עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Choice,

כשאני מעלה באס אפילו ל200 המחשב לא נדלק וצריך להוציא את הג'אמפר של הCMOS חשבתי שהבעיה היא בתזמונים אבל מסתבר שכשאני מעלה את הבאס התזמונים משתנים אוטומאטית ל2-3-3-7 שזה בסדר לפי מה שהבנתי. עוד בעיה שנתקלתי בה היא: שמתי לב שהלוח שלי פתח את המכפלה של המעבד אבל לא ניסיתי לשנות אותה, אבל לפעמים הלוח כאילו מוריד או מעלה את המכפלה של המעבד (אני בודק ורואה מהירויות שונות בזמנים אחרים) איך אפשר לשים קץ לתופעה הזאת? המפרט: AMD AthlonXP 2500+ (Barton) EPoX 8RDA3+ PMI 512mb 2-3-2-6 DDR400 על המעבד יש לי ALX-800 עם מאוורר של ואנטק, ובכלל המארז של טמלטייק עם 5 מאוררים אז אין בעית קירור.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. נפלתי על זכרון חייה !!!! Twinmos שלי על 1:1 מביאים בראש כמו גדולים !!! 242x14 242x14 Pcmark02 242x14 Pcmark02 + Turbo גדולל אדוםם ועכשיו להפתעה הגדולה ! 243x14 243x14 Pcmark02 + Turbo ועוד פעם סלחו לי שפתחתי עוד אשכול פשוט אני מאוד שמח מהתוצאות

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אני לא מרגיש בעיות תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by tamir245,

שלום רב, להלן המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward GTX260 216P GOLDEN SAMPLE צורב ASUS DRW X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W קרור למעבד Scythe Mugen מבחינת מיקום מאווררים,הורדתי את המאוורר של הדלת וכל השאר נשארו במקומם. הייתי מעוניין כרגע לרכוש עוד 2 מאווררים ובכך לשפר את כיסוי האוורור במארז. לאחר מספר ביקורות שקראתי,לא מצאתי יחס של עלות/תועלת טוב יותר בדגם מצ"ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25945 - 1200RPM http://www.pandas.co.il…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. הכרטיס זה zotac 260 gtx 192 c עכשיו המהירות של המאוורר שלו 730 RPM והוא על 40 % מהיכולת איך אני מגדיל את היכולת שלו לפחות ל60 % ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  6. מחפש מאוורר חדש ל775 ללא OC שיהיה שקט, תקציב: 100~ כמה שיותר זול אהה, וכמובן לינק למוזר בחנות (עדיף כמה שיותר קרוב לירושלים) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  7. אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. היי כולם, לפני שאני מתחיל ארצה לציין שהמפרט שלי קיים בצד (בקישור) נגיש לכולם אם יהיו שאלות לגביו. כידוע, המעבד שלי תומך ברמת העיקרון בזיכרון בתדר שהוא עד 1066. רציתי לדעת מה אפשר לעשות במסגרת מגבלות החומרה שלי כדי לגרום לו לתמוך בתדר האמיתי של הזכרון שלי ועד כמה זה ישפיע לי על הביצועים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אחרי שקיבלתי את הSX1040 החדש שלי הגיע הזמן להשתיק אותו קצת אז ככה לפי מה שהבנתי יש שני אופציות להחליף את המאווררים במאווררים חכמים או לקנות פאן באס אז רציתי לשאול מה מומלץ וגם איזה מאווררים נחשבים טובים? ראיתי שהמאווררים של zalman לא מאוד יקרים ומוצרים אחרים שלהם נחשבים מעולים אבל אני לא יודע איך המאווררים הפשוטים שלהם

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום ברשותי כרטיס מסך X1900XT עם קירור של ZALMAN עכשיו תמיד הייתי האוברקלוק לא הכי גדול סך הכול בתדרים של X1900XTX... עכשיו במנוחה הוא 45 מעלות....בלחץ הוא משהו כמו 75-80 עכשיו פתאום לפני שבוע הוא התחיל להראות לי ארטיפקטים כשהוא רק ב 60 מעלות?!?!?! WTF? אף פעם זה לא היה ככה!! לפני שבוע ניקיתי אותו מרחתי משחה AS-5 ממש מוזר וממש לא יתכן שב60 מעולת הוא עושה לי ארטיפקטים....טמפ מעבד בלחץ 55 לוח בלחץ 40 מה יכול להיות? יש סיכוי שמדובר בדרייברים?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by benx,

כשאני מריך מבחן סיבולת (torture test) בפריים 95 אז במנהל המשימות הוא מראה לי שרק 50% מהמשאבים של המחשב מנוצלים ? זה אמור להיות ככה או שזה אמור להיות 100% ? המפרט בחתימה.

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by mma02,

שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי 2 תוכנות לניטור על חום המערכת ואני מקבל נתונים מלחיצים.. 1. speed fan - תוכנה זו מציגה במסך הראשי שלה בשם Readings , את הערכים הבאים: temp1: 25c temp2: 28c temp3: 69c כמו שאתם רואים הערך של temp3: 69c. מה בדיוק הערך הזה מציין? איזה מאוורר עושה בעיות? יש מאווררים על המעבד, על ה HD, ואחד על כל המערכת. חשוב לציין שהמשחה הקרמית על המעבד התקלפה בגלל בעיה שהיתה בעבר. יש לי לוח אם של gigabyte מדגם: GA-K8N-Ultra9 עם דיסק ההתקנה שהגיע איתו. מעבד +amd 64bit 3000 socket 969 למאוורר של המעבד נשברה כנף אחת אבל נראה שהוא מסתובב מספיק מהר. פתחתי את המארז ושמתי מולו מאוורר חזק והטמפרטורה לא ירדה. רעיונות?

• 17 תגובות
    • 757 צפיות
  13. לשם השוואה, טמפ' המעבד היא 36 מעלות. שתי המדידות נעשו בIDLE. אחרי משחק (ג'וסד2) המעבד עלה ל50 מעלות והכרטיס ל95!! צריך לרענן משחה? אולי להחליף בכלל את הקירור של כרטיס המסך?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by MasterDK,

שלום לכולם. כמובן שאני במצב דיפרסיה אחרי המעלות שמעבד שלי מציג והחלטתי לקנות לו קירור שלא יציק לי יותר. אבל אני מתלבט... הקירור שאני רוצה הוא כמובן קירור אווירר (לא מים ולא גז) המבעד שלי Pentium 4 3.0 LGA775 המקסימום שאני יכול להשקיע זה אולי 300-350 גג!! בבקשה המלצות משהוא שוריד מאוד את הטמפ' עדיף גם אם ביקורת אם אתם משתמשים במוצר זה איך זה עזר לכם וכו'. אני גם צריך משחה תרמית טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  15. יש לי geforce 4 ממש גרוע העלתי לו את המהירוץ של הליבה מ-250 ל-375 ואת הזיכרון מ-270 ל-340 איך אני בודק כמה אחוז זה האובר קלוק הזה?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  16. מערכת: מעבד: אינטל dual core e2160 לוח אםGigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 ספק כוח golf 500w sata (אם צריך עוד תגידו..) אחרי ביצוע האוברקלוק המחשב צריך לאתחל את עצמו נכון?אז הוא מאתחל ולמעלה רשום במעבד מהירות 220*9 שזה בסוגריים וכתוב שהמיהורת היא 1980 אח"כ הוא ממשיך לעלות ואז רגע לפני העלאת הווינדוס שהבאנר של הXP עושה כאילו סריקה הוא מאתחל את עצמו עוד פעם ולמעלה רשום במעבד 200*9 שזה 1800 הרמה הבסיסית כאילו לא ביצעתי אובר קלוק אבל כנשכנסים לביוס רואים שהFSB כביכול הוא 220 אבל גם המחשב עצמו ולא רק התוכנות כאילו מוחק את ההגדרה ומחזיר ל1800MHZ למרות שבביוס רואים את הההגדרה האחרונה... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  17. First of all I am writing in English because I am not near a hebrew supporting PC so plz I dont whant U to talk about my English. i dont know which one is best the arctic cooler or the ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP..... i have a Radeon 9500pro Now i have a Intel Pentium 4 1.6 mhz.....what is the best cooling device for it plz?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  18. קניתי שלשום (יום שלישי) את כל הציוד להכנת כבלים עגולים שיראו יפה ויעבדו טוב. בהתחלה ניסיתי את זה על הכבל של ה-FLOPPY, באמת יצא כבל יפה מאוד, ועבד מצויין. אחרי זה שהתקדמתי וניסיתי את הכבל של הסידירום והצורב גם הכל יצא יפה אבל הכבל לא עבד, יכול להיות שזה בגלל שלפעמים חתכתי את הכבל (בטעות), איך אפשר לעשות שזה לא יקרה? הציוד? ==== צינור גינה שקוף 15-19, איזולירבנד, סכין יפנית. הכבלים יצאו פצצה, פי אלף יותר יפים מכבלים מוכנים, אבל מה לעשות הכבל של הסידירומים לא פעל. עצות דחוף.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by LIBER,

א. מה עושים בכלל לעזאל ב. הכרטיס מסך שלי זה וודו 4 4500 זה יעשה שיפור כלשהו!??!?! ג. מה עושים בכלל לעזאל?? HELP

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by monya2007,

כפי שרשום למעלה בביוס של ASUS ביב אפשרות לעשות DISABLE לשאר הליבות אם רוצים (DEFAULT כל הליבות ENABLED) עכשיו יש לי לוח של GIGABYTE וOOCT לא רואה את כל הליבות 0.0 רק אחת וREALTEMP כן רואה את שאר הליבות זה רק בOCCT או שזו בעיה כללית + מה עושים?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. שלום. אני מחפש מאוורר טוב ככזה שידחוף אוויר לתוך המארז [מאוור קדמי]. כאשר התחלתי לחפש, רק הסתבכתי. דבר ראשון שהופתעתי ממנו הוא המחיר. יקר! דבר שני, יש המון נתונים שונים - מהירות הסיבוב, אבל גם מדד של כמות האוויר ה"נדחפת". יש המלצה שתעזור לי קצת לצמצם את החיפוש? אולי מותג שכדאי להיצמד אליו, או מאוורר ספציפי? תודה מראש! הערה צדדית [ושאלה תאורטית]: במידה והייתם צריכים לבחור מאוורר יחיד למארז, היכן הייתם מתקינים אותו? כמכניס אוויר [קדמי], או מוציא אוויר [אחורי עליון]? תודה!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by guyf1712,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד יהיה Intel i5 3570K. האם Scythe Mugen 3 מספיק לקרר את המעבד כמו שצריך? האם הוא שקט? האם כדאי לקנות עוד מאוורר אחורי בנוסף? אם כן איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. לוח אם GA-X48-DQ6 מעבד E8400 עם TRUE 120 וזכרונות 1066 של GSKILL הנא תמונות מהBIOS הADVANCED TIMING CONTROLS עם כל המספרים לא היה לי את זה בלוח הקודם אין לי מושג מה זה שם ואיך זה משפיע על הOC כי לא נגעתי בזה בכלל... אני על 460FSB כרגע מכפלה של 9 ו הVCORE שלא נכנס בתמונה הוא אחד לפני 1.475 , לגבי כל השאר אני לא בטוח ... המערכת קורסת בPRIME 95 בBLEND אתם יכולים לעזור לי בבקשה לייצב? תודה *** שכחתי לציין שהטמפרטורות תקינות - מתחת ל60 מעלות ב100% האם כדאי לנסות עוד תוכנות של בדיקת מאמץ? וכרגע אני יציב על 460X9 אבל ב4.3 כבר לא יציב לי

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  25. ??? תודה.. עריכה: מבחינת קירור אוויר..לא גז ולא מים.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.