אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מהיא טמפ ממולצת לכרטיס זה?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
כל האזור מסביב למאוורר של הקיירו 2 (הרקולס) פשוט מלא באבק, אני תוהה אם זה יכול להסב נזק למאוורר\לכרטיס בעתיד. איך מנקים? air can?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש קירור מים של זלמן מאיפה אני יכול לאשיג צינרות אם יש בארץ
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי היתלבטות רציתי לשתף אותכם. קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 3gb ram ddr2 800 לוח אם : g31 ms2l אוקי אז יש לי שלוש אפשרויות 1. ליקנות מעבד intel core 2 quad q9400 2.66 בלבד! 2. ליקנות מערכת קירור למעבד בסביבות ה 300-400 שקל מערכת קירור ממש טובה לעשות למעבד OC לכ 3.4-3.6ghz או יותר ניראה כבר וליקנות כרטיס מסך hd4890 1gb. 3. ליקנות תמעבד באפשרות ה1 ואחרי כמה חודשים טובים ליקנות תכרטיס באפשרות 2 או להפך אני לא ידוע מה לעשות. שתיים אם חריגה של 100-200 שקל נוספים שיש לי. מה אתם אומרים? השידרוג נועד למישחקים החדשים שאמורים לצאת ודרך אגב אם זה לא המקום המתאים כי לא ידעתי במה ליבחור תגידו לאיפה פשוט זה ניראה לי הכי קשור.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש (אתם יכולים לראות מפרט בפרטים שלי בצד) עם מערכת קירור של TUNIK ובנוסף 2 מאווררים (קדמי 600 סיבובים ואחורי 1600 סיבובים - צמוד לTUNIK) כאשר אני מפעיל את התוכנה של SPEEDFAN אני רואה את הנתונים הבאים: temp1: 34c temp2: 30c temp3: -2c temp: 0c hd: 31c core0: 44c core1: 42c core2: 39c core3: 39c נתונים אלה ללא מאמץ. שאלתי הראשונה האם אלה הם טמפרטורות מתאימות לנתונים של המחשב? (הTUNIQ הוא נמצא באמצע כלומר לא על המקסימום שלו - כי אז הוא מרעיש) שאלתי השניה היא כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא מעלה לי הודעה קטנה בצד ליד השעון שאומר משהו על ההארד דיסק: sensor detected משהו כזה ההארד דיסק שלי הוא של western digital מדגם 500gb aaks-65yga0 ולפעמים יש לי איתו קצת רעשים…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למסכי LCD .. אלא לחלקי LCD שנמצאים בדרך כלל בצורת כונן (כגודל כונן CD, DVD) - שגודלו 5.25" ומתחבר ל- מלפנים של המחשב. אני יודע שאפשר לראות בעזרתו את הטמפרטורה במחשב ועכשיו גם גיליתי על plugin ל winamp שנותן לראות את השיר וכל הפרטים לגביו (זמן , איכות , ווליום) על מסך ה LCD הקטן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה בארץ / מי מייבא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי לעשות OC למעבד העלתי תמהירות ליבה מ 200 ל 210 וחבר שלי אמר לי לנעול ת pci ואצלי הבעייה שיש pcie ... ואחרי שהדלקתי תמחשב לא ראיתי כלום במסך ,קיבלתי מסך שחור . עכשייו מישהו יכול להגיד לי למה יש לי רק pcie ??ומה אני עושה עם זה??
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הצלע קירור הגדולה שלי לכרטיס מסך זה צלע קירור ממערכת סטריו שפירקתי. מחשב הוא פנטיום 3 800 ללא OC בגלל שיש לי לוח של אינטל :-[ יש תאורה של לדים בתוך המארז רק שגלל הפלאש לא רואים את זה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
משהו משהו הwiny הזה .. 400mhz בחור בשם windwithme מ-VR-Zone הריץ את 3000+ winy שלו ל400mhz עם מכפלה 7 (400mhz x 7 = 2800mhz) על מערכת הזאת VR-Zone K8 939 3000+ 0.09 MSI K8N Neo4 Platinum G-Skill TCCD DDR600 256MBX2 SPAKLE 6200 PCI-E PLEXTOR 712A CTW550W 33 שניות ב SuperPi TCCD האלו משהו משה 1t CMD, CL2.5-3-3-5 DDR650 1T CMD CL2.5 4-3-5 לינק לפוסט ב VR-Zone http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=19509
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
האם ניתן להעלות מתח ל GTO2 שלי באמצעות תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
HWzone's TOP SECRET project... will be revealed soon... Stay..... Tuned.
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בקרוב אני אסיים את המודינג שלי ואני אעלה אותו לאתר. המודינג כולל: תוספות ושינויים קטנים למקלדת, כונן קשיח זוהר, משטח פרספקס זוהר עם חיבור חשמל ייחודי ;D , חלון למארז אולי איזה פאנל קידמי תוצרת בית וגם אולי שינוי קטן לעכבר. 70% מהפרוייקט מוכן ואני מקווה שאני אסיים אותו בימים הקרובים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
במידה ואני קונהה מעבד 2100 אי אמ די עם סטפינג של t bred b אני יוכל להגיע לבאס הגבוה שהייתי מגיע עם 1600? בעל אותו סטפינג?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לעשות מסך LCD למערז קראתי את המדריך באתר וכמו שהבנתי הכי קל זה להלחים אותו לקבל מדפסת.....הדבר שלא הבנתי זה איך אני אמור לגלות איזה קבל שייך לאיזה פין בחיבור? ??? ודבר שני אני ישמח אם תוכלו להביא לי קישורים נוספים למדריכים של LCD שאני יוכל לקבל עוד מידע........
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, תמיד עניין אותי לדעת אם ברגע שאני מעלה במהיריות 200MHZ (אני יודע שזה לא מומלץ ואפילו דפוק) אבל זה עדיין נחשב לOC? הכוונה זה ישנה משהו מבחינת Frames אם אני אעלה במכה אחת, אם אם אני אעלה ב5 MHZ כל כמה דקות או כמה שנהוג לעשות (עד שהטמפרטורה נמוכה) , כי אצלי הכרטיס לא עולה לי בחיים מעל ל55 מעלות מתי שהוא מתאמץ כי יש עליו אחלה מאוורר ... אז זה באמת יעלה משהו אם אני אעלה במכה אחת את המהיריות ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מתלבט בין NINJA 2 ו FREZER XTREME ועוד של TM V משהו? עוד שאני לא מכיר חברים זה ממש דחוף קניה עוד שעה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני לא בדיוק איך מתבצע חיבור היטסינק על המעבד .. משהו יכול להסביר לי אם זה מסובך ? איך זה מתבצע ? ובבקשה אל תגידו לי תתן לתכנאי .. תודה אנשים :-*
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מקום למאוורר במארז ואני לא יודע איזה גודל של מאורר רפשר לשים שם?! זה בטוח לא 120 ממ אבל אני לא יודע אם זה 80 ממ או92ממ? איך אני יכול לדעת? ואם אנחנו כבר שם אז איזה מאוורר כדאי לי לקנות לא במחיר מוגזם?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שקירור מים של 2000 ש"ח מספק את אותם הביצועים של מאוורר ב300 ש"ח האם הוא צודק? ואם אפשר לקבל את החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? תודה רבה ;D
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-