אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, דבר ראשון אני חדש בפורום פה (האמת הרבה זמן בHWZONE פשוט התעצלתי לפתוח משתמש ) יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש חודש הבא תחרות אוברקלוקינג בהוד השרון. אני יודע לעשות אוברקלוקינג הרעיון הוא שאני לא מכיר את הסצינה של התחרויות. המעבד שאני עושה עליו אוברקלוקינג הוא E2160 (ישן, אבל כיף). כל השאלות שלי מתייחסות למקצה של אחוזי שיפור: השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה ריאלי להגיע עם מעבד כזה לתחרות? שאלה שנייה זה - הקירור שבו משתמשים במקצה הזה- מוגבל? אפשר נניח להגיע עם חנקן נוזלי\קירור שאני יצרתי? אנשים אשכרה עושים את זה בתחרויות בארץ? כלומר המנצחים - בד"כ הם עם חנקן נוזלי\קרח יבש או שהם עם קירור רגיל במקצה הזה? ושאלה שלישית ואחרונה! - האוברקלוקרים בד"כ באים עם חומרה…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קניתי מעבד פ3 550 סלוט1 מאדם חביב ברמת גן ביום שני והיום חבר שלי עזר לי להתקין אותו. זה היה טיפה מסובך כל הסלוט הזה אבל בסוף זה הסתדר. עם המעבד הקודם שלי עבדתי על באס 112 קבוע לא הייתה שום בעיה, באס133 לעומת זאת היה פוסט אבל הווינדוס לא עלה. עם הפ3 ב 133 הוא לא עולה (אין פוסט, המסך לא נדלק, מוזר שעם הישן המסך כן היה נדלק.. הסבר?) ב 112 הווינדוס לא עולה ב 103 הוא סוגר לי את 3דימארק (2001) באמצע פתאום בלי שום הודעת שגיאה ב 100 הוא פועל יפה (אלה האפשרויות היחידות שיש לי). אני לא ממש מבין למה הבאס מסרב לעלות קצת בלי לעשות בעיות ? אולי זה כי חסר לו מתח? לצערי אין לי אפשרות בלוח הזה להעלות מתח.
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למאוורר חדש לספק כח ג'נרי של אחי... בעקבות הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371252.0 אני חושב שזה 80MM מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הכרטיס זה zotac 260 gtx 192 c עכשיו המהירות של המאוורר שלו 730 RPM והוא על 40 % מהיכולת איך אני מגדיל את היכולת שלו לפחות ל60 % ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול כמה שאלות: 1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב... א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך? ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים) 2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא- ABIT AA8-3RD EYE
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ככה צירפתי תמונה אז שימו לב! השאלה הראשונה היא אם הטמפ של הלוח אם שלי בסדר (מראה 40 מעלות!)? ??? השאלה השנייה היא מה זה הטמפ' של ה-AUX?! זה מראה לי שזה על 127 מעלות ושזה שרוף! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בoc ועשיתי למעבד שלי (Q9500) אוברקלוק מ2.83 ל3.10 בלי להעלות מתח ואחרי בדיקת מאמץ והכול והוא מגיע הכי הרבה ל65 ב100 אחוז מאמץ אבל אני רוצה לקנות לו קירור טוב שיוריד את המעלות ואני יוכל להעלות מתחים ולהמשיך עם הoc איזה קירור מומלץ לסוקט 775 עד 200 שקל אולי קצת יותר? יש לי לוח אם p5kpl-am
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. זה מתסכל אותי. קראתי כל מה שאפשר לקרוא על OC (נראה לי). כל פעם שאני מעלה את ה-FSB אפילו בקצת, הוינדווז נתקע בעליה. מה עושים? המערכת שלי: (Q6600 (G0 Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35-DS4 rev.2.1 2X1MB OCZ 1066MHz 5-5-5-15 Gigabyte GeForec 8800GTX @ Quadro FX5600 HEC 580Watt DVD Sumsung Western Digital 160GB (2xWestern Digital 500GB (Raid 0 מה אני צריך לעשות???
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למישהו יש אולי מבחן, או השוואה של מערכת הקירור Thermaltake BigWater 745 עם הG0 או משהו דומה לזה באובר קלוק?! חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני שואל פה! תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לקוח מאתר החברה רלוונטי לגבי HD4850 / HD4870 לינק: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166&data=7&disc= בעסה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, ברשותי יש את המארז Gigabyte Aurora 570 והמאוררים שיש הם של זלמן ה F3 אם אני לא טועה עכשיו, כעיקרון הייתי רוצה להוסיף עוד מאורר (המאורר המקורי שבא עם המארז) אבל אני חושב שאין מקום במארז. הטמפ' שלי, הם : או שאולי אני לא צריך. פשוט כשהיה את השרבב המטורף אז המחשב דיי עלה בטמפ'. אני יודע שזה אמור לעשות ככה אבל עדיין. הלוח אמ שלי דיי... הגיע ל 50 מעלות וגם עכשיו הוא לא רחוק מזה. לוח האם שלי הוא:Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Q6600 אהה חח השאלה שלי אם יש לי אפשרות להוסיף עוד מאורר ? או.. אם יש לי אפשרות אחרת לקרר את המערכת שלי? תודה מראש לעזרה
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכרתי את המחשב הקודם שלי (כולו חוץ מהמעבד) ואני קונה הכל חדש... אלו החלקים הרלבנטים שאני קונה: OCZ VENDETTA 2 OCZ REAPER 1066 LANPARTY DK X48-T2RS שני 4850 PCP&C 610W CM 690 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM - ימוקם מעל המעבד (מעל לפליטת אויר של ה-OCZ VENDETTA 2) ככה תראה הסיקרולציה שלי: אז? מה אתם אומרים? לאן אני יגיע איתו? ועוד שאלה... שאני שם את באס הזיכרונות גבוה יותר מהבאס של המעבד, זה תורם במשהו? ממש ממש תודה רבה לכל העונים!!! נ.ב - לא לדאוג שהחלקים יגיעו אני יעדכן...
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
זה משהו קטן שאני עומד לבנות. אני רוצה לדעת אם זה יעבוד או לא, מדובר בראובאס ל 4 מאווררים עם אפשרות להעביר את כולם ל 12v. אם למישהו יש עצות אשמח לשמוע, אבל קחו בחשבון שכבר קניתי רכיבים וחוץ מכמה נגדים ספייר אין לי אפשרות לקנות שוב. החנות רחוקה.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב ככה.... יש לי מחשב בבית פנטיום 2 400 מגהרץ כנראה 100*4 שיניתי בביוס משהו במקום 100 ל133 משהו כזה אבל בקפיצות... 133 זה המקסימום שהוא נתן... עכשיו עד לפני 133 (אני לא זוכר מזה היה) המחשב עלה בסדר.. אבל עכשיו בשהעלתי ל133 הוא לא מעלה שום דבר אני לוחץ על הלחצן והמחשב נדלק לא מופיע שום דבר ! ואני מפחד ששרפתי משהו! :'( איך אפשר להחזיר ל100 במקום 133 זה אפשרי? בקשה תעזרו לי....
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (רשמתי מזמן אבל לא נכנסתי הרבה אז אני נחשב לחדש) ואני רוצה לעשות OC ל R9600PRO 128MB שלי רציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו ואיזה סוג קרור כדאי לי לקנות זה שאר המפרט שלי AMD 64 3000 Gigabyte GA-K8NS-939 512MB DDR400 (ממש בקרוב קונה עוד אחד) וזהו אני כרגע מקבל עם הכרטיס שלי 1766 ב 3DMARK05 ואני רוצה לקבל לפחות 2500-3000 האם זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחר קונה מחשב (22/4 שזה בעצם היום... אז זה דחוף!!!) ואני עושה OC ואין זיכרונות של WINBOND(בחנות מסוימת שיצא לי הכי משתלם לקנות משם) , לא שאני נעול שהם הכי טובים לOC אבל אני לא מכיר אחרים. יש משהו אחר שטוב לOC רצחני?
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי הרכבתי אתמול את הlcd שקניתי דחפתי אותו בתוך קופסא שמצאתי והוא מחובר למחשר בחיבור של מדפסת ולספק... עכשיו השאלה שלי היא: שאני מכין לו מסך לתצוגה של הווינאמפ (דרך התוכנה jalcd) הוא מציג הכל טוב ויפה אבל את הגרפים שמראים את הצליל (אוף שחכתי איך קוראים לזה.. כמו במערכות סטאריו המעפנות) הוא בכלל לא מראה מישהו יודע מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לוח אם GA-X48-DQ6 מעבד E8400 עם TRUE 120 וזכרונות 1066 של GSKILL הנא תמונות מהBIOS הADVANCED TIMING CONTROLS עם כל המספרים לא היה לי את זה בלוח הקודם אין לי מושג מה זה שם ואיך זה משפיע על הOC כי לא נגעתי בזה בכלל... אני על 460FSB כרגע מכפלה של 9 ו הVCORE שלא נכנס בתמונה הוא אחד לפני 1.475 , לגבי כל השאר אני לא בטוח ... המערכת קורסת בPRIME 95 בBLEND אתם יכולים לעזור לי בבקשה לייצב? תודה *** שכחתי לציין שהטמפרטורות תקינות - מתחת ל60 מעלות ב100% האם כדאי לנסות עוד תוכנות של בדיקת מאמץ? וכרגע אני יציב על 460X9 אבל ב4.3 כבר לא יציב לי
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-