עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Gohan,

המעבד שלי לא עובר את ה52 מעלות , atlonxp1800+ כדי לי להחליף את הינסטיק והמאורר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by GoRillAz,

אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by DorHD,

אהלן, אחרי שאני רואה אנשים שמגיעים ל-4.5+ למעבד,החלטתי להתחיל לנסות לעשות OC ל-Q9300 שלי. ברשותי לוח X48-DS4,הסתכלתי על ה-M.I.T בביוס נראה פשוט למדי. הבנתי שאני צריך לבטל כמה פונקציות בביוס כמו C1E,EIST וכו... לשאלות : 1.בקרוב אני מקבל את המאוורר ל-TR TRUE 120 שלי כרגע הטמפ' עומדת על 50-60 כמובן שזה לא סביר,מה תיהיה הטמפ' לאחר הוספת המאוורר (בערך) 2.האם לעשות OC זה רק להעלות על הבאס,להוסיף מתח כשצריך, ולבדוק יציבות או שיש מה לעשות את הטיימינג של הזיכרונות ? 3.מה ה-MAX CLOCK למעבד הזה ? 10x לעונים...

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by iakovl,

טוב אחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה) הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שלי ובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500 מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקר נתחיל בעבודת הקודש!!! LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRROR נעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5 שאלה אחת עם הHR5 בא מזרק של חומר טרמי ביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. מערכת: מעבד: אינטל dual core e2160 לוח אםGigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 ספק כוח golf 500w sata (אם צריך עוד תגידו..) אחרי ביצוע האוברקלוק המחשב צריך לאתחל את עצמו נכון?אז הוא מאתחל ולמעלה רשום במעבד מהירות 220*9 שזה בסוגריים וכתוב שהמיהורת היא 1980 אח"כ הוא ממשיך לעלות ואז רגע לפני העלאת הווינדוס שהבאנר של הXP עושה כאילו סריקה הוא מאתחל את עצמו עוד פעם ולמעלה רשום במעבד 200*9 שזה 1800 הרמה הבסיסית כאילו לא ביצעתי אובר קלוק אבל כנשכנסים לביוס רואים שהFSB כביכול הוא 220 אבל גם המחשב עצמו ולא רק התוכנות כאילו מוחק את ההגדרה ומחזיר ל1800MHZ למרות שבביוס רואים את הההגדרה האחרונה... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך מדגם PX6600 TD של leadtek. המאוורר הרעיש אז נניקיתי עם לחץ אויר וניסיתי לשמן בלי לפתוח תא ההברגות והוא המשיך להרעיש (לא היה לי מברג שהצלחתי להוציא איתו את המאוורר). בכל מקרה זה הרעיש וביאס אותי אז חשבתי להרטיט קצת את המאוור עם עט. אבל לאחר כמה זמן הוא התחיל להסתובב בצורה מקרטעת בסיבובים מאוד איטיים. כלומר ממש רק תזוזה איטית. בחנות היה להם הכי זול גוף קירור כלשהו של arctic. הוא אמר לי שאני צריך לחבר את זה ללוח אם. אבל כאשר הרכבתי בבית לא היה חיבור לזה. ובכרטיס מסך זה חיבור לא תואם. הלכחתי יום אחר שוב לחנות ושמו לי שם מתאם שמחבר את זה ישר לחיבורי חשמל הגדולים. כאשר הגעתי הביתה ראיתי שהמאוורר נותן תנופה לשנייה ועוצר ל5 שניות כל הזמן. בטלפון הם אמרו שזה מאוורר…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  9. תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Snufkin,

חבר שלי קנה מחשב מחברת AMD. כשהרצתי את התוכנה EVEREST קיבלתי ש: +CPU Type - Amd Athlon xp 2200 +CPU Name - Amd Athlon xp 2600 איזה מחשב זה??? 2200 או 2600???

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by ShayMagen,

יש לי INTEL P4 2.4 לוח של ASUS P4SGX-MX זכרון NCP 1024MB DDR 3200 הבעיה שלי שהמכפלה שלי נעולה קבוע על 18 קראתי בחוברת של הלוח על אפשאות שJUMPERFREE MODE שזה נותן לשחק עם המכפלה.אין פירוט בחוברת איפה זה נמצא על הלוח חיפשתי קצת באינטרנט וגם לא מצאתי. הבנתי שגם יכול להיות שהמעבד נעול ואני גם לא יודע לפתוח אותו. הבנתי שגם יש אפשרות לנעול את הPCI\AGP וחיפשתי בביוס ולא מצאתי משהו כזה. בבק' אם יש למישהו תשובה בשבילי... תודה.

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Raul,

איך אני יודע באיזה גודל מאורר צריך להיות??? 80, 90 או 120 מ"מ??

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by TiMOn,

איך אני בודק את הטמפ של כרטיס המסך שלי?? יש לי g fx 5200 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by The-Fox,

אחרי המון זמן שאני תקוע על BUS שלא עולה מעל 220 סוף סוף הצלחתי לסגור את הסקאלה עם ה Epox 8rda3+ שלי. לא פחות ולא יותר מ 250 MHZ ב 1:1 ! זיכרון כאמור OCZ 4000 Performance 512MB. אז איל הצלחתי אתם שואלים... דבר ראשון הפכתי את הרשת בניסיון להשיג Moded Bios, כשלבסוף מצאתי המשכתי לקרוא ואז החלטתי שאני עושה FLASH. אחרי REBOOT ראיתי שהלוח חיי, כבר שמחתי. אחרי זה ראיתי שאין ממש שינוי, אבל אז התחלתי לשחק עם המתחים וראיתי שהלוח מתחיל לעבוד ב BUS גבוהה יחסית בלי לקרוס. 230, 240, 245, והמקסימום של הלוח 250, האמת שלא האמנתי שהוא יגיע לווינדוס אבל הנה אני מדבר איתכם. בכל מקרה מה שאני חושב שפתר את הבעיה זה דווקא העלעת ה VAGP ל 1.7 והורדת ה VDD מ 2V ל 1.8V. כרגע אני מריץ את התזמונים ש…

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  15. אני רוצה שהמחשב יעבוד לי בשקט קצת כרגע יש בו מאורר 12 מקדימה מכניס אויר (ג'נרי) מאורר 12 מאחורה מוציא אויר (ג'נרי) מאורר של termeltake TR2 SE (המאורר הפשוט שלהם שמגיע עם מעבדים שלא נקנו באריזת BOX) מאורר על הכרטיס מסך מקורי של geforce 6600gt leadtek ומאורר צ'יפסט של לוח msi לפי מה שבדקתי רוב "הרעש" מגיע מהמאורר הקדמי שמכניס אויר אז על מה אתם ממליצים שיהיה קצת שקט בבית??? (אני צריך גם לינקים)

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by Dan4,

הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by tamir2,

אז כמו בכותרת.. רציתי לדעת לאן הכי רחוק הגיעו עם מעבדי אינטל ואמידי באוברקלוק?? לכמה GHz הכי הרבה הגיעו?? תודה רבה לעונים~!~!!

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by puki,

יש לי מחשב חדש AMD64 עם לוח MSI K8N, הרצתי PRIME95 למשך כמה שעות, הוא הגיע ל-35 מעלות באמצע היום ללא מזגן. הקריאה היא מהצג LCD על המארז. האם זה הגיוני ? איזה טמפרטורה מוצגת על המארז בד"כ ? כמה אמור להיות מנסיון של אחרים ? זה נראה לי נמוך מדי (טוב מדי מכדי להיות נכון...)

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  19. נפלתי על זכרון חייה !!!! Twinmos שלי על 1:1 מביאים בראש כמו גדולים !!! 242x14 242x14 Pcmark02 242x14 Pcmark02 + Turbo גדולל אדוםם ועכשיו להפתעה הגדולה ! 243x14 243x14 Pcmark02 + Turbo ועוד פעם סלחו לי שפתחתי עוד אשכול פשוט אני מאוד שמח מהתוצאות

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  20. אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by Bang,

אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  22. אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by Matrix-Hacker,

הסתכלתי במדריך באתר על איך לחבר מסך LCD למחשב ודבר אחד לא הבנתי את השורה הזאת : "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב." מזה חיבור LPT ?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by matanyaniv,

אני רוצה לעשות שבלונה על המארז. כניראה שתהיה לי אפשרות לחתוך את השבלונה במדפסת שבלונות מקצועית וראיצי לשאול אותם אם יש לכם ציור יפה(אפשר גם קצת מסובך) שאני יוכל לעשות ממנו שבלונה. בנתיים חשבתי על אחד מאלה: 1. כאוס 2. ביוהאזארד-הסמל של האטום 3. השמש הזאת:

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 @2.4 זכרון geil 256 ddr 333 זכרון טרה בייט שלא נידה מצרות מאיפה החברה הזות 256 מגה ddr 333 לוח אם של asus p4533-e כרטיס מסך geforce 4 mx se 64 sdrm האם כדי לעשות oc והאם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים ואיך בכלל עושים את זה ? בתודה עמית

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים