עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC רק לכמה שניות בכדי לראות לאיזה רמה המעבד שלי יכול להגיע,עכשיו לשאלה: באיזה תוכנה אני יכול להשתמש? - חשוב לי שיהיה אפשר לשחזר (מה שהיה לפני עשיית ה-OC) בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by hwforcer,

E6400 @ 3520MGhz /440x8 / Voltage 1.53 idle 30c / Load 55-65c Works stable i had to raise voltage to FSB/Mainboard as well and little bit on Ram as well since i did oc to ram 800@840

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by etz,

אוקיי חברה בעקבות זה שאני כנאה אעשה קצת אוברקלוקינג אני מחפש המלצה לקירור טוב שמתאים לסוקט 478, לא אכפת לי במיוחד שהוא יהיה רועש יחסית אבל רק שיהיה זול, עד 200 שקל זה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי כרגע וכמובן שכמה שפחות יותר טוב, ככה שאפשר גם קצת להתפשר על ביצועים כי זה לא הולך להיות אוברקלוק רציני. באותה הזדמנות אני גם רוצה לשאול איזה משחה טרמית כדאי לקנות. לא מזמן מישהו המליץ לי על המשחה של זלמן אבל קראתי כבר כמה פעמים בזמן האחרון על אנשים שהיה להם בעיות עם המשחה ושאחרי לא הרבה זמן היא כבר ממש לא היתה אפקטיבית. האם Arctic Silver טובה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by kibub,

היי יש לי אוורסט ששם אני רואה את הטמפ ושמתי לב שהלוח אם יותר מידיי חם , רצתי לדעת אם אני יקרר את הגשר הצפוני אז הטמפ הזו תרד?

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by THE FOX,

פשוט מדהים! 631 Cedarmill @ 5674.66 MHz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132323 קירור אוויר מעולה, בתוספת רעש מחרידה אבל התוצאות מעולות

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  6. Started by Fungus Funk,

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המחשבב קניתי את המחשב במטרה ללמוד ולעשות עליו OC רציני ביותר ! אך אני לאדע לאיזה טווח ביצועים אני יכול להגיע ... אני יודע שזהו עניין של מזל ולכן רציתי לדעת מהו בכלל הטווח שאני יכול להגיע אליו, ומהן הטמפרטורות המומלצות לכל חלק .. זהו המפרט : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB + SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm + MX1 ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 + ZALMAN VF900-CU LED + המשחה שלו כפי שניתן לראות המחשב דיי מיועד ל - OC וגם המארז מאוורר היטב ... ואני רוצה לדעת מה המקסימום שאני יכול להגיע [בגבול ההגיון כמובן] ומהו הטווח …

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  7. שלום לחבריה ! אני שומע רבות פה-שם על מושג "פתיחת צינורות עיבוד" והפתיחה שלהם בכ. מסך. אף על פי שאני טכנאי מחשבים כבר קרוב ל 9 שנים, אף פעם לא התעסקתי ב OC , והתחלתי עם זה רק בזמן האחרון. עכשיו לשאלה: מה זה הצינורות האלה אני יודע, אבל קיבינימט, איך פותחים אותם ? והאים אני יכול לעשות את זה אצלי ? כ. מסך שלי הוא ASUS GEFIRCE 6800 GT AGP V9999 GT/TD 256 מגה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by yitzy,

שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by RedBuLLNOAM,

אהלן, מה צריך בשביל לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך הזה מבלי שיקרוס? ניסיתי עם תוכנת ATI TOOLS ולא הלך... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  10. Started by axon,

טוב אני די חדש בקטע החלפתי מאוורר לכרטיס מסך שלי ובאוורסט לא רואים את הטמפרטורה שלו (של ה GPU) אז או שאני לא יודע איפה לחפש ... או שמשהו מוזר פה ... כרטיס המסך radeon 9200SE ... אני יודע שהוא לא משהו (: אודה לכל עזרה, גם אם תוכלו להמליץ על תוכנה אחרת לניטור טמפרטורת ה GPU

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by winner,

בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by ndv,

כמו שרואים התמונה הטמפ' של הכרטיס מסך 238- זהו כרטיס מסך חדש - GF7300GS איך אני מסדר את זה? http://img187.imageshack.us/img187/6393/64500154yc7.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אני יכול לבדוק יציבות של הכרטיס על ידי משחקים בלבד? וגם ב 3dmark5 ?בלי ati tools?אגב קראתי כאן באתר שלא דאי להריץ בדיקה עם ה 3d כי בין סרטון לסרטון הוא מתקרר, ולעלות את כל המתחים ב10 כל פעם?

• 59 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. סקירה מ- firingsquad http://www.firingsquad.com/hardware/core_2_cpu_cooler_roundup/page16.asp שוב ה-NINJA וה-INFINITY מובילים בראש גם בביצועים וגם ברמת הרעש הנמוכה ומיד אחריהם ה-BIG TYPHOON. אז למה לעזאזל יש כל כך הרבה אכזבה מהנינג'ה בקרב רבים מהמשתתפים פה (ובכללם אני)... אולי אנו מקבלים פה חיקוי/זיוף?! תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by subarel,

בתוכנה שהגיע עם הלוח קיימת אפשרות להעלות מכפלות.. האם זה נכון או שאני לא מבין את זה כמו שצריך..? עריכה: שימו לב שהוא מקטין את המכפלה ל 6 כשהוא לא במאמץ.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by itayab,

קניתי השבוע שעבר מחדש חדש, אינטל CORE2DUO E6400, לוח אם של אסוס P5B. לפני שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, הטמפ' בתוכנה SPEED FAN הייתה נורמלית.. כשהתקנתי את הדרייברים, אז הטמפ' בתוכנה הזאת וגם בתוכנה שבאה עם הלוח אם ASUS AI SUITE, מראות על : CPU TEMP: 84 מעלות, ועולה ויורד מדי פעם במעלה אחת. קראתי כאן בפורום שמומלץ לבדוק עם התוכנה INTEL thermal analysis tool, ושם התוכנה מראה: CPU 0 - 25/45 מעלות CPU 1 - 28/27 מעלות מה נכון? אם הטמפ' של המעבד באמת 84 מעלות, הוא במצב קטסטרופלי.. אשמח לעזרה!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולפם ביצעתי אובר קלוק לערכת ורציתי ליבדוק אותו ביצעתי בדיקה ראשונה בתוכנה ORTHOS והבדיקה ניפסקה אחרי כמה שניות אז בדקתי בתוכהי אחרת S&M והיא הראתה שהכל בסדר למי אני צריך להאמין יש לי עוד שאלה לפי איזה חום או מדד של המעבד אני צריך להסתמך המעבד מראה לי חום של 50 מעלות במאמץ לעומת זאת הCPU 1 UCPU 2 מראים לי במאמץ מקסימלי 65 מעלות האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by tratz,

אז ככה, עם האופטי שהיה לי קודם הכל היה טוב והכרתי יפה מאוד את המגבלות שלו. עם C2D אני קצת אובד עיצות ואשמח לשמוע את דעתכם. קודם כל, קירור מים TT BW 735 עם רדיאטור מחוץ למארז, מאוורר בודד של 120 של AC משחת AS5, מעבד במהירות סטוק עומד על 32 במנוחה ו43 במאמץ. הטמפ' האלו נראות לי גבוהות מאוד יחסית לקירור הנ"ל, יש למישהו רעיון למה? חשבתי על המדבקה של איסטרוניקס שנמצאת על המעבד. לשם השוואה האופטי שלי היה על 22 מעלות (טמפ' חדר) ו32 במאמץ. אולי למישהו מתחום קירור המים יש רעיון למשהו שניתן לשפר במערכת הזו. אין לי כסף למערכת חדשה לגמריי, אבל אשמח לשיפורים לקיימת. שנית, מתח מקסימלי שניתן לתת למעבד? טמפ' מקסימלית שרצוי לא לעבור? מתח מקסימלי לזכרונות אני יודע, הם באחריות עד 2.2 (cells…

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  19. Started by t-macc,

הטמפרטורה מגיע ל 50 מעלות במנוחה,והhd יושב בקדימה של המחשב ויש ממולו מאורר של 120,ועל הדיסק קשיח יש את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14535&catid=1126 ממה נוצרת הטמפרטורה הזאת? ועם אפשר עוד שאלה אחת על הטמפרטורה של הספק הוא גם מגיע ל 55 מעלות יש לו מאורר אחד שמוציא

• 14 תגובות
    • 618 צפיות
  20. יש ברשותי 2 Fan Mate של מאוורר של זלמן ורציתי לדעת אם אוכל לחבר אותו למאוורר שיש לי ב 7600GT של לידטק ( הוא דיי מרעיש ) ? http://www.svc.com/zm-fanmate2-75.html

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  21. שלום לכולם. אני עושה חושבים אם להחליף כ. מסך, ועלתה לי השאלה לאיזה מהסדרות האלה בד"כ ניתן לבצעה המהרה, ולפתוח צינורות? אני יודע שזה תלוי הרבה על מה נפלת, אבל בגדול נראה לי שיש הגיון שאם לקחו סט של כרטיסים שחלק נפלו להיות GS בגלל היצור של המעבד, וחלק נפלו להיות GT מסיבות דומות, ורק חלק נשארו כ U, אז זה אומר משהו על היכולות פתיחה והמהרה של ה U מאשר של ה GS. שאלה שניה: ב SLI, אני הבנתי שמחברים שני כרטיסים זהים. מה קורה אם אני מחבר שני כרטיסים שונים (אבל כמובן מאותו יצרן GPU)? מישהו ניסה? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  22. Started by arielb1,

השאלה שלי האם המאוורר של AMD ATHLON BOX ו AMD DUAL CORE BOX הם אותו הגודל כלומר האם הם זהים או שהאחד גדול יותר מהשני? תודה מראש שכחתי לרשום לסוקט AM2

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by hwforcer,

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by kibub,

היי היום התחלתי OC ונתקעתי (הווינדוס לא עולה) בFSB 333. העלתי FSB ל330 זכרונות שמתי על הכי נמוך 400 ובFSB 330 הזכרונות על 490 (במקור הזכרון 533 אז ככה שעדיין לא הגעתי למגבלה) הגדרות בביוס: מתח מעבד 1.3 מתח לזכרונות 2V בתזמונים 5-5-5-15 מתח לFSB הכי נמוך נראה לי 1.2 טמפ במנוחה 29 במאמץ 42 אם מישהו יכול להגיד לי מה דרוש כדי להמשיך הלאה אולי העלאת מתחים? כמה? ואיפה? ואם מישהו יודע איפה מעלים מתחים לגשר הצפוני והדרומי? תודה רבה לעוזרים והמייעצים

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  25. קניתי לאחרונה מחשב חדש.. אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. (פתחתי את המארז וראיתי שהם KHX6400D2/1G - וכתוב באתר שלהם שהם באמת 800) למה הם עובדים ככה ? איך אפשר לגרום להם לעבוד כמו שהם אמורים ? אני לא מתכוון להוציא מהם את המיץ באוברקלוק. רק לקבל את מה ששילמתי עליו, לא יותר ולא פחות. הלוח שלי הוא evga 680i והמעבד הוא E6600 שאלתי גם בפורום לוחות, מעבדים וזכרונות. אבל שם אף אחד לא הואיל בטובו לעזור לי. תהיתי אם אתם תרצו. אני מצטער אם זה לא בדיוק קשו…

• 11 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים