אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע 46 מעלות קבוע בלי מאמץ רק אינטרנט קניתי אותו עכשיו בשביל משחקים קלילים 9500GT 512MB 128 BIT כמה טמפרטורה הוא יכול להחזיק? דרך אגב במקום אמרו לי שהספק שלא לא מספיק חזק ויש סכנה שישרף (האחריות מכסה את זה לפי מה שאמרו לי) אז ביינתים לא החלפתי ספק,נקווה לטוב שיחזיק הרבה זמן,אני גם ככה לא מאמץ את הכרטיס,אולי פעם ב...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית אחד core 2 duo 2.0 השני pentium 4 1.5 gh והשלישי 2.8 gh אני רוצה לעשות אובר קלוק ולהתחיל במחשב שלי הראשון אפשר לעשות אוברקלוק קטן בלי קירור מיוחד אני רוצה להתחיל בזה אפשר להגיד שאני מבין במחשבים אבל אף פעם לא עשיתי אובר קלוק אז זה בסדר אם אני יתחיל עם 4400 עם קירור סטוק?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היום עשיתי OC למעבד שלי (E6600 ) ממהריות של 2.4GHZ ל3.1GHZ . עכשיו אני מפעיל את התוכנה OCCT , בCustom רק על CPU לשעה ואחרי כמה דקות רשום לי COD4 CRASHED ולדעתי הכל תקין ויציב . עכשיו המתח של המעבד 1.3 והמתח של הגשר הצפוני הוא 1.4 אם אפשר לייצב את הOC ואתם יודעים איך , אז תודה רבה לעוזרים . עכשיו עוד שאלה , לא הבנתי כלום מהקטע של הזכרונות , אני לא יודע איך לחלק ל1:1 כמו שאנשים עושים יש לי זכרונות פשוטים של TWINMOS 2GB בDUAL CHANNEL ואני נכנס לביוס ולא יודע איך , יש לי לוח P5KC אז אם אתם צריכים תמונות אין לי בעיה להביא . תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני קצת מסתבך עם החיפוש פה ולא מוצא בדיוק את מה שאני רוצה לקרוא. :-\ הם טובים/משתלמים? למה משמשים גופי הקירור הנוספים שמגיעים איתם? יש לי זיכרון סמסונג 400, עובד ב460MHZ אבל אני רוצה להגיע איתו ל-480. מפזרי החום יעזרו?
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא מצאתי מידות/פרטים על המארז שלי - משהו גנרי של spl קיצר מדדתי מבחוץ מתמארז הוא 17 ס"מ +- והBT הוא 13 ס"מ בגובה אז רציתי לדעת אם זה לא יהיה בעיה אצלי (אל תשכחו שזה המידות בחוץ ושיש לי תלוח ומעבד שלוקחים קצת וזה...) אבל גם אם זה לא יעשה לי בעיה על הלוח 775dual -880 pro של אסרוק וגם אם זה לא יתנגש לי בספק
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש ללי שאלה.. אני רואה בפורומים בחול בעיקר שאנשים מגיעים לאוברקלוק עם שתי תוצאות תוצאה אחת עם כול החיבורים במחשב (כול הusb וכו וכו) ותוצאה שנייה בלי כלום חוץ ממסך מה הקטע פה?? כאילו מה משנה ללוח או לא יודע למה עם כול המחשב מחובר להכול או רק המסך ומהקלדת? מישהו יכול להסביר כמו שצריך... תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי שתיי שאלות, תודה מראש 1. המעבד שלי (P 4 1700) על 40 מעלות ב IDLE ועל איזה 55-60 בעומס :-/ האם זה הגיוני? 2. מה הטמפ' הרצויה של 440 MX (מעבד וזכרונות)
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
של חברת pro'sKit המפרט בלינק הבא: http://www.prokits.com.tw/english/on_line_cat/12_power/p122.htm ניראה לכם שהוא שווה משהו? אני יוכל להרכיב עליו ראשים של דרמלים מחברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.7 אין לי קרור מיוחד או משהוא כזה איך אני יכול לעשות OC דרך איזה תוכנה..(אין לי מוסג ב OC) ולאן אני יכול להגיע המעבד בדרך כלל עובד על 32 מעלות בכל מצב.. וכמה אני יכול לעשות OC קבוע כדי שלא ישרף
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד GIGABYTE W566N וכשאני מפעיל אפליקציות לאורך זמן המאווררים מתחילים לעבוד בעוצמה המירבית ואני עדיין מרגיש חום בתוך המחשב וזה מקשה על הידיים להקליד. האם יש המלצות לקירור הנייד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חבר'ס, ממצב? התחלתי לשחק עכשיו ב Command & Conquer 3 Tiberium Wars והייתי ממש שמח לשחק בו בהגדרות גראפיקה שהן לא ה DEFAULTS בלי שהוא יהיה איטי(כשמתי הכל על מקסימום הוא ניהיה איטי מאוד...) הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לעזרה AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM אני לא יודע איך לברר מה הלוח אם שלי אבל אני יודע שהוא של EPOX, אני גם לא יודע איך לברר דגם יותר מדוייק של המעבד, הזיכרון, והכ.מסך, אז אם יש איזה תוכנה כזאת או מקום להסתכל במחשב שהוא לא המנהל התקנים אז תגידו שאני אוכל לתת מידע יותר מדוייק. תודה מראש, עופר
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אינ קונה עוד מעט מחשב חדש ומוסיף לו את הBIG TYPHOON VX אבל אני רוצה להחליף לו את המאוורר למאוורר עם LEDים ירוקים (ושקט), אני רוצה שתהייה שליטה על המהירות דרך הלוח-אם אבל בשביל זה צריך חיבור 4 פינים, מישהו מכיר מאוורר מתאים או דרך להפוך מאוורר 3 פינים ל4?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני בOC ל3.0 מ2.66 וזה לא נותן לי לעלות יותר לא יודע למה המעלות דיי נורמליות ואין לי מושג אם זה אולי הזכרונות או שאני עושה משהו לא בסדר.... המעבד נמצא על 1.6V הזכרונות על 2.65 בתזמונים של 2.5-3-3-7 שזה הסטוק.... אולי התמונה הזאת תעזור: http://planet.nana.co.il/bdz/oc.JPG
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
הסתכלתי וחיפשתי לאחר כמה מאווררים 80ממ מחברות טובות למארז ומצאתי שתיים שהכי נראו לי(גורם הרעש לא מפריע) ה-SF2 של Thermaltake וה-Tornado של Vantec לטורנדו 80 ממ יש CFM של 85 ו-SF2 בכוח מלא 75CFM עכשיו כמה שאלות: האם ה-10CFM האלה משמעותיים ובאמת שווים תוספת של 35 שקל ליחידה? (צריך 2*80) הבנתי של-SF2 יש כמה מצבים שאפשר לשים אותו, אפשר לשים אותו שהוא יהיה על 4800RPM תמיד? איך תהיה סירקולציה של מאוורר 80 אחד למטה מקדימה מתחת להארד דיסקים ואחד מאחורה ליד המעבד ? מקדימה מכניס מאחורה מוציא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
נמאס לי מהמארז שלי ואלה שקונים לא מתאימים לי. אני רוצה לבנות מארז בעצמי 8)(+עזרה מקצועית), אני בערך יודע מה אני עומד לעשות. מסגרת מתכתית בצורת מארז ועליה פרספקס (אמור לצאת משהו כמעט שקוף לגמרי). אני צריך מספר דברים: 1. מישהו יודע אם מישהו עשה משהו דומה. 2. טיפים לבניה. 3. מידות 4. כל דבר שלדעתכם יכול לעזור 5. רעיונות משלכם
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שאלה בנושא.. ואיך ניתן לקרר את המעבד בנוסף לקירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני על סף רכישת מחשב (מזיגזג) עם intel i5-2400. לא יבוצע במחשב OC אבל אני מעוניין להחליף לקירור טוב יותר מהסטוק בגלל הפרש המחירים הנמוך יחסית ובשביל קירור שקט ואיכותי יותר. ראיתי בפורום מפרטים שממליצים הרבה על Coolermaster Hyper TX3. האם כדאי לקחת אותו או שיש קירור שעדיף בסביבת המחיר הזאת? (Mugen II, Freezer 13, ...) תודה מראש וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 1 ישן שברצוני להפעיל. הבעיה היא, שחסר מאוורר. הצלחתי להשיג מאוורר של אינטל, אך alas, הוא בעל 3 פינים - אחד שחור, באמצע צהוב, והאחרון ירוק, ועל הלוח יש חיבור למאוורר עם 2 פינים. האם יש דרך להפעיל את המאוורר בכל זאת? כל פתרון, כולל התעסקות, חפירה ופיתרונות מאולתרים יתקבלו תודה.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם תומכים יקרים אני רוצה לקנות גוף קירור עבור המעבד שבכותרת ויש לי שאלה: האם כשמתקינים את הגוף קירור צריך\כדאי\רצוי להסיר את המאוורר שבא עם המעבד? -אני פשוט חשבתי על לשים מאוורר חזק יותר מהמאוורר שבא בסטוק ,אבל אם במילא אני אצטרך להחליף אותו אז אין לי סיבה לקנות אחד במקומו.. תודה מראש, עמית
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לאמצ את הכרטיס מסך כדי לבדוק את הטמפטורה או בדרך אחרת לבדוק זאת תודה מראש אביב
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-