אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מי מבין שניהם ויש OC בתוכנית!!! (הדגם של זלמן זה הדגם מנחושת מלאה 7000cucu למתעניים בדגם המלא)
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ה Memory Acceleration שלי על Auto כשאני משנה את הביוס ל Turbo אז המחשב לא מגיע ל POST אפילו מה יכולה להיות הבעיה? ??? (ראו מפרט למטה) Intel Pentium IV 2.4C Asus P4P800 Geil 2x256MB 3200 DDR Golden Dragon Western Digital 120GB 8MB Buffer ATI Radeon 9700 Pro Liteon x52/x24/x52 Creative Sound Blaster 5.1 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window HEC 475W Power Supply גרסת הביוס שלי היא 1007 (עדכנתי)
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חג שמח חברים! לאחר זמן של חקירה החלטתי שאני הולך על המערכת הזאתי [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪912 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3[/td][td] 1 [/td][td] ₪489 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪115 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1361 [/td][/tr][/table] עכשיו השאלה שלי היא האם כדי להכניס מערכת קירור של מים או רגילה? לדוגמא קראתי הרבה דברים טובים על Antec Kuhler H20 920 http://www.ivory.co.il/catalog…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אהלן. הורדתי את התוכנה של Gigabyte שנקראת EasyTune5. וכשנכנסים ל- Advance Mode אני רואה שיש שם אפשרות להעלות את ה-FSB, מתח, את תדירות הזיכרון... האם התוכנה באמת מתאימה לבצע אוברקלוק? כלומר, במקום לעשות את האוברקלוק מהביוס, אפשר דרך התוכנה. עכשיו, אני רוצה לשאול לגבי הטמפרטורות של המעבד. יש סתירה בין התוכנה לביוס. הביוס אומר 48 -51 מעלות במצב עבודה רגיל (אימיול, אינטרנט, ועוד כמה תוכנות ברקע) והתוכנה EasyTune5 אומרת 43 -44 באותו מצב. איזה תוכנה יותר מהימנה? הביוס או התוכנה של Gigabyte? המעבד כמובן על קירור סטוק. האם מומלץ לעשות אוברקלוק במצב כזה?
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
www.TMS.co.il או www.ksp.co.il וכמה אמורה לעלות ההתקנה שלו הכוונה אם צריך לפרק רק את הדלת הצדדית שלו או שצריך לפרק את כל המחשב כולל את הלוח אם ולהרכיב את זה מחדש.... אם זה אפשרי שיהיה TT ( שמעתי שהם הכי טובים ) ושיהיה צלעות קירור אין לי ממש אפשרות לעלות בתקציב... ה-150 שקל לא כוללים את עלות ההתקנה תודה רבה מראש ברק. עריכה: המפרט: מעבד E6750 לוח אם: ASUS P5LD2 ספק 400W HEC
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו למחשב שלי פנטין 3 Oc הקיצר שיניתי אותי מ 5.5x133.3 ל5.5x150 הקיצר על המעב דהזה אין חיששן אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר? אוליי יש איזו תוכנה או משהו?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם וחנוכה שמח ..... מכיוון שהמאוורר בקירור של הכרטיס מסך של האחים שלי הפסיק לעבוד אני מחפש קירור טוב וזול שיעשה את העבודה. הכרטיס הוא מדם ATI RADEON 9600 XT של ספייר. תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדריך כדי לעשות OC למעבד בעברית או אנגלית... תודה
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לשני מאווררים שיהיו מחוברים למוגן 2 שלי,תקציב של 50 ש"ח לכל אחד בערך,רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים. מKSP אם אפשר. על הדרך יש לי שאלה,לא אמורה להיות בעיה לחבר את הכול בלי להוציא את המוגן והלוח מהמארז,נכון?+איפה אני יכול למצוא אזיקונים למוגן 2? נגמרו לי היציאות של המאווררים בלוח,איך אני אמור לחבר את המאוורר לספק?אני אקבל קבל שמתחבר למולקס או משהוא ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הי אנשים איזה heat sink כדאי לי לקנות בשביל לוח אם gigabyte ga-p35-ds4 (תושבת 775) ומעבד אינטל q6600 GO למטרת overclocking בתקציב של עד 350 ש"ח גג?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz תגידו, זה אומר שאני יכול לעשות לצ'יפסט OC עד 133? Memory Module(s) Memory Module 1 : M18E64S48HIG6 64MB 16x(4Mx8) SDRAM PC100-322-622 (CL3 up to 100MHz) גם לזה אני יכול לעשות OC? כדי לישר קו עם שאר הזכרונות? ולעשות אותו 133? Memory Module 2 : Transcend Information 256MB 16x(16Mx8) SDRAM PC133U-333-5…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לא מומחה ב OC ולכן העלתי את המתח למעבד והשארתי את כל הנתונים שאני לא מכיר על AUTO. מסתבר שבלוחות של GIGABYTE (שלי EP43-DS3L) ההגדרה הזו לא שקולה להגדרות ברירת מחדל אלא משתנה עם שינוי נתונים אחרים. העלאת המתח למעבד VCORE גררה בלא ידיעתי גם העלאה במתח PLL ו MCH. לא ניתן אפילו לראות בביוס את הערך האוטומטי שהלוח משתמש בו. רק לאחר התקנת תוכנת הניטור של הלוח EASYTUNE, ניתן לגלות שהמתחים עלו. מסתבר שמתח PLL של 1.7 לא בריא למערכת (E5200) ועכשיו אני מקווה שלא נגרם נזק משבועות של שימוש במתחים גבוהים מהמומלץ. חשוב לשנות את ההגדרות לערך הרצוי או להגדיר NORMAL אבל לא להשאיר על AUTO במיוחד ב OC.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הזלמן VF1000 הגיעה מחר אני הולך לקחת אותו ... הקרור יורכב על 7950GT.. מחר אחרי שאני יקח אותו אני יעשה יעלה תמונות ואחרי שיורכב עוד תמונות + טמ"פ במנוחה ובמאמץ ויעשה OC לכרטיס עדכון קטן לפני הגעת הבאת הקרור.. תמונות (טמ"פ של הכרטיס מסך במאמץ ובנוחה עם קרור סטוק) עדכון נוסף בהודעה ששלחתי למטה יהיה כי אי אפשר להוסיף יותר מ4 תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תגידו, למה core speed על 2800mhz ? לא צריך להיות על 3000mhz ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך קצת כסף ולעשות אוברקלוק קטן ובסיסי... מה אתם אומרים על החלקים האלה...?!? יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2533Mhz מאווררים סטוק... (לא נגעתי, לא הוספתי, ולא הורדתי... נראה לי שיש 1+1 (בספק, שלא נחשב... נכון?)) :-[ : כונן קשיח : קירור לכונן קשיח/מוזהב-סופר S זיכרון : ddrc-co קירור זיכרון/נחושת מעבד : jet-p4 Jet Motor CPU Cooler For P4 גריז טרמי : as-cq Aractic Silver-Ceramique Premium צ'יפסט : zmnb32j ZalmanTech®-Northbrige Hestsink Cooler נ.ב ראיתי שכתובים הנתונים של ה"טורבינה" : מהירות טורבינה: 1900-3500 סל"ד. זרימת אוויר:10.9-20.0CFM לחץ אוויר: 2.9-10.7mmH2o רעש: 23.6-37.5dBA אלו נתונים טובים?... ( לעומת סטוק של אינטל) ואני לא כול כך מבין בע…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית חדשה, מצאתי משחה GELID GC-2 שנראית ממש טובה וקראתי עליה ביקורות טובות. האם היא משחה טובה או שכדאי לקנות משהו אחר? בארץ לא מצאתי אותה אבל מצאתי ב EBAY. היא עולה 6$ + 5$ משלוח לישראל שזה בערך 42 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G) שסובל מבעיות התחממות. לא משהו שמשפיע על תפקוד שלו (אבל טמפרטורה נראתה לי בזמנו גבוה מרגיל) בגלל ארגון מחדש של החדר אני רוצה להעביר אותו למארז שוכב. מצאתי את מארז הזה http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm על פניו הוא מתאים לי: שוכב, יחסית זול והוא קטן יותר ממארז ATX (וזה טוב לי מבחינת מקום). הבעיה היא שלפי החנות הוא מיועד ל mirco ATX (אבל לפי האתר תחת structure אני מבין שאפשר לחבר גם לוח ATX רגיל). השאלות הן: 1. האם צפויה להיות לי בעיה עם החתחממות יתר בגלל צירוף של בעיות טמפרטורה קיימות ומארז קטן יותר (או בכלל בגלל אחת מהן)? 2. איך לסדר את מארוורים שם? (בפתחים הקיימים ואם יש הצעות לתופסות מעבר אשקול או…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהחלטה הזאת. הכוונה היא לדחוף אותו באוברקלוק הכי גבוה שאפשר.. הוא ילך עם זכרונות XMS3500 של קורסאיר, לוח Abit IC-7 / P4C800 dlx וקירור מים כלשהוא. התקציב לא מגביל אותי מלקחת את ה2.8, אבל כמובן שאני לא אתנגד לחסוך 400 ש"ח. אני מניח שהמקסימום FSB שאני אוכל להגיע עם כל אחד יהיה סביבות 265 עם ה2.8 (סה"כ 3710Mhz) וסביבות 280 עם ה2.6 (3640). לא נראה לי ש - 70Mhz שווים השקעה של עוד 400 ש"ח, אבל יכול להיות שאני די רחוק בהערכות שלי. כמובן שהבחירה נוגעת גם לעניין הזיכרון - 4:5 עם ה2.8 שווה ל 212MHz לזיכרונות, די קרוב לPC3500 שתיכננתי עליו. 4:5 עם ה2.6 יהיה שווה כבר ל 224, שזה כבר יותר מתאים לPC3700 עם הנמכת תיזמונים קטנה. הבעיה שלא הצלחתי למצוא 3700 שממש מצא חן בעיני…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לעשות C@ למעבד שלי ואנני יודע איך לבצע אותו... אנני מתכוון להוסיף חלקים כולשיהם לקירור... בתודה מראש G.A.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
-
שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות ספק חדש והתעניינתי בספקים הבאים Enermax 550W EG651P-VE-FM או Antec TrueControl 550W Power Supply רציתי לדעת מה יותר טוב לא אכפת לי המחיר ותגידו לי במה הספק שבחרתם יותר טוב תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין לי את השורה הזאת ראיתי שלאחרים מופיעה אופציה להראות את הטמפרטורה משום מה לא מופיע לי הפרמטר הזה צריכה להיות שם שורה או כמה שורות של GPU TEMP
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-