אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני רוצה לשדרג את הקירור של המעבד שלי ויש מבחר עצום אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי אשמח לשמוע הצעות ולקבל קצת הכוונה על מי יותר מתקדם היום ויותר טוב וכמובן השקט ביותר ! מסגרת ההשקעה באיזור 350 ש"ח +\- תודה !
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני צריך מישו שידריך מה להעלות וכמה כי אני לא הכי מכיר את המעבדים האלה הקירור מים שיש לי עכשיו המעבד עומד על 22 מנוחה ו35 מאמץ בOCCT אני רוצה להגיע לOC בינוני בנתיים אז תגידו לי מה לעלות בביוס
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הרכבתי מחשב I5 לאחרונה וראיתי שבלוח (P55 Deluxe asrock) ישנה אפשרות לקירור של 1136 ולקירור של 775 (סוקט) אבל אני לא ממש בטוח שהלוח יחזיק מוגן 2 אז רציתי לשאול אולי בכל זאת יש מישהו שניסה להרכיב קירור דומה על הלוח הזה? או כל מידע אחר יתקבל בברכה. תודה רבה, דורי.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה כדאי לי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי , מסוג GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE אני מקודם פתחתי אשכול וכתבתי שיש לי שם בעייה , והיא עד עכשיו לא הסתדרה שאני עושה OC אפילו חלש נתקעים המשחקים, ניסיתי את GTU, NVMAX יש למישהו פתרון ?
-
-
אוקיי קניתי ת'מאווררים האלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 וגם את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3897 עכשיו הראשונים עושים המון המון רוח ועם זה בא גם הרעש ולמרות שיש להם נגד משתנה, או איך שלא קוראים לזה פינציומטר משו...עדיין אי אפשר להפיק מהם את המירב ללא רעש ברמה מטורפת... עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר איכשהוא להשתיק את הרמה של הרעש? והאם לעשות חור מלא של 120 מ"מ ולא הרבה חורים יעזור להפחית את כמות הרעש.. תודה
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לאמצ את הכרטיס מסך כדי לבדוק את הטמפטורה או בדרך אחרת לבדוק זאת תודה מראש אביב
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו. אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי. אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפני שנגיע לצלעות קירור וכו', הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה, אשמח. תודה. עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ממש בכל העניין אבל מישהו די עזר לי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי במפרט שלי יש לי את הטווינמוס המעאפנים שמוכרים ב KSP אז אמרו לי להוריד את המהירות ל 333 כדי שהזכרונות לא יגבילו את המעבד קיצר הורדתי ל 333 ושמתי את התזמונים על 3-3-3-8 שמתי גם את ה HTT FREQUENCY על 5X והעלתי את המתח על המעבד 1.4->1.5 הצלחתי להגיע ל 235 כלומר ל 2588 שזה יהיה יציב ויבור בדיקת SUPER PI אבל כשאני מנסה להעלות ל 240 זה פשוט לא מצליח לעבור את הבדיקה ונתקע בהתחלה הנה תמונות מ CPU -Z מהאוברקלוק המקסימלי אליו הצלחתי להדיע לפי מה שהבנתי אני אמור להמשיך עם האוברקלוק בלי בעיות עד שהזכרונות לא מגיעים ל 200 מגה הרץ אבל זה פשוט לא הולך יש לכם עצות…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, האם בלוח האם הרשום למעלה, ניתן לפקח על המאוורר של המעבד? הוא מחובר ב4 פינים אך עדיין בFANSPEED לא רואים את המאוורר
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש מאוורר חדש ל775 ללא OC שיהיה שקט, תקציב: 100~ כמה שיותר זול אהה, וכמובן לינק למוזר בחנות (עדיף כמה שיותר קרוב לירושלים) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הייתי בבאס 125 (סטוק 100) החלטתי להמשיך להעלות, כמו שידוע לכם (או שלא) אני לא מעלה מתח, נשאר במתח מקור בקיצור העלתי ל130 הכל היה טוב ויפה, העלתי ל 140.. הוינדוס לא רצה להעלות, הורדתי ל 135.. סבבה יציב משם התחלתי להעלות לאט לאט עד שהגעתי ל137 (הכי גבוה שהמעבד נשאר יציב) ב138 בPRIME95 קפץ חלון כחול ועשה ריסט החזרתי ל137 הכל יציב וזה סבבה בקיצור לעניין בגלל שהרצתי אותו על 138 והוא הראה מסך כחול ובגלל שהוא היה על באס 140 לכמה שניות (רק עשה ריסט וחזרתי לביוס) האם זה גרם נזק כלשהו למעבד, או שזה עניין שולי ולא קרה שום דבר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כשאני מריך מבחן סיבולת (torture test) בפריים 95 אז במנהל המשימות הוא מראה לי שרק 50% מהמשאבים של המחשב מנוצלים ? זה אמור להיות ככה או שזה אמור להיות 100% ? המפרט בחתימה.
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב קובץ JPEG המפרט את החלקים שאני צפוי לקבל בקרוב, ורציתי להיוועץ בכם, חברים, לגבי תצורת הקירור במארז. 1. היכן למקם ולאיזה כיוון את המאווררים (שימו לב, ישנם בסה"כ 10 מאווררי SP120, כאשר שלושה מהם מסונפים לרדיאטור) והיכן למקם את הרדיאטור עצמו? 2. כמו כן, ואינני יודע אם זה המקום, לגבי ה-RGB. האם הקופסאות הקיימות במארז (וזו שבאה בקיט של 3 המאווררים) תספיקנה לחבר את כולם, אם נניח ייעשה שימוש במפצלים כלשהם, והאם לא תהיה לכך השלכה שלילית כלשהי (מתח, בקרה באמצעות תוכנה כיו"ב)? תודה רבה מראש לעונים, והמשך יום נפלא!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חברים שאלה חשובה. רצוי מניסיון פרקטי בפועל, מי שהתנסה, איזה מגופי הקירור הטובים שקימים היום מתאימים ללוח הזה. השאלה אולי נראית טריוויאלית אבל אני שואל מכיוון שללוח הזה יש גוף קירור בצידו השני של הלוח, כפי שנאמר לי ע"י אחת מחנויות המחשבים המוכרות. ולפיכך טענו כי רב הפתרונות הטובים אינם מתאימים (מלבד ב FREEZER 7 PRO) מכיוון שלא ניתן לעגון אותם בצורה נכונה ואפקטיבית בגלל אותו גוף קירור שבא עם הלוח בצידו השני. שוב מי שכבר עשה בפועל והיתנסה בפרוצדורה על הלוח, אשמח אם תגיבו.
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחר קונה מעבד E8500. נזכרתי שיש דבר שנקרא סטפינג והתחלתי להסתכל קצת..שמתי לב שהסטפינג שיש כיום הוא C0. כאשר אינטל עומדים להוציא E0 ? אני צודק ? הבנתי שה-E0 אמור להיות קצת יותר טוב, קריר ובעל פוטנציאל גבוה יותר ל-OC של בערך 200 MHZ באותו מתח/טמפ'. האם למישהו יש מידע מתי אמור לצאת הסטפינג הזה, והאם אני אכן צודק בנתונים שרשמתי? תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם. דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום. 1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..) 2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 1700 עם לוח אם של MSI NFORCE עכשיו לפי דעתי שניהם מתחממים יותר מדי המעבד מגיע כמעט תמיד לחום של 65 מעלות והלוח אם מגיע לחום של 45-50 מעלות לקחתי את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ואמרו לי שהוא לא מתחמם וככה זה צריך להיות האם באמת זה צריך להיות ככה ? נ.ב במחשב יש שתי מאווררים אחד על המעבד והשני על המארז מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הוספתי 3 מאווררים למחשב אחד למטה שמכניס אוויר אחד באמצע שמכניס אוויר ואחד למעלה במאונך שמוציא אוויר למעלה אני מצרף תמונה של סידור המאווררים שלי תגיבו ותמליצו לי מה לשנות ומה בסדר וזה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-