אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
רציתי שתמליצו לי על קירור טוב לציפסט. ראיתי את הקירור ZM-NB32J של זלמן ורציתי לשאול אם הוא טוב ואם אתם יודעים אולי על קירורים אחרים טובים יותר. סתם שתדעו אין לי מקום לברגים רק לדבק... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים למעבד שלי.. נמאס לי מהרעש של המאווררים אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על משהו טוב.. או של zalman או של טרמלטק.. אני אשמח... שהמחיר לא יעבור את ה 1000 ש"ח.. תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם באמת לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות יותר מלוחות אחרים? הטמפרטורה של המעבד שלי היא 53 מעלות במצב מנוחה. נמדד ב-Motherboard Monitor 5 האם זה נורמלי או גבוה מדי? מדובר על מעבד 2.8 בלי OC בינתיים בלוח ABIT IC7
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON7000 64DDR + DVI ? TV OUT יש לי לוח אם GIGABYTE - AMD K7 SERIES מעבד AMD Athlon Processor 900 MHz הארד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור 7200 384 של ram מסך 17 של מאג 786FD מה אתם צריכים עוד ? ומה אני יכול לשפר בח*א הזה?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ראיתי בנעה כל מיני סוגי משחות - מה זה כל המשחות האלה? COMPOUND זה דבק או משחה ? וראיתי שיש גם קרמיקה? אני שואל מכיוון ויש לי היכרות כבר עם MX1 ןAS5 אבל השתמשתי לאחרונה עם משחה שקיבלתי עם הבלוק מים שלי והתאהבתי בה - נוחה והורידה לי את המעלות יותר מהAS (במראה היא דומה לAS אבל קצת יותר נוזלית מהAS)
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי כולם, דבר ראשון אני חדש בפורום פה (האמת הרבה זמן בHWZONE פשוט התעצלתי לפתוח משתמש ) יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש חודש הבא תחרות אוברקלוקינג בהוד השרון. אני יודע לעשות אוברקלוקינג הרעיון הוא שאני לא מכיר את הסצינה של התחרויות. המעבד שאני עושה עליו אוברקלוקינג הוא E2160 (ישן, אבל כיף). כל השאלות שלי מתייחסות למקצה של אחוזי שיפור: השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה ריאלי להגיע עם מעבד כזה לתחרות? שאלה שנייה זה - הקירור שבו משתמשים במקצה הזה- מוגבל? אפשר נניח להגיע עם חנקן נוזלי\קירור שאני יצרתי? אנשים אשכרה עושים את זה בתחרויות בארץ? כלומר המנצחים - בד"כ הם עם חנקן נוזלי\קרח יבש או שהם עם קירור רגיל במקצה הזה? ושאלה שלישית ואחרונה! - האוברקלוקרים בד"כ באים עם חומרה…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, להלן המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward GTX260 216P GOLDEN SAMPLE צורב ASUS DRW X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W קרור למעבד Scythe Mugen מבחינת מיקום מאווררים,הורדתי את המאוורר של הדלת וכל השאר נשארו במקומם. הייתי מעוניין כרגע לרכוש עוד 2 מאווררים ובכך לשפר את כיסוי האוורור במארז. לאחר מספר ביקורות שקראתי,לא מצאתי יחס של עלות/תועלת טוב יותר בדגם מצ"ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25945 - 1200RPM http://www.pandas.co.il…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה ראיתי שהכרטיס מגיע ל99 מעלות וזה ישר הלחיץ אותי!! בדקתי את הנושא וראיתי שהמאוורר שלו תקוע! כנראה בגלל אבק והזמן עושה את שלו בינתיים קצת פתחתי אותו קצת אבל לא ממש פירקתי אותו כי אני חושש להרוס אותו קצת התעסקתי שם והוא מתחיל לעבוד אם דחיפה קלה אבל זה לא פיתרון!!! איפה אפשר להחליף לו את הקירור?? ואיזה קירור מומלץ לכרטיס הזה? ובכלל חשבתי לעבור לקירור מים רק שאין לי זמן להתעסק איפה אפשר להשיג בארץ קירורים טובים כולל עבודה והכי חשוב שיהייה כולל עבודה כי חלקים לקירור אני יכול לקנות באייבי אבל כמו שאמרתי אין לי כל כך זמן לזה ובמקביל לא הייתי רוצה שהכרטיס ישבוק תודה.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2600barton לוח אם epox 8rda3+ 512ddr 2.5-3-3-6 אני רוצה לעשות אובר אבל המערכת לא יציבה אפילו על 2800+ העלתי את המתח לליבה ל-1.65 fsb ל-181 ואני מריץ 3dmark ,והמערכת קורסת לי באמצע חוץ מזה אני מנסה לשחק במשחק וכל הזמן יש לי שגיאות וזה יוצא מן המשחק. יש למישהו מושג מה זה?אולי אני צריך להוסיף עוד מתח? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
באשכול הזה רשום שעובדים על איזה ביוס שיעלה את מתח הליבה של הכרטיס בשבי יכולת OC ובה יותר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352271.80 יש לכםמושג מתי יוצא הביוס הזה כי אני די מפחד לעלות מתח ב VMODE אני מעדיף פשוט לעדכן ביוס כי אני יודע שאין לי בעית קירור בכרטיס 55מעלות במאמץ 700/2600 אם קירור של AC ומישכה MX - 2
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול כמה שאלות: 1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב... א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך? ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים) 2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא- ABIT AA8-3RD EYE
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי geforce 6800 POV במנוחה הוא על 53 ובמאמץ על 70 זה טמפרטורות סבירות??? ודרך אגב, בתוכנה everest הוא מראה לי טמפרטורה שונה - פחות 5 מעלות מהטמפרטורה שרשומה בהגדרות הכרטיס אז ה Everst מזייף?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מארז חשד ולהלחליף לו מאווררים. אני צריך 2 מאווררים של 120 ואחד של 80. אני רוצה שהמאווררים האלה יהיו כמה שיותר שקטים ובעלי ביצועים גבוהים ביותר. בכל הקטע של הלד במאוורר אני לא רוצה להתייחס לזה יותר מדי, אני רק רוצה לשאול אם הלד פוגע בקירור??? מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר UV, למאוורר turbine ולמאוורר מאלומיניום??? ומה עדיף יותר, מאוורר שיש לו מד טמ"פ ופועל לפי הצורך או שאני אוכל לשלוט עליו??? מהם הנתונים העיקריים שאני צריך לדעת על מנת להבדיל בין מאוורר טוב עם ביצועים ושקט לבין מרעיש וחלש??? אני גם אשמח אם תמליצו לי על מאוורר של 120 ועל של 80 שיהיו כמה שיותר שקטים ועם בעלי ביצועים טובים מאוד, מחיר לא חשוב לי
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי (4850), הכרטיס הגיע לא מומהר, אבל עם קירור מעולה (AC), ויש לי שאלות לפני שאני עושה את האוברקלוק. 1. באיזו תוכנה כדאי להשתמש? 2. איפה יותר חשוב להעלות את הקלוקים, ובכמה? אם תוכלו לרשום לי מספרים אני אשמח מאוד: GPU Clock Memory Clock טמפרטורות: מנוחה - 31 מעלות. מאמץ - 45 מעלות. המון המון תודה~!
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מרוב שאני חוסך , לא שמתי לב שקניתי את המארז המכוער ביותר , אבל מאושר AMD , לא שאני ממש מתרגש מזה , אבל אני סומך עליו (ממי שקניתי אותו). לא רק זה שהוא מכוער אבל מתחמם בצורה פראית . אני מריץ Render ב- Corel KPT Bryce 5.0 המעבד מגיע - 75 מעלות ! וטמפרטורת הסביבה , מגיע ל- 50-55 מעלות . גיליתי שהספק שלי מכיל מאוורר (דרך אגב הספק הוא רק 250 וואט !) יחיד , ופתח איוורור קטנטן ! , מה עשיתי ? פשוט הסרתי את המכסה של הספק . שימו לב ! זה כלל לא מדור המלצות ! ועשיתי זאת תוך אחריות אישית שלי לכל נזק שיגרם למחשב או לכל דבר אחר ולכן אל תעשו זאת לבד , או בכלל ! כמובן , אני מתכוון להגיע לחרט ולבצע עבודה קטנה , עם תוספת איוורור לספק ולסגור אותו .
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-