אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף קירור ל 4870 שלי, ראיתי שני דגמים שמדוברים כאן באתר, ורציתי לדעת מי מהם עדיף ואם באופן משמעותי... הראשון, Arctic-Cooling Accelero S1 השני , ThermalRight HR-03 GT ההבדל במחיר הוא דיי כפול... השאלה אם הוא עדיף, ואם כן אז אם הוא שווה את ההבדל במחיר... תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://img103.imageshack.us/img103/7629/adsff1.jpg מזה הרכיב שיש בו 56 מעלות? זה דיי מפחיד אותי ופפועלים לי במחשב 5 מאווררים. כ' מסך, לוח אמ [שניהם קטנים מאוד.] מעבד ועוד 2 של 80 מ"מ. וזה 56 מעלות סתם ככה בלי משחק בלי כלום.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם.. עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Geforce 8600GT אלו הם נתוני הסטוק טמפ' מנוחה: 48c - 54c Core Clock: 540Mhz Shader Clock: 1188 Memory Clock: 400Mhz אז ככה.. העלתי את תדר הליבה ל 620Mhz ואת תדר הזיכרון ל 410Mhz הכרטיס הגיע ל83 מעלות אחרי כמה דקות של מאמץ אבל לא עשה שום בעיה אלה אני הפסקתי אותו(מפני שחששתי שהכרטיס ינזק). יש לציין שאני עם קירור הסטוק של החברה Twin Tech תמונה של הכרטיס: תמונת מסך: העלתי את התדרים עוד טיפה ליבה: 650 זיכרון: 420 ואחרי בערך דקה של מאמץ התחילו הבהובים כאלו מוזרים במסך והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב בכדי לגרום להפסקתם.! יש לציין שהטפ' לפני ההבהובים לא הגיעו ליותר מ 80 מעלות במאמץ.. רציתי לדעת מה פשר ההבהובים והאם הטמפ' …
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני לא מרגיש בעיות תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי .. בליבה מ500 ל545 ובזיכרונות מ300 ל327 הטמפרטורות נשארו אותו דבר גם במאמץ ובמנוחה אבל יש לי ארטיפקטים, למה?? נ.ב. היה לי רק אחד תוך 27 דקות של בדיקת ארטיפקטים..
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בתמונות רואים איזה מעבד יש לי ואיזה זיכרון (יש לי שני סטיקים) ואיזה לוח אם. גם צירפתי מהירות מאוורר וטמפרטורות (יש לי מאוורר די טוב) אני יכול להגביר קצת את המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק. פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי לפני מס' ימים לוח אם של GIGABYTE - p35-ds3l, זכרונות 800MHZ של קינגסטון ומעבד E2200. המכפלה של המעבד היא 11 וה-FSB עומד אצלי על 290. מתח על 1.2625 (אני יכול להעלות עוד מתח ו-FSB אבל החום...) "הבעיה" שלי היא במהירות הזכרון - אני יכול לבחור מכפלה של 2.4 שמביאה את הזכרון בערך ל-700 (המכפלה הבאה היא 3 שמביאה את הזכרון ל-870...) או שאני יכול להוריד את ה-FSB לסביבות 270 עם מכפלה של 3 ואז הזכרון עובד על 810 אבל המעבד מקבל פחות 220 מה"צ. מה עדיף? ושאלה נוספת לבעלי C2D מסדרת E - מה הטמפרטורה המקסימלית שאתם מרשים למעבד להגיע אליה?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
באשכול הזה רשום שעובדים על איזה ביוס שיעלה את מתח הליבה של הכרטיס בשבי יכולת OC ובה יותר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352271.80 יש לכםמושג מתי יוצא הביוס הזה כי אני די מפחד לעלות מתח ב VMODE אני מעדיף פשוט לעדכן ביוס כי אני יודע שאין לי בעית קירור בכרטיס 55מעלות במאמץ 700/2600 אם קירור של AC ומישכה MX - 2
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
העליתי FSB ל 150 בלבד ומכפלה מקורית (11).. וישר דיברה הגברת מהלוח ואמרה- MEMOMRY TEST FAILD.. האם יש הגדרות מיוחדות שיש לתת לזכרון? ASUS A&N8X TBRED 1700 CORSAIR 333MHZ 256MB
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדת…
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב שטמפרטורה שלו בזמן משחק גבוהה מאוד. היום בבוקר המעבד והכרטיס מסך הגיעו ל 105 מעלות בזמן משחק ב AC2:Brotherhood ואז הוא נכבה. הטמפרטורה של הצ'יפסט הגיעה ל90. החלטתי לעשות מעשה ולפתוח את המחשב (בן שלושה חודשים). החלפתי משחה טרמית לכרטיס מסך והמעבד, מה שגרם לשניהם להגיע ל75 מעלות בלבד בזמן אותו משחק! אבל להפתעתי הצ'יפסט של הלוח אם היה בכלל בצידו השני, ולא היה לו שום קשר לקירור, כך שהוא נשאר חם. האם יש דרך לקרר אותו?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאוורים בגודל 120MM שיקררו טוב את המארז, הדגש שלי על ביצועים ולא על שקט ואני קונה מהחנות IQPC. בעיקרון זה 40 ש"ח למאוורר אבל אם יש משהו יותר טוב ביותר כסף אז תמליצו לי גם על אלה. + אם יהיה אפשר לכוון את העוצמה שלהם זה יהיה טוב אבל לא חייב שיהיה את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם. דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום. 1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..) 2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב אז בגדול אני לא ממש מבין בזה אבל אני יגיד את כל מה שאני כן יודדע ופשוט תגידו לי מה אתם חושבים ... חום: מעבד 33 בעבודה רצינית 36 כרטיס מסך 39 אחרי משחק של שלוש שעות . לוח אם 31 בכונן 27 ... המערכת : CPU Type TOLEDO DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer Video Adapter XFX NVIDIA GeForce 7800 GT (256 MB) זיכרון Module Name OCZ OCZ4001024PFDC- @ 200 MHz 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)דואל בקיצור זו המערכת רציתי לדעת עד כמה OVER כדי לי לעשות אם זה בזיכרון או במעבד למרות שאני חושב שלעכשיו…
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
First of all I am writing in English because I am not near a hebrew supporting PC so plz I dont whant U to talk about my English. i dont know which one is best the arctic cooler or the ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP..... i have a Radeon 9500pro Now i have a Intel Pentium 4 1.6 mhz.....what is the best cooling device for it plz?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, המלצם לי על הג'יסקיל G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200PHU2-1GBZX והם ממש לא עושים את העבודה הכי גבוהה שאפשר להגיע איתם זה בלחץ ל430MHZ... זה אומר באס 215.. אני עושה משהו לא נכון או מה קורה פה? תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום כולם קראתי הרבה מדריכים פה בפורום וגם כן אני מבין מאוד טוב באוברקלוקינג רק שאלת המליון דולר! הרי היצרן לא סתם קבע את המהירות של המעבד\כרטיס מסך למהירות x ועצם זה שאנחנחו מעלים את המהירות אנחנו פוגעים בכרטיס \ מעבד למשל קחו מדף ברזל שאמור להחזיק 3 טונות שימו עליו 4 טונות תעקמו אותו ותקצרו את אורך החיים שלו כלומר חוזק החומר ככה זה גם עם מעבד שעובר אוברקלוק לא? ראיתי שמישהו אמר שזה מקצר משמעותית את חיי המעבד כי הסילקון בשבב נמס מהחום האם זה נכון? האם זה באמת מקצר את חיי המעבד\כרטיס מסך אפילו עם קרור קטלני?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-