אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי בביוס אפשרות בלשונית של הOC מין PCIE משהוא שכתוב שם 100 מה זה עושה ?אם אני מעלה היה יכולת OC טובה יותר לכרטיס? ויש גם בלוח אם אפשרות לעלות מתח לצ'יפסט מה זה נותן? ומה התדר ליבה והזיכרון של 4870.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
להקליק פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351241.msg3035767#msg3035767
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כרטיס בן חצי שנה של GIGABYTE - GVNX88T512HP הכרטיס מגיע עם תוכנה של גיגהבייט שמאפשרת להעלות את המתח לכרטיס ל1.20 והתדרים שבתמונה הם המקסימום שהגעתי בבדיקת יציבות שלATITOOL עכשיו אני רוצה להעלות עוד את המתחים כי הכרטיס לא עובר גם במאמץ את ה74 מעלות יש אולי תוכנה שאפשר להעלות איתה יותר את המתח? אולי להעלות את הPCI? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך באתר על איך לחבר מסך LCD למחשב ודבר אחד לא הבנתי את השורה הזאת : "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב." מזה חיבור LPT ?
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה) הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שלי ובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500 מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקר נתחיל בעבודת הקודש!!! LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRROR נעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5 שאלה אחת עם הHR5 בא מזרק של חומר טרמי ביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 על לוח של abit is7-e יש לי על ההיטסינק המקורי של אינטל מאוורר דלתא 60 מ"מ זיכרונות של וינבונד 512 400 הרץ 3200 האצתי אותו ל 2.8 ע"י העלאת הבאס ל 234 מ 200 יחס ה מעבד זיכרון עומד על 3:2 cpu:agp:pci עומד על 7:2:1 agp/pci תדר על 66/33 ולשאלות למה להעלות מתח מעבד או מתח כלשהוא האם זה בריא למעבד להעלות לו מתח ומן הנתונים שאתם רואים האם משהוא לא בסדר שיכול לגרום בעיות נגישות (למומחים בלבד) אני מתנסה פה ושם באוברקלוק ולומד כל יום קצת ושאלה אחרונה מישהוא יודע מה אורך החיים של המדבקה ששמים בין המעבד להיטסינק? אני יודע שבמעבד 2.4 הישן שלי אחרי חצי שנה זה הפך לאבקה
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חברי רכש לא מזמן מחשב חדש השתעשענו ברעיון של oc אבל ההשקה בקירור מים שלצערינו משתנה ממעבד למעבד מאבדת את ערכה ממחשב למחשב אז פתרנו את הבעייה בקירור אולטימטיבי ברשותו של חברי היה מיני מקרר קטן עשינו חור בצד המקרר (טמפ מקרר על 10 מעלות) הוספנו מאורר 60 ממ שידחוף את האויר מן המקרר למחשב העברו את האויר בצינור מזגנים מבודד ואטמנו את המחשב לגמריי כל הניסיון שלהלן בוצע על מחשב יחסית ישן (פנטיום II) בגלל כל הסברות של הליך העיבוי וכו נתנו למחשב לרוץ מס ימים. להלן התיאורייה : קיבולת המקרר כ 15 ליטרים תכולת המחשב כ 5 ליטרים טמפ מקרר 10 מעלות הכפלת נפח הקירור ב 0.5 העלתה את יחס הקירור בהשווה לנפח ל 15 מעלות טמפ מחשב צנחה מ 50 מעלות ל 25 במאמץ!!!!!! כל הדיווח הזה הוא מאוד ראשוני אנחנ…
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
Memtest86: http://www.memtest86.com Memtest86+: http://www.memtest.org
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקיי אז אני בונה מארז, אני יודע שבדרך כלל אחד מוציא אחד מכניס מספיק אבל החלקים שמצאתי מאפשרים לי לבנות את המארז בדרך אחת, הנה ככה זה יראה בסופו של דבר http://img160.imageshack.us/img160/7739/888835ey.jpg אוקי אז ככה, בחלק התחתון של הקופסא יש 2 מלבנים אפורים, הם מייצגים 2 מגירות בכל מגירה יש 2 מאווררים של 170 מ"מ, (כן, 170) בסך הכל יוצא שיש ברצפה של המארז 4 מאווררי 170 מ"מ המאווררים זורקים את האוויר למעלה. בקומה העליונה יושב הלוח אם, על רשת, ככה שהמאווררים יזרקו את האוויר לגב של הלוח אם, והאוויר הקר יעבור דרך הרשת וימלא את החלל (אני מאוד מקווה) עוד מאוורר 170 מ"מ ישב בגג המארז, מוציא אוויר, שיוציא את האוויר החם . חשוב לציין שהמאווררים הם מאווררים רצחניים עם להבי מתכת (לא …
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גוף קירור ומאוורר בשביל ה- amd athlon xp 2000 ואני צריך לבחור בין שתי מוצרים: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler מה מקרר יותר טוב ומה עדיף מה אתם חושבים? הקישורים לשתי המוצרים: http://www.vantecusa.com/afc250.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניום הוצאתי את המאוורר מהספק של המחשב הישן שלי ורציתי לשים אותו במארז. קראתי כמה מדריכים איך להכין אותו והצלחתי. אבל יש בעיה אחת - אני רוצה לחבר אותו לתחתית המארז ואין לי מושג איך! אני יודע שאפשר גם מאחור ובדרך כלל יש שם כבר מקום אבל אני רוצה שהוא יהיה מול הכרטיס מסך. איך אני מחבר אותו לתחתית המארז? אני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים למטה, יש דרך אחרת? כמו להדביק עם צלוטיפ או משהו כזה? תודה לכולם מראש .
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לדעת מאיזה חומר הכי כדאי לקנות את הגוף קירור? כי שמתי לב שמנחושת זה הכי יקר ואני רוצה שיהיה הכי טוב שאפשר .. כסף זה לא בעייה למה המחיר של הגוף קירור הוא די נמוך. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך 8600GT לא החלפתי קירור.. אבל אני רוצה להחליף קירור ולעשות OC. הקירור: RIVATUNER: לפי מה שאתם רואים..לאיזה רמה אני אוכל להגיע עם קירור טוב..תמליצו לי על אחד.. אני משחק בהרבה משחקים ויש לי FPS נמוך מאד....אם אני אעשה OC יהיה לי שינוי משמעותי?.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קודם כל השגתי מעבד E6300 במקום הE2180. עם המעבד הקודם העבודה היומיומית הייתה על 375*9 עכשיו עם המעבד הזה ממש פתחתי ללוח ולזיכרון תצורה. הצלחתי להפעיל את המחשב על 485FSB אבל מרוב החום הוא התכבה. אני כרגע עובד על 465 והכל יציב וחלק. אבל כשאני לדוגמא מפעילORTHOS הטמפ' במקסימום עולה ל78. כאשר שהטמפ' הרגילה היא 45 בערך. השאלה שלי היא כזו... האם זה בסדר טמפ' כזו גבוהה?? אני עובד עם טוניק חדש טוניק טאוור...
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום הרכבתי Hyper 48 של Cooler master על פרסקוט 3 ג'יגה עם בורד של ASUS P4P800 , למישהו בבקשה יש מושג איך אני משנה את המהירות של המאורר, מהירות המאורר קבועה ו עומדת על RPM1400, לא משנה מה הטמפרטורה של המעבד שמגיעה לי ל60 מעלות. את המאורר בעל חיבור 4 פינים חיברתי ישירות לבורד (כניסה של 3 פינים) בBIOS אין לי אפשרות לעלות את מהירות המאורר, אני אשמח לעזרה ,כי בינתיים הטמפרטורה בתוך הראש שלי מתחרה עם הפרסקוט.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
יש לי את המערכת הבא לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד INTEL D805 קירור ZALMAN CNPS-770ALCU כרטיס מסך GIGABYTE 7660 GT 256MBPCIE מארז+ספק A-TOP X-BLADE עכשיו שאני מריץ משחק או את התוכנה 3DMark05 או 3DMark06 יש לי פריזים קטנים בתצוגה של המשחק הורדתי הדריביר החדש ביותר של NVIDIA לא עזר ואני בOC קטן ביותר 140FSB במקום 133FSB שזה OC של 5%(2801MHZ במקום 2660MHZ) למשהיו יש ראיון מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 200 ש"א אם זה נחוץ. מיועד לקרר E7400. לפני כן היה Arctic Freezer 7 LP. ששבק חיים לאחר שנה וחצי, המאורר מסתובב על מהירות נמוכה מאוד ונראה שמשהו מפריע לסיבוב שלו. לא מדובר באבק. ניקיתי את המאוורר בצורה יסודית והוא עדיין מסתובב לאט. (500RPM). לכן, אני מבקש המלצה לגוף קירור שיחליף אותו, אין צורך במשהו יקר או גדול מאוד, מכיוון שהמחשב לא הולך לעבור אוברקלוק. (אם כן, אז ממש קטן ולא משמעותי). כמו כן, אין לי אפשרות פיזית להרכיב גוף קירור גדול מכיוון שהמארז בו המחשב נמצא הוא ה Cm Elite 341. השקט חשוב, אך אין צורך שיהיה חרישי. (משהו כמו הפריזר 7 יהיה מצויין). יהיה נחמד אם הוא יגיע עם משחה טרמית מרוחה עליו. (אם לא, אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה). החנות שממנה ארכוש היא…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש את המפרט הבא: לוח אם GA-MA78GM-S2H מעבד AMD AM2 5600X2 המאורר של המעבד הגיע באריזת box עם המעבד. משום מה יש תופעה של רעש די בולט (ומפריע) ממאורר המעבד. שיניתי את ההגדרות בביוס כך שהלוח ישלוט על מהירות המאוורר, ואכן אני מרגיש שהלוח שולט במהירות אבל הרעש בכל זאת בולט (המאורר פועל "בטורים" משתנים אבל די גבוהים). התיאשתי מהמאורר וקניתי גוף קירור של thermaltake למעבד. גוף הקירור מתאים למעבדי AM2 ומוצהר על האריזה שלו שהרעש שהוא מפיק הוא 18DBA. הבעיה שגם המאוורר הזה מאוד מרעיש (ממש לא 18dbm). מה עושים? "שיחקתי" עם ההגדרות בביוס (שמתייחסות לבקרת המהירות של המאורר) ושום הגדרה לא עזרה. יש רעיונות? אולי הלוח לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום. זה מתסכל אותי. קראתי כל מה שאפשר לקרוא על OC (נראה לי). כל פעם שאני מעלה את ה-FSB אפילו בקצת, הוינדווז נתקע בעליה. מה עושים? המערכת שלי: (Q6600 (G0 Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35-DS4 rev.2.1 2X1MB OCZ 1066MHz 5-5-5-15 Gigabyte GeForec 8800GTX @ Quadro FX5600 HEC 580Watt DVD Sumsung Western Digital 160GB (2xWestern Digital 500GB (Raid 0 מה אני צריך לעשות???
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-