עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ayash,

שלום (: אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון. קניתי לאחרונה מעבד i5 750 . איך אני יודע מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד במנוחה/מאמץ ? בנוסף אשמח לעיצות איך להפחית את הטמפרטורה. אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. ראיתי מין מתאם שניתן לחברו לחריץ AGP והוא משכיב את כרטיס את המסך כך שיהיה ניתן לשים אותו במארזים צרים במיוחד מישהו שמע ויודע היכן ניתן לקנות את הדברים הללו? תודה מראש ותמונות מצורפות:

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Lavelle,

זהו מפרט המחשב (בן 4.5 שנים) Intel Pentium 4, 2533 MHz 19x133 Gigabyte GA-8PE667 Pro 512x2 PC3200 DDR SDRAM התוכנה שאני משתמש היא Easy Tune 4 שמצורפת עם הלוח אם. כרגע הבאס עומד על 133, כאשר הזיכרונות עובדים על 333 MHz (המגבלה של הלוח אם) האם אפשר עם הזיכרונות האלה להגיע למשהו?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. חבל שלסידרת ה-SilentCat אין אחד של 120..... אני מחפש משהו עם CFM הגון, ורעש של עד 23 דציבלים (אני צריך 2 כאלה לשים על הרדיאטור) איזה מומלץ? בנוסף, יש ממיר בין 120 ל-92? אגב, אם יש פה למישהו 2 מאוררים שקטים כמו שאני צריך שיגיד כי באמת לא אכפת לי אם הם יהיו משומשים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Polonian,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת את תחומי הטמפ' במנוחה ובמאמץ שנחשבים סבירים לכרטיס הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by Airtel,

אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by amit_flame,

שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by IG,

שלום לכוולם. מזמן לא עסקתי בOC ככה שאני כבר לא כלכך מעודכן בתוכנות שיש... אנירוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי- ראדיון 9100 של ספייאר. אני צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לעשות את הOC, רצוי שהתוכנה תבדוק אוטומטית את הקונפיגורציוה האופטימאלית למערכת שלי, ושאני לא אצתרך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשאני מפעיל את המחשב. המארז שלי מספיק מאוורר והלוח לא עולה על 40 מעלות במאמץ (העלתי את המכפלה אז הוא מתחמם קצת יותר מהמצב הרגיל...)

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by ragee,

אהלן יש לי 6600GT PCI-E של MSI עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות) עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב. מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024 עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים... השאלה שלי האם זה בריא לליבה המ…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by udi80,

יש קירור מים של זלמן מאיפה אני יכול לאשיג צינרות אם יש בארץ

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

האם הלוח אם הזה טוב לOC? ( הכי חשוב לי מבחינת OC ) סוקט 775 הוא תומך , האם לא תיהיה שום בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח Gigabyte GA-8N-SLI-QUAD ( מפרט בצד ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. האם התחילו כבר לייבא לארץ בלוק קירור מים לכרטיסי מסך החדשים 8800?

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקבל את המחשב שהזמנתי בחלקים ואני זקוק למשחה טרמית עד 50 ש"ח. חשבתי לקנות את הMX-3, מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Charybdis,

שלום יש ברשותי מעבד פנטיום 4 פרסקוט עם קירור צלעות הקירור מטונפות מלאות אבק והטמפ' היא 50 מעלות במנוחה. השאלה שלי היא אם אני אסיר את הקירור ואנקה, אני בטח אצטרך להחליף משחה. מה היעילות של המשחה בהורדת טמפ'?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. 80 גיגא 7200 סאטא ותודה

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום! האם ניתן לבצע overclock למעבד מסדרת ה U של אינטל? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. משום מקום המאוורר שעל כרטיס המסך שלי התחיל להוציא רעש מטורף, שעולה לי יותר מדי על העצבים. ניסיתי לנקות אותו מאבק, אבל לא הועיל בכלל. אין לי כרגע אפשרות לקנות גוף קירור חדש לכרטיס, ואני לא בטוח כל כך שזה משתלם לי בכלל עם הכרטיס הנ"ל! הפיתרון היחידי שאני מצליח לחשוב עליו הוא לבטל את המאוורר שיש על הכרטיס מסך, ולהשאיר אותו בלי איוורור או עם מאוורר 120 מ"מ מתחתיו שינשוף עליו. להשאיר אותו לגמרי בלי איוורור זה אפשרי או שזה יגרום לו להישרף בסופו של דבר? אם לא, אז הפיתרון עם המאוורר 120MM יישומי? אלה הטמפ' הנוכחיות אגב בזמן משחק... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  20. אבל היא אמורה לעבוד על כל סוגי המעבדים לא? בכל מקרה למישהו יש תוכנה כזו? תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by KoM,

מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by חובב,

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by saar2,

כיצד מגיעים למסך של האוברקלוק למעבד (לוח אינטל) ?

24. טוב אז ככה אני רוצה לנקות תמאווררים ולשים שמן ויש לי 2 בעיות 1-אפשר לעשות את זה בלי לפרק ולהרכיב מיחדש? (אני לא מחליף מישחה תרמית) 2-איזה שמן מתאים לרכיבי מחשב ואיך משמנים את המאוררים כמה זמן לחכות עד שאפשר להדליק תמחשב וכו

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים