אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…
-
- 13 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
עשיתי OC אוטומטי בעזרת התוכנה שבאה עם הכרטיס. היא הגיעה ל621mhz בליבה ו786mhz בזיכרונות. (התדרים בסטוק הם 595mhz לליבה ו690 לזיכרון). לאחר מכן עשיתי את אפשרות Find Max Core בATi Tool (לאחר שהחזרתי את התדרים למקוריים בתוכנת הכרטיס), והוא התייצב יפה עד 624.38mhz (ליבה). לאחר בדיקת התלת מימד הוא בדק יציבות והכל היה בסדר, אך כמה שניות אחר כך אני מניח שהוא ניסה להעלות את התדר המסך הפך לשחור ואני ישר לחצתי על כפתור הריסט. רגע לפני כן הטמפ' היו: 57 לכרטיס, כ36 למעבד, כ45 מעלות בלוח אם (לא נעשה OC פרט לכרטיס). לא היה שום ריח שרוף ולא ריח. עכשיו המחשב נדלק לכשתי שניות ואז נכבה, ושוב מדליק את עצמו וכך הלאה בלופים, כאילו הוא עושה ריסט לעצמו. מה הבעיה?? איך אפשר לפתור אותה? :'(
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טמפ' המעבד עומדת על 67+ במצב לא מאומץ יש לי את המחשב (ATHLON XP 1800 PALOMINO) כבר 4 וחצי שנים. מה אתם אומרים? שווה להחליף את הHEATSINK? כי את המאוורר החלפתי למקורי של AMD מחבר שלי
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
רכשתי היום לוח ASUS ומעבד 531 3000-800-1024 ( פנטיום 4 ) הדלקתי את המחשב והוא אראה לי טמפרטורה שבין 40-50 מעלות ... זה תקין ? תודה .. נ.ב. יש הבדל בין לוח ASUS ל ECS חחח זה באמת לוח טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הגיע הזמן! המערכת מוכנה ורצה! הכל כלל הכל! אני מוכן סוף סוף ל OC! אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי לOC והוצאת הביצועים המקסימליים שאני יכול להוציא מהמערכת אף פעם לא עשיתי OC למערכת בעלת אינטל היה לי עד עכשיו AMD... אז אני לא ממש בקיא בזה.
-
- 64 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אף אחד לא עוזר לי :'( המפרט שלי בצד.. תעזרו לי בבקשה להתחיל לעשות OC למחשב.. מה צריך לשנות בביוס לפני שמתחילים לעלות את הבאס? (כל האופציות שמבטלות את הורדת המכפלה, ואלה שנועלות את הPCI-E, תעזרו לי בבקשה, משם אני כבר אצליח להסתדר..) והאם זה משנה איזה גירסת ביוס יש לי? (כרגע יש לי F4)
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3גה"צ. אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק לארקטיק קולינג אולטרה טי.סי 4, משחה טרמית שמתי ארטיק סילבר 5, והוספתי מאווררים במארז. זה אפשרי שהטמפ' של המעבד ירדה מ55 ל23?! (זו הטמפ' שרשומה בצג שקניתי של סאנבים מנעה מחשבים,האחד שעולה 200. תודה על העזרה..
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אחרי הרה זמן וציפייה והמון שנים עם הקרור סטוק המקורי שיש לי על המעבד (pentium 4 2.8 socket 478) החלפתי אותו וקניתי מלוגיק פי סי ב250 שקל את הנינג'ה פלוס 6 של חברת scythe ולמי שלא יודע על מה מדובר:http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9354 התקנתי את המאוורר והכל ומרחתי משחה טרמית מעולה והשיפור הוא רק ב3 מעלות במנוחה ואולי 7 במאמץ!!!! למה לעזאזל זה ככה?! אני מרגיש שזרקתי 250 שקל לפח!! במנוחה המעבד עובד על 44 מעלות עם הנינג'ה?!? איך!?!? סליחה על החפירה ותודה מראש לעונים
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החום של המעבד 60-70 מעלות . זה תקין ? ואם לא על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? נ.ב. המחשב עובד רגיל בלי בעיות ( מחשב של חבר ) . גוף קירור אינטל מקורי BOX . 2500 RPM כרגע : MotherBoard 27 CPU 66
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי E6300 לוח אם 945P-S3 זיכרון TWINMOS 512*2 DC כרטיס מסך 1650XT רכשתי fsp 350gln ובירצוני לעשות OC למעבד אך הVOLTAGE של הזיכרון עומד על AUTO וכשאני מעלה FSB אז המתח של הזיכרון עולה אוטו' מ 1.84V~ ל2.14V~ תעזרו בבקשה לעשות OC לא רציני...
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטל S775 3.0 ואני מחפש משהו שיקרר אותו טוב, כרגע הוא על 45 מעלות בלי מאמץ, ואני חושב שניתן לעשות משהו בנידון. כרגע הוא מתקרר ע"י המערכת המקורית של אינטל...וברצוני לשנות זאת. מה עליי לרכוש בשביל לשפר את הטמפ' שלו? יש לי כ150 שקל. כמו כן, איך עליי לסדר את החוטים במארז שיתנו לי זרימת אויר טובה? תודה... דניאל
-
- 7 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג, השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל) בתודה מראש, רועי.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 סוקט 754. קיבלתי כבר את ה- E6600 (הוא יושב כאן בקופסא לידי ). אני רוצה להריץ הרבה במנצ'מרקים כדי לבדוק את ההבדל בין המעבדים (ברור לי שיהיה הבדל ענק...). אני מחפש כאלה שנותנים תוצאות "בעולם האמיתי" כמה שניות ב- WINRAR או קידוד וידאו בתוכנות שונות Superpie וכו'... תודה. (אני מבטיח לפרסם תוצאות !!) HF
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם כן האם הוא מסובך להרכבה והאם הוא צריך מקל שיתמוך בו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה אני קונה לוח abit ab9 עם מעבד 6300 c2d אני גם לא מתכוון לעשות oc אבל לדעתי צריך קירור יותר טוב מהסטוק של אינטל אז רציתי קירור דיי טוב ופשוט להתקנה והכי חשוב שקט ואין תקציב +++שלא יהיה אחד מאלו ששוקל טון+++ חשבתי כבר על אלו אבל אני לא בטוח: ac freezer 7 zalman cnps9700 led Zalman CNPS9500 AT 92mm Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775, תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום שהם יחסית מתחממים ולכן הם ייחסמו אותי בOC. האם זה נכון? איני יודע עדיין את הדגם המדוייק אבל מדובר בשתי גי'גה במהירות 800
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי רעש של סירנה במחשב וה CPU הוא מסתובב ב 60-80 אחוז.... וכשאני מכבה את הדפדפף שלי[לפי דעתי מקור הבעיה] אז הרעש מפסיק... וגם כשאני משחק בבאטל פילד 2142 [וכניראה זה מקור הבעייה] אז יש תרעש הזה וכשאני יוצא הרעש מפסיק תעזרו לי תודה מראש....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שיחס 1:1 הוא הכי טוב כי אז אף אחד לא צריך לחכות לשני זאת אומרת שעדיף לי להעלות את הFSB רק עד 400 בשביל יחס 1:1 מאשר שיהיה לי FSB 550 אבל יחס שונה? *מתכנן OC למערכת C2D עם זיכרונות במהירות 800
-
- 1 תגובה
- 381 צפיות
-
-
השגתי מאורר כמו שאתם רואים בתמונה עוד אחד, המאורר שיש בתמונה מוציא אוויר החוצה , לאיזה כיוון כדי לשים את השני שאני רוצה לשים בסלוט לידו ? האדום זה הכרטיס מסך .. האם כדאי פנימה שיאורר גם את הכרטיס מסך ויוריד קצת את הטמפ' שלו ?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עשיתי OC לכרטיס מסך 7900GTX OC ממש עלוב עליתי מ1640\670 ל-1772\685 את הOC אני עשיתי גם עם ATITOOL וגם דרך הדרייבר של NVIDIA ושאני עושה RESTART למחשב הכל מתאפס להגדרות יצרן, מישהו יודע למה? והאם יש דרך להמשיך את הOC הזה (ע"י הוספת מתח) כי מבחינת טמפ אני מגיע מקסימום ל60, ואם כן איפוא אני עושה את זה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 גי טי ומאורר מיוחד של mv 5 silencer במנוחה הוא 58 מעלות רציתי לשאול אם מישהו עשה ל 6800 גי טי אוברקלוק ? הליבה זה 350 וזכרונות1000 כמה מישהו הגיע הכי הרבה?הכרטיס של pny ועם איזו תוכנה הכי מומלץ לבצע את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-