אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
2 מאווררים בצד מכניסים + 2 מאווררים בגג מוציאים + אחד מקדימה + אחד מאחורה (כולם 120 ס"מ) יתנו נאי מניח טמפרטורות יותר נמוכות מאשר 1 בצד 1 בגג אחד מאחורה ואחד מקדימה ... ההפרש יהיה זניח או ניכר ?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כי שמעתי שלכולם פה יש מאוררים של 120 מ"מ מאחורי המארז וכמה בערך עולים אזיקונים בשביל לקשור איתם את החוטים?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2000+ AMD ATHLON ועלי לדעת איזה HSF הטוב ביותר ניתן להשיג בארץ(דרך פנדה,פלונדר,זיגזג).... והאם הפריט הזה:Thermaltake Copper shim מתאים גם ל HSF שאינו מאותה חברה למשל האם הוא מתאים גם לGLOBL WIN CAK 2 38 ??? :smoke: רב תודות :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
השאלה ב"נושא".
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מארז XASER V7000A . שקלתי אולי שהחום יצא לי יותר מהר ויקרר טוב יותר. אולי מאוורר אחד של 120 מ"מ למטה או 2 של 90 מ"מ של טרמלטייק או מאווררים שקטים אבל מועילים עם לד. מה אתם אומרים? מועיל או מרעיש ומיותר מדי? אין לי פיתחי איוורר למטה ככה שאני לא יודע אם זה ישפיע. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחר קונה מחשב (22/4 שזה בעצם היום... אז זה דחוף!!!) ואני עושה OC ואין זיכרונות של WINBOND(בחנות מסוימת שיצא לי הכי משתלם לקנות משם) , לא שאני נעול שהם הכי טובים לOC אבל אני לא מכיר אחרים. יש משהו אחר שטוב לOC רצחני?
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התחלתי טייפה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי . עשיתי את זה בעזרת הATITool0.26 . בתוכנה זה מראה לי שיפור מ600 Core ל650 , ושיפור מ720 Memory ל774 . באוורסט זה מראה לי טיפה אחרת בCore זה על 648 ובMemory אותו הדבר . בקיצור אוברקלוק של 8% עד עכשיו לפי האוורסט . מישהו עשה כבר גם אוברקלוק לכרטיס הזה עם קירור סטוק ויש לו המלצות נוספות בשבילי ? בקשר לטמפ' של הכרטיס כרגע היא על מנוחה עם 56 מעלות אחרי שהרכבתי מאוורר של זלמן VF700 שהיה מיועד לכרטיס מסך שלי על המארז באחד החורים וכיוונתי אותו לכרטיס והוא הוריד לי בערך 6 או 7 מעלות במנוחה של הכרטיס . מה דעתכם להמשיך לעשות לו כי אני מפחד שזה יקרוס כמו שקרה לי כמה פעמים כבר .
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפי EVEREST למחשב שלי חם מאוד, ואני קצת דואג. המעבד על 75 מעלות (Intel Pentium 4 630, 3000 MHz) הכרטיס מסך על 75 מעלות גם (X700) ולדיסקים הקשיחים קצת יותר קריר... 43 ו-47 מעלות. יש מה לעשות? או פשוט לחכות שגל החום יעבור? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
חברה אני כבר ממש מפחד... לאחר התארד ש sub פתח החלטתי לראות כמה פרוייקטיים מחו"ל אז דפדפתי שצת בין הדפים של האתר של metku.net באחד הדפים נתקלתי בדבר הזה : הנה עוד תמונה קצת יותר מרחוק : מה זה הדבר הזה ?!?! מאיפה הוא הביא את זה ?! מנוע סילון של מטוס.. זה האפשרות היחידה... אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה ספרו לי קצת.. :-\
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש מצב שבקירור מים המעבד יהיה יותר מידי קר? ויש מצב שאם משתמשים ברדיאטור חזק מידי המעבד יהיה קר מידי?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יעבוד לי בשקט קצת כרגע יש בו מאורר 12 מקדימה מכניס אויר (ג'נרי) מאורר 12 מאחורה מוציא אויר (ג'נרי) מאורר של termeltake TR2 SE (המאורר הפשוט שלהם שמגיע עם מעבדים שלא נקנו באריזת BOX) מאורר על הכרטיס מסך מקורי של geforce 6600gt leadtek ומאורר צ'יפסט של לוח msi לפי מה שבדקתי רוב "הרעש" מגיע מהמאורר הקדמי שמכניס אויר אז על מה אתם ממליצים שיהיה קצת שקט בבית??? (אני צריך גם לינקים)
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם השאלה: מה ההבדל בין 2 המשחות הרשומות בכותרת? ולמה ac silver 5 יותר יקרה? היא יותר טובה מהחדשה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
? ושאלה נוספת: שאנשים עושים אוברקלוק עם קרח יבש או חנקן. אחרי שהם קובעים שיא הם מחזירים את ההגדרות בחזרה? כי קרח יבש נגמר וצריך לקנות כל פעם חדש. כנ"ל חנקן. תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
האם יש משהו בבית שיכול להקביל למשחה טרמית? אני מתכוון משהו שנמצא בבית בתוך המקרר או מחוץ לו שאפשר להשתמש בו כמשחה טרמית? למשל : משחת שיניים...
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הרכבתי מחשב I5 לאחרונה וראיתי שבלוח (P55 Deluxe asrock) ישנה אפשרות לקירור של 1136 ולקירור של 775 (סוקט) אבל אני לא ממש בטוח שהלוח יחזיק מוגן 2 אז רציתי לשאול אולי בכל זאת יש מישהו שניסה להרכיב קירור דומה על הלוח הזה? או כל מידע אחר יתקבל בברכה. תודה רבה, דורי.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה מאוד קטנה בפרוייקט שאני מתחיל לעשות בקרוב אז אני רק צריך שמישהו שבאמת יודע\פתח פעם את העכבר http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=304 יענה לי. אני רוצה לדעת איך לפתוח אותו כי אני לא מוצא שום ברגים. ???
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ראיתי בנעה כל מיני סוגי משחות - מה זה כל המשחות האלה? COMPOUND זה דבק או משחה ? וראיתי שיש גם קרמיקה? אני שואל מכיוון ויש לי היכרות כבר עם MX1 ןAS5 אבל השתמשתי לאחרונה עם משחה שקיבלתי עם הבלוק מים שלי והתאהבתי בה - נוחה והורידה לי את המעלות יותר מהAS (במראה היא דומה לAS אבל קצת יותר נוזלית מהAS)
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום, לפניי חודש ניתקתי מאוורר מהמחשב בגלל שהוא עשה רעש כמו של טרקטור :-\ רציתי לדעת אם יש דרך שאני יחבר אותו שוב אבל להוריד לו את המהירות שירעיש פחות? תודה לעונים =]
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתחיל, אני יודע שה- Q8300 הוא לא המעבד הכי פופולרי לאוברקלוקינג, ובכל זאת הייתי רוצה לנסות לקחת את המערכת שלי עד הקצה. כשקניתי את המחשב לפני כחדשיים לא ממש תכננתי על אובר קלוקינג, האמת שלא ממש ידעתי מה זה. שתבינו את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ-10 שנים בתקופה ש DOOM (הראשון) נחשב לשיא הטכנולוגיה. אבל איכשהו נסחפתי לנושא ועכשיו, חדשיים אחרי אני כבר מכור לעניין. (ואישתי כבר מוכנה לזרוק אותי מהבית ) ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו, הצלחתי (די בקלות האמת) להאיץ את המעבד מ-2.5GHz ל- 3GHz בנתונים הבאים: FSB Frequency 400 PCIe Frequency 101 FSB Strap to NB Auto DRAM Frequency 1066 Ai Transaction Booster Auto CPU Voltage 1.23125 CPU GTL Refer…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-