אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המארז עצמו: http://www.driverheaven.net/reviews/DragonCase%20Review/conclusion.htm כל המאווררים הם 80 מ"מ. יש שני מאווררים שמגיעים איתו, אחד מקדימה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-13.jpg שני מאחורה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-18.jpg ויש מקום לעוד 3 מאווררים, שניים כנראה בדלת הצדדית: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/exterior-11.jpg מאוורר שלישי: לא מצאתי מקום בתמונות לדבר כזה.. גם בחלק העליון אין מקום. יכול להיות שמתחת למאוורר עם התעלה שבדלת יש מקום לשני מאווררים מתחתיו צמודים אחד ליד השני? אני מתכוון להכניס לו גם את הזלמן 9500 על המעבד. 1. …
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות משחה טרמית ואני לא יודע איזה , מהי המשחה הטובה ביותר (אני צריך אותה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ומה החנות המומלצת לקנות בה (מבחינת מחיר אמינות וזמן משלוח) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה. הגעתי ל-2.5GHz והצ'יפסט אכן מתחמם מאד ובבדיקה האחרונה הוא הגיע לכ-52 מעלות. החלטתי לקנות כמה אמצעי קירור זולים ושקטים לכל המחשב. לכרטיס המסך אני כבר נעול על Accelero וכל מה שנשאר הם המעבד והצ'יפסט של לוח האם. אשמח אם תוכלו להרכיב לי רכיבים עד 500 ש"ח(מובן שכמה שפחות, יותר טוב) ללא חריגות. הדרישות שלי הן קירור אקטיבי לצ'יפסט, משהו למעבד ואולי גם מאוורר 9 מ"מ לצד המארז ו-Arctic Silver 5 אם יכנס לתקציב. כרגע יש לי מאוורר 8 מ"מ שהוצאתי מתוך ספק ישן המודבק על הדלת בעזרת נייר דבק - לא בצורה חובבנית, אבל 9 מ"מ יספק ביצועים טובים יותר בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום ברשותי הלוח P5LD2 עם הביוס הכי חדש ועליו מעבד חמוד P D 805 אני על קירור סטוק ולכן אני לא רוצה לעשות OC רציני עד שיגיע הBT אבל... אני רוצה לראות אם אני יכול להפוך את המעבד ל820 אני מחפש מחפש ומחפש ולא מוצא איפה בלוח אפשר לשחק עם המכפלה תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בתוכנה LCD Smartie 5.2 יש אפשרות להראות באיזה סרבר אתה משחק על התצוגה..אבל זה לא עובד לי או שלא הגדרתי את זה נכון..כי זה די מוסבך הסקריפטים שם.. למישהו יש תוכנה לשליטה על הLCD שיכולה להראות לי על הצג את האי פי של הסרבר שם הסרבר נגלל..ואולי עוד פרטים.. לסרברים של CS או מישהו יכול להדריך אותך איך לעשות את זה עם התוכנה LCD Smartie 5.2 כי נראה לי יש את האפשרות שם הם אומרים נראה לי שצריך גם להשתמש בתוכנה נראה לי Qstat משהו כזה..לא כל כך הבנתי.. יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה. תודה, רן.. זה בסדר אחרי שניסיתי הרבה הסתדרתי אם משהו חילופי.. אז אם אני מוחק את ההודעה זה ימחק גם את התארד?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי hd4850 של sapphire , גרסת הסטוק - אני מעוניין לעשות אוברקלוק רציני בשבילו..איזה קירור מומלץ לקנות לו ? הקירור שבא איתו לא כל כך יעיל.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הלוח http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm# אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בביוס אני מוגבל אני יכול להעולת את המהירות במכפלות גבוהות.... המכפלה הנמוכה יותר לא ניתנת לשינוי!!! השאלה שלי עם זהקשור ללוח, הכוונה לאיזה ג'מפר שצריך להוציא , או שזה הביוס שלי קצת ישן ולא מעודכן????? משהו מוכן להסביר לי איך: Extreme Overclocking ASUS P4S333 offers robust overclocking options to maximize your system performance. Easy DIP Switch or Jumperfree overclocking from BIOS. Flexible CPU Core Voltage Adjustments in 0.05V increments over defaults Accurate 1MHz adjustments of system-bus-frequency up to 200MHz (i.e. front-side-bus up to 800MHz) Adjustable VIO memory voltage…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחר תקרית (שנמשכת) עם אחד המנהלים בשם עומרי ולאור ההתנהגות שלו אני מודיע על הפסקת השתתפותי בפעילות האתר. עומרי הגיב בצורה מעליבה, מחק הודעות נתן באן והמשיך למחוק הודעות. ולאחר פרסום התנצלות של האתר בקשר לעניין הוא המשיך למחוק הודעות. (אני מקווה שאת זה הוא לא ימחק) אני מצטער על העניין, את המשך פעילותי תוכלו לראות באתרים אחרים בארץ ובחו"ל. אין לי כל כוונה להתנצח עם עומרי או עם כל אחד אחר, ההתנהגות שלו פשוט לא מאפשרת פעילות תקינה של הקהילה ולא רק אני נפגעתי מעומרי. נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי במייל admin@emp.co.il *אני לא מתכוון להגיב באשכול הזה. שלום
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב שני ספקים במחשב... עכשיו יש רק בעיה אחת, פעם שעברה ששאלתי (לפני חצי שנה בערך) הביאו מין ציור כזה של ההזת חוטים וזה היה ממש מפחיד וגם אף אחד לא הסביר לי... אז וויתרתי, עכשיו אני שוב צריך... יש אפשרות לעשות חיבור שתי ספקים ללוח אם אחד בלי לשנות את כל סיווך החוטים בצורה מסובכת ומורכבת בצורה בלתי רגילה? ??? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, כאמור הטמפרטורה במעבד נעה בין 52-70 מעלות. מדובר במעבד פרסקוט 3ghz מסדרה 530, סוקט 775. תקציב: 200-250 ש"ח. אני לא מבין גדול אך אישית אני נוטה יותר לכיוון הפריזר 7 או 13 או בכלל האם מספיק זול יותר כמו katana 3? תודה, גיל.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אנשים ... (לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד , כאן או בפורום גרפיקה אז החלטתי בסוף כאן .) אתם בטח מכירים את המדריכים להפיכת GeForce ל Quadro - שנחשב לכרטיס חזק יותר : מדריך להיפכת גי'פורס לקוואדרו מילאתי אחר ההוראות וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב הכרטיס אומנם פעל , אך לא זוהה כקוואדרו - למרות שהחלפתי את כל הנגדים הרצויים , דבר שלקח לי למעלה משעה . עוד דבר מרגיז שקרה כתוצאה מהשינוי הוא הבהוב כחול של המסך ברגע של חידוש תצוגה או החלפה בין רזולוציות . לחבר שלי (שאצלו בוצע השינוי) יש : Hercules GeForce 2 Prophet 32 MB * איך אפשר להגדיר אותו כקוואדרו , ואיך נפטרים מההבהוב המעצבן ? בתודה מראש לעוזרים , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מיש'ו שמע על מאוררי הזיקית ?! מוארים לדים... גודל 120 מ"מ... יש עליהם מד טמפ', בטמפ' נמוכה הלדים בצבע כחול נראה לי, בטמפ' בינונית הלדים בצבע ירוק ובטמפ' גבוה הלדים בצבע אדום כמובן.. אם יש מיש'ו שיש לו אותם ומוכן לתת לי חוות דעת עליהם אני ישמח מאוד... באורגינל הם לא בשבילי אלה בשביל חבר שמעוניים בהם... תודה לכם
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500... אבל הו עובד בטמפ' של 52 עכשיו... (כשאני לא עושה כלום.. לא נודעה המחשב.. הטמפ' היא בסביבות 38) הלוח אם שלי עכדיו בטמפ' 40 וההרד דיסק 45 מעלות... המחשב דיי ישן.. =\ ואני קונה בעוד כ- 3 חודשים אחד חדש... אז רציתי לעשות OC לזה... אבל אני צריך קירור.. לא יקר.. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך דרך הדרייברים של NVIDIA עכשיו עשיתי שהדרייבר ימצא את ה OC המקסימלי שאני יכול לתת עם קירור רגיל שבא עם הכרטיס מסך שאלה: איך אני יכול לבדוק שמה שנקבע עובד טוב בלי בעיות? Core: 300@429 Memory: 700@780 איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס? :\ זה דיי דחוף תודה
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לד לעכבר שקוף ישן שיש לי... כמו שאתם יודעים מתח של ps2 הוא 5 וולט. עכשיו קניתי לד של 4 וולט, 20 מיליאמפר, ונגד של 50 אום. חיברתי את הלד עם הנגד למיקרו צ'יפ של העכבר.. לפי המולטיטסטר הרגליים שאליהם חיברתי יוצרות 5 וולט. הלד עובד מצויין... הבעיה היא שכשאר שהלד עובד... העכבר לא . זאת אומרת כאשר אני מלחים את הלד לעכבר הלד דולק, והעכבר לא מתפקד במחשב, וכאשר אני מוריד את הלד העכבר עובד מצויין. למישהוא יש רעיון בקשר למה יכולה להיות הבעיה? מה עשיתי לא נכון? איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה מראש, איתי
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לאיזה fsb החברה פה הגיעו עם הלוח הזה המכפלה לא ממש משנה ועוד שאלה על הדרך..... אני נותן למעבד שלי נגיד 1.65 ובwinbond זה זז בין 1.65 ל 1.63 ככה זה קופץ בפריים יש לי 2600+ M אני לא מצליח להיות יותר מ8 שעות ב230 משהו הצליח יותר?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי OC אבל קראתי קצת ואני מבין את המשמעות ואת כל התיאוריה אבל יש לי כמה שאלות: 1) איך בפועל עושים את זה? איפה אני משנה את הבאס? האם חייב דרך הביוס או שיש דרך פשוטה יותר עם תוכנה בווינדוס? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת טמפ' וכדומה? 3) האם אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים? איפה זה מגביל אותי? והאם ניתן לעשות נזק בדרך זו? 4) האם OC לבאס משפיע גם על כרטיס המסך או שזה משהו שצריך להתעסק איתו בנפרד? אודה מאוד לכל מי שיתרום מהידע הרב שרץ פה בפורומים.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית חדשה, מצאתי משחה GELID GC-2 שנראית ממש טובה וקראתי עליה ביקורות טובות. האם היא משחה טובה או שכדאי לקנות משהו אחר? בארץ לא מצאתי אותה אבל מצאתי ב EBAY. היא עולה 6$ + 5$ משלוח לישראל שזה בערך 42 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/news/noctua-air-cooler-dissipates-700w-of-power-from-56-core-intel-chip
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
חברי רכש לא מזמן מחשב חדש השתעשענו ברעיון של oc אבל ההשקה בקירור מים שלצערינו משתנה ממעבד למעבד מאבדת את ערכה ממחשב למחשב אז פתרנו את הבעייה בקירור אולטימטיבי ברשותו של חברי היה מיני מקרר קטן עשינו חור בצד המקרר (טמפ מקרר על 10 מעלות) הוספנו מאורר 60 ממ שידחוף את האויר מן המקרר למחשב העברו את האויר בצינור מזגנים מבודד ואטמנו את המחשב לגמריי כל הניסיון שלהלן בוצע על מחשב יחסית ישן (פנטיום II) בגלל כל הסברות של הליך העיבוי וכו נתנו למחשב לרוץ מס ימים. להלן התיאורייה : קיבולת המקרר כ 15 ליטרים תכולת המחשב כ 5 ליטרים טמפ מקרר 10 מעלות הכפלת נפח הקירור ב 0.5 העלתה את יחס הקירור בהשווה לנפח ל 15 מעלות טמפ מחשב צנחה מ 50 מעלות ל 25 במאמץ!!!!!! כל הדיווח הזה הוא מאוד ראשוני אנחנ…
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-