחה. אבל אני מריץ פריים רק כדי לבדוק טמפרטורה והמחשב מביא בוט. עכשיו אני ממש מפחד להעלות מתח כי זה סינק ג'נרי ואני לא יודע אם המחשב התחרפן או שיש לי מזל? אז מה קורה פה?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by Leo101,

או קיי אני רוצה לקנות מאוור למעבד שלי יש לי מעבד P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) או קיי עכשיו חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדד שהמאוורר יהיה שקט ככל שאפשר או קיי עכשיו התקציב שלי עד 200 ש"ח אם תוכלו לעזור לי מאודדדדדדדדדדדדדד אני אשמח (ואם תוכלו להשים לי קישור לחנות בכלל) אני מאוד יודה לכם נ.ב או קיי חוץ מהמאוורר הזה Thermaltake silentTower למה אין לי אפשרות בשבילו

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  12. קניתי לאבא שלי את המעבד הזה עם לוח הNF3 הכי זול שמצאתי (GIGABYTE K8NS) המעבד אוברקלוקר ממש טוב (וגם הלוח בכלל לא רע) המעבד עם קירור סטוק ונמצא במארז ישן ללא מאווררים פשוט תענוג של מעבד חבל שהמכפלה כ"כ נמוכה (הלוחות בסוקט 754 לא מגיעים לHTT כ"כ גבוה) המעבד במתח סטוק, והטמפ' ממש נמוכות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by eli_ezra,

יש מאווררים חזקים יותר מהרגיל למארז ? מה המומלצים? עדיפות לשילוב בין שקט לעוצמה ואולי גם שליטה במהירות

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

שלום רבותיי.. הרכיבים הנ"ל נמצאים ברשותי.. בעיה עיקרית: OC לזכרונות... מכיוון שהמכפלה נעולה.. יש לי מעט אופציות עם הזיכרון.. בלוח אם המתח המקסימלי לזיכרון הוא 2.3V - לא מספיק כדי להריץ את הזיכרונות ב720MHZ.. כך שכרגע אני נמצא בדאוןקלוק ל600.. [הזיכרונות שלי 667MHZ] השלישייה הזאת.. לא שילוב משהו לזכרונות 667MHZ..

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  15. תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  16. המאוורר התחיל לעשות רעשית משונים לפעמים מפסיק לפעול לפעמים מסתובב לאט..ניסיתי קצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני ולא עזר מה אתם ממליצים לעשות? דרך אגב: האם בגלל זה אני מקבל הודעת שגיאה לעיתים כשאני משחק על VPU Recover? אני לא יודע למה אבל אני מרגיש כאילו הדריברים החדשים של ATI לא מיטיבים עם הכרטיס מסך שלי..משום מה גם יש מין קירטועים כאלה בסרטים/משחקים כאילו מין חיתוכים כאלוזה דומה בתמונה אבל קצת שונה קשה להמחיש)

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by NightElf,

אוברקלוק למערכת הבאה: D805 2.66GHz ABIT N8 SLI based on NF4 chipset Infineon PC5300 ב CPU-Z אני מקבל את התוצאות הבאות: Processor Frequency 3600MHz Bus Speed 720MHz FSB 180MHz Memory Frequency 180MHz ה Everest מזהה את הזיכרון כ Dual DDR II - 360. ובמבחני ביצועים התוצאות לא מרשימות אותי בכלל. האם ניתן להאיץ את הזיכרון יותר? או לפחות להביא אותו למצב שבו הוא רץ במהירות של Memory Frequency 333MHz לפחות?

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  18. דבר ראשון אל תצחקו על המחשב שלי אני יודע שהוא חלש בצורה מדהימה לכן אני רוצה לעשות אוברקלוק מפרט: Pentium® CPU 1400MHz של אינטל כמובן RAM 256 1.40GHz geforce 2 (אל תצחקו) לוח אם של אינטל D850GB חלש ביותר עכשיו השאלה שלי היא בעצם אם בכלל כדי לי לקנות מערכת קירור כדי לעשות אוברקלוק או שבכלל עדיף שאני אקנה מעבד חדש ולוח אם? כרטיס מסך לא ממש איכפת לי כי אני גם ככה לא משחק במשחקים שייעזרו למשחק במראה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by prigat_a,

ערב טוב המחשב הוא נייד סוני VIO ישן פנטיום 3 יש לציין שבמאמץ הוא מגיע ל70 מעלות... יש דרך לשפר את זה? ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את פעולת המאוורר שיתחיל בטמפרטורה מוקדמת יותר ולא ב 55+ את המעלות אני בודק בeverest תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by udist,

יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by omribenshushan,

שלום אני ררוצה להתחיל לעשות אובר קלוקינג למחשב שלי ומשום שאין לי ממש ידע בנושא יש לי מספר שאלות.... אוקיי אז זה המפרט של המחשב שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printe…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח... אני סתם פרנואיד?

• 13 תגובות
    • 714 צפיות
  24. הסלוטים של הPCIe יושבים צמוד מידי והכרטיסי מסך נוגעים אחד בשני. הסלוט הראשון בטמפ' טובה אבל הסלוט השני חם יותר ב10 מעלות וזה מוריד מהביצועים ומונע OC מה עושים במצב כזה? יש אפשרות לאוורר את הכרטיס מלמטה? חשבתי על להחליף לוח אם מP5N-D לP5N-T Deluxe או Striker II Formula ולהביא אותם מארה"ב.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by XqGEX,

אז ככה יש לי רדיאטור של מזגן מהחלק של הנוסע זה לא רדיאטור ענק, משהו כמו 20X20 ס"מ אין לי בעיה להשיג משאבת שמן או משאבת דלק תלוי מה אני אצטרך עכשיו ראיתי הרבה המלצות על האתר http://www.performance-pcs.com אבל התחלתי לבדוק מה אני צריך וראיתי שזה יוצא בסביבות ה 270$ מיכל 50$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_318&products_id=4490 צינור 10$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=59_413_414 בלוק מעבד 70$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_199&products_id=23172 בלוק כרטיס מסך 120$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_pa…

• 7 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.