עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברים - בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב - אני חייב להודות שאני מאד מרוצה ממנו - - אין לי שום בעיית התחממות איתו ואפילו במאמץ הוא לא מגיע ל39 מעלות. לא הוא ולא הלוח. וכעת לשאלתי - איך אני מעלה את מהירות הזיכרונות - (אם תראו בחתימה- הם DDR 500) אבל כמובן שהם עובדים על 400 - נראה לי שכעת אני עוד לא רוצה להמהיר את המעבד אלא רק את הזכרונות, אם אפשר - אני מבין לאט אבל טוב - כלומר להסביר צעד צעד. תודה לכל המגיבים - כמו כן אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו מערכת זהה לשלי - jingel

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by fire15,

אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

שלום, שמעתי פעם שיש שיטת קירור אשר עובדת ע"י לשים שתי מתכות ולהעביר בהם זרם חשמלי, אחת מתחממת והשניה מתקררת. אם זה נכון הייתי רוצה לדעת בידיוק אריך זה עובד ולמה לא משתמשים בזה בעולם המחשבים. תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by DXM,

לאחר עזרתו הנדיבה של יוני (להביא לי את EVERSET), גיליתי כנראה שמקור הרעש זהו המאורר של המעבד, רציתי לדעת איזה מאורר יתאים לי בתקציב של 170 ש"ח, שיהיה שקט אין תכנון לOC. המעבד:P42.8GHZ ליבת פרסקוט. שוקט 478. לוח אם: ASUSP4P800SE. (חבל שאין מחרים בסטיקי) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by Bengo5,

ראיתי בfoxpc שליטה על מאווררים-NZXT SENTRY LX איך מחברים את זה? זה שימושי?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by mythu,

כמה דברים... דבר ראשון- יש לי מעבד p4 2,400 mhz אחרי איזה שעתיים שהו דולק אז הטמפרטורה שלו היא 39 מעלות (המארז סגור..) זה טוב ? דבר שני- אני רוצה לעשות קרור לכרטיס מסך שלי (gf2 ) (אני עוד חודש יקבל את הreadon 9800pro) אז בצד אחד של הכרטיס יש מאוור עם צלעות קרור... ובצד השני אין כלום....משטח חלק אני רוצה להדביק לשם עם דבק דו צדדי צלעות קרור עם מאוור גדול יותר.. (של מעבד p3) השאלה אם הדבק יהרוס לי את הכרטיס ?? אם מישהו יעזור לי זה יהיה נחמד !

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  7. 30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by tront,

יש לי מעבד +amd athlon 3000 שעובד במהירות 1.8Ghz הלוח אם שלי ga-k8nf-9 שתי זכרונות של קינגסטון כל אחד 512MB כרטיס מסך 1800GTO האם בכלל כדאי לי לעשות אוברקלוקינג למעבד ואם כן במה זה ישפיע ולכמה כדאי לי להעלות?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  9. המאוורר של הכרטיס מסך עושה יותר מדי רעש לטעמי והייתי רוצה לקנות קירור שקט יותר אשמח לקבל הצעות לקירור שקטות עד 200 ש"ח

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by KYSG,

אפשר לעשות OC למעבד 3800+ ולהגיע לביצועים של 4000+ אם למעבד יש קירור סטוק ?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Or ei,

בעבודה אצל אבא שלי יש להם מאוררים ענקים (משהו כמו 20 30 ס"מ הם של ספקים וכל מיני כאלה כי זה מפעל שנאים) אז חשבתי אולי אני אקח אחד ואשים באמצע המארז שיכניס אוויר ואז אסדר עוד כמה שיוציאו מלמעלה כדאי לשים משהו כזה ? אם אני אצליח להוציא אחד כזה משם ;D אבל אני חושש שאם אני אשים משהו כזה אני לא אשמע את עצמי גם כשאני צועק

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by yanivnn,

שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by DjBlack,

רציתי לשאול איזה מאוררים אני צריך לשים במארז ואיך כדי שהם יקררו טוב? כאילו חוץ המאורר הרגיל שמקרר המעבד + המאורר של הספק אין במארז יותר ממאוררים זה אני רוצה לדעת מה לקנות ואיך לשים אותם? (יש לי אפשרות להוסיף רק מאורר אחד מאחורי המחשב, לא יודע אם אפשר לשים מקדימה:\)

• 6 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by 00Amir,

6960x על 5GHZ ב 3DMARK המעבדים כבר זמינים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ac2k3,

רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות אוברקלוק עם radeon9500 ולהפוך אותו ל9700 ואיך... כי אני פוחד לעשות את זה ואח"כ יקרה משהו לכרטיס שלי... תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Lol10k,

שלום,אני מחפש מאורר חדש למעבד שלי,כמה שאני מנקה את המחשב וזרימת האוויר היא טובה המעבד לא יורד מה40 מעלות! והמאורר עושה גם קצת רעש בזמן האחרון. זה המעבד: אני מחפש משהו לא יקר,כמה שיותר זול אבל יעיל ועמיד. יש לכם אולי הצעה לקירור המעבד (לא משחה) במקום לקנות מאורר חדש? תודה

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by ktanta harta,

קניתי מעבד AXP 1700+ (מהסוג של ה-1.5V) וקיבלתי את המעבד עם המאורר הזה, עכשיו הבעיה היא שעל הקופסה רשום שהוא מפיק 27 cfm ב- 30DBA אבל באתר של TT כתוב שהוא מפיק 20 CFM ב- 35DBA ואילו באתר אחר כתוב שהוא עושה 20 cfm ב 37 dba לאיזה מן הנתונים להאמין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום ברשותי המעבד : 530J שזהו מעבד פנטיום 4 על תדר 3GHZ עם טכנולוגיית HT, בייצור PROSCOTT . שאני בודק בביוס הוא על 70 מעלות וגם המאוורר שלו רועש ! המאוורר שומן והגוף קירור הוברק לפני שבוע והבעיה ממשיכה ! לפי מה שקראתי והבנתי הבעיה היחידה היא סוף סוף להחליף את הגוף קיור הג'נרי מפאן של אינטל במשהוא יותר סביר. ראאיתי פה את ש AC7 PRO אבל הבנתי שהוא לא מאוד שקט ואני חייב שקט כי אני ישן עם החשב בלילה, האם יש משהו יותר שקט ממנו ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  19. אני ועוד מישהו כל הזמן מתווכחים מה יותר טוב למעבד AMD שלי הוונטק ארופלואו או COOLERMASTER Aero 7+ מה אתם אומרים????? מה יותר טוב???

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by JohnClark,

שלום אני קונה מחשב חדש והחלטתי לקנות מארז זול להתעלל בו קצת... אני מתכנן לקנות את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case למי שאין כח להיכנס ללינק זו גרסאת הTower של הקומפיוקייס הפופולרי... אה וגם אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי איזה 3-4 מאווררים ג'נריים שלחלק אין בכלל חיבור מולקס מקבלים אותו עם מאוורר 120 מ"מ באחורי המארז. מקדימה יש מקום לעוד שני מאווררי 80. אני מתכנן לעשות לו חלון (יש לי את הכלים המתאימים). איזה עובי פרספקס כדאי? אבא שלי השיג לי לוח של 45x45 בעובי 4 מ"מ... זה סבבה או עבה מדי? אני מתכנן גם לשים קתודה ירוקה... יתאים לשחור של המארז אני צריך קירור טוב על כרטיס המסך (הוא די…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by ofer40,

היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  22. יש לי מחשב די ישן, ורציתי להתאמן עליו קצת לפני שאני יקנה בקרוב מחשב חדש. מפרט: P4 2000 - Northwood - Stock Cooling @ 3900RPM Albatron PX865PEC PRO 2X512MB Geil Value DDR 400MHZ CAS 2.5-3-3 Palit GeForce 3 Ti 200 TT 420W PSU Raidmax Scorpio 868 with 4x80mm Fans רציתי לעשות לעשות לו OC, בינתיים המהרתי את המעבד ל 2200, הטמפ' באיידל 35 ובמאמץ בקושי מגיע ל40 רציתי לקנות TT BigTyp VX 120, בחנויות רושמים שהוא מתאים לסוקט 478, ז"א שאני יוכל להשתמש בו גם במחשב הישן וגם בחדש בסקירה שקראתי - מצויין על הקופסא אחרת מישהו יכול להגיד לי מניסיון שהוא מתאים גם לסוקט 478, ככה שאני יקנה אותו בבטחה?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Andreyv,

יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  24. ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by HitmanX,

קודם כל המפרט שלי : Pentium 4 1.6A 1600@2404.5 Vcore 1.575v FSB 150MHz 256MB DDR PC2700 Timings : 2.0-2-2-5 Abit IS7-E עם ביוס משופר.. השאלה שלי היא איך לשים את הזיכרון יהיה קרוב למהירות הרגילה שלו כי נדמה לי שהוא עובד לאט. כשאני מעלה את המחשב הוא כותב : Host/DRAM Frequency is 150/150 (ראה תמונה 1-2) הזיכרון ביחס 1:1 עם המעבד ויש לי אופצייה בביוס שנאקראת N/B Strap CPU AS (ראה תמונה 3 למטה) ובתוך זה אפשר לבחור : (ראה תמונה 4 למטה) Core Freq/FSB Freq 100MHz/400MHz 133MHz/533MHz 166MHz/667MHZ 200MHz/800MHz מה לבחור/מה לעשות ?? נ.ב. תודה מראש לעוזרים.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.