עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sex$Booster2007,

היי, רק רוצה לדעת מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לכרטיס מסך זה? 7600GT הוא אצלי ב40-41 אידיאלי ו51-55 מקסימום בעומס עם הקירור הרגיל שבא עם הכרטיס מבית GAINWARD הכרטיס בOC 620\1520 רק רציתי לדעת לאלה שהמהירו כרטיס זה עד כמה ניתן להגיע עם קירור סטוק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tempuser,

שלום, אני מעוניין להחליף את הקרור (הרועש מאד) שיש לי בכרטיס למשהו שקט. ראיתי שיש את ZALMAN VF700 ובאתר שלהם כתוב שX1600 נתמכים. האם זה אומר שכל כרטיס עם הצ'יפסט הזה נתמך או שצריך לבדוק את זה ספיציפית עם הכרטיס שלי ? יש המלצות אחרות על מאווררים? אני מחפש משהו שקט בטווח של עד 200 שקל. לא כל כך אכפת לי מOC. ואגב סתם אזהרה: לכרטיס הזה של ASUS יש מאוורר מהגהנום - הרעש שלו יותר חזק מכל יתר המאוורים במחשב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Crown,

OK כמה דברים על המערכת שאתם רואים בצד הבדיקה התבצע במארז פתוח ללא מאווררים!!! רק המאורר של ה TUNIQ שהחלפתי ב מארוורר של SILVERSTONE להלן התוצאות המעבד ללא OC ! CPU idle 24-23C (firefox + winamp + everest ) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + cpu burn) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + SuperPi 1mb) CPU burn 29-28C ( firefox + winamp + everest + cpu burn+ superpi 2mb כן אתם רואים נכון! לא עברתי את קו ה 30 מעלות!!! בלי שום מאווררים שמכניסים או מוציאים אווירר! מטורף!!! מומלץ!! אם יש עוד דרכים לחמם את המעבד תתנו לי נראה למה הוא מסוגל השילוב הזה ואני פשוט חייב לציין את העבודה שאין פה שום מאוורר שמוציא או מכניס אוויר! פי 2 ביצועים באותה רמ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iSneak,

מפרט: Intel Core 2 Duo E6600, Asus P5B Deluxe, 2GB DDR2 800 Mhz, CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. ככה, אז השאלות שלי: 1. מה הטמפ' המקסימלית של המעבד? 2. אני חושב להעלות את ה FSB ל-400MHZ, שיתאים עם הזכרונות, האם אני אצטרך העלאת מתח? ואם כן, לכמה? *ספק - HEC 580W. 3. הקירור שלי מספיק טוב להחזיק אותו? או להסתפק בFSB של 333 MHZ? עשיתי חיפושים באינטרנט לכל השאלות האלה ולא מצאתי תשובה חד משמעית בשום מקום, תודה!

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  5. יש לי אפשרות בלוח אם לשנות את המכפלות , כרגע הוא על X10 וזה נותן לו 2GHZ הורדתי את הנעילה בביוס ושיניתי ל X11 וזה שינה ל2200MHZ עם מתח של 1.4V ..אבל:הוא מראה ששניתי אבל יש כאילו 2 מספרים שמראים -אחד את המקורי ואחד את החדש. ואחרי שמירה של השינויים זה לא משנה בכלל... ?? אני גם לא הבנתי את ההסבר שבנעוץ על ה L1 שנועל את המכפלות...זה בתוך המעבד או בלוח אם ? איפה זה נמצא?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  7. http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-mars_11.html עריכה התבלבלתי בכתבה. ;D (אני עכשיו קורא,אני אתן חוות דעת אחר כך)

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  8. המפרט בקיצור: E6600, P5B DLX, NINJA, P180, CROSAIR XMS2 DDR2 800MHZ CL4 בחדר ממוזג + מארז פתוח. OC בקיצור: FSB-400MHZ, DDR2-800MHZ-4-4-4-12, CPU-3600MHZ-X9 VMEM=2.1V VCORE=1.35V טמפ' במנוחה - 53 מעלות. ברגע שאני מפעיל STRESS TEST באמצעות EVEREST המעבד מגיע ל-65 מעלות ב-50% ומתנתק ב-100% עם 84 מעלות (אלא מה ). עם VCORE נמוך יותר הלוח כבר לא מגיב. מה קורה כאן? הרי ראיתי המון מקרים של OC למערכות דומות שהיו כבדים וקרירים יותר. אשמח ליעוץ מהממומחים כאן. תודה, TMP

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shshmul,

לאחר שהרכבתי טוניק טוואר 120 למעבד הטמפרטורות עדיין חמות מדוע? אולי התוכנה לא אמינה? יש עוד תוכנה לבדוק את הקרור? ראה תמונות מצורפות תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כשאני קובע את המהירויות שאני רוצה לליבה ולזכרונות,המהירויות שקבעתי נשארות גם אם אני יוצא מהתוכנה? (לא מדבר על רסטרט),אלא אם אני פותח תתוכנה,קובע מהירויות ויוצא....הן נשמרות או שצריך להשאיר אותה פתוחה כל הזמן שאני רוצה שהכרטיס יעבוד במהירויות שקבעתי לו?

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  11. Started by guy_b,

יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  12. Started by Little_Nigger,

יש לי לוח אם asrock P4i65G מעבד 3GHz.... כל שינוי כל שהוא בביוס והמחשב לא עולה... משנה את ההגדרות של הבאס למנואל במקום אוטומטי גם אם שניהם על אותה מהירות (200 FSB) המחשב לא עולה.. רק אם אני מחזיר את ההגדרות לdefult אז המחשב עולה... אם לא לא משנה מה המחשב לא עולה.... יש משהו שאני מפספס?? אולי יש נעילת לוח או משהו דומה כי כל דבר אחר שאני עושה כמו להוריד מחלקים ולהעלות ל201 FSB זה לא נותן לי!!... מה לעשות.??? יש לי קירור מעולה!.. SAMURAI Scythe ככה שזה לא בעיה של חימום.....

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שתי שאלות 1) כאשר אני מורח משחה תרמית על המעבד (775) האם אני אמור גם למרוח על צלעות קירור?? (המקורי של אינטל?) 2) האם מישהו שמה על הפתרונות קירור של AVC ל775 והאם הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by moshtager,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המעבד שלי מאוד חם במנוחה על טמפ של 72 מעלות לא יודע למה גם ככה המאוורר הוא סטוק ורועש רצח אז אני צריך אחד חדש שיהיה חזק ושקט המפרט שלי הוא מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרונות:GEIL 512*2 כ.מסך :X1950 PRO מארז טאור רגיל+ספק 450 רגיל ייעוד OC פשוט תקציב 200 שח אם יש משהו ממש שווה א אפשר לחרוג קצת אהה עוד משהו שייהיה בערך באותו גודל כמו של הסטוק כדי שחס וחלילה לא יתאים לי מבחינת מקום

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by yakbay,

למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by ZaKeN17,

יש לי מעבד 3.0 של אינטל והטמפ' שלו במנוחה ובמאמץ הם 58 - 68 בהתאמה. אני רוצה להשקיע כ200 ש"ח בעד קירור כדי שהטמפ ירדו משמעותית וגם שתהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק. מה כדאי לעשות?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Little_Nigger,

נשרף לי הלוח אז הבאתי לבינתיים asrock p4i65 g צ'יפסט -Intel 865G ספק כח FSP 400 W וזיכרונות קינגקסטון 512X2 דואל 400 אהה וכמובן- קירור: SAMURAI השאלה אם אני אוכל לעשות OC חזק ?!?!

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by dlogan,

אם אני עושה OC זה יוריד לי את האחריות?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  20. שלום, אני עושה פרויקט קטן של בנית מארז מחשב מי שרוצה לתת הצעות לרעיונות יעול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222684.0 ועכשיו לשאלתי אם יהיה למשל על מגש הלוח אם פתח מהצד השני (כמו שמתואר בתמונה) האם זה ימנע את בעית הפירוק של הלוח אם כדי להתקין את ה BT הכנתי תמונת הדמיה בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by Supernak,

היי, רציתי לשאול. מה ה הVOLT המקסימלי שאני יכול לתת למעבד שלי? INTEL 550 3.4GHZ LGA775? המקסימום שאני יכול בביוס הוא 1.7V תודה מראש

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  22. יש לי כמה לוחות ל C2D שאני מעוניין בהם, והצלחתי לצמצם את הרשימה לשניים הבעיה שאחד הוא ציפסט 975, והשני 965 היות ואין לי מושג מה הטמפ' של כל אחד מהם, אולי אתם תוכלו לעזור... וככה אני אחליט

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום לכולם וחנוכה שמח ..... מכיוון שהמאוורר בקירור של הכרטיס מסך של האחים שלי הפסיק לעבוד אני מחפש קירור טוב וזול שיעשה את העבודה. הכרטיס הוא מדם ATI RADEON 9600 XT של ספייר. תודה רבה לכל העוזרים.....

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום, היום המהרתי לחבר שלי את ה- E6300 ל 2.45 והלוח אם שלו הוא GA-945P-S3 לכן יש שם בחירת מתח ו- Voltage למעבד, אז אני לא יודע כמה צריך מכל דבר, זאת אומרת כמה ולטאג' ומתח... מישהו יודע בבקשה כמה צריך למתח הזה או האם למישהו יש בקירוב אובר קלוק? 2.4 או 2.6? אז נאי אחשב בערך כמה צריך ל 2.45 או שפשוט אוריד ל 2.4 ואשים מתח כמו למישהו שיש לו ומבין תודה רבה אם תעזרו לי לדעת אילו מתחים וולטאג' בדיוק צריך או בערך כמו כן האם להפעיל אפשרות SmartFan או לא? או להשאיר אותו עובד קבוע אחריי שממהירים?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by mokisho,

יש לי את הקירור הנ"ל לזיכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14549 עכשיו יש לי גם את הזלמן 9700 בשביל המעבד האם יש מצב ששני הקירורים הללו לא מתאימים לעבודה משוטפת הרי הקירור של הזלמן שואב אויר גם מאיזור הזיכרונות מה אתם ממליצים לעשות ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים