אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
עכשיו בדקתי ב-TAT עומס 100% על ליבה 1, והטמפרטורה קפצה ל-71 מעלות לאותה ליבה, אבל לא כתוב טמפרטורה של המעבד ומשום מה המעבד שלי מזוהה כ-Pentium M ??? וכאשר המעבד לא בעומס בכלל, הטמפרטורה על 66-65 מעלות... המערכת שלי היא- 6600Q NO OC Stock cooling Gigabyte P35-DS3 Gigabyte Triton בדקתי עכשיו בביוס, והטמפרטורה היא 42 מעלות לכל המעבד (מנוחה כמובן), איך דבר כזה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מעבד E6600, לוח אם GA-965p-DS3 וספק כוח lebrity 400 כאשר רציתי להתחיל להתקין את המחשב נכנסתי ל- bios וראיתי את הנתונים הבאים: cpu temp 47C system temp 37C הקרור זה המאוור המקורי שבא עם המעבד ויש עוד 2 מאוורים אחד מכניס ואחד מוציא אוויר מהמארז. עכשיו הנתונים האלה כמובן כאשר המעבד אפילו לא מתחיל את המאמץ.. רגיעה מוחלטת. יש לציין שלא אני הרכבתי את המחשב אלה הרכיבו לי בחנות. האם אני צריך להיות מוטרד מהטמפרטורה הנ"ל ויש צורך לגשת אליהם שוב ולעשות עם זה משהו או שככה זה אמור להיות וזה סטנדרטי? המון תודה מראש על העזרה!!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כמה שאלות: איך אני יודע כמה אני יכול להוסיף מתח למעבד לפני שהספק לא יכול לספק יותר? איפה בBIOS נמצאות ההגדרות של החשמל למעבד וכמה אני מוסיף ומתי? קראתי את המדריך ולא הבנתי את ענין התזמונים, מה זה תזמוני המעבד 1:1 ואיפה קובעים את זה, וכמה צריכים להיות תזמוני הזיכרון-מעבד? (הוספתי תמונה של האפשרויות שיש לי בBIOS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
המחשב החדש של אחותי הגיע ואני אתקין אותו מחר, בחנתי עכשיו את כל החלקים רק כדי לראות שהכל בסדר וראיתי שהמאוורר המקורי של אינטל מגיע עם פד תרמי עליו. השאלה שלי היא אם לפני ההתקנה יש דרך להוריד אותו לגמרי בלי להשאיר שאריות או שריטות על הגוף קירור? בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה כבר אחרי ההתקנה ומעט שימוש, ונשארו שאריות על הגוף בסוף התהליך. אני פשוט מאוד מעדיף להשתמש במשחה ולא בפד כי מאוד יתכן שבעתיד יוחלף הקירור.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד יהיה Intel i5 3570K. האם Scythe Mugen 3 מספיק לקרר את המעבד כמו שצריך? האם הוא שקט? האם כדאי לקנות עוד מאוורר אחורי בנוסף? אם כן איזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
משהו פה לא נראה לי הגיוני http://www.siz.co.il/my.php?i=ncyntc0zmdjz.jpg אני עם קירור סטוק בלי מזגן. ובעומס הוא לא עובר את ה52-53 מעלות בשתים מן הליבות ובשאר הוא לא עובר את ה47 מעלות הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 @2.4 זכרון geil 256 ddr 333 זכרון טרה בייט שלא נידה מצרות מאיפה החברה הזות 256 מגה ddr 333 לוח אם של asus p4533-e כרטיס מסך geforce 4 mx se 64 sdrm האם כדי לעשות oc והאם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים ואיך בכלל עושים את זה ? בתודה עמית
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775 (יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי ) היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח???? ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ???? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהחלטה הזאת. הכוונה היא לדחוף אותו באוברקלוק הכי גבוה שאפשר.. הוא ילך עם זכרונות XMS3500 של קורסאיר, לוח Abit IC-7 / P4C800 dlx וקירור מים כלשהוא. התקציב לא מגביל אותי מלקחת את ה2.8, אבל כמובן שאני לא אתנגד לחסוך 400 ש"ח. אני מניח שהמקסימום FSB שאני אוכל להגיע עם כל אחד יהיה סביבות 265 עם ה2.8 (סה"כ 3710Mhz) וסביבות 280 עם ה2.6 (3640). לא נראה לי ש - 70Mhz שווים השקעה של עוד 400 ש"ח, אבל יכול להיות שאני די רחוק בהערכות שלי. כמובן שהבחירה נוגעת גם לעניין הזיכרון - 4:5 עם ה2.8 שווה ל 212MHz לזיכרונות, די קרוב לPC3500 שתיכננתי עליו. 4:5 עם ה2.6 יהיה שווה כבר ל 224, שזה כבר יותר מתאים לPC3700 עם הנמכת תיזמונים קטנה. הבעיה שלא הצלחתי למצוא 3700 שממש מצא חן בעיני…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי , אני בדילמה , יש לי AMD 3200 939 וכרטיס 6600GT (שכבר כתבתי עליו בשירשור אחר). על הכרטיס יש קירור arctic cooler וכל שאר המחשב בתצורת stock. זיכרון 1GB של קינגסטון , כל זה במארז רגיל של 290 שקל :-) אני מעוניין לעשות OC למחשב ויש לי 2 אפשרויות : 1. קניית מארז גדול יותר (ה armor jr נראה לי מדליק) והתקנת bigwater למעבד (או ה 745...) 2. התקנת typhoon למעבד . החלפת מארז לגדול יותר תורמת גם לקירור , נכון ? מה התחזוקה הנדרשת בכל מערכת (בקרת מיים פעם בחודש ? ניקוי אבק כל שבועיים ? ) ומה יותר כדי / עדיף ? תודה רבה על העזרה .
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי אז אני בונה מארז, אני יודע שבדרך כלל אחד מוציא אחד מכניס מספיק אבל החלקים שמצאתי מאפשרים לי לבנות את המארז בדרך אחת, הנה ככה זה יראה בסופו של דבר http://img160.imageshack.us/img160/7739/888835ey.jpg אוקי אז ככה, בחלק התחתון של הקופסא יש 2 מלבנים אפורים, הם מייצגים 2 מגירות בכל מגירה יש 2 מאווררים של 170 מ"מ, (כן, 170) בסך הכל יוצא שיש ברצפה של המארז 4 מאווררי 170 מ"מ המאווררים זורקים את האוויר למעלה. בקומה העליונה יושב הלוח אם, על רשת, ככה שהמאווררים יזרקו את האוויר לגב של הלוח אם, והאוויר הקר יעבור דרך הרשת וימלא את החלל (אני מאוד מקווה) עוד מאוורר 170 מ"מ ישב בגג המארז, מוציא אוויר, שיוציא את האוויר החם . חשוב לציין שהמאווררים הם מאווררים רצחניים עם להבי מתכת (לא …
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תודה לכל עוזר
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור שקט וטוב למעבד שלי, לצערי קירור מים הוא יקר מאוד (אלא אם אני הולך על אחד זול של 500 שקל - שהרוב אומרים שהוא לא שווה), אז איזה קירור הכי טוב, קראתי פה הרבה על הזלמן אבל הוא כבר ישן לא? לא עדיף משהו חדש יותר? משהו של HEATPIPE? אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21. מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג. גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0 שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק! מה עושים מפה?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עשיתי OC למערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 5000+ Asus M2A-VM Transcend 2GB DDR2 667 5-5-5-15 השינוי היה תוספת מתח לזיכרון 1.8+ והמתח למעבד הוא 1.45@1.3 שינוי מהירות הבאס 225@200 התוצאה היא 2.6GHz@2.95GHz. הכל עובד יציב, אבל המעבד חם מידי כ- 62 מעלות במאמץ (קירור סטוק). מה אני יכול לשנות כדי להוריד את מעלות המעבד (ניסיתי להוריד מתח למעבד, אבל אז המחשב קורס)?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שהמציאות מצריכה אמצעים קיצוניים אז פשוט זורמים עם זה :... כן כן אחזתי במאוורר השכבתי אותו על השולחן והנחתי את הנייד ישר עליו אפשר לראות ב LOAD של עבודה רגילה בלי מאוורר מגיע לטמפ של 65 מעלות ועם המאוורר זה יורד ל 54 מעלות באותו העומס ולגבי LOAD כבד על הנייד הפעלתי את המשחק GRID 2 בלי המאוורר המעבד הגיע ל 95 מעלות כמו שאפשר לראות ב REALTEMP והכרטיס מסך הגיע ל 91 מעלות כמובן שאי אפשר לשחק כלום שמתי אזעקה ברגע שהטמפ עולה ל 92 מעלות עם המאורר המעבד הגיע ל 75 מעלות במקסימום והכרטיס מסך הגיע לסביבות 70 מעלות לסיכום איפה שזה חשוב באמת זתומרת במשחקים המאוורר מוריד כמעט 20 מעלות שלמות למעבד ומעל 20 מעלות לכרטיס מסך עכשיו אני ממש מעוניין קצת לשפר את הסיטואציה הזאת ולמ…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין לי את השורה הזאת ראיתי שלאחרים מופיעה אופציה להראות את הטמפרטורה משום מה לא מופיע לי הפרמטר הזה צריכה להיות שם שורה או כמה שורות של GPU TEMP
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני מעוניין בקירור מים ממש טוב וחזק, עכשיו לא איכפת לי אם זה ערכה קנויה ומוכנה!! או ערכה בחלקים שאני יבנה!! אני רוצה שזה יתן לי תוצאה כמה שיותר אפקטיבית!!! צריך המלצה על מערכת קירור!! וגם הסבר מה חשוב ומה פחות חשוב במערכת קירור מים!!
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-