עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש קירור פאסיבי למעבד AMD ATHLON +3000 (סוקט 745) המחשב מותקן בתוך מארז ARIA של ANTEC עם יחידת קירור של זלמן CNPS7700CU (ככה שהגובה המקסימלי של גוף הקירור צריך להיות 67mm)

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by IG,

קודם כל אני רוצה להגיד שיש לכם אחלה פורום! השאלה: עשיתי OC למעבד ולזיכרון ולהלן התוצאות (כל הנתונים הנחוצים נמצאים ב"מפרט מחשב"): במצב הרגיל (לא במאמץ): חום מעבד- 24 מעלות חום מארז- 30 מעלות (זה כנראה בגלל שהמאורר שמכניס אוויר יושב מול הHD...) מהירות בסיס- 133MHZ FSB- 266 מגה הרצים- 1540 סל"ד מאורר ההיטסינק (של המעבד...)- 2800 מהירות זיכרון- AUTO (אין לי בדיוק מושג מה זה אומר אז אני מודה מראש למי שיסביר לי... נראה לי שהזיכרון מתאים את עצמו למעבד אז אם אני עושה OC למעבד, הזיכרון שלי מתאים א עצמו למצב הקיים ) בOC מקסימאלי- תוספת של 25% למהירות המעבד... (לא במאמץ): חום מעבד- 34 מעלות חום מארז- 35 מעלות מהירות בסיס- 165 MHZ מגה הרצים- 1900 (כמו הברטון 2500 ;D…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by crimson_789,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by djburekas,

שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. שלום אני לא יודע איזה מאווררים נחשבים טובים ואיזה אתם תוכלו להמליץ לי אליהם המחיר צריך שיהיה זול כי אני מיתכוון לירכוש שלושה עד 4 מאווררים 1=12ס"מ שיהיה חזק במיוחד 2=8ס"מ ואני צריך גם עד 2 מאווררים בגודל של 4 ס"מ בעיקרון חשוב לי יותר הביצועים מאשר השקט אבל שקט זה גם טוב =]

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  6. אז כך שמעתי כבר כמה פעמים שאני צריך לעשות OC למערכת שלי (E8400 + EP43-DSL + 2X2GB CL5 5 5 15) אבל אני לא בטוח בקשר לאיך עושים את זה ולכמה אני יכול להגיעת אני מאוד לא רוצה לעשות נזק למערכת אז החלטתי לבקש עזרה פה! תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by examiz,

הייתי רוצה לקבל התייחסות מנקודת מבט של אובר קלוקר..... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=42906 בתודה מראש עמי

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by cj,

הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. אני חדש בכל עיניין של אוברקלוק והייתי רוצה לדעת יותר. אם למישהו יש לינק לאתרים בהם יש מדריכם של אוברקלור אז שירשום לינק... ריפרפתי במדריך באתר ולא מצאתי תשובה לשאלתי: איך אוברקלוקים יודעים מה מהירות המעבד שלהם לאחר אוברקלוק (אוברקלוק של מעבד)? הסבר השאלה: נניח שלמישהו יש מעבד 3.0GHZ והוא עושה אוברקלוק של המעבד, איך הוא יודע לאיזה מהירות הגיע המעבד? לדוגמא: בכתבה: http://hwzone.co.il/news/1141761586/77906/ רשום בפסקה הראשונה והשניה שהמעבד עם 2.66GHz ולאחר אוברקלוק הוא הגיע ל 3.7GHz. = איך הם יודעים לאיזה מהירות הוא הגיע?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

אהלן, קודם כל רציתי להגיד שעשיתי OC לD805 והגעתי ל3.9 על מתח 1.4V. רציתי לשאול, מה המקסימום המותר של הטמפ' והמתח של המעבד הזה?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  11. איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני

12. Started by kinggil,

שלומות , מליון שנה אני כבר מדבר על המעבד שלי שהוא חם 72 מעלות בכיף משחקים הכי פשוטים נתקעים. קניתי מרחתי את הדברים הכי טובים שיש ולא עזר כלום. מה לעשות? לזרוק את המעבד לזבל??? עדכון ביוס אי אפשר כי הכי חדש זה מה שיש לי F6 . AMD זבל

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Lavelle,

זהו מפרט המחשב (בן 4.5 שנים) Intel Pentium 4, 2533 MHz 19x133 Gigabyte GA-8PE667 Pro 512x2 PC3200 DDR SDRAM התוכנה שאני משתמש היא Easy Tune 4 שמצורפת עם הלוח אם. כרגע הבאס עומד על 133, כאשר הזיכרונות עובדים על 333 MHz (המגבלה של הלוח אם) האם אפשר עם הזיכרונות האלה להגיע למשהו?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש עם Q9450 ויחד איתו קיבלתי את ARCTIC FREEZER PRO 7 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= במחשב הישן שלי יש לי את ה-THERMALTAKE GOLDEN ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0220/cl-p0220.asp#overview 1) אני יודע ששניהם סוקט 775, האם ניתן להחליף בין המאווררים אף על פי שלא מצויין בפירוש QUAD CORE ב-TT? 2) אם כן, האם כדאי לי להחליף בין השניים מאחר שה-ARCTIC מעט רועש לטעמי. 3) אם לא, על איזה מאוורר או קירור באשר הוא הייתם ממליצים על מנת שיהיה שקט ככל הניתן בהנחה שאולי יעשה OC בעתיד והמחשב הוא כמובן בנוי למשחקים? 4) תקציב עד 300 שח עם אפשרות להתגמש בעת הצורך. תודה מראש.

15. שלום יש לי נינג'ה פלוס עם המאוורר המקורי שלו. אני רוצה להוציא מהקירור כמה שיותר אז השאלה האם כדאי לי פשוט להוסיף עוד מאוורר או להחליף אותו ולקנות 2 מאווררים חזקים? התקציב הוא 200 ואם אני מחליף את 2 המאווררים אז תיקחו בחשבון את הקליפסים האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1813 רצוי שיהיה מנעה מחשבים! תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by ElemenTal,

תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by a1a1a1a,

כשאני מדליק את המחשב, המאווררים עושים רעש חזק מאד ולא קבוע. בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב, רק עושה stand by שאני הולך לישון, יכול להיות קשר?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  18. למה כאשר אני הופך בתוכנה של gigabyte (וגם בביוס) את הBUS ל158 אז הWINDOWS 2000 מראה לי מסך כחול וניכבה יש לי לוח של גיגביית 7VRXP ומעבד 1600+ XP

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אני קונה את המארז המדובר ושמעתי הרבה תלונות על הרעש שלו. אך לא כמו רוב האנשים פה אני לא פנאט של שקט (ולכן אני לא הולך על המאווררים של AC) ואני רוצה מאווררים שקטים (אך לא חרישיים) שגם יהיו בעלי דחיפת אוויר טובה. חשבתי על המאווררים הבאים: 1) של 120 מ"מ - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082 2) של 80 מ"מ - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2636 אני יודע שזהו מאוורר של 90 מ"מ אבל רשום שהוא מתאים גם לחיבור של מאוורר 80 מ"מ, זה נכון? אם אתם מסכימים עם הבחירה שלי אז תגידו, ואם לא תתנו הצעות אלטרנטיביות באותו תקציב. עוד שאלה שיש לי היא איך לכוון את המאווררים, אילו כדיי שיוציאו אוויר ואילו כדיי שיכניסו כדיי לקבל סירקולצייה טובה? המארז בא עם שלושה מאוורר…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by m0tek,

היי חברים אני מחפש "Stock Fan" לרדאון 9800 משהו בסגנון : http://homepage.ntlworld.com/m.harrison427/PCs/ati.jpg (נאבד לי המאוור ואני צריך את האחריות !!! - כי הכרטיס מת). תודה.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  21. כי פשוט על הצ'יפסטק יש מעין קירור שמתחבר לצינורית. מה זה בדיוק ? אפשר לפרק את זה ?

22. Started by AMITOC,

שלום,לאחרונה ראיתי לא מעט מאוררי AC שדוחפים המון אויר ביחסית לא הרבה רעש (50 דציבלים). לדוגמא לSUNON יש סידרה שלמה של מאוררי 254 על 89 שמוציאים 680-770 CFM. לכן אני שואל למה לי לא לשים מאורר אחד או שניים כאלו במארז ולא לדאוג יותר לעולם לקרור? עליי לציין שמבחינת הגדול אני יכול בקלות להסתדר(המאורר יהיה בחוץ ולא בפנים) כנ"ל לגביי ניקוי האבק וכנ"ל לגבי הרעש (אני עם סמארט פאן שפועל על הרמה הגבוהה ביותר וזה לא ממש מפריע לי) בקיצור כדאי?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. עשיתי OC למעבד אז הכול הלך אחלה, עשיתי לזיכרון ואז ה-HDD מחליט להופיע בביוס וליפעמים לא. יש איזה שהוא עידכון ביוס שפותר את הבעיה הזו? יש איזו שהיא אפשרות לשנות שמה שזה לא יקרה? הטמפרטורות נמוכות, הזיכרון על 1100MHz, הצלחתי גם 1200MHz אז זו לא הנקודה פה.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 03:54:01 חברה אני צריך עזרה בבקשה תעזרו ותגידו ללוח אם שלי אפשר לאפס את הביוס דרך המיקלדת? עם כן איזה מקש?

24. Started by zohar678,

כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. אני רוצה להמהיר את המעבד שלי יש לי לוח אם של EPOX 8HKA PLUS וזכרון 256 MB PC2100 BY CRUCIAL איך הכי כדאי להמהיר את המעבד פשוט להעלות לו את הFSB? או שצריך להעלות עוד פרמטרים?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים