אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
עשיתי OC למעבד ל 3.8GHz בדקתי יציבות במבחן super pi והוא יציב 100%. כשאני מריץ 3DMARK06 הוא נתקעה לי במבחן של הבדיקה של המעבד, הוא נעצר לי ב 8.5 שניות. ואז זה תוקעה לי את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסטר. מישהו יודע אולי מה הבעייה ?
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למאווררי לדים שיכניסו אוויר טוב, 120 מ"מ צריך מאווררים צבעונים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב לפני כ שבועיים כתבתי פה שאני חדש ב OC וצריך עזרה בלה בלה בלה. והתלהבתי נורה מה OC הראשון שלי מ 2.4 ל 2.65GHZ. עכשיו לאט לאט הגעתי ל 3GHZ עדיין עם קירור STOCK!!!. הטמפי נעות בין 26-31C בלי עומס ו 44-50C בעומס מלא (תלוי אם אני מפעיל מזגן בחדר) הזכרונות שלי KINGSTON PC 3200 רצים כרגה ב415MHZ ביחס 5:4 (הוא לא מוכן לקבל 1:1, הוא פשוט לא מאתחל) חוץ מזה הטיימינג שלהם הוא 2.5-4-4-8 ולמען האמת זה לא אומר לי הרבה אז מה אתם חושבים? ובבקשה אני צריך עזרה בשיפור הטיימינג של הזכרון (אם זה אפשרי) ובכלל כדאי להשאר איפה שאני או להמשיך הלאה? או אולי לרדת קצת
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא מצליח לייצב את האובר שלי במעבד E6400 מידי פעם במשחקים יש ריסטרט למחשב... ניסיתי בדיקת מאמץ למעבד והוא אכן נכשל בדקות הראשונות...יש המלצות? טמפ במאמץ לא מגיעות ל 60C...מתח למעבד דיי בגבול כבר 1.55 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הנה רשימת המתמודדים : AFB1212SHE AFB1212VHE WFB1212H WFB1212HE WFB1212HHE WFB1212M WFB1212ME מה שמצחיק הוא שיש כמה עם אותו שם אז לא כתבתי אותם אני צריך לדעת מה העדיף ביותר ביחס של CFM/DBA
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה למאוורר לקירור כרטיס מסך של ASUS? כל הפרטים נמצאים באשכול הקודם בכתובת : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231780.msg2037539#msg2037539
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מאז שניקיתי את הכרטיס המאורר נתקע (זז קדימה ואחורה) מדי פעם וצריך לתת לו דחיפה כדי שיסתובב. הכרטיס הוא Connect3d HD4850 (הדגם הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347) מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי ההוראות במדריכים. המחשב שלי כולל:E6600,965P-DS3, זכרונות 800MHZ. אני בMultiplier X8,ו400 FSB. המתח של המעבד הוא 1.4 הבעיה היא שהמחשב מאבד יציבות אם אני מנסה להעלות את הFSB או את הmultiplier ל9. האם צריך להוסיף עוד מתח לMCH בלוח DS3? כרגע אני ב0.1+ האם לשנות את התזמונים של הזכרונות? כרגע הם על 4.4.4.15(התזמונים המקוריים שלהם). עוד שאלה. הספק שלי הוא 400 של termaltake. האם הוא יכול להוות סיבה לבעיה? האם הוא טוב כמו הHEC-TRT 400? תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי). המאורר והצלעות הן stock. יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים). במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא. למה מתחמם כל כך עם הstock?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מחפש קירור במחיר של עד 150 ש"ח.. אם יש אופציה הרבה יותר טובה במחיר טיפה יותר גבוה אני אשמח לשמוע עליה.. תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת ללוח אם אסוס P5W DH יש ברשותי לוח כזה המארז נקי ומאוורר (המארז שלי הוא סטאקר 830 +7 מאוררים של 120 ) והלוח עובר כל הזמן את 42 מעלות האם זה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי היום בכרטיס הנ"ל , ד"א אני ממש אוהב אותו ;D, פועל פיקס. בכל אופן, רציתי לדעת אם למישהו יש כרטיס דומה ,אפילו לא חייב של MSI והוא ביצע אוברקלוק ,אז היתי שמח שישתף אותי בתוצאות ,לכמה אפשר להגיע בערך... הספק שלי הוא טוב וכל שאר המפרט אחלה אז רק בשביל לדעת כמה אשפר ללכת ... תודה מראש. ליאור.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי P4נורת'ווד סוקט 478 בקירור הסטוק הוא ב52 מאממץ ו44 מנוחה אני רוצה לעשות OC ואני מחפש לקנות קירור חדש למעבד יש לי עד 200 ש''ח לא אכפת לי רעש רק שיהיה הכי טוב ואפשר להגיד לי על כל מאוורר שאתם מציעים כמה מעלות הוא יוריד לי ?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה הזכרון הוא 6 גיגה דומינייטור של קרוסייר במהירות 1600 עכשיו אני לא סגור על איזה מהירות זה כרגע פועל כי כל מיני תוכנות מראות לי דברים שונים אני רואה שהלוח אסוס תומך ב 1333 במקסימום אבל זה לא נכון כי יש לו גם מצב של 1600 אבל אני לא בטוח איך להגיע אליו או האם אני כבר נמצא בו וגם בביוס יש איזה כמה מצבים של זכרון אין לי הרבה מושג בהם אשמח להחכים ממכם + יש איזו שורה אחת בוולטגים שהיא וורודה מה זה אומר? כי המספר עצמו הוא בטווח המותר וגם רציתי לשאול על האוברקלוק של המעבד עצמו כי הוא נשאר ב 2660 כרגע אבל משהו אחר עלה ל 3200 במקביל לזכרון מה זה המשהו הזה? והאם המחשב רץ ב 3200 כרגע? איך אני מעלה את המעבד עצמו ולמה המעבד רוקד וזז בין 1600 ל 2660 כל הזמן וגם הוולטג…
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אני קונה את המארז Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1219 ותהיתי,המאוורר שבא עם המארז,מכניס או מוציא אוויר? ובהתאם לכך,אפשר לקבל המלצה למאוורר 120MM שעושה את הפעולה ההפוכה של המאורר המקורי כדי ליצור סירקולציה טובה? תקציב עד כ40 ש"ח שיהיה שקט ויעשה את העבודה 8)
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הטמפרטורה היא 70-72 והוא :intel pentium 4 3000 mhz prescott האם זה נורמלי או שזה חם מדי?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מעבד E5200 ובינתיים שיש לי קירור סטוק עשיתי איתו אוברקוק צנוע ביותר מ 2.5GHZ ל 3.0GHZ אני מפעיל בדיקת OCCT Linpack וב3-5 הדקות הראשונות הכול הולך חלק והטמפרטורה לא עולה על 65 מעלות , אחרי 5 דקות בערך בדיקת המאמץ נפסקת וOCCT כותבת לי Error detected בלי לפרט ממש מה השגיאה, ומביאה לי כמה לוגים בלוגים שקשורים לטמפרטורה של הליבות כתוב למעלה גם Error detected וגם בלי הסבר. כשניסיתי לעשות בדיקת OCCT רגילה לא לינפק יש גם שגיאה והפעם השגיאה היא : Error detected in core #0 תקלה בליבה הראשונה? צירפתי את אחד הלוגים של התוכנה עזרה בבקשה? לפי מה שידוע לי כשOC לא יציב המחשב אמור פשוט לקרוס, מה שלא קורה פה ניסית להעלות מתחים לא עזר ניסיתי להוריד את ה OC וכאן זה כן עזר לגבי הבעיה …
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-