אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד יהיה Intel i5 3570K. האם Scythe Mugen 3 מספיק לקרר את המעבד כמו שצריך? האם הוא שקט? האם כדאי לקנות עוד מאוורר אחורי בנוסף? אם כן איזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקיי זאת הרשימה , C/FAN CPU CM SPHERE SILENT L775/AM2/S754 BLACK , C/FAN CPU CM HYPER 212 P4/K8 , C/FAN CPU CM V8 LGA775/AM2+/940 , C/FAN CPU CM HYPER Z600 L775/AM2+/940 , C/FAN CM HYPER-6+ P4/K8 , C/FAN CM HYPER-TX2 LGA775 AM2/F1207 22dBA , C/FAN CM MARS SILENT K8/P4 , C/FAN CM ECLIPSE SILENT K8/P4 אין בעיה של תקציב מתוכנן OC קיצוני אחרי שאקבל זכרונות ולוח אם חדשים אממ CM זה הכי טוב שיש לחבר שלי אני מקבל את זה ממנו בהנחה ואני מעדיף לקנות ממנו אז לא משנה כמה זה עולה מה שהכי טוב ביניהם OC הכי רחוק שאפשר ד"א אולי לא להתפקשר ולקחת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME? אין לו אותו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תשמעו ,אז חבר שלי החליט ליקנות את הAsus P5N-E SLI שמישהו פה מוכר בלוח יד שנייה של האתר ,ובגלל שאין לי ניסיון עם ציפסטים של nvidia (טוב חוץ מה nf4 האגדי בזמנו ) אז אני לא יכול ליעץ לו בנושא . אז השאלה היא כזו ,עד כמה טוב הולח הזה בo.c עם מעבד כפול ליבה 45 nm (כנראה הe6500 ) ?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב הישן שלי עם מעבד P4 1700 סקוט 423 ולוח ECS P4VXASD (לא לצחוק סתם מחשב ישן שמשמש לגלישה בלבד כשאני מבקר את אמא) טוב הבעיה... אם מישהו מכיר אז את הצלעות קירור מחזיקים קליפסים כאלו שמתחברים לפלסטיקים כאלו שמתברגים ללוח אם....אחד פעם נשבר לי ובמזל מצאתי חדש...אבל עכשיו נשבר לי השני ...מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פלסטיק כזה? (בנתיים זה מחובר אצלי עם אזיקונים)
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לקירור שהוא טוב,איכותי,שקט מאוד,עשוי מחומרים טובים ואיכותיים,מקרר טוב,יחזיק OC בינוני והוא עולה מקסימום 300 שקל בקיצור אני רוצה את הקירור הכי טוב לתקציב הזה מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן ולילה טוב לחברי הפורום! אני חדש בעניין המהרת המעבד במחשב אשמח עם תעזרו לי! אחריי קריאה מרובה באתרים בארץ ובעולם עדיין לא הצלחתי לעשות אוברקלוק מוצלח אשמח עם תיתנו לי כיוון בנושא המחשב קצת צולע בינתיים ניסויים עליו ונקנה אחר בהמשך הדרך! מפרט: מעבד: E7300 זיכרון: Geil 4GB - 2X2GB DDR2 800MHZ לוח אם: GigaByte EP43 DS3L F7 Bios כ.מסך: GigaByte GT9400 512mb DDR2 מערכת הפעלה: WIN 7 64BIT אשמח עם תעזורו לי איך לשנות את ה BIOS תודה!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג למחשב ישן מבוסס P4 2Ghz socket 478 ל- P4 3Ghz. קניתי מעבד משומש ופרקתי את מפזר החום עם המאוורר המקוריים של אינטל. ראיתי שיש על מפזר החום בשטח המגע עם המעבד מדבקה כסופה. היא נראתה לי במצב גרוע ולכן הורדתי אותה וניקיתי היטב את משטח המגע. יישמתי משחה תרמית מסוג AS5 על מרכז המעבד החדש (3Ghz) בגודל גרגר אפונה והחזרתי למקום. הפעלתי את המחשב והוא עלה. נכנסתי ל BIOS ובדקתי טמפרטורות - היה בסדר. כיביתי את המחשב והתחלתי לסגור מכסים. הפעלתי שוב והמחשב לא עלה. פתחתי מכסה וגיליתי שמפזר החום מאד חם. כיביתי ופרקתי את המעבד. ראיתי שהמשחה התרמית התפזרה על כל משטח ואף חרגה מעט. החזרתי את המעבד הישן (2G) תוך יישום פחות משחה תרמית והמחשב עובד מאז ועד היום (סה"כ 3 ימים) באופן…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
עכשיו הזמנתי מחשב חדש הנה המפרט: amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 1gbx2 ocz platinium 2-3-2-5 DFI Lanparty SLI-D WD 250GB sata2 16mb Antec P160 OCZ PowerStream 520w מה אתם אומרים אני צריך קירור למעבד? או שזה סתם והוא גם ככה יהיה קר בסטוק? צריך עזרה דחוף תודה.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
6800le http://www.doomedpc.com/drupal-4.5.2/?q=/node/9 6200 פה התמונות הראשונות לא טובות אבל זה לא יפגע במדריך עצמו לפתיחת צינורות http://www.doomedpc.com/drupal-4.5.2//?q=/node/20 6800nu http://firingsquad.com/hardware/geforce_6800_unlocking/page2.asp אם למישהו יש אפילו בעברית מדריכים כלשהם כאלו שיביא לכאן או מדריכים באנגלית שונים בנוגע לזה 8)
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חחח בלי OC בלי כלום 5700VE כרטיס ישן איך התוצאה
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מפרט: E2160 msi p35 neo ceon 2GB 800MHZ EZCOOL 450W 8400GS WD500GB STOCK COOLING אז ככה... עשיתי אובר ל3GHZ המתח כרגע הוא 1.38 ועל פניו נראה יציב, שעה מאמץ בTAT עברה בהצלחה מעלות מקס 55. הבעייה שבאוטורוס בבדיקת בלנד (לזיכרון ולמעבד) יש שגיאה, הוא מצפץ לי על שגיאה ואני לא יודע איך לפתור את זה. הזכרונות ללא OC... והמחשב קרס פעם אחת. עצות?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שבעבר מאווררי הסטוק של אינטל היו ידועים בזה שהם מאוד רועשים. אבל הבנתי שבמעבדים מסוג CORE 2 DUO המאוורר סטוק שקט למדי. אם המטרה היא רק מחשב שקט ככל האפשר, בלי אוברקלוקינג ובלי רכיבים יותר מדי חזקים שיוצרים חום רב מדי - האם יש צורך במאוורר יעודי שקט או שאפשר להסתפק בהחלט בסטוק? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים המאיץ הגרפי שיש לי GeForce 8600GT Super 512MB PCIe של Palit מייצר רעש טורדני מאוד מהמאוורר שלו. ניקיתי אבק עם אוויר דחוס, פירקתי והרכבתי. זה בא והולך (כנראה תלוי במהירות המאוורר, לא הצלחתי לאמת זאת בצורה חותכת בעזרת speedfan) הקיצור - נמאס לי מהרעש, אני מתכוון להחליף אותו במשהו דומה (אלא אם כן למישהו יש רעיון טוב כיצד להעלים את הרעש) איך הכרטיס Asus nVIDIA GeForce EN9500GT Magic DI 512MB PCIe ? המחיר דומה מאוד לקודם, ~450 ש"ח אינני גיימר כבד, אולם האם יש מצב למשהו מעט יקר יותר שנותן תמורה טובה משמעותית? תודות
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ניתן לבצע אוברקלוק גם ללוחות אם!!! לדוגמא האם ניתן להעלות את ה FSB של הלוח אם מנגיד 1333 ל 1600?? תודה....
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
7800GT אני לא יודע מה נסגר אבל אחרי OC של 70 MHz לליבה מתחיל להיות לי ארטיפקטס. הטמפרטורה שלי בשיא המאמץ של הכרטיס ברינדור HDR כבד במיוחד + הפעלת ATI TOOL זה 55. כרגע מתח הליבה עובד על 1.4V האם כדאי להעלות אותו ל 1.5 V ? כמה שיפור ב OC זה יתן ? ומה איך אני משפר את התזמונים של הכרטיס מסך? תודה. והכוונה שלי לעשות VMOD דרך צריבת ביוס, שנה הבאה אני אנסה VMOD פיזי. עוד שאלה: אני רוצה לשפר את ה OC שלי על אוויר, אבל יש לי בעיה שהזיכרונות מגבילים אותי, ממה שהבנתי ה UCCC 549 של SAMSUNG מאבדים יכולת ככל שנותנים להם יותר מתח וכרגע הם על 2.75 V עכשיו יש לי עליהם קירור אז לא ממש בעיה נושא הקירור שלהם, בקשר למה שאני יכול לעשות כדי להוציא מהם עוד ביצועים ? כרגע הזכרונ…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאני משחק לא משנה באיזה מחשק כל כמה שניות יש לי מין "תקיע קטנה" למה זה קורה???
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-