עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ytoledano,

שלום. הסרתי היום את הIHS ובאתי לפרסם תמונות וביצועים. כבר כתבתי על זה בת'רד המדריכים, אז הנה הלינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 בכל מקרה, באתי כדי לכתוב את השיפור בביצועים שהוא עצום. במנוחה שיפרתי בבערך מעלה שתיים ובזמן עבודה שיפרתי בכ9 מעלות! אם קוראים את המדריך הסיכון הוא לא כזה גדול (אבל עדיין קיים). אני חושב שזה משתלם. אם מישהו אחר עשה את זה, שיגיב, אני רוצה רוצה לדעת מה עשיתי דפוק כ: . אני חושב שגם צריך לעשות רשימה של היט סינקים ש"תומכים" במעבד בלי IHS. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  2. לקוח מאתר החברה רלוונטי לגבי HD4850 / HD4870 לינק: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166&data=7&disc= בעסה

3. Started by morbidangel,

שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!

4. אם אני מעלה FBS ל133 GIGABYTE GA-8IHXP P4 1.8 pc800 corsair מה עוד אני צריך לעשות חוץ מהעלת הFBS? (מתח, ראטיו, נעילות AGP/PCI) תודה ;D

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום, אני מתלבט בין הסיילנסר לזלמן. הקירור נועד ל OC, ועכשיו הבנתי שהזלמן בא עם סינקים והסיילנסר לא, אבל ההבדלים בניהם הוא 40 שקל ורובכם אמרתם שהסיילנסר מקרר טוב יותר השאלה שלי האם כדי לקנות את הסיילנסר ולקנות ב 40 שקל גם סינקים בנפרד ? האם בכלל אפשר לשים סינקים וגם סיילנסר ? מישהו עשה את זה ? ויכול להגיד לי כן מניסיון ?? תודה מראש... :yelclap:

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  6. חברה תראו איזה תוצאה יצא לי לבסוף לקחתי דיסק קשיח של wd 2 גיגה והוספתי לו חלון ויצא פיצוץ!! המוד אינו מושלם עוד: חסר קצת לדים! וצביעה מחדש טומי

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  7. מפרט: amd 2400 volcano 6 fan GB 7vaxp geofrce 4 ti4200 3*hd 3*cd-rom הטמפ נעה בין 54-58 מעלות (ואולי יותר) האם צריך להוסיף מאוורר ואם כן איזה מומלץ, אני לא רוצה למלא את המארז במאווררים, אני רוצה אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך תודה

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by kinglol,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת גוף הקירור שיעשה את העבודה הכי טוב... פרסקוט 3.2 60 במנוחה 67-71 במאמץ (שנה שעברה שהמחשב עוד היה חדש הייתה תקלה עם החיבור של המאוורר ומעבד+לוח אם הלכו לי..) אני בינתיים חשבתי על הגוף הזה GIGABYTE - GH-PCU32-VH... שווה להשקיע בו את ה-215 שקל? או שיש משהו שיתן ביצועים טובים יותר במחיר הזה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by bigblue,

הימים החמים של אוגוסט הובילו אותי למסקנה שהגיע לעבור לקירור מים, בכל אופן את החלקים העיקריים כבר בחרתי, מה שאני מבקש זה עזרה עם החיבורים צינורות וחיבורים לבלוקים. אני פשוט לא מצליח את כל הקוטרים השונים וסוגי החיבורים השונים. הנה מה שחשבתי בינתיים : דרך אגב המארז הוא CoolerMaster 690 והתכנון הוא להרכיב את כל המערכת בתןך המארז ולא מבחוץ. אשמח להצעות תגובות

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by solaric,

קניתי 2500k + mugen 2 ועשיתי לו OC ל4.3, כרגע אני לא זקוק לכוח עיבוד שכזה לכן ביטלתי את הOC. עכשיו המארז שלי מרעיש נורא, אפילו עם אוזניות ניתן לשמוע חלק מהרעש, העניין זה שאני פותח אותו והכל מסתובב חלק ואין רעש של משהו דפוק, פשוט רעש עמום אך חזק ואני חושד שהוא יוצא מהmugen 2, הבנתי שבתפעול נכון הmugen 2 יכול להיות שקט במיוחד אז נכנסתי להגדרות בביוס (לוח אם p67 ud3 b3 של gigabyte) ושמתי בהגדרות על PWG ובהגדרות של המאוורר מעבד על silent שזה שינה את הערך שם ל1.0 במקום 1.7 בPWG. העניין זה שאני עדיין שומע את הרעש המציק, האם יכול להיות שזה המארז? יש לי lancool k56 שבאופן כללי אני מאוד מרוצה ממנו והוא בנוי טוב שומר על טמפרטורות נמוכות אבל הרעש באמת חזק מעבר לרמה של 7/10.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  12. שלום, באחרונה קניתי e8400 עם ביג טיפון, לוח של אסוס p5Q pro, זכרון של OCZ 4 GB 800mhz , ו4870 של אסוס. המארז הוא סופר טלנט עם מאורר מאחורה שמוציא ועוד מאורר בצד שמכניס. הזמנתי כמה מאוררי לדים, שישלימו את כל המקומות הפנויים במארז - 2 מקדימה ועוד אחד מאחורה. נכון לעכשיו רק העלתי את הבאס ל390, מה שנותן לי 3510. בעזרת רייל טמפ' אני רואה שהטמפ' מנוחה היא בערך 35-40 מעלות. האם כדאי להמשיך?להזכיר יש לי ביג טיפון על המעבד. האם כדאי לעשות OC לכרטיס מסך?איך הפוטנציאל שלו?הוא על 65 מעלות במנוחה. ועוד משהו, האם אפשר לבטל את הפונקציה הזאת שמורידה את המהירות של הליבות במנוחה?זה מעצבן שאני צריך להריץ OCCT וסופר פי בשביל לבדוק טמפ'.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום לכולם. אני אמור לקבל בקרוב את הGigabyte aurora 3d 570 , וחשבתי על כמה דרכים לייעל את הסירקולציה בו.. המארז במצב סטוק מגיע עם שתי מאווררים 120 מאחורה (מוציאים) ואחד מקדימה (מכניס) קודם כל אני מחליף את שלושת המאוורים למאווררי AC (כפי שהומלץ לי בפורום השבוע).. בנוסף לכך חשבתי לעשות שתי חורים 120mm בצד, אחד לאזור המעבד והשני לאזור הכרטיס מסך (שניהם מכניסים). כך הקירורים שנמצאים עליהם יקבלו תמיד אוויר קר, והאוויר החם שיפלט מהם יצא מהר דרך שני המאווררים מאחורה. המאוורר מאחורה די חסום ע"י כלוב ההארד-דיסקים, ככה שרק אותם הוא יקרר. והדבר האחרון שחשבתי עליו, הוא חור למאוורר 120 בגג המארז שיוציא אוויר (הרי חום עולה למעלה, לא?) יש לכם אולי רעיון אחר? יותר יעיל\שקט? המא…

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  14. ביצעתי אוברקלוק קטן של 200 MHZ והעלתי את הזכרונות שלי ל550 MHZ מפרט: AMD 3500 WINCHESTER G.SKILL PC4400 LE SAPPHIRE X850 XT PE

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by royb,

אז ככה אני כבר כתבתי בהמון פורומים את השאלה הזו ולא קיבלתי אף תשובה עדיין ואני מאד מקווה שכאן אני יקבל והשאלה שלי היא איך אפשר לאחד כוח עיבוד של שני מחשבים לכוח עיבוד אחד??? אגב....אני הבנתי שיש תוכנה כלשהי שעושה את זה....

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  16. איך בוחרים לוח אם, ספק, וזיכרונות למטרת OC ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. Started by hagay,

יש לי geforce 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ... עד לאן אני יכול להגיע בלי שיגרם נזק ואיך בדיוק אני עושה אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by CoPyCaT,

האם באמת לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות יותר מלוחות אחרים? הטמפרטורה של המעבד שלי היא 53 מעלות במצב מנוחה. נמדד ב-Motherboard Monitor 5 האם זה נורמלי או גבוה מדי? מדובר על מעבד 2.8 בלי OC בינתיים בלוח ABIT IC7

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  20. אני משנה שם את האחוזים אבל לא קורה כלום,למה ? אולי בגלל שיש לי ויסטה ? ויש לי עוד שאלה,אני ורצה להחליף קירור למעבד בגלל שכרגע הוא ממש רועש,אם אני אחליף לפריזר 7 אני ארגיש בשינוי ? תודה.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by nadnad,

אוקיי, אני רוצה לעשות אוברקלוק, ידוע לי שישנו גם את נושא המתחים, אז תהיתי אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: מה שאני יודע על להעלות מתח זה: מעלים fsb כל פעם קצת, בודקים יציבות, ואם הטמפ' בסדר, מעלים טיפה טיפה מתח ומעלים עוד קצת fsb. כשמעלים מתח צריך לבדוק דרך תוכנה את הvoltages של כל השטויות (3 5 12) ולראות שהם לא חריגים במידה גבוהה (יותר מחצי(משהו כזה)). (אם טעיתי במשהו בבקשה תתקנו אותי...) השאלה היא: 1) האם יכול לקרות משהו לספק כוח שלי אחרי שאני מעלה את המתח (בממש קצת!) בזמן שאני הולך לבדוק אם המתחים השתגעו או לא? 2) מה אומר שמעלים FSB ויוצאים מהביוס ונשאר מסך שחור!(אם אני יעלה voltage אז יש סיכוי שזה יעלה? הווינדוס) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום לכולם.. ברצוני להחליף את קירור הסטוק "המעפן" שלי חח בקירור יותר רציני. רציתי לדעת איזה עדיף לי לקחת אני מתלבט. יש לי אפשרות לקנות את ה Thermalright IFX-14 מחיר: 299 ש"ח וחשבתי גם על הקירור Thermalright Ultra 120 מחיר: 330 ש"ח אז ככה.. לפי מה שהבנתי ה IFX-14 יותר טוב אבל בגלל הגודל והמחיר שלו לא ממליצים עליו אבל אני מביא אותו בפחות מהULTRA אז זה שווה לי?.ורציתי לדעת איזה קירור יתן לי פיתרון טוב יותר..! ד"א: אני מתכנן OC רציני.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by nightshadow,

עשיתי את הoc ל-7900gt והוא מגיע הכי גבוהה ל-59 מעלות (יש לי קירור zalman vf700 לא משהו רציני) אז רציתי לשאול איזה מאוורר נוסף אני יכול לשים לייד הכרטיס שיירד במינימום 8 מעלות? אני צריך משהו זול נ.ב. איזה טמפ אני צריך לשמור שהכרטיס שלי לא יעבור במאמץ?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  24. כבן אדם פרנואיד (אחרי שבעבר נשרף לי בורד של amd), הורדתי שלוש תוכנות לחיווי טמפ' מעבד: Realtemp, Coretemp ו-Hwmonitor. שמתי לב שכל תוכנה נותנת חיווי שונה לגבי טמפ' המעבדים. אז מי מהן המדוייקת ביותר? (אני מצרף קובץ בו אפשר לראות את ההבדלים בין התוכנות השונות) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  25. יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק. עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?

• 10 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים