עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. משום מקום המאוורר שעל כרטיס המסך שלי התחיל להוציא רעש מטורף, שעולה לי יותר מדי על העצבים. ניסיתי לנקות אותו מאבק, אבל לא הועיל בכלל. אין לי כרגע אפשרות לקנות גוף קירור חדש לכרטיס, ואני לא בטוח כל כך שזה משתלם לי בכלל עם הכרטיס הנ"ל! הפיתרון היחידי שאני מצליח לחשוב עליו הוא לבטל את המאוורר שיש על הכרטיס מסך, ולהשאיר אותו בלי איוורור או עם מאוורר 120 מ"מ מתחתיו שינשוף עליו. להשאיר אותו לגמרי בלי איוורור זה אפשרי או שזה יגרום לו להישרף בסופו של דבר? אם לא, אז הפיתרון עם המאוורר 120MM יישומי? אלה הטמפ' הנוכחיות אגב בזמן משחק... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by adi785,

שלום לכולם, ברשותי AMD Athlon64 3500 Venice (סוקט 939) לוח אם : asus A8N-E זכרונות : 4 * 512GB KINGSTON DDR PC3200 אני מצליח משום מה לבצע OC רק באמצעות התוכנה של ASUS - AI BOOSTER כאשר אני מעלה את תדר המעבד בתוך ה BIOS ומריץ אחר כך CPU-Z אין שום השפעה (התדר נשאר זהה) בביוס עצמו רואים שהתדר כן עלה ושהמעבד פועל במהירות גבוהה יותר. ממה נובעת הבעיה?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by KoM,

מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by JonyPony,

אינ קונה עוד מעט מחשב חדש ומוסיף לו את הBIG TYPHOON VX אבל אני רוצה להחליף לו את המאוורר למאוורר עם LEDים ירוקים (ושקט), אני רוצה שתהייה שליטה על המהירות דרך הלוח-אם אבל בשביל זה צריך חיבור 4 פינים, מישהו מכיר מאוורר מתאים או דרך להפוך מאוורר 3 פינים ל4?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by coolspot,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת המהרה שתומכת בכרטיסי matrox אבל אני לא מוצא האם קיימת חיה כזאת בכלל ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  7. אני מרכיב מחשב שישב בסביבה מלאת אבק ומעוניין להרכיב את המערכת כך שיהיה לחץ אוויר חיובי כדי למנוע כמה שיותר כניסת אבק. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207166 מדובר על AMD Athlon II x2 250, לוח-אם Gygabyte 800GM-D2H, ללא כרטיס מסך נפרד. חשבתי על המארז הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8533 Antec TwoHundred הוא בא עם שני מאווררים: 140mm מלמעלה ו-120mm מאחור. האפשרויות הן: 1. להפסיק את המאוורר האחורי ולהתקין מלפנים (מאחורי הפילטר הקיים) מאוורר עוצמתי. 2. להשאיר את המאווררים המוציאים ולהתקין מלפנים 2 מאווררים מכניסים. 3. להוסיף מאוורר מכניס + פילטר מהצד. האם יש מצב שהאפשרות הראשונה תספיק לקרור המפרט הנ"ל? אם לא, איזו מהאפשרויות האחרות עדיפה? האם יש מאר…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by djburekas,

שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. Started by faza,

ברשותי גוף קירור SP94 ואני צריך מאוורר לנ"ל הכי חשוב שיהיה שקט ביותר! 80,92,120 לא משנה הגודל (כמו שאומרת הפילגש שלי) חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה מה לרכוש? (שוב פעם - הרעש קובע ולא עוצמת הקירור - הכי שקט)

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by kibub,

יש לי את התוכנה ואני לא יודע מה עושים איתה אם מישהו יכול להסביר בקצרה אני אודה מאוד...

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by bozi,

שלום יש לי מחשב compaq deskpro עם ציפסט אינטל. עם מעבד עומד slot1 ,על המעבד רשום 600e/256/100/16.5v ויש לו דיפסוויץ שמגמפר את המהירות מ-350mhz עד 600mhz . לא הצלחתי למצוא בשום מקום על הלוח מספר דגם חוץ מאשר את שם החברה[COMPAQ] האם ניתן לבצע O.C למעבד זה?ואם כן איך ? תודה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אז כך שמעתי כבר כמה פעמים שאני צריך לעשות OC למערכת שלי (E8400 + EP43-DSL + 2X2GB CL5 5 5 15) אבל אני לא בטוח בקשר לאיך עושים את זה ולכמה אני יכול להגיעת אני מאוד לא רוצה לעשות נזק למערכת אז החלטתי לבקש עזרה פה! תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. שלום, באוורסט כתוב לי שהמאוורר של הכרטיס שלי הוא רק על 30% והטמפ' קצת גבוהות... אז אני רוצה תוכנה כדי לשלוט במהירות המאורר של הכרטיס מסך וכל שאר הרכיבים. יש לי SpeedFan אבל זה סתם זבל.. אני רוצה תוכנה אחרת..וגם יש לי rivatuner... אבל אני לא יודע איך משתמשים בה כל כך... אשמח למדריך או שתסבירו איך משתמשים בה... האם אפשר לשלוט במאוררים דרך אוורסט? (גרסה 4.20 אנלימיטד) אם לא אז אשמח לתוכנה פשוטה וטובה לשליטה על מהירות המאווררים.. (מקווה שזה הפורום הנכון ולא הייתי צריך לפתוח אותו בפורום תוכנה.. אם זה לא הפורום הנכון אל תנעלו בבקשה..) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by examiz,

הייתי רוצה לקבל התייחסות מנקודת מבט של אובר קלוקר..... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=42906 בתודה מראש עמי

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני חדש בכל עיניין של אוברקלוק והייתי רוצה לדעת יותר. אם למישהו יש לינק לאתרים בהם יש מדריכם של אוברקלור אז שירשום לינק... ריפרפתי במדריך באתר ולא מצאתי תשובה לשאלתי: איך אוברקלוקים יודעים מה מהירות המעבד שלהם לאחר אוברקלוק (אוברקלוק של מעבד)? הסבר השאלה: נניח שלמישהו יש מעבד 3.0GHZ והוא עושה אוברקלוק של המעבד, איך הוא יודע לאיזה מהירות הגיע המעבד? לדוגמא: בכתבה: http://hwzone.co.il/news/1141761586/77906/ רשום בפסקה הראשונה והשניה שהמעבד עם 2.66GHz ולאחר אוברקלוק הוא הגיע ל 3.7GHz. = איך הם יודעים לאיזה מהירות הוא הגיע?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by aviv00,

אני מחפש תוכנה שתוכל לאמצ את הכרטיס מסך כדי לבדוק את הטמפטורה או בדרך אחרת לבדוק זאת תודה מראש אביב

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by Ayash,

שלום (: אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון. קניתי לאחרונה מעבד i5 750 . איך אני יודע מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד במנוחה/מאמץ ? בנוסף אשמח לעיצות איך להפחית את הטמפרטורה. אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני

19. הי רציתי לדעת עדיפות מעבדים אחד על גבי השני :1) לא מומהר בתדר סטוקAMD 6000 athlon X2 3GHz 2) intel 2180 מומהר לתדר 3 GHz מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום ברשותי לוח Gigabyte GA-MA78GM-S2H בעבודה רגילה ללא מאמץ החום של הציפסט (נורט'בריג' אם אני לא טועה) 85-87 מעלות כאשר אני משחק משחקים עם טיפה מאמץ..הטמ"פ מגיעות לכמעט 100 מעלות ואולי אפילו יותר ואז נכבה המחשב ככה יוצא מצב שאני לא יכול לשחק משחקים במחשב מה עושים? בדקתי קצת באתרים בחו"ל ואני רואה שזאת בעיה נפוצה של הלוח הנ"ל מה שכן.לא ראיתי פתרון הסירקולציה טובה יש מאורר 12' בחזית 2 מאוורי צד 92 מ"מ ומאחורה מאורר 92 מ"מ שמוציא אוויר הטמ"פ של המעבד ללא עבודה הינה 35-40 מעלות ( מעבד 5200 AMD) כרטיס מסך 4850 ספק 550 וואט של chieftec תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. שלום, מצורפות הטמפרטורות אצלי במצב מנוחה, במצב מאמץ כשאורתוס עובדת ובמצב מאמץ כש-TAT עובדת. האם אני יכול להמשיך OC או שלא כדאי ואני אגרום לנזק? המפרט שלי במקומו (צד ימין). קצת רקע: אני כרגע בבאס 350 ומכפלה 8 המחשב יציב מאוד אחרי בדיקה במשך 15 שעות של אורתוס. יש לציין שהטמפרטורות היו דומות כשהיתי בבאס 310 ומכפלה 9. המעבד כרגע במתח סטוק. בנוסף, החלפתי את המאוורר של האינפינטי ושמתי במקומו את אחד המאווררים מהמארז (120 מ"מ שזרק אויר בכיוון הספק). בקידמת המארז הוספתי 120 מ"מ S-FLEX. כל מאווררי המארז במצב נמוך אך כאשר אני מעביר אותם למצב גבוה ישנה ירידה של רק שתיים שלוש מעלות בטמפרטורה של המעבד והלוח. כאשר המארז פתוח ישנה ירידה של שתיים שלוש מעלות גם כן. האם אני יכול להמשיך ב O…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by darkman,

היה לי תקירור המקורי של AMD והטמפ היו 47 לא במאמץ ובערך 53 במאמץ עכשיו קניתי ת ALX800 ושמתי לו מאוורר של ENERMAX ובלא מאמץ 45 מאמץ 50~+ מרחתי משחה טרמית והרכבתי את זה טוב 100% עכשיו מה ניתן לשפר *החוטים מסודרים, ויש עוד כמה מאווררים במארז(יש זרימת אוויר טוב) עכשיו אני יודע שזה לא מי יודע מה מה עוד אפשר לשפר?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

המעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU רציתי לשאול אם המאוורר הזה יספיק לקרר את המעבד כמו שצריך: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (במארז יש מאוורר 80 מ"מ מאחורה ו 80 מ"מ מקדימה)

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by tomerzhr,

הגעתי עם ל300 באס מעל המחשב לא יכול הוא לא עולה לי וזה מוזר כי המעלות ב 45 במנוחה ומאמץ 53 (אחריי אובר) למה אני לא יכול יותר? ולמה ב 300 שאני עושה בדיקה ב S&M יש לי שגיאה הוא לא עובר לי אז ככה אני על תיזמונים של 7-4-4 2.5 ואני על 1.6 מתח של המעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by Murmur,

שלום, אני בונה מחשב בתקציב נמוך, עם מעבד G2020. לא לאוברקלוק, לשימושים משרדיים + צפייה בסרטי HD בחיבור לטלויזיה. מעוניין לשים קירור שקט יחסית למעבד (נניח ברמת 20DB), בחנות בה המפרט מורכב אין Arctic cooling משום מה. אשמח להמלצות אחרות בתקציב דומה האם להישאר עם הסטוק של אינטל? מה רמת הרעש שלו? לא הצלחתי למצוא

• 7 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.