עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, היום המהרתי לחבר שלי את ה- E6300 ל 2.45 והלוח אם שלו הוא GA-945P-S3 לכן יש שם בחירת מתח ו- Voltage למעבד, אז אני לא יודע כמה צריך מכל דבר, זאת אומרת כמה ולטאג' ומתח... מישהו יודע בבקשה כמה צריך למתח הזה או האם למישהו יש בקירוב אובר קלוק? 2.4 או 2.6? אז נאי אחשב בערך כמה צריך ל 2.45 או שפשוט אוריד ל 2.4 ואשים מתח כמו למישהו שיש לו ומבין תודה רבה אם תעזרו לי לדעת אילו מתחים וולטאג' בדיוק צריך או בערך כמו כן האם להפעיל אפשרות SmartFan או לא? או להשאיר אותו עובד קבוע אחריי שממהירים?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by mokisho,

יש לי את הקירור הנ"ל לזיכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14549 עכשיו יש לי גם את הזלמן 9700 בשביל המעבד האם יש מצב ששני הקירורים הללו לא מתאימים לעבודה משוטפת הרי הקירור של הזלמן שואב אויר גם מאיזור הזיכרונות מה אתם ממליצים לעשות ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shirNoshe,

למה אני שואל?כי אתמול בלילה עשיתי ניסויים על המחשב ב-OC. הצלחתי לעגיע עם הזכרונות שלי ל-DDR480(במקום 400),אבל בבדיקת S&M הוא נופל ב-CACHE L2 של הזיכרון.. ה-WIN עלה,גלשתי,שיחקתי הכל ממש הרגשתי שיפור,אבל לא הבנתי מה הקשר של זיכרון המעבד לזיכרונות המחשב? אשמח על הסבר/קשר בניהם,ולמה את L1 הוא כן עבר? ליאור-חשבתי שזה מתאים לפה ולא ל-OC כי ה-OC הוא המשני,אם צריך תעביר.תודה.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  4. תראו את התמונה פה: http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg זה הביוס בכל מקרה אני רוצה לעלות מתח כי הזיכרונות לא רוצים לסחוב יותר מ667 , הSM נתקע בבדיקה ה3 וצריך לעשות ריסט בקיצור לדעתי זה הDIMM השאלה כמה לעלות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  5. היי מחפש המלצה לקירור שקט לE6600 ? מה מומלץ? תקציב בסביבות ה400 שקל??

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  6. המחשב שלי מתמלא באבק מאוד מהר, השאלה היא האם התקנת מסנן נגד אבק תבוא על חשבון הביצועים של המאווררים? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  7. יש לי מעבד פנטיום 4 , 3 מגה הרץ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz עכשיו הוא מגיע ל מעלה 40 מעלות תמיד בקיץ מגיע גם ל 50 ו 60 לא עשיתי למעבד שום המהרה שיהיה יותר חזק יש לי תתוכנה אוורסט ושם יש מקום שרשום את המעבד באורגינל ומה החוזר שלו עכשיו רשום לי שבאורגינל הוא3000 ועכשיו הוא 3042 האם זה לבעיה?? שאני נכנס לסגירת תוכניות אני רואה למטה אחוז שהמעבד עובד יש לי קפיצות רציניות שזה עולה ל 60-90 אחוז בלי שכלום פתוח האם זה בעיה במעבד? תודה לעוזרים אם זה לא מתאים לפה תעבירו כי לא ידעתי לאן זה מתאים

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by bozi,

שלום לכולכם אחרי חיפוש מעמיק ברחבי הרשת לא מצאתי תשובות לשאלתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב נוסף : לוח aopen מעבד אינטל p3 866 ב -133mhz על הלוח יש אפשרות לגמפר סביבת עבודה מ-66mhz עד 133mhz בביוס מסוג phoenix-awardbios v6.0pg יש אפשרות לעלות את המהירות של המעבד עד 160mhz את המכפלה ניתן לשנות עד כפול 15 ,אך השינוי מצליח רק עד מכפלה של 6.5 . איך ניתן לבטל את הנעילה של המכפל שלא יגביל אותי רק עד ל6.5 ? דרך אגב הביוס שומר על השינוי [כפול 10 למשל],עך בעליית המחשב הוא לא מתיחס לשינוי ורושם רק כפול 6.5 . תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. חשבתי אולי להחליף את כל ה3 מאווררים ששואבים אצלי אוויר חם מהמארז מאחד כזה:[250mm] Product Details: The Monster fan you true modder's have all been waiting for! Performance-PCs.com designs a fan for you that is the optimal side panel intake fan. We beefed up the RPM's a bit to maximize the CFM to over 100 while still keeping the noise level down below 20 dB. We then added 5 bright blue LEDs which add color and pizzazz to your case. This fan is meant for use for hard core modder's that are capable of cutting their own large side panel holes for installation. Fan includes a pretty black trim ring bezel for hiding your cut and a sleek looking black mesh filter to keep f…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  10. יש לי כמה בעיות ב OC אני לא מצליח לעבור את ה 400 באס אין לי את האופציה לשנות מתח מעבד, למי שיש את הלוח יודע איך משנים את זה ???? הזכרונות אמורים להיות 4-5-4-15 אבל בפועל המחשב עולה רק עם 5-6-6-18 יכול להיות שזו בעיית מתח ??

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  11. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש בלי להתחשב במחיר רק ביצועים נטו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הספק מתחמם אחריי כרבע שעה משהו כזה ויש ריח של משהו שרוף! מה לעשות אולי אין אוורור(נ.ב. זה רק מלפני כמה ימים התחיל פתאום! סתם!) דחוף!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי.......... :s05:

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  13. היום רכשתי NINJA PLUS REV.B בחרתי אותו בעיקר בגלל התאימות שלו לכול הסוקטים . לצערי אין לי מצלמה לצלם את המפלצת הזאת בנוסף רכשתי את הזלמן (מניפה) המטרה העיקרית הייתה שקט . את הנינג'ה נורא קל להרכיב , הוא מאוד גבוה והכי חשוב המאורר שקט , והביצועים שלו מאפשרים לכבות את המאוורר בלי חשש. הזלמן לא כול כך נוח להרכיב אותו . אבל כשמרכיבים והוא מתיישב היטב. חשוב לחזק את הברגים הקטנים שלו . אז ככה , המחשב שלי ב OC קל 2.0@2.25 במתח של 1.44 לפני הטמפ' היו במנוחה 32~ למעבד , 33 לצ'יפסט . במאמץ המעבד היה מגיע ל 45 ובקיץ גם ל 47 והצ'יפסט ל 43 עכשיו אחרי שהרכבתי את הקירור במנוחה המעבד 28 ~ והציפסט 26 במאמץ של ORTHOS המעבד הגיע ל 36 והצ'יפסט לא עובר את ה 29. ממולץ מאוד !!!…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by enzo,

E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  15. Started by jorgito,

התחלתי לבדוק היום את ה1900GT שלי... בינתיים לא שיניתי מהירות זכרונות רק ליבה מ500MHZ ל 564 וזה בינתיים... הטמפ' במנוחה 68 ובמאמץ הגיעה ל82 - השאלה שלי היא (זה אובר ראשון שאני עושה לכ. מסך) עד כמה הטמפ' של 1900GT זה נורמלי (במאמץ) ומתי ואם כדאי לשנות מהירות זכרונות - בבדיקה של ATITRAYTOOLS ראיתי שיפור של משהו כמו 70 FPS (אני יודע שבמסך הקטן זה כלום אבל זה שיפור של 10%!) עצות? שכחתי לציין שבמהירויות סטוק הטמפ' במנוחה היא 58

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי.. אז חבר שלי כאן קנה מערכת עם החלקים הנ"ל וזיכרונות GSKILL PK.. עכשיו... הייתה לו התקנה של CPUZ 1.37 על המחשב ושבאתי לעשות VAILDATE ל3767 הוא לא נתן לי בטענה שהCPUZ ישן מידי.. לכן יש לי רק SS ככה שאני מבקש לא לקפוץ עלי "שקרן! רמאי!!" עכשיו לאחר מכן ניסיתי לעלות כל הזמן.. ובFSB של 520 הוא פשוט לא רצה לעלות.. אפילו לא ב520.. ככה שהVAILDATE הכי קרוב שיש לי בשבילכם הוא על 515 עם CPUZ 1.38. בכל מקרה, כל מה שיפה כאן שאנחנו מדברים על מעבד ולוח וזיכרונות על קירור אוויר פשוט ביותר ומעבד עם קירור סטוק והמשחה הטרמית שבאה עליו!. גם הזיכרונות לא רעים בכלל יחסית. אז הנה התמונות : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=144903 [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by yakbay,

שלום אני רוצה ממכם המלצות על קירור שמתאים למארז קטן שמונח אופקית ,אז קירור למארז יש לי מאוורר 120 שמכניס אוויר מהצד מאוורר של ספק שמוציא אוויר גם כן מאותו צד ומאוורר 80 שמוציא אוויר שמורכב על החלק האחורי עכשיו רציתי המלצות לקירור של המעבד, חשבתי על המניפה של zalman ואז ראיתי גם מאווררים כמו הac שהמאוורר מכניס אוויר למעבד בעמידה בגלל שזה מארז שוכב אולי יהיה יותר יעיל אז יש לי את ההתלבטות הזאת ,השיקולים העיקריים שלי זה שיהיה שקט וקר כמובן ושלא יחסום את הקירור לחלקים אחרים מעבד amd2800 athlon תודה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  18. Started by XMB,

FSB 333 עם זיכרונות 667 או FSB 320 עם זיכרונות 800? שניהם יציבים ד"א אי אפשר לקבוע את המחלקים בלוחות של ג'גהבייט? , כשאני על 333 FSB הזיכרונות זה או 833 או 700 או 533 אי אפשר לקבוע... עכשיו כשהייתי על FSB 333 והעלתי את המתח של הזיכרונות כשהם על 833 ב0.3V הSM לא נתקע בטסט ה3 כרגיל אלא הביא פשוט הודעת שגיאה אבל אני מפחד לעלות יותר , אני חושב שזה יותר אי סחיבה של הזיכרונות , מה אתם אומרים? ובקשר ל FSB יש למשהו רעיונות איך אני יכול למשוך עד 350? , ניסיתי לעלות מתח למעבד לא הלך (העלתי עד 1.45 שזה מלא לכזה FSB יחסית נמוך) , ניסיתי להוריד את הזיכרונות ל533 , מה שלא ניסיתי זה להביא מתח ל FSB יש 0.1 עד 0.3 אני לא יודע אם זה כזה משמעותי ד"א מה התדר של ה PCI-E? , מתחיל לי מ90 אבל כש…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  19. שלום, החלטתי לעשות OC למחשב השני שלי, AMD Athlon 2500+ (Barton) 512MB geil+256MB Geil שניהם 400mhz pc-3200 לוח אם : gigabyte ga-7S748 --- מהירות FSB מקורית: 166 אני העלתי ל 190 [בbios] טמפרטורה: מנוחה 48 מאמץ של שעה: 53 -- עכשיו אני מנסה לעשות FSB 200 זה מעלה את ה windows ועושה איזו שהיא שגיעת מערכת memory dump ...... משהו כזה.. ניסיתי להעלות עוד 5% מתח בCPU ועוד 0.1 בזיכרון -> זה לא עוזר... למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? ****עידכון: עידכון הFSB + תמונת מצב קצת למטה....

• 19 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Supernak,

היי, עשיתי למעבד שלי 3 סוגי OC שונים. (1 עם X14 והשניים האחרים עם X17) - עם מה מבין כולם להשאר? יש לשים לב לרטיו השונה.. 1) (X14) - באס גבוה http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146829 2) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146836 3) (כאן ה-RAM Freq שונה בגלל הרטיו) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146847 מה אומרים? עם איזה להשאר?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. היי אני רוצה לעשות OC שמעתי שזה טוב לכמה אני אגיע בOC עם המפרט שלי מעבד:6300 E לוח אם: ASUS P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 יש בהם גוף קירור כ.מסך:1950 PRO מארז רגיל עם ספק 450 הצעות לשיפור בבקשה והכי חשוב לכמה אני אגיע למהירות מעבד עם הפרט הזה תודה

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  22. Started by mokisho,

איך אפשר לדעת מה החום של הזיכרונות

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  23. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by udist,

החלטתי להשתיק מעט את המארז שלי אז רכשתי 4 מאווררי 80 מ"מ של AC להחליף את ה4 הג'נריים הקיימים אצלי במארז. כשהגיעו המאווררים כבר ראיתי בעיה, החיבור שלהם הוא חיבור 3 פינים ישירות ללוח האם מה שיוצר את הבעיה הבאה, אין לי מספיק חיבורים בלוח האם כדי לחבר את כולם. הלוח p4s8000d של אסוס, בעל 3 חיבורים על לוח האם, cpu, chassis, powes supply ככה שיש לי רק חיבור לשני מאווררים (המאוורר של הספק לא דורש חיבור לחשמל). האם יש דרך שאני יכול לחבר בכל זאת את יתר המאווררים או שאני אתצרך להחליפם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו יודע אולי איפה אני מוצא טמפרטורה נורמלית של PENTIUM D? דגם 930...

• 10 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים