אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 ואני מתלבט אם לשדרג את הקירור ל-Arctic Cooling Alpine 7 Pro. האם הקירור הנ"ל יתן לי משהו שהקירור Stock לא יתן? האם יהיה שיפור בביצועים? (לא מתוכנן OC) מלבד השקט האם יש שיפור משמעותי כלשהו בהחלפה של גוף הקירור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את תוכנת הCPU-Z על המחשב. E6600 + GIGABITE P965 DS4 במהירות הCORE אני רואה שפעם הוא מראה 2400MHZ X9 266.7 MHZ וכל כמה שניות הוא יורד ל 1600MHZ X6 266.7 ואח"כ שוב עולה השארתי את המחשב דולק כל הלילה. עכשיו פתאום המהירות CORE נשארת על 1600MHZ - קבוע! ????? האם זה נורמלי לDUAL CORE? האם המהירות של הCORE לא צריכה להישאר קבועה במעבד E6600 על 2400MHZ X9? המערכת חדשה ועדיין לא עברהOC. הנה החלון של הCPU-Z - CPU+MEMORY [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כרטיס בן חצי שנה של GIGABYTE - GVNX88T512HP הכרטיס מגיע עם תוכנה של גיגהבייט שמאפשרת להעלות את המתח לכרטיס ל1.20 והתדרים שבתמונה הם המקסימום שהגעתי בבדיקת יציבות שלATITOOL עכשיו אני רוצה להעלות עוד את המתחים כי הכרטיס לא עובר גם במאמץ את ה74 מעלות יש אולי תוכנה שאפשר להעלות איתה יותר את המתח? אולי להעלות את הPCI? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלחתי אי-מייל לאפוקס ושאלתי אותם בקשר לבעיה של ה200 FSB, ושאי אפשר לאפס את הביוס. הנה התשובה: This problem was a long time ago when you upgrade to the last BIOS version than the problem is solved right away and it will never happen again. Probably your board already has a later BIOS version than the ones which caused this issue. Best Regards,
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי עבור חבר מערכת Xp 2500+ עם לוח לידטק Nforce 2 מדגם ישן ושמתי לב כי ביצועי הזיכרון שלו תחת סנדרה טובים יותר משלי למרות שאני תחת בס של 200 לעומת 190 שהרצתי אצלו. בנוסף תזמוני הזיכרון שלי טובים יותר (6332 לעומת 6332.5). החלטתי לחקור את הבעיה. בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרונות לא מזוהים כ Dual channele אבל בדיקה בזמן הפוסט העלתה שהלוח דווקא עובד ב Dual. קראתי את המדריך למשתמש וגיליתי שקיימת אופציה בביוס תחת תפריט Soft mod שנקראת CPU Interface כבריררת מחדל האופציה הזאת מבוטלת (Disabled) בביוס יש הסבר ש Disabled משמש על מנת להשיג מקסימום יציבות ו Enabled משתמש בתזמוני Over clocking. העברתי את האופציה ל Enableed והניקוד לזיכרון בסנדרה עלה ב 240 נקודות - כ 10% תוספת, גם …
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
Memtest86: http://www.memtest86.com Memtest86+: http://www.memtest.org
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גוף קירור ומאוורר בשביל ה- amd athlon xp 2000 ואני צריך לבחור בין שתי מוצרים: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler מה מקרר יותר טוב ומה עדיף מה אתם חושבים? הקישורים לשתי המוצרים: http://www.vantecusa.com/afc250.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc למעבד ואני רוצה לקנות קירור טוב וחזק ל i7 שאני יוכל להגיע איתו ללפחות 3 3.2 ghz והטמפ תיהיה על מקסימום 55 בfull תודה רבה המחיר 250 300 גג המפרט בצד תגידו לי אם משהו יגביל אותי או לאיזה ghz אני יכול להגיע בלי הרבה בעיות
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאלתי קשורה לאחריות. בטוח ב10000% שאין לחברה דרך לדעת אם אני עושה OC דרך תוכנה כמו RivaTunner לכרטיס מסך ? ונראה לכם שתהיה בעייה להביא את הכרטיס שלי ל 675/1200 ?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה. סופסוף אפשר לדעת איזה משחה הכי טובה http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup.html
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה CAS הזיכרונות שלי? ואני יודע איך מעלים מתח לזיכרונות זו הדרך היחידה לעשות להם OC או שכאשר אני מרים את הFSB התיזמונים מזתפרים במקביל?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי את המדריך הזה שמצאתי : Overclocking cpu Q6600 2.4 to 3.0GHZ - NEW High Quality Guide! שהוא נראה ממש קל ופשוט.. המערכת שלי זהה פחות או יותר (q6600, 8800gt, p35-ds3l,bigtyphoon) האם ההגדרות שהוא שם יתאימו גם לי? או שבכלל המדריך הזה רק חלקי ויש יותר תהליכים ממה שהוא עשה ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך X1900XT עם קירור של ZALMAN עכשיו תמיד הייתי האוברקלוק לא הכי גדול סך הכול בתדרים של X1900XTX... עכשיו במנוחה הוא 45 מעלות....בלחץ הוא משהו כמו 75-80 עכשיו פתאום לפני שבוע הוא התחיל להראות לי ארטיפקטים כשהוא רק ב 60 מעלות?!?!?! WTF? אף פעם זה לא היה ככה!! לפני שבוע ניקיתי אותו מרחתי משחה AS-5 ממש מוזר וממש לא יתכן שב60 מעולת הוא עושה לי ארטיפקטים....טמפ מעבד בלחץ 55 לוח בלחץ 40 מה יכול להיות? יש סיכוי שמדובר בדרייברים?
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צהריים טובים.. אני משתמש במעבד amd5200 מהדור הישן (אני חושב ה 90 nm, לא יכול לבדוק בcpuz כי דפקתי תמעבד בoc פעם) ואני רוצה לשדרג את הקירור רק בשביל שקט (לא מתוכנן שום oc). בכללי אני כנראה אקנה בksp וראיתי שם שני דגמים שמתאימים לתקציב שלי- שניהם של ac. הראשון: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan ב120 שקל השני:Freezer 64 LP CPU Fan ב שקל95 . בכללי אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי אני בכיוון של ה64LP כי לפי הנתונים היבשים יש לו חצי מכמות הרעש של הfreezer7 (מופיע 0.4 sone לעומת 0.8 sone), והוא אמור לעמוד בעומס חום. מה דעתכם? (אגב המארז הוא של TT עם מאווררים שקטים אני די בטוח שמה שגורם לרעש הוא המאוורר box) תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חברים אני מריץ מחשב P4 2.66 לא מומהר, הסוקט הישן אני לא זוכר את המספר שלו בדיוק (לא ה775) בכל מקרה איזה קירור ושל איזה חברה יתן לי שקט בחדר? + האם יש מאווררים שהם יחסית שקטים, או הכי שקטים שיכול להיות למארז עצמו? (CHIEFTEC FULL TOWER)
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מבצע אוברקלוקינג - כרגע יציב ביותר על 3.8Ghz עם Q9550 על GA-EP45-UD3P (שמתגלה כלוח יציב ואיכותי ביותר) , כאשר על המעבד יש גוף קירור AC FREEZER 7 PRO ... במאמץ הטמפרטורות שלי סביב ה60-62 עם פיקים ל 64 מעלות (צלזיוס) היות ואני שואף להביא אותו ל4GHZ ושם לקבע אותו כתדר עבודה שלי... תהיתי עד כמה משתלם לי להשקיע בקירור יותר מסיבי...של Thermalright או OCZ... בכל אופן עד כמה אם בכלל צפוי להיות קיצוץ במעלות במאמץ ? אני מדבר סדר גודל... לא משהו ספציפי... תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות עוד מעט את הכרטיס הזה ושמעתי שהוא מתחמם מאוד 1. זה בסדר שהוא מתחמם? האם זה ככה בכל הכרטיסים או שזה רק אצל חלק מהכרטיסים? 2. האם ההתחממות יכולה לגרום נזק לכרטיס המסך הזה? 3. ומה הטמפרטורה הממוצעת שלו במנוחה ובמאמץ?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שלי חזר לחיים הודות לMAXTOR 80GB 8MB וכמו כן סיימתי לעבוד על המסך LCD שלי אבל אחרי שחיברתי אותו ניתקלתי בבעיה! התאורה האחורית במסך לא עובדת מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-