עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by albert,

שלום לכולם, ניום הוצאתי את המאוורר מהספק של המחשב הישן שלי ורציתי לשים אותו במארז. קראתי כמה מדריכים איך להכין אותו והצלחתי. אבל יש בעיה אחת - אני רוצה לחבר אותו לתחתית המארז ואין לי מושג איך! אני יודע שאפשר גם מאחור ובדרך כלל יש שם כבר מקום אבל אני רוצה שהוא יהיה מול הכרטיס מסך. איך אני מחבר אותו לתחתית המארז? אני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים למטה, יש דרך אחרת? כמו להדביק עם צלוטיפ או משהו כזה? תודה לכולם מראש .

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אז ככה אחרי שסיימתי לייצב את המעבד מבחינת מתחים ובאס הייתי בטוח שהכל הסתדר,אז הרשיתי לעצמי לעלות את הזיכרונות לתדר עבודה הרגיל שלהם. עשיתי בדיקת BLEND והמחשב להפתעתי קרס באס 320 מתח 1.4625 מחלק 2.5 זיכרונות gskill 800 2sgb pk יש לציין שאחרי שלפני העלאת הזיכרונות לתדר הרגיל בדקתי יציבות של המעבד ב SMALL ועבר חלק ול השינוי שעשיתי זה החזרת הזיכרונות לתדר הרגיל שלהם מה יכולה להיות הבעייה?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  3. תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by xcalibur,

לפני שנגיע לצלעות קירור וכו', הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה, אשמח. תודה. עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by udicol,

http://www.pccasegear.com/webcontent18.htm

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by ThePinkPanther,

נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by white_rider,

Hi I have the system listed in my profile. i wanted to preform a minor OC , i wanted to push the CPU to 2.7GHz and leave it that way 24 7. i did it, the temprature is 35 idle and 48 under load i didnt change the voltage, the RAM is running at 900MHz but its same thing when it was running at 800MHz. the proplem is, i can run 3dmark06 without a crash i worked in the computer for all almost all day that way the tempruture was okey the proplem is, i dont feel the system stable . if i run everest stability test i get some errors after 2 minutes while i get no error in SP2004. i ran a game it crashed after 4 minutes with artifacts on the screen and ATI vpu recover jumped saying…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

יש לי 8800 GTX OC 2 של BFG, במנוחה 68 ובמאמץ מגיע ל 82 אני חושב שזה קצת גובה, מה אפשר לעשות? המארץ נקי מאבק יש מאוורר אחד שמכניס ושלושה שמוציאים.

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

הייתי בבאס 125 (סטוק 100) החלטתי להמשיך להעלות, כמו שידוע לכם (או שלא) אני לא מעלה מתח, נשאר במתח מקור בקיצור העלתי ל130 הכל היה טוב ויפה, העלתי ל 140.. הוינדוס לא רצה להעלות, הורדתי ל 135.. סבבה יציב משם התחלתי להעלות לאט לאט עד שהגעתי ל137 (הכי גבוה שהמעבד נשאר יציב) ב138 בPRIME95 קפץ חלון כחול ועשה ריסט החזרתי ל137 הכל יציב וזה סבבה בקיצור לעניין בגלל שהרצתי אותו על 138 והוא הראה מסך כחול ובגלל שהוא היה על באס 140 לכמה שניות (רק עשה ריסט וחזרתי לביוס) האם זה גרם נזק כלשהו למעבד, או שזה עניין שולי ולא קרה שום דבר? תודה.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by chenrp,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10146 איפה מחברים אותו?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  11. ניתן לחרוג עד 200 ש"א אם זה נחוץ. מיועד לקרר E7400. לפני כן היה Arctic Freezer 7 LP‎. ששבק חיים לאחר שנה וחצי, המאורר מסתובב על מהירות נמוכה מאוד ונראה שמשהו מפריע לסיבוב שלו. לא מדובר באבק. ניקיתי את המאוורר בצורה יסודית והוא עדיין מסתובב לאט. (500RPM). לכן, אני מבקש המלצה לגוף קירור שיחליף אותו, אין צורך במשהו יקר או גדול מאוד, מכיוון שהמחשב לא הולך לעבור אוברקלוק. (אם כן, אז ממש קטן ולא משמעותי). כמו כן, אין לי אפשרות פיזית להרכיב גוף קירור גדול מכיוון שהמארז בו המחשב נמצא הוא ה Cm Elite 341. השקט חשוב, אך אין צורך שיהיה חרישי. (משהו כמו הפריזר 7 יהיה מצויין). יהיה נחמד אם הוא יגיע עם משחה טרמית מרוחה עליו. (אם לא, אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה). החנות שממנה ארכוש היא…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by xs_106,

שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by mma02,

שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי 2 תוכנות לניטור על חום המערכת ואני מקבל נתונים מלחיצים.. 1. speed fan - תוכנה זו מציגה במסך הראשי שלה בשם Readings , את הערכים הבאים: temp1: 25c temp2: 28c temp3: 69c כמו שאתם רואים הערך של temp3: 69c. מה בדיוק הערך הזה מציין? איזה מאוורר עושה בעיות? יש מאווררים על המעבד, על ה HD, ואחד על כל המערכת. חשוב לציין שהמשחה הקרמית על המעבד התקלפה בגלל בעיה שהיתה בעבר. יש לי לוח אם של gigabyte מדגם: GA-K8N-Ultra9 עם דיסק ההתקנה שהגיע איתו. מעבד +amd 64bit 3000 socket 969 למאוורר של המעבד נשברה כנף אחת אבל נראה שהוא מסתובב מספיק מהר. פתחתי את המארז ושמתי מולו מאוורר חזק והטמפרטורה לא ירדה. רעיונות?

• 17 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Atai,

איך חותכים את הכבל הזה הוא צפוף מדי?!?! וכמה גידים בכל קבוצה?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  15. מעניין אותי לדעת לאן אפשר להגיע ב-OC לכרטיס X1950XTX. כרגע אני על סטוק: מעבד - 675 זכרון - 1044 מנוחה - 49 עבודה - 68 3DMARK06 - 8700 האם מישהו כאן יתנסה ב-OC לכרטיס וקיבל תוצאות טובות מבחינת 3DMARK06 או הבדל ניכר במשחקים?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by 221122,

מחפש עד 700 ש"ח מאוורר שיתן לי ביצועים ושקט +OC האם יש גם טבלה שנותנת את הביצועים שלהם ?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  17. מת לי המאורר של הנורת'ברידג' של הלוח אם (ABIT IC7) והלוח פשוט לא מחזיק בלעדיו, ביחוד בימי הקיץ החמים. איזה תחליפים טובים יש? ניסתי לחפש אבל נראה כאילו הפעם האחרונה שמישהו עשה ביקורות על הדברים האלו הייתה ב2001...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. המאוורר הנוכחי הוא על הפנים (מרעיש ) ואני רוצה להחליף אותו. השאלה היא כזאת אין לי מושג איזה דגם לבחור א' וב' האם יש איזושהי הגבלה בגודל האם 120MM יכנס? אני לא עושה OC אין לי בעיה של מקום במארז, כל מה שמעניין אותי הוא למצוא מאוורר שקט. נ.ב האם מדובר בהתקנה מסובכת ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by EpoXi,

שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by masteryoda91,

יש לי 285GTX OC2 כשהוא לא במאמץ 50-53 כשהוא במאמץ בCRYSIS WARHEAD ל מקסימום הכל ורזולוציה מקסימלית 1680X1050 הוא הגיע אצלי עד 84-86 גג האם אלו טמפרטורות נורמליות ?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by redead,

אני רוצה לשים גם למעבד וגם לכרטיס מסך ואין לי מושג איפה ואיך..?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אני יודע שעל הקטודה שלי (הנאון הארוך) אני לא מסוגל להסתכל ישר בעיניים כי זה מסנוור אז איך אפשר להסתכל על הקטודה העגולה שיש על המאורר ?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by E-Bear,

I have Oc'ed my X2 4200+ yesterday and reached 2700MHZ (11*246) on 1.55v and it's stable... but now comes the part I don't know about: does the HTT effect my OC? my friend told me that when I go above 250 fsb I should put the HTT on X3 instead of X4. Is it true? *In addition, I would like to know what does the HTT multiplier really mean. Thanks.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. אחרי שסיימתי עם המחשב החדש, פרקתי את המחשב הישן וגיליתי מה הרכיב המרעיש ביותר: המאוורר שבדופן. אבל אני לא מוצא מאוורר שקט שיחליף אותו: הגלסיאלטק 120 מ"מ שקניתי לחדש עושה יופי של עבודה, חשבתי לקחת אחד כזה 80 מ"מ אבל אני לא מוצא - את ה- 120 קניתי בלוג'יק, ואני בכלל לא מצליח למצוא אצלם את הקטגוריה של מאווררים ללא לדים עכשיו. כבר הכנסתי מאווררי וונטק Stealth למארז הזה, וגם הם לא רעים, אבל אותם אני כבר מזמן לא מוצא (אחרת הייתי מחליף את המאוורר לפני שנה). אז על מה אתם ממליצים? ה- CFM לא קריטי, זה מאוורר עזר בלבד. אם אפשר, עדיף מאוורר שאפשר למצוא בזיגזג, הם נמצאים ממש ליד הבית שלי, כך שאני לא צריך לנסוע רחוק ולא צריך לשלם הרבה על המשלוח. תודה.

• 11 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים