אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
היי עכשיו כשהחורף מראה את פניו.. הייתי מעוניין להדליק את המזגן בזמן שהמחשב דלוק - 1) האם המזגן על טמפ' של חימום, תגרום לחימום יתר של המחשב? ואם לא באופן דרסטי בסביבות כמה? מה מומלץ? 2) האם חיבור של מזגן 1. משו כ"ס עילי בנוסף למחשב על שקע אחד - יגרום עומס? זה כל מה שמחובר שם - מלבד המודם שגם מחובר. שאלה נוספת - לגבי ברקים: האם בזמן ברקים וסערות חזקות כמו עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, מומלץ לכבות את המחשב והמודם מהקיר? תודה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3500 WINCHESTER לוח אם MSI K8N NEO2 וכרטיס מסך X800XT PE של TUL , השאלה שלי היא האם הטמפ' שהם מגיעים נורמאליים? בזמן מנוחה המעבד עובד על 48 מעלות וגם הכרטיס מסך, ובזמן מאמץ המעבד מגיע ל 62 מעלות והכרטיס מסך ל 60 מעלות, אני לא ממש יודע מה המקסימום והאם הטמפ' האלה מסכנות את המחשב? אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג פסח שמח, יש לי כבר למעלה משנתיים את ה4850 (האמת שאני לא זוכר את החברה...) עם קירור סטוק והוא משגע אותי מבחינת הרעש שהוא עושה במנוחה. גם כשלא פועל שום דבר כבד (אינטרנט, PDF וכ"ו) הטמ"פ של הכרטיס היא 83 מעלות והמאוורר נמצא על 36% פעולה. מאוד מפריע לי רעש שבא מהמחשב. השאלה היא האם יש פיתרון קירור שיבטיח לי שקט בזמן עבודה משרדית? לרוב אני בא פעם בשבועיים הביתה וכשאני בא אני צריך ללמוד ולכן אני צריך קירור שהוא באמת שקט שיאפשר לי ללמוד מהמחשב הזה ולא מהלפטופ ולא קירור שיתן לי קצת יותר שקט... לא עשיתי OC וגם לא מתכנן. רעש בזמן משחקים זה משהו מקובל ולכן זה לא שיקול אשמח מאוד לדעת מה האפשרויות שלי (אם בכלל...) תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד בoc ל3.00ghz באס 400 והיחס זכרונות על 1:1 אלה הזכרונות http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=563 היתי רוצה לשנות את היחס ל 4:5 ובכך לקבל 1000mhz כרגע לא העלתי מתח לשום רכיב והoc יציב כבר הרבה זמן שאני איתו כשניסיתי להעלות לתדר הזה ללא הוספת מתח המחשב היה מקבל crash במשחקים כמו GRID אז השאלה שלי זה אם אפשר לקבל עם הזכרונות האלה את התדר הזה כמה מתח אני צריך להעלות (1.8V כרגע) ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות שלהם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אני חסר ידע לחלוטין ב OC ורציתי להתחיל בקרוב...הנה המערכת שלי: מעבד: Q9450 לוח אם: DQ6-X48 GIGABYTE קירור למעבד: THEMARLTAKE V1 בואו נגיד שאני רוצה לעבור את ה 3 GIG... אם הקירור לא מספיק אשמח להמלצות..
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כמו שרשמתי אני מבין שאלו הסינקים השקטים החזקים בשוק מי ייתן יותר ? אם אפשר השוואות מבוססות
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.13 ועשיתי לו OC ל2440, אז הפעלתי את הPRIME 95 ואחרי איזה שעה הפעלתי את הNFS כי היה לי משעמם. אז אחרי 2 דקות של משחק המחשב קרס עם המסך הכחול, הפעלתי אותו מחדש שוב מסך כחול, שוב הפעלתי מחדש הפעם הווינדווס נתן הרבה שגיאות. העלתי את המתח של המעבד ב1.3750 מ1.280 הפעלתי את המחשב ואז ראיתי שכל הOC שלי נעלם. עשיתי 305X8 מה עושים עכשיו כדאי שזה לא יחזור?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תמליצו לי על לוח טוב לאוברקלוקינג יש לי p4 2.4B לוח של ASUS P4SGX שלא תומך בDUAL DDR.המכפלה שלי היא 18 (18X133).יש לי יש לי זכרון NCP1024 MB 400MHZ. אני צריך לוח חדש טוב שתומך בDUAL DDR ותומך בשינוי הספקים נעילת AGP\PCI וכול שאר האפשרויות בשביל אוברקלוקינג טוב....בסביבות ה800 עד 1200 שקל. בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד עכשיו על פרוייקט קטן משלי מתאם להיטסינק שלי למאוורר 120 ממ.. בקרוב עוד פרטים אולי גם תמונות....(של הדבר האמיתי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את החלקים הבאים: 1. אפוקס 8rda+ v2.1 n force2 ultra 400 2.בארטון 2500+ עכשיו שאלה בקשר לקירור של המעבד הנ"ל... יש לי שני אופציות: 1. לקנות את המעבד עם הקירור שמקורי שלו. גרסת RETAIL 2. לקחת אחד משני מאווררים אלו: * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1954 * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1800 * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=403 איזה מהקירורים תמליצו לי לקחת? ובבקשה אל תגידו לי לקחת משהו אחר כי אין לי כסף! אז מה אתם ממליצים ?
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, רכשתי 4850 והתקנתי את הדרייבר 8.10 וכשאני נכנס איפה שיש אפשרות לשנות את מהירות המאווררים יש גם אפשרות לשנות את gpu clock ן memory clock אם אני יגדיל אותם ישתפרו הביצועים ואם כן עד כמה איפשר להגדיל (כדי שהכרטיס לא ייהרס) תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי את המערכת A64 3200 (1Mb 2.0Ghz) S754 K8NSNXP לוח אם של גיגה בייט 2X512 DDR 400Mhz של גייל http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=10 עכשיו לבעיה 1) אני לא יכול לתת מתח לזיכרון מעל ל+0.2 וולט אין כזאת אפשרות בביוס,מה לעשות? 2) אחרי כמה זמן הרצה של פרים המחשב יציב? (אחרי אובר קטן של 100 מגה הרץ ) 3) המכפלה של המעבד פתוחה/סגורה או שבחלק כן ורק לפי הסטפינג ניתן לדעת?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי הלוח-אם שלי (p4p800) נהרס אקב זה ששיחקתי בו ( :-[ ) קיבלתי את הלוח החדש מהחברה (אותו לוח רק גירסא 2) ולפתע הטפרטורות שלי ממש נמוכות, גם מיקודם הם היו נמוכות , אבל עכשיו ממש נמוכות, במאמץ: מעבד:30 לוח:33 כרטיס מסך: 30 הארד-דיסק: 35 אז רציתי לדעת אם יש בעיה בלוח? ואם הטפ' טובות? תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זהו מפרט המחשב (בן 4.5 שנים) Intel Pentium 4, 2533 MHz 19x133 Gigabyte GA-8PE667 Pro 512x2 PC3200 DDR SDRAM התוכנה שאני משתמש היא Easy Tune 4 שמצורפת עם הלוח אם. כרגע הבאס עומד על 133, כאשר הזיכרונות עובדים על 333 MHz (המגבלה של הלוח אם) האם אפשר עם הזיכרונות האלה להגיע למשהו?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למה כאשר אני הופך בתוכנה של gigabyte (וגם בביוס) את הBUS ל158 אז הWINDOWS 2000 מראה לי מסך כחול וניכבה יש לי לוח של גיגביית 7VRXP ומעבד 1600+ XP
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדת…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אני חדש כאן ו יש לי שאלה רק קנתי P4 2.53 ו בIDLE החם עומד על 38-40 וב FULL LOAD 40-46 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-