אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
ה zalman- snps5700 לא מתאים למארז כדי להכניס אותו היתי צריך לחתוך את החלק העליון של "החצוצרה" זה כמובן נכון לבעלי לוחות אם גדולים כמו שלי מה שלא __שימו לב___ אגב הוא גם לא מקרר משהו אבל מה הוא יפה חבל על הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אני בתהליכים של ייצוב המעבד שלי (E4500) על 3.2 ושמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי עלתה (כרגע היא התחילה לרדת, מוזר ...) מ - 44-46 במנוחה ל - 57 במנוחה. שמתי ב - PCI Express Frequency על 100 ולא נגעתי ב - PCI-E OverVoltage Control ... אז זו לא יכולה להיות הבעיה ... ועוד משהו ... יכול להיות הבדל של 2-3 מעלות ולפעמים גם של 5 מעלות בטמפרטורות בין Core #0 ל - Core #1 ?.. זה אף פעם לא נשאר הרבה זמן, זה תמיד חוזר להבדל של טמפרטורה או 2 ... האם זה נורמלי ?.. האם מתח של 1.45 למעבד שלי זה לא מתח גבוה מדי (ב - Everest זה מראה לי שזה על 1.38 ומצאתי ת'רד באיזה פורום בחו"ל שבנאדם עם אותו מעבד כמו אצלי הגדיר בביוס מתח למעבד של 1.45 ו - Everest קורא לו את זה כ - 1…
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם הזכרונות שלי 800.. ואני עושה OC לבאס 400.. אז אני צריך להעלות מתח? כי תכלס זה לא לעשות להם OC... זה עובד 1:1 על באס 400 ומהירות זכרונות על 800..? גיליתי שהמחשב יציב רק כשהחזרתי את המתח של של הזיכרונות מ 2 ל 1.9..... לפי כן הוא נפל לי אחרי כמה שעות... בראל.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לציין שהוא היה מתצוגה אז אני מקווה שהוא לא יהיה דפוק... דבר שני רציתי לשאול איך בדיוק אני מפרק את הקירור הישן (סטוק של אינטל) מהלוח אם. תודה מראש ואני אעדכן אותכם על הטמפרטורות. מקווה לטוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8S661FXM ומשום מה אני לא מצליח להעלות את המתחים דרך הביוס. oc למעבד אני עושה בלי בעיות אבל אני לא יכול להעלות את המתחים :< אני חושב שהגעתי לחלון עם המתחים אבל אין שם אפשרות לשנות אותם..:[ הנה תמונה של הלוח אם זה עוזר במשהו: אם לא רואים: http://img203.exs.cx/img203/258/29hm.jpg
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
SF 2 SF 2 SF 2 ? כמובן שאני לא מדבר על שיקול כספי אלא רק על עוצמה/ביצועים. אז מה הכי משתלם ? Vantec Tornado 80MM Fan ZALMAN FAN ZM-1 80MM Vantec ThermoFlow 80MM Smart Spire 80MM Case Fan Ball Bearing ThermalTake SF 2 ENERMAX 80MM RPM Adjustable Fan Antec 80MM SmartFan אם יש לכם המלצות אחרות אתם מוזמנים להגיב... ועוד שאלה, האם זה יהיה חכם להתקין מאורר על גבו של אחר ? DUAL FAN Shoot it people !
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000+64BIT AMD ולוח אם של ASUS A8NSLI DELUX 2GB RAM של קינגסטון 400 MHZ בקיצור עשיתי עובר קלוק למעבד שהיה על 1.8 GHZ העליתי ל2GHZ שניסיתי לעלות עוד זה הראה לי 1.5 GHZ שהורדתי שוב תמהירות זה הראה לי 2.0GHZ אבל תמיד שאני מעלה זה מרא לי 1.5GHZ אם מישהו יודע איך פותרים את אשמח לדעת תודה!!!! החום של המעבד לפני העובר במהירות 1.8 היה 30 במנוחה 35 במאמץ 100 ואחרי העובר הוא 31 במנוחה ו37 במאמץ שיא של100% הלוח אם נשאר רגיל 30 עד 34 מעלות אז ככה לא נראה לי שיש לי בעיה בקירור ! :s05: הינה דוגמא....! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד שלי זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GEFORCE 8800GTS640MB זיכרון: 1GB DDR2 מעבד INTEL E6300 1.86GHZ אמרו לי שהמעבד עושה צוואר בקבוק לכרטיס מסך ואמרו לי שאני צריך לעשות OC כדי שלא יהיה צוואר בקבוק איך אני עושה בדיוק OC? תוכלו לתת לי הסבר מפורט איך לעשות ולעלות את מהירות המעבד שלי תחזירו תשובה תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בעבר אמרתם לי לקחת את זה תקח למעבד את זה: Thermalright XP-120 + המאוורר הזה: Thermaltake Thunderblade 120MM Led fan ואת המשחה הטרמית הזו: Arctic Silver 5 קצת היסתבכתי כי אני לא מבין במחשבים אז אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה כמה זה צריך לעלות לי ??? (חלקים המאוורר המשחה ושעת העבודה)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה-BT ובנוסף עוד מאווררים למארז החדש שאני מתכנן לקנות. אני יודע של-BG יש 16dba, וכמובן הרעש בא מהמאוורר שלו, אז רציתי אולי לקנות את אותם מאוררים עצמם שיש ל-BT גם למארז המתוכנן כי הם שקטים וזה חשוב לי, בקיצור הסתכלתי על אותם מאווררים- A2029 ואני רואה באתר שיש להם-24dba. מה זה אמור להיות??? למה זה ככה??? ואני גם אשמח אם תמליצו לי על מאווררים למארז בגודל של 120 ו-80 שהם שקטים מאוד עם ביצועים גבוהים מאוד תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי AMD5200X2 ומשחה ZM-STG1 של זאלמן אני צריך למרוח משחה טרמית? גם אם אני יביא קירור freezer 64Pro? כי אמרו לי שעם הקירור בא כבר משחה ולא צריך אלה פשוט לחבר זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כן כן החלטתי שזהו נימאס לי מהאי יציבות של הלוח ועשיתי זאת ועוד בהצלחה חח וולט מוד ללוח שלי עשיתי את זה droop mode ואני מיתכוון אולי גם לעשות את הagp mode בכול מקרה מקודם היתי מגיע ל1.6 וולט למעבד ולא יכולתי לעבור את זה עם הייתי עובר לא היה פוסט ללוח משום מה.. וגם ב1.6 וולט בביוס המתח היה יורד גם ל1.456 וזה היה גורם לאי יציבות מאד רצינית בלוח ועכשיו אחרי הוולט מוד!! אני מכוון את הביוס על 1.6 וולט במקורי נימצא על 1.68 ברגיעה ו1.65 בעומס לא יורד מ1.65 לא משנה מה אני עושה!!! כך שהמוד בוצע בהצלחה ועם חיוך חח עכשיו הבעיות!! בזמן שבדקתי את הוולט של המעבד עם התוכנה של הלוח בדקתי גם את הוולט של הספק tt buterflay 480w על 12 וולט ( ולידע כללי אף פעם לא בדקתי את הספק הזה חח)…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה. א. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי INTEL Q6600 מ 2.4 GHZ ל 3.4 לפחות, כלומר שיהיה יציב. ב. בעבר עשו לי אוברקלוק אבל הוא נהרס ולא היה יציב והמעבד נדלק בחזרה עם 2.4 GHZ. ג. אני יודע שאוברקלוק תלוי בספק כוח, שלי לצורך העניין זה 520 WAT של חברה טובה ניראה לי HEC משהו כזה וגם תלוי בזכרונות... יש לי 6 ג'יגה זיכרון DDR 2. ד. אני אשמח למדריך שיעזור לי לבצע את סעיף א'. המון תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
פאקינג נמאס לי מהמעלות האלה כוסאמק ארססססססססססססס http://dl.dropbox.com/u/80211896/Untitled.jpg זה לא נורמאלי נכון? זה משפיע לי על הביצועים בצורה מוגזמת, אני קניתי את המחשב כולה לפני שנה וקצת מהכסף שלי, וזה לא הדבר הכי קל למישהו בן 17
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש, אז חשבתי להוציא ממנו את המאורר ולהכניס אותו למחשב שבשימוש. אז השאלה שלי היא: אם אני בכלל יכול להכניס אותו לאנשהו, אז לאיפה ואיך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
הבנתי שצריך לקנות אלכוהול... כמה אחוזים צריך? ומישהו יודע מאיפה? ומטלית עם מיקרו סיבים או משהו כזה... מישהו יודע מאיפה לקנות? ולא צריך לחשוש מחשמל סטטי? אנלא רוצה שהi7 920 שלי ילך לעולמו בגלל חשמל סטטי... תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400 והייתי רוצה לעשות איתו אוברקלוק איך ניתן,ויש לי את התוכנה CPU-Z ,תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז שידרגתי למוגן 2 - וחיברתי לו 2 מאווררים שמכניסים אוויר אחד מול השני ועוד אחד שמוציא אוויר מהצד.. מתח המעבד עומד על 1.275V מתח ה VVT עומד על 1.31V, התעקשתי להשאר עם HT Enable . הבעיה היא שכאשר אני פותח פוטושופ במהלך הטעינה של תמונה המחשב מקרטע ז"א קירטוע של תזוזת העכבר.. מה שגם כאשר המחשב מתאמץ אני שומע רעשים מכיוון המעבד של פסססס - ולא ברור לי למה.. הטמפ במנוחה עומדות על 45 ובמאמץ מגיע ל 85 - לזכור שאני באילת אשמח כיוון...
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שאני עם מזגן בחדר זה 45 מעלות הCPU (מזגן מיני מרכזי זה לא כזה קר בחדר) ויש לי 991RPM לפי everst במאוורר של המעבד. זה אומר שהמאוורר לא טוב וצריך להחליף? צירפתי את המפרט והמעלות לפי everest צולם ביום חם בלי מזגן :-| [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. המאוורר עובד ב RMP מוגבל. לא מזמן שאלתי לגבי מאוורר מארז ומאוורר המעבד שעובדים ב RPM נמוך ואמרו לי לשנות בביוס כל שזה יהיה ידני ואכן למאוורר של המעבד זה עזר אבל המאוורר של המארז לא. הוא אמור לעבוד ב 1200RPM (כמו כל שאר המאווררים) אבל הוא עובד ב 800RPM 2. בעט הדלקת המחשב אותו המאוורר נדלק כמה שניות מאוחר יותר מאשר כל שאל המאווררים במארז. 3. בעיה חדשה - לאחר ניקוי שעשיתי למאווררים, אותו המאוורר לא תמיד מצליח להדלק (להתחיל להסתובב). אני רואה שהוא מנסה להתחיל - עושה תנוע קטנה ונתקע. (לפעמים הוא כן מצליח) עזרה
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשים אל תשימו לב למעלות שMBM 5 קובע כי הם לא נכונות ללוח אם שלי יש תוכנה שבודקת מעלות ישירות מהביוס והמעלות שונות לגמרי. הוא מתכוונן על סנסור לא טוב.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-