עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FiR3SaLe,

אני רוצה לעשות OC למעבד עד 3.0 gHZ בלבד. יש לי סטפינג b3, (Q6600( המערכת: לוח:Gigabyte GA-p35-ds3l זכרון 800Mhz OCZ kit 2Gb (1X2) הייתי רוצה לדעת מהם תהליכי ב-OC בלוח האם שלי. תרשמו לי פה איזה תצלומים להביא לכם ואם אתם רוצים שאני אשתמש ב-prime95 תגידו לי איזה בדיקה לעשות. (מאוורר סוק למעבד). אני אשמח גם אם תסבירו לי איך לבדוק את יציבותהמערכת לאחר ה-OC. עוד שאלה קטנה: כשאני עושה OC לכרטיס מסך האם אני בודק את היציבות עם 3dmark בלבד?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by noam23,

יש לי לוח P5B deluxe עם מעבד 6400. ניסיתי לעשות OC, ואני לא מצליח לעבור bus של 300... נכנסתי ל bios, שיניתי את ה frequency ל 350 למשל, והמחשב לא מדליק את המסך. למה ?. פרט לשינוי של ה Frequency ל 350, השארתי את כל השאר על Auto.

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by The-Q,

ברשותי פנטיום 1 ישן שברצוני להפעיל. הבעיה היא, שחסר מאוורר. הצלחתי להשיג מאוורר של אינטל, אך alas, הוא בעל 3 פינים - אחד שחור, באמצע צהוב, והאחרון ירוק, ועל הלוח יש חיבור למאוורר עם 2 פינים. האם יש דרך להפעיל את המאוורר בכל זאת? כל פתרון, כולל התעסקות, חפירה ופיתרונות מאולתרים יתקבלו תודה.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום ! אני רוצה לשדרג את הקירור של המעבד שלי ויש מבחר עצום אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי אשמח לשמוע הצעות ולקבל קצת הכוונה על מי יותר מתקדם היום ויותר טוב וכמובן השקט ביותר ! מסגרת ההשקעה באיזור 350 ש"ח +\- תודה !

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by barzanger,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני צריך מישו שידריך מה להעלות וכמה כי אני לא הכי מכיר את המעבדים האלה הקירור מים שיש לי עכשיו המעבד עומד על 22 מנוחה ו35 מאמץ בOCCT אני רוצה להגיע לOC בינוני בנתיים אז תגידו לי מה לעלות בביוס

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by zippobuyer,

אם כן, הכיצד?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by ranyr,

אם אני קונה מאורר שעובד ב5000 rpm ב50 db ו100 cfm ואני מוריד אותו ל 4000 לכמה רעש אני יכול לצפות ולאיזו דחיפת אוויר???

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום לכם תומכים יקרים אני רוצה לקנות גוף קירור עבור המעבד שבכותרת ויש לי שאלה: האם כשמתקינים את הגוף קירור צריך\כדאי\רצוי להסיר את המאוורר שבא עם המעבד? -אני פשוט חשבתי על לשים מאוורר חזק יותר מהמאוורר שבא בסטוק ,אבל אם במילא אני אצטרך להחליף אותו אז אין לי סיבה לקנות אחד במקומו.. תודה מראש, עמית

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  9. <<< נא להתעלם מהתיאור... חשבתי שזה תיאור עצמי שלי 8) >>> אני מחפש אתרים טובים עם מדריכים למודינג מחו"ל (בעיקר איך לחבר מסך LCD 4x20 לסיריאל) לא הצלחתי למצוא חוץ מזה... פשוט אתרים עם מדריכים טובים.. חיפשתי בgoogle ו yahoo כל מיני Modding ושות', מצאתי כמה... לא אטרקציות... אם יש למישהו אתרי "מחתרת" שיוציא אותם לאוויר העולם נדב

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אני מתלבט בין שניהם... האם הזלמן שווה את ההשקעה? או שבכלל עדיף אופציה אחרת? המעבד שהוא הולך להיות "מחובר" לו הוא זה שבמפרט בצד.... תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by moskitos,

שלום לכולם וחג שמח! קניתי את המארז החדש Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower זה עם ה-7 מאווררים. אני רוצה להעביר אליו את המחשב ואני לא יודע איפה אני מחבר את כל המאווררים ללוח אם שלי(ג'יגבייט VAX). מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קטן? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vaxp-ultra_10_big.jpg

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by tomerzhr,

הגעתי עם ל300 באס מעל המחשב לא יכול הוא לא עולה לי וזה מוזר כי המעלות ב 45 במנוחה ומאמץ 53 (אחריי אובר) למה אני לא יכול יותר? ולמה ב 300 שאני עושה בדיקה ב S&M יש לי שגיאה הוא לא עובר לי אז ככה אני על תיזמונים של 7-4-4 2.5 ואני על 1.6 מתח של המעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by Fridge,

שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש

14. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב שטמפרטורה שלו בזמן משחק גבוהה מאוד. היום בבוקר המעבד והכרטיס מסך הגיעו ל 105 מעלות בזמן משחק ב AC2:Brotherhood ואז הוא נכבה. הטמפרטורה של הצ'יפסט הגיעה ל90. החלטתי לעשות מעשה ולפתוח את המחשב (בן שלושה חודשים). החלפתי משחה טרמית לכרטיס מסך והמעבד, מה שגרם לשניהם להגיע ל75 מעלות בלבד בזמן אותו משחק! אבל להפתעתי הצ'יפסט של הלוח אם היה בכלל בצידו השני, ולא היה לו שום קשר לקירור, כך שהוא נשאר חם. האם יש דרך לקרר אותו?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות מאוורים בגודל 120MM שיקררו טוב את המארז, הדגש שלי על ביצועים ולא על שקט ואני קונה מהחנות IQPC. בעיקרון זה 40 ש"ח למאוורר אבל אם יש משהו יותר טוב ביותר כסף אז תמליצו לי גם על אלה. + אם יהיה אפשר לכוון את העוצמה שלהם זה יהיה טוב אבל לא חייב שיהיה את זה. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by shaohad,

שלום בניתי לעצמי מערכת קירור מים למערכת מחשב של I7 920 כרגע אני מקרר עם המים רק את המעבד, המערכת עומדת לרוב על טמפ' של 30 מ' כשהיא מערכת ללא רדיאטור בלוק קירור משאבה 5 ליטר מים(בכדי שכמות המים תספיק לקרר ללא רדיאטור), וצינורות כרגע קיימות במערכת שתי בעיות: א. אבנית- האם יש למישהו רעיון איך למנוע אותה?, חוץ מנקיון וחילוף של צינורות ב. המים מתאדים מכיוון שמיכל של המים פתוח , האם יש לכם רעיון למנוע את הבעיה ללא סגירה ואיטום של המיכל? דבר נוסף איך אוכל להוריד את הטמפ האם יש אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Airtel,

אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. אני רק מתחיל בנושא אז תנו לתמונות לדבר בעד עצמן... קירור סטוק והמערכת ב OC מ 2.8Ghz@3.0 http://img277.imageshack.us/img277/73/150015001488151315014ft.jpg

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  19. המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by ozwrx,

Thermaltake TR2 M3 איך הוא אנשים? אני קונה אותו ב 80 שקל כדי להרכיב אותו בBARTON 2500 שלי איך הוא? כמה טמפ" הוא יתן לי? הלוח שלי הוא EPOX 8RDA3I

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. אז ככה, אני מכרתי את המחשב הקודם שלי (כולו חוץ מהמעבד) ואני קונה הכל חדש... אלו החלקים הרלבנטים שאני קונה: OCZ VENDETTA 2 OCZ REAPER 1066 LANPARTY DK X48-T2RS שני 4850 PCP&C 610W CM 690 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM - ימוקם מעל המעבד (מעל לפליטת אויר של ה-OCZ VENDETTA 2) ככה תראה הסיקרולציה שלי: אז? מה אתם אומרים? לאן אני יגיע איתו? ועוד שאלה... שאני שם את באס הזיכרונות גבוה יותר מהבאס של המעבד, זה תורם במשהו? ממש ממש תודה רבה לכל העונים!!! נ.ב - לא לדאוג שהחלקים יגיעו אני יעדכן...

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by ma4351,

השתמשתי בתוכנה hwmonitor 1. ראשית רציתי לדעת אם זו תוכנה טובה לדעת את הטמפרטורות של המחשב? 2. שנית אשמח לדעת אם הטמפרטורות בסדר? זה במנוחה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by danielly,

היי, הUD2 טוב לאוברקלוק של I5 בגרסאת Tray עם Scythe Ninja Rev.B ועוד שני Scythe sleap stream 1600rpm? כמה אחוזים? הנה לינק http://skypc.co.il/pl_product~950206~10~0.htm האם הקירור שפירטתי מספיק גם כדי לעשות אוברקלוק ל5850? עוד שאלה, איזה קירור יותר טוב על ה5850 של Gigabyte או Asus? או שגם ככה אם אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק כדאי לקנות קירור אחר? תודה רבה למתייחסים.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  24. חברה תראו איזה תוצאה יצא לי לבסוף לקחתי דיסק קשיח של wd 2 גיגה והוספתי לו חלון ויצא פיצוץ!! המוד אינו מושלם עוד: חסר קצת לדים! וצביעה מחדש טומי

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  25. יש לי כרגע פריזר 4 של ארקטיק הוא טוב אבל עושה לי רעשים ומעצבן אותי אז אני מחפש חדש. בתודה וערב טוב.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים