אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני משנה שם את האחוזים אבל לא קורה כלום,למה ? אולי בגלל שיש לי ויסטה ? ויש לי עוד שאלה,אני ורצה להחליף קירור למעבד בגלל שכרגע הוא ממש רועש,אם אני אחליף לפריזר 7 אני ארגיש בשינוי ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן יש לי 6600GT PCI-E של MSI עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות) עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב. מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024 עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים... השאלה שלי האם זה בריא לליבה המ…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מזה כמה שנים שאני משתמש באותו מחשב. בו יש לוח אם 945 של אינטל. בהתחלה היה לי celeron 2.53 ועכשיו יש לי pentium 530 - 3Ghz. לאורך כל השנים הטמפ' שהמחשב הראה היו גבוהות מהטמפרטורות שמדברים עליהן ברשת. כיוון שאני רכשתי לסבא ולידיד שני מחשבים זהים לשלי, האחד עם סלרון והשני עם פנטיום, אני יודע שגם אצליהם הטמפרטורות גבוהות (55-65 למעבד ו-45-55 לחיישן internal), כך שזה לא בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי. הרבה זמן זה הטריד אותי ולבסוף הוספתי מאוורר(40*40) על הנורט'ברידג' באופן פירטי לחלוטין, התוצאה היתה מדהימה, טמפ' המעבד צנחה בכ-4 מעלות גם במצב מנוחה וגם בעומס וגם טמפ' החיישן אינטרנל צנחה בכ-8 מע'. לאחרונה רכשתי קצת דברים כדי לשדרג את המחשב ובדרך החלטתי להשקיע קצת בפתרונות קירור. כיו…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי AMD Athlon64 3500 Venice (סוקט 939) לוח אם : asus A8N-E זכרונות : 4 * 512GB KINGSTON DDR PC3200 אני מצליח משום מה לבצע OC רק באמצעות התוכנה של ASUS - AI BOOSTER כאשר אני מעלה את תדר המעבד בתוך ה BIOS ומריץ אחר כך CPU-Z אין שום השפעה (התדר נשאר זהה) בביוס עצמו רואים שהתדר כן עלה ושהמעבד פועל במהירות גבוהה יותר. ממה נובעת הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מעבד סלרון 800 MHZ די ישן הוא על תושבת 370. אחרי שניקיתי את האבק שעל הגוף קירור הפעלתי את אורסט ולהפתעתי הרבה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד שבד"כ הייתה 40 מעלות הכפילה את עצמה משום מה. כמו שמרתי המעבד על socket 370 הייתי רוצה לקנות גוף קירור חדש למעבד, אבל אני לא מוצא משהו מתאים. לכן עברתי לאופציה ב שהיא לשים משחה טרמית חדשה (אחרי 6 שנים שהמחשב קיים) נכנסתי לאתר של KSP שזה החנות הכי קרובה לבית וראיתי את שני המשחות הללו: Thermal Grease For CPUTiny syringe type applicator for easy spreading 1.0 gram of Thermal Compound (Thermal Grease) for CPU use Covers approximately 10-15 small CPUs Helps the heat dissipation from a CPU to a heatsink Thermal conductivity: >…
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי שאלה והתייעצות. הנה המפרט שלי: Asus P5B (965) Intel Dual Core 2 DUO E6600 @ 2.4GHZ LEADTEK WinFast PX7950GT 512Mb TWINMOS 1GB Ram DDR-2 800MHZ THERMALTEK SOPRANO TOWER 420W אני לא מומחה גדול בOVERCLOCKING, יותר נכון לא מומחה בכלל, אבל עשיתי OVERCLOCKING למחשב שלי, לפי המדריך הזה: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 [את הOVERCLOCKING עשיתי מ2.4GHZ ל2.9GHZ] עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. הטמפ' על 55 מעלות נח, ועד 58 - 60 פעיל -> זה סביר? אם לא, ואני בכל מקרה מתכנן, איזה מערכות קירור כדאי לי לקנות? יש לי SOPRANO TOWER של THERMALTAKE 2. האם המדריך הנ"ל הוא טוב? כי בעצם את כל הVOLT אני משאיר על AUTO, יש משהו שאני צריך לשנות שם? לשי…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
השגתי לאחד שלי מחשב עכשיו יש שם FX5200 שאין לו מאורר אלא פלטת קירור כזאת .. והיא לא תפוסה טוב , הכרטיס מגיע ל65-70 מעלות , נגעתי בו ואפשר להכין עליו חביתה בקטע רציני . עכשיו יש קירור זול לקנות לו ? לא מעוניין לקנות לו כרטיס חדש חרם על הכסף , מריץ לו פיפא גנרלס וכל המשחקים הקלים .. אממ ויש לי 2 קירורים של מעבדים , אם אני יחבר אותם וישים אותם על הכרטיס מסך זה יוריד אותו באיזה 15 מעלות ? אם יש פתרוונת אחרים אשמח לשמוע , תודה ויום טוב אריק .
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.13 ועשיתי לו OC ל2440, אז הפעלתי את הPRIME 95 ואחרי איזה שעה הפעלתי את הNFS כי היה לי משעמם. אז אחרי 2 דקות של משחק המחשב קרס עם המסך הכחול, הפעלתי אותו מחדש שוב מסך כחול, שוב הפעלתי מחדש הפעם הווינדווס נתן הרבה שגיאות. העלתי את המתח של המעבד ב1.3750 מ1.280 הפעלתי את המחשב ואז ראיתי שכל הOC שלי נעלם. עשיתי 305X8 מה עושים עכשיו כדאי שזה לא יחזור?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל התייחסות מנקודת מבט של אובר קלוקר..... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=42906 בתודה מראש עמי
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI. מבחינת אחריות.
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה משהו קטן שאני עומד לבנות. אני רוצה לדעת אם זה יעבוד או לא, מדובר בראובאס ל 4 מאווררים עם אפשרות להעביר את כולם ל 12v. אם למישהו יש עצות אשמח לשמוע, אבל קחו בחשבון שכבר קניתי רכיבים וחוץ מכמה נגדים ספייר אין לי אפשרות לקנות שוב. החנות רחוקה.
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני ועוד מישהו כל הזמן מתווכחים מה יותר טוב למעבד AMD שלי הוונטק ארופלואו או COOLERMASTER Aero 7+ מה אתם אומרים????? מה יותר טוב???
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאן באס. התחלתי לקדוח חורים בפאנל ורציתי לדעת את זה טוב. אז... זה טוב? קדחתי מספיק חורים? אחד לללד ואחד למפסק זה טוב?? http://planet.nana.co.il/gazu/fan%20bus/2.jpeg
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2000+ AMD ATHLON ועלי לדעת איזה HSF הטוב ביותר ניתן להשיג בארץ(דרך פנדה,פלונדר,זיגזג).... והאם הפריט הזה:Thermaltake Copper shim מתאים גם ל HSF שאינו מאותה חברה למשל האם הוא מתאים גם לGLOBL WIN CAK 2 38 ??? :smoke: רב תודות :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 GHZ במחשב שלי יש מאוורר אחד על המעבד ושניים נוספים בצידי המחשב המאורר שעל המעבד מחובר ללוח האם (intel 850GB) ושני המאוררים הנוספים מחוברים ישירות לספק אבל לפי דעתי מאווררים אלו אמורים להיות מחוברים על לוח האם משום שעל לוח האם יש פינים נוספים לחיבור מאוררים (עוד 4 מאוררים)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את המעבד שלי יש לי לוח אם של EPOX 8HKA PLUS וזכרון 256 MB PC2100 BY CRUCIAL איך הכי כדאי להמהיר את המעבד פשוט להעלות לו את הFSB? או שצריך להעלות עוד פרמטרים?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
ושל איזה חברה. עריכה: זה מיועד למוד שאני מתכנן אז בבקשה לא להעביר.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-