אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אותו המחיר מה עדיף לקחת? פשוט אין את AC7PRO במלאי בפוקס הציעו לי גם את OCZ Vendetta CPU Cooler ב120. למעבד 5200 כולל OC
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח asus p4p800-e עם מאוורר של זלמן דגם CNPS7000B-Cu, כאשר אני נכנס לביוס אנ י רואה את המהירות על 1400 ומסומנת באדום ובנוסף כשהמחשב עולה ב POST יש הודעה קולית The fan is failed איך ניתן לשפר את המצב תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. שבוע שעבר החלפתי את המעבד שהיה לי (Pentium Dual Core E5700) במעבד C2D E8400. המפרט שלי כתוב בחתימה. בנוסף, על ה- E5700 היה לי קירור של גיגהבייט מדגם VOLAR, שלא מוגדר כמוצלח כל כך אב עשה את העבודה, המעבד היה ב- OC קבוע על 3600MHz. על המעבד הנוכחי הרכבתי Freezer 7 Pro. כרגע עם המעבד הנוכחי, הטמפרטורה שלו במצב מנוחה - IDLE היא 39 מעלות, כשאין שום דבר שמעיק על המעבד. למיטב הבנתי זוהי טמפרטורה של המעבד במצב העמסה - LOAD, זה נראה לי די מוזר, וגם כשאני מנסה לבצע OC למהירות 3600MHz, דבר אשר לא אמור להיות בעיה עם הלוח שלי והמעבד הנ"ל, הביוס מאפס את ה- OC וחוזר למצב סטנדרטי. חשוב לציין שאת מדידת הטמפ' אני מבצע עם תוכנת CoreTemp, ל- 64 ביט. האם יש היגיון בטמפרטורות האל…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מעבד E5300 והגעתי איתו לתדר של 3.21Ghz X13 איך שאני מעלה עוד קצת אז המערכת קורסת ואפילו לא מגיע לוינדוס ולא מראה כלום על המסך יכל להיות שהגעתי לטופ של המעבד אושזה קשור למתחים ואם כל מישהו יכל להסביר לי איך להעלות אותם (דרך אגב אני משתמש בקרור סטוק של המעבד)
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1824 הוא מקרר ? הוא שקט באמת ? הוא יותר טוב מה ה ונטק ?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה עדיף? באס גבוהה יותר או או MHZ יותר גבוהה? בבאס 166 הוא כאילו עובד כמו מעבד 2700+ ובבאס 200 הוא עובד כאילו מעבד 2600+ , מה מומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו כמה חודשים אני זוכר שהיו פה כמה מדריכים שמישהו ממש טוב ונחמד העלה באותו זמן. הם היו מדריכים מעולים שהסבירו בפירוט אבל לא היה לי הזמן לנסות אותם. כרגע אני לא מוצא אותם- לא פה בפורום וגם לא באתר. מישהו יודע איפה הם אולי?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקי אני בודק בתוכנה הכי חדשה שנקראת Sisoft Sandra 2005 Rs2a מה שזה לא יהיה (הכי חדשה הכוונה הכי מעודכנת לעת עתה) אז תראו. הטמפרטורות נמצאות אי שם באזור התחתון. השאלה שלי היא כדלהלן: כתוב שה60 מעלות הם של הספק (יש לי ThermalTake PurePower 480W שחור כזה יפה..) עכשיו בביוס כתוב שה60 מעלות זה מעבד. חשוד לי .. למה? כי אני יותר מאמין לSandra כי : שאני נוגע בספק מאחורה,איפה שהמאורר הוא ממש חם! חם בצורה רצחנית. אין בעיות מתחים טובים וכו. תמיד זה היה ככה. עכשיו שאני נוגע בהיטסינק של המעבד..הוא לא כזה חם,אז עוד אני יכול להאמין ש39 מעלות זה מעבד...השאלה שלי היא : מה אתם אומרים?? (אני לא מהמבינים הגדולים בתחום) תודה מראש. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technolo…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני נמצא עם מארז קומפיוקייס 6A21 עם 2 מאווררי זלמן F3 מקדימה ומאחורה ו9 ממ של ארקטיק קולינק בדלת. הקדימה ובדלת מכניס אוויר ומאחורה מוציא. קודם ניסיתי קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO שהחזיק לי את המעבד על 39 מעלות. בעקבות כך שמכרתי אותו שמתי את הקירור סטוק והפלא ופלא הוא מחזיק את המעבד גם על 39 מעלות. ה VAPOCHILL הורכב טוב מאוד והשתמשי עם משחה MX1. לדעתי אמור להיות הבדל בין קירור ב 50 ש"ח לבין קירור ב 300 ש"ח. אבל לא כאן העניין, אלא בזה שהלוח עומד על 55 מעלות. בלוח החלפתי את השמחות שבאו עם הלוח ב MX1 כדי שיהיה יותר טוב אבל לא שינה כלום. אני חושד שהסירקולציה במארז שלי לא מי יודע מה, או שפוט הוא בנויי בצורה שלא מאפשרת לו להתפטר מהחום הנוצר בפנים בצורה יעילה. השאלה שע…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מערכת שעובדת כרגע באוברקלוק בינוני עם Pentium E2160 )1800@2700) בבאס 300 במקום 200. לוח האם - Gigabyte P35 DS3L וקירור - Max Orb כרטיס גרפי - Sapphire ATI HD 2400XT האובר קלוק יציב כבר חודשים, בלי עומס מטורף. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצורך עריכת וידאו (פרימייר, פינאקל סטודיו, סוני ווגאס - לא Avid media composer) ומחפש מעבד תקציבי שיעשה את זה. תקציב - כמה שפחות - מעוניין ביחס עלות-תועלת מקסימלי שאלות: 1. האם מרובע או כפול ליבה? 2. איזה מעבד מומלץ לאובר-קלוק בכל אחת מהאפשרויות הללו? 3. האם כרטיס המסך מספיק? אם לא - איזה כרטיס תקציבי מומלץ לשימושים (שוב - יחס עלות-תועלת לפני הכל) תודה,
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי חברים וחברות עבדתי לפי המדריך החדש של hwzone אבל יש לי בעיה אחת אין לי את המצרכים הדרושים אני יכול להשיג כאלה מצרכיף לא רק מאופנוע ומאקוריום?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאד, בעיקר לשימושי משחק. חקרתי וקראתי די הרבה בנושא, ולפי מה שהבנתי המעבד אינו משחק תפקיד חשוב כ"כ בביצועים הגרפיים במהלך משחקים. נשאלת השאלה, עד כמה OC משתלם בהקשר הזה? האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל רכיבים שתומכים ב OC? ובכלל, עד כמה התהליך מסוכן ויכול לפגוע בחומרה? שבוע טוב ותודה!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מהו קירור האוויר שהייתם ממליצים עליו ל-6870? אני לא ממש מבין בנושא הקירור אז אשמח לעצות... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כאשר כבר קיימת משחה על גוף הקרור, (למשל על FREEZER EXTEME) האם צריך לשים משחה גם על המעבד ? האם זה בגדר חובה/מומלץ/רצוי/מיותר/ממש מיותר/מזיק/נראה לי שהבנתם... ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התקנתי ת'תוכנה SPEEDFAN ויש שם 6 טמפ' שונות ואני לא מבין מה כל אחת מסמלת. אני אשמח אם תגידו לי ;D הנה תמונה: ותגידו גם אם אלה טמפ' טובות כי אין לי מושג
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב בסוף אני הולך על DDR2 אחרי מה ששמעתי על DDR3 יש לי כמה חברות אתם יכולים להמליץ לי : 1 . http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1830 Kingston 2 . http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6586 OCZ-SLI 3 .http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 OCZ תודה . אגב זה ל-Dual Channel . ואם אפשר מדריך רק לזיכרונות לעשות OC .
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
הכרטיס כבר זמין במלאי בלפחות 3-4 חנויות בארץ במחיר של כ 180 ש"ח. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=162&disc אבל אני לא מצליח למצוא אפילו השוואת ביצועים אחת. (חוץ מאתר החברה, אבל זה מול הסטוק). חנויות שכבר יש במלאי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7477 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3581 מישהו יודע משהו, או קנה כבר? בכל מקרה כמעט קנייתי את הפרו 7 הרגיל ואז ראיתי את זה.. ולפחות לפי איך שהוא נראה זה בהחלט שווה תוספת של 65 ש"ח.. השאלה היא איך הוא מתפקד..
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז היום אני מתחדש בחלקים החדשים שהזמנתי וכרגע יש לי התלבטות במיקום של הכוננים הקשיחים שלי. זהו המארז שיש לי - Tagan El Diablo. ככה הוא נראה מבפנים: http://www.google.co.il/imgres?q=TAG...w=1680&bih=949 עכשיו רציתי לדעת: יש לי שני כוננים קשיחים של 500GB [של Western ושל Segate] ורציתי לדעת איפה למקם אותם במחשב. כפי שניתן לראות, יש שני מסילות המתאימות לקיבוע הכוננים. כמובן שאחד מהם כבר הוצאתי מהמארז במהלך "יום הניקיון" שביצעתי אתמול, וכרגע השאלה היא: איפה למקם את המסילה של הכוננים? בצמוד לתחתית המארז [בתמונה - המסילה שהכונן יושב בה] או למקם אותה למעלה יותר [איפה שהמסילה הריקה]? תודה לכל העוזרים, המשך יום נעים לכולם! עריכה: מצטער אם זה לא הפורום המתאי…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-