עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ElemenTal,

תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by gggil,

כמובן שחשבתי על לקנות את הAC PRO 7 אבל אציתי לדעת אם יש לו מתחרים במחיר שלו ואפילו פחות תודה מראש, גיל

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  3. מעבד e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l המעבד הגיע ללא בעיה ל4 גיגה הרץ, 422*9.5. טמפרטורה סביב 40 מעלות בשימוש אינטרנט ומסמכים(לא התקנתי משחקים עדיין). ההגדרות שהגדרתי בביוס: ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.2 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3 עשיתי משהו לא בסדר(חוץ מזה שעשיתי אוברקלוק כשאני לא מבין בזה שום דבר..).

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by GOVNER_T.S.Y,

1st. allow me to apologize for my awefull english, i've just installed some experminetal windows and i dont have hebrew support. just b4 i installed the windows o/s i opened my computer case just to clean the dust that got accumilated there with the vacum cleaner :> and when i touched the vid card it was so hot i removed my hand immidetally , anyways i dled gpu-z , and the gpu temp- 87 and pcb is 80 i assume that i need to replace the the fan on my card , but i never had done it before , oh and i forgot to mention the card is 9800xt 256 , i dont want to invest money on this computer since im planning to get a new one . on the other hand i dont want to kill this one …

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב שטמפרטורה שלו בזמן משחק גבוהה מאוד. היום בבוקר המעבד והכרטיס מסך הגיעו ל 105 מעלות בזמן משחק ב AC2:Brotherhood ואז הוא נכבה. הטמפרטורה של הצ'יפסט הגיעה ל90. החלטתי לעשות מעשה ולפתוח את המחשב (בן שלושה חודשים). החלפתי משחה טרמית לכרטיס מסך והמעבד, מה שגרם לשניהם להגיע ל75 מעלות בלבד בזמן אותו משחק! אבל להפתעתי הצ'יפסט של הלוח אם היה בכלל בצידו השני, ולא היה לו שום קשר לקירור, כך שהוא נשאר חם. האם יש דרך לקרר אותו?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. Started by nadavshefer,

שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  8. ראיתי תמונות של הקירור סטוק במעבדים החדשים, ולעומת הקירור סטוק שלי (שהוא יותר ישן, גם סוקט 775 אבל בא עם מעבד P4 3.0G) הוא פחות עבה, זתומרת, הגוף קירור שמתחת למאורר הוא יותר קטן מהישן שלי.. זה נכון או שאני מדמיין? והאם זה מקרר פחות טוב בגלל פחות נחושת?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  9. אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא: http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך. למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד. עכשיו לשאלות: האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100? מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2 ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי). תודה לעוזרים. עריכה: שמתי לב…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד ACER 5520G עם מעבד TK55 1.8GHZ אני מעוניין לבצע בו C@ אך אינני יודע איך בביוס שלי אין אפשרות של C@ כלל. הבנתי שבכדי לבצע אוברקלוקינג צריך לבצע downvolting למעבד,איך עושים? אני מעוניין לבצע C@ לפני שהRM 70 שהזמנתי יגיע אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by bigblue,

הימים החמים של אוגוסט הובילו אותי למסקנה שהגיע לעבור לקירור מים, בכל אופן את החלקים העיקריים כבר בחרתי, מה שאני מבקש זה עזרה עם החיבורים צינורות וחיבורים לבלוקים. אני פשוט לא מצליח את כל הקוטרים השונים וסוגי החיבורים השונים. הנה מה שחשבתי בינתיים : דרך אגב המארז הוא CoolerMaster 690 והתכנון הוא להרכיב את כל המערכת בתןך המארז ולא מבחוץ. אשמח להצעות תגובות

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  12. שלום רב, יש ברשותי מארז XASER V7000A . שקלתי אולי שהחום יצא לי יותר מהר ויקרר טוב יותר. אולי מאוורר אחד של 120 מ"מ למטה או 2 של 90 מ"מ של טרמלטייק או מאווררים שקטים אבל מועילים עם לד. מה אתם אומרים? מועיל או מרעיש ומיותר מדי? אין לי פיתחי איוורר למטה ככה שאני לא יודע אם זה ישפיע. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by Master-Chipsets,

גוף הקירור http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0200/cl-p0200.asp שמיועד במקור ל939 יוכל להתאים לאינטל 478?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by Pika007,

שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

טוב קודם כל, שלום D: =] אני רוצה לקנות מאוורר נוסף למארז שלי טרמלטק סופרנו+חלון. http://img85.imageshack.us/my.php?image=fania3.png ^ תמונה של המחשב אחריי חרישה בתוכנות מאטות וכו' זה אחריי איזה חמש שעות של שימוש חרשני.. אני ידוע שאני לא צריך אבל בשביל השקט האישי שלי למה שלא אשלם עוד 70 שקל? זה המאוורר(אני רוצה שיהיה לו לאדות בשביל היופי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6079 איפה בדיוק צריכים לשים לי את המאוורר? ועוד משהו שאני קונה את זה אני מקבל יחד עם זה הרכבה חינם? וכדאי לי מאוורר אחר? אם כן , המליצו לי.. הביעו דעה.. תודה=]

17. Started by ashkenazone,

אהלן, קודם כל רציתי להגיד שעשיתי OC לD805 והגעתי ל3.9 על מתח 1.4V. רציתי לשאול, מה המקסימום המותר של הטמפ' והמתח של המעבד הזה?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  19. רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  20. אם אני מעלה FBS ל133 GIGABYTE GA-8IHXP P4 1.8 pc800 corsair מה עוד אני צריך לעשות חוץ מהעלת הFBS? (מתח, ראטיו, נעילות AGP/PCI) תודה ;D

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. שלוםן רב, אני מחפש מסך כמו במדריך הזה. אי אפשר לשיג כאלה בבאר שבע, ויש לי הזדמנות ליסוע לתל אביב. האם אתם מכירים חנות שבה יש מסכים כאלו (זה דיי דחוף)? בתודה מראש, עדי רובין.

22. לפני כ שבועיים היה פה דיון בנוגע לכל מיני חברות של חלקיי מחשב ומי היבואן שלהם. בדיון הוזכר היבטאן אזטק ואני המלצתי לקנות ממנו כי החברה במצב לא טוב ואחריות שלהם לגבי מעבדי AMD לא כפי שהייתה קודם. אז הנה מצאתי את הE-MAIL שקיבלתי מאזטק לגבי האחריות: ""לקוחות אזטק: לצערנו אנו נאלצים להקשיח את מדיניות החלפת מעבדי AMD בחברתנו לאור הנחיות חד משמעיות מצד היצרן. מעבדים שלא יתקבלו הינם מעבדים ש"טופלו" שלא ע"י היצרן (שרידי הלחמות על הרגליים ו/או על רכיבים אחרים במעבד), מעבד סדוק או לא שלם כפי שיצא מבית-החרושת, מעבד בעל רגל עקומה או שבורה, מעבד שרוף באופן שניתן לזהותו כשרוף בעין בלתי מזויינת, מעבד שניכר שלא היתה שכבת חומר מקשר בינו לבין המאוורר, מעבד שהחומר המקשר שעליו הינו תערובת…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by Efi_k,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג בישראל את ה enermax multifuntion panel http://www.enermax.com.tw/uc-006tm1.htm תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by nimrodim,

WOOHA! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59222 כנראה שאינטל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. או מה דעתכם על דותן ב MHZ 3319 עם CASCADE http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59151

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. השאלה בכותרת.

• 10 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.