אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שהמון ממליצים עליה כדי לבדוק עומס על המערכת... אפשר לקבל לינק? חיפשתי במדור ההרדות אבל לא מצאתי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?
-
- 3 תגובות
- 413 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע איך לעשות OC ללוח שלי ושמעתי שזה לא אפשרי. הלוח הוא Intel sandusky D945PSNLK (צ'יפסט 945). הבנתי שאי אפשר לעשות לו אוברקלוקינג, אבל מישהו אמר לי שיש תוסף שאפשר להוריד מהאינטרנט שמאפשר את זה. מישהו שמע על זה? ועוד משהו: הספק שלי הוא ZUMAX ZU400W.. קניתי לא מזמן והחלפתי אותו בספק הג'נרי, והוא שקט ופועל מצויין.. השאלה שלי היא אם הוא יחזיק את המחשב שלי על OC? ולאיזה קירור אני צריך לדאוג לו? מפרט תוכלו למצוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234778.msg2061957#msg2061957
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה מתח מומלץ למעבד AMD ATHLON XP-M עשיתי OC ל2600MHZ במתח 1.85 עכשיו אשאלה שלי האם אני יכול לעלות את המתח עוד מבלי לפגוע במעבד, וכמובן גם את המהירות יש לי לוח מסוג ABIT-NF7 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מחפש מאוורר 120 שקט, האקסה מאד נראה לי 18db ל 44.8CFM עולה 74 שקל. ה-AC עולה 50 שקל ונותן 56.3CFM ב 23.5dB מגיע עם אחריות מאד ארוכה ונראה לי שאם אחליש אותו בביוס או בתוכנה, הוא יתן ספיקה לרעש דומה לאקסה. [הוא מתאים רק לגב המארז אבל זו המטרה שלי - מאוורר אחורי שואב]. AKASA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1618&products_id=11178 AC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף גוף קירור למעבד שלי שהיה יותר טוב,חשבתי לקנות את ה-SUNBEAM TUNIQ אבל בחנות הם רוצים 150 ש"ח על ההתקנה של הקירור החנות המליצה על קירור אחר,Thermaltake Big Typhoon VX מה אתם אומרים: איזה כדי לקנות? שווה במחיר ? על איזה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אינ מתכוון לעשות אובקלוק למחשב הישן שלי אך אני ממש לא מצליח למצוא את האפשרויות שאני צריך בביוס שלו(לעומת הלוח אם במחשב החדש) אני ממש לא יודע איזה דברים אני צריך לעשות ENABLE כדי לקבל את האפשריות הרוצויות כמו העלת מתחים סגירת האפשרויות שצריכים בשביל להתחיל את הOC ואני בכלל לא מוצא את המקום שמשנים את הבאס..... האם אני צריך לעדכן ביוס או משהו או משהו יכול לעזור לי למצוא את הדברים הרצוים תודה לכל העוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס לBIOS, אני רואה שיש שם 2T וT אחד (אני לא בטוח אם יש יותר), במה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
יש לי A8N-sli deluxe ויש שם את הקירור המעפן לציפסט ורציתי להחליף אותו. השאלה היא איך מוציאים אותו, יש שם שני פלסטיקים שחורים עם לחצן עליהם ולא הצלחתי להוציא אותם. ולגבי ZALMAN ZM-NBF47 כתחליף - הוא מגיע עם מדבקה טרמית ?
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
לפני שתבואו בהרצאות של "תקרא באתר, יש כתבות", רציתי להגיד שקראתי הכל ועיינתי בשקידה =) כעת מה שנותר זה לנסות ולעשות בלי להרוס שום דבר במחשב. נכנסתי לBIOS, אבל אני לא יודע לאן נכנסים שם כי אין לי את אותו לוח אם שהראו כאן... לוח האם הוא: ASUS P4V800-X BIOS- American Megatrends ChipSet- VIA PT800 לאן להיכנס בBIOS? למישהו יש לוח אם דומה שיוכל להנחות אותי? תודה! עריכה: אני חושב שמצאתי... אבל אצלי זה קצת שונה \: רשום לי OverClock: Standard ויש שם אפשרות לשנות ל- 5%, 10%, 15% וכו'... שיניתי ל- 5% ועכשיו המעבד שלי פועל במקום על 2.6 על 2.72 =) להמשיך? זה יפגע לי במערכת?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....
-
- 15 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זא ככה אני מרכיב לחברה של אמא שלי מחשב, בקיצור: מעבד- E6400 לוח אם - GA-945P-S3 של ג'יגה בייט בקיצור התקנתי רגיל כמו כל מחשב, התקנתי XP להנאתי... למחרת בבוקר (יענו היום) הדלקתי את המחשב על מנת להתקין אופיס וכל מיני דברים ובקיצור הייתי צריך לצאת. אחרי כמה שעות שחזרתי אני בדקתי באברסט והמעבד היה על 78 מעלות! מיד עברתי לביוס וגם שם זה היה ככה. רק נציין שלפני זה זה היה על 30 ומשהו... עכשיופתחתי את המארז שוב ובאמת חיברתיהכל כמו שצריך והמארז מסודר מבחינת איוורור פיקס. עברתי לביוס ושם התברר לי שהמאוורר שעל הגוף קירור מסתובב בין 700 ל900 RPM בלבד ללא שום קשר אם הSmart Fan Control מופעל או לא... בביוס זה שומר על טמפרטורה יציבה כבר כמה דקות, כמעט חצי שעה כבר. והמאורר לסרוגין עולה …
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה EVEREST והוא מציג לי 48 טמפ' של המעבד במנוחה (AMD 64 3200 @ 2400) כי קשה לי להאמין שלמעבדים האלה עדיין יש את הבעיות חום הישנות של AMD... אלא אם כן המאוורר לא משהו אבל עדיין לא הגיוני לי 48 מעלות במנוחה(ולפי מיטב זכרוני המאוורר נקנה בנפרד מהמעבד) יכול להיות שיש קשר למתחים שהוגדרו בביוס? DRAM Voltage 2.70 Chip Voltage 1.60 אגב שכחתי לציין שהלוח אם הוא DFI Ultra Infinity ועוד שאלה בקשר לזכרונות.. הוזכר בפורום דיי הרבה פעמים העניין של ה1:1 (שאגב אין לי מושג מה זה אפילו לאחר שקראתי פה כמה תגובות ומדריכים.. חבל שהם לא מפורטים יותר) אוקי אז קודם כל.. הזיכרון שיש ברשותי הוא GeIL 512MB * 2 400MHz ומהEVEREST עוד קצת מידע: DIMM1: GeIL CL25-3-3DDR 400 512 MB PC3200 …
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש קירור טוב מאשר קירור סטוק מעפןןןן של המחשב של אחיותיי (אינטל פנטיום 3 800MHZ)אשר מגיע עם מאורר פיצי שבקושי רואים אותו. ריעננתי את המשחה הטרמית בצורה טובה וסבירה ויש לי מאורר סטוק של פנטיום D אשר לא מתאים מבחינת התושבת ויש לי עוד מאורר חדש ZALMAN 120MM אשר גם לא מתאים מבחינת המארז..עכשיו רציתי לשאול האם יש דרך לקנות מאורר רציני שיוריד לי את הטמפרטורות של המעבד באופן רציני ביותר(למרות שהוא לא מתחמם באופן רציני..אבל עדיין )
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכום, בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב חדש. ציוד הקפי\מארז\ספק\דיסק קשיח\כרטיס מסך\מסך כבר יש לי. אני רוצה לקנות מעבד + קירור למעבד+ לוח אם טוב ל - OC + זכרונות ל - OC. זה מה שהצלחתי להרכיב: Core 2 Duo E6300 BOX - 1050 NIS Gigabyte GA965PS3 - 702 NIS SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - 255 NIS מה כדאי לקחת מהזכרונות? G.Skill DDR 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBHK 4-4-3-5 - 1500 NIS Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL4 DUAL PACK 2x1Gb T800UX2GC4 CL 4-3-4-8 - 1757 NIS 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS 1. מה דעתכם על המפרט? הייתם משנים משהו? אולי לוח אם אחר? 2. איזה זכרון לקחת? 3. כמה רחוק אוכל להגיע ב - OC ללא יותר מדי מאמץ ובקירור אווי…
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנת אוברקלוק מובנת ונוחה,חוץ מהClocken. למה לא בביוס? כי אני לא רוצה בביוס מסיבות פרטיות.
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום זה כבר פעם שנייה שאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ולא מצליח יש לי כרטיס של ג'יגה ביט 7950GT 512MB עם קירור של זילמן מובנה סטוק : מעבד:550MHZ זיכרון : 700MHZ גירסת דרייבר :93.71 (הכי חדש) עכשיו בהתחלה הישתמשתי ב ForceWare Coolbits הוא עשה לי הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC עכשיו אמרו לי תעבור ל RivaTuner וגם היא עשתה הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC ומה עשיתי בשנייהם הקפצתי רק בתדר של 5MHz את המעבד (ז"א סטוק היה 550MHz הקפצתי ל555MHz) ועשיתי טסט והוא נכשל הינה השלבים : אני ממש לא יודע מה לעשות אם מישהו יודע מה הבעיה שיעזור לי אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
OK אז המפרט שלי מימין [בפרופיל] יש לי tuniq tower. והתחלתי לעשות OC הורדתי את ה מכפלת HT ל X4 כי הוא לא נתן לי להיתקדם. הגעתי ל BUS 254 timing של הזכרונות הורדתי 4-4-4-12-16 שזה 266MHZ מתח במעבד 1.4 מתח זיכרונות 2.05 --- ופה נתקעתי - אם אני זז למעלה אפילו 1MHZ בבס - אני מקבל fatal error ב orthos וכמו שרשמתי למעלה זה יציב ועובד מצויין... הטמפ' שלי: מנוחה core 1: 30 core 2: 24 מאמץ מלא orthos: core 1: 45 core 2: 39-40 [כל הזמן קופץ] אני מפחד להעלות עוד זכרונות... ומעבד נראה לי שהמתח סבבה אז מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש והמעבד שלא עבר עדיין OC מראה תוצאות משונות . בתוכנה של הלוח אם הטמפ" טובות אולם ב TAT ו CORE TEMP הן גבוהות בצורה מפחידה (אפילו ב IDLE הו על 50) עכשיו אני עם קירור סטוק אבל מארז COMPUCASE 6A21 עם 2 מאווררים ומחשב חדש כך שאין אבק וחורף קר . האם יש לי מה לדאוג או שTAT מזייף ? נ.ב בביוס זה מראה לי 38 מעלות נקודה מוזרה נוספת ש EVEREST לא קורא את טמפ המעבד (גם את של הכ.מסך אבל זו בעיה אחרת) בדקתי את הטמפ גם עם כל תוכנה בנפרד וללא שינוי מיוחד [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-
-
new world record http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131071
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה למאוורר לקירור כרטיס מסך של ASUS? כל הפרטים נמצאים באשכול הקודם בכתובת : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231780.msg2037539#msg2037539
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישהו מדריך ל CPU OC שהוא היה ממליץ עליו? בתודה רבה מראש, Coldwar
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-