עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomibandit,

כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..

2. Started by elad76,

קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???

4. Started by mistaarvim,

*איזה ביוס הכי טוב לOC? *מה זה בדיוק Xpress recovery2? *איזה הגדרות צריך לשנות בביוס לפני הOC? *וכמה הטמפ" של הלוח אם והמעבד צריכה להיות? *ואיך מפעילים את הPrime 95?

• 0 תגובות
    • 366 צפיות
  5. אז ככה היום העלתי את ביצועי המעבד הפנטיום 4 2000 ל2600 הכול טוב ויפה אבל בתוכנה S&M הוא נכשל בזכרון ראוי לציין שאני משתמש בקירור STOCK של אינטל הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין היחס בין הDRAM ל FSB הוא 4:3 לטובת הDRAM אם אני לא טועה רצוי שיהיה 1:1 איך אני עושה את זה? ???

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by mwalker03,

טוב , ראשית חיפשתי וחיפשתי בפורום לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך לעשות את OC . קניתי במיוחד ת'מעבד הזה כי הבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות ממש גבוהות באוברקלוקינג טוב . יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE +3800 היזכרון שלי הוא 1 GB של PQI. כל המחשב עובד במהירות של 677MHZ הלוח אם שלי הוא AM2 של ג'יגה בייט . מיותר לציין שקניתי מאוור ענק בנוסף למאוררים הקיימים שבמחשב כדאי לעשות OC. השאלה היא איך אני עושה לו OC יעיל. כמו כן יש לי כרטיס מסך של ATI מסידרת 1600 שלי הוא ה XT . האם OC יעזור בשיפור הביצועים ?? אם כן איך אני עושה את ?? נ.ב אין לי הרבה ידע בזה אז אשמח למדריך ו הסבר מפורט כמה שיותר . אם אפשר לעשות את הכל רק עם תוכנות בלי להתעסק בהוצאת המעבד והחלפת רכיבים פיסית - מה …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by guy1235,

לפני שבועיים שברתי את השיא של עצמי והגעתי ל- 4200 MHZ על קירור סטוק!! (אוויר). אם אני עולה מעל זה יש קריסת מערכת. לדעתי הספק כוח עוצר אותי. הטמפ' נימצא ב- 68-72 צעלות במאמץ מלא שזה גם גבולי. תנו תגובות ועצות.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by yossik17,

היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by AntiSocial,

שלום אני מחפש את הקירור הכי יעיל לכרטיס שלי (x1900xt) הכרטיס נמצא במארז עם די הרבה איוורור ועדיין מתחמם לי במשחקים (מגיע ל 80+) הייתי מוכן להוציא עוד כסף על קירור מים אם תוכלו למצוא לי אחד שלא עושה יותר מידי סיבוכים בהתקנה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by The_Byter,

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=846 E6600 @ 4.6ghz על אוויר ? לא קונה את זה. cpuz valitation + כמה באנצ'ים על 4 ומשהו יעזור...

• 82 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. ובמצב עבודה הוא מגיע ל34 זה ללא אובר קלוק עם הקירור המקורי שקיבלתי עם אינטל יש לי לוח מסוג 945 s3 רציתי לדעת האם החישנים בסדר והכל עובד כרגיל האם זה נראה לכם הגיוני תודה רבה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by xtx,

גוף קרור טוב? ל e6600 יכול להיות שאני יעשה אוברקלוק בעתיד

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by o.k,

שלום לכולם !!! ברשותי המארז הבא::: Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 8023 בצד המארז ישנו מאוורר 120MM ומאחורה נדמה לי שיש עוד שניים (אין עליו נתונים אז אני משער.....) רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף למארז עוד מאוורר או שניים אפילו אפשר להעזר במפרט שלי.... תודה...

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by MasterDK,

יש לי פנטיום 4 3.0. בזמן האחרון הוא עומד על 65 מעלות צלזיוס. חשבתי על שני אפשרויות: 1. לקנות משחה תרמית (יש איזה אחת ארקטיק משהוא :\ שכחתי את השם) 2. או לקנות קירור בסגנון TT BT (למרות שהתקציב לא ממש מאפשר) יש לכם אולי הצעות לאיך ניתן להפחית את הטמפ של המעבד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב חדש ואני לא מבין במחשבים... יש לי מארז עם מאוורר אחורי 120MM והוא מורכב כך שהוא מוציא אויר מהמארז (כלומר אם שמים יד מאחורי המארז מריגישים אוויר ובפנים לא מרגישים אוויר) התווית של המאוורר כלפי חוץ המארז.. השאלה אם לא הרכיבו לי אותו הפוך? הוא לא אמור לתת קירור לתוך המארז? אגב, מהי הטמפ' המומלצת/הסבירה שצריכה להיות בפנים המארז?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by yaniv1306,

ומהי הטמפ' כאשר מדובר במשחק כבד

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. את המאוורר ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ל: TT SOPRANO?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  18. רציתי להזמין היום את הטוניק טאוור 120 ,אך בעל החנות אומר לי שכדאי לי לשקול את המאווררים של ג'יגהבייט הדגם הוא: Gigabyte 3D ROCKET PRO - II COOLER FOR P4 / 478/775/ K8/K7 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=731 האם הוא צודק או לא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by shkaf,

המתח במעבד לא יציב בכלל התנודות נעות בין 1.45 - 1.48 דבר המשפיע גם על פעולת המעבד, בין 2025-2031 MHZ לדעתי זה לא תקין... מה דעתכם? לא עשיתי OC המפרט שלי מופיע בפרטים שלי

20. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  21. אני שוקל להחליף את המארז הג'נרי של ב6A21 COMPUCASE כי שלי ממש רועש והטמפ' שלו גבוהות (הטמפ' מערכת שלי גבוהה מהטמפ' של המעבד ב10 מעלות בערך) חשבתי לעשות קצת מודינג, אבל ראיתי שזה יותר זול אם אני פשוט מחליף מארז ואז גם זה יהיה קצת שקט יותר. עכשיו הטמפ' CPU שלי היא 25 מעלות במנוחה, 52 במאמץ (PRESCOTT 2.8 478) טמפ' מערכת- 36 במנוחה ו42 במאמץ אז יש לי כמה שאלות: 1-אפשר להחליף את הלוח אם שהמעבד עדיין מורכב עליו?, כי להרכיב את המעבד זה סיבוך והקירור שלו עוד יותר. 2-כמה זה עולה בד"כ לקחת רכיבים ממחשב אחד ולהעביר אותם למארז אחר בחנות מחשבים ממצועת? (אני קונה מKSP בד"כ) 3-זה בכלל הגיוני שהטמפ' מערכת יותר גבוהה מהטמפ' מעבד שלי? (לפי EVEREST וCORECENTER) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by danyboy,

שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  23. יש לי משאבה 500 ליטר שעה (המון למערכת שהייתה 96 ליטר שעה[החלפת המשאבה]) מה היא המהירות האופתימלית למשאבה? יחס של ניקוז מערכת למעבר חום.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  24. שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...

• 8 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים