עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by slider,

היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  2. ניסיתי לעשות את מה שרושמים במדריך הנ"ל וכלום לא עזר עדיין רועש כמו טרקטור -קירור זלמן שמותקן על 8800GT .(יחסית רועש). הנה קישור לאתר :http://www.guru3d.com/article/article/449 בעיקרון הכתבה מתיחסת ל 8800GTS \ולא ל 8800GT . למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by IG,

קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם, אבל עד היום לא השתמשתי בה, ועשיתי את כל הOCים שעשיתי דרך הביוס. בביוס יש לי אפשרות להמהיר את המחשב שלי מ1.53GHZ למקסימום 1.9, ולהוסיף מקסימום 10V (מה שנראה לי קצת מוזר, זה לא יותר מידי ???) עשיתי את הOC המקסימאלי שהביוס מאפשר לי ועם הקירור שיש לי (COOLER MASTER X-DREAM HAC V81) המעבד לא עלה יותר מ45 מעלות, וזה היה גם ביום חם . אני משער שבשיא המאמץ הוא לא יעבור את ה50. הOC לא הייה יציב במיוחד, אבל הייה אפשר לעבוד (לפעמים המחשב עשה ריסט בלי שום סיבה ברורה, אבל ברוב הזמן הייה בסדר). אני עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שבתוכנה יש לי אפשרות לעשות OC יותר רציני, אבל אני לא מעוניין ביותר כוח, אני רוצה לדעת אם הOC שאני אעשה בעזרת התוכנה יהייה יותר יצי…

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Gal84,

יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?

5. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם אני צריך עזרה בלייצב E6600 (סטוק 2.4) ב3.58. לא משנה כמה מתח אני מוסיף הוא לא מצליח לעבור שעה של OCCT הטמפרטורה לא עולה על 60 לפי Real Temp כרגע הנתונים הם: http://tinypic.com/r/2923612/4 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by ben389,

שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

7. Started by Delux,

P4 1700MHZ???????

8. Started by Ran B,

היי חבר'ה מה קורה? טוב, אז אחרי כמה זמן שאני כבר מכיר את המחשב שלי, מכיר את היכולות. יש אמצעים מתאימים, סירקולצית מאווררים, מארז מרווח.. בקיצור, מי שעוד זוכר אותי.. ממזמן לא הגבתי כאן ו..גם חורף. אז המעבד שוכב לו בidle על 30 מעלות בערך בחדר.. ובload הוא לא ממש עובר את ה44 (הרצתי prime95) (מדובר במעבד pentium D) אז החלטתי קצת להתחיל בהמרת שעון! אז כמו שזכור לי שפעם היה לי לוח אם עם AGP וע"מ להתחיל אובר-קלוק תקין, היה צריך לנעול את מהירות הBUS של הAGP, כדי שלא תשתנה בהתאם לBUS של המעבד וככה הכ.מסך יזייף ובקיצור המחשב לא יעלה. אז עכשיו יש לי pci-e, כמו בטח לרובכם. אז בביוס אני יכול לבחור מהירות BUS אוטומטית (מה שאני לא רוצה) או לנעול את מהירות הBUS על תדר כלשהו.…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. לקוח מאתר החברה רלוונטי לגבי HD4850 / HD4870 לינק: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166&data=7&disc= בעסה

11. Started by bogy65,

כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Pleasure_Machine,

האם אפשרי לבצע אוברקלוק עם לוח האם הזה? ניסיתי גם עם תוכנה וגם בביוס אבל זה כאילו שהאפשרות להעלות תדר FSB חסומה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. נתתי לעצמי קו אדום של 1.45V שזה נותן לי יכולת להמהיר את המעבד ל 4400MHZ בתצורה הנל, 517 * 8.5, זכרונות ביחד 1 ל 1 ( הם 1066 ) מצד שני הוא יציב גם ב 4500MHZ אבל בתצורה הזאת, 9.5 * 473... שזה 100 מגה הרץ יותר למעבד אבל 88MHZ פחות לזיכרון... מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר ?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by DOGMA,

לOC על קירור אוויר קיצוני\מים סביר, מי מהם יגיע רחוק יותר? וכן אני יודע שזה עניין של מזל, אבל עדיין יש ויש(ה920 יהיה מבאצ' חדש) על ES של I7 אני לא מתכוון להוציא 400 דולר, אבל 250 דולר על מעבד לOC סביר כשיהיה לי זמן להרכיב מערכת לא כלכך בעיה לי להוציא בהתחשב שגם אני במילא אמור להחליף את הC2 שלי בקרוב.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. יש ללי שאלה.. אני רואה בפורומים בחול בעיקר שאנשים מגיעים לאוברקלוק עם שתי תוצאות תוצאה אחת עם כול החיבורים במחשב (כול הusb וכו וכו) ותוצאה שנייה בלי כלום חוץ ממסך מה הקטע פה?? כאילו מה משנה ללוח או לא יודע למה עם כול המחשב מחובר להכול או רק המסך ומהקלדת? מישהו יכול להסביר כמו שצריך... תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. Started by swisaavi,

קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by Yehazkel,

שלום אני רוצה בבקשה למי שיש מדריך לעשות הארה למארז באמצעות לדים בעברית כי פשוט יש לי לדים אני רוצה לעשות הארה ואין לי מושג פשוט איך. תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by fkvatr,

יש לי לוח אם של אינטל: DG31PR חדש לחלוטין! אני בודק חם בין ב BISO ובין ב WINDOWS עם התוכנה EVEREST בדקתי עם כמה גרסאות וחם הלוח מגיע ל 75 מעלות!! המעבד E4400 מגיע ל 30 מעלות. הקטע המוזר חוץ מזה שהלוח חדש לגמרי והכל מחובר במקום בדוק!! אני נוגע בלוח לכל מקום שאני מצליח להגיע והלוח קר!! ממש קר! יש פה למישהו הסבר?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by nadavP3,

אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by big_fishy,

לפני כמה ימים נזכרתי שיושב אצלי game boy advance (לא sp) וחשבתי אולי אפשר לסדר איזה משהו עם המסך שלו..... חיפשתי הרבה ברשת והגעתי למסקנה שזה ממש ממש ממש מסובך ואפילו גובל בבלתי אפשרי לתכנת את הגיימבוי לצרכי.... אבל!!!!!!!!!!!!!!!! היום נתקלתי בדבר מדהים שלא ידעתי על קיומו- AV adapter ל-gba, כלומר במקום של המשחק מכניסים adapter שיש בו כניסות AV!!!!! הנה לינק למוצר: http://www.lik-sang.com/info.php?category=45&products_id=3097& זאת אומרת שאני יכול לעשות יציאות RCA מהכרטיס מסך שלי כמו לטלויזיה ולחבר את ה-lcd של הגיימבוי כמו dual screen ואז לסדר איזה מוד יפה ככה שהוא ישב לי במארז!!!!! מה אתם אומרים.... זה יעבוד?????? ועוד משהו, מה לגבי התאורה? למסך אין תאורה פנימית כ…

21. Started by shaul,

תראו יש לי AXP 2000+ לוח אנפורס 2 של לדטק וזיכרון 3200 של סמסונג עכשיו משום מה אני נתקע כבר מעל 140 FSB(יענו 140 זה המקסימום) והוינדוס לא עולה, ואני לא מבין למה, עכשיו שאני עובד עם 140 FSB המעבד לא עובר את ה50 שהוא בשיא העומס...אבל בכל זאת, אני מעלה את זה אפילו ל141 וזה מספיק לעבוד מישהו יכול להגיד לי למה?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  22. הינה המפרט שלי: מעבד-e8400 כרטיס מסך-8400gs לוח אם-g31 msi ספק-450w איזיקול אני רוצה לעשות oc למחשב שלי האם אפשר מדריךך?! שמתאים למחשב שלי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by yuvalkob,

היי הרכבתי אתמול את הlcd שקניתי דחפתי אותו בתוך קופסא שמצאתי והוא מחובר למחשר בחיבור של מדפסת ולספק... עכשיו השאלה שלי היא: שאני מכין לו מסך לתצוגה של הווינאמפ (דרך התוכנה jalcd) הוא מציג הכל טוב ויפה אבל את הגרפים שמראים את הצליל (אוף שחכתי איך קוראים לזה.. כמו במערכות סטאריו המעפנות) הוא בכלל לא מראה מישהו יודע מה עושים?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Giveup,

ראיתי פרוייקט מאוד נחמד בשם http://www.hwzone.co.il/gallery/album18 MAOR הבנאדם צבע את המארז איכשהו בצבע ניקל שנראה ממש כמו מראה. אני מכיר ספריי צבע דמוי ניקל של DUPLI-COLOR אבל האפקט שמתקבל נראה די גרוע.... האם מישהו יודע איך לצבוע חלקים כמו בפרוייקט הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Or94,

1. כיום יש לי מעבד E6750 והוא בנתיים מריץ לי כל משחק שיש כיום. האם כדאי לי לעשות OC למעבד כדי שהוא יריץ לי משחקים לעוד כמה זמן או שעדיף לעשות OC מתי שאני רואה שמשחקים לא עובדים אצלי? 2. האם המחשב שלי מתאים לOC ואני יוכל לעשות OC טוב? האם יש איזה רכיב שמגביל אותי בOC? המפרט: מעבד-E6750 עם קירור סטוק לוח אם- Gigabyte P35-DS3L זיכרונות- http://www.pandas.co.il/product_info...cts_id=19 534 כרטיס מסך- NVIDIA geforce 8500GT 3. אני די חושש לעשות OC כי בחיים לא התעסקתי בביוס של הלוח אם שלי וזה. אם אני אעשה את זה לפי מדריך שמיועד לכך יש באיזה איזשהו סיכון?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.