עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Kazuma,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לQ6600 לא משהו גבוהה במיוחד לאיזור ה 3ghz על מנת לנצל טוב את הזכרונות 800 מגה הרץ. האם קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro יעשה עבודה טובה ובעיקר.. שקטה, במקרה זה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  2. שלום לכולם... לא מצליח לייצב את האובר שלי במעבד E6400 מידי פעם במשחקים יש ריסטרט למחשב... ניסיתי בדיקת מאמץ למעבד והוא אכן נכשל בדקות הראשונות...יש המלצות? טמפ במאמץ לא מגיעות ל 60C...מתח למעבד דיי בגבול כבר 1.55 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by Ghtm,

אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. ה FULLTOWER של SUPERTALENT בלי ספק, ב480 שקל בלבד, נראה לי מחיר דיי טוב קניתי השבוע ספק אז אני בכל מקרה לא צריך ספק אחר כדאי ללכת עליו? כמו ששאלתי בטופיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר איפה המיקום של המאוררים, אם יש לו בגג או משהו איך הוא מבחינת נוחות ובכלל בכלליות למי שיש את המארז הזה מוזמן להגיד לי יתרונות\חסרונות תודה. ** אם אפשר שזה יהיה ממקור ראשון (בעל המארז או מישהו שהתעסק איתו יותר מ3 שניות) ולא משמועות או דעות היגיון וכאלה **

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by eXpire,

שלום לכולם לפני שאני מתחיל את תהליך ה-OC רציתי לשאול מספר שאלות כרגע לוח האם שלי הוא ECS A780GM-A והמעבד הינו AMD Phenom II x3 710 @2.6Ghz לפי מה שקראתי ניתן להסיג המהרה די נחמדה עם המעבד הזה ולוח האם גם לא רע... אך אשמח לשמוע חוות דעת נוספת דבר נוסף הינו כשחפשתי ב BIOS איך משנים את כל ה-settings הדרושים לאוברקול לא הצלחתי למצוא איך משנים את ה FSB:DRAM ratio ותדר הHT ניתן לשנות לערכים קבועים מראש לא לפי מכפלה (200Mhz~2000Mhz) האם זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. Started by hck,

שלום! היתה לי בעיה בהתקדמות של OC לפני כמה זמן, וכמה גולשים בפורום כאן אמרו לי היכן יכולות להיות הבעיות. קודם כל, זה המפרט: מארז: ג'נרי, עם תוספת מאווררים (גם למעלה). ספק: ג'נרי. לוח אם: ABIT AI7 מעבד: P4 2.8 HT 800Hz זכרונות: ADATA 2x512Mb 500Hz (כרטיס מסך:Geforce FX 5900XT Gigabyte) הגעתי איתו לOC (הכי יציב) של 3600Hz -באס 257 , עם טמפרטורה של - CPU:50, PWM:53 . (** הכי מצחיק, שבלי OC הטפמרטורות כמעט זהות - הבדל של 2-3 מעלות) הבעיות שאמרו לי כאן היו, שכנראה הספק לא עומד בעומס, או שהסטפינג של המעבד לא טוב. אז הנה השאלות שלי: א. איזה ספק חזק ויציב אני יכול לרכוש, או לחלופין, האים יש מארז טוב (איוורור וכ"ו) שכולל ספק טוב (כמובן בתוספת קטנה) ואז אני ארוויח פעמי…

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר את המשטח הנ"ל אך הוא אינו עובד. יש שתי כניסות USB - אחת מהן נראית תקינה פיזית אך חיבור שלה למחשב לא נותן כל תגובה והשנייה היא כניסה שבורה שחסרים בה פינים. בתור סטודנט סקרן להנדסת חשמל אני מנסה לפרק את המשטח ולראות אולי אפשר לתקן משהו. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא איך להוריד את הפאנל החיצוני. הורדתי את רשת האלומינוים ועוד 6 ברגים שהיו מחוברים מתחת למדבקות הספוגיות אך המשטח נמצא במצב חצי משוחרר ומשהו באיזור של החיבורי USB כנראה מחובר עם בורג שאני לא מצליח למצוא או באיזשהי דרך אחרת. אשמח לעזרתם אם מישהו מכיר את המשטח או משהו דומה. עריכה - הצלחתי לפתוח את הפאנל ולהוציא את הלוח המודפס (השיטה הייתה לדחוף את המברג לנקודה מסויימת ולהפעיל כח). פירקתי הכל והתחלתי לנסו…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by motaboy,

לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי). המאורר והצלעות הן stock. יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים). במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא. למה מתחמם כל כך עם הstock?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by morbidangel,

שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!

10. רציתי לדעת מה הסיכון, ואם יש סיכון ( אני מניח שכן) השאלה היא בעצם, איפה שקראתי פה ובפורומים המתח הגבוה המומלץ הוא 2.1V אני מניח שגם לשאר בזכרונות, אבל אני מדבר על עכשיו על הזכרון שברשותי. לפני איזה כמה שבועות העלתי את התדר של הזכרונות שלי בערך ל 1006MHz, או משהו כזה. ונתתי לו מתח של 2.3V ועשיתי בדיקות יציבות, ובאנצ'מרקים הזכרון אכן היה מהיר יותר, היה יציב כסלע.. אבל מצד שני בהיותי אוברקלוקר מתחיל, עדיין יש בי פחדים מסוימים. ,אחרי הכל לא בא לי להרוס לעצמי חלקים ( למי כן בא) הורדתי מתחים החזרתי את זה 835MHz, שזה מקביל ל OC של המעבד שלי שנמצא ב 3006Ghz 334x9 ( מפרט מלא בחתימה שלי) והיום... באחד הפוסטים פה הגעתי לביקורת על הזכרונות שברשותי, רק ששלי הם 2GB ושל הביקורת הם 4GB ו…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by WitheNoise,

שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by 3pac,

יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by Atom,

ברשותי ה4670 של חברת sapphire,מדובר בגרסא הפשוטה ביותר עם הקירור ה"רגיל". http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 אז ככה מאחר והכרטיס קריר למדי - (כ30 מעלות רוב הזמן) גם כשמאוורר על מינימום במאמץ לא ראיתי את הכרטיס עובר את ה43 מעלות. מאחר ואין לי בעיה ולעלות את מהירוות המאוורר בשביל עוד כמה מעלות (הרעש לא מפריע לי) אז בכל אופן הנה השאלה : עד לאן אני יכול להגיע עם הכרטיס כדי להוציא ממנו את המקסימום מבלי להתפשר על יציבות http://img19.imageshack.us/my.php?image=4670t.jpg המפרט E6600 - עם קירור סטוק - לא מתכוון להאיץ אותו. ASUS P5B 2X1GB 667MHZ - לא מתכוון להאיץ. הספק - CHIEFTEC 550WATT

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. שלום. אני מנסה להבין לאיזה מאוור מתייחס FAN1. האם זה מאורר המעבד? למה לא רשום איזה מאוורר, ורק רשום FAN1, FAN2, FAN3? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. Started by gil_k,

אוקיי המפרט שלי כזה: E6600, GB 965P-DS3 Rev 3.3, 2X1GB 667Mhz, Scythe NINJA Plus. אני על מתח 1.365~ לפי הביוס, באס 366, המעלות במאמץ 100% ב TAT מגיעות ל 67-68, זה סביר? בלי מזגן בחדר.. במנוחה זה 44-46 מעלות. עם מזגן זה היה היום בבאס 350 במתחים רגילים על 38~ מעלות במנוחה ו 59~ מעלות במאמץ מלא ב TAT. המעלות סבירות יחסית לקירור? אני עם המאוורר סטוק של הגוף קירור, במארז יש מאורר אחד מקדימה, בצד ומאחורה, NZXT Apollo.. וכדאי לי להוסיף עוד מאוורר על הקירור? תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Kriz,

נו טוף.. התחדשתי באחד מבית GIGABYTE (מסתבר שזה היחידי שאפשר להשיג כרגע בארץ).. ככה הוא נראה לפני : וככה אחרי: איזה 10 דקות "רבתי" עם הלוחית העליונה.. בדיעבד התברר שהיא מודבקת לגוף קרור התחתון.. (שברתי תאצבעות ועקמתי את כל הלוחית אבל האחרונה נחלה תבוסה לבסוף ) למספרים : מ600 לליבה אני יושב על 720 והזכרונות מ900 ל1020.. SHADERS ב1782 כרגע.. למספרים המעניינים ביותר... 9100 על סטוק ב3DMARK06 ואותו מספר +- על המהירויות החדשות (מה שמביא אותי לחשוב שהדריברים : 169.04 מעפנים?!) אגב , אותה מערכת על 88GTS320 הניבה 9600נק' מה שמחזק את טענתי בקשר לבעיות תאימות עם הדרייברים.. מבחינת מעלות.. 50 במנוחה (על קרור סטוק זה היה באזור ה60) ובערך 70 במאמץ.. (עם הלוחית המוסרת + מא…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  17. אז ככה הזכרון הוא 6 גיגה דומינייטור של קרוסייר במהירות 1600 עכשיו אני לא סגור על איזה מהירות זה כרגע פועל כי כל מיני תוכנות מראות לי דברים שונים אני רואה שהלוח אסוס תומך ב 1333 במקסימום אבל זה לא נכון כי יש לו גם מצב של 1600 אבל אני לא בטוח איך להגיע אליו או האם אני כבר נמצא בו וגם בביוס יש איזה כמה מצבים של זכרון אין לי הרבה מושג בהם אשמח להחכים ממכם + יש איזו שורה אחת בוולטגים שהיא וורודה מה זה אומר? כי המספר עצמו הוא בטווח המותר וגם רציתי לשאול על האוברקלוק של המעבד עצמו כי הוא נשאר ב 2660 כרגע אבל משהו אחר עלה ל 3200 במקביל לזכרון מה זה המשהו הזה? והאם המחשב רץ ב 3200 כרגע? איך אני מעלה את המעבד עצמו ולמה המעבד רוקד וזז בין 1600 ל 2660 כל הזמן וגם הוולטג…

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by coolmeen,

אני רוצה קירור ל p4 שלי שאני מתכנן לקנות הוא מיועד ל 100 אחוז oc אז אני רוצה קירור רציני למעבד משהו שיקרר משהו משהו עכשיו המחיר בין 160-300 שקל אבל אם זה 300 שקל אז שיהיה הבדל רציני מה 150 שקל,תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by gilibong,

היי אנשים יש לי מעבד amd athlon 2500 xp ויש לי עליו מאוור טירמאלטק volcano 11 והציעו לי על המאוור הזה http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm מה אתם אומרים המאוור הזה טוב?

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by oz12,

אני נמצא כרגע ב OC על מעבד Q6600 לוח אם P35DS3L הזכרונות במחשב עם OCZ reaper 1066 אבל המחשב כנראה מזהה אותם כ 667 ולכן המכפלה של הזכרונות הגדרתי בלוח ל 2 ולא 3.2 כמו שחשבתי בתחילה בשביל הזכרונות 1066 כרגע המחשב עובד יציב על 3GHZ האןם יש סכנה בכל שהזכרונות עובדים על המכפלה הנמוכה?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80

23. שלום. כעת המעבד שלי עובד עם מאוורר סטוק ולצערי הרב מגיע לטמפרטורות אדירות לכן החלטתי לשדרג את מערכת הקירור שלו. אשמח לקבל הצעות לגבי קירור במחיר טוב של עד 170-180 ש"ח גג שיההי אפקטיבי ומקפיא אולי אפילו OC קטן. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 14:47:34 עדכוןחשבתי על ‎Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. 7010.. זו התוצאה שהוא נתן... מה הסדרי גודל תוצאות של מחשב טוב/בינוני/חלש. או בקיצור... כמה זה טוב?! תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by overload,

התקנתי את הOMEGA האחרון - 2.6.42. יש לי כרטיס 9500 NP עם זכרונות בצורת I, לא L, אני לא יודע כמה BIT אבל (הכרטיס לא שלי). ואחרי ההתקנה זה מה שרשום לי בהגדרות שלו (תמונה מצורפת). ובכלל איך אני יודע אם הSOFTMOD פעל או לא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים