אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תשמעו ,אז חבר שלי החליט ליקנות את הAsus P5N-E SLI שמישהו פה מוכר בלוח יד שנייה של האתר ,ובגלל שאין לי ניסיון עם ציפסטים של nvidia (טוב חוץ מה nf4 האגדי בזמנו ) אז אני לא יכול ליעץ לו בנושא . אז השאלה היא כזו ,עד כמה טוב הולח הזה בo.c עם מעבד כפול ליבה 45 nm (כנראה הe6500 ) ?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם. דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום. 1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..) 2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום בניתי לעצמי מערכת קירור מים למערכת מחשב של I7 920 כרגע אני מקרר עם המים רק את המעבד, המערכת עומדת לרוב על טמפ' של 30 מ' כשהיא מערכת ללא רדיאטור בלוק קירור משאבה 5 ליטר מים(בכדי שכמות המים תספיק לקרר ללא רדיאטור), וצינורות כרגע קיימות במערכת שתי בעיות: א. אבנית- האם יש למישהו רעיון איך למנוע אותה?, חוץ מנקיון וחילוף של צינורות ב. המים מתאדים מכיוון שמיכל של המים פתוח , האם יש לכם רעיון למנוע את הבעיה ללא סגירה ואיטום של המיכל? דבר נוסף איך אוכל להוריד את הטמפ האם יש אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. כיום יש לי מעבד E6750 והוא בנתיים מריץ לי כל משחק שיש כיום. האם כדאי לי לעשות OC למעבד כדי שהוא יריץ לי משחקים לעוד כמה זמן או שעדיף לעשות OC מתי שאני רואה שמשחקים לא עובדים אצלי? 2. האם המחשב שלי מתאים לOC ואני יוכל לעשות OC טוב? האם יש איזה רכיב שמגביל אותי בOC? המפרט: מעבד-E6750 עם קירור סטוק לוח אם- Gigabyte P35-DS3L זיכרונות- http://www.pandas.co.il/product_info...cts_id=19 534 כרטיס מסך- NVIDIA geforce 8500GT 3. אני די חושש לעשות OC כי בחיים לא התעסקתי בביוס של הלוח אם שלי וזה. אם אני אעשה את זה לפי מדריך שמיועד לכך יש באיזה איזשהו סיכון?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, המאווררים עושים רעש חזק מאד ולא קבוע. בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב, רק עושה stand by שאני הולך לישון, יכול להיות קשר?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 5200 (כן כן שמעתם נכון) והמאוורר שלו ממש מרעיש . עכשיו יש לי כמה שאלות... דבר ראשון - אפשר לראות את הטמפרטורה שלו או שאין לו חישן תנועה? אם כן איך? דבר שני יש לי גוף קירור ומאוורר של הסטוק של אינטל נראה לכם שאפשר לקמבן איתו משהו במקום הקירור הרגיל?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבנתי שההבדל הוא במאורר ובבורר מהירויות. זה הכל? פשוט יש לי HFS זול שבא עם המחשב. אני רוצה לקנות משהו אחר והמחיר מאוד חשוב לי. שווה לי לקנות את הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם המעבד מסוגל לעבוד בכזו טמפרטורה(196- מעלות) ? כל רכיב יש לו את תחום הטמפרטורה שהוא מסוגל לעבוד בה מהם הטמפרטורות שבהם המעבד מסוגל לעבוד + ו -?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 בתודה מראש fux
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברה אתם יכולים לתת פה חסרונות ויתרונות של שתי סוגי הקרור האלה ומה עדיף לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק. עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את הוולקנו 6CU+ ונמאס לי ממנו הוא מרעיש מאוד ולא ניתן להשאיר את המחשב דולק בלילה עכשיו רציתי משהו שקט ויש 2 אופציות שאני צריך שתעזרו לי להחליט 1) החלפת מאוורר 60 ממ שיש על הוולקנו ב 60 ממ גנריק פחות רועש 31DBA לעומת 38 DBA שעל הוולקנו בכל אופן מה שרשום על הקופסא שלו 2)קניית היטסינק חדש לא יודע איזה רק שיהייה שקט ויעיל ולא יעלה על 100-150 שקל נואש לעזרה ??? ??? :saint: עזרו לי :saint:
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אחד עם האפשרות של ה 12V 7V 5V וOFF האם זה אפשרי ? אז חשבתי על זה : הוא יכול לאפשר לי את כל המצבים שציינתי או לא ?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
במסגרת רכישה גדולה שמבצעים בעבודתי , מתכוונים להתקין מס' לא קטן של מחשבי Dual AMD על לוח של Gigabyte הגירסא שמתאימה כמובן ל- DualAMD .והמפרט הסופי: Dual AMD - AMD MP 1900+ (אם אני זוכר נכון) . 512Mbyte ddr 2700 Register 40Gbyte דיסק קשיח של Maxtor . במסגרת הניסוי תחב אותו אחד מהעובדים בתוך ארונית קטנה , והדליק אותו למשך מספר שעות (הוא מתכוון להתעלל בו כמה ימים). בעודי יושב ליד הארונית, אני נוגע באחת הדלתות, ושטף חום מגיע לכיוון הידיים שלי. בעודי פותח את הדלתות, חשבתי שאני פותח תנור פיצה ! המחשב מתחמם בצורה פראית ! במיוחד הספק שאמור לספק את כל הזרם וההספק ללוח האם ! המחשב כל כך חם עד שדרשתי כי יציבו לידו מטפי כיבוי אש. תשאלו, מדוע לא מדדת טנפרטורה? ובכן המחשב מריץ Linux ול…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON7000 64DDR + DVI ? TV OUT יש לי לוח אם GIGABYTE - AMD K7 SERIES מעבד AMD Athlon Processor 900 MHz הארד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור 7200 384 של ram מסך 17 של מאג 786FD מה אתם צריכים עוד ? ומה אני יכול לשפר בח*א הזה?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה ב- HEXUS לא הבנתי משהו, ואשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא. ואני אסביר: במעבד את'לון "רגיל" אם המכפלה של המעבד נעולה, אזי צריך להעלות את מהירות הזיכרונות, לצורך העניין - את הבאס, עד לכמה שהמעבד\זיכרונות יכולים. כלומר, אם המכפלה שלו נעולה על 10, ואני רוצה להשיג 2500 מגה הרץ אני צריך להעלות את הבאס, ואפקטיבית גם את מהירות הזיכרונות ל 250 מה"צ . ואת זה ניתן להשיג בשתי דרכים: 1. לקחת זיכרון שמראש יצא לשוק כ DDR500 2. לקחת DDR400 עם תיזמונים הדוקים, ולשחרר אותם תוך כדי העלאת המהירות עד ל DDR500 כלומר 250 מגה הרץ. עכשיו, קראתי את הכתבה על ה OC של ליבת הוניס, ולא הבנתי, הנה ציטוט: External clock (HTT link) overclocking was undertaken by dropping the HT frequency t…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח, ושבת שלום... אז ככה, בכל הביקורות שקראתי על המוצר הנ''ל (Arctic Cooling VGA Slincer - סינק לכ''מ), הבנתי ששיוף החלק התחתון של הכרטיס יכול להביא תוספת משמעותית של ביצועים. אז... למה מתכוונים שאומרים "שיוף הסינק"? ואיך עושים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחר שאמרו לי פה שיש לי dc בזכרונות אני רוצה לוודא שהכל בסדר עם הכרטיס מסך ושהוא לא על dc ולא על oc אתם יכולים להגיד לי איך לבדוק את זה?
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד מתי הוא יהיה בארץ ויהיה ניתן לקנות אותו? ומה יהיה מחירו בערך? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם המאוור של הכרטיס מסך פועל ישר עם הדלקת המחשב ?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני רוצה להודות לכולם על העזרה (גם מפורום תצוגה וגרפיקה). הייתה לי בעיה בבנצ'מארקים עם FX5900XTV והיא נפתרה בשעה טובה ! עכשיו לשלב הבא... מעולם לא ביצעתי OC לשום רכיב במחשב. אני מעוניין להמהיר את המעבד וכרטיס המסך. איפה להתחיל ? האם חובה לקנות מאווררים / ציוד קירור כלשהו ? המערכת שלי : AMD 2500+ Eopx 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 DirectX 9.0c Albatron FX 5900XT שוב תודה !
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה זה לחבר המעבד שלו עוד קבוע על 65 אחרי מספר שניות של PRIME 95 המחשב הגיע ל70 הוא מתולנן על ריסטים בזמן עבודה על המחשב וגם לא במאמץ אני חושב שהבעיה היא במעבד (1.9) הוא רוצה קירור טוב עד 150 שקל אם אתם חושבים שזה בה ממקור אחר אשמח לשמוע תגובות *לא מתוכנן OC לוח אם Gigabyte K7 Triton
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-