אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט-e6600 זכרונות gskill 2048 800 לוח אם gigabyte ga965p ds3 אוקי העלתי תfsb שלי ל320 מ266 הטמרפטורות שלי במנוחה 43-45 שהפעלתי משחק כבד (test drive ultimate) המעלות קפצו ל52-53 גג לא עובר את זה גם אם כמה תוכנות כמו איסיקיו ועוד כמה בסגנון הנה תמונה מהcpuz http://tinypic.com/fullsize.php?pic=676f1op יש לי כמה שאלות האם המתח הזה מספיק ?? האם הטמפרטות טובות?? עשיתי שהמאוררים של המחשב שלי יעבדו על 800 פלוס rps משהו כזה אני חושב זה טוב או שזה מעט מידי או יותר מדי.. תודה לעוזרים אגב טמפרטורות בדקתי בCore Temp
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם התחילה לי בעיה שלא הייתה לפני. לפני שבוע בערך העלתי את המהירות ל 2400MHZ 11X218 והכל היה עובד סבבה ועכשיו זה לא עובד לי יציב אפילו על 215... ולא שיניתי כלום הכל נשאר כמו שהיה !! הדבר היחיד שהשתנה זה שהמחשב עשה עדכון אוטומטי של משהו שקשור למעבד. זה קשור יכול להיות שזאת הבעיה ?? אני יזכיר שהמעבד שלי לו עובד את ה45 מעלות במאמץ... המעבד שלי הוא AMD +2800 הלוח הוא GIGA-BYTE 7NNXP והזכרונות הם GEIL 512X2 3500 CAS 2 ULTRA ( וניסיתי זכרונות זהים של CORSAIR ואותו הדבר בדיוק הגייל היו אפילו קצת יותר מהירים בלי אובר קלוקינג )
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
החלפתי את כל הקירור המקורי ברכיבים של ThermalRight, קירור מים למעבד, וקירור של ThermalTake לזוג אחד של זיכרונות - השני כבר בא עם קירור טוב. Q9450 ב 3.8GHZ זה המקסימום היציב שהגעתי, וכבר אין לי זמן וכח בשביל עוד 100 או 200 MHZ נוספים. אם מישהו רוצה יותר פרטים ותמונות, תשאירו תגובות ואני אנסה לענות בהקדם. [br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 16:23:50 תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
די לאחרונה גיליתי שקיימת בכלל אפשרות כלשהי ל"המהיר" את המחשב. אשמח אם תסבירו לי... 1) מה זה בדיוק אוברקלוקינג? 2) כיצד עושים אותו? 3) לאילו רכיבים ניתן לעשות אוברקלוקינג? 4) מה יתרונותיו? 5) מה חסרונותיו? וגם... 1) מה זה בדיוק מודינג? 2) כיצד עושים אותו? 3) לאילו רכיבים ניתן לעשות מודינג? 4) מה יתרונותיו? 5) מה חסרונותיו? תודה רבה! ~~~~~ אנצל במה זו כדי לפנות אל מפעילי האתר המצויין בהצעה להוסיף מאמר בסיסי המסביר את תורות האוברקלוקינג והמודינג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי AMD Athlon64 3500 Venice (סוקט 939) לוח אם : asus A8N-E זכרונות : 4 * 512GB KINGSTON DDR PC3200 אני מצליח משום מה לבצע OC רק באמצעות התוכנה של ASUS - AI BOOSTER כאשר אני מעלה את תדר המעבד בתוך ה BIOS ומריץ אחר כך CPU-Z אין שום השפעה (התדר נשאר זהה) בביוס עצמו רואים שהתדר כן עלה ושהמעבד פועל במהירות גבוהה יותר. ממה נובעת הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התחדשתי בלוח מדגם ג'יגהבייט מחוברים אליו 3 מאווררים למארז ועוד מאוורר מעבד. כאשר הדלקתי את המחשב כולם עבדו בפול עוצמה והמחשב כמעט המריא. ניסיתי לכוון אותם בכל אופציה אפשרית בביוס ... ושום דבר לא נראה שבאמת מכוון אותם. כל הזמן נשארים על פול , יש למישהו פיתרון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E4600 + לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L + קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro. יש לי שתי שאלות לגבי OC: 1. איזה מכפלה יש למעבד הזה? 2. האם OC מ- 2.4GHZ (בסטוק) ל- 3.0GHZ צפוי להיתקל בבעיות?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב: P4 2.8 HT 800Hz Abit AI7 Samsong 512Mb 400Hz 1 channel NVIDIA GeForce4 MX 440 (כן, הבנתי, הוא קצת חלש) מארז פשוט עם תוספת מאווררים (2 מקדימה מכניסים, אחד מאחורה -גדול- מוציא, אחד מלמעלה מוציא) ואני מעוניין לעשות OC. - אגב אני מאלה שעושים את זה בשביל לראות לאן המחשב שלהם יכול להגיע(ואז לחזור למוטב... ). יש לי תוכנה של הלוח אם שנקראת uGURU, שאיתה אני פשוט מגדיל את הFSB מ-200 צפונה, ואחרי איתחול אני מקבל מהירות חדשה. כמה שאלות: 1. איך המחשב שלי לOC, והאים יש רכיבים חלשים שיכולים לפגוע בתהליך הOC ? 2. הבנתי שיש דרכים נוספות לOC חוץ מלהגדיל את הFSB כמו להגדיל את מהירות המכפלה, את מהירות המעבד עצמו, ואת הזכרון. איך ניתן לעשות זאת(תוכנות נוספות)…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מארזים נחמדים, למודרים המתחילים (או העצלנים) וגם הבטחתי היטסינק מעניין ל כרטיס מסך,שימו לב לheatpipe
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon 64 4600+ X2 DualCore עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק Liberty 400W (בהמלצת חבר + Xtract) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את Zalman 9500 AM2 LED שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין Zalman CNPS9700 NT, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ? ואיזה OC אפשר לעשות למחשב כמו שלי... ועד כמה אפשר לקבל ממנו במקסימום.. ? תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש FAN 80 mm 9000 rpm עם מישהו מכיר אתר או יש לו שם של חברה ודגם שיגיד לי מצאתי רק את זה 7000 RPM [url=]http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.buyextras.net/images/products/fans/60mm/delta/60-38-final.jpg&imgrefurl=http://www.buyextras.com/bdelulfas60d.html&h=122&w=250&sz=11&tbnid=eOT29OYVdvUJ:&tbnh=51&tbnw=104&start=4&prev=/images%3Fq%3Dfan%2B8000%2Brpm%26hl%3Diw%26lr%3D
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מגיע לכאן למרות שיישום הקירור הוא למטרה אחרת מאשר מחשבים, המטרה היא קירור אקווריום ותקוותי שאלמד משהו. בכוונתי ליישם חיבור של שלושה מאווררי ARCTIC F 92mm ואתר היצרן אינו מציע מידע בנוגע להספק או זרם העבודה, שלושת המאווררים יחוברו לבקר טמפ' '>www.weissinstruments.com/dixell/pdf/XR02CX.pdf+xr02cx&hl=iw&gl=il&pid=bl&srcid=ADGEESgmSAs479ebz9OfdGfrxh2yNgu7MlIgKfpvJ02zMMeqwHgbmHNFGs_p9Ba6NjDaOnAjdsAAw-rCYxHMMpSc0v6aEWRMAuP_4F8ap-KQMygL50QiEWl16UCbvxVLTg3fiqLw-Pzv&sig=AHIEtbTG4AA8oCProEaCRRYZFK5RDb1Wrw]XR02CX והיה ורלבנטי. שאילתא מספר 1 אני תוהה איזה שנאי בדיוק עלי לרכוש לטובת הפעלתם. שאילתא מספר 2 יש שתי תיאוריות לכיוונון ההשמ…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור איכותי... ואני מתלבט בין שלושת אלו... http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper%206 http://www.aerocool.us/cooler/ht101.htm מיועדים ללוח Neo2 Platinum מעבד 64 3200 Newcastle אני מתכוון לשים על ההיט סינק שני מאווררים... מה שאני כן יודע זה הקולרמסטר יותר כבד בכמעט חצי למרות שלא מצאתי שום נתון על המשקל של הטרמלטק tower112 הבעיה שמצאתי רק סקירה אחת על הטרמלטק טאוור מנחושת לכן אני לא יודע ממש מה הביצועים שלו... רק לפי אח שלו מהאלומיניום וזה לא ממש משקף הרבה מצאתי על הHT101 מלא…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בין ה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ל-Thermalright Ultra-120 eXtreme? ומה ההבדל בניהם ועד כמה משמעותי ומה יותר מקרר ומה יותר רועש ?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
במהלך הזמן שאני עושה אוברקלוק אני רואה כותרת ששמה CPU CLOCK RATIO שנע בטווח מספרים של 10-24 רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה משפיע על יכולותיל עשות אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: CORE2DUO 6400 DFI INFINITY 975X\G G.SKILL 2X512 DDR2 800MHZ ANTEC SMARTFAN 500W אני מעוניין לעשלות מ 2000MHZ ל 3000MHZ... שמעתי שזה פשוט וקל לעשות את זה בעזרת הקירור סטוק של המעבד... הדבר היחיד שאני מבקש שתעשרולי שלב שלב מי שמכיר את הלוח איך ואיפו לשנות...בבקשה אני כבר הרבה זמן מעוניין לעשות את זה.... תודה לכול העוזר...
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ביצעתי OC למעבד, אך משום מה ה OC התבטל לי והמעבד חזר לקדמותו. מכיוון שכל הההגדרות בביוס התבלגנו שם, רציתי לדעת אם יש אפשרות דרך הביוס לאתחל אותו כך שכל ההגדרות יחזרו ל default כמו שהיה לפני ה OC. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 המהרתי את הכרטיס דרך התוכנה של הכרטיס ccc11.5 לאוברקלוק הנ"ל במכה אחת ולאחר מכן עשיתי בדיקת יציבות וטמפ' והיה תקין היום אני יודע שלא טוב לעשות במכה{חשבתי שזה אוברקלוק קטן מאד ואין צורך בהדרגה} אבל אחרי הכל הבדיקות תקינות למשל בRTHDRIBL עשיתי חצי שעה בדיקה על הגדרות גבוהות ולא היה הארטיפקטים שיחקתי במשחקים כבדים crysis2 ועוד במשך שעות ולא היה בעיה ופועל חלק, הרצתי את התוכנה MSI למשך חצי שעה והיה בסדר{אומנם בבדיקת בנצמארק בmsi המסך היה לפעמים אבל ממש לפעמים מתפצל פתאום כאילו יש לי שני מסכים וזה רק בתוכנה הזאת וזה לא נראה לי קשור כי אולי זה תקיעה בתוכנה כי בבדיקת יציבות של התוכנה לא היה מופיעה …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מה המצב קניתתי תזלמן zalman cnps 7500 והחלק של גוף קרור שבא במגע עם המעבד ממש לא ניראה טוב אני צריך ללתש אותו איזה ניר לתש הכי מומלץ
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-