אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! האם ניתן לבצע overclock למעבד מסדרת ה U של אינטל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד GIGABYTE W566N וכשאני מפעיל אפליקציות לאורך זמן המאווררים מתחילים לעבוד בעוצמה המירבית ואני עדיין מרגיש חום בתוך המחשב וזה מקשה על הידיים להקליד. האם יש המלצות לקירור הנייד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי עכשיו כשהחורף מראה את פניו.. הייתי מעוניין להדליק את המזגן בזמן שהמחשב דלוק - 1) האם המזגן על טמפ' של חימום, תגרום לחימום יתר של המחשב? ואם לא באופן דרסטי בסביבות כמה? מה מומלץ? 2) האם חיבור של מזגן 1. משו כ"ס עילי בנוסף למחשב על שקע אחד - יגרום עומס? זה כל מה שמחובר שם - מלבד המודם שגם מחובר. שאלה נוספת - לגבי ברקים: האם בזמן ברקים וסערות חזקות כמו עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, מומלץ לכבות את המחשב והמודם מהקיר? תודה
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס עריכת וידאו למחשב. וכעת הוא כל כמה זמן (נראה לי לאחר מאמץ) הוא עושה לעצמו אתחול מחדש. האם זה משום שהוא מתחמם? האם יש תוכנה שמראה לי את ההתחממות של החלקים במחשב? איך אני יכול לקרר את האזור החם? תודה
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כמו שרשמתי אני מבין שאלו הסינקים השקטים החזקים בשוק מי ייתן יותר ? אם אפשר השוואות מבוססות
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נמאס לי מהמארז שלי ואלה שקונים לא מתאימים לי. אני רוצה לבנות מארז בעצמי 8)(+עזרה מקצועית), אני בערך יודע מה אני עומד לעשות. מסגרת מתכתית בצורת מארז ועליה פרספקס (אמור לצאת משהו כמעט שקוף לגמרי). אני צריך מספר דברים: 1. מישהו יודע אם מישהו עשה משהו דומה. 2. טיפים לבניה. 3. מידות 4. כל דבר שלדעתכם יכול לעזור 5. רעיונות משלכם
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עם לוח INTEL WS440BX P III 650 384 SDARM PC100 ECC האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שאלה בנושא.. ואיך ניתן לקרר את המעבד בנוסף לקירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור פאסיבי למעבד AMD ATHLON +3000 (סוקט 745) המחשב מותקן בתוך מארז ARIA של ANTEC עם יחידת קירור של זלמן CNPS7700CU (ככה שהגובה המקסימלי של גוף הקירור צריך להיות 67mm)
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת המהרה שתומכת בכרטיסי matrox אבל אני לא מוצא האם קיימת חיה כזאת בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב שישב בסביבה מלאת אבק ומעוניין להרכיב את המערכת כך שיהיה לחץ אוויר חיובי כדי למנוע כמה שיותר כניסת אבק. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207166 מדובר על AMD Athlon II x2 250, לוח-אם Gygabyte 800GM-D2H, ללא כרטיס מסך נפרד. חשבתי על המארז הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8533 Antec TwoHundred הוא בא עם שני מאווררים: 140mm מלמעלה ו-120mm מאחור. האפשרויות הן: 1. להפסיק את המאוורר האחורי ולהתקין מלפנים (מאחורי הפילטר הקיים) מאוורר עוצמתי. 2. להשאיר את המאווררים המוציאים ולהתקין מלפנים 2 מאווררים מכניסים. 3. להוסיף מאוורר מכניס + פילטר מהצד. האם יש מצב שהאפשרות הראשונה תספיק לקרור המפרט הנ"ל? אם לא, איזו מהאפשרויות האחרות עדיפה? האם יש מאר…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לא יודע מה עושים איתה אם מישהו יכול להסביר בקצרה אני אודה מאוד...
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אחרי הגדלת ה OC לMHZ 2500 הטמפ' עומדת על 53 מעלות ועכשיו עוד חורף אז חשבתי להחליף קירור ואני לא יודע איזה !? יש 4 אפשרויות [glow=red,2,300]Thermaltake PIPE101 CL[/glow] + מאוורר 80 40CFM (יש לי כבר ) אין לי מושג איך זה יהיה [glow=red,2,300]Thermaltake SilentTower [/glow] המחיר שלו הוא הMAX שאני מוכן לשלם ביצועים סבירים שקט אבל מגושם ומכוער [glow=red,2,300]Thermaltake POLO 735 [/glow] המאוורר האולטימטיבי ?! לא יקר לא גדול גם שקט כשרוצים וביצועיסטי כשצריך -- יש חסרונות ? יהיה על MAD ומטה כל הזמן [glow=red,2,300]ZALMAN CNPS7000B-ALCu[/glow] או אולי זה המאוורר האולטימטיבי ?! שקט יפה ביצועיסטי אבל דיי גדול יהיה על MAX RPM תמיד כל הHSF האלה לא יעבור את ה 30 DB מי מ…
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום (: אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון. קניתי לאחרונה מעבד i5 750 . איך אני יודע מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד במנוחה/מאמץ ? בנוסף אשמח לעיצות איך להפחית את הטמפרטורה. אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ברצינות אני משתמש באותה דרך רק עם מאורר ריצפתי קטן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איזה משני גופי הקירור לצ'יפסט האלו אפקטיבי יותר?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי הלוח-אם שלי (p4p800) נהרס אקב זה ששיחקתי בו ( :-[ ) קיבלתי את הלוח החדש מהחברה (אותו לוח רק גירסא 2) ולפתע הטפרטורות שלי ממש נמוכות, גם מיקודם הם היו נמוכות , אבל עכשיו ממש נמוכות, במאמץ: מעבד:30 לוח:33 כרטיס מסך: 30 הארד-דיסק: 35 אז רציתי לדעת אם יש בעיה בלוח? ואם הטפ' טובות? תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכוונה שהגוף מתחבר ב-4 נקודות בריבוע שגודלו 60 על 60 מ"מ אם משהו מכיר משהו שיכול לעזור לי בזה, זה יהיה מטורף!
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום למומחים. יש לי מחשב דיי חדש, עם מעבד E8400, לוח אם של אינטל ו2 ג'יגה זיכרון. חודשיים שלושה אחרי שהתחלתי לעבוד איתו קיבלתי התראות מהתוכנה של intel - שיש לי בעייה ב- processor thermal margin שהערך קטן מ20. כל פעם שהייתי מריץ משהו כבד (קידוד סרטים ומשחקים כבדים) אז התוכנה קפצה והתריעה על margin נמוך שנשאר. שלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שם שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד ובאמת החליפו לי אותו. כשהגעתי פתחתי את התוכנה של אינטל ושמתי לב שה-processor thermal margin תמיד תקוע על 70 מעלות! כיאילו הם קיבעו לי את הטמפרטורה או משהו כזה. בעצת אנשי הפורום הורדתי תוכנה בשם core temp והציעו לי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד עצמו. שמתי לב שבאמת הטמפרטורה עולה ומגיעה ל100% (אין לי…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU רציתי לשאול אם המאוורר הזה יספיק לקרר את המעבד כמו שצריך: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (במארז יש מאוורר 80 מ"מ מאחורה ו 80 מ"מ מקדימה)
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המערכת שאני אקנה: בלוק: Swiftech Apogee GTZ Extreme Performance Waterblock או Enzotech Sapphire CPU Water Block Rev. A with "Micro-Pin Design משאבה: Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor מיכל- לא סגור: Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir צנרת: Tygon R3603 1/2in. ID 3/4in. OD Laboratory Tubing # AAC00038 זהו פחות או יותר. עכשיו ברשותי 5 מאווררים של Scythe SlipStream 1900RPM 110CFM 37DBA. ממה שהצלחתי למצוא הוא שהלחץ סטטי שלהם הוא 2.30mmAq זה לא כל כך אומר לי אם זה גבוה או נמוך. העניין הוא שאחרי שראיתי כל מיני מבחנים אני רואה שההבדל בין הרדיאטורים (ואני מדבר על טריפל) שעולים 130$ לבין אלה שעולים 80$ אין הבדל משמעותי בRPM גבוה. האם יהיה כדאי לי לקחת…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-