עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ScreameR,

1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל? 2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!! אתם חושבים שהתקיעות שלפעמים יש לי באמצע משחק או משהו , הם בגלל זה ???

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ^Z^,

ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

זה נראה לכם נורמלי שבמחשב שלי עם מעבד של פנטיום 4 3 MHz, הטמפ' מגיעה ל 55 מעלות בלי מאמץ?! דרך אגב, יש לי 3 מאווררים במארז+1 בספק+אחד במעבד...

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by bora-aa,

חחח בלי OC בלי כלום 5700VE כרטיס ישן איך התוצאה

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by fit3,

שלום אנשים אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה כול כך אבל אני אנסה בכול זאת יש לי מחשב נייד של HP ורציתי לדעת האם יש אפשרות של לפתוח ולנקות אותו כמו במחשב נייח??? או שזה לא מומלץ??? ואם לא האם יש דרך מסוימת לנקות? בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ^Z^,

הקניה בוטלה בגלל קשיים מסוימים... אני אעדכן במידה והיא תתחדש.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by swisaavi,

ראיתי ב rivatuner שלוש אפשרויות של אוברקלוק- 2d standard, low-power 3d, performance 3d. למה אני עושה אוברקלוק בדיוק? ועוד שאלה, זה בסדר להשאיר את המהירויות המואצות איך שהם במשך כל הזמן? זתומרת, לאפשר להגדרות של האוברקלוק לעלות אחרי ריסט?

10. הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .

12. Started by idani1983,

שלום , אני מעוניין לקנות משחה טרמית ואני לא יודע איזה , מהי המשחה הטובה ביותר (אני צריך אותה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ומה החנות המומלצת לקנות בה (מבחינת מחיר אמינות וזמן משלוח) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by ronma1,

יש לי מעבד שבזמן האחרון לא מספק מן הסתם (2.4 HT עם ליבת נורטווד) עכשיו המחשב של DELLדגם OPTIPLEX GX270 עם ביוס של פוניקס (לפי מה שהבנתי ממה שכתוב שם למעלה ) ניסיתי להכנס לביוס ולמצוא את ההגדרות של הOC אבל אין לי כלום כאילו זה נעול... או שאין כזאת אפשרות למישהו יש מושג מה לעשות או לאן להיכנס? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 405 צפיות
  14. היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אז ככה, יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS GE FORCE FX 5700LE AGP, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. קראתי את מדריך האוברקלוק לכרטיס מסך שבאתר, ואני רוצה להתקין COOLBITS, האם יש מישהו שיודע בוודאות אם היא מסוכנת? דבר שני, אחריי שאני מעלה את המהירות של הכרטיס, יש איזה תחליף ל-3DMARK בבדיקות יציבות? ואחרון, האם ניתן לפתוח צינורות תוכנתית לכרטיס הזה?

16. Started by SharonSx,

אמממ, כל כמה זמן רצוי/מומלץ להחליף משחה טרמית ל CPU??? ועל איזה משחה הייתם ממליצים? תודה,

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  17. י1.ש בצילום הבא חלק בצבע זהב כשנוגעים בו הוא ממש ממש חם, לוח אם 945PS3 GIGABYTE זה אמור להיות כך?? 2. האם המאוורר הגדול שבתמונה אמור לא להסתובב (המחשב דלוק...) זה המאוורר של המעבד כנראה.

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by מאפיונר,

תמונה:http://i15.tinypic.com/2m7it1y.jpg איך אני יודע של איזה חלק זה כול טמפרטורה? (מעבד לוח אם כרטיס מסך וכו') ואיך אני יודע של איזה מאוורר זה כול מהירות?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  19. רציתי לדעת מהם בדיוק ההבדלים בין שניהם בו נגיד שאני יכול להשיג אותו במחיר טוב השאלה האם בכלל להשקיע או להישאר עם המקורי כל זאת במידה ואני לא מתכנן המהרה בשלב הקרוב ,אין מה לדבר על מאווררים אחרים כאופציה יותר משתלמת ה GOLDEN הוא הברירת מחדל היחידה שלי לצורך הענין

20. Started by erwrxstier,

ציפסט 965 על לוח תוצרת אינטל איך בודקים טמפרטורה ?יש תוכנה מומלצת? כמה צריך להיות במצב מנוחה? 60 מעלות זה הגיוני ?צריכה להיות טמפרטורה שונה לכל ליבה? יכול להיות שהחיישנים מזייפים? ולמה לעזאזל הגוף קירור שלו מגיע עם חיבור דפוק עם קליפסים מפלסטיק במקום משהו מסיבי עם ברגים? מה זה החרא הזה? זה רק אצלי הגיע ככה או אצל כולם? חשוב לציין שעשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי 7900GS שמשום מה נותן לי תוצאה דיי עלובה בשבילו ב 3DMARK05 וגם באובר הוא לא עובר את ה 525 בליבה.. יש לי עליו VF900, הטמפ' במאמץ עד עכשיו לא עברה את ה 53 מעלות לאחר 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים ב ATITOOL. התוצאה שאני מקבל ב 3DMARK05 היא 6300+-, דיי עלוב לכרטיס הזה... מפרט אתם יכולים לראות בצד... כאשר עברתי את ה 525 בליבה התחילו להיות לי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם התוצאה ב 3DMARK05 ירדה.. כרגע אני על מהירויות סטוק. כשהגעתי לאובר של 450@525 ליבה 660@760 זכרון התוצאה ב 3DMARK לא הציגה שינוי משמעותי, רק 6600... ברור לי שיש כאן איזה פאק, אבל אין לי מושג מה לעשות... אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי אגב, stingeR אני מקווה שלא תנעל את האשכול למרות שדיברתי א…

• 18 תגובות
    • 985 צפיות
  23. הורדתי NVflash וNiBiTor. ראיתי שיש שם אפשרות לשנות את התדרים של הליבה והזכרונות, עד כמה זה מסוכן? ראיתי שיש גם אופציה לשנות את המתח, אבל מופיע שם רק 1.2V, יש דרך לשחרר את זה כדי שיהיו עוד אפשרויות? דרך אגב, אם אני מעלה את המתח לpci-e, זה יכול לעזור לי בOC? ועוד משהו, יש תוכנות יותר מומלצות לעריכת ביוס? תודה. עריכה: רק כדי להבהיר את עצמי, כבר עשיתי אוברקלוק(525@1440 652@1764), אין לי כוונה לעשות OC ע"י צריבת הביוס 50 פעם. המטרה היא שהOC לא יהיה תלוי בתוכנה כלשהי ויהיה קבוע.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kibub,

היי אני רוצה להתחיל קצת OC עד שהקירור שלי יגיע (TT120 שלא במלאי כרגע) , יש לי לוח אם P5W DH איזה מתחים ותדרים אני צריך לנעול? ועל כמה אני נועל PCI-E ו-PCI? ויש עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by SensatioN,

חזרתי ממעבדה שירכיבו לי את המחשב.. התכנאי אומר לי שהגוף קירור [טוניק] גדול מדי ואין מקום לקירור של הלוח אם [המאורר הקטן הזה] ראיתי בעניים שלי זה משנה אם הוא לא ירכיב אותו ? אני עושה אובר רציני..

• 7 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים