עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DarkSight,

צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  2. ?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by SMSM,

מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  4. עשיתי OC לזכרונות שלי שהם 533 שיניתי בביוס שירוצו על 667 (אפשר גם 800) עכשיו את המתח העלתי להכי גבוה שזה 2.2 מבחינת הלוח עשיתי בדיקה ב S&M לזכרונות והם יציבים.. הוספתי תמונות של ה OC ודגם של הזכרונות אני לא מבין איפה הקאטצ' פה מה זה כל כך קל להרים אותם ל 667 ? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by Gliding,

היי, התקנתי את winXPx64. הדרייברים לא עושים בעיות אבל התוכנה שבאה עם הכרטיס TRIXX של SAPPHIRE לא מוכנה לעבוד. could not connect to low level driver. please reinstall trixx 1. איפה הבעיה? 2. התוכנה היא בטח הכי טובה לכרטיסי SAPPHIRE...שווה להתעקש עליה או שאני יכול לעבוד עם RIVA TUNER?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב שטמפרטורה שלו בזמן משחק גבוהה מאוד. היום בבוקר המעבד והכרטיס מסך הגיעו ל 105 מעלות בזמן משחק ב AC2:Brotherhood ואז הוא נכבה. הטמפרטורה של הצ'יפסט הגיעה ל90. החלטתי לעשות מעשה ולפתוח את המחשב (בן שלושה חודשים). החלפתי משחה טרמית לכרטיס מסך והמעבד, מה שגרם לשניהם להגיע ל75 מעלות בלבד בזמן אותו משחק! אבל להפתעתי הצ'יפסט של הלוח אם היה בכלל בצידו השני, ולא היה לו שום קשר לקירור, כך שהוא נשאר חם. האם יש דרך לקרר אותו?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. של 64 ביט ושל 400MHZ באס?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by amit_flame,

שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. היי חברים אני מריץ מחשב P4 2.66 לא מומהר, הסוקט הישן אני לא זוכר את המספר שלו בדיוק (לא ה775) בכל מקרה איזה קירור ושל איזה חברה יתן לי שקט בחדר? + האם יש מאווררים שהם יחסית שקטים, או הכי שקטים שיכול להיות למארז עצמו? (CHIEFTEC FULL TOWER)

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by Ran B,

היי חבר'ה מה קורה? טוב, אז אחרי כמה זמן שאני כבר מכיר את המחשב שלי, מכיר את היכולות. יש אמצעים מתאימים, סירקולצית מאווררים, מארז מרווח.. בקיצור, מי שעוד זוכר אותי.. ממזמן לא הגבתי כאן ו..גם חורף. אז המעבד שוכב לו בidle על 30 מעלות בערך בחדר.. ובload הוא לא ממש עובר את ה44 (הרצתי prime95) (מדובר במעבד pentium D) אז החלטתי קצת להתחיל בהמרת שעון! אז כמו שזכור לי שפעם היה לי לוח אם עם AGP וע"מ להתחיל אובר-קלוק תקין, היה צריך לנעול את מהירות הBUS של הAGP, כדי שלא תשתנה בהתאם לBUS של המעבד וככה הכ.מסך יזייף ובקיצור המחשב לא יעלה. אז עכשיו יש לי pci-e, כמו בטח לרובכם. אז בביוס אני יכול לבחור מהירות BUS אוטומטית (מה שאני לא רוצה) או לנעול את מהירות הBUS על תדר כלשהו.…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by NIRAN,

אז היום סוף סוף הגיע אחרון החלקים והרכבתי את המחשב: Intel Core i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro ואני לא מלצליח לעשות את ה QUICKBOOST בתוכנה EasyTune6, שאני מנסה לעלות ל3.2 המחשב מאתחל את עצמוכמה פעמים וחוזר לסטוק ב3.0 מתחרבשים דברים והמערכת לא יציבה וב2.8 זה עולה סבבה ונראה לי יציב (לא בדקתי לעומק) אז למה אני לא יכול להגיע ל3.2? אני על קירור סטוק עם arctic silver 5 הטמפ במנוחה לפי ET6 על 2.8 היא 33, נראה לי סבבה לא?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by aviram20,

היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by stingeR-,

איך עובדת פתיחת הצינורות בכרטיס הנ"ל והאם הוא מסוגל להגיע לביצועים של X1800XT?

15. Started by -Blaze-,

יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי? הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון. ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו... יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה? ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות: בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי? כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by gil_k,

הבנתי לפי מה שאומרים שה CPU צריך להיות בהפרש של איזה 10 מעלות מהליבות עצמם שבודקים טמפ'. זה הגיוני שאצלי זה ההפך? צירפתי תמונה. תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by bogy65,

כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. שלוםן רב, אני מחפש מסך כמו במדריך הזה. אי אפשר לשיג כאלה בבאר שבע, ויש לי הזדמנות ליסוע לתל אביב. האם אתם מכירים חנות שבה יש מסכים כאלו (זה דיי דחוף)? בתודה מראש, עדי רובין.

19. אז ככה, אני מכרתי את המחשב הקודם שלי (כולו חוץ מהמעבד) ואני קונה הכל חדש... אלו החלקים הרלבנטים שאני קונה: OCZ VENDETTA 2 OCZ REAPER 1066 LANPARTY DK X48-T2RS שני 4850 PCP&C 610W CM 690 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM - ימוקם מעל המעבד (מעל לפליטת אויר של ה-OCZ VENDETTA 2) ככה תראה הסיקרולציה שלי: אז? מה אתם אומרים? לאן אני יגיע איתו? ועוד שאלה... שאני שם את באס הזיכרונות גבוה יותר מהבאס של המעבד, זה תורם במשהו? ממש ממש תודה רבה לכל העונים!!! נ.ב - לא לדאוג שהחלקים יגיעו אני יעדכן...

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Dan4,

הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה אתר מוכר את הקירור XSPC RS240 ? רציתי לקנות דרך XOXIDE אבל הם כבר לא מחזיקים את הקירור הנ"ל. חשוב שגם יהיה כמה שפחות דמי משלוח (כלומר משלוח זול).

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקבל את המחשב שהזמנתי בחלקים ואני זקוק למשחה טרמית עד 50 ש"ח. חשבתי לקנות את הMX-3, מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  24. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  25. היי ניסיתי לחפש בפורום, אך השאלות שלי בסיסיות מדי אני ישמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי למקומות שמסבירים על זה! 1) העלת מתח (למעבד, כרטיס מסך, זיכרונות), למה הדבר גורם בדיוק? (חוץ מהעלת הטמפרטורה כמובן) 2) FSB זה מה שמקשר בין המעבד לזיכרנות, נכון? איך בדיוק השינוי שלו משפיע (כל הקטע של היחס בין הFSB למהירות הזיכרון) תודה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים