אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800 GTX OC 2 של BFG, במנוחה 68 ובמאמץ מגיע ל 82 אני חושב שזה קצת גובה, מה אפשר לעשות? המארץ נקי מאבק יש מאוורר אחד שמכניס ושלושה שמוציאים.
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפני כחודש הרכבתי מחשב חדש : AMD 64 2800+ Socket 754 Abit KV8pro Compucase 6A19 בבדיקה ראשונית אז, הטמפרטורת היו - CPU - 46-50 Idle Power Supply - 35C Case - 20C לא ממש אהבתי את הטמפרטורה של המעבד, אז קניתי Arctic Silver 5 ואתמול בדיוק סיימתי את ההתקנה שלה (לפני המדריך באתר). לצערי, לא חל שיפור כמעט בכלל (אולי מעלה) אולי אפילו הטמפרטורה קצת עלתה. השתמשתי בשכבה דקה, ועשיתי הכל לפי הספר אני חושב. האם זה טמפרטורה סנדרטית למעבד הזה? או שאולי פשוט ההקירור גרוע? המאורר הוא מאורר שהגיע עם ה AMD בקופסא. חושב לציין שאני לא עושה OC, והמחשב במצב Quick&cool.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לשימוש עם מעבד AMD XP1800 ראיתי בחנויות (כמו זיגזג) רק גריז טרמי תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקי, אז זה הולך ככה. ישלי OC יציב על המחשב כבר בערך חודש וחצי.. בהגדרות הבאות: FSB400, מעבד X8, עובד על 3200, מתח 1.36 זכרונות עובדים על 800, בתזמונים 4-4-6-12 במתח +0.3 = 2.11. הFSB קיבל +0.25, והNB קיבל +0.15 (זה המינימום מתחים שהייתי צריך בשביל לקבל בוט לפני חודש וחצי) הכל טוב ויפה, הרצתי היום PRIME95 וכמו שהכי כיף, אחרי 4 שעות ו20 דקות, קיבלתי שגיאה.. מדהים :-\ ואז ניסיתי לשחק מחדש בהגדרות, ודי לתדהמתי גיליתי שהמערכת עושה בוט גם על +0.2 לזכרונות = 2.01 = על אותה מהירות ואותם תזמונים! (133Mhz יותר מסטוק! ורק =0.1V יותר מסטוק! זכרונות מעולים =] ) והFSB / NB צריכים רק +0.1 ! אפשר לדעת מה זה הקטע הזה? למה לפני חודש וחצי הייתי צריך למלא את הלוח בתוספות מתחים בשביל להחזיק…
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כמו שכתוב בנושא לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe לא נותן לשנות את ה Frequency ולא נותן לשנות את ה FSB אני תוהה, אולי יש גירסא מיוחדת לביוס שלו כי עשיתי עידכון לביוס וזה לא עזר, או משהו אחר שצריך לעשות תודה רבהההה מראש...
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
הוספתי 3 מאווררים למחשב אחד למטה שמכניס אוויר אחד באמצע שמכניס אוויר ואחד למעלה במאונך שמוציא אוויר למעלה אני מצרף תמונה של סידור המאווררים שלי תגיבו ותמליצו לי מה לשנות ומה בסדר וזה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זאת המקלדת הראשונה שראיתי שעשו בה שילובי צבעים. מסביב יש כחול ומבפנים זה כסף (בתמונה זה נראה קצת לבן) יש כל מיני עיוותים שלא רואים פה כמו בועות ובליטות בחלק הכחול (מפני ששכחתי שצריך לצבוע מרחוק ובמקום זה הצפתי 3 שכבות של מים, וגם נדבקו קצת עיתונים) אבל חוץ מזה אני מרוצה. בקרוב אני אצלם תמונות ממצלמה רצינית ואעלה לגלרייה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי ההוראות במדריכים. המחשב שלי כולל:E6600,965P-DS3, זכרונות 800MHZ. אני בMultiplier X8,ו400 FSB. המתח של המעבד הוא 1.4 הבעיה היא שהמחשב מאבד יציבות אם אני מנסה להעלות את הFSB או את הmultiplier ל9. האם צריך להוסיף עוד מתח לMCH בלוח DS3? כרגע אני ב0.1+ האם לשנות את התזמונים של הזכרונות? כרגע הם על 4.4.4.15(התזמונים המקוריים שלהם). עוד שאלה. הספק שלי הוא 400 של termaltake. האם הוא יכול להוות סיבה לבעיה? האם הוא טוב כמו הHEC-TRT 400? תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי.. הנה הנתונים שאתם צריכים לדעת.. טמפ' נתוני המחשב.. (טמפ' טובות?) והאם להשתמש בתוכנה clockgen כדי לבצע זאת? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
טוב אני בשלבים אחרונים של בניית קירור מים ויש לי כמה שאלות קודם כל: מסתבר שאני לא מוצא את אחת מפלאטות הH שקיבלתי עם הבלוק קירור של TT...האם יש מקום שאני אוכל להשיג (האם למישו מהפורום יש וירצה למכור?)? מעבדות כלשהן שנראה לכם שיש להם כאלה שנשארים מהרכבות שלא צריך? כי הברירה השניה היא לקנות בלוק חדש=\ ולא כזה מתחשק לי להוציא 300 שקל עכשיו. דבר שני...אני בונה בעצמי מיכל. מצאתי מקום שמוכר פרספקס ואני חושב שהם יכולים גם לעשות לי אותו "בצורות" כלומר אני אבקש מהם מיכל במימדים מסויימים בלי גג (יענו קוביה)...חשבתי לשים את המיכל ב5.25 drive bays. יש לי 3 פנויים.מה שחשבתי זה לשים משני הצדדים "מסילות" מפרספקס, המארז שלי (אורורה 3D), שיטת תפיסת הכוננים היא בלחץ ככה שאני אדביק את שתי …
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם קיים פיתרון קירור עם heat sink גדול מאוד , למעבד , שמבטל לחלוטין את הצורך במאוורר או לפחות מצמצם את השימוש בו למינימום ההכרחי לאותם מקרים שבהם המערכת נמצאת בעומס מלא. הערה : אני מדבר על פיתרון אוטונומי לחלוטין שאינו מתבסס על החיישנים בלוח האם עצמו, אלא על כזה שיש לו סנסורים משולבים ב-heat sink ומיקרו מעבד משלו ששולט בצורה ישירה במאוורר ,כך שהמאוורר מופעל אך ורק כאשר טמפרטורת המעבד עוברת את טמפרטורת הסף , המקסימאלית המותרת (70 מעלות ,אם אני זוכר נכון ). הקירור מיועד למעבד q6700 \q9450
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג בישראל את ה enermax multifuntion panel http://www.enermax.com.tw/uc-006tm1.htm תודה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לשים גם למעבד וגם לכרטיס מסך ואין לי מושג איפה ואיך..?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אולי אני יביא קירור מים זול הכי זול שיש (כמובן בגבול האמינות שלא יקצר את המחשב) בסביבות מה 500-700 שקל?....ולהביא איזה מקפיא קטן יד שניה כמו סתם לדוגמא http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1461107&SalesCatID=1 ב300 + להכניס את הרדיאטור ומיכל לתוך המקפיא לעשות חורי יציאה וכניס לצינורות ולתת לו לרוץ זה לא יהיה הרבה יותר אפקטיבי מקירור מים ב1000+??
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הציעו לי החלפה במעבד שלי E4300 תמורת E4400 בחינם, המצב שעכשיו אני עם E4300 בOC בערך ב3.2GHZ האם הE4400 יספק לי תוצאות טובות יותר באותו OC ? האם הוא התחמם באוהת מידה/יותר ? ובקיצרו האם זה עדיף ? (גם מבחינת המכפלה שלו שכרגע אני עם 9 בE4300 ובE4400 אין לי מושג מה המכפלה) תודה **טעות בפורום** נא להעביר לפורום OC וקירור תודה !
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מקוה שזה בפורום הנכון אם לא נא להעביר תודה
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב שני ספקים במחשב... עכשיו יש רק בעיה אחת, פעם שעברה ששאלתי (לפני חצי שנה בערך) הביאו מין ציור כזה של ההזת חוטים וזה היה ממש מפחיד וגם אף אחד לא הסביר לי... אז וויתרתי, עכשיו אני שוב צריך... יש אפשרות לעשות חיבור שתי ספקים ללוח אם אחד בלי לשנות את כל סיווך החוטים בצורה מסובכת ומורכבת בצורה בלתי רגילה? ??? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-