עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הנה הסרטון: [הוא שוקל 10 MB אבל ב RAR הוא שוקל 900KB] "סרטון" של ה cpu-z התדרים כל שניה משתנים http://www.sendspace.com/file/qdomp0 --סורי אין לי איכסון משלי :S -- למטה כתוב: Download Link: cpu-z-log.rar אמור להוריד תוך שניה. תודה על תשומת הלב. שימו לב בבקשה ל: Bus Core Speed HT Link הBUS אמור להיות על 200.0 והוא על 200.7 למה? ובHT LINK זה אם אני לא טועה אמור להיות 1000 וזה על 1003 וכל שניה משתנה.. האם זה הספק כוח אחראי לכך?! תודה.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by SixKiller,

יש לי את המעבד הזה בסביבות השנה... עברו עליו 4 גופי קירור... או שיננוים במעבד.. כולם בלי אוברקלוק כמובן... הגוף קירור שבא עם המעבד... מנוחה : 47 מאמץ : 56 וולקנו 9 עם סמארטפאן שלו... מנוחה : 43 מאמץ : 52 וולקנו9 עם טורנדו 80ממ... מנוחה : 39-42 מאמץ : 48 וולקנו 9 עם מאורר מעאפן ג'נרי... מנוחה : 52-54 מאמץ : 65.. אני לא יודע איך היה לי את האומץ לעשות את הבדיקה הזאת בכלל.. בקיצור היום קיבלתי את הזלמן התותחן על הזה... וירד בכמות משמעותית... מנוחה : 37 מאמץ : 44... בקיצור.. אחלה גוף קירור.. אבל כבד מאוד... אני מאוד מרוצה.. רק חבל שהכרטיס מסך החדש שקניתי לפני חודש נשרף לי באמצע כל היום המשוגע הזה שעשיתי למחשב... Geforce 5700256mb שקניתי רק לפני חודש -חו…

3. Started by Jook,

רודני וונלדס השיג טמפרטורה של 38 מעלות עם מעבד AMD XP עם ה-SLK800, מאוורר TORNADO ו-AS3 רק אם היה לי את כל זה בלי רעש !!!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

אני מחפש WATER BLOCK חדש. אם למישהו יש המלצות מנומקות אני אשמח לשמוע אותן. אם אפשר גם לתת לינק לחנות שמוכרת את המוצר המומלץ ועושה משלוחים לארץ, עוד יותר טוב.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי לוח dfi lanparty ultra-d זיכרונות Twinmos Speed Premium BH5 מעבד amd 3800 x2 הייתי רוצה לשמוע מה ההגדרות שלכם (בזכרונות הנ"ל), ומה ההגדרות הכי טובות למערכת שלי. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yuvalkob,

אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  7. לפני כשבוע קנית מחשב עם לוח אם מסוג Intel Pearl Creek G31 ובתוכנה everes שמתי לב שהטמפ' של הלוח אם עומדת על 80 מעלות בערך השאלה שלי הם זה נורמלי ללוח אם הזה או שזה די קיצוני ואם זה לא נורמלי ללוח אם הזה אז מה יכול לגרום לתופעה הזאת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  8. Started by rotem75,

יש לי לוח אם ABIT KV8-MAX3 ומעבד AMD Athlon 64 - 3000. לאחרונה החל לוח האם שלי להשמיע אזעקה מעצבנת לסירוגין. ה- ABIT EQ מראה כי ה- RPM של ה- NB fan יורד לערכים נמוכים (~180). - מה יכול לגרום לירידה זו ? (אין שום דבר העומד בדרכו של המאוורר!) - האם יכולה להיות קריאה שגויה של ה - RPM ? כיצד ניתן לתקנה ? - האם ירידת ה- RPM גורמת לבלאי ב- NB fan ? - אם אין בלאי - כיצד לנטרל את האזעקה למקרה הספציפי הזה ? ה- BIOS שלי מעודכן תודה מראש לכל העונים רותם

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב.... יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום משהו יכול להמליץ לי על מאורר 80 ממ בשביל המארז

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. לפני כמה ימיפ פורסם באתר מארז שאשקרה מקפיא את המעבד. ויש לי כמה שאלות (עשיתי חיפוש ולא מצאתי...): 1.) לפי מה שאני ראיתי מוצאים את המאוורר של המעבד ובמקום זה תוקעים צינור שבוא עובד הנוזל? זה נכון. 2.) האם יש קירור כמו שהזכרתי בשאלה 1 רק למעבד או שיש עוד "צינור" לכרטיס גרפי? 3.) כמה לעזאזל זה עולה? והאם זה שווה את ההשקעה? 4.) בריא להפעיל את המערכת איתו 24/7??? 5.) כמה חשמל הוא צורך? כל מי שיענה אני יודע לו מאוד MOOMOO THANKS

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lirantal,

מה עניינים? יש לי 2 מאוורירים קטנים שעובדים ששימשו אותי בעבר למעבדים הישנים לפני שעשיתי UPGRADE על אחד כתוב: 12v 0.08a ועל השני כתוב 12v 0.9w אני רוצה להוסיף ראוסטט/פוטנציומטר כדי לשלוט על עוצמת המאווררים ורציתי לדעת איזה איזה התנגדות אני צריך בשביל הפוטנציומטר שאני קונה... תודה רבה, לירן.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by AlterEgo,

אוקיי. אין לי ממש מושג איך לעשות אוברקלוק למעבד. יש לי מחשב כזה: AMD Athlon xp2600+ 1.9 ghz ABIT NF7 motherboard 512 RAM עריכה: קירור סטוק. וזהו בערך.. זה מה שאני יודע... עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול ואם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד. אם כן, אשמח אם תכוונו אותי למדריך שישים אותי על הדרך הנכונה... תודה מראש =)

14. Started by maphisto,

טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by SubX,

לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Bug2000,

70 מעלות במנוחה. אני פשוט לא יודע מה המעלות שההרד דיסק צריך להיות בהם .

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by omrik10,

אני רוצה לעשות בפעם הראשונה OC לGB 9600GT שלי. קראתי את המדריך שבפורום, ורציתי להוריד את התוכנה COOLBITS אבל לא מצאתי אותה בהורדות, וברשת מצאתי עותקים ישנים שלה. COLLBITS עוד רלוונטית ? או שכולם משתמשים ב RIVA TUNER? מישהוא יודע לכמה אפשר להגיע עם 9600GT של Gigabyte? כרגע יש לי 650Mhz ב CORE ו 900Mhz בזיכרונות. עריכה: אני כבר לא בטוח שזה מה שמוגדר כרגע. במקום אחד אני רואה את המהירויות שכתבתי למעלה ובמקום אחר אני רואה CORE 450 וזכרונות 756. שנהים זה דרך Riva Tuner, הראשון זה דרך החלון של Driver Setting/ System Setting והשני זה בחלון של HW monitoring. אז מה הנכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. שלום, ברצוני לעשות אוברקלוק למחשב שלי... מפרט: AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7AVXP nVIDIA GeForce 440 MX 256 RDRAM Windows XP Professional Linux Mandrake 8.2 (בקרוב FREEBSD) אגב, החלפתי את המעבד המקורי של AMD בגלל שנשברה לו כנף באיזה מעבד די זיפט שבנוי לאינטל (אני חושב). יש לי שני מאווררים במארז - אחד בספק, ואחד נוסף מתחת לספק. הטמפרטורה נכון לעכשיו היא: CPU A TEMP - 57 SYSTEM - 40 אגב, מהם הסיכונים הכרוכים בהמהרה? האם זה יכול להיגמר בשריפה של המעבד שלי? האם יש תוכנות שמונעות התחממות יתר של המחשב/מעבד? ממה אני צריך להזהר? האם כדי להחליף את קירור המחשב לקירור מים? אם כן, האם זה מסובך להתקין את זה (אני לא ממש מפחד לגשת למחשב.. יש לי ידע בחומרה), מה צריך לעשות (פחות או יותר)…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by Efi_k,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג בישראל את ה enermax multifuntion panel http://www.enermax.com.tw/uc-006tm1.htm תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by Srulz,

צילצלתי לפנדה בשביל לשאול מה יש להם להציע לי בקשר לקירור כרטיס מסך דיברתי אם איזה אחד בשם מיכאל הוא אמר לי שהדגם VGA Silencer Ver 3 הוא טוב אבל יחסית ישן ויש מתקדמים ממנו. הוא הציע לי לקחת את הZalman Vga Cooler VF700-Cu אמר לי שהוא טוב יותר וממש שקט ברמות אמר שגם לפי מבדקים הוא יותר טוב ב 12 מעלות מהסליינסר מה אתם אומרים? :s05: לינק לזלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 לינק לסליינסר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754 ישראל

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

באתר של Thermalright לא רשום בכלל את הכרטיס שלי ואני חושב שהם לא מעדכנים אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה תודה לכל העוזרים אלי.

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  23. אז הנה המערכת: Intel C2D e4300 ABIT IB9 [chipset Intel® P965] OCZ: OCZ2P8002GK - OCZ 2GB (1GB x 2) Platinum XTC Edition cl4 liberty 400 קירור tuniq tower [אם צריך.. כ.מסך: leadtek px8800 gts 320mb] האם המערכת תגיע ל 3.2 -3.4 ? תודה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by ScreameR,

מרחתי ארקטיק אלומינה על המעבד (לאחר ניקייון מאסיבי מפיכסה שהייתה דבוקה עליו) מרחתי היטב? ??? הנה החומרים בהם השתמשתי טמפ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by imac,

קיבלתי לידי :asthanos: Pentium 4 - 1715 MHz והגעתי לביינתים ל- 1802 מג"ה : האם כדאי לי להמשיך? הטמפרטורות - CPU - 47 Mobo - 30

• 4 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים