עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, חיפשתי במרבית החנויות המוכרות, ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אזיקים מתכת קטנים בשביל להדק את הצינורות, אם אני אצטרך אני אשתמש באזיקים פלסטיק, מחנות לחומרים בניין אבל אני לא רוצה לעשות את זה. אני משתמש במשאבה לאקווריום, כן אני יודע שהיא מחממת את המים ושלרובן יש לחץ גרוע, אבל זה מה שבנתיים יש. לעומת זאת הרדיאטור שלי מיועד לצינורות 1/2", איפה אני יכול לקנות מתאם?. תודה מראש לכל העוזרים!.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. המפרט רשום למטה, עד לפני כמה ימים לא הייתה בעייה בשום OC. לפני כמה ימים החלפתי את המארז לTHERMALTAKE SVIKING, מאז כל פעם שאני מפעיל TOAST או עושה SAVE ל BIOS המחשב מתחיל לצפצף ונכבה. בדקתי את כל הטמפ' כיבוי בBIOS ואין שום סיבה שהמחשב יכבה כהגנה על המעבד ב48 מעלות!! (הוא נוטה להכבות בטמפ הזאת). מה לעשות??????

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by chris_u16,

ברשותי HD4850 והבעיה שאפילו OC של 10MHz בליבה או בזכון גורמת לחוסר יציבות טוטאלי והמחשב עושה ריסט\המשחק זורק אותי לשולחן עבודה אציין שאני עובד על: Win7 build 7100 64bit מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by Eluha,

מע' הפעלה שלי היא VISTA כשה אני משנה בBIOS את הBUS או כול מיני דברים אחרים אני מפעיל את הVISTA כמעט תמיד כשה אני נכנס הוא משגע אותי אם רישוי של תוכנה ( לדעתי בגלל שמתנה כאילו מעבד וזיכרון ) מה אפשר לעשות בכדי למנוע תופעה זו זה ממש מעצבן? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  5. זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

אם אני מעלה רק את המכפלה של המעבד אני לא יוצר עומס יתר על הזכרונות ואז אנלא צריך לדאוג לקירור שלהם אלא רק של המעבד???

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. Started by Systema,

הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by hck,

אז ככה: אני מעוניין בלוח אם שיוכל לתת תמיכה מלאה ל-OC (מתחים , צ'יפסט 875 וכ"ו) וכמובן יתרום ל-OC גבוה,ושיהיה גם חזק למשחקים. אני מעדיף שיהיה גם לוח מתקדם יחסית(כולל יציאה S/PDIF וכ"ו) יש לי מעבד P4-2.8HT 800Hz סוקט 478. התקציב לא מוגבל (כ-1000 ש"ח), ויש עדיפות לכרטיס רשת-Gigabit LAN . יש הצעות? חשבתי על שניים: ?ABIT IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL? מול ?ASUS P-4C800Deluxe(875P)SATA,GBL? (או ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL ASUS? )

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by TomerPerez,

ברצוני לרכוש את המאוורר הזה:http://ksp.co.il/?select=.1066..186..172.&list=1&sort=3&glist=1&uin=13209&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= ראיתי שהוא מאוד שקט,הcfm שלו גבוה יחסית לrpm שלו אבל הלחץ הסטטי שלו נמוך,האם זה ישפיע על ביצועי במארז או שזה רק ישפיע אם אני אשים עליו רדיאטור? האם ישנן אלטרנטיבות אחרות וטובות יותר?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF ברצוני לבצע המהרה למעבד. ראיתי באחד הפרויקטים, בעלי מפרט קרוב לשלי (מעבד זהה, זיכרון RAM כמעט זהה, ספק זהה, כרטיס מסך דומה מאוד) שהגיע למהירויות גבוהות ביותר - http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?item=133870§ion=112 1. עם מכפיל 12.5 ו- FSB 333 איך הוא הגיע ל 3996 MHZ ? (ולא 4162?) 2. להבנתי ה…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. היי אז ככה, במחשב עם מעבד פנטיום 4 3GHZ נהרס הקירור, אז קניתי את הקירור המקורי של אינטל LGA 775. הרכבתי אותו, הכל עבד טוב ויפה. רק שמאוחר יותר כשאני מדליק את המחשב, הוא נתקע לדקה על מסך האפשרויות של הלוח אם, ואז המחשב נכבה. אני מניח שהמעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידיי ומכבה את עצמו אוטומטית. את הקירור הרכבתי כמו שצריך ווידאתי שזה לא זז. קודם זה עבד מצויין, עכשיו זה מסרב לעבוד. מה הבעייה לעזאזל?

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by yanme,

זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  13. Started by wow,

יש לי בארטון 2500 וזה מה שרשום: AXDA2500 DKV4D AQXEA 0330 VPMW

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  14. אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by Swimmer,

אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by eXpire,

שלום לכולם לפני שאני מתחיל את תהליך ה-OC רציתי לשאול מספר שאלות כרגע לוח האם שלי הוא ECS A780GM-A והמעבד הינו AMD Phenom II x3 710 @2.6Ghz לפי מה שקראתי ניתן להסיג המהרה די נחמדה עם המעבד הזה ולוח האם גם לא רע... אך אשמח לשמוע חוות דעת נוספת דבר נוסף הינו כשחפשתי ב BIOS איך משנים את כל ה-settings הדרושים לאוברקול לא הצלחתי למצוא איך משנים את ה FSB:DRAM ratio ותדר הHT ניתן לשנות לערכים קבועים מראש לא לפי מכפלה (200Mhz~2000Mhz) האם זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. Started by 1tanai,

אני לא יודע מה זה OC

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by mokisho,

מה הטמפרטורה המומלצת ללוח אם אסוס P5W DH יש ברשותי לוח כזה המארז נקי ומאוורר (המארז שלי הוא סטאקר 830 +7 מאוררים של 120 ) והלוח עובר כל הזמן את 42 מעלות האם זה נורמלי?

19. Started by amisha,

מי מבין שניהם ויש OC בתוכנית!!! (הדגם של זלמן זה הדגם מנחושת מלאה 7000cucu למתעניים בדגם המלא)

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by climax,

שלום יש לי כרטיס geforce6800gt agp8x עכשיו אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אני צריך קירור בשביל אוברקלוק לכרטיס מסך??

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Atom,

ברשותי ה4670 של חברת sapphire,מדובר בגרסא הפשוטה ביותר עם הקירור ה"רגיל". http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 אז ככה מאחר והכרטיס קריר למדי - (כ30 מעלות רוב הזמן) גם כשמאוורר על מינימום במאמץ לא ראיתי את הכרטיס עובר את ה43 מעלות. מאחר ואין לי בעיה ולעלות את מהירוות המאוורר בשביל עוד כמה מעלות (הרעש לא מפריע לי) אז בכל אופן הנה השאלה : עד לאן אני יכול להגיע עם הכרטיס כדי להוציא ממנו את המקסימום מבלי להתפשר על יציבות http://img19.imageshack.us/my.php?image=4670t.jpg המפרט E6600 - עם קירור סטוק - לא מתכוון להאיץ אותו. ASUS P5B 2X1GB 667MHZ - לא מתכוון להאיץ. הספק - CHIEFTEC 550WATT

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by TRYS22,

שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  23. http://www.benchtest.com/heat_pipe1.html קראתי ואהבתי מאוד מאוד :ylsuper: אזרחי הפורום היקרים !! תיקראו :book: ותחכימו . אם תלכו בדרך הבונה, תגיעו רחוק ... או שלא במקרה שלי זה .. :jump1:

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום אני צריך גוף קירור שיקרר בצורה מקסימלית! את המעבד "core i7" ושיהיה שקט! ועוד גוף קירר שיקרר את הכרטיס מסך "GeForce GTX 295" בצורה מקסימלית! ושקטה! חשוב לי שהם יהיו איכותיים מאוד! ובתקציב של עד 1000 ש"ח לשניים! אתם מכירים?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום. אני מנסה להבין לאיזה מאוור מתייחס FAN1. האם זה מאורר המעבד? למה לא רשום איזה מאוורר, ורק רשום FAN1, FAN2, FAN3? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים