עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כן כן אני יודע שהוא רועש... אני צריך לקנות 3.. ואני קונה גם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=27979&PHPSESSID=5f0uhhqs2013h0k5dt6ja23fb3 בשביל לשלוט עליהם ככה שהם לא יהיו טרקטור מידי.. אני רוצה אותם ספציפית בשביל לשים 2 על הTHORS HAMMER שלי לא מצאתי בשום חנות... מה עוד שגם פעם היה בSKYPC את גירסאת ה2000 RPM ועכשיו גם את זה אין.. בכל מקרה אני רוצה את גירסאת ה3000 RPM כי גם ככה אני קונה פאנל שליטה... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  2. שלום! יש לי מעבד E7500 ועשיתי לו אוברקלוק עד 3.6 GHZ. רציתי גם להמשיך אולי עד 4GHZ אבל אני מפחד שהגשר הצפוני יהיה חם מידי. עכשיו הוא עומד על 43 מעלות במנוחה. לפי מה שאני יודע אסור לעבור את ה-50 מעלות איתו, וגם שמתי לב שהוא מתחמם לאו דווקא כשהמעבד מתאמץ אלא כשכרטיס המסך מתאמץ, ואז הוא מגיע למשהו כמו 47 מעלות. השאלה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית עבור הגשר הצפוני ואם היא אכן 50 מעלות אז איזה קירור אתם ממליצים? דרך אגב חישבתי וכדי להגיע ל-4GHZ אני אצטרך תדר באס של 360 MHZ בערך (אולי 365). הלוח שלי יעמוד בזה? דרך אגב המתח ללוח אם כרגע הוא 1.1V שזה מתח הסטוק שלו (NORMAL). מפרט: E7500 Freezer 7 pro EP43-UD3L Extreme Power Plus 600W CM690 HD4870 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני לא יודע אם לשים משחה תרמית מתחת למאוורר קירור שהגיע עם המעבד המחשב עובד כרגיל על 28 מעלות

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  4. Started by RPMaster,

אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  8. אז ככה יש לי את הac freezer rv2 ונראה לי שאני מתחיל להיתבאס עליו במיוחד לקראת הקיץ .. אז ככה אני רוצה קירור בלי הגבלת תקציב אבל יחס עלות תועלת אני יודע שאני יכול לקנות את הNoctua nh-d14 למשל.. אבל לא שווה להשקיע בקירור 380 שקל שנותן אותם ביצועים בערך כמו הd12 בקיצור עדיף כמה שפחות ומומלץ גם פחות מ300.. המטרה להגיע איתו באוברקלוק הכי רחוק שאני אוכל עם המחשב יעני שההגבלה לא תיהיה בגלל השהמעבד מיתחמם.... ואם אפשר על הדרך גם המלצה על כמה מאווררים 120 שיעשו את העבודה... בעיקרון השאלה אם יש משהו מומלץ יותר מהs-flex . תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני חייב עזרה דחוף לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי משהו בלוח הוא לא נידלק וקיבלתי חדש עכשיו כשאני מנסה לישלוט במאוורר דרך ה Ai Booster הוא פשוט לא מגיב יש לי לוח Asus P4P800-SE גם שאני מסובב ת וסת מהירות למינימום הוא נשאר על איזה 6000 סיבובים לדקה וזה דיי רועש..... מה אני יכול לעשות ? "HELP"

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  10. זהו, נמאס לי לחפש ולשאול אנשים אם אלה מאווררים טובים או לא אז אני שואל אותכם. הבקשה לרובה בכותרת, ה 90 ש"ח (מקסימום 110) זה לשני המאווררים, מאורר שיתאים לפאנל של שני מקומות איפה שהסידירום צריך להיות משהו כמו .85 עכשיו בבקשה שהמאווררים יהיהו בסדר, הכוונה שלא יעשו רעש של מטוס, שיגיעו בזמן (אם בכלל) וכל השאר... תודה מראש slim_shady

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. לפני חודש בערך הרכבתי על הכרטיס מסך מאוורר שהוריד את טמפ' הכרטיס מ70 ל55 במנוחה הכרטיס הוא GEFORCE 8500GT. עד שפתאום לפני כמה ימים הסתכלתי במעלות וראיתי שהמעלות עומדות על 70..פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מסתובב.המאוורר מחובר למולקס דרך מתאם כמו שהיה תמיד. מה העניין?זה לא שהוא לא מסתובב אז זה הסיבה.. שום דבר במיקום שלא לא השתנה הוא מחובר בצורה כזאת שגם עם אני ימשוך הכי חזק הוא לא יצא.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  12. הבלוק לא גמור : אין פיטינגים ולא עבר ליטוש ולאפינג אבל כבר בשלבים מאוחרים.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. שלום אני מרכיב מחשב חדש לוח אם P5DW2 מעבד D930 מארז ישן שכבר חוררתי אותו מול המעבד אבל אין לי בעיה לחורר בעוד נקודות אם יש תורך מה שאני צריך זה המלצה לקירור למעבד ובעיקר שיהיה שקט א הצלחתי להבין מהנעוץ מה עדיף הBT או הסוניק טאוור וגם הבנתי שיש מהם כמה דגמים אז אני צריך המלצה ספיציפית לענין זה וכן אני זקוק למשחה טרמית טובה בכמות שתספיק לפחות לשלושה הרכבות כי המעבד הישן שלי הולך לחבר שנותן את המעבד שלו לחבר... לא הצלחתי למצוא מידע בענין זה

• 16 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by eliXir,

במחשב הנוכחי יש לי AMD 2500 והיו לי ויש לי בעיות קירור נוראיות. הגעתי למצב שהמחשב שלי פתוח ועומד מולו מאוורר ריצפה בכדי שלא יקרוס. בגלל זה אני רוצה לדעת האם הקירור שמגיע עם ה 4800 יהיה מספק או שעדיף לקנות קירור בנוסף?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  15. אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  16. הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי ואני רוצה לדאוג לאקסטרה קירור למארז.. אני לא בטוח שזה מה שיעזור לי אז אני הולך לשמור על האריזות המקוריות טוב מאוד כדי שאני אוכל להחזיר. לא יודע כמה זה צריך לעלות.. אני מוכן למתוח את זה עד 400 ש"ח לשניהם ביחד. תוכלו להמליץ לי על מאווררים טובים למארזים ולכרטיסי מסך ולתת לי קישור למקום שמוכרים אותם (עדיף בזול, מן הסתם)?

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  17. אהלן חברים; כבר אינספור פעמים ניסיתי לבצע אוברקלוק במערכת שלי, וכל פעם היא פשוט קורסת מסיבה לא ברורה, ואני נאלץ לוותר על הרעיון. לאחרונה קניתי קירור חדש (פריזר 7) ועדכנתי ביוס לגרסה האחרונה, וניסיתי את מזלי, אך למרות זאת המחשב פשוט קרס כהרגלו. אני לא מבין מה אני עושה לא כראוי? אני מבטל את כל המערכות האוטומטיות בביוס, נועל את תדר ה-PCI-E על 100, ומעלה את מהירות השעון (ושתבינו חברים, אני לא מדבר פה על העלאת תדר בכ-100% יותר ממה שהמעבד מציע, אלא רק 200MHZ מסכנים (מ-2.8GHZ ל-3) המערכת המדוברת היא זו שבחתימה שלי. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  18. ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה לגוף קירור איכותי ולא רועש למעבד, תחילה חשבתי ללכת על ה AC 7 xTreme לאור המלצות וביקורות שקראתי. אך לאחר שקראתי באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397030 הבנתי שהוא לא כזה מומלץ... אז האם AC 7 פריזר זו הבחירה המומלצת? ההבדלים בינהם באמת זניחים? או שמא יש קירור אחר בטווח של 100-180 שקל שעדיף ללכת עליו? אגב המעבד שלי הוא גם כן 9450 ללא oc. תודה

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  20. אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by CyAn1de,

מעבד AMD שעובד ב333FSB לא מנצל את רוחב הפס של הזיכרונות שעובדים בדואל DDR במהירות333 כי תאורטית הרוחב פס של הזיכרונות הוא 666MHZ. עם אני יעלה להמעבד(XP+2400) את הבאס ל200(400FSB), ואשאיר את הזיכרונות במהירות 333MHZ במצב DUAL CHANNELזה יגרום למעבד לנצל יותר רוחב פס(שתאורטית יהיה 666MHZ), ויתשווה למעבד שרץ בבאס 200 עם זיכרון במהירות 400MHZ במצב של SINGLE CHANNEL, נכון?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  22. שלום, ברשותי יש את המארז Gigabyte Aurora 570 והמאוררים שיש הם של זלמן ה F3 אם אני לא טועה עכשיו, כעיקרון הייתי רוצה להוסיף עוד מאורר (המאורר המקורי שבא עם המארז) אבל אני חושב שאין מקום במארז. הטמפ' שלי, הם : או שאולי אני לא צריך. פשוט כשהיה את השרבב המטורף אז המחשב דיי עלה בטמפ'. אני יודע שזה אמור לעשות ככה אבל עדיין. הלוח אמ שלי דיי... הגיע ל 50 מעלות וגם עכשיו הוא לא רחוק מזה. לוח האם שלי הוא:Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Q6600 אהה חח השאלה שלי אם יש לי אפשרות להוסיף עוד מאורר ? או.. אם יש לי אפשרות אחרת לקרר את המערכת שלי? תודה מראש לעזרה

23. Started by morpheus1234,

ברשותי המערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 סה"כ 4GB של RAM לאחרונה מאוורר הסטוק של AMD שבק חיים במקור חשבתי לעשות OC "על הדרך" עם קניית קירור חדש, בפורום OC המליצו לי על מוגן2 מכיוון שהוא לא בתקציב וגם אני לא רואה סיבה ממשית לOC ירדתי מהרעיון ואני צריך קירור שיקרר את המעבד ויהיה שקט. הבנתי שסדרת הalpine של AC מומלצת - שקט וקירור טוב אך ראיתי שיש כמה דגמים שמתאימים לתושבת AM2: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4673 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8559 מה ההבדל מינהם ואיזה מהם טוב יותר? בנוסף, אני מחפש מאורר 12CM קדמי למארז Compucase HEC 6A19 חשוב שקט אך שיצליח לדחוף מספיק אוויר ראיתי המל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני רוצה לוח,מעבד(אינטל) וזכרונות טובים ל-OC כבד. כמו כן קירור טוב. תקציב יש. זרקו כל מה שנראה לכם. מעבד-2.4 לא נראה לי שצריך יותר לא?(תקנו אותי אם אני טועה)

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני יוסיף תמונות להבהרה. ב-speedfan זה תמיד לא מזהה את השני של ההארד דיבק זה שעל 5 מעלות, אבל נוסף לי אחד נוסף... יש לי שני temp1.. מה קורה פה??? http://img133.echo.cx/img133/2704/13gr.jpg http://img133.echo.cx/img133/1599/19pm.jpg תודה לעוזרים עריכה: אולי זה יעזור: http://img133.echo.cx/img133/3848/27px.jpg

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים