אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כמה זמן בערך משתמשים במיכל של קירור מים? אם צריך להחליף ולקנות מיכלים חדשים, איפה קונים? (למשל לBigwater 745\Galaxy 2)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני בירידת המחירים קונה את המעבד הזה ואת שלי מוכר או עושה OC רציני. עכשיו אני רוצה קירור טוב שהטמפרטורות במאמץ לא יעברו את ה-50 מעלות או מקסימום 60 מעלות. עכשיו אני מעוניין לעשות OC למעבד הקיים שלי E6600, יש לכם המלצות מדריכים עידכוני ביוס טובים בישביל זה, בבקשה עזרה!! צריך פשוט הסבר על מחלקים, מתחים מומלצים. חשוב לציין שהזמנתי קירור טוב, עוד שבוע הוא יגיע אליי. הטמפרטורה שלי. במנוחה: Cpu-1: 25 Cpu-2: 27 במאמץ: Cpu-1: 50 Cpu-2: 50 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום עשיתי OC למעבד שלי (E6600 ) ממהריות של 2.4GHZ ל3.1GHZ . עכשיו אני מפעיל את התוכנה OCCT , בCustom רק על CPU לשעה ואחרי כמה דקות רשום לי COD4 CRASHED ולדעתי הכל תקין ויציב . עכשיו המתח של המעבד 1.3 והמתח של הגשר הצפוני הוא 1.4 אם אפשר לייצב את הOC ואתם יודעים איך , אז תודה רבה לעוזרים . עכשיו עוד שאלה , לא הבנתי כלום מהקטע של הזכרונות , אני לא יודע איך לחלק ל1:1 כמו שאנשים עושים יש לי זכרונות פשוטים של TWINMOS 2GB בDUAL CHANNEL ואני נכנס לביוס ולא יודע איך , יש לי לוח P5KC אז אם אתם צריכים תמונות אין לי בעיה להביא . תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת אהה ואם יש למישהו השוואה בין BLUE ORB VS RUBY ORB אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם זה נכון לפי מה שאני מסיק מהרשימה הזו?? (קצת לא מעודכנת) http://images.tomshardware.com/2005/11/21/the_mother_of_all_cpu_charts_2005/cpu_history_big.gif
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E4600 + לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L + קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro. יש לי שתי שאלות לגבי OC: 1. איזה מכפלה יש למעבד הזה? 2. האם OC מ- 2.4GHZ (בסטוק) ל- 3.0GHZ צפוי להיתקל בבעיות?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון קצת מודאג מהטמפ של המחשב שלי בגלל ימי הקיץ החמים... אז רציתי לשמוע האם הטמפ שלי תקינות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אחד הפינים נשבר , ובכל זאת הקירור יושב טוב על מעבד ואין סכנה להתחממות יתר , מה שכן הקירור לפעמים מרעיש כתוצאה מחוסר היציבות וזה די מעצבן לפרקים. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות קליפס שכזה...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם אפשרי לבצע אוברקלוק עם לוח האם הזה? ניסיתי גם עם תוכנה וגם בביוס אבל זה כאילו שהאפשרות להעלות תדר FSB חסומה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
החלטתי להוציא יותר ביצועים מהמעבד כשעד עכשיו הוא היה באוברקלוק ל3ג'יגה הרץ ולשם כך העלתי את התדר ל3.2 לשם התחלה המכפלה היא של 8 ו-host cpu frequency של 400 והזכרון על 400mhz כלומר יחס 1:1 המתח עומד על בדיוק 1.4 וולט. הטמפ' הן 52 52 45 45 במנוחה ו73 72 65 66 במאמץ אבל הגוף קירור עובד על מצב מאוורר אוטומטי שעומד עלכ-700-800 סל"ד במנוחה ובמאמץ על 1100 סל"ד. אני אכוון את המאוורר למקסימום שזה 1900 סל"ד קבוע ,ככה שהטמפ' ישתפרו בהמשך אבל הבעיה שאני מריץ את פריים אחרי 10-15 דקות אין יציבות והמחשב מרסט. יש לכם רעיונות והערות שיעזרו לי? תודה נ.ב כרגע מתח של 1.4 זה לא גבוה מדי לנסיון להשיג 3.2?
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=16&t=25160&r=0 התמונה היא בכוונה לא של המוצר המוגמר רק בשביל לתהיה לכם טעימה. כנסו לאתר בשביל השאר .
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי הרכבתי אתמול את הlcd שקניתי דחפתי אותו בתוך קופסא שמצאתי והוא מחובר למחשר בחיבור של מדפסת ולספק... עכשיו השאלה שלי היא: שאני מכין לו מסך לתצוגה של הווינאמפ (דרך התוכנה jalcd) הוא מציג הכל טוב ויפה אבל את הגרפים שמראים את הצליל (אוף שחכתי איך קוראים לזה.. כמו במערכות סטאריו המעפנות) הוא בכלל לא מראה מישהו יודע מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי לוח אם epox 8rda3 האם הוא טוב לעשיית אוברקלוק? ואם הוא טוב אז עד כמה הוא טוב? ???
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחר קונה מחשב (22/4 שזה בעצם היום... אז זה דחוף!!!) ואני עושה OC ואין זיכרונות של WINBOND(בחנות מסוימת שיצא לי הכי משתלם לקנות משם) , לא שאני נעול שהם הכי טובים לOC אבל אני לא מכיר אחרים. יש משהו אחר שטוב לOC רצחני?
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי... בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית. לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל... בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם... יש דרך כלשהי לקרר את האזור? לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ברשותי מעבד ATHLON XP 1600 ואני מעוניין להמהיר אותו עד ל1.53 בערך כרגע VCORE 1.76-1.78 שאלתי היא מתי צריך להעלות את המתח של המעבד? והאם יש להעלות מתחים נוספים כשמבצעים אוברקלוק?
-
היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-