אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על פתרון קירור למחשב שלי וסתם זה עלה לי בראש... אנלא הולך לנסות את זה! הנה הרעיון: ממה שראיתי פה באחד מהניסיונות קירור שפשוט שפכו את הקרח על המעבד ישירות והייתה סכנה שהקרח יתחיל להינמס ולפגוע במעבד או בלוח... אז אפשר לקחת את אותו העיקרון של קירור מים רק שבמקום מים להריץ בצינורות (מותאמים כמובן) קרח יבש מערכת כזאת אמורה ויכולה למנוע בעיית "נמיסות" ולהיות אפקטיבית כמעט באותה מידה ואפילו לטווח הרבה יותר ארוך לא?
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם אפשרות לשנות תזמוני זיכרון, אך לא הבנתי איך זה משפיע על ה OC , ואיך מגדירים, ומה מגדירים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה חודשים OC לכרטיס מסך, אני לא מבין בזה ממש אבל עשיתי את זה לפי מדריך פשוט שהיה פה באתר פשוט ללחוץ על איזה כפתור וזה יעבוד יש לי X1800gto, שמתי לב שזה קצת לקח זמן אז באמצע עשיתי CANCEL או ריסט לא זוכר בדיוק .. למה זה גורם ? א.עם עושים OC הוא נשאר לתמיד? ב.איך יודעים עם הכרטיס מסך נמצע בOC או לא? תודה מקווה שתוכלו לענות לי
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, אני חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איך אני מבצע OC למחשב שלי.. המחשב שלי הוא: AMD 64BIT 3400+ לוח אם KV8PRO כרטיס מסך GFORCE ALBATRON 6600GT יש לי הרבה מאווררים במארז. תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Is that normal that Easytune5 make blue screen when you try make OC by %% or by the FSB change function? I've tried to make the OC useing the %% change function and once click GO it make blue screen and reboot. I've also tried the advanced tab and changed the FSB and clicked GO and was again bluescreen and reboot. All this useing GIGABYTE'S EasyTune5 program. Then after reboot (in both cases) I had this stupied window right after windows up the window with "close/report" and when i clicked Debug was no files or some thing only IDs/ltrs nothing special. What do you think? You can see my specs on my Sign down... Is that normal for EasyTune do such things?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ללא שום בעיה...סתם ישר שמתי FSP על 350..יכול להיות אני יכול עוד להעלות! אבל אני מפחד קצת על הזכרונות שיישרפו. שמתם לב שהזכרונות עובדים חופשי! על 875MHZ המפרט: E6300 945P-S3 KINGSTON 512*2 [DC] 667MHZ 250G WD SATA II http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=162392 יכול להיות מאוחר יותר אני אעלה את הFSB ..רק תמליצו ותנו עצה מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי P5B Deluxe יחד עם HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16402 ואני חושש שהקירור יחסום לי את חריץ הPCI שמלמטה אני צריך את כל שלושת החריצים האם זה יכול להיות והאם הכרטיס של Sapphire לא יעשה לי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תושבת כי אני לא מוצא את המאוור שאני רוצה אם התושבת לכן לכל מי שיש תושבת AM2 האם הוא יכול לצלם לי איך זה נראה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
כמה שאלות: איך אני יודע כמה אני יכול להוסיף מתח למעבד לפני שהספק לא יכול לספק יותר? איפה בBIOS נמצאות ההגדרות של החשמל למעבד וכמה אני מוסיף ומתי? קראתי את המדריך ולא הבנתי את ענין התזמונים, מה זה תזמוני המעבד 1:1 ואיפה קובעים את זה, וכמה צריכים להיות תזמוני הזיכרון-מעבד? (הוספתי תמונה של האפשרויות שיש לי בBIOS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ראשית, אציין שביצעתי חיפוש בפורומים, אך לא מצאתי פוסטים עדכניים (רוב המהומה היא מסביבות 2004, שנת כניסת (ויציאת ) הפרסקוט ורכישת המחשב), וחשבתי שאולי מישהו יוכל לחדש ולעזור לי. ברשותי מחשב עם מעבד P4 Prescott 3Ghz, לוח אם Neo-II של MSI, ו 1GBזכרון וכרטיס מסך Geforce5200 (אני לא משחק במשחקים, אז אין לי צורך בכרטיס חזק) במארז מצ'וקמק (ה default שנותנים בחנויות גדולות, כן כן, עכשיו אני יודע שזאת טעות לא להשקיע במארז ואוורור). מבחינת טמפרטורה, המצב לא רע בהתחשב בכך שמדובר בפרסקוט: נתונים נומינליים הם בסביבות ה 50מעלות עבור טמפרטורת CPU, ובין 30 ל 40 מעלות עבור טמפרטורת הלוח (אני לא זוכר בדיוק, כרגע ב Sandra זה מראה על 40 מעלות, אבל זכור לי שבד"כ כשאני מסתכל בביוס אז זה פ…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב 2 מאווררים 80MM בגג המארז (לפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234981.0) הקטע הוא שהמארז הוא בעצם וידיאו,ואין ממש אוורור,אז רציתי לדעת איך כדאי לי לשים אותם,פולטים או שואבים אוויר? ואולי אחד כזה אחד כזה...? תודה
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעונין לעשות OC למעבד והתחלתי בתהליך לפי המדריך שיש באתר אך הביוס שלי קצת שונה ואני לא מוצא את משצריך. דגם הלוח שלי הוא : K8NF9 Ultra אז משארך OC אם הלוח זה או שיודע את הביוס הזה בבקשה שינכה אותי .. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרכיב שבדר"כ הכי מגביל ב-OC הוא הזכרון, ולכן בדר"כ ממליצים לשחק עם המחלקים כשנתקלים במהירות שעון שלא מצליחים לעבור ב1:1. רציתי לדעת למה בעצם לא אומרים מההתחלה לשים את המחלק הכי נמוך שאפשר על מנת שהזכרונות בעצם לא יהוו גורם מגביל בשום שלב של ה-OC, אפילו אם זה יהיה OC של כמעט 100%. הזכרונות יעבדו בתדר הרגיל שלהם בזמן שה-bus יהיה כמעט פי 2 ממנו. האם העובדה שיש מחלק נמוך תוריד את הביצועים של הזכרונות בצורה משמעותית?
-
- 11 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי 2 תוכנות לניטור על חום המערכת ואני מקבל נתונים מלחיצים.. 1. speed fan - תוכנה זו מציגה במסך הראשי שלה בשם Readings , את הערכים הבאים: temp1: 25c temp2: 28c temp3: 69c כמו שאתם רואים הערך של temp3: 69c. מה בדיוק הערך הזה מציין? איזה מאוורר עושה בעיות? יש מאווררים על המעבד, על ה HD, ואחד על כל המערכת. חשוב לציין שהמשחה הקרמית על המעבד התקלפה בגלל בעיה שהיתה בעבר. יש לי לוח אם של gigabyte מדגם: GA-K8N-Ultra9 עם דיסק ההתקנה שהגיע איתו. מעבד +amd 64bit 3000 socket 969 למאוורר של המעבד נשברה כנף אחת אבל נראה שהוא מסתובב מספיק מהר. פתחתי את המארז ושמתי מולו מאוורר חזק והטמפרטורה לא ירדה. רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 712 צפיות
-
-
CORE 2 DUO e6400 עם קירור רגיל. לכמה מגיע? על לוח אם GIGABYTE 965P/DS3P
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי בתוכנה שבודקת את החום של הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות לו קלוק שיתן יותר ממה שהוא יכול , לסחוט לו את המיץ. תודה
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, האם אפשרי להוסיף לכל מערכת קירור מים בלוקים לאחר הקנייה? לדוגמא, קניתי את המערכת הכי זולה במדריך לקירור מים.. עכשיו אני רוצה אחרי שנה להוסיף קירור לכרטיס מסך - אפשרי ובעייתי, או אפשרי ופשוט, או בכלל בלתי אפשרי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-