אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי .. בליבה מ500 ל545 ובזיכרונות מ300 ל327 הטמפרטורות נשארו אותו דבר גם במאמץ ובמנוחה אבל יש לי ארטיפקטים, למה?? נ.ב. היה לי רק אחד תוך 27 דקות של בדיקת ארטיפקטים..
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי כולם, לפני שאני מתחיל ארצה לציין שהמפרט שלי קיים בצד (בקישור) נגיש לכולם אם יהיו שאלות לגביו. כידוע, המעבד שלי תומך ברמת העיקרון בזיכרון בתדר שהוא עד 1066. רציתי לדעת מה אפשר לעשות במסגרת מגבלות החומרה שלי כדי לגרום לו לתמוך בתדר האמיתי של הזכרון שלי ועד כמה זה ישפיע לי על הביצועים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן! אני בחיים לא ביצעתי אוברקלוק ואני רוצה לנסות ויש לי כמה שאלות. קודם כל- האם שווה לי לבצע אוברקלוק למעבד Intel Celeron 1.6GHZ? במידה שזה יהיה מועיל ושווה, לכמה אפשר להגיע בלי להשתמש בקירור? (במצב הנוכחי הוא על 40 מעלות בערך) במידה ולא שווה- האם שווה לעשות על מעבד פנטיום 4 בתדר 1.6GHZ? ושוב, לכמה ניתן להגיע ללא קירור? ועכשיו כמה שאלות: 1) במידה ואחליט לבצע אוברקלוק והמעבד יתחמם יתר על המידה. הוא יכול להישרף? להנזק? או שהמחשב מתכבה ואפשר להחזיר חזרה למצב המקורי? 2) עד כמה מעלות בערך אפשר להגיע ללא קירור? מה המקסימום שאפשר? 3) כמה בערך עולה קירור אוויר והאם הוא בכלל שווה ת'כסף? זהו בינתיים, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מאוורים בגודל 120MM שיקררו טוב את המארז, הדגש שלי על ביצועים ולא על שקט ואני קונה מהחנות IQPC. בעיקרון זה 40 ש"ח למאוורר אבל אם יש משהו יותר טוב ביותר כסף אז תמליצו לי גם על אלה. + אם יהיה אפשר לכוון את העוצמה שלהם זה יהיה טוב אבל לא חייב שיהיה את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רדיאטור 120*2 השאלה רק איזה? יש למישהו המלצות (לא חייב מהארץ) תודה
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני מוצא טמפרטורה נורמלית של PENTIUM D? דגם 930...
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים שרכשתי בפנדה אחד DRAGON ROB 3 והשני זלמן 6000 , שניהם לAMD איזה מהם יתאים ל BARTON , ממה שהבנתי צריך מאורר חדש או שונה לברטון בגלל צורת לב המעבד שהוא יותר ארוך אני חושב שהזלמן יתאים, האם לפי ידע שלכם, האם הוא יתאים, גם ככה הזלמן מקרר בסדר, לא שיא הקור ואני צריך מאורר סביר.
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הוולקנו 11, דעתי: המוצר הנ"ל הוא בסה"כ וולקנו 7+, עם Smart Case Fan 2. מה שבעצם הופך אותו למושלם, כי אין לו את הסינק אלומיניום המסריח של הוולקנו 9, ויש לו את הסינק נחושת המצויין של הוולקנו 7+, אני מאמין שיהיו שיצועים טובים... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm ---------------------------------------------------------------------------------- המוצר השני שאני רוצה לדבר עליו, הוא בעצם המארז החדש שלהם! אני כמעט בטוח שכל המודרים כבר שמעו על מארזי ה-Xaser II של Tt, אשר הם בעצם היו הגרסא שלהם למארז של צ'יפטק/צ'מינג/אנטק/השם יודע. הפעם, הם הוציאו גרסא מדהימה של אותו מארז (Xaser III), אשר לפי דעתי לא מזכירה בגרוש את את המארזים הקיטצ'יים האלו (אמרתי כבר, ציפ…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי שני מאווררי PWM של Noctua קוראים להם Noctua NF-F12 PWM עכשיו, כשאני מחבר אותם ללוח אם שלי לחיבור (4 פינים) PWM הם לא פועלים בכלל רק כשאני מחבר אותם לחיבור 3 פינים רגיל הם פועלים וזה על מהירות גבוהה וכתוצאה מכך המחשב מרעיש מאוד למה אני לא מצליח לחבר אותם לחיבור הייעודי שלהם? בהוראות שלהם רשום שאם מחברים אותם ככה (ל3 פינים) אז הם יפעלו במהירות גבוהה לוח אם: Gigabyte GA-Z68P-DS3 מארז: Antec 300 המחשב חדש כמעט בן חצי שנה תודה לעוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2000+ AMD ATHLON ועלי לדעת איזה HSF הטוב ביותר ניתן להשיג בארץ(דרך פנדה,פלונדר,זיגזג).... והאם הפריט הזה:Thermaltake Copper shim מתאים גם ל HSF שאינו מאותה חברה למשל האם הוא מתאים גם לGLOBL WIN CAK 2 38 ??? :smoke: רב תודות :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מפרט-e6600 זכרונות gskill 2048 800 לוח אם gigabyte ga965p ds3 אוקי העלתי תfsb שלי ל320 מ266 הטמרפטורות שלי במנוחה 43-45 שהפעלתי משחק כבד (test drive ultimate) המעלות קפצו ל52-53 גג לא עובר את זה גם אם כמה תוכנות כמו איסיקיו ועוד כמה בסגנון הנה תמונה מהcpuz http://tinypic.com/fullsize.php?pic=676f1op יש לי כמה שאלות האם המתח הזה מספיק ?? האם הטמפרטות טובות?? עשיתי שהמאוררים של המחשב שלי יעבדו על 800 פלוס rps משהו כזה אני חושב זה טוב או שזה מעט מידי או יותר מדי.. תודה לעוזרים אגב טמפרטורות בדקתי בCore Temp
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'? תודה למי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
:AR15: רציתי לשאול משהו בקשר לlcd display .. איפה אפשר להשיג כאלה צגים למארז ? ואיך עושים את זה ואם יש מדריך ? אני יודע שזה קצת מסובך לעשות לבדו שצריך לעשות programing לצג וצריך ידע באלקטרוניקה כדי שהצג יראה את הטמפרטורה של המחשב או הזכרון או cpu . תודה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום כולם, במחשב החדש שאני מקבל הייתי מעוניין שהקירור יהיה יעיל כמה שאפשר.... בזמן הגלישה כאן הבנתי שכמה דברים הם הכרחיים כדי שהקירור יהיה יעיל: מאוורים שלא רק מכניסים אוויר, אלא גם שניים שמוציאים (כמה שיותר מאווררים עדיף), היטסינק עם מאורר טוב עליו, כבלים עגולים (מומלץ)... המארז שיהיה במחשב החדש שלי הוא מתוצרת קולרמאסטר http://www.coolermaster.com/case/p200.htm מדגם ATC-200MX1. במארז הנ"ל יש ארבעה מאווררים, שניים מקדימה (מתחת להארד דיסקים) של 80 מ"מ אשר מכניסים אויר. אחד על תקרת המארז מוציא אוויר 80 מ"מ. ואחד בגב המארז גם הוא מוציא אוויר וגם הוא 80 מ"מ. מכיוון שאני מעוניין בשקט אני מחליף את כל המאווררים המקוריים שמגיעים עם המארז למאוררים מתוצרת VANTEC בדגם Steal…
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את ה 4300 הוא אל 50 מעלות אני חושב שזה לא תקין קי אני אם ה 6420 אם אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היה לי מאורר מהקופסא של אינטל, החלפתי אותו לאיזה מאוררון חמוד, (רובוט משו) הבעיה היא שהוא לא יושב עם התעלה הזאת במארז ומוציא את האוויר מאחורה, ככה שחלק מהאוויר נכנס לבפנים ויושב לי על הכרטיס מסך שעלה באיזה 4-5 מעלות שלא בא לי עליהן, בטח לא כשהכרטיס מסך לא מתאמץ בכלל. כשאני מפריד ביניהם אפילו עם היד המעלות יורדות בערך ב2, יש איזה פתרון קליל וביתי ליצור מחיצה ביניהם? לא עולה לי כלום :\
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם....אז ככה יש לי בעיה שהמאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעשים מוזרים מאוד והוא חורק... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx440 של leadtek חשבתי אולי שהבעיה היא הספק כי יש לי יחסית הרבה דברים צורכים חשמל...2 הארדיסקים, 3 מאווררים 2 סדידירומים כונן דיסקטים וכרטיס קול AUDIGY שיש לו פאנל קדמי שדורש חשמל.... תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-