עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lidani69,

המעבד שלי הגיע כבר ל79 מעלות (PENTIUM D 930על לוח P5WD2-E PREMIUM). זה עם הקירור המקורי והלא יעיל כמובן... אני מעוניין לקנות לו קירור חדש וחזק (חשבתי על TERMALTAKE BIG TYPHOON) שאלתי בKSP ואמרו לי שאני לא יכול להרכיב אותו אצלי כי צריך מארז FULL TOWER או משהו כזה ושלי ATX אם אני לא טועה..... אם אפשר איזה הסבר קצר והמלצות לגבי אמצעים לקירור המעבד בכיף.... ותודה מראש...

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  2. המערכת שלי: P4 2.93 1MB CACHE 775 לוח אם: Asus p5gl-mx. זיכרון: Kingston 256*2 CL3 + Kingston 512 MB CL3. קירור למעבד: ?Thermaltake Silent Heatpipe. מארז: ג'נרי ספק: ג'נרי. עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.93 בסטוק ל3.86. המעלות שלו במאמץ הם 45 מעלות. עכשיו אני לא יכול להעלות יותר את הFSB שלי שכעת עומד על 175MHZ. במה יכולה להיות הבעיה? להעלות מתחים דרך הביוס לא הצלחתי כי אין שמה את האפשרות הזאת. הטמפ' של הלוח אם במאמץ 40 מעלות. יכול להיות שהטמפ' של הלוח אם מגבילה אותי? ניסיתי לשחק עם המחלקים של הזיכרונות. וזה לא עזר. פשוט כשהעברתי את הFSB ל180 המחשב עשה לי ריסטרט. תודה...

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Overkiller,

שלום חברים וחג חנוכה שמח! החלטתי לאחרונה לנסות לבצע המהרה לכרטיס המסך שלי, מכיוון שאני לא ממש יודע כיצד להשתמש בתוכנה (ATi tools) החלטתי לתת לתוכנה למצוא את הזיכרות המקסימלי ומהירות הליבה המקסימלית, התוכנה מצאה שהליבה המקסימלית היא 540 והזיכרון המקסימלי הוא 425.25 החלטתי לשמור זאת כהגדרות המהרה ולהריץ 3dMark 06 (כל בדיקה 3 פעמים). בגלל חוסר הנסיון שלי בהמהרה אני לא ממש יודע מה נחשבת להמהרה 'טובה' או למה מסוגל הכרטיס מסך עצמו (שיש לו קירור פאסיבי). בבדיקה עצמה לא נתקלתי באיזושיהם בעיות והיא עברה דיי חלק. השאלה שלי היא כזו:האם ההמהרה שביצעתי דרך התוכנה היא טובה? האם אפשרי לבצע לכרטיס זה המהרה גבוהה יותר בלי חשש לשריפתו? (הוא עם קירור סטוק), האם השיפור בביצועים יהיה ניכר? ת…

4. Started by Nahum2,

אז איך התכנה הזאת היא עובדת כראוי? 2-3 לחיצות ויש לי OC? (התכנה באה עם הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by yotamavi,

ביטלתי 2 מאווררים בטרנספורמר כי הוא מרעיש כמו מטוס אז רציתי לדעת איך הטמפ' למנוחה... כמובן שבמאמץ אני ייחבר אותם... לוח אם: 30 מעבד1: 48 מעבד2: 47 AUX: 32 (מהזה?) כרטיס מסך: 49 דיסק קשיח: 32

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by ofir38,

יש לי שאלה,אם אני מחליף את הקירור אצלי במחשב מקירור סטוק של אינטל של המעבד e6300 לקירור big typhoon vx האם יש הבדל משמעותי ברעש ביניהם? ששתיהם בסביבות 1500 סל''ד

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  7. Started by ברק2000,

הטמפרטורה של חלקי המחשב שלי בזמן מנוחה היא? מעבד: 49 aux:26 סביבה:32 כרטיס מסך:57 מערכת:43 השאלה היא אם הטמפרטורה גבוהה מדי :s05:

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  8. אורח kobi3290
    Started by אורח kobi3290,

שלום לכולם... אני קובי החלטתי לעשות OC למחשב שלי... קראתי הרבה מדריכים, נכנסתי לביוס והעלתי כל פעם בקצת את ה Fsb ו בהתחלה בביוס הוא היה על 200 mhz והנה למה שהגעתי... אני יכול להמשיך לעלות אך רציתי לשאול אם מה שאני עושה זה בדרך נכונה ואם זה משתלם לי. תמונה: http://img253.imageshack.us/img253/9904/zxcll9.jpg אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עצות להמשך אוברקלוקינג תקין. תודה בברכה קובי.

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by ofir38,

יש לי חבר שיש לו מעבד amd athlon 3800 x2 dual core יכול להיות שהמעבד עובד אצלו על 10 מעלות? בדקנו גם באוורסט וגם בביוס וזה מה רשום.. והמאוורר של המעבד על 850 סל''ד בלבד.. יש לו מארז די פשוט של ezcool ואין לו מאווררים במארז.. רק אחד שמוציא מאחורה אין אפילו אחד שמכניס האם הטמפ' הגיונית או שזה מחשיד?

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  10. Started by m.l,

האם מחשב שלא מתוכנן לאוברקלוק עם מעבד E6300 זקוק לקירור יותר מסיבי מהקירור סטוק כגון קירור מים? או שאפשר להסתפק בקירור אוויר?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  11. כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by kof23,

המחשב שלי נשמע תמידית כמו טרקטור!!! המחשב בן 3 פנטיום 4 , 2.4GHz , 512RAM איזה מאווררים אני צריך להחליף? אני רוצה שזה יהיה שקט אבל לא יעלה הרבה... בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  13. יש לי משהו מוזר למחשב , תגידו לי אם זה נורמאלי והסרקולציה טובה .. או שיש משהו לא בסדר.. שהמכסה של המארז סגור , הטמפרטורה של הרכיבים במארז בערך הם: מעבד 28 לוח 34 כרטיס מסך 47 אך שהמארז פתוח הטמפרטורה: מעבד 21 לוח 25 כרטיס מסך 44 וכו.. זה סביר ? או שיש לי בעיה או משהו בסרקולציה.. אני רוצה אולי לעשות חורים במארז שלי , שיהיה יותר איוורור למחשב , אולי זה יעזור לסירקולציה , שווה? המפרט שלי בצד ..

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by Skippy,

הסתכלתי בטמפרטורה של המעבד דרך הביוס, הוא מראה שהטמפרטורה זזה בין 32 ל-40 במאמץ בנוסף הורדתי תוכנה של אינטל "TAT" שהטמפרטורות אצלה הן 42 ל-58 במאמץ השאלה היא על מה יותר לסמוך על הביוס או על התוכנה של אינטל? והאם מישהו מכיר דרך יותר אמינה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. יחד עם הקירור שבא איתו (Accelero X2) לאיזו מהירות מעבד וזיכרונות ניתן להגיע? (בסטוק הוא 600 למעבד ו-700x2 לזיכרונות)

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by Nahum2,

יש לי את המארז שרשום בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. בוקר טוב, יש לי שני מחשבים.אחד מבוסס AMD64 והשני פנטיום E6300. שניהם נמצאים במארז של קומפיוקייס עם מאוורר קדמי ואחורי. האם יש צורך בשרוול פלסטיק שמחובר לצד השמאלי של המארז (נמצא מעל המעבד)?או שלהעיף אותו בשני המחשבים?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by sahargt,

יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by יניב51,

שלום לכולם (: הזמנתי מ goldtop מאוררים 80 מ"מ של וונטק ( 2 מאוררים ) היום בבוקר התקשרו אלי ואמרו לי שאין להם במלאי אותם ושאני אבחר משהו אחר. היחס של העלות וביצועים היו טובים לדעתי, אני מחפש משהו בסגנון שלא יעלה על 50 ש"ח למאורר. צריך שיהיה שקט! וגם דחיפת אויר טובה באזור של 25CMF. http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=208 יש המצלצות? נ.ב את אלה הזמנתי ולא היה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14458&catid=208 יש את אלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14560&catid=1130 הם מצויינים אבל יקרים מדיי....

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by fit3,

שלום אנשים טובים אני מעונין להזמין את הקירור של AC FREZER 7 אבל יש לי שאלה יש לי מארז של SP עם מאוורר בצד המארז האם מישהו יודע האם זה יפריע לי להרכיב את ה AC??? בתודה אמיר אם זה עוזר זה המארז שלי http://www.comdor.co.il/products/31936

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by Skippy,

מה עדיף לי לקחת כדי לייצב את המערכת על באס 500 Scythe NINJA Plus או Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler PL-P0310 שניהם עולים 280 שקל בפנדס מישהו מכיר קירור יותר משתלם בפחות כסף?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Skippy,

עשיתי OC ל-400 באס. הסתכלתי במתח ב-CPU-Z והמתח לא נראה יציב הוא עושה קפיצות מ-1.180 - 1.250 זה תקין הקפיצות מתח הקטנות האלה? הוא עושה את זה כל הזמן, ורק כשאני מעלה את הבאס ל400...

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

תראו אני יודע שזאת תוצאה טובה לאחר יום עמוס שהמחשב היה דולק כל הזמן היו בין השאר סריקות וירוסים וגם שיחקתי במרבית הזמן, כל זה מסתכם בתוצאה כזאת של טמפ': http://img105.imageshack.us/my.php?image=148915001492ar8.png אכן זה טוב ואני מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע כסף בקירור למעבד אני אקבל תוצאות יותר טובות בזה בהרבה? וזה טוב שהמעבד כ"כ קר מהרגיל? אני אקבל ביצועים יותר טובים עם קירור טוב למעבד? עוד משהו אחרון, יתכן שמזג האוויר משפיע משמעותית בטמפרטורת המחשב? והחדרי הוא בעל שני חלונות שהיו סגורים וביחד לשאר האיזורים בארץ, באיזור המרכז לא כ"כ קר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. מחר אני הולך לקנות את כל החלקים למחשב החדש, שתי הדברים האחרונים שנשארו לי הם ספק כוח (וגם מארז אם יש לכם איזה משהו טוב) שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 600-700 לשניהם ועוד קרור למעבד עד 350 ש"ח בערך אם יש לכם המלצות, אני אשמח לשמוע אגב, חשוב לציין שאני רוצה להוציא OC מכובד מאוד, אז לקחת בחשבון בבחירה של ספק מדויק ומספיק חזק (כמובן בתוך מסגרת התקציב)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by rikimaru,

המפרט הוא כך: AURORA 570 - SILVER INTEL CORE 2 DUO E6600 SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm ABIT AW9D-MAX ATI XT1900XT 512 4G DDR2 533MHz HD WD80 SATA , MAXTOR 160 SATA2 2x LG DVD Burn השאלה הראשונה שלי היא האם צריך /אפשר להוסיף קירור ל-CHIPSET בלוח האם הזה (אני חשבתי על CM Blue Ice RT-UCL-L4U1 מבית COOLERMASTER)? והשאלה השנייה היא איזה ספק כוח לקחת (כרגע יש לי ספק ראו חתימה/מפרט)?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים