עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני לא מבין ממש בכל העניין אבל מישהו די עזר לי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי במפרט שלי יש לי את הטווינמוס המעאפנים שמוכרים ב KSP אז אמרו לי להוריד את המהירות ל 333 כדי שהזכרונות לא יגבילו את המעבד קיצר הורדתי ל 333 ושמתי את התזמונים על 3-3-3-8 שמתי גם את ה HTT FREQUENCY על 5X והעלתי את המתח על המעבד 1.4->1.5 הצלחתי להגיע ל 235 כלומר ל 2588 שזה יהיה יציב ויבור בדיקת SUPER PI אבל כשאני מנסה להעלות ל 240 זה פשוט לא מצליח לעבור את הבדיקה ונתקע בהתחלה הנה תמונות מ CPU -Z מהאוברקלוק המקסימלי אליו הצלחתי להדיע לפי מה שהבנתי אני אמור להמשיך עם האוברקלוק בלי בעיות עד שהזכרונות לא מגיעים ל 200 מגה הרץ אבל זה פשוט לא הולך יש לכם עצות…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  2. אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by ThePinkPanther,

נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. שלום לכולם הימים מתחממים, ושמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך עולה באש.... המאוורר מסתובב 60% מהמהירות המקסימאלית שלו, וזו ההגדרה ברירת המחדל.. איך משנים את מהירות המאוורר ? או לאוטומט? שהוא יסתובב מהר יותר כשצריך וכשלא - אז הוא ירד לבד.... יש דרך ? הקירור הוא קירור סטוק רגיל של ASUS [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by dw3939,

מחפש המלצות לפתרון קירור שקט מאוד למעבד AMD Athlon II, יושב על Socket AM3​, לא יקר (עד 100 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. לאחר שאמרו לי פה שיש לי dc בזכרונות אני רוצה לוודא שהכל בסדר עם הכרטיס מסך ושהוא לא על dc ולא על oc אתם יכולים להגיד לי איך לבדוק את זה?

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  7. מעניין אותי לדעת לאן אפשר להגיע ב-OC לכרטיס X1950XTX. כרגע אני על סטוק: מעבד - 675 זכרון - 1044 מנוחה - 49 עבודה - 68 3DMARK06 - 8700 האם מישהו כאן יתנסה ב-OC לכרטיס וקיבל תוצאות טובות מבחינת 3DMARK06 או הבדל ניכר במשחקים?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Snufkin,

חבר שלי קנה מחשב מחברת AMD. כשהרצתי את התוכנה EVEREST קיבלתי ש: +CPU Type - Amd Athlon xp 2200 +CPU Name - Amd Athlon xp 2600 איזה מחשב זה??? 2200 או 2600???

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  9. יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by idani1983,

שלום , אני מעוניין לקנות משחה טרמית ואני לא יודע איזה , מהי המשחה הטובה ביותר (אני צריך אותה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ומה החנות המומלצת לקנות בה (מבחינת מחיר אמינות וזמן משלוח) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  11. אני ועוד מישהו כל הזמן מתווכחים מה יותר טוב למעבד AMD שלי הוונטק ארופלואו או COOLERMASTER Aero 7+ מה אתם אומרים????? מה יותר טוב???

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by yehob,

יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by carock,

כותרת..

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  14. טוב אז בקשר לקירור החלטתי על הספארק 7.... תודה עוד שאלה - לכל מי שיש או שיודע אולי האם עם הספארק 7 מגיע משחה טרמית טובה? או לקנות גם את ה- Northen blue 2 ??????

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  15. הבנתי שבשביל OC טוב צריך זיכרונות 800, אם יש לי 533 ? זה ישפיע בכלל ? עם הלוח P31DS3L אני אוכל להגיע ל 2.8 ? אפשר גם אולי לעשות קצת אובר לזיכרונות אבל כל הזיכרונות יהיו VALUE פשוטים, זה משנה ? בקיצור מה שאני שואל זה האם יהיה אפקטיבי לקנות עוד ג'יגה זיכרון, להחליף את הלוח ל- P31DS3L ולהחליף את המעבד ל E2180 בידיעה שאם אני לא עושה OC המעבד מגביל אותי.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by HitmanW,

שמעו ניסיתי לעשות OC למחשב שלי (המפרט בצד) בעזרת המדריך שיש באתר. בהתחלה העלתי את הבאס מ200 ל220, הפעלתי ת'מחשב מחדש והכל עבד טוב ונכנס לWINDOWS וגם הטמפ' הייתה טובה. ואז העלתי ת'באס שוב מ220 ל240. אז אחרי הRESTART הוא לא נכנס לWINDOWS ורשם לי "BOOT FAILURE...". עשיתי ריסטרט והורדתי את המכפלה מ10 ל9. עשיתי ריסטרט והוא בכלל נתקע במסך ההפעלה... אי אפשר גם להיכנס לBIOS. אז חשבתי "טוב אז עכשיו אני אעשה ריסט לביוס...". פתחתי חוברת הוראות של לוח האם ובדף של איך עושים ריסט לביוס יש הערה למטה: ולא מצאתי בשום מקום בחוברת הפעלה איך משתמשים בCPR הזה... אז מישהו יודע איך? או האם בכלל כדאי או שעדיף פשוט לעשות ריסט לביוס? תודה לעוזרים. עריכה: אחרי כמה ריסטרטים המחשב עבר את LOGO הכניסה…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by VooDoo3,

היי אנשים ... (לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד , כאן או בפורום גרפיקה אז החלטתי בסוף כאן .) אתם בטח מכירים את המדריכים להפיכת GeForce ל Quadro - שנחשב לכרטיס חזק יותר : מדריך להיפכת גי'פורס לקוואדרו מילאתי אחר ההוראות וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב הכרטיס אומנם פעל , אך לא זוהה כקוואדרו - למרות שהחלפתי את כל הנגדים הרצויים , דבר שלקח לי למעלה משעה . עוד דבר מרגיז שקרה כתוצאה מהשינוי הוא הבהוב כחול של המסך ברגע של חידוש תצוגה או החלפה בין רזולוציות . לחבר שלי (שאצלו בוצע השינוי) יש : Hercules GeForce 2 Prophet 32 MB * איך אפשר להגדיר אותו כקוואדרו , ואיך נפטרים מההבהוב המעצבן ? בתודה מראש לעוזרים , VooDoo3

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני פירסמתי במדור מפרטים את המפרט ואני מתכנן לעשות לו OC עכשיו השאלה שלי איזה קירור אני צריך למארז ולמעבד?. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤995 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤320 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ¤125 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤296 מארז: N…

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by Nom1fan,

אהלן לכולם. לאחרונה המחשב שלי חווה תופעה לא נעימה שכל כמה זמן הוא נתקע, המסך נכבה, והמחשב נשמע כאילו הוא נכנס למצב Standby. אחרי כמה שניות שומעים את המאווררים מסתובבים מהר מאוד והמסך נדלק חזרה, ושוב אחרי כמה זמן הוא נתקע וחוזר חלילה. לאחר בדיקות פיזיות של המחשב , לא הצלחתי למצוא שום מאוורר שהייתה איתו בעיה או משהו בסגנון. אז החלטתי להוריד את התוכנה Everest ולבדוק אם בכלל יש לי בעיה של התחממות או שההשערה שלי בכלל שגוייה. לפי מה שהתוכנה מורה, אני חושב שהכרטיס מסך שלי מתחמם עקב בעיה אלקטרונית (לא בעיה במאוורר), אבל אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה מספיק. אולי המומחים יוכלו לעזור לי. התוכנה מורה ככה: Motherboard: 29c CPU: 25c CPU #1 / Core #1: 35c GPU Ambient: 38c GP…

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  20. יש לי שאלה קטנה עושה כרגע OC למשחב של אחי מעבד Q6600 B3 לוח ASUS P5N-E SLI זיכרון 2X2GB G.SKILL 800MHZ HK קירור NINJA הענק הזה לפני יותר משנה שקניתי את זה בחרתי בחלקים לOC(חוץ מלוח אף כי לא היה משהו אחר במלאי) מה המתח שצריך כדי להריץ בסבבה על 3GHZ מכפלה 9 באס 333MHZ? הזיכרונות לא מגבילים אותי ואני מישתמש במחלקים תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by xbx,

משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'? תודה למי שיעזור

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by yaron2009,

שלום. המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם: MSI 945GM3-F מעבד: E2140. זיכרון: 1G 533 כרטיס מסך: MSI R4830 ספק: HEC 500W. מאחר ולוח האם ישן ותומך בעד 2G זיכרון ב 667 MHZ אני שוקל להחליף ללוח אם אחר ואז לבצע OC למעבד. הרעיון הוא לעשות מה שאפשר עם הקירור הנוכחי כי אם אני מתחיל להוציא כסף על קירור אני כבר אחליף מחשב (ואני לא ממש רוצה). השאלות שלי הן: האם אפשר וכדאי לעסות OC עם המפרט הנוכחי? ולכמה אוכל להגיע בערך? במידה ואני מחליף MB, איזה מומלץ (הכי זול שאפשר)?

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by paradoxx,

היי, לפני חצי שעה סיימתי להרכיב את המחשב החדש של שכולל מערכת קירור של מים... למרות שעשתי הכל לפי הספר נשארתי עם קצת אוויר במערכת, זה תקין? ומה שיותר מטריד אותי שבועה יחסית גדולה תקועה בדיוק בבלוק של המעבד ולא זזה משם!! מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  24. תוכן ההודעה מדבר על זה שהמחשב כבה כתוצאה מחימום יתר של המעבד. כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם שני ציפצופים העניין הוא שהמאוורר של המעבד עובד וצלעות הקירור אפילו לא חמות. יש למישהוא הסבר? תודה לוח אם: intel frostburg dg33fbc מעבד :intel core 2 dou e6550

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by windshear,

שלום, קניתי מעבד ומאורר מעבד : AMD 2800XP מאורר : SPIRE WHISPERROCK III עכשיו לא הגיע איתו שום משחה טרמית או משהו כזה אבל יש מדבקה לבנה שאמורים להסיר אם זה המשחה טרמית שאני אמור למרוח או שאני צריך לקנות משחה טרמית כדי למרוח עם הקריסטל של המעבד ? (בהוראות ההתקנה של המאורר לא רשום כלום על לשים משחה וכו' מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.