אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה. הגעתי ל-2.5GHz והצ'יפסט אכן מתחמם מאד ובבדיקה האחרונה הוא הגיע לכ-52 מעלות. החלטתי לקנות כמה אמצעי קירור זולים ושקטים לכל המחשב. לכרטיס המסך אני כבר נעול על Accelero וכל מה שנשאר הם המעבד והצ'יפסט של לוח האם. אשמח אם תוכלו להרכיב לי רכיבים עד 500 ש"ח(מובן שכמה שפחות, יותר טוב) ללא חריגות. הדרישות שלי הן קירור אקטיבי לצ'יפסט, משהו למעבד ואולי גם מאוורר 9 מ"מ לצד המארז ו-Arctic Silver 5 אם יכנס לתקציב. כרגע יש לי מאוורר 8 מ"מ שהוצאתי מתוך ספק ישן המודבק על הדלת בעזרת נייר דבק - לא בצורה חובבנית, אבל 9 מ"מ יספק ביצועים טובים יותר בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לגוף קירור איכותי ולא רועש למעבד, תחילה חשבתי ללכת על ה AC 7 xTreme לאור המלצות וביקורות שקראתי. אך לאחר שקראתי באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397030 הבנתי שהוא לא כזה מומלץ... אז האם AC 7 פריזר זו הבחירה המומלצת? ההבדלים בינהם באמת זניחים? או שמא יש קירור אחר בטווח של 100-180 שקל שעדיף ללכת עליו? אגב המעבד שלי הוא גם כן 9450 ללא oc. תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
א. מה עושים בכלל לעזאל ב. הכרטיס מסך שלי זה וודו 4 4500 זה יעשה שיפור כלשהו!??!?! ג. מה עושים בכלל לעזאל?? HELP
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
כרגע אני "מחפש" קירור למעבד כאילו אני די סגור אבל אחרי בירור נוסף (כרגיל) קצת נכנסתי לבלבול ולא מבין את הנתונים שהAC מביא לנו. המעבד שאני רוצה לקרר זה Intel® Pentium® 4 Processors 511 CPU Speed: 2800 GHz Bus/Core Ratio: 21.0 Bus Speed: 533 MHz L2 Cache Size: 1 MB Manufacturing Technology:90 nm Package Type: LGA 775 Thermal Design Power: 84W Thermal Specification: 67.7°C כנראה שגם אחרי החלפה לא יהיה OC לפחות ממש לא רציני. הטמפ' המקסימלית שמגיע המעבד כרגע זה 63C והבעיה שהוא רועש אז אני רוצה להרגיע אותו :-). לתכלס חשבתי ללכת על הALPHINE 7 או על הALPHINE 7 PRO לא ממש מבין איך הPRO יכול להיות יותר קטן ממנו כל משקל ב200G ולהביא ביצועים יותר טובים. אבל זה התמונות …
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? יש לי את הזכרונות של G. SKILL מסוג הHK(רשמתי את הדגם המלא במפרט). אלה זכרונות עם CAS latency של 4 למה בCPU Z הוא מראה לי כך והאם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברשתותי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64 MEG RETAIL ורציתי לדעת מה הטמפ שלו איך ניתן לדעת מה הטמפ?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס, והמאוורר שלו רועש ב1% כמו 20%. כדי להפוך אותו לשקט יש אפשרות בלי קניה של קירור? ואם אין ברירה, אז איך ה-arctic cooling accelero twin turbo? אם אני רוצה שליטה במאוורר שלו, אני אצטרך לחבר אותו לחיבור PWM של הלוח אם? אני יעשה לו OC קל. רק עכשיו הפעלתי את המחשב, לכן הוא יחסית קר. בדרך כלל, המעבד במנוחה על 34(אין oc) ובמאמץ 49 (בדקתי מאמץ עם occt 3.01). הכרטיס מסך במנוחה 35 ובמאמץ 80(כנ"ל) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו יש לי מעבד AMD 2000 ואני לא יודע מה לקנות חשבתי או את זה או את ה slk 600 עם מאוורר למארז של vantec tornado שמעתי שהם שילוב פצצה מה ההבדל בין ה slk 600 ל 800?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הוצאתי מספק ישן מאוורר וחיברת לו מאחורה 5 לדים וכאשר המחשב דולק אז רואים את הלדים דולקים ואת המאורר מסתובב אולי איכשהוא אפשר למזג את זה יעני שכאילו יחשיבו שהלדים זזים עם המאורר אולי לצבוע באיזשהוא צבע את המאורר או כל עצה או רעיון שתתנו תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב אחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה) הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שלי ובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500 מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקר נתחיל בעבודת הקודש!!! LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRROR נעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5 שאלה אחת עם הHR5 בא מזרק של חומר טרמי ביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. המערכת שלי: Intel C2D E8500 3.16ghz 1333mhz fsb Gigabyte GA-EP45C-DS3 1600mhz OCZ 1600mhz 4gb (2*2gb) cl 7 Gigabyte ATI 4850HD 512 mb Spire ATX 550WAT NZXT Tempest 1)ברגע זה למעבד יש את קירור הסטוק. אני רוצה לבצע OC למעבד עד למינימום של 3800 (ומקסימום של 4200 אם אפשרי). איזה קירור לדעתכם הכי מתאים עאד לתקציב של 250-300 ש"ח. כמובן שאפשר גם פחות 2)דבר נוסף: עכשיו המעבד שלי על 400bus *8 כלומר 3200mhz וה SPD שלי הוא על 4 כלומר 4*400 זה 1600 תדר זכרונות. השאלה שלי אם יש אפשרות להעלות את הSPD מעל 4 כדי להוריד את הFSB ולהעלות את המכפלה ל9.5 ועדיין לא לפגוע בתדר הגבוה של הזכרונות (UnderClock). המעבד מגיע במקום על 333*9.5 כלומר 3.16ghz אבל ככה אני יכול לה…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המטרה היא קירור למעבד ללא oc (שיהיה קירור שקט) אבל עם אופציה ל oc בעתיד, האופציות הם : 1. V1 2. Big Typhoon 3. Thermalright Ultra 90 4. Thermalright Ultra 120 5.Thermaltake MaxOrb 6.Scythe INFINITY 7.Zalman CNPS9700 NT לקירור של Thermalright צריך לקנות מאוורר איך שאני מבין... (אני קונה מחו"ל) , ורציתי לדעת האם ה ultra 90 יותר טוב מ v1 שאלה האופציות ביחס מחיר טוב , למרות שיש ביניהם הפרש של 25$ במחיר (55/30). תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-