עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם אני רוצה לעשות C@ למעבד שלי ואנני יודע איך לבצע אותו... אנני מתכוון להוסיף חלקים כולשיהם לקירור... בתודה מראש G.A.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. אחרי שעשיתי אוברקלוק למעבד +_ פתיחת ליבה רביעית אני מאוד מסוקרן לדעת מהן האפשרויות שעומדות לרשותי בקטגוריית Advance setting (או משו כזה)/ בקטגוריה זו פתחתי ליבה והגדרתי את המעבד כ-0 HYBRID . יש שם אופציה לבחור לכל מעבד (וירטואלי) כמה אחוזים נגיד core 0 - 2% core 1 - 2% core 2 - 2% core 3 - 2% מה ה- מינוס 2 % הזה אומר ? יש אפשרות לשחק עד ל- (-) 10 . או + 10 . *** ***כשפתחתי את הליבות האחוזים היו על (-)2% ועד היום אין לי עם זה בעיה .

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  4. תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E8400 שגם נראה טוב? כל המארז שלי מסודר פיקס, אורות, חוטים, הכל, ויש לי כרגע AC Freezer 7, הבעיה היא שהקירור הזה פ@#$נג מכוער, זה נראה כמו בלוק באופסייד :-X תקראו לי שטחי אבל השקעתי הרבה בלוק של המארז והדבר המפלצתי הזה פשוט הורס לי את כל הדיזיין אז - יש למישהו המלצות לקירור שקט, יעיל וחתיך? תקציב של 170 שקל בערך..

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום. הקבלים שמימין לסוקט מגיעים לטמפרטורות מפחידות [ממש של כוויה ביד]. אני יודע זאת כי אני משתמש כרגע במחשב ללא המארז, ונוגע בהם לעתים תכופות. אגב, כאשר המחשב במנוחה (idle), ופונקצית ה Cool 'n' quite נכנת לפעולה [ומורידה משמעותית את המתח של המעבד], גם טמפרטורת הקבלים יורדת פלאים (עד כדי כך שהייתי מגדיר אותם כ"פושרים" במצב זה). השאלה היא האם אני צריך לדאוג מטמפרטורות גבוהות שכאלה? (ללוח אם זה אין גופי קירור על אזור זה) תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by asnast,

חברה יש לי שאלה. אני רואה בכל מיני אתרים שאנשים מצליחים להגיע לגבול ה 3 גיגה למעבד. יש לי P4 2.26 אני יכול לעלות את ה FSB ל150 אולי קצת יותר וזה נותן לי 2549. אני חושב שזה קשור למתח או דברים כאלה? תתנו לי עצה אם אתם מבינים בזה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב נייד של HP בין שנתיים שמצבו רע הוא מתחמם בטירוף בזמן שיש לו פלטת קירור מתחתיו ומאוור מכוון עליו אני מבין שזה אומר שנגמר הבית זונות ואני חייב לנקות אותו אבל אם אין לי מושג איך עושים את זה ואני מפחד קצת לפגוע בו האם כדי להביא ואתו למעבדת מחשבים? או שהתהליך יחסית פשוט ושמה סתם ישחטו אותי במחיר? האם יש עוד אמצעי קירור שאני יכול לשקול?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. V1AX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1405&ID=1809#Tab1 עולה 200 ש"ח , רציתי לקנות MUGEN אבל המארז שלי קטן בשבילו מבחינת מידות WINGRS101 :-[ וספק כח אני אקנה S500-ET הבנתי שהוא מצויין ל OC , אבל הטכנאי במעבדה של KSP אמר לי שיש הרבה חזרות ל SEASONIC ושעדיף CORSAIR הבעיה שהוא ממש יקר. עוד שאלה מה ההבדל בין F12 Pro PWM 120mm Exhaust / Arctic F12 PWM 120mm Exhaust המחיר זהה 50 ש"ח ! לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ? עריכה : מצאתי עוד מאוורר מצויין http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=5668 הבנתי שיש עליו מלא המלצות ברשת וגם המפרט הטכני שלו נראה טוב והוא עולה 160 ש"ח

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by tomchook,

יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם: המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה תודה!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by So,

שלום, אני מעוניין להוסיף למארז המחשב שלי (Compucsae 6A19) מאוורר שקט בקדמת המארז. נתקלי בArctic Cooling AF12025L שלפי הנתונים שלו הוא די שקט, אבל לא מצאתי שום ביקורת על הדגם הזה. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להביע את דעתו לגבי עוצמת הרעש? ב.האם כדאי להוסיף כ-30 ש"ח ולקנות את המאוורר של Scythe מדגם SFF21E? 2. כיצד כדאי להתקין את המאוורר בקדמת המארז- כמוציא או מכניס אוויר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by TheSoupNatzi,

1.איזה תוכנות בודקות את הטמפ' של הכ.מסך? (כן, אני יודע שצריך ליהיות חיישן...) 2.יש לי את GF 2 Ti 64 DDR chaintech , ניסיתי לעשות אפדייט לדרייברים (הורדתי את החדשים מהאתר של אנוידיאה) ואחרי הריסטרט שעשיתי, המחשב לא רצה לעלות! הוא נתקע בשלב שהוא אומר "ברוך הבא" או משהו כזה אם אני לא טועה... זה הפסיק רק אחרי שנכנסתי לסייף מוד והסרתי את הדרייברים 3.התקנתי את 3d mark 2001 וכשאני אומר לה להתחיל את הבדיקה, המחשב עושה ריסטרט! למה?? אני אשמח לפתרונות... ד.א. חשוב לציין שמדובר על פנטיום 2 400

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. למאוורר יש חיבור כזה שחור קטן עם שלושה חורים קטנים והמאווררים שיש לי כבר במחשב מחוברים ללבן כזה עם 4 עמודים כאלה גדולים HELPPPPPPPPP מה סתם חיכיתי לזה 4 שבועות והלך הכסף?!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם אני צריך עזרה בלייצב E6600 (סטוק 2.4) ב3.58. לא משנה כמה מתח אני מוסיף הוא לא מצליח לעבור שעה של OCCT הטמפרטורה לא עולה על 60 לפי Real Temp כרגע הנתונים הם: http://tinypic.com/r/2923612/4 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. לשם השוואה, טמפ' המעבד היא 36 מעלות. שתי המדידות נעשו בIDLE. אחרי משחק (ג'וסד2) המעבד עלה ל50 מעלות והכרטיס ל95!! צריך לרענן משחה? אולי להחליף בכלל את הקירור של כרטיס המסך?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום לכם, רציתי לשאול, אם אני על FSB של 500mhz, האם זה אומר שגם צריך לשנות את התדר של הכרטיס מסך, או שלעולם משאירים אותו על 100? תודה.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  16. אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by climax,

שלום יש לי כרטיס geforce6800gt agp8x עכשיו אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אני צריך קירור בשביל אוברקלוק לכרטיס מסך??

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Kriz,

נו טוף.. התחדשתי באחד מבית GIGABYTE (מסתבר שזה היחידי שאפשר להשיג כרגע בארץ).. ככה הוא נראה לפני : וככה אחרי: איזה 10 דקות "רבתי" עם הלוחית העליונה.. בדיעבד התברר שהיא מודבקת לגוף קרור התחתון.. (שברתי תאצבעות ועקמתי את כל הלוחית אבל האחרונה נחלה תבוסה לבסוף ) למספרים : מ600 לליבה אני יושב על 720 והזכרונות מ900 ל1020.. SHADERS ב1782 כרגע.. למספרים המעניינים ביותר... 9100 על סטוק ב3DMARK06 ואותו מספר +- על המהירויות החדשות (מה שמביא אותי לחשוב שהדריברים : 169.04 מעפנים?!) אגב , אותה מערכת על 88GTS320 הניבה 9600נק' מה שמחזק את טענתי בקשר לבעיות תאימות עם הדרייברים.. מבחינת מעלות.. 50 במנוחה (על קרור סטוק זה היה באזור ה60) ובערך 70 במאמץ.. (עם הלוחית המוסרת + מא…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך כמו שרשמתי בכותרת-7900GT ןבמשחקים אחרי כמה דקותש משחק הוא מתחיל לעשות לי עיוותים בגראפיקה ודברים מוזרים למשל כמו בדוגמא פה http://img158.imageshack.us/my.php?image=untitledno1.jpg זה בעיה של התחממות? כי יש לי רק מאוורר אחד של 120 במארז,אם אני אוסיף עוד אחד הבעיה תיפטר?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  20. השאלה ב"נושא".

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by qpalzm,

האם ניתן לנעול את הUSB על המהירות המקורית, בדומה לAGP/PCI? מסתבר שעל באס גבוה מדי המודם מקפיץ לי מסכים כחולים.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by shy30h,

הי אנשים איזה heat sink כדאי לי לקנות בשביל לוח אם gigabyte ga-p35-ds4 (תושבת 775) ומעבד אינטל q6600 GO למטרת overclocking בתקציב של עד 350 ש"ח גג?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. מעוניין לבנות מארז אבל התקציב לוחץ לכן מעוניין לקנות 3 של 120 מ""מ ב20 ש"ח מKSP מישהו קנה אותם ויש לו הערכה: 1) על מידת הרעש שלהם 2) ספיקת האוויר 3) סל"ד תודה מראש למגיבים!!!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  25. חשבתי לקנות אותו יש לי מעבד AMD 2000 ואני לא יודע מה לקנות חשבתי או את זה או את ה slk 600 עם מאוורר למארז של vantec tornado שמעתי שהם שילוב פצצה מה ההבדל בין ה slk 600 ל 800?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים