עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי איזה קירור טוב למעבד של אינטל 3.2 סוקט 478 למה המעבד בחום של 65 ויותר

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  2. Started by deth213,

לפני שבועיים בספק שלי התחיל להתחמם וגם המעבד התחיל לעבוד בטמפרטורות יחסית גבוהות מאשר קודם. 1. האם זה שהספק מתחמם (ספק ג'נרי פשוט) זה סימן שהוא התקלקל או עומד להתקלקל ? 2. האם הספק יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד ? ???

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. hr 05 sli/ifx המדדים של הטמפ' השתגעו! ב EVERST הטמפ' של ה CPU ושל ה HD תמיד מתעדכנת לאותו דבר... 37/35 מעלות המהירות של המאוורר של ה CPU - מתעדכן פתאומית 3516/5273 הטמפ' של ה AUX כמעט ולא מוצגת, ואם היא מוצגת - הטמפ' שם 1-5 מעלות... לא יכול להיות... גם המתחים השתגעו.... הם לא עומדים כמו שצריך להיות בכלל... עכשיו יכול להיות שזה קשור לאיזה עניין אחר מהספק כח יוצאת צמה שרשום עליה בפתקית קטנה for cpu only ומהכבל הזה יוצאים 2 חיבורים - אחד רשום עליו 12V והשני עם ציור של חץ ומהצמה של הכח הראשי (מה שמתחבר ללוח) יש פיצול ל 2 כבלים - אחד גדול שתופס את רוב החיבורים של הכח הראשי (חוץ מארבע), ועוד כבל שרשום עליו M1 שמשלים כביכול את כל החיבור של הכח הראשי צירפתי תמונה מ EVER…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים, במקביל הביצועים נהיו איטיים, אז פתחתי תוכנת טמפרטורה וגיליתי שהיא מטפסת עד 90+ מעלות מדי פעם. כבר הופיע לי פעמיים מסך כחול, מניח שזה עשוי להיות קשור. איפה בתל אביב אני יכול למצוא מאוורר מקורי ומעבדה שתחליף לי במקום (בלי להשאיר את המחשב) את המאוורר, ואולי לספק עוד איזשהו פתרון קירור אם אפשר? מדובר ב NP-530U3C-A03IL

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  5. תמונה בלי מאמץ,רק דף אקספלורר,ווינאמפ פתוחים- יש לי מאורר חלון 120MM ועוד אחד 120 על גב המארז. שמתי אחד מקדימה אבל זה רק החמיר את המצב,רציתי לקנות מאורר בתושבת מתחת לכרטיס מסך כדאי? מה דעתכם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  6. שלום לכולם אוברקלוקינג כמעט אף פעם לא ניסיתי חוץ משבמחשב הקודם שלי intel 3.0 ghz עם לוח p4p800 של אסוס עשיתי ai overclock 20% בכל אופן המפרט שלי מוצג למטה.. ואני רוצה לבצע אובר קלוק למעבד.. כל אובר שאני מנסה לעשות מה ai overclock אפילו 3% המחשב עולה עם מסכים כחולים או תופעת תקיעות בווינדווס אני אישית חושב שהזכרונות שלי על הפנים אם מישהו מכיר את החברה simpletech ויכול לאשר שהיא זבל אני יוכל לדעת שזה באמת מהזיכרונות כי אם לא אני לא מבין מה מגביל אותי פה.. אגב יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט 6600 128mb רגיל עם קירור סטוק עשיתי לו אובר קלוק 400@299 700@552 3dmark 05: 2908 גרסת דריברים: 80.40 עריכה 2: יש לביוס שלי בלוח את הגירסה: 1008 דיי חדשה.. עריכה 3…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. בזמן שחיפשתי מדריך ( למרות שידעתי ש The Byter פירסם אחד לפני כמה זמן ) לפתיחת המכפלה של מעבדי ה AMD הנעולים , נתקלתי באתר נחמד שמסביר המון על המכפלות של מעבדי ה AMD , איך הן "נוצרות" ( אם אפשר לקרוא לזה ככה ) , ועוד כל מיני שיטס שאף אחד לא אמור לדעת , אבל זה מעניין ( חלק מהאנשים ;D ) . תהנו ? Click Me ! עריכה - התלבטתי אם להכניס את הדיון לפורום OC , או לפורום מעבדים , אבל בסוף פתחתי אותו כאן . אם אחד המנהלים חושב שזה לא הפורום המתאים , תרגישו חופשי להעביר .. לא ששואלים אותי

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by CORE 2,

אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב לוח אםConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 אני רוצה לעשות OC למעבד בשביל שהוא יגיע לרמה של 6400 צריך גוף קירור זול ה OC שאני מתכנן כדיי להגיע ל 6400 הוא קטן או שזה משהו רציני? המפרט עומד בדרישות ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4011 הנה הדגם המדובר אחרי דיון קודם שהיה לי.וכן זו חנות בארץ...אני יודע.אבל אין להם אותו במלאי !!!!!! וכל פעם הם אומרים לי על מישלוח בדרך.שלא יבינו אותי לא נכון אין לי טענות אליהם זו חנות נהדרת ואני לא בא להכפיש פה אותם. אני מבקש לדעת אם יש את המאוורר הזה בחנות אחרת בארץ.תודה.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  10. אפשר להגיע ל 3.4GHZ? או 3.2GHZ? חשוב לציין שאין לי מזגן בחדר של המחשב אז יכול ליהיות שזה בעיה? ואם בכל זאת אני יכול לעשות OC קטן,איפה אני עושה את זה ואיך? נכנס לביוס ועושה תוספת חשמל למעבד? ואם כן אז איך זה הולך כל זה? (לתרגם כיאילו חשמל לMHZ)

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  11. אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by jioht games,

לי אין מספיק ידע במחשבים כדי לדעת כול מיני דברים מי שיכול שיכתוב בתגובות מה כדי להחליף במחשב שהיה יותר זול או עם כדי לבנות ולעשות אוברקלוקינג בשביל המחשב שאני יבנה או עם כדי בכלל לעשות את זה אני מוכן להוסיף על המחשב עצמו 1000 שח ובשביל האוברקלוקינג עוד 2000 שח לי נראה שכדי כבר לקנות\לבנות מחשב יותר טוב מצורף המפרט של המחשב שלי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. עשיתי אוברקלוק מ2800 ל3250 הטמפ' בין 50-53 במנוחה במאמץ של פריים95 לא עובר את ה63-64 עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיע לי במקום 400 DDR משהו כמו 460 DDR עכשיו אני שואל אם החום יכול לשרוף אותם? הטמפ' זה לפרסקוט..קצת פחום חם.. ולמה עדיין בתכוכנות הוא מזהה אותו כ 2.8?

14. טוב אז סיימתי בשעה טובה... בלוק של DD TDX (שעדיין לא מצאתי מדריך להתקין אותו על הלוח אבל נקווה שנעבור את שלב הנזילות קודם..) רדיאטור של פיאט אונו TT 120X2... מיכל נירוסטה.. אממ - משאבה 1200 ליטר מחנות דגים (ממתין ל 1000 ליטר AHEIM פשוט לא היה לי סבלנות!!!) ואממ... זהו - לשיפוטכם! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  16. אחרי שבוע שעבדתי במהירות של 3000MHZ , הטמפ' התחילה לעלות לי על העצבים. (80 מעלות במאמץ ) החזרתי היום את המעבד למהירות סטוק, והטמפ' עומדת על 65 מעלות במאמץ! לא נראה לי שיש בעיה בסירקלוצייה במארז, מכוון שכול הרכיבים האחרים במחשב שלי מקוררים מעולה - כרטיס מסך לא עובר את ה 67 במאמץ, צ'יפסט 30 מעלות +-, וארדיסק 30-35. 65 במאמץ על מהירות סטוק + BT VX זה לא קצת מוגזם? :s05: ד"א בחדר שלי אין מזגן, רק בסלון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. רציתי להיות בטוח האם יש בביוס אפשרות להגדיר את הזכרון לעבוד ב 400mhz שאלה נוספת - במידה ואני קונה את לוח האם הנ"ל בזמן הקרוב, האם יש סוגיות ביוס כלשהן שדורשות עדכון? הכוונה בעיקר למטרות OC... (אני מתכוון להגיע למהירות באס של עד 450mhz)

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. אהלן חברים יש ברשותי את המפרט הבא: Intel dual core E4300 @ 3.0Ghz החלפתי זכרונות לחדשים ומהירים יותר: Kingston 2gb PC2 CL6 -6400 800mhz הזכרונות הקודמים שהיו לי הם: Ocz PC2 6400 4-4-4-15 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: המעבד באובר קלוק והזיכרונות הקודמים היו באובר לא משמעותי בכלל.. מ 800mhz ל 830 אם אני לא טועה. רציתי לדעת כשהתזמון שונה על כמה אני צריך לשים את החדשים? והאם לעלות להם את הזרם? לוח אם: gigabyte 965P-DS3 תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by djzander,

יש לי כרגע שתי מאווררים של 120 אחד קדימה מכניס ואחד אחור מוצאי .. קיצר נישאר לי עוד 2 מאווררים של 80 מהקייס הקודם מה לעשות איתם ?

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  20. שלום, ברשותי קירור למעבד Thermaltake V1 וOC למעבד על 3.6GHz. שמתי לב שרוב הזמן הקירור נמצא על 1500RPM (הMAX זה 2000). אפילו אחרי משחק של אנריל3, מהירות המאוורר נותרת ללא שינוי אבל הטמפרטורה עולה, פתחתי את המארז לבדוק אם זה אפשרי שהקירור לא עובד מהר יותר ולא הבחנתי אפילו בשינוי קל ברעש (המשחק היה מושתק). יכול להיות שבעצם אין פה בעיה, והקירור אכן מעלה לRPM גבוהה יותר? ואם לא, אשמח לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by sagi_10,

אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. יש לי שני סטיקים של 512 מהזכרונות הנ"ל על לוח gigabyte s3 ומעבד e6300 כמו שהובטח לי לפני שקניתי את המערכת המעבד והלוח מחזיקים bus דל 350 בכיף ולא מזיז להם... הבעיה היא שאם אני משאיר את הזכרונות ביחס המקורי בערך ב750mhz (כשהסטוק שלהם הוא 667) הם דופקים לי ריסטרט למערכת אחרי כמה דקות של עבודה. עשיתי את הבדיקות שלי ואני משוכנע שאכן נזכרונות אם הבעייתיים. עכשיו לפי הניסיון של אחרים (ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה) הזכרונות הספציפים האלו אמורים לעבוד יפה בתדר כזה ולא לעשות פאקים.. אז למה זה קורה? יש למשיהו רעיון? *המערכת חדשה ובאחריות.

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  25. היי בלוח שלי יש רק 2 מקומות למאווררים (מעבד ומאוורר אחר) האם יש מתאם מפצל שאפשר לחבר עליו מאווררים נוספים מבלי להשתמש בכבל 4 פין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים