אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי המחשב הנ"ל E2180 G31-S2L PDP Patriot CL5 800Mhz 500GB Seagate 32MB 7800GT AC Freezer 7 Pro לאחר מספר בדיקות אוברקלוק, הגעתי למהירות 3200 עם מתח 1.4 וזכרונות על 830 מהירות. המחשב עבר בדיקה של שעה שלמה במאמץ עם Orthos ולאחר מכן עוד 30 דקות של OCCT, והגיע למקסימום 60 מעלות. עכשיו, כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב, הוא מתחיל קצת לפעול, לא רואים עדיין כלום על המסך, ואז הוא נכבה שוב מעצמו. אחרי 5 שניות בערך, הוא מדליק את עצמו שוב, כאשר אין אוברקלוק. למה לעזאזל זה קורה?! בתודה מראש חברים
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: מארז SPIRE PowerCube http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=11002 ומלוח אם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. עכשיו כמו שאתם בתמונות בעמוד הזה: http://www.apextechusa.com/products.asp?pID=171 זה אותו מארז והספק כוח יושב ממש מעל הלוח אם ככה שאין הרבה מקום לקירור. אני צריך קירור נמוך (מקסימום 4.5 ס"מ) שייכנס בין הלוח אם לספק כוח.. יש משהו כזה? בנוסף אם יש לכם המלצה למארז אחר זה יהיה מעולה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אנשים ובכן המודינג שלי עדיין לא הסתיים כמו שכתבתי בפרסום הראשון על המארז שלי.. אז הפעם הוספתי LCD 20X4 .. אז הנה לכם סרטון קצר על ה LCD ו על המארז שלי מבפנים .. (למי שלא ראה את המארז שלי הנה קישור) אני אחסוך במילים, הנה הסרטון: http://ilf.israel.net/LandRover/modding/lcd.rar
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Thermaltake TR2 M3 איך הוא אנשים? אני קונה אותו ב 80 שקל כדי להרכיב אותו בBARTON 2500 שלי איך הוא? כמה טמפ" הוא יתן לי? הלוח שלי הוא EPOX 8RDA3I
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי לאלו מכם שהספיקו לקנות את המעבדים מסדרת 9XX... רציתי לדעת מה הטמפ' שלכם במאמץ ובמנוחה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לחץ כאן יש לי שניים בצבע ירוק ושניים בצבע אדום. הם כמעט ולא היו בשימוש בכלל, אבל נקנו לפני 4 חודשים אני חושב (זרוקים בארון). איזה מחיר כדאי לי לבקש על כל אחד? פשוט לא יודע איזה מחיר הגיוני והוגן לבקש.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה שאלה קטנה ולא מזיקה.. בלי חוות דעת על הקירור בלי בלאגנים שאלה פשוטה. החיבור של הקירור הוא 3 pin וה3pin שלי רחוק ולא מגיע... אז קריטי אם חיברתי אותו לחיבור של ה4 pin ? יעני אם אפשר בבקשה הסבר מזה הpin האחרון ב4 פיינים.. למה חיברתי אותו לשם והכל עובד פיקס. תודה רבה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התקנתי קירור מים מקצועי לפני כמה ימים על מערכת SLI 470GTX והתחלתי לעשות אוברקלוק הגעתי בלי בעיה מ 607 ליבה ל 700 וזכרונות מ 1600- ל 1760 עבר בדיקה של פיורמרק וכל ה 3dmark בלי בעיות, איך שאני מעלה מעל 704 תליבה זה מתחיל לקרוס לי באמצע הבדיקה חפרתי באינטרנט על האוברלוק לכרטיס הזה חשבתי אולי זה הגבול מסתבר שאנשים מגיעים גם ל 850 ליבה ו 2000 זכרונות ...מכיוון שהקירור מים שלי פשוט מופלא הכרטיסים לא עולים לי בלחץ מעל 40-41 בלי לחץ 29-31 יש לי פוטנציאל אדיר ועכשיו לבעיה אמרו לי שמעל ליבה 700 צריך להוסיף טיפה טיפה מתח לכרטיסים ...(אני משתמש בתוכנה אקסטרים טונר HD יש שם אפשרות לשנות מתח לכרטיסים אך משום מה אצלי זה לא נותן זה מסמן אותו כאפור כמו כן ניסיתי בתוכנה של MSI לא זוכר …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אפשר בבקשה שם של תוכנה לאוברקלוק למעבד דרך מערכת הפעלה ושלא יהיה CLOCKGANE תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.0 של אינטל ליבה-Northwood לוח אם ECS P4VXAD זכרון 512DDR 256 333MHZ 256 400MHZ ואני רוצה להאיץ אותו ....הבעיה שאני לא מוצא איפה אני משנה את FSB בבאיוס. מצאתי את FSB הנוכחי שהוא 100*20 אבל אני לא יכול לשנות אותו . ובספרון של הלוח אם יש לי הסברים איך לשנות את הFSB אבל בבאיוס עצמו אין לי את האפשרות הזאת .... יכול להיות שיש אפשרות של באיוס מורחב או משהו כזה? או שאני צריך לעדכן אותו? ??? ??? :s05: תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו יש לי איי אם די ואני קונה את הדגם של איי אם די מישהו יכול להגיד לי כמה תופסנים יש להיטסינק שלו? האם המאוורר טוב? והאם הוא שווה כשהוא משומש שלושה חודשים במחיר של 50 שקל תודה mj ???
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4. יש לי מארז של IVORY מי שמכיר, ואין בו מאווררים בכלל. עכשיו אני מתכוון לשדרג את המחשב. (ראו פוסטים קודמים שלי) יש רק מקומות למאווררים כגון מחלק האחורי של מארז ובחלק הקידמי מין חור אוורור מוזר זה נרא גם כמו מקום למאוורר אך אין מקום לברגים חורים מרובעים. 1. האם זהו מקום למאוורר. 2. מה עדיף לי? לקנות מארז חדש? או לשמור את הישן ולקנות מאווררים? (אני קונה לוח אם , מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים) מה לעשות? אני לא רוצה לבזבז 300 שקל על מארז.. אני יותר בכיוון ה100 - 200 ושיהיה מאוורים . תמיד אני יכול להוסיף עוד קצת כסף . יש תקציב אבל אני מעדיף לשמור. ואם תמצאו הכי טוב שזה יהיו חנויות באיזור נתניה . לבוא לקחת. או באתר www.skypc.co.il תודה רבה.. בקשות גדולות מידי, פ…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם יש מישהו כזה שמזמין מחו"ל אשמח להצטרף לקניה - לתגובות אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד e8400 עם עם הפריזר 7 ולוח ep45-ds3 וספק seasonic 400 זיכרון 2 גיגה ומאוורים סתם של המארז 3 ברצוני להחליף אותם למשו יותר קריר למה הם עגלות וכרגע במארז שלי החום עומד בין 30-29 -----------עריכה---------- תיראו משו שמצאתי? הבחור הזה עשה טוב?(רכיבים כימעט כמו שלי אותו מעבד ולוח(Asus P5Q P45) צעד ראשון: תעשו ריסטרט למחשבכם ותילחצו על DELETE ליפני שהWINDOS עולה! צעד שני:לכו ללשונית AI Tweaker בלשונית AI Tweaker צריך לשנות את הדברים הבאים: 1.Ai Overclock Tuner לשנות לManual 2.CPU Ratio Settings לשנות ל[09.0] 3.FSB Frequency לשנות ל[400] 4.PCIE Frequency לשנות ל[100] 5.Dram Frequency לשנות לסוג הראם שנימצא ברשותכם נגיד אצלי זה 800mhz אז אני בוחר ב800!!! 6.CPU …
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. חבריי הטיפש שלומי קנה את הSunbeamTransformer לפני כחודשיים וחצי ופתאום יש רעשים והוא גילה שהמאוררים מכוונים להוצאת אוויר אז מה הוא צריך לעשות כדי שהמאוררים יסתדרו ושלא יהיה רעשים ושמאוררים יכוונו להוצאת אוויר
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אוקיי חברים וחברות עבדתי לפי המדריך החדש של hwzone אבל יש לי בעיה אחת אין לי את המצרכים הדרושים אני יכול להשיג כאלה מצרכיף לא רק מאופנוע ומאקוריום?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
נניח והקירור הוא TRUE Black עם 2 מאווררי 120mm והלוח הוא צ'יפסט P45 איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי, אני רוצה להבין איך עובדים המהירויות של מעבדי Amd החדשים. למשל במעבד Amd64bit 3500 Winchester, כתוב שה Fsb הוא 250, זאת אומרת שיש Ratio 5:4, כדי שהזכרון נגיד שקניתי 400 מה"ז, ישאר במהירות של 400 Mhz האם הבנתי נכון? עוד משהו, אם אני עושה אוברקלוק למעבד Amd64bit 3000 Newcastle, אני עושה 9*250, ומשאיר את הזכרונות ב Ratio 5:4, האם זה יהיה שווה למעבד Amd64bit 3500? כי ההפרש הוא רק 200 מגהרץ, שאפשר להגיע לזה בלי להוסיף קירור מיוחד. תתקנו אותי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אהלן עשיתי קצת OC מ275 ל300 ו550 לזכרונות מ500 נראה לי לא זוכר עריכה: אופס בטעות שמתי בפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כמו שהבנתי אין היטסינק מסדרת slk שמתאים לסוקט 478
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לפי TomsHardware - לא (לפחות לא ב2140) לפי לוח האם שלי P35-DS3 - כן... (לפחות כן ב-2180 ... x6-x10) מה הנכון ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-