עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה מה שהצלחתי להגיע.העלאת מתח גדולה יותר גם לזכרונות כבר מעלים לי את טפ' ה-NF4 ל-75 מעלות והמעבד במאמץ ל-50. האם כדאי להמשיך?מה יגביל ואיזה קירור לבקר?כי הכרטיס מסך יושב בידיוק על הבקר. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pwntigo,

אני אבוד לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעבור את מחסום ה 400 FSB ב 6300 ניסיתי לעלות מתח לזכרונות למעבד להכל שום דבר לא עובד, המחשב נדלק מריץ את החישובים של הזכרונות מוצא את הדיסק הקשיח אבל איך שהוא עובר למסך הבא הוא נכבה ונדלק מחדש עם הגדרות defualt המפרט 6300 gigabyte 965p S-3 PQI 800 TURBO 1GB DUEL CHANNEL ב 400 FSB הרצתי את כל הבדיקות והטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה 49 במאמץ יש לי Tuniq Tower האם הזכרונות הם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by JSK,

תראו, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל קניתי את המפרט שבצד לפני כשבועיים שלושה ורק עכשיו שמתי לב ש CPU-Z אומר שהמעבד על 1.875GHZ. הגיוני? חזוב לציין שלא ביצעתי שום OC.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

החלטתי לעשות OC לכרטיס שלי, והשתמשתי בCOOLBITS. אחרי שאני מתקין את הREGISTRY הנ"ל, אז באופצית האוברקלוק בדרייברים יש "detect optimal frequencies". עשיתי את זה, וזה החליט לעשות לי אוברקלוק מכובד מאד אני חושב לקירור הסטוק שלי, 560 לליבה ו784 לזכרונות. הרצתי 3DMARK05 וזה נתן לי שיפור גדול מאד יחסית של כ-1500 נקודות. הטמפ' עלתה מ45 בIDLE ל52-53, וישר אחרי שהרצתי 3DMARK אז נכנסתי להגדרות והסתכלתי, והטמפ הייתה 54-55... אני לא יודע אם זה נחשב לטמפ' בעומס. איך לבדוק באמת כמו שצריך טמפ' בעומס? לא היו שום ארטיפקטים ב3DMARK והכל כמו שצריך, ואם אני לא טועה אז הטמפ' סבירות לחלוטין. עכשיו לשאלות א. האם מומלץ להשתמש בDETECT OPTIMAL FREQS של COOLBITS, או שזה שם לי על FREQS יותר מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomibandit,

איזה טמפרטורה מומלצת שתיהיה עם כרטיס 7800 ג'י טי , על מקסימום סחיטה.. ?? כמו עם תוכנה שבודקת rthdribl או ati tool או משחק כבד מאוד מאוד?? 80-90 זה סביר או לא?

6. Started by elad76,

שמתי לב שהOC של 7900GS מעלה איזה 10 FPS שזה המון!!!וגם במינמום הוא מעלה הרבה... רציתי לדעת אם OC לכרטיס שלי גם ישפר את הFPS ככה ואם כן איזה קירור טוב יש בKSP???ורק שם!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by Astrix-D,

אם המחשב שלי לא יעשה POST(לאחר OC),אני יוכל להיכנס אח"כ לביוס ולשנות את ההגדרות?הלוח שלי במפרט(צד ימין<). מה זה CMOS?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mikezaush,

היי, יש לי כרטיס מסך 7600gt ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק דרך התוכנה הזאת אבל כשאני מוריד אותה זה מראה לי registry ואני לא יודע מה לעשות עם זה .....אין שום מדריך לזה? ניסיתי להשתמש בתוכנה ati tool beta שבאתר והתוכנה אומרת שאני לי כרטיס של ati למרות שהיה כתוב שהיא מתאימה גם לכרטיסי nvidia ........קיצר לא מצליח להפעיל שום תוכנה .........תעזרו לי בבקשה תודה מראש

9. Started by see4,

יש לי ERROR ב CACHE 1 ממש התחילת ההרה , זה לא קורה ב CASHE LEVEL 2 , זה אומר משהו , מעבד שלי תקין !?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by x-dude,

המאוורר הצדדי שבמארז שלי התחיל לעשות רעשים לא נורמליים, אני צריך מאוורר טוב 80mm, כמה שיותר חזק אבל כמה שיותר שקט (השקט יותר חשוב), אם אפשר מ- pandas או ksp לא מעוניין במאוורר עם לדים ולא כאלו עם חיישנים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  12. Started by yossik17,

אני מתכוון לחנויות רשת כמו k.s.p או כל מיני תודה..........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by akay666,

שלום רב לכם מפרט מחשב... לוח אם asus p5ld2 deluxe זכרון Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched TWIN2X1024A-4300C GB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 240-PIN - DDR II - 533 MHz / PC2-4300 - 1.8 V מעבד LGA775 3.0GHZ 630 קירור מים קניתי אתמול ולקח לי 7 שעות להתקין בגלל שלא חשבתי שזה כזה מסובך וצריך להוריד את כל הלוח מהמאז בכדי להתקין את זה.. ועוד נתקלתי במלא בעיות בסוף הצלחתי להתקין את זה לדעתי... THERMALTAKE BIGWATER SE WATER COOLING KIT אז בבקשה אני רוצה לעשות אובירלוקינג בתוכנת AI BOOSTER למי שיודע תעזרו לי אני מסתבך בזה קצת לפעמים אני משנה בתוכנה הגדרות מפעיל מחשב משנה לי מהירות ל 4000MHZ ומוריד לי מהירות זכרון וההפך קורה .!! למישהו יש מושג לכמה מהירות אני יכול להגדיל את המע…

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by EMXMAN,

קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by kibub,

היי אני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל ויש לי לוח P5W DH ומארז P-180 זו פעם ראשונה שאני עושה התקנה כזו (ופירוק לוח) שאני מסתכל על המארז אני לא יודע איך בדיוק המפלצת הזו הולכת להכנס בפנים? מישהו מכיר ויודע שזה אכן מתאים? ואני גם רואה שהסלוטים של הזכרונות מאוד קרובים האם הTUNIQ מספיק גבוהה כדי שהזכרונות ישבו מתחתיו? ועוד משהו קטן: אני מתכוון להשתמש במשחה MX-1 יש עדיפות למשהו אחר? ואם יש לכם טיפים להרכבה אני אשמח מאוד כי אני קצת חושש שיתחרבן לי משהו (עבדתי על דברים הרבה יותר מסובכים מזה אבל למחשב אני דואג יותר מכל דבר) תודה לעוזרים עריכה: איזה מבאסים אתם באתי הביתה בלחץ לראות תגובות וכלום

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  16. כי פשוט על הצ'יפסטק יש מעין קירור שמתחבר לצינורית. מה זה בדיוק ? אפשר לפרק את זה ?

17. Started by shirNoshe,

לא ידעתי עד שניסיתי.גם לאחר התקנת RIVA אין אפשרות.הוא לא נותן.(ASUS/6150) ניסיתי גם בלוח של GB עם כרטיס מובנה ואי אפשר.

18. 1 אין לי כ"כ מקום איפה לשים רדיאטור שעובד עם 2 מאווררי 120 מ"מ אז חשבתי לקחת אחד שעובד עם מאוורר 120 מ"מ אחד. האם הם לא יאיטו אחד את השני ? 2 אם אני בכל זאת הולך על רדיאטור כפול האם יש לכם איזשהי המלצה על מארז שבו אני אוכל לשים את הרדיאטור מקדימה או מאחורה ? (אני מתכוון איפה שיש מאווררים מקדימה או מאחורה (אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשר לשים אותם. 3 מה יהיו ההדבלים בין רדיאטור כפול של 2 מאווררי 120 מ"מ לבין אחד שעובד עם 2 מאווררי 80 מ"מ ?

19. Started by ~oren~,

קיבלתי מתנה קירור למעבד דגם Sharks של חברת Evercool עכשיו אני לא יודע אם הוא יתאים למחשב שאני הולך לקנות שהוא יהיה עם מעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB והלוח אם D946G INTEL ISELTON אני חייב לדעת לפני שאני קונה את המחשב תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  20. חשבתי על זה, למה לא מסבים מערכות לקירור מים של מעבדים וכו' לקירור שמן ?? שמן עד כמה שידוע לי מוליך חום טוב יותר ובנוסף לא מוליך זרם במידה ויש נזילה מהמערכת על איזה רכיב במחשב.. למיטב הבנתי , הדבר היחיד שצריך לשנות במערכת הוא את המשאבה . צריך להתאים אותה/להחליף אותה למשאבה שמותאמת לצמיגות של שמן ולא של מים. דרך אגב, בעולם הרכב הדבר נהוג ברכבי ספורט - יש צינון שמן לגיר וגם לגודש טורבו..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by erap129,

יש לי P4 2.8 GHZ והמאוורר שלו (60MM) ממש רועש. אני רוצה להחליף אותו ונראה לי שאני מוגבל למאוורר של מקסימום 80MM כי יותר מזה המאוורר כבר יתנגש בספק כוח (אין לי הרבה מקום במארז) אז..יש המלצות? נ.ב- אפשר לחבר את המאוורר החדש על אותו הHEATSINK או שצריך להחליץ את כל מערכת הקירור?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by pazer005,

המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים עם מעבד 805 אינטל . עכשיו ראיתי עם האוורסט שהטמפ' קצת גבוהות למעבד ...אז קניתי גוף קירור חדש . את הדגם הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8512 עכשיו אני קצת מבולבלת...על גב הגוף קירור הזה יש ריבוע ועליו שכבה מאוד דקה של חומר בצבע אפור (תרמי?) ..לא ידעתי שזה משחה עד שנגעתי קצת עם האצבע. השאלה שלי האם זה בעצם המשחה התרמית של הקירור ואז אני לא צריכה לקנות משחה בנפרד (ARCTIC SILVER לפי מה שמומלץ כאן) .. במידה וזה המשחה ,האם אני צריכה פשוט להחליף את הקירור וזהו (ואז יהיה מגע של המשחה על המעבד במשחה של הגוף קירור) או שצריך גם להחליף את המשחה המקורית שיש על המעבד או להסירה בכלל ?? אני מקווה שלא סיבכתי ...אני פשו…

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by SharonSx,

מעבד: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ AM2 ליבה -Manila כרגע הוא מצבה של 34 מעלות.. (קירור סטוק) זה טוב?? תודה

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by ScreameR,

1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל? 2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים