אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
כאן אני כרגע עם 2 מאווררים במארז ועוד ספייר על המעבד, ואין לי מושג למה הלוח כ"כ רותח ! ד"א יש לי שאלה שאני יודע שענו עליה פה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש, אז יש לי מאוורר מספק ישן שאני מעוניין להוסיף למחשב הזה, יש לי גם את הספק עצמו ואני יכול לחתוך ממנו את החוטים לחבר למאוורר, השאלה שלי היא רק איזה חוט אני מחבר לאיזה? במאוורר ישנם 2 חוטים, אדום ושחור, ובחתיכה של החוטים שחתכתי מהספק יש 4 חוטים - 2 הפנימיים שחורים והקיצוניים אחד צהוב והשני אדום.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמונות למארז כדי שאני יוכל להדפיס אותם לגזור אותם ולהדביק על המארז! מישהוא מכיר אתר או לינק כלשהוא שיש שם תמונות כאלה?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לכל המומחים בפורום, אני מעוניין לבצע OC על מעבד AMD XP 2600, throughbred core. Board: Abit nf7-s האם החומרה הזאת מתאימה לביצוע OC, אם לא מה מומלץ יותר. אשמח לכל תשובה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה: אני מעוניין בלוח אם שיוכל לתת תמיכה מלאה ל-OC (מתחים , צ'יפסט 875 וכ"ו) וכמובן יתרום ל-OC גבוה,ושיהיה גם חזק למשחקים. אני מעדיף שיהיה גם לוח מתקדם יחסית(כולל יציאה S/PDIF וכ"ו) יש לי מעבד P4-2.8HT 800Hz סוקט 478. התקציב לא מוגבל (כ-1000 ש"ח), ויש עדיפות לכרטיס רשת-Gigabit LAN . יש הצעות? חשבתי על שניים: ?ABIT IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL? מול ?ASUS P-4C800Deluxe(875P)SATA,GBL? (או ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL ASUS? )
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
Nanotherm BLUE II או Nanotherm PCM+ - Thermal management solution או ARCTIC SILVER 5 תודה, זה נועד לזיכרונות ולמעבד של הגי'פורס 6800GT
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה קירור ל p4 שלי שאני מתכנן לקנות הוא מיועד ל 100 אחוז oc אז אני רוצה קירור רציני למעבד משהו שיקרר משהו משהו עכשיו המחיר בין 160-300 שקל אבל אם זה 300 שקל אז שיהיה הבדל רציני מה 150 שקל,תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם ניתן לבצע אוברקלוק גם ללוחות אם!!! לדוגמא האם ניתן להעלות את ה FSB של הלוח אם מנגיד 1333 ל 1600?? תודה....
-
- 12 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את הבורד הזה: XFX 780I ואיתו מגיע המאוורר המעפן הזה: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2008/04/04/plata/inbox6.jpg עד כמה שיצא לי להבין אני יכול להחליף אותו בכל מאוורר 60MM שיש היום בשוק מישהו ממליץ על משהו ספציפי? תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP התחלתי ב-OC לכרטיס והוא פשוט התחמם בטירוף קורס ונתקע לי במשחקים איזה גוף קירור מתאים לו ? איך ה-VF900 יתאים ? באתר כתוב ATI X1900 Series או שיש משהו יותר טוב ממנו ?
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ממש בכל העניין אבל מישהו די עזר לי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי במפרט שלי יש לי את הטווינמוס המעאפנים שמוכרים ב KSP אז אמרו לי להוריד את המהירות ל 333 כדי שהזכרונות לא יגבילו את המעבד קיצר הורדתי ל 333 ושמתי את התזמונים על 3-3-3-8 שמתי גם את ה HTT FREQUENCY על 5X והעלתי את המתח על המעבד 1.4->1.5 הצלחתי להגיע ל 235 כלומר ל 2588 שזה יהיה יציב ויבור בדיקת SUPER PI אבל כשאני מנסה להעלות ל 240 זה פשוט לא מצליח לעבור את הבדיקה ונתקע בהתחלה הנה תמונות מ CPU -Z מהאוברקלוק המקסימלי אליו הצלחתי להדיע לפי מה שהבנתי אני אמור להמשיך עם האוברקלוק בלי בעיות עד שהזכרונות לא מגיעים ל 200 מגה הרץ אבל זה פשוט לא הולך יש לכם עצות…
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזה פאן בס עדיף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214#detailed http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ZM-MFC1&affiliate=zap
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המאורר הקטן שנמצא על הלוח אם שלי מתחיל לעשות רעש חזק אפשרי לשמן אותו כמו במדריך או שכדאי כבר להחליף אותו ? :-\
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 742 צפיות
-
-
AMD SEMPRON 2800 ASROCK K8NF4G-SATA2(כרטיס מסך מובנה גיפורס 6200) WD80GB 512RAM השם של הביוס זה AMI טמפרטורות מאמץ לוח אם: 23 מעבד:24 דיסק קשיח:26 עכשיו אני לא יודע איך להגיע לביוס אני לוחץ עם עליית המחשב על DEL וזה לא מגיע לביוס בקיצור אני מבקש עזרה לעשיית אוברקלוק...
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש.. אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. (פתחתי את המארז וראיתי שהם KHX6400D2/1G - וכתוב באתר שלהם שהם באמת 800) למה הם עובדים ככה ? איך אפשר לגרום להם לעבוד כמו שהם אמורים ? אני לא מתכוון להוציא מהם את המיץ באוברקלוק. רק לקבל את מה ששילמתי עליו, לא יותר ולא פחות. הלוח שלי הוא evga 680i והמעבד הוא E6600 שאלתי גם בפורום לוחות, מעבדים וזכרונות. אבל שם אף אחד לא הואיל בטובו לעזור לי. תהיתי אם אתם תרצו. אני מצטער אם זה לא בדיוק קשו…
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי OC אבל קראתי קצת ואני מבין את המשמעות ואת כל התיאוריה אבל יש לי כמה שאלות: 1) איך בפועל עושים את זה? איפה אני משנה את הבאס? האם חייב דרך הביוס או שיש דרך פשוטה יותר עם תוכנה בווינדוס? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת טמפ' וכדומה? 3) האם אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים? איפה זה מגביל אותי? והאם ניתן לעשות נזק בדרך זו? 4) האם OC לבאס משפיע גם על כרטיס המסך או שזה משהו שצריך להתעסק איתו בנפרד? אודה מאוד לכל מי שיתרום מהידע הרב שרץ פה בפורומים.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים שמחוברים לקירור של המעבד (מוגן 2). אחד מהם מחובר עם 4 פינים ועליו אין בעיה לשלוט במהירות שלו (דרך ספידפן) אבל השני שהזמנתי (לא מזמן) הגיע עם כבל של שלושה פינים ! האם אני יכול לשלוט במהירות שלו בכל זאת דרך speedfan ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מעבד E5200 ובינתיים שיש לי קירור סטוק עשיתי איתו אוברקוק צנוע ביותר מ 2.5GHZ ל 3.0GHZ אני מפעיל בדיקת OCCT Linpack וב3-5 הדקות הראשונות הכול הולך חלק והטמפרטורה לא עולה על 65 מעלות , אחרי 5 דקות בערך בדיקת המאמץ נפסקת וOCCT כותבת לי Error detected בלי לפרט ממש מה השגיאה, ומביאה לי כמה לוגים בלוגים שקשורים לטמפרטורה של הליבות כתוב למעלה גם Error detected וגם בלי הסבר. כשניסיתי לעשות בדיקת OCCT רגילה לא לינפק יש גם שגיאה והפעם השגיאה היא : Error detected in core #0 תקלה בליבה הראשונה? צירפתי את אחד הלוגים של התוכנה עזרה בבקשה? לפי מה שידוע לי כשOC לא יציב המחשב אמור פשוט לקרוס, מה שלא קורה פה ניסית להעלות מתחים לא עזר ניסיתי להוריד את ה OC וכאן זה כן עזר לגבי הבעיה …
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מערכת מעט מיושנת המשמשת אותי בעיקר לאינטרנט, תכנות דרך eclipse/visual studio, ומידי פעם גם משחקים (על low-medium settings). ספציפיקציות : core2duo e4600 Gigabyte GA-p31-s3g 2x 1gb kingston valueram DDR2 800 nvidia 8500gt ספק 500W גנרי ומארז שקר כלשהו של KSP עם מאוורר צד ענק (140ממ?), מאוורר קטן מקדימה ואחד של הספק מאחורה. לרוב יש לי את סביבת התכנות ו FIREFOX או שניים פתוחים עם איזה מלאאא טאבים, מן הסתם שזה מכביד על המחשב. החלטתי לקרוא פה קצת על OC ולסחוט מהמחשב את המיץ בזמן שאני חוסך למערכת הבאה. ניסיתי מספר קונפיגורציות של מהירות באס, מכפיל CPU, יחס באס-זיכרון במטרה להגיע לבערך 3GHZ. השאלה שלי היא מה עדיף ,לצרכים שלי, מבין הקונפיגורציות? קונפיגורציה של…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-