אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית: מעבד Pentium D 915 2.8GHz לוח ASUS P5GZ-MX צ'יפסט i945GZ זכרון 1024MB X2 DDR2 של G.Skill יש מצב להמהיר קצת מחשב כזה? ת'אמת זה יותר בשביל הכיף מאשר בשביל המהירות ;D נ.ב. המאוורר של המעבד הוא המקורי של אינטל ועושה המון רעש אז אני בטח אצטרך מאוורר אחר...
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
V1AX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1405&ID=1809#Tab1 עולה 200 ש"ח , רציתי לקנות MUGEN אבל המארז שלי קטן בשבילו מבחינת מידות WINGRS101 :-[ וספק כח אני אקנה S500-ET הבנתי שהוא מצויין ל OC , אבל הטכנאי במעבדה של KSP אמר לי שיש הרבה חזרות ל SEASONIC ושעדיף CORSAIR הבעיה שהוא ממש יקר. עוד שאלה מה ההבדל בין F12 Pro PWM 120mm Exhaust / Arctic F12 PWM 120mm Exhaust המחיר זהה 50 ש"ח ! לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ? עריכה : מצאתי עוד מאוורר מצויין http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=5668 הבנתי שיש עליו מלא המלצות ברשת וגם המפרט הטכני שלו נראה טוב והוא עולה 160 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי לאבא שלי את המעבד הזה עם לוח הNF3 הכי זול שמצאתי (GIGABYTE K8NS) המעבד אוברקלוקר ממש טוב (וגם הלוח בכלל לא רע) המעבד עם קירור סטוק ונמצא במארז ישן ללא מאווררים פשוט תענוג של מעבד חבל שהמכפלה כ"כ נמוכה (הלוחות בסוקט 754 לא מגיעים לHTT כ"כ גבוה) המעבד במתח סטוק, והטמפ' ממש נמוכות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי לפני מס' ימים לוח אם של GIGABYTE - p35-ds3l, זכרונות 800MHZ של קינגסטון ומעבד E2200. המכפלה של המעבד היא 11 וה-FSB עומד אצלי על 290. מתח על 1.2625 (אני יכול להעלות עוד מתח ו-FSB אבל החום...) "הבעיה" שלי היא במהירות הזכרון - אני יכול לבחור מכפלה של 2.4 שמביאה את הזכרון בערך ל-700 (המכפלה הבאה היא 3 שמביאה את הזכרון ל-870...) או שאני יכול להוריד את ה-FSB לסביבות 270 עם מכפלה של 3 ואז הזכרון עובד על 810 אבל המעבד מקבל פחות 220 מה"צ. מה עדיף? ושאלה נוספת לבעלי C2D מסדרת E - מה הטמפרטורה המקסימלית שאתם מרשים למעבד להגיע אליה?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שבארץ מאד חם במיוחד בקיץ אז חשבתי על פיתרון זול יחסית ושיהיה פיתרון טוב. אז ככה, חשבסתי לעצמי מה הדבר שמקרר הכי טוב והכי נפוץ ? מזגן מן הסתם, אז למה לא לחבר מזגן למחשב בצורה כלשהיא ? כבר יש דברים כאלה אך הם יקרים מאד, אז מה שאני חשבתי זה לקחת מזגן נייד כזה קטן (בטוח יש משהו כזה והוא לא עולה יותר מידי) ולחבר אותו למאורר של המעבד שיכניס אוויר ישירות וככה יקרר את כל העסק ויסיר את המגלבה של טמפ' החדר דגבוהה מאד בישראל... אז זה רעיון שעלה לי היום וצריך לבדוק באמת על המזגנים הקטנים האלה אני בטוח שראיתי דבר כזה איפשהו... כמו כן אפשר לחבר לזה את המחבר הזה של TT: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579 זה יקל על העסק, אז…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר מחבר שלי של 90mm. יש לו שני חוטים, אחד אדום אחד שחור. למה אני מחבר את החוטים??
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם המאוור של הכרטיס מסך פועל ישר עם הדלקת המחשב ?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?&set_albumListPage=17 האחרון בדף איך אפשר לדעת שהוא יציב?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
על מעבד Q9450 ומתוכנן OC. איזה קירור עדיף ? Thermaltake Big Typhoon VP או: Thermaltake V1 נייהם באותו מחיר כמעט (220 ש"ח).
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1500 מה"צ, והמאורר שלו מאוד רועש. אני יודע שהוא המאורר הרועש כי ניסיתי לנתק אותו, להדליק את המחשב לשניה, לבדוק אם עדיין יש רעש ולא היה. למי שלא הבין, אני סובל מבעית רעש חזק של מזגן שיוצא מהמארז שלי והוכחתי שזה ממאורר המעבד, וכעת אני צריך להחליפו. אז בבקשה המליצו לי על מאורר בלבד (בלי גוף קירור) למעבד פנטיום 4 1500 מה"צ, אחד שקט וטוב וזול. אגב, שימון המאורר לא נלקח בחשבון, כי אני מפחד שיהיה קצר. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
WOOHA! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59222 כנראה שאינטל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. או מה דעתכם על דותן ב MHZ 3319 עם CASCADE http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59151
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Okay, I benchmarked my computer after reaching (what I think) the best performance I could. PCmark 2002: CPU - 7099 Memory - 5925 HDD - 610 3Dmark 2001: 13043 3Dmark 2003: 1885 AquaMark 3: 18327 Athlon XP 2500+ @ 200x11 (it's not much but I'm not good at this so once i decide to reach really high results i'll cunsolt with you guys for the meanwhile, this is what I got) GeForce 4 Ti4200 128MB @ 300/560 Are those scores decent? could I get higher scores? share opinions, thanks in advanced.. P.S. opst your own scores
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש קירור מים של זלמן מאיפה אני יכול לאשיג צינרות אם יש בארץ
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia 8400 מתוצת leadtek בזמן האחרון המאוורר עושה רעש של "טרקטור" ניקיתי את המאוורר ועדיין לא עוזר איך אפשר להפחית את הרעש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד פנטיום 4 פרסקוט עם קירור צלעות הקירור מטונפות מלאות אבק והטמפ' היא 50 מעלות במנוחה. השאלה שלי היא אם אני אסיר את הקירור ואנקה, אני בטח אצטרך להחליף משחה. מה היעילות של המשחה בהורדת טמפ'?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות O/C לכרטיס מסך הבא שלי, זה אומר שאני צריך להשקיע גם בלוח לO/C או שאין שום קשר??
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בעיקרון עכשיו 2 בלילה והיום בבוקר אני קונה את המחשב ואני לא סגור פה על הכל אז מי שער או שיראה בבוקר אשמח אם יכתוב לי פה שניה תודה אז איך המארז הזה קודם כל בקירור וגם האם הוא שקט אם אתם יודעים? Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case וצריך להוסיף לו מאוררים? אם כן אז איפה ואם כן אז איזה מבין הרשימה: Cooler master 120mm Case Fan Bulk ¤ +15 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤ +40 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm ¤ +30 Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤ +50 אה וכמה מאוררים צריך? תודה תודה תודה!!
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3500 WINCHESTER לוח אם MSI K8N NEO2 וכרטיס מסך X800XT PE של TUL , השאלה שלי היא האם הטמפ' שהם מגיעים נורמאליים? בזמן מנוחה המעבד עובד על 48 מעלות וגם הכרטיס מסך, ובזמן מאמץ המעבד מגיע ל 62 מעלות והכרטיס מסך ל 60 מעלות, אני לא ממש יודע מה המקסימום והאם הטמפ' האלה מסכנות את המחשב? אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד בoc ל3.00ghz באס 400 והיחס זכרונות על 1:1 אלה הזכרונות http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=563 היתי רוצה לשנות את היחס ל 4:5 ובכך לקבל 1000mhz כרגע לא העלתי מתח לשום רכיב והoc יציב כבר הרבה זמן שאני איתו כשניסיתי להעלות לתדר הזה ללא הוספת מתח המחשב היה מקבל crash במשחקים כמו GRID אז השאלה שלי זה אם אפשר לקבל עם הזכרונות האלה את התדר הזה כמה מתח אני צריך להעלות (1.8V כרגע) ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות שלהם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
א. הלוח הוא ה775 DUAL VSTA של אסרוק האם רק פספסתי את האפשרות והיא בעצם קיימת? ב.אם באמת אין את האפשרות הזאת האם זה סוף הדרך בשבילי? (הכוונה האם זו הדרך היחידה להעלות מתח)
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-