עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofirr,

היי, ברצוני לדעת איך המוצר הנ"ל AKASA Cold Bit NB1 Notebook Cooler המחיר המלא 85 ש"ח, אך כרגע הוא במבצע ב42 ש"ח. (חיפוש קצרצר באיביי מראה מחירים יקרים הרבה יותר לאותו דגם, הייתכן?) צבע שחור כולל 2 חיבורי USB 2.0 כולל 2 מאווררי 70mm sleeve bearing גודל Dimension 350 x 305 X 45 mm חשמל Power USB interface דף המוצר ברשת אייבורי: NB1 notebook cooler עמוד המבצע בפייסבוק: Ivory - ׳׳™׳™׳‘׳•׳¨׳™ - ׳§׳•׳₪׳•׳Ÿ ׳œ׳•׳”׳˜ | Facebook

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לילה מצוין לכולם בזמני הפנוי חשבתי לעצמי על שילוב של קירור למעבד S.775 (אני יודע שזה לא דבר חדש קירור של מעבד על כ.מסך!) לחברו בקידוחים שבכרטיס מסך האם מישו ניסה את זה?

3. Started by eranx,

יש לי מאורר על המעבד. והוא רועש. עד מאוד. ונשבר לי הז*ן מהרעש, אז אני הולך בשמחה ובששון לקנות לי מאורר חדש. : הייתי רוצה לדעת אם המאורר הזה, Zalman CNPS7000B-AlCu Cooler for PIV/AMD, יתאים לי ללוח אם, שאני לא אצטרך לחתוך פה ושם. ברשותי מעבד ברטון 2500+ מעבד ABIT NF7-S2 והאם יש המלצות למאורר טוב יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  4. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4011 הנה הדגם המדובר אחרי דיון קודם שהיה לי.וכן זו חנות בארץ...אני יודע.אבל אין להם אותו במלאי !!!!!! וכל פעם הם אומרים לי על מישלוח בדרך.שלא יבינו אותי לא נכון אין לי טענות אליהם זו חנות נהדרת ואני לא בא להכפיש פה אותם. אני מבקש לדעת אם יש את המאוורר הזה בחנות אחרת בארץ.תודה.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by jioht games,

לי אין מספיק ידע במחשבים כדי לדעת כול מיני דברים מי שיכול שיכתוב בתגובות מה כדי להחליף במחשב שהיה יותר זול או עם כדי לבנות ולעשות אוברקלוקינג בשביל המחשב שאני יבנה או עם כדי בכלל לעשות את זה אני מוכן להוסיף על המחשב עצמו 1000 שח ובשביל האוברקלוקינג עוד 2000 שח לי נראה שכדי כבר לקנות\לבנות מחשב יותר טוב מצורף המפרט של המחשב שלי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Proteous,

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by captaincaveman,

היי, אז אחרי מעבר דירה החלטתי לנקות קצת את המחשב, פתחתי את המארז וגיליתי שחלק מהצינורות נמעכו. זה לא קורה בחלקים ישרים של הצינור, אלא רק בכפופים. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה משפיע מאוד לרעה על זרימת המים במערכת... תודה!

8. Started by G-BOY10,

הנה תמונה מתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שלי (Asus P4T-E) יש לי מעבד של Intel 2.0 GHz 512K Cache האם טמפ' כזאת לא גבוהה מדי?? יש לי את המאוורר CPU הרגילה של INTEL ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה מקדימה שדוחף אוויר ואחד באמצע בצד האחורי 80 מ"מ שמוציא אוויר בבקשה תגיבו תודה!!!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  9. >>המפרט בחתימה<< טוב בנתיים הגעתי לOC של 2.76 במנוחה אצלי זה 35מעלות ובמאמץ 50-55 על המעבד יש את הקירור Freezer 64Pro ואם משכה MX-2 כרגע אין תוספת מתחים למעבד,רק לזיכרון 2.3 מהירות BUS זה 240 HT אצלי ב X3 .אני רוצה למשוך עוד את הכרטיס.כי אני רואה בבנצ'מרקים ואני גם מרגיש שיש איזה הגבלה מצד המעבד.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by arikbaron,

שלום! ברצוני לשדרג את המחשב וגם את הקירור למעבד. הקירור הזה תופס מקום רב. השאלה אם יכנס למארז coolermaster haf -x לפי הנתונים הוא אמור אך האם זה גם תלוי בשאר הרכיבים?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by Jack_g,

יש לי גוף קירור והווסת המאוורר נשרף ניתן להרכיב על הגוף קירור הזה מאורר 80מ"מ נגיד SF2 ואם לא אז איזה 70מ"מ את ממליצים שיעשה עבודה טובה ויתאים לווסת של ה V7+ ?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

היי שלום כרגע אני משתמש בקירור סטוק, ובתקופה החמה הזאת אני רואה שהוא לא ממש מספיק. כל פעם שאני משחק באיזה משחק כבד קופצת לי התוכנת ניטור ואומרת לי שהמעבד חורג מגבולות הטמפ' הנורמטיביות. -המחשב לא ב-OC . אני מעוניין בקירור שיתן תמורה מלאה למחיר שלו, והכי חשוב שלא ירעיש !!! אני מחפש משהו לא מרעיש שעושה את העבודה. (אם אפשר שיבוא עם משחה טרמית לא ג'נרית זה יהיה מצויין. ;D ) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by Fir3DragoN,

אז ככה זה המפרט שלי: Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V ניסיתי להעלות מתח ל 1.4 ואז להעלות את התדר ל3.2 אבל אני נכנס למשחק לבדיקה אחרי 2 דקות משחק המחשב קורס.

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  14. מארז פתוח: 28 מעלות מנוחה, 33 מאמץ. מארז סגור: 33 מעלות במנוחה, 37 במאמץ. יש הבדל של 5 מעלות בין מאמץ למנוחה בשני המקרים. יש הבדל של 5 מעלות בין מארז סגור לפתוח, יש לי עוד 3 מקומות בדלת של המארז שאני יכול להוסיף להם מאווררים אחד בידיוק מעל הביג טייפון אני מקווה שזה יעזור. השאלה שלי בקשר למדידה של החום עצמו ברצוני לדעת אם אני מבצע את המדידה כראוי. המארז הגיע עם חוט שהוא מדחום כזה הדבקתי אותו עם מדבקה על הברזל שנמצא שיושב על גוף הקירור שהכי קרוב למעבד. ככה זה בסדר או שיש אפשרות לשים את המדחום במקום אחר יותר קרוב למעבד? אולי צריך לשים אותו איכשהו על הסינק של הגוף קירור ולא על הברזל שמעליו? המעלות שהוא מראה לי הם מעלות חיצוניות, זאת אומרת שהמעלות האמיתיות של המעבד הם פ…

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by 14renegade,

שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  16. תמונה ראשונית של דלת המארז עומדת ביבוש ! מחר תקבלו תמונה של זה משופץ באיכות יותר טובה ולאחר מריחת משכה שעושה סדקים + + שאר המארז + סידור האיוורור במארז שלי ... בנתיים זה מה שצילמתי .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ניסיון-200281619397-case%20door.JPG תתחשבו בזה שזה הראשון שלי !!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by Discreet,

זה המפרט זה הטמפרטורה זה נורמאלי 85 מעלות במנוחה? נגעתי בקטודות וכמעט קיבלתי כבייה זה פשוט רותח

• 6 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לשים גוף קירור קטן לזיכרונות של הכרטיס מסך בשביל ביצוע OC, עכשיו ראיתי במדריך שיש באתר שהוא הדביק איך שהוא את הגוף לזיכרונות של הכרטיס... איך הוא הדביק אותם? יש דבק מיוחד זה משחה טרמית ביחד עם דבק שיכול להדביק? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Armageddon26,

יש לי 8800GT עם הקירור STOCK. אני רוצה קירור שיוריד אותו לפחות ב 15-20 מעלות. תודה למגיבים!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by Static,

המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by doldol360,

כותרת^ אפשרי? עד כמה? כי המעבד הזה גם ככה חם מאוד

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לקירור לE4300 הגיע הזמן כבר לOC התקציב 200-250 ש"ח. חשבתי ללכת על הTUNIQ אבל אני כנראה יוותר עליו כי הוא כבד מאוד ויכול לגרום נזק ללוח. גם ככה אני לא מתכוון להוציא למעבד את ה"מיץ".

• 6 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by y10,

שלום אני מחפש משהו שיתאם לי בין חיבור של מאוורר ללוח אם לחיבור הרגיל הזה דרך הספק שמחברים מאווררים ודיסק קשיח וכ'ו כיאלו אני צריך מתאם מחיבור לחיבור יש כזה דבר??

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Itzik208,

שלום לכם. כבר די הרבה זמן שהמחשב שלי זוחל, ואני משער שזה בגלל טמפרטורת המעבד. אמנם יש לי פרסקוט, אבל זה לא אומר שמותר לו להיות על 100 מעלות... כרגע, בשעת הכתיבה, SpeedFun מדווחת לי על 97 מעלות.. החלפתי משחה טרמית לפני כמה זמן, וזה לא עזר. (דרך אגב, המדריך פה באתר למריחת המשחה - ממש לא נכון. אמנם אני עשיתי כמוהו, אבל עכשיו הסתכלתי באתר של Arcatic עצמם, ושם הם כותבים שיטה אחרת לגמרי איך למרוח את המשחה. חבל שלא בדקתי את זה אז..) בכל אופן, כשהחלפתי את המשחה, שמתי לב שאחת מהקליפסים שמחזיקים את מאורר-המעבד שלי במקום, שבור. (צירפתי תמונה, כדי להבהיר למה אני קורא 'קליפסים'. כמובן, התמונה אינה מהמחשב שלי, ולכן שם זה לא שבור. שאלותי: א. האם יכול להיות שזה מה שגורם להתחממות המעבד? כ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by spike_staff,

שלום אנשים! יש לי מעבד Q9550 וזכרונות CORSAIR XMS2 2X2GB 1066MHZ עשיתי אוברקלוק למעבד 3.70GHZ וזכרונות על 1050 MHZ. ניכנסתי לEVEREST וראיתי את התוצאות הבאות עבור זיכרונות READ10135 WRITE 9827 COPY 8763 LATENCY 49.8 . החלתטי ללכת עוד צעד קדיה והצלחתי להגיע לתדר של 3.88GHZ במעבד ו1096MHZ בזכרונות. אבל הפעם כשנכנסתי לאוורסט הביצועים היו יותר נמוכים! READ 9672 WRITE 9253 COPY7672 LATENCY 71.2 עכשיו אני לא מבין למה עם תדרים יותר גבוהים אני מקבל ביצועים נמוכים יותר? ד"א גם ב-3D MARK אני מקבל פחות עם OC יותר גבוה. אני רוצה לציין גם שבשני המקרים בדקתי את יציבות האוברקלוק ע"י PRIME 95 גרסה25.9 במשך 12שעות כמעט. ה-TIMINGים בשני המקרים היו 5-5-5-15. לוח אם STRIKER II FORMULA.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.