אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מארז טראנספורמר וכמו שאתם יודעים הוא רועש אז החלטתי להחליף לו מאווררים. מאוורר חמישי איכותי כבר התקנתי ובעצם נשארו לי להחליף ארבעה, הנה המאווררים שרציתי למקם בדופן המארז שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 אמרו לי שזה מאוורר טוב והזמנתי אותו אבל בנעה היה רק אחד כזה במלאי ולכן אני זקוק לעוד מאוורר של 80 מ"מ שיוכל להכניס אוויר ושיהיה שקט במיוחד. על מה אתם ממליצים? אפשר את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6187 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 הם מאווררים איכותיים ומתאימים לטראנספורמר? אם יש לכם משהו יותר טוב אז כמובן תגידו, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הזלמן VF1000 הגיעה מחר אני הולך לקחת אותו ... הקרור יורכב על 7950GT.. מחר אחרי שאני יקח אותו אני יעשה יעלה תמונות ואחרי שיורכב עוד תמונות + טמ"פ במנוחה ובמאמץ ויעשה OC לכרטיס עדכון קטן לפני הגעת הבאת הקרור.. תמונות (טמ"פ של הכרטיס מסך במאמץ ובנוחה עם קרור סטוק) עדכון נוסף בהודעה ששלחתי למטה יהיה כי אי אפשר להוסיף יותר מ4 תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לקירור שהוא טוב,איכותי,שקט מאוד,עשוי מחומרים טובים ואיכותיים,מקרר טוב,יחזיק OC בינוני והוא עולה מקסימום 300 שקל בקיצור אני רוצה את הקירור הכי טוב לתקציב הזה מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי קירור של זלמן 9500. מעבד E8400... P5n-e sli. ?
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רבותיי.. הרכיבים הנ"ל נמצאים ברשותי.. בעיה עיקרית: OC לזכרונות... מכיוון שהמכפלה נעולה.. יש לי מעט אופציות עם הזיכרון.. בלוח אם המתח המקסימלי לזיכרון הוא 2.3V - לא מספיק כדי להריץ את הזיכרונות ב720MHZ.. כך שכרגע אני נמצא בדאוןקלוק ל600.. [הזיכרונות שלי 667MHZ] השלישייה הזאת.. לא שילוב משהו לזכרונות 667MHZ..
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעוניין להאט את מאורר המארז-לוח האם שלי הינו מאוד ישן 845PE Max של MSI והייני מצליח עם תוכנת הSPEEDFAN לשנות את מהירותו. האם ניתן באמצעים חומרתיים (אולי נגד) הוא תוכנה אחרת להאט את מהירות המאורר גל לוח אם-http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקרר תכרטיס יותר טוב למטרות OC ואין לו קירור מתאים, יש איזה סיילנסר שאפשר לעשות לו מוד קטן והוא יתאים או סיילנסר לסדרה אחרת אבל מתאים? אם זה משנה הכרטיס של GB, תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי את AMD 64 3000 ו- הX800 PRO בקיצור הטמפ' במנוחה של המעבד היא 45-46 ככה..ושל הכרטיס מסך 44-45 .. כשאני מריץ מסחקים כבדים על טקסטורת מאוד גבוהות למשל דום 3 על טקסטורות של אולטרה המשחק עובד חלק אבל המאוור מתחיל לעבוד יותר חזק משהו כמו על 5000 סיבובים לדקה והטמפ של המעבד עולה ל54 והכרטיס ל55 ככה... בבקשה עזרה מה כדי לי לעשות לקנות מאורר חזק??!?!!!
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
hey mates, im searching for a fan ad 80nis... what can you suggest? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
Its a stick of 256MB Mushkin PC2100 Hi-Perf 2-2-2 7ns now I got it running @ 203MHz (!!) 2.8V I cant belive it... PC2100@PC3200+ 52%oc
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. הקבלים שמימין לסוקט מגיעים לטמפרטורות מפחידות [ממש של כוויה ביד]. אני יודע זאת כי אני משתמש כרגע במחשב ללא המארז, ונוגע בהם לעתים תכופות. אגב, כאשר המחשב במנוחה (idle), ופונקצית ה Cool 'n' quite נכנת לפעולה [ומורידה משמעותית את המתח של המעבד], גם טמפרטורת הקבלים יורדת פלאים (עד כדי כך שהייתי מגדיר אותם כ"פושרים" במצב זה). השאלה היא האם אני צריך לדאוג מטמפרטורות גבוהות שכאלה? (ללוח אם זה אין גופי קירור על אזור זה) תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קודם כל השגתי מעבד E6300 במקום הE2180. עם המעבד הקודם העבודה היומיומית הייתה על 375*9 עכשיו עם המעבד הזה ממש פתחתי ללוח ולזיכרון תצורה. הצלחתי להפעיל את המחשב על 485FSB אבל מרוב החום הוא התכבה. אני כרגע עובד על 465 והכל יציב וחלק. אבל כשאני לדוגמא מפעילORTHOS הטמפ' במקסימום עולה ל78. כאשר שהטמפ' הרגילה היא 45 בערך. השאלה שלי היא כזו... האם זה בסדר טמפ' כזו גבוהה?? אני עובד עם טוניק חדש טוניק טאוור...
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום הרכבתי Hyper 48 של Cooler master על פרסקוט 3 ג'יגה עם בורד של ASUS P4P800 , למישהו בבקשה יש מושג איך אני משנה את המהירות של המאורר, מהירות המאורר קבועה ו עומדת על RPM1400, לא משנה מה הטמפרטורה של המעבד שמגיעה לי ל60 מעלות. את המאורר בעל חיבור 4 פינים חיברתי ישירות לבורד (כניסה של 3 פינים) בBIOS אין לי אפשרות לעלות את מהירות המאורר, אני אשמח לעזרה ,כי בינתיים הטמפרטורה בתוך הראש שלי מתחרה עם הפרסקוט.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה CAS הזיכרונות שלי? ואני יודע איך מעלים מתח לזיכרונות זו הדרך היחידה לעשות להם OC או שכאשר אני מרים את הFSB התיזמונים מזתפרים במקביל?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהת'ראד שייך לOC וקירור לגמרי, אך נראה לי שפה הוא יועיל יותר ראיתי שבדובים מוכרים את הCOOLWATER של קרוסאייר ב1.4Kוהבעיה היא שלי היא WTF ARE THEY THINK THEY ARE DOING בואו נראה את הלוגיקה שלי: BIGWATER של טרמלטייק : חו"ל - 150$בערך , ישראל - 600 ש"ח בערך , אין הפרש יחסית גדול COOLWATER : חו"ל 200$ , ישראל - 1400 ש"ח, איפה ההיגיון בזה? הפרש של 50$ בחו"ל הפך להפרש של 800 ש"ח בארץ, למה? מאיפה ? בלי קשר שהחומרה שיש ב COOLWATER טובה פי כמה משל BIGWATER שניהם מערכות למתחילים אבל יש הפרש פי 2+ במחירם בארץ לכן אני אומר WTF
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני יפתח בהתנצלות שאני מזכיר כאן את חברת זיגזאג אבל לפי מה שהבנתי זה מותר.. אני קודם כל חייב לציין ש21 שעות לאחר ההזמנה המוצרים כבר היו בביתי (שירות מ-צ-ו-י-ן !!) הספארק 7+ מומלץ גםםםםם למי שלא עושה אובר קלוקינג (כנגד מה שהרבה אמרו..) כי למשל לי יש סלרון והטמפרטורות שלו היו בשמיים והספארק טיפל בזה טוב טוב אבל אני חייב לציין עוד דבר, הוא מרעיש בטירוף מעל 5 אלף סיבובים לדקה.. פחד להיות ליד המחשב חחח הסמארט פאן 2... מה עוד אני יכול להגיד חוץ מזה שעפתי אחורה מהרוח שלו, לא לכוון אותו לגוף אם אתם לא רוצים להתקע בקיר.. חח סתם באמתתתתתתת מאורר חזק בטירוף, וגם הוא רעשן לא קטן שמעלים את הסלד ואתם שואלים, נו.. איפה השאלה?? אז זהו.. שאין שאלה פשוט הייתי כל כך מרוצה ורציתי …
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הגעתי עם ל300 באס מעל המחשב לא יכול הוא לא עולה לי וזה מוזר כי המעלות ב 45 במנוחה ומאמץ 53 (אחריי אובר) למה אני לא יכול יותר? ולמה ב 300 שאני עושה בדיקה ב S&M יש לי שגיאה הוא לא עובר לי אז ככה אני על תיזמונים של 7-4-4 2.5 ואני על 1.6 מתח של המעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. היום הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את ה - HD4850 + ספק חדש על המחשב ושאלתי אותו אם המעבד שלי (E4500) יעשה צוואר בקבוק לכרטיס המסך החדש ... הוא אמר שכן ואמרתי לו שאמרו לי (אנשים מהפורום הזה) שצריך לעשות למעבד OC כדי להקטין את הצוואר בקבוק ... אחרי שהוא הרכיב הוא אמר לי שהוא עשה לי OC ל - 2.9 (בדק יציבות בערך 20 דקות עם התוכנה OCCTPT והכל היה יציב) ... הוא עוד אמר שזה ה - OC הכי בריא שכדאי לשים לפי החלקים שיש לי במחשב וגם זה שילוב של שיפור גבוה וחוסך בחשמל (לא כמו ב - OC מטורף שיש ניצול חשמל מטורף), שאלתי אותו אם זה לא יעלם לי כשאני יפרמט והוא אמר לא ... באתי הבייתה, פימרטתי והכל טוב ויפה וכשהתקנתי SP2, התבטל לי ה - OC !!! נכנסתי ישר לביוס ניסיתי לשחזר והצלח…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי 2 תוכנות לניטור על חום המערכת ואני מקבל נתונים מלחיצים.. 1. speed fan - תוכנה זו מציגה במסך הראשי שלה בשם Readings , את הערכים הבאים: temp1: 25c temp2: 28c temp3: 69c כמו שאתם רואים הערך של temp3: 69c. מה בדיוק הערך הזה מציין? איזה מאוורר עושה בעיות? יש מאווררים על המעבד, על ה HD, ואחד על כל המערכת. חשוב לציין שהמשחה הקרמית על המעבד התקלפה בגלל בעיה שהיתה בעבר. יש לי לוח אם של gigabyte מדגם: GA-K8N-Ultra9 עם דיסק ההתקנה שהגיע איתו. מעבד +amd 64bit 3000 socket 969 למאוורר של המעבד נשברה כנף אחת אבל נראה שהוא מסתובב מספיק מהר. פתחתי את המארז ושמתי מולו מאוורר חזק והטמפרטורה לא ירדה. רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אם אני לא מתכנן OC, כדאי לי לקחת מעבד עם קירור סטוק או קירור בנפרד? המעבד הוא- Q9550 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=232 והקירורים שהציעו לי- Scythe Zipang http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=252 172 ש"ח Scythe Ninja 2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=251 151 ש"ח תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המארז הזה... מה דעתכם על זרימת האוויר במארז המסויים הזה? (החוטים במארז שלי מסודרים כך שהם לא חוסמים את זרימת האוויר בו) מהי הסירקולציית מאווררים המומלצת בתנאים שיש לי? (2 מאווררים TT ThunderBlade 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה, ומאוורר TT SilentCat 92MM בדלת). הטמפ' של הלוח אם שלי ושל הצ'יפסט די גבוהות (45 בערך במאמץ) ולכן הנחתי שהמאווררים לא מכוונים לכיוונים הנכונים, תוכלו להמליץ על דרך\אופן מסויים? תודה לעוזרים, עמית
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-