אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה מאורר שעובד ב5000 rpm ב50 db ו100 cfm ואני מוריד אותו ל 4000 לכמה רעש אני יכול לצפות ולאיזו דחיפת אוויר???
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נשרף.. ויש לי לוח חלופי... ואני מתקשה להוציא את המעבד עם המאוורר .. זה עם שתי קליפסים כאלה ואני לוחץ ומנסה לשחרר וזה לא מצליח.. ד"א הלוח ישן.. ואולי יש שיטה אחרת להוציא את זה.. ויש על המעבד מאוורר מובנה שמוחזק חזק המעבד הוא פנטיום R 4 .. SOKET אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר ..תודה תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?i=dmto0mc3odew.jpg ו.. http://up43.siz.co.il/up3/xtzkyj2gmjdn.jpg
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם. עוד במערכת: זכרון 1GB 667 WD 80GB 7200 8MB SATA ATX 450W (ספק ג'נרי) קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ראיתי בנעה כל מיני סוגי משחות - מה זה כל המשחות האלה? COMPOUND זה דבק או משחה ? וראיתי שיש גם קרמיקה? אני שואל מכיוון ויש לי היכרות כבר עם MX1 ןAS5 אבל השתמשתי לאחרונה עם משחה שקיבלתי עם הבלוק מים שלי והתאהבתי בה - נוחה והורידה לי את המעלות יותר מהAS (במראה היא דומה לAS אבל קצת יותר נוזלית מהAS)
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, לפניי חודש ניתקתי מאוורר מהמחשב בגלל שהוא עשה רעש כמו של טרקטור :-\ רציתי לדעת אם יש דרך שאני יחבר אותו שוב אבל להוריד לו את המהירות שירעיש פחות? תודה לעונים =]
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היום, קיבלתי את את הכלים שלי (בשעה 12 בערך) שהם - דרמל,ג'קסון,כמה מקדחי כוס וקצת פרספקס. חלונות עוד לא יצא לי לקדוח, ואת המארז שלי אני לא מקריב על הניסיון הראשון ! נזכרתי שיש לי דלת של מארז ישן שלא בשימוש, לקחתי אותה, סידרתי מקום עבודה ויאללה לעבודה (עם הג'קסון), אמנם 3 בבוקר, But who fucking gives a shit ?! הקיצר פעם ראשונה שאני עושה חלון, פעם ראשונה שאני עובד עם ג'קסון, וזאת התוצאה (תתחשבו בשעה המאוחרת ובעובדה שב-3 בבוקר לא הייתה לי מצלמה נורמלית) כמה לקחים - תמיד אבל תמיד לעבודה עם משקפי מגן, ולא לזלזל (עף לי שבב פרספקס לתוך העין כי התעצלתי בשלב הסיום בחיתוך הפרספקס ללבוש את המשקפיים, לסמן קווים מדוייקים של חיתוך החלון - אני אישית השתמשתי באיזולירבנד, וזהו.) …
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקיבלתי את הSX1040 החדש שלי הגיע הזמן להשתיק אותו קצת אז ככה לפי מה שהבנתי יש שני אופציות להחליף את המאווררים במאווררים חכמים או לקנות פאן באס אז רציתי לשאול מה מומלץ וגם איזה מאווררים נחשבים טובים? ראיתי שהמאווררים של zalman לא מאוד יקרים ומוצרים אחרים שלהם נחשבים מעולים אבל אני לא יודע איך המאווררים הפשוטים שלהם
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתחיל לעשות OC יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות עליו תOC אז נתחיל במפרט: מעבד פנטיום 4 3.0 HTT מכפלה -> (15x200) זיכרון 512 DDR 1 200 MHZ כרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 לוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1840 עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לי ב OC אם בכלל אפשרי לעשות וכמה ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שבארץ מאד חם במיוחד בקיץ אז חשבתי על פיתרון זול יחסית ושיהיה פיתרון טוב. אז ככה, חשבסתי לעצמי מה הדבר שמקרר הכי טוב והכי נפוץ ? מזגן מן הסתם, אז למה לא לחבר מזגן למחשב בצורה כלשהיא ? כבר יש דברים כאלה אך הם יקרים מאד, אז מה שאני חשבתי זה לקחת מזגן נייד כזה קטן (בטוח יש משהו כזה והוא לא עולה יותר מידי) ולחבר אותו למאורר של המעבד שיכניס אוויר ישירות וככה יקרר את כל העסק ויסיר את המגלבה של טמפ' החדר דגבוהה מאד בישראל... אז זה רעיון שעלה לי היום וצריך לבדוק באמת על המזגנים הקטנים האלה אני בטוח שראיתי דבר כזה איפשהו... כמו כן אפשר לחבר לזה את המחבר הזה של TT: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579 זה יקל על העסק, אז…
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תוכנת BENCMARK מבית AMD N-BENCH3 התרשמויות ?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מארז חשד ולהלחליף לו מאווררים. אני צריך 2 מאווררים של 120 ואחד של 80. אני רוצה שהמאווררים האלה יהיו כמה שיותר שקטים ובעלי ביצועים גבוהים ביותר. בכל הקטע של הלד במאוורר אני לא רוצה להתייחס לזה יותר מדי, אני רק רוצה לשאול אם הלד פוגע בקירור??? מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר UV, למאוורר turbine ולמאוורר מאלומיניום??? ומה עדיף יותר, מאוורר שיש לו מד טמ"פ ופועל לפי הצורך או שאני אוכל לשלוט עליו??? מהם הנתונים העיקריים שאני צריך לדעת על מנת להבדיל בין מאוורר טוב עם ביצועים ושקט לבין מרעיש וחלש??? אני גם אשמח אם תמליצו לי על מאוורר של 120 ועל של 80 שיהיו כמה שיותר שקטים ועם בעלי ביצועים טובים מאוד, מחיר לא חשוב לי
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עשית OC כמה שיכולתי אבל כעת הגעתי לרף , אני רוצה להאיץ את פעולת המאוורר בכרטיס אבל אין לי את הפונקציה בRIVA TUNER! ב3dmark06 עליתי מ3400 ל5700 השיפור היה ממש טוב .. אבל אני חושב שיש לו עוד ... אני רק צריך להצליח להעלות את מהירות המאוורר .. ____
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צהריים טובים.. אני משתמש במעבד amd5200 מהדור הישן (אני חושב ה 90 nm, לא יכול לבדוק בcpuz כי דפקתי תמעבד בoc פעם) ואני רוצה לשדרג את הקירור רק בשביל שקט (לא מתוכנן שום oc). בכללי אני כנראה אקנה בksp וראיתי שם שני דגמים שמתאימים לתקציב שלי- שניהם של ac. הראשון: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan ב120 שקל השני:Freezer 64 LP CPU Fan ב שקל95 . בכללי אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי אני בכיוון של ה64LP כי לפי הנתונים היבשים יש לו חצי מכמות הרעש של הfreezer7 (מופיע 0.4 sone לעומת 0.8 sone), והוא אמור לעמוד בעומס חום. מה דעתכם? (אגב המארז הוא של TT עם מאווררים שקטים אני די בטוח שמה שגורם לרעש הוא המאוורר box) תודה!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אני חדש כאן ו יש לי שאלה רק קנתי P4 2.53 ו בIDLE החם עומד על 38-40 וב FULL LOAD 40-46 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה התוכנה הטובה ביותר למדידת טמפרטורות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מס' שאלות בקשר לOC אני מעוניין לעשותאחד בקרוב אבל ברצוני לדעת ולהבין יותר... קראתי מדריכים וכ'ו אבל לא סיפק אותי כול זה לכן יש לי קצת שאלות . למשל עד איזה מהירות אני יכול לעשות המהרה למעבד שלי ועד איזה כדאי ניתן לציין שאני קונה את המוגן 2 שיקרר טוב את המעבד ומתיי אני אמור לדעת כשאני צריך לעצור את ההמהרה? עם איזה תוכנות למשל לבדוק את כול זה..?.. ואני גם רוצה לעשות המהרה לזיכרונות שלי יש לי KINGSTON 4X1GB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18.. ועם יהיה ניתן לקבל קצת יותר מידע על אוברקלוק ממקור אחר אז בבקשה תיתנו לי רק לא באנגלית ורצוי שיהיה על מעבד של אינטל... אני יודע שאולי תמליצו לי לא לעשות וכו' ולבקש מבנאדם שמבין וכו' אבל מי שלא מיסתקן לא שותה שמפניה ו…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הקודמת שלי למי שמכיר פתרתי את הבעיות והתוצאות יפות ביותר ירידה של 10 מעלות גם בטמפ של כרטיס המסך וגם בטמפ המעבד.. כל מה שעשיתי היה להעביר את המאורר 8ס"מ מאחורה לקדימה שיכניס אוויר ומאחורה שמתי עוד מאורר 12 סמ שיוציא אוויר.. תודה לכל מי שעזר..
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה קורה? טוב, אז אחרי כמה זמן שאני כבר מכיר את המחשב שלי, מכיר את היכולות. יש אמצעים מתאימים, סירקולצית מאווררים, מארז מרווח.. בקיצור, מי שעוד זוכר אותי.. ממזמן לא הגבתי כאן ו..גם חורף. אז המעבד שוכב לו בidle על 30 מעלות בערך בחדר.. ובload הוא לא ממש עובר את ה44 (הרצתי prime95) (מדובר במעבד pentium D) אז החלטתי קצת להתחיל בהמרת שעון! אז כמו שזכור לי שפעם היה לי לוח אם עם AGP וע"מ להתחיל אובר-קלוק תקין, היה צריך לנעול את מהירות הBUS של הAGP, כדי שלא תשתנה בהתאם לBUS של המעבד וככה הכ.מסך יזייף ובקיצור המחשב לא יעלה. אז עכשיו יש לי pci-e, כמו בטח לרובכם. אז בביוס אני יכול לבחור מהירות BUS אוטומטית (מה שאני לא רוצה) או לנעול את מהירות הBUS על תדר כלשהו.…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
WOOHA! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59222 כנראה שאינטל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. או מה דעתכם על דותן ב MHZ 3319 עם CASCADE http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59151
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-