עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לשם השוואה, טמפ' המעבד היא 36 מעלות. שתי המדידות נעשו בIDLE. אחרי משחק (ג'וסד2) המעבד עלה ל50 מעלות והכרטיס ל95!! צריך לרענן משחה? אולי להחליף בכלל את הקירור של כרטיס המסך?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  2. יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G) שסובל מבעיות התחממות. לא משהו שמשפיע על תפקוד שלו (אבל טמפרטורה נראתה לי בזמנו גבוה מרגיל) בגלל ארגון מחדש של החדר אני רוצה להעביר אותו למארז שוכב. מצאתי את מארז הזה http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm על פניו הוא מתאים לי: שוכב, יחסית זול והוא קטן יותר ממארז ATX (וזה טוב לי מבחינת מקום). הבעיה היא שלפי החנות הוא מיועד ל mirco ATX (אבל לפי האתר תחת structure אני מבין שאפשר לחבר גם לוח ATX רגיל). השאלות הן: 1. האם צפויה להיות לי בעיה עם החתחממות יתר בגלל צירוף של בעיות טמפרטורה קיימות ומארז קטן יותר (או בכלל בגלל אחת מהן)? 2. איך לסדר את מארוורים שם? (בפתחים הקיימים ואם יש הצעות לתופסות מעבר אשקול או…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by barzanger,

החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by LazyCat,

עשיתי OC למערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 5000+ Asus M2A-VM Transcend 2GB DDR2 667 5-5-5-15 השינוי היה תוספת מתח לזיכרון 1.8+ והמתח למעבד הוא 1.45@1.3 שינוי מהירות הבאס 225@200 התוצאה היא 2.6GHz@2.95GHz. הכל עובד יציב, אבל המעבד חם מידי כ- 62 מעלות במאמץ (קירור סטוק). מה אני יכול לשנות כדי להוריד את מעלות המעבד (ניסיתי להוריד מתח למעבד, אבל אז המחשב קורס)?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  5. שלום לכם השאלה: מה ההבדל בין 2 המשחות הרשומות בכותרת? ולמה ac silver 5 יותר יקרה? היא יותר טובה מהחדשה? תודה.

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי כמה שאלות חשובות, שתמיד רציתי לשאול אבל אף פעם לא היה לי הזמן לשאול אותן. ככה זה התחיל, קניתי את המשחק GTA IV, וכמו שכולכם כנראה יודעים - הדרישות של המשחק הזה פשוט...איך נגיד...לא מהעולם הזה. הרצתי בדיקה לפני שקניתי, באתר srtest.com ועברתי את הכל במומלץ, פרט למהירות המעבד. התקנתי את המשחק, ושמתי לב לכל מיני קטיעות כאלה של חצי שניה פעם ב.... הסקתי מסקנה שזה בגלל המעבד. בנושא של המשחק המליצו לי לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. הבעיה שלי היא כזו, אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה. כן, אני יודע, OVERCLOCK זוהי פעולה המעלה את מהירות המעבד - ביצועים טובים יותר. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את הOC למעבד שלי, כמו כן אני אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה - הא…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by roeesnir,

שלום. זה מתסכל אותי. קראתי כל מה שאפשר לקרוא על OC (נראה לי). כל פעם שאני מעלה את ה-FSB אפילו בקצת, הוינדווז נתקע בעליה. מה עושים? המערכת שלי: (Q6600 (G0 Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35-DS4 rev.2.1 2X1MB OCZ 1066MHz 5-5-5-15 Gigabyte GeForec 8800GTX @ Quadro FX5600 HEC 580Watt DVD Sumsung Western Digital 160GB (2xWestern Digital 500GB (Raid 0 מה אני צריך לעשות???

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by nir_n7,

עשית OC כמה שיכולתי אבל כעת הגעתי לרף , אני רוצה להאיץ את פעולת המאוורר בכרטיס אבל אין לי את הפונקציה בRIVA TUNER! ב3dmark06 עליתי מ3400 ל5700 השיפור היה ממש טוב .. אבל אני חושב שיש לו עוד ... אני רק צריך להצליח להעלות את מהירות המאוורר .. ____

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שאלתי קשורה לאחריות. בטוח ב10000% שאין לחברה דרך לדעת אם אני עושה OC דרך תוכנה כמו RivaTunner לכרטיס מסך ? ונראה לכם שתהיה בעייה להביא את הכרטיס שלי ל 675/1200 ?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  10. הינה המפרט שלי: מעבד-e8400 כרטיס מסך-8400gs לוח אם-g31 msi ספק-450w איזיקול אני רוצה לעשות oc למחשב שלי האם אפשר מדריךך?! שמתאים למחשב שלי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם הקירור הזה שקט וטוב? http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/ocz_vendetta_cpu_cooler/1

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. עכשיו אלו ימים חמים, ומרוב שהמחשב שלי חם החלטתי לבדוק מה קורה בפנים וגיליתי ששני מאווררים לא עובדים אז יאללה בוא נתייעץ! תחילה, אציין שהמארז שלי הוא CM690, מכיוון שאין לא חורים לחלק האחורי (מלבד של הספק כוח) לא הצלחתי להסתיר את כל החוטים מאחורה. אז הוא קצת מבולגן בפנים. למארז הוספתי כמה מאווררים, שלושה מכניסים (3 מאווררים 120 מ"מ של Noctua) אחד מקדימה ושנים על דלת המארז, אחד על גג המארז 120 מ"מ של Scythe ואחד אחרון חביב שנמצא על גב המארז שמוברג לרדיאטור של CoolIT. הרדיאטור והמאוורר מוברגים ככה שיש קודם את הרדיאטור והמאוורר מושך אוויר לחוץ המארז דרך הרדיאטור. גם כן אציין שהברגתי מאוורר 120 מ"מ גם לצד השני של הרדיאטור, אבל הוא התנגש עם המשאבה שנחה על המעבד, אז נאלצתי …

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by nadaviz,

מה הטמפרטורה שאסור בשום אופן לעבור? מה המתח המקסימלי שבטוח לשימוש 24/7?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by b0nzZ,

יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT) ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP) ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה) כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  15. אני מכיר את הקירור של AC חשבתי על הפריזר אקסטרים גרסה 2. מה המלצתכם אני יוצא בשעה הקרובה לקנות

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by guyf1712,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד יהיה Intel i5 3570K. האם Scythe Mugen 3 מספיק לקרר את המעבד כמו שצריך? האם הוא שקט? האם כדאי לקנות עוד מאוורר אחורי בנוסף? אם כן איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by DuDsAn,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  18. אני התלבטתי איפה לשים את ההודעה כאן או בפורום 'מעבדים לוחות אם וזיכרונות' אם זה לא שייך לכאן אני מצטער להעביר עכשיו לשאלה: לא הבנתי איך זיכרונות מגבילים את המעבד באוברקלוק ולמשל מה ההבדל בין מעבד שהוא כבר במהירות של 2.8 ג"ה לבין מעבד שהוא 2.0 ג"ה והוא באוברקלוק ל 2.8 ג"ה למה אז הזיכרונות מגבילים? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  19. http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80

20. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600barton לוח אם epox 8rda3+ 512ddr 2.5-3-3-6 אני רוצה לעשות אובר אבל המערכת לא יציבה אפילו על 2800+ העלתי את המתח לליבה ל-1.65 fsb ל-181 ואני מריץ 3dmark ,והמערכת קורסת לי באמצע חוץ מזה אני מנסה לשחק במשחק וכל הזמן יש לי שגיאות וזה יוצא מן המשחק. יש למישהו מושג מה זה?אולי אני צריך להוסיף עוד מתח? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by gigabot,

מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. ??? תודה.. עריכה: מבחינת קירור אוויר..לא גז ולא מים.

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  24. אתמול הרכבתי עבור חבר מערכת Xp 2500+ עם לוח לידטק Nforce 2 מדגם ישן ושמתי לב כי ביצועי הזיכרון שלו תחת סנדרה טובים יותר משלי למרות שאני תחת בס של 200 לעומת 190 שהרצתי אצלו. בנוסף תזמוני הזיכרון שלי טובים יותר (6332 לעומת 6332.5). החלטתי לחקור את הבעיה. בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרונות לא מזוהים כ Dual channele אבל בדיקה בזמן הפוסט העלתה שהלוח דווקא עובד ב Dual. קראתי את המדריך למשתמש וגיליתי שקיימת אופציה בביוס תחת תפריט Soft mod שנקראת CPU Interface כבריררת מחדל האופציה הזאת מבוטלת (Disabled) בביוס יש הסבר ש Disabled משמש על מנת להשיג מקסימום יציבות ו Enabled משתמש בתזמוני Over clocking. העברתי את האופציה ל Enableed והניקוד לזיכרון בסנדרה עלה ב 240 נקודות - כ 10% תוספת, גם …

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  25. אני רוצה לבחור קירור טוב ללוח GIGABYTE 965P S3 שיוכל להחזיק את הלוח קריר יחסית גם בבאס 500. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14895 אני מכיר השוואה של גופי קירור לצ'יפסט שהזלמן ניצח בה אבל האקסטרים ספיריט 2 לא השתתף בה. לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=1971&articID=473 והנה עוד ביקורת של הזלמן - http://www.bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2663&Itemid=40 והנה שלוש ביקורות של האקסטרים ספיריט 2 - 1) http://www.rbmods.com/Articles/Thermaltake/Thermaltake_e_spirit2/1.…

• 8 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים