עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by swisaman,

היי, אני זקוק להמלצה לשני מאווררים שיהיו מחוברים למוגן 2 שלי,תקציב של 50 ש"ח לכל אחד בערך,רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים. מKSP אם אפשר. על הדרך יש לי שאלה,לא אמורה להיות בעיה לחבר את הכול בלי להוציא את המוגן והלוח מהמארז,נכון?+איפה אני יכול למצוא אזיקונים למוגן 2? נגמרו לי היציאות של המאווררים בלוח,איך אני אמור לחבר את המאוורר לספק?אני אקבל קבל שמתחבר למולקס או משהוא ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by firemebad,

האם XP-90 של Thermalright מתאים לסוקט 775 ? יש לי אותו כרגע על סוקט 939 ורציתי לדעת אם הוא יתאים אם אני מחליף מעבד לאינטל סוקט 775.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by xbx,

משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'? תודה למי שיעזור

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אוקיי זאת הרשימה , C/FAN CPU CM SPHERE SILENT L775/AM2/S754 BLACK , C/FAN CPU CM HYPER 212 P4/K8 , C/FAN CPU CM V8 LGA775/AM2+/940 , C/FAN CPU CM HYPER Z600 L775/AM2+/940 , C/FAN CM HYPER-6+ P4/K8 , C/FAN CM HYPER-TX2 LGA775 AM2/F1207 22dBA , C/FAN CM MARS SILENT K8/P4 , C/FAN CM ECLIPSE SILENT K8/P4 אין בעיה של תקציב מתוכנן OC קיצוני אחרי שאקבל זכרונות ולוח אם חדשים אממ CM זה הכי טוב שיש לחבר שלי אני מקבל את זה ממנו בהנחה ואני מעדיף לקנות ממנו אז לא משנה כמה זה עולה מה שהכי טוב ביניהם OC הכי רחוק שאפשר ד"א אולי לא להתפקשר ולקחת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME? אין לו אותו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by Dready,

משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. אני רוצה לחסוך קצת כסף ולעשות אוברקלוק קטן ובסיסי... מה אתם אומרים על החלקים האלה...?!? יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2533Mhz מאווררים סטוק... (לא נגעתי, לא הוספתי, ולא הורדתי... נראה לי שיש 1+1 (בספק, שלא נחשב... נכון?)) :-[ : כונן קשיח : קירור לכונן קשיח/מוזהב-סופר S זיכרון : ddrc-co קירור זיכרון/נחושת מעבד : jet-p4 Jet Motor CPU Cooler For P4 גריז טרמי : as-cq Aractic Silver-Ceramique Premium צ'יפסט : zmnb32j ZalmanTech®-Northbrige Hestsink Cooler נ.ב ראיתי שכתובים הנתונים של ה"טורבינה" : מהירות טורבינה: 1900-3500 סל"ד. זרימת אוויר:10.9-20.0CFM לחץ אוויר: 2.9-10.7mmH2o רעש: 23.6-37.5dBA אלו נתונים טובים?... ( לעומת סטוק של אינטל) ואני לא כול כך מבין בע…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by windshear,

שלום, קניתי מעבד ומאורר מעבד : AMD 2800XP מאורר : SPIRE WHISPERROCK III עכשיו לא הגיע איתו שום משחה טרמית או משהו כזה אבל יש מדבקה לבנה שאמורים להסיר אם זה המשחה טרמית שאני אמור למרוח או שאני צריך לקנות משחה טרמית כדי למרוח עם הקריסטל של המעבד ? (בהוראות ההתקנה של המאורר לא רשום כלום על לשים משחה וכו' מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  8. זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by yossi_s1,

מפרט: E2160 msi p35 neo ceon 2GB 800MHZ EZCOOL 450W 8400GS WD500GB STOCK COOLING אז ככה... עשיתי אובר ל3GHZ המתח כרגע הוא 1.38 ועל פניו נראה יציב, שעה מאמץ בTAT עברה בהצלחה מעלות מקס 55. הבעייה שבאוטורוס בבדיקת בלנד (לזיכרון ולמעבד) יש שגיאה, הוא מצפץ לי על שגיאה ואני לא יודע איך לפתור את זה. הזכרונות ללא OC... והמחשב קרס פעם אחת. עצות?!?!?!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  10. את המערכת הנוכחית אפשר לראות בפרופיל שלי, אבל הקירור שאני רוכשת עכשיו צריך לעלות על צרכי הקירור של המעבד הנוכחי, כי ייתכן שאחליט לשדרג למעבד "חם" יותר. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by yot,

זהו חברים. קיבלתי את המארז החדש שלי (Compucase Midi Tower Black) ואני מאוד לא מרוצה מהאוורור שלו. יש לי מאוורר 120 מ"מ מאחורה, מוציא אוויר, ויש לי מקום למאוורר 120 מ"מ ממקדימה, שיכניס אוויר כמובן. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר 120 מ"מ פשוט (Gereric?)? אל תגידו לי לחפש בחנויות אלקטרוניקה, כי אין באזור שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. למאוורר יש חיבור כזה שחור קטן עם שלושה חורים קטנים והמאווררים שיש לי כבר במחשב מחוברים ללבן כזה עם 4 עמודים כאלה גדולים HELPPPPPPPPP מה סתם חיכיתי לזה 4 שבועות והלך הכסף?!

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  13. אהלן! אני בחיים לא ביצעתי אוברקלוק ואני רוצה לנסות ויש לי כמה שאלות. קודם כל- האם שווה לי לבצע אוברקלוק למעבד Intel Celeron 1.6GHZ? במידה שזה יהיה מועיל ושווה, לכמה אפשר להגיע בלי להשתמש בקירור? (במצב הנוכחי הוא על 40 מעלות בערך) במידה ולא שווה- האם שווה לעשות על מעבד פנטיום 4 בתדר 1.6GHZ? ושוב, לכמה ניתן להגיע ללא קירור? ועכשיו כמה שאלות: 1) במידה ואחליט לבצע אוברקלוק והמעבד יתחמם יתר על המידה. הוא יכול להישרף? להנזק? או שהמחשב מתכבה ואפשר להחזיר חזרה למצב המקורי? 2) עד כמה מעלות בערך אפשר להגיע ללא קירור? מה המקסימום שאפשר? 3) כמה בערך עולה קירור אוויר והאם הוא בכלל שווה ת'כסף? זהו בינתיים, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  14. קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  15. רוצה לשנות מהירות מאוורר של 6A19 (אחורי) , לוח ga-k8ne . כיצד ?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  16. טוב, הנה קירור מים שיש לי כרגע לקנייה, ואני רוצה לדעת אם אפשר לקחת משהו יותר טוב במחיר כזה פחות או יותר יותר זה גג עוד 100$, ולשאלה שלי, כמה GHZ בערך אני יוכל לעשות עם הקירור שאתם תציעו וכמה עם מה שאני מציע, אם זה לא אפשרי לדעת, תגידו לי בבקשה. טוב, הנה המפרט + קירור המים שאני מתכנן לקנות : Intel Core 2 Extreme QX9770 Yorkfield 3.2GHz 12MB L2 Cache LGA 775 136W Quad-Core Processor - retail http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115051 1459.99$ ASUS Rampage Extreme LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131334 $389.99 SAMSUNG HD642JJ 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive (Bare Drive)…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by Swed,

קיבלתי את שני אלה. שבוע הבא אני יתקין אותם ויעדכן בתמונות. ושאלה אחת שאני עד עכשיו לא הגעתי לתשובה.. מה יותר טוב מבחינת קירור באיזה משחה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ? MX-2 Or AS 5 ? אני עד עכשיו לא מבין !?!

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  18. תשמעו אני רוצה להוסיף עוד 4 מאווררים למחשב על הגג של המארז יש לי את הכל את המאווררים מקדח הכל! עכשיו מה הבעיה אין לי מוסג איך לתת להם מתח , חשמל... מישהו יודע איך אני יכול לתת ל4 מאווררים את המתח שהם צריכים תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום אני חדש כאן אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי.. הנה הנתונים שאתם צריכים לדעת.. טמפ' נתוני המחשב.. (טמפ' טובות?) והאם להשתמש בתוכנה clockgen כדי לבצע זאת? תודה!! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  20. יש לי במארז 3 מאווררים 12X2 + 8 CM , אחד מקדימה בפאנל הקדמי ( באיזור שמדליקים את המחשב ) מכניס אויר 12 , אחד מוציא אויר 12 בחלק האחורי של המארז איפה החיבורים מקלדת , USB וכו' ואחד בצד שמכניס אויר 8CM . 1. האם הסדר נכון ? 2. איך אפשר לדעת באמת שאני לא טועה ? " מוציא / מכניס " אויר , יש דרך לדעת בוודאות את זה ? אני חושש שהתבלבלתי קצת ... למישהו יש תמונה להמחיש? 3. מה ההבדל בין מאוורר מיוחד " אחור " בלבד ( מכניס אויר ) לבין מאוורר רגיל שהופכים אותו ? קניתי 2 FAN של זלמן מ KSP זה עלה לי 47 ש"ח ‏ZM-F3 120mm Silent Case Fan‎ הכיוון של המאוורר בתמונה מוציא אויר או מכניס ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva היה לי מאוורר ARX DC BRUSHLESS שהרעיש כמו מטורף אבל ה…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  21. יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by alianyn,

http://www.nvidia.com/object/sysutility_1.0 ללא ספק צעד מעשי בכיוון הנכון - תוכנה שדובר עליה הרבה... אשמח לשמוע מה נסיונכם איתה ובקרוב אצרף את שלי... *** מטרתה לאפשר אוברקלוק + שינוי אפשרויות בביוס ללא יציאה מווינדווס - מרשים ללא ספק!

23. Started by yehob,

יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה

• 8 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים