אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא זה שבצד רק במקום טרנספורמר יש לי שארק [תרמלטייק] יש לי מקדימה 120 מכניס מאחורה 120 מוציא קירור סטוק של הכרטיס מסך [מאוורר] וביג טייפון על המעבד האם זה מספיק או שלהוסיף אחד בדלת/בגג של 80/120?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף יותר מבחינת: אפקטיביות הקירור ועוצמת רעש (במנוחה ובמאמץ). מפרט שיבוצע בו OC קטן עד בינוני. מטרתו - גיימינג. Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 Scythe Reeven ThermalTake Silent 1156 CLP0552 תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני עשיתי אוברקלוק לג'יפה שלי דרך הדרייברים ואני רוצה לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה תוה לעונים
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחפש קירור מים יותר טוב מהקירור אוויר של Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 וה Thermalright VGA Cooler V1 עד 1000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום , עשיתי לאחרונה OC ל-E8400 אבל הוא לא מראה לי במערכת הפעלה שישנו אוברקלוק ולאחר עשיתי OC ל-E8400 נכנסתי לביוס כדי לאמת שלא אבד , עשיתי ל3.6 עכשיו אני רואה בביוס שזה 3.6 ובתוכנה Cpu-Z אני רואה שזה 3600Mhz אבל רק במאמץ כלומר שפועל משחק או סרט HD , אין לי בעיה של קירור. שאלה 1 : למה הוא לא מראה לי את האוברקלוק במערכת הפעלה? שאלה 2 : למה הוא מראה לי את האוברקלוק בתוכנה , רק במאמץ של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם: MSI 945GM3-F מעבד: E2140. זיכרון: 1G 533 כרטיס מסך: MSI R4830 ספק: HEC 500W. מאחר ולוח האם ישן ותומך בעד 2G זיכרון ב 667 MHZ אני שוקל להחליף ללוח אם אחר ואז לבצע OC למעבד. הרעיון הוא לעשות מה שאפשר עם הקירור הנוכחי כי אם אני מתחיל להוציא כסף על קירור אני כבר אחליף מחשב (ואני לא ממש רוצה). השאלות שלי הן: האם אפשר וכדאי לעסות OC עם המפרט הנוכחי? ולכמה אוכל להגיע בערך? במידה ואני מחליף MB, איזה מומלץ (הכי זול שאפשר)?
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאוורים: אחד של 92MM לקידמת המארז(אם צריך אז 2) ואחד בשביל הaccelero s1 rev 2. בנתיים אילו הטמפרטורת: מעבד - 34 - 58. כרטיס מסך + accelero s1 - זמני עם המאוורר של הקירור STOCK של אינטל - 36 - 55 (במשחקים) בOCCT זה 66. רצוי שיהיו שקטים וזולים בדגש על שקטים. מה כדאי שתי מאווררים מקדימה או רק אחד (עד עכשיו יש לי רק 120MM של ANTEC על LOW מוציא) המפרט רשום בצד. תודה רבה וחג שמח. נ.ב. בבדיקת טמפרטורה לכרטיס מסך בOCCT מגיע ל67 אבל רוב הזמן 66. בקירור STOCK זה 80+ עם פי כמה רעש וביום קר.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המאורר בלוח אם נהרס והפסיק להסתובב לי ואני מחפש חנות בדרום שניתן להשיג מאורר כזה המאורר הוא של לוח K8 Neo MSI הנה תמונה (זה מוקף בעיגול לבן)
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית חדשה, מצאתי משחה GELID GC-2 שנראית ממש טובה וקראתי עליה ביקורות טובות. האם היא משחה טובה או שכדאי לקנות משהו אחר? בארץ לא מצאתי אותה אבל מצאתי ב EBAY. היא עולה 6$ + 5$ משלוח לישראל שזה בערך 42 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
טוב אחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה) הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שלי ובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500 מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקר נתחיל בעבודת הקודש!!! LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRROR נעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5 שאלה אחת עם הHR5 בא מזרק של חומר טרמי ביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חחח בלי OC בלי כלום 5700VE כרטיס ישן איך התוצאה
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G) שסובל מבעיות התחממות. לא משהו שמשפיע על תפקוד שלו (אבל טמפרטורה נראתה לי בזמנו גבוה מרגיל) בגלל ארגון מחדש של החדר אני רוצה להעביר אותו למארז שוכב. מצאתי את מארז הזה http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm על פניו הוא מתאים לי: שוכב, יחסית זול והוא קטן יותר ממארז ATX (וזה טוב לי מבחינת מקום). הבעיה היא שלפי החנות הוא מיועד ל mirco ATX (אבל לפי האתר תחת structure אני מבין שאפשר לחבר גם לוח ATX רגיל). השאלות הן: 1. האם צפויה להיות לי בעיה עם החתחממות יתר בגלל צירוף של בעיות טמפרטורה קיימות ומארז קטן יותר (או בכלל בגלל אחת מהן)? 2. איך לסדר את מארוורים שם? (בפתחים הקיימים ואם יש הצעות לתופסות מעבר אשקול או…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המעבד שלי לא עובר את ה52 מעלות , atlonxp1800+ כדי לי להחליף את הינסטיק והמאורר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.
-
- 12 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניום הוצאתי את המאוורר מהספק של המחשב הישן שלי ורציתי לשים אותו במארז. קראתי כמה מדריכים איך להכין אותו והצלחתי. אבל יש בעיה אחת - אני רוצה לחבר אותו לתחתית המארז ואין לי מושג איך! אני יודע שאפשר גם מאחור ובדרך כלל יש שם כבר מקום אבל אני רוצה שהוא יהיה מול הכרטיס מסך. איך אני מחבר אותו לתחתית המארז? אני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים למטה, יש דרך אחרת? כמו להדביק עם צלוטיפ או משהו כזה? תודה לכולם מראש .
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ת'מאווררים האלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 וגם את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3897 עכשיו הראשונים עושים המון המון רוח ועם זה בא גם הרעש ולמרות שיש להם נגד משתנה, או איך שלא קוראים לזה פינציומטר משו...עדיין אי אפשר להפיק מהם את המירב ללא רעש ברמה מטורפת... עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר איכשהוא להשתיק את הרמה של הרעש? והאם לעשות חור מלא של 120 מ"מ ולא הרבה חורים יעזור להפחית את כמות הרעש.. תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כבן אדם פרנואיד (אחרי שבעבר נשרף לי בורד של amd), הורדתי שלוש תוכנות לחיווי טמפ' מעבד: Realtemp, Coretemp ו-Hwmonitor. שמתי לב שכל תוכנה נותנת חיווי שונה לגבי טמפ' המעבדים. אז מי מהן המדוייקת ביותר? (אני מצרף קובץ בו אפשר לראות את ההבדלים בין התוכנות השונות) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם: המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה תודה!
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
7800GT אני לא יודע מה נסגר אבל אחרי OC של 70 MHz לליבה מתחיל להיות לי ארטיפקטס. הטמפרטורה שלי בשיא המאמץ של הכרטיס ברינדור HDR כבד במיוחד + הפעלת ATI TOOL זה 55. כרגע מתח הליבה עובד על 1.4V האם כדאי להעלות אותו ל 1.5 V ? כמה שיפור ב OC זה יתן ? ומה איך אני משפר את התזמונים של הכרטיס מסך? תודה. והכוונה שלי לעשות VMOD דרך צריבת ביוס, שנה הבאה אני אנסה VMOD פיזי. עוד שאלה: אני רוצה לשפר את ה OC שלי על אוויר, אבל יש לי בעיה שהזיכרונות מגבילים אותי, ממה שהבנתי ה UCCC 549 של SAMSUNG מאבדים יכולת ככל שנותנים להם יותר מתח וכרגע הם על 2.75 V עכשיו יש לי עליהם קירור אז לא ממש בעיה נושא הקירור שלהם, בקשר למה שאני יכול לעשות כדי להוציא מהם עוד ביצועים ? כרגע הזכרונ…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זהו חברים. קיבלתי את המארז החדש שלי (Compucase Midi Tower Black) ואני מאוד לא מרוצה מהאוורור שלו. יש לי מאוורר 120 מ"מ מאחורה, מוציא אוויר, ויש לי מקום למאוורר 120 מ"מ ממקדימה, שיכניס אוויר כמובן. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר 120 מ"מ פשוט (Gereric?)? אל תגידו לי לחפש בחנויות אלקטרוניקה, כי אין באזור שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 200 ש"א אם זה נחוץ. מיועד לקרר E7400. לפני כן היה Arctic Freezer 7 LP. ששבק חיים לאחר שנה וחצי, המאורר מסתובב על מהירות נמוכה מאוד ונראה שמשהו מפריע לסיבוב שלו. לא מדובר באבק. ניקיתי את המאוורר בצורה יסודית והוא עדיין מסתובב לאט. (500RPM). לכן, אני מבקש המלצה לגוף קירור שיחליף אותו, אין צורך במשהו יקר או גדול מאוד, מכיוון שהמחשב לא הולך לעבור אוברקלוק. (אם כן, אז ממש קטן ולא משמעותי). כמו כן, אין לי אפשרות פיזית להרכיב גוף קירור גדול מכיוון שהמארז בו המחשב נמצא הוא ה Cm Elite 341. השקט חשוב, אך אין צורך שיהיה חרישי. (משהו כמו הפריזר 7 יהיה מצויין). יהיה נחמד אם הוא יגיע עם משחה טרמית מרוחה עליו. (אם לא, אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה). החנות שממנה ארכוש היא…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-