אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שיחקתי משהו כמו חצי שעה במשחק תלת מימדי, פתאום באמצע המשחק נכבה המחשב לגמרי. אני מדליק אותו מחדש, נכנס ל BIOS ורואה שהטמפ' של המעבד היא 76 מעלות וכל 2 שניות ברעך פתאום זה יורד, עד בערך 35 מעלות. למישהו יש מושג מה קרה כאן?! זה לא אמור להיות נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GEFORCE6800GT כבר כמעט 3 שנים. בחצי שנה האחרונה הביצועים במחשב ירדו וזה נהיה מורגש בהגזמה. שמתי לב שהטמפרטורה המקסימלית לפני שהמחשב נותן לי הודעה על חום יתר היא 120c(הרבה בתוך הקו האדום). לצורך העניין ניקיתי אבק באופן יסודי ממש לקח לי 5שעות, את כל המחשב מאווררים וכו'. המחשב יראה שיפור טוב מאוד כמעט 10c אפילו, אבל הכרטיס מסך עדיין בוחש לו שמה בקו האדום 111c ודרך אגב זה על משחק חלש ביותר. אני מאמין שהצורה בא ניקיתי את המחשב זהה לאיך שהמחשב שלי היה בשנה הראשונה לקנייה אבל הטמפרטורה לא מספקת אותי ואני מתחיל לחשוב שהכרטיס נדפק אולי למרות שהוא לא עושה שום בעיות. אם אני פשוט אשאל חנויות מחשבים אני לא אקבל תשובה טובה כמו שאתם תוכלו לספק לי בקשר לזה! Nvid…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גלובלים הכוונה כמו הVF900 VF700 דברים כאלה. שזה מתאים להרבה סוגי כרטיסי מסך..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לטווח הזמן הכי ארוך...לא יודע שיחקתי בcoh ונראה לי הגזמתי קצת עם ההגדרות גרפיקה למרות שהמשחק פעל מהר...והופ הוא קפא לי אחרי איזה חצי שעה משחק..הגיוני שזה בגלל הoc? אפילו שהמחשב עבר את הבדיקה הכי ארוכה בs&m? או שזה סתם באג במשחק שגרם לו לקפוא? למרות שזה מוזר כי המשחק מעודכן לגרסא 1.3 הכי חדשה..אולי זה בגלל שהרצתי אותו על הגדרות מאוד גבוהות יחסית למחשב שלי?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברשותי E600 באוברקלוק ל-9X350=3150 עם לוח P5B-DLX מתח-1.35 כאשר אני מנסה להגיע לאותו תדר עם באס 400X8 המחשב לא עולה , ניסיתי מתח 1.45 FSB =1.4 שום דבר לא עוזר האם אני מפספס משהו (הטמפ של המעבד במאמץ -54 ושל המערכת -36 )
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.glacialtech.com/product/standard_PC.htm טוב אז ככה קניתי מחשב וקיבלתי איתו מאוורר מסריח של 8 ס"מ צעקתי על המוכר כי קניתי מארז של EZCOOL ולא רגיל אז הוא הבין שהוא לא ירוויח פה אז הוא הציע לי את המאוורר הזה... כי הוא אמר שהמארז לא מגיע עם מאוורר מקורי של EZCOOL עכשיו אני לא מכיר יותר מדי פתרונות קירור וחברות אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת על החברה ואם מישהו יודע על המאוורר הזה ספציפית. הוא עולה 55 ש"ח והוא 12 ס"מ זה די דחוף להיום אז אני ישמח לתגובה עניינית ומהירה תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הטמפ' של המחשב שלי בIDLE היא 37-38 מעלות (SYSTEM TEMPERATURE) אז רק רציתי לדעת זה גבוה מדי? יש לי מאוורר אחד בצד שמכניס אוויר ומאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר עכשיו מה שדפוק זה שמקדימה מתחת לHD יש לי חורים למאוורר, ואני יודע שברך כלל מקדימה למטה יש מאוורר שמכניס אוויר, אבל אצלי אחרי החור למהאוורר אין פתח במארז, זתומרת שהפלסטיק הקדמי של המארז מכסה את מה שאמור להיות פתוח, או לפחות עם חורים. אז מחר אני יעלה תמונה של המארז כדי להמחיש את זה, אבל אם אפשר קצת עזרה בינתיים למי שהבין את הבעיה נב. כל המאווררים והחורים למאווררים הם 80ממ
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
האם איך ששמתי את המאווררים זה טוב ועם לא אז מה לשנות... אחד 120 מקדימה מכניס אוויר אחד 120 מאחורה מוציא אוויר אחד 120 על צידו של המארז למטה צד שמאל מכניס אוויר אחד 60 מוציא אוויר מתחת למאוורר 120 מאחורה שמוציא אחד 30 מקדימה על פאנל של 3.5 מכניס אוויר (סמתי אותו סתם כי זה יצא יפה) ואחד כזה (לינק) מתחת לכרטיס מסך מוציא אוויר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630 האם סידור המאווררים טוב?<
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק למדריך לניקוי המחשב (או להסביר בפרטי, יותר טוב), עדיף עם תמונות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led Zalman Fatal1ty FC-ZV9 מה ההבדל????
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
עשיתי מודינג קטן למחשב ... מאווררים ועוד כמה דברים ... התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ? תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האוורסט מראה לי 3 טמפרטורות של המעבד 1. CPU 2. CORE1 3. CORE2 הראשון תמיד יותר נמוך (בערך 20 מעלות) והשני והשלישי בסביבות 23-24 למי מהם אני צריך להתייחס ב OC ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לאחר כמה ניסיונות קודמים, ניסיתי שוב לאט ובזהירות לעלות את מהירות הבאס, העלתי 5mhz בודדים, הפעלתי super_pi ב- 4MB ו S&M על בדיקות Average ולא נמצאה שום בעיה. לאחר מכן החלטתי להוסיף עוד 5 mhz נוספים הרצתי שוב super pi ואני מקבל את השגיאה : NOT CONVERGENT IN SQR הרצתי גם S&M וקיבלתי שגיאה אחת בזכרון. ( מפרט בצד) דבר שמאוד מעצבן מדובר בזכרונות TWINMOS SPEED PRIMUM (כשאני מחזיר את מהירות הבאס למקור, אין שגיאה בבדיקות) לפני כן היו לי זכרונות TWINMOS value הרגילים שהוחלפו בספיד פרימיום כי נמצאו תקולים, היו בהם 2 שגיאות. למה זה קורה למשהו יש הסבר ?
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, התסכלתי בתוכנה Everest וראיתי שה-CPU שלי הטמפרטורה שלו זה 36 ו-Motherboard זה 21 חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון... הנה התוצאה: שכחתי לצלם, ליד היד שלי (ליד העכבר) יש 4 כפתורים למאורר שעשיתי כל כפתור זה הרמה של המאוורר מ-1 עד 4 אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 520 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין את הבלוק קירור לכרטיס מסך הזה ולפי האתר של זלמן הכרטיס מסך שלי (ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB) לא מופיע ברשימה אבל הרשימה של הכרטיסי מסך ישנה ואולי לא מעודכנת. מישהו אולי יודע אם זה יתאים לי ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי את המפרט הבא: Sempron 2800+ AM2/ 512x2 DDR2 667 mhz TwinMOS/ Gigabyte GA-M55plus-S3G מישהו יכול להגיד לי עד איזה תדר בערך אפשר להגיע איתו בקירור סטוק? תודה. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=139220
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קראתי את המדריך וזה עשה לי כאב ראש :\ יש לי AMD Sempron 2400+ 1600Mhz ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה ולהחליף קידומת ל 2 מישהו יכול לעזור לי בזה? קירור יש ומותקן הפרטים על המעבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=219350.0;attach=75971;image לוח אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=219350.0;attach=75973;image מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
מחפש ספק כוח טוב עד 200 שקל 400 וואט יש לי שאלה מה הבדל בין ספק כוח במאה שקל לבין ספק יקר שיש להם אותם הספק אני אישית כרגע יש לי ספק 400 וואט שקניתי במאה שקל ועובד מצוין בגלל שאני רוצה להחליף כרטיס מסך אני חושש שהספק לא יחזיק מה שבטוח אני אבדוק את הכרטיס על הספק הקיים ואם הכל יעבוד חלק אז מה זה אומר שאולי אנחנו מוצאים הרבה כסף השאלה מה עם כל המחשבים במשרדים שעובדים כל הלילה השאלה שלי מה קורה אם ספק נישרף מה יכול לקרות האם זה יכול לגרום לשריפה???
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע מימין המקסימום שאני מגיע אליו ועומד בבדיקת יציבות עם SP2004 ORTHOS הוא 3.2 400*8 ביחס של 1:1 ,אם אני עולה ל-420 או 440 וביחס של 1:1 עם הזכרונות אני מתחיל לקבל שגיאות בבדיקה ( המתח והתיזמונים של הזכרונות והמעבד שונו בהתאם ),כשבחרתי ב - ORTHOS לבצע בדיקה שתעמיס רק על המעבד ללא הזכרונות לא היו שגיאות,ניסיתי גם להעלות רק את תדר הזיכרונות ולהישאר עם המעבד על 400 וגם אז היו שגיאות,השאלה היא ,האם אפשר להסיק מזה שמה שמגביל אותי זה הזיכרונות ? ואם כן האם זה אומר שהזכרונות דפוקים או רק מגבילים,למרות שאני יודע שיש אנשים שהגיעו עם הזכרונות הנ"ל ל - 1000 ללא בעיות מיוחדות.
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי P2 עובד אבל בביוס לא מצאתי אפשרות להגדיל את הBUS הלוח הוא M6TLC רציתי לעדכן ביוס אבל אני לא יודע איך כי בביוס אין אופציה כמו QFLASH וזה
-
- 15 תגובות
- 995 צפיות
-