אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף יותר מבחינת: אפקטיביות הקירור ועוצמת רעש (במנוחה ובמאמץ). מפרט שיבוצע בו OC קטן עד בינוני. מטרתו - גיימינג. Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 Scythe Reeven ThermalTake Silent 1156 CLP0552 תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. המערכת: AMD Phenom II X4 840 3.2Ghz ASUS - M4N68T-M V2 G. Skill 8GB 1333MHz GTX 560 Ti Corsair H50 הגעתי - בשעה טובה (ואך ורק בעזרת חברי הפורום! - ועל כך תודה) למהירות שעון של 3764Mhz. לא רע. במהירות זאת (שעברה בדיקת יציבות של 8 שעות על ידי Prime95), הנתונים הם כאלה: כאשר העלתי את ה FSB ל 240 (ניסיון להמהיר עוד יותר - ויש לומר, זה רק בשביל הספורט והלימוד), המערכת קרסה (אפילו ווינדוס לא עולה). השאלה שלי היא כזאת: האם זהו המעבד שהגיע לקצה גבול היכולת, או אולי הזכרון, או אולי בכלל יש להוסיף מתח? איך יודעים מהו הגורם לאי-היציבות? וכמו תמיד - תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי לוח אם שמגיע עם תדר 2133 אך תומך עד 2933. האם שינוי ל-2666 נחשב אוברקלוק או שאוברקלוק זה רק מעל מה שרשום שבלול אם תומך? מדובר בלוח אם של asus b460m
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר להגיע לעשות OC מכובד עם לוח אם כזה? אשמח להמלצה גם לגבי איזה מעבד כדאי לקחת.. אני מעוניין לבדוק רק לגבי הלוח אם הזה. אז אם אפשר לא להציע לוחות אם אחרים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לגוף קירור איכותי ולא רועש למעבד, תחילה חשבתי ללכת על ה AC 7 xTreme לאור המלצות וביקורות שקראתי. אך לאחר שקראתי באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397030 הבנתי שהוא לא כזה מומלץ... אז האם AC 7 פריזר זו הבחירה המומלצת? ההבדלים בינהם באמת זניחים? או שמא יש קירור אחר בטווח של 100-180 שקל שעדיף ללכת עליו? אגב המעבד שלי הוא גם כן 9450 ללא oc. תודה
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לוח אם GA-X48-DQ6 מעבד E8400 עם TRUE 120 וזכרונות 1066 של GSKILL הנא תמונות מהBIOS הADVANCED TIMING CONTROLS עם כל המספרים לא היה לי את זה בלוח הקודם אין לי מושג מה זה שם ואיך זה משפיע על הOC כי לא נגעתי בזה בכלל... אני על 460FSB כרגע מכפלה של 9 ו הVCORE שלא נכנס בתמונה הוא אחד לפני 1.475 , לגבי כל השאר אני לא בטוח ... המערכת קורסת בPRIME 95 בBLEND אתם יכולים לעזור לי בבקשה לייצב? תודה *** שכחתי לציין שהטמפרטורות תקינות - מתחת ל60 מעלות ב100% האם כדאי לנסות עוד תוכנות של בדיקת מאמץ? וכרגע אני יציב על 460X9 אבל ב4.3 כבר לא יציב לי
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משהו פה לא נראה לי הגיוני http://www.siz.co.il/my.php?i=ncyntc0zmdjz.jpg אני עם קירור סטוק בלי מזגן. ובעומס הוא לא עובר את ה52-53 מעלות בשתים מן הליבות ובשאר הוא לא עובר את ה47 מעלות הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למאוורר חדש לספק כח ג'נרי של אחי... בעקבות הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371252.0 אני חושב שזה 80MM מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו למחשב שלי פנטין 3 Oc הקיצר שיניתי אותי מ 5.5x133.3 ל5.5x150 הקיצר על המעב דהזה אין חיששן אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר? אוליי יש איזו תוכנה או משהו?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני חתכתי חתיכה מקירור סטוק של AMD בגודל המתאים של הציפ' שמתי משחה טרמית אבל זה לא נדבק וכל הזמן נופל איך להדביק???
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה קירור גז? איך הוא פועל? כמה עולה? האם זה נכון שהוא גורם למחשב להיות במינוס 60 מעלות? ואם לא אז כמה מעלות הוא עושה את המחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי קירור sonic tower עם מאוורר 12CM בצד של הסוניק. איפה כדאי לשים מאוורר צדדי שיביא אוויר טרי שיעזור לקרר את המחשב?? באמצע בין העמודים heatsink של הסוניק (אני חושש שזה יהרוס למאוורר השני) או באזור הזכרונות, שיספק אוויר קר למאוורר של הסוניק?? תתיחסו רק לקירור של המעבד ולא של הזכרונות בבקשה, ותודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, טוב זו הפעם השניה שאני רושם הודעה בנושא הזה את הפוסט הראשון אני לא מוצא גם אחרי שעשיתי עליו חיפוש כנראה שלא נקלט... אז ככה: יש לי בעיה מוזרה, אף תוכנה שהתקנתי אינה מצליחה לזהות את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב, התקנתי כל תוכנה אפשרית, בעבר EVEREST היה מזהה את הטמפרטורה בלי בעיה. כבר מעל לחודשיים אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, יש לציין שבביוס אני כן רואה. לוח האם שלי אם זה משנה זה PT880. כן ענתיקה.... יש למישהו הצעות?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את המאורר הנ"ל יש לו מספר אופציות לכיוון מהירות המאורר 1. עוצמה מלאה. 2. מכני/ידני ע"י Adjustable fan speed control 3. אוטומטי ע"י טמפ' המעבד בהתקנת חישן בין המעבד לגוף הקירור עובד בטמפ' שבין 20-55 מעלות צ'. יש לי מספר שאלות לגבי חיבור החישן למעבד א. כאשר אני חיברתי את החישן למאורר, המאורר עבד בעוצמה מלאה לפחות לפי הרעש שהשמיע - מדוע המאורר עבד בעוצמה מלאה עם הנתונים על הטמפ' של המעבד מראים בין 23-30 מעלות??. ב. בדף המוצר : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/standard/a202829/a202829.asp יש אזהרה לגבי הפעלת לחץ על החישן שמחברים בין המעבד לגוף הקירור, יש לי קירור למעבד: Thermaltake Ruby Orb II - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p03…
-
- 14 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מארז Antec P182 Special Edition, וזהו מפרט המחשב המלא: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1143 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 אני שוקל להוסיף מאוורר למרכז המארז, שיימצא בתושבת בכלוב המרכזי (בו ניתן לשים גם כוננים קשיחים)…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול האיך כדאי להוסיף יותר מהירות לכרטיס של הכותרת בנתיים הוספתי 30 מגה הרץ לליבה ולזיכרון אם אפשר לא זוכר את האתר שבו שמים תמונה ורואים אותה שם אז שיביאו כי אני לא זוכר איך קוראים לה אז אני יראה לכם את מה שכתוב זה מאוד לא נורמאלי נכון אם המעב ב80 מעלות בספלינטר סיל 3 ומ300 לליבה ו500 לזכרונות בOC הגעתי ל704 לליבה ולזכרון 903 והוא ב80 מעלות במשחק
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כמה שאלות: איך אני יודע כמה אני יכול להוסיף מתח למעבד לפני שהספק לא יכול לספק יותר? איפה בBIOS נמצאות ההגדרות של החשמל למעבד וכמה אני מוסיף ומתי? קראתי את המדריך ולא הבנתי את ענין התזמונים, מה זה תזמוני המעבד 1:1 ואיפה קובעים את זה, וכמה צריכים להיות תזמוני הזיכרון-מעבד? (הוספתי תמונה של האפשרויות שיש לי בBIOS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-