אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות של samsung שתי סטיקים של 256 מגה pc2700 על דואל צא'נל שעובד ב333mhz עכשיו התזמונים שיש לי עכשיו הם 2.5-3-3-6 במידה ואני אצטרך לשנות אותם בגלל חוסר יציבות לאיזה ערכים לעלות אותם? איך אפשר לדעת? ועוד משהו אני רוצה לנעול את המתח לזכרונות שלי לסטוק אני יודע שהוא 2.5v אבל בביוס שלי יש רק אפשרות לnormal ול0.1v+,זאת אומרת שכשהמתח על נורמאל זה אומר שהוא נעול? בs&m כשבודקים את היציבות צריך לבחור שהוא יעשה בדיקה להכול או רק למעבד?,פשוט כבר בdefault הזכרונות וההארד דיסק מסומנים שמה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש ליINTEL875PBZ והאפשרות שלי ל OC הם מקס 4% או AGP/PCI MOD שזה מקס 73.60*36.80 . (אם משהוא יכל להבהיר את העניין של ה)PCI AG הטמ'פ במחשב במעמץ הוא 40 למערכת ו 38 למעבד . פנטיום 4 HT 2.8 @2.9 צריך עזרה ...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מחפש מדריך V-MOD לכרטיס 7900GT מחברת PALIT.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב ניסיתי את התוכנות שיש באתר לOC למעבד בסביבת WINDOWS ואף אחת מהן לא מזהה את הלוח אם שלי יש דרך לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרשום בכותרת VMOD ל6600 AGP עדיף אפילו שיהיה של XFX וגם צריבת ביוס תמיד שאני מוריד את הNVFLASH אני לא מבין איך להסתדר איתו אז אם אפשר מדריך בשבילו ואיפה אני מוצא בשבילו את הביוס (אני פשוט רוצה לסחוט עד הסוף מהכרטיס מסך לנצל אותו עד הסוף) תודה
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
זה מחשב חדש.. אני משתגע!!!! עשיתי OC באמצעות התוכנה של GIGABYTE (דרך הווינדווס) הגעתי לבערך FSB של 350MHZ ואז היא אמרה לי לתחיל מחדש את המחשב. הפעלתי מחדש ועכשיו המחשב לא מגיע בכלל לביוס... הוא מפעיל את המאוררים (בקושי), האורות הירוק וכתום נדלקים ונכבים תוך 2 שניות. ולמען השם אני לא מצליח להוציא את הCMOS! (חשבתי שזה יעזור...) הצילו! (מפרט ראשון בצד) נפתרה הבעיה! הצלחתי להוציא את ה-CMOS.. החזרתי אותו והכל פועל כשורה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל ביום בהיר אחד לעשות רעשים של נגמ"ש מסתער! לא חוויה נעימה. (ד"א הכרטיס הוא Expertvision 7600 GT ) התקשרתי לחנות ומה שנאמר לי זה שאין אחריות על מאוורר, גם עם הוא בן חודש וחצי. אז דבר ראשון חשוב לפי דעתי שכולם ידעו את זה, אולי לחלק זה מובן מאוד אבל אני בטוח שחצי מדיירי הפורום לא יודעים את זה. דבר שני הוא מה עושים מכאן הלאה?? אין לי שום נסיון בהחלפת מאוורר לכ.מסך, יש דברים כאלו לכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם? או שאולי יש פיתרון קסמים אחר שלא חשבתי עליו?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כרטיס 6800GS AGP של חברת PALIT. מאחר ושום קירור מוכן לא מתאים היייתי חייב למצוא פיתרון. מצאתי קירור של אטלון 64 ביט "איגלו 7200". ותודות למפעל "סייג כיפופים" הסינק הותאם לכרטיס מסך. כעת נשאר לשייף את בסיס הסינק ועוד כמה התאמות אחרונות. הכרטיס בOC מ 450/1000 ל 510/1494. כעת החום מגיע ל62 מעלות במאמץ + רעש מעצבן מאוד של הקירור סטוק. עוד כמה שעות הפרוייקט יושלם והעיקר שעתה אוכל להתאים מאוררי 80 מ"מ שקטים. ;D לאחר המוד:
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב הינה המפרט שלי מעבד: Intel Core 2 Duo E6300. לוח: Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 זיכרונות: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU (ספק של HEC). וקירור למעבד(שמעתי שהוא לא רע): Zalman CNPS9500 AT 92mm. עכשיו אני עושה אוברקוקלינג ולא מצליח לעבור את ה2.2 למרות שהמעבד קר! יש מצב לעזרה אני ממש לא מבין כלום בזה, אבל שמעתי שאפשר להגיע ל 3GHZ+-. הינה המסנג'ר שלי: pashut_m@012.net.il תודה, רבה,רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 381 צפיות
-
-
1)מה זה T1 וT2? 2)איך אני משנה את יחס הזיכרונות למהירות הבאס? 3)איך אני מעלה או מוריד את הבאס? 4)איך אני משנה תיזמונים לזכרונות? 5)האם המדריך שיש בHWZone לOC הוא טוב למתחילים?ואני מדבר על עצמי,אני בחיים לא עשיתי OC.
-
- 2 תגובות
- 383 צפיות
-
-
טוב אז רשמית החורף הגיע איך יודעים זאת ??? טמפ' מעבד צונחת בהדרגתיות מ29C ל22C לכל מי שרוצה להשוות טמפ' ומעניין אותו על כמה טמפ' יושבים מחשבים עם חומרה דומה לשלו מוזמן לכתוב את סוג המעבד ולציין את הטמפ' שלו היום ומלפני חודש וכמובן סוג הקירור כולל מארז נתחיל עם שלי AMD 3200+ VENICE CORE ללא OC ירידה מ29C ל22C מאוורר סטוק של SPIRE מארז גנרי שעבר שידרוג לשני מאווררי 120 גנריים אחד בגג ואחד בדופן +מוד ל3 דרגות מהירות
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד עם ליבת Northwood והוא כרגע ב 30 מעולת מנוחה עם OC... זה סביר?? ועוד שאלה.. יש לי מאוורר 120 בפרונט ורציתי לדעת, אם אני שם מולו 3 הארד דיסקים אז הוא יכניס פחות אוויר למארז?? תדוה,
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של asus P5LD2 לאלו שלא מכירים אותו הוא pci-expres אז השאלה על מה לסים תדרים בישביל לנעול אותם, ובשביל מה זה טוב לנעול אותם?תודה מדובר על pci-expres וpci כמה לסים ץודה
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון שאני חייב להגיד, HWZONE פורום מחשבים מספר 1! תמיד מצאתי פו תשובות בצירוף תמונות ותמיכה. שמתי לב שהמחשב ה"סוס" שלי התחיל לעבוד נורא, ה-Geforce6800GT מגיע לכמעט 120o במשחק בעל גרפיקה נמוכה מאוד. טוב אני יודע שישנם מספר בעיות שאני מתכוון לסדר אותם עכשיו, אבל הבעייה העיקרית שלי זה שאין לי מושג בדברים הללו, אז אני מקווה שהחומר המודפס יעזור לי לעבור את היום בשלום. מה שאני הולך לעשות: 1. לפרק את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ספק(אולי) נראה כבר שהכל יהיה בחוץ אני אתחיל לנקות את המאווררים, לשמן וכו' מקווה שזה יעזור קצת. *יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר ואחד שמכניס ואני חושב שאני אצטרך לקנות עוד 1-2 ולעשות חורים(אני אשלח תמונות אם יהיה ביקוש ככה אני יקבל יותר עזרה. 2. אם כב…
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי קירור מים TT BIGWATER 745 ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשים בנוסף לנוזל הקירור שבא עם המערכת (COOLANT) גם מים מזוקקים. אני שואל כי רמת המים במערכת הגיעה למתחת למינימום אחרי שעשיתי העברה שלה ונשפכו לי מים אז עכשיו היא לא פועלת כמו שצריך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי טמפ CPU 34 טמפ CORE 1# 48 טמפ CORE 2# 51 איזה טמפ היא תכלס של הCPU?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D x1800 GTO. לאחר עצלנות של חצי שנה, החלטתי שהגיע הזמן להמהיר אותו קצת. לא יודע אם זה יהיה הכי אפקטיבי, נראה מה הוא שווה. בקיצר, כרגע אני עובד עם ATI Tool. ברגע שאני מעלה את המהירות ולוחץ על Set Clock המהירות חוזרת למהירות סטוק. מה הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יעשה OC דרך התוכנה זה בסדר? זה OC אמיתי ? או שעדיף לעשות ידני בביוס?
-
- 6 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6300 אמרו לי שהלוח הנל לא טוב לאובר קלוק לכן אני מבקש שתתנו לי עוד אופציות מחברות שונות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 472 צפיות
-
-
הרגע הוצאתי את אחד מהמאווררים שנשבר על האצבע שלי (אל תשאלו למה), ופתאום ראיתי שהוא של Yate loon הוצאתי את השני שאחסנתי (גם אותו קיבלתי עם המארז, והחלפתי אותו ב TT smart case fan) ושוב- Yate loon שמעתי על זה שהמאווררים שמקבלים עם ה 6A19 רועשים, ושמתי לב שאצלי זה לא ככה, זו כנראה הסיבה. לעוד מישהו קרה שהוא קיבל מאווררים של YL עם ה 6A19?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על זה שלטרנספורמר יש מאוורים 80mm וחשבתי לשים כאלו: ולשים 120mm במקום מה דעתכם האם זה יעזור? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=9824
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-