אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני בודק את החום של החלקים בSPEED FAN ואני רואה שם AUX -119 תראו
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3823 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9546
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה לחבר מאווררים לכרטיס מסך או להוסיף למעבד, איפה אני יכול לתקוע אותם בלוח אם? כי זה יכול ממש לקרר לי את הכרטיס מסך + המעבד.. ואולי יש גם משהו שמצמיד את כולם זה יוכל לעזור.. תודה
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מעלה ב5 בcore עושה scan for artifact מחכה דקה ואין EROR ואני ממשיך וממשיך העלתי 20 CORE ככה.. זה בסדר? (טמ"פ אני לא יכול לבדוק כי אין לכרטיס שלי חישן) הכרטיס הוא radeon 9600 XT עם קירור חמוד שקניתי לו..
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
להורים שלי יש את הפרסקוט הידוע לשימצה החום שלו קבוע על 60-70 מעלות רציתי לדעת האם הקרור הנ"ל יצליח להוריד אותו לפחות ל 40-45 ? ועוד משהו האם הקרור שקט ? (גם אחרי שמוש של שנה שנתיים ?)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדרישות בכותרת. קירור עד 100 ש"ח , אפשר להתגמש טיפה למעלה. מומלץ לקירור שקט, וגם קירור טוב לOC חנות - מלוג'יק PC או מסקיי PC ניב
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
גם אם זה בפיירנייט 127 מעלות זה די הרבה זה בכלל הגיוני? כי ד"א אני גם לא מצליח להתקין דריברים וזה יתן הסבר די טוב לכך...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מלוג'יק PC , מארז + ספק 400W של FOXCONN. בלוג'יק, רשום שהספק הוא של חברת FSP דגם FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE . האם הספק איכותי כמו שאומרים עליו? מה אתם אומרים על הספק, והאם הוא יחזיק מערכת של 6400 וX800GTO. אני מחפש את הספק + מארז הכי זול שיש וזה הכי נורמלי שמצאתי תודה
-
- 17 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כשמעלים בכרטיס מסך בערך 10 MHZ בזיכרון ו20 בליבה - עד כמה זה יעזור? כמה FPS בערך זה יעלה במשחקים כמו NFSC או COH?
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לנסות את מזלי בבניית מערכת קירור מים לבדי 100%. מספר שאלות: 1. אמא שלי עובדת במפעל לחריטה מדוייקת באמצעות CNC וידני. החומר הזמין שם כמעט תמיד הוא אלומיניום ונחושת דורשת הזמנה מיוחדת. איך יהיו הביצועים של בלוק למעבד Custom Design מאלומיניום? איזה עובי של פרספקס כדאי לשים מעל? 2. איך לחבר את את היציאה והכניסה מבלוק הקירור לפרסקס ובאיזה קוטר כדאי לעשות את החיבורים? 3. היכן אני יכול להשיג רדיאטור בחינם או בזול מאוד ובאיזה גודל מומלץ שהוא יהיה? 4. כמה עולה משאבה של בערך 1000 ליטר בשעה (לא משנה אם בתוך או מחוץ למים) וכמה יעלה לי נוזל קירור מיוחד? תודה. ובבקשה, תענו על הThread הקודם שלי פה...
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא האם החברה שממנה קניתי את הכרטיס יכולה לדעת אם עשיתי לו אוברקלוק (וכן עשיתי לו) ואז החזרתי את התדרים שלו לתדרים המקוריים. דרך אגב, לאיזה תדרים אפשר להגיע איתו בלי לקבל ארטיפקטים (כרגע במצב סטוק הוא נימצא ב-400 לליבה ו-800 לזיכרון). הכרטיס נקנה באמצע החופש הגדול והוא של חברת Inno 3D
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי חברה ממה שהבנתי די דפקו אותי עם המארז והספק הבנתי שהם גינרים או משהו כזה ושכדאי להחליף אותם בשיא המהירות המפרט שלי: E6300 geil 512*2 X1950 pro P5B DLX אני רוצה לעשות OC וממה שהבנתי אני צריך לקנות עכשיו מארז+מאוורר +ספק תמליצו לי בבקשה על ערכה טובה ואיכותית במחיר סביר שאלה: האם אפשר לוותר על המארז או שהו ממש חיוני
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה דעתכם על הקירור המקורי שבא עם המעבד E6300 ... והאם שווה להשקיע בקירור אחר למעבד??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי P5B DLX וE6600 ואני חייב להגיד הקירור שיש לי עכשיו על המעבד ממש גרוע! המאוורר המעפן הזה עושה 1700 RPM הטמפרטורות בכלל לא יציבות פעם זה 34 במנוחה פעם זה 40 במנוחה מזה הגוש חרא הזה?! לעוד מישהו יש דבר כזה גרוע? אני כמובן קונה משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום לכם שאלה קטנה מה עדיף זיכרונות על מהירות 800 במקור 667 עם FSB 320 או זיכרונות 667 עם FSB 333 ? ועוד משהו אני לא מצליח לעלות יותר מ333FSB גם כשאני מוריד את המחלק של הזיכרון והזיכרון הוא על 533Mhz , וגם כשאני מנסה לעלות מתחים(תאמת ניסיתי לעלות רק עד 1.45 ממתח 1.22 אבל זה אמור להספיק) יש למשהו רעיון? תודה רבה לכם... ד"א הטמפרטורות ב333 FSB במאמץ 100% של 2 הליבות 55 בערך
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הגוף קירור הזה, ובSKYPC דורשים כסף על ההתקנה שלו משום שלטענתם זה גוף קירור שלוקח שעה +- להתקין אותו, וזה מצריך פירוק הלוח אם וכו'... השאלה שלי היא, אם אני אקנה את הגוף קירור, זו צריכה להיות בעיה רצינית להרכיב אותו לבד בבית? בהתחשב בעובדה שבחיים לא הרכבתי אף גוף קירור! האם מגיעות הוראות הרכבה עם הקירור? האם שווה לקנות משחה תרמית איכותית, או שמגיעה עם הקירור משחה מספיק טובה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1 על איזה גודל צינורית כדאי ללכת בקירור מים ? 8\3 או 2\1 ? 2 האם המחבר,לא זה שמתחבר לצינורית אלא הקצה השני שלו שמתחבר לרדיאטור,משאבה,בלוק הוא גודל קבוע ולא תלוי אם אני לוקח למשל 8\3 או שגם הוא 8\3 או 2\1 ?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם גוף קרור של אינטל עבור 775 יתאים לסוקט 478? כמובן אחרי פירוק של השילדה שמגיע עם הלוח
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי, יש לי מעבד E6300 ולוח אם ASROCK ConRoe945G-DVI אני מעוניין לעשות את המחשב שקט ככל האפשר ובביוס יש אופציה CPU QUIET FAN במצב DISABLE. לפי החוברת,במצב זה המאוורר עובד במהירות מקסימלית אבל אם מעבירים לENABLE נפתחות כמה אפשרויות (מצורפת תמונה של תוכנת הביוס). אני לא משחק במשחקים.המחשב משמש לאופיס/WINAMP/אינטרנט/צפייה בDIVX אז חשבתי שאולי אפשר להוריד את המהירות ממקסימום בלי לפגוע במעבד. את TARGET CPU TEMP ניתן לשנות מ45 ל-65 צלסיוס. את TOLERANCE לא ניתן לשנות. את TARGET FAN SPEED ניתן להחליף לFAST/MIDDLE/SLOW מה דעתכם,כדאי בכלל להתעסק אם זה?ואיזה שינויים כדאי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/reviews.php?type=3&id=69&page=1&desc=battle_of_the_water_cooling_kits לקחו לבדיקה כמה מערכות קירור מוכנות מהיותר איכותיות ויקרות שיש .. ומשום מה הכניסו לשם גם BW 745 כמובן שהיא הפסידה שם.. אבל עצם ההשוואה למערוכות ברמה הזו והעובדה שהיא עולה בין חצי לשליש מהן עשו לה רק טוב לדעתי . נכון.. מדובר שם רק באופטרון 146@3.0 במתח 1.6 .. לא בדיוק פצצת חום כמו XQ6700 או איזה PD840 אבל עדיין אלו לא תוצאות רעות בכלל . האם אתם ההיתם משלמים 1700 שקל במקום 800 עבור הבדל של 7 מעלות ? מה שנכון נכון.. האיכות בניה לא משתווה לאחרות וטוענים שיש לה רעש מעצבן מהמשאבה ..
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היום קניתי את ה TUNIQ TOWER הוא לידי ואני מת כבר להרכיב אותו השאלה שלי היא כזאת יש לי סוקט 939 קיבלתי עים הקירור שתי פלטות האמורים להיתלבש מאחורי הלוח אם , אכשיו בחוברת שקיבלתי עים הקירור וגם באתר שלהם רשום שפלטה אחת היא ל775 ופלטה שניה לp4 מה אני אמור להבין מיזה שלamd מרכיבים את הקירור בלי פלטת תמיכה או שאים ? ביגלל זה עדין לא הרכבתי אותו . בבקשה אים מישהו יודע איך מרכיבים ובא לו לעזור לי אז באמת תודה ועוד משהו קיבלתי איתו גם מישחה כמה בידיוק אני צריך לימרוח ? תודה לכל העוזרים ;)
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-