עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by icebreak,

זה AMD 3000 שרץ על 2200, ה CHIPSET סביר ? מה הגבולות שלו אמורות להיות ? והשאר גם בסדר? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by deannahum,

שלום אני לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64-bit 3000+ ואני לא מעוניין לבצע שום אוברקלוקינג וכדומה... רציתי לדעת 2 דברים : א) האם הקירור Stock שמגיע עם ה-Box הוא מספיק טוב ? (מספיק כדי לגרום למעבד לעבוד בצורה תקינה וטובה) ב) במידה ואני רוצה לקנות איזשהו גוף קירור, מה מומלץ ? ובאיזה מחיר העניין כרוך ? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  3. הודעה למטה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. כותרתתת המאורר זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1061 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=110 שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר אבל הוא קבוע עובד על 2300 + שככתי לציין יש לו 3 חיבורים.. אחד הוא מחובר ללוח אמ חיבור של 4 פינים.. ויש עוד שנים אחד של 3 פינים ועוד אחד של 4 אבל שונא מהראשון

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by daniel0089,

שלום לכולם וערב טוב, שמתי לב שאין במדריכים באתר מדריך לעשות OC לזכרונות... מישהו יכול להסביר לי איך?עדיף מדריך מסודר עם תמונות... ואילו חברות זכרונות מומלצות לביצוע OC? האם החברה Geil טובה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by HitmanW,

שמעו ניסיתי לעשות OC למחשב שלי (המפרט בצד) בעזרת המדריך שיש באתר. בהתחלה העלתי את הבאס מ200 ל220, הפעלתי ת'מחשב מחדש והכל עבד טוב ונכנס לWINDOWS וגם הטמפ' הייתה טובה. ואז העלתי ת'באס שוב מ220 ל240. אז אחרי הRESTART הוא לא נכנס לWINDOWS ורשם לי "BOOT FAILURE...". עשיתי ריסטרט והורדתי את המכפלה מ10 ל9. עשיתי ריסטרט והוא בכלל נתקע במסך ההפעלה... אי אפשר גם להיכנס לBIOS. אז חשבתי "טוב אז עכשיו אני אעשה ריסט לביוס...". פתחתי חוברת הוראות של לוח האם ובדף של איך עושים ריסט לביוס יש הערה למטה: ולא מצאתי בשום מקום בחוברת הפעלה איך משתמשים בCPR הזה... אז מישהו יודע איך? או האם בכלל כדאי או שעדיף פשוט לעשות ריסט לביוס? תודה לעוזרים. עריכה: אחרי כמה ריסטרטים המחשב עבר את LOGO הכניסה…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by NeTBaLL,

תגיבו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by wrecker,

קניתי לא מזמן בקר מאווררים של Scythe Kaze Server והוא בא עם חיישני חום אחד מהם שמתי על הזכרונות, ואני רואה שלפעמים שהמחשב במאמץ הם מגיעים ל55 מעלות ועוברים את זה.. לא מצאתי נתונים על חום של זכרונות ורציתי רק לדעת אם זה נורמלי או שאני צריך להוסיף להם קירור? (יש לי כרגע 4 GB עם OC מ667 ל866)

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by SuperStyle,

אני צריך קירור למעבד E7400 שהיה על לוח MSI NEO P45 ואני רוצה להגיע איתו לאיזור ה 4...

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by סיוון,

התקשרו מהחנות שהזמנתי ואמרו שאין להם במלאי כעת את הקירור ALPHINE 7 שהזמנתי עם המחשב אמרתי להם שאעדכן אותם איזה לשים . הם הציעו את הקירורים האחרים בטענה שיותר טובים (באותו סכום) . מה לדעתכם שקט יותר ? או שכדאי לחכות עוד כמה ימים שיהיה במלאי את ה-ALPHINE 7 הגירה הרגילה (לא ה-PRO) AC ALPINE 7 PRO\ GLACIALTECH IGLOO 5073 אני צריכה עדיפות למה שיותר שקט כמובן . זה למעבד 5200 ללא המהרה במחשב משרדי. מה דעתכם

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by ShahafH,

שלום.. יש לי מחשב נייד GIGABYTE W566N וכשאני מפעיל אפליקציות לאורך זמן המאווררים מתחילים לעבוד בעוצמה המירבית ואני עדיין מרגיש חום בתוך המחשב וזה מקשה על הידיים להקליד. האם יש המלצות לקירור הנייד? תודה.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by Jetway,

INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. שלום אני לא יודע איזה מאווררים נחשבים טובים ואיזה אתם תוכלו להמליץ לי אליהם המחיר צריך שיהיה זול כי אני מיתכוון לירכוש שלושה עד 4 מאווררים 1=12ס"מ שיהיה חזק במיוחד 2=8ס"מ ואני צריך גם עד 2 מאווררים בגודל של 4 ס"מ בעיקרון חשוב לי יותר הביצועים מאשר השקט אבל שקט זה גם טוב =]

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by CroCoDile,

שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. לפני כשבוע קיבלתי שני מאווררי PWM של Noctua קוראים להם Noctua NF-F12 PWM עכשיו, כשאני מחבר אותם ללוח אם שלי לחיבור (4 פינים) PWM הם לא פועלים בכלל רק כשאני מחבר אותם לחיבור 3 פינים רגיל הם פועלים וזה על מהירות גבוהה וכתוצאה מכך המחשב מרעיש מאוד למה אני לא מצליח לחבר אותם לחיבור הייעודי שלהם? בהוראות שלהם רשום שאם מחברים אותם ככה (ל3 פינים) אז הם יפעלו במהירות גבוהה לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3‎ מארז: Antec 300 המחשב חדש כמעט בן חצי שנה תודה לעוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה אתר מוכר את הקירור XSPC RS240 ? רציתי לקנות דרך XOXIDE אבל הם כבר לא מחזיקים את הקירור הנ"ל. חשוב שגם יהיה כמה שפחות דמי משלוח (כלומר משלוח זול).

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. Started by amisu,

יש דבר כזה בארץ או שרק בהזמנה מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by din264,

אז ככה אני מחפש למעבד גוף קירור שיהיה לOC בינוני המפרט הוא כזה מעבד E6400 לוח אם ABIT AW9MAX כרטיס מסך radeon x1950 pro 512mb Power Color אם קירור גדול עליו ומאוורר זכרונות שתי יחידות של ג'יגה (ביחד 2 ג'יגה) של Corsair עבים כאלה אם קירור מובנה עלו הכי יקר בזמנו ספק כח ספק כח Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 האם יש קירורים טובים מ-2 אלה ל-OC? Arctic Freezer 13, Scythe Katana 4? המעבד רותח במאמץ בלי OC הוא על 100 לאחר 6 דקות בתוכנה OCCT והתוכנה עוצרת

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. Started by chaikr,

שלום לכולם וחג פסח שמח, יש לי כבר למעלה משנתיים את ה4850 (האמת שאני לא זוכר את החברה...) עם קירור סטוק והוא משגע אותי מבחינת הרעש שהוא עושה במנוחה. גם כשלא פועל שום דבר כבד (אינטרנט, PDF וכ"ו) הטמ"פ של הכרטיס היא 83 מעלות והמאוורר נמצא על 36% פעולה. מאוד מפריע לי רעש שבא מהמחשב. השאלה היא האם יש פיתרון קירור שיבטיח לי שקט בזמן עבודה משרדית? לרוב אני בא פעם בשבועיים הביתה וכשאני בא אני צריך ללמוד ולכן אני צריך קירור שהוא באמת שקט שיאפשר לי ללמוד מהמחשב הזה ולא מהלפטופ ולא קירור שיתן לי קצת יותר שקט... לא עשיתי OC וגם לא מתכנן. רעש בזמן משחקים זה משהו מקובל ולכן זה לא שיקול אשמח מאוד לדעת מה האפשרויות שלי (אם בכלל...) תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by swisaman,

אני כרגע עם OC למעבד AMD 955 ל3.8,והמעלות במאמץ מלא עלו בצורה מוזרה בשבועיים האחרונים~,מ58 ל65 במאמץ מלא, יש איזה דרך לקרר את המעבד להוריד אותו למיתחת 60 מעלות שוב? אני עם קירור MUGEN II,מארז CM590 עם מאורר SLIPSTREAM 12MM 1600RPM.. מישהוא יכול לעזור לי בזה? המחשב כבן שנה~

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מגיע לכאן למרות שיישום הקירור הוא למטרה אחרת מאשר מחשבים, המטרה היא קירור אקווריום ותקוותי שאלמד משהו. בכוונתי ליישם חיבור של שלושה מאווררי ARCTIC F 92mm ואתר היצרן אינו מציע מידע בנוגע להספק או זרם העבודה, שלושת המאווררים יחוברו לבקר טמפ' '>www.weissinstruments.com/dixell/pdf/XR02CX.pdf+xr02cx&hl=iw&gl=il&pid=bl&srcid=ADGEESgmSAs479ebz9OfdGfrxh2yNgu7MlIgKfpvJ02zMMeqwHgbmHNFGs_p9Ba6NjDaOnAjdsAAw-rCYxHMMpSc0v6aEWRMAuP_4F8ap-KQMygL50QiEWl16UCbvxVLTg3fiqLw-Pzv&sig=AHIEtbTG4AA8oCProEaCRRYZFK5RDb1Wrw]XR02CX והיה ורלבנטי. שאילתא מספר 1 אני תוהה איזה שנאי בדיוק עלי לרכוש לטובת הפעלתם. שאילתא מספר 2 יש שתי תיאוריות לכיוונון ההשמ…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום. לאחרונה השתמשתי ב Open Bench [ממש לא מטעמים של רצון לבחון את המערכת, אלא רק בשל העובדה שה bench ניתן לי ואת המארז אקבל רק בשבוע הבא]. שמתי לב לדבר המדהים [שאותו גם כתבתי כאן בפורום], שרכיבי לוח האם מגיעים לטמפרטורות גבוהות מאוד! את זה גיליתי פשוט על ידי בדיקה ידנית [נגיעה ברכיבים השונים כמו ה"מגדלים" שמסביב ללוח האם [שאין לי מושג מה שמם המקצועי], וגוף הקירור של הגשר הדרומי [שאת שמו גיליתי רק השבוע בעזרת Ivan - מנהל הפורום]. כאשר הנחתי מאוורר על לוח האם [ממש כך, כאשר הוא יורק אוויר על שטח גדול מלוח האם], הטמפרטורות ירדו בצורה דרמטית! הבדלים שלא הייתי מדמין אותם. א-ב-ל, דבר זה מביא אותי לשאלה [או לבעיה], הבאה: האם להעדיף את הקונפיגורציה הזאת, או שלסלק את המאוורר הז…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by gor84,

שלום לכולם. אני מתענין בקירור מים. למטרת OC. אני מחפש בלוקים (מעבד, צ'יפסט וכו'..) כמו כן, מצאתי משהו שלא מובן לי והייתי שמח לקבל הסבר :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=210 זה רדיאטור שהוא בלוק למעבד?... לא מובן... כמו כן אני מחפש בדיוק: מיכל מים, בלוק למעבד ולצ'יפסט. תקציב: 300 ש"ח עם חריגות רק שיהיו מוצדקות... תודה. נ.ב. ראיתי כאן אנשים מדברים על "מוספט".. הבנתי שזה על הלוח אם... מה זה בדיוק? עריכה:התקציב עלה ל- 400

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD במאמץ המעבד במטפרטורה עד 40 כמה OC כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.