אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
CORE I7 920 יש אוברקלוק ל 3600 ועבד יפה כבר תקופה אני כנראה אני יוריד בחזרה לאזור 3300 למה הטמפרטורה קופצת בצורה כזאת? הליבות כל אחת מראה טמפרטורה שונה וחלק קופצות מ 55 ל 65 ולפעמים 70 יש לי משחה טרמית ששמתי לפני איזה שנה אולי כדאי לי לרענן?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם זה עולה בסיבות ה 70 שקל אז עדיף לקנות[איפה?] לא?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1.איזה תוכנות בודקות את הטמפ' של הכ.מסך? (כן, אני יודע שצריך ליהיות חיישן...) 2.יש לי את GF 2 Ti 64 DDR chaintech , ניסיתי לעשות אפדייט לדרייברים (הורדתי את החדשים מהאתר של אנוידיאה) ואחרי הריסטרט שעשיתי, המחשב לא רצה לעלות! הוא נתקע בשלב שהוא אומר "ברוך הבא" או משהו כזה אם אני לא טועה... זה הפסיק רק אחרי שנכנסתי לסייף מוד והסרתי את הדרייברים 3.התקנתי את 3d mark 2001 וכשאני אומר לה להתחיל את הבדיקה, המחשב עושה ריסטרט! למה?? אני אשמח לפתרונות... ד.א. חשוב לציין שמדובר על פנטיום 2 400
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את הלוח בחתימה בגרסת ביוס אחרונה וכשאני מנסה לשנות תיזמונים מ- 3-3-3-8 ל- 2-3-3-7 זה קולט רק את ה 2 וזה הופך ל- 2-3-3-8 קיצר כשאני משנה את התיזמונים דרך תוכנה בווינדוס אז זה עובד הבעיה היא שזה לא נשמר אחרי ריסט. האם יש תוכנה שמאפשרת לשנות לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא מצליח לייצב את האובר שלי במעבד E6400 מידי פעם במשחקים יש ריסטרט למחשב... ניסיתי בדיקת מאמץ למעבד והוא אכן נכשל בדקות הראשונות...יש המלצות? טמפ במאמץ לא מגיעות ל 60C...מתח למעבד דיי בגבול כבר 1.55 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה עדיף? באס גבוהה יותר או או MHZ יותר גבוהה? בבאס 166 הוא כאילו עובד כמו מעבד 2700+ ובבאס 200 הוא עובד כאילו מעבד 2600+ , מה מומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz אבל אני לא בטוח שהם יתאימו ללוח אם שלי (GB 965p-ds3) שתומך ב800mhz לכל היותר, והם יחסית יקרים לתקציב שלי (שהוא עד 350 ש"ח לזכרונות). יש כמה מועמדים שנכנסים במסגרת התקציב שלי: 1. Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=16 2. MUSHKIN DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel HP Series CL4-4-4-12 EPP (אגב, מה זה אומר שהם EPP?) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=280 3. Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dua…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ה FULLTOWER של SUPERTALENT בלי ספק, ב480 שקל בלבד, נראה לי מחיר דיי טוב קניתי השבוע ספק אז אני בכל מקרה לא צריך ספק אחר כדאי ללכת עליו? כמו ששאלתי בטופיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר איפה המיקום של המאוררים, אם יש לו בגג או משהו איך הוא מבחינת נוחות ובכלל בכלליות למי שיש את המארז הזה מוזמן להגיד לי יתרונות\חסרונות תודה. ** אם אפשר שזה יהיה ממקור ראשון (בעל המארז או מישהו שהתעסק איתו יותר מ3 שניות) ולא משמועות או דעות היגיון וכאלה **
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי). המאורר והצלעות הן stock. יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים). במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא. למה מתחמם כל כך עם הstock?
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות OC לכ.מסך שלי הדגם הוא 8800GTS 320MB הכרטיס הוא G80. הכרטיס מקורר ע"י DuOrb של TT ולפיeverest הטמפ' הוא: 37 GPU 42 GPU Diode 37GPU Ambient הטמפ' במנוחה. אין לי בעיות סרקולציה במארז ואין לי רכיב העובר את ה 45 מעלות. אם זה משנה המעבד הוא AMD Triple Core 8450 עם OC קטנטן ל2.4GHZ. הזיכרון הוא 4GB של A-Data מסוג Viseta Extreme. יש לי RivaTuner אבל אני לא יודע איך להשתמש בא. הקלוקים לפי התוכנה הם: CORE 513 Shader clock 1188 Memory 792 תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אתם שואלים איך לעשות OC ל2.2 GHZ למה המעבד הזה יספיק לכם עוד שנתיים לפחות ועוד אחרכך אתם צריכים לקנות איוורור יותר טוב. אז תסבירו לי למה OC לP4?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מקסימום 210. ואם אפשר גם קישור ומחיר
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כמו שמוצג לדוגמה פה: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9S8# אינטל מסביר את זה כטמפרטורת המקסימום של ה-CASE שנמדדת במרכז הגאומטרי של מפזר החום של המעבד, או במקור: עכשיו, 2 שאלות: 1. האם ב-CASE מתייחסים באינטל לטמפרטורת האוויר במארז (האוויר שסובב את ה-HSF) או למארז המעבד עצמו? 2. האם ב- processor integrated heat spreader מתכוונים באינטל ל-HSF או למכסה העליון של המעבד שמכסה את הליבות עצמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הטמפרטורה היא 70-72 והוא :intel pentium 4 3000 mhz prescott האם זה נורמלי או שזה חם מדי?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מעבד amd athlon 2500 xp ויש לי עליו מאוור טירמאלטק volcano 11 והציעו לי על המאוור הזה http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm מה אתם אומרים המאוור הזה טוב?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעקרון מה שרציתי לעשןת הוא לשים מאורר SF2 שמוציא ליד הספק,אחד על המעבד ואחד מול הראדון. עכשיו השאלה שלי, אם אני ישים על המעבד SLK600 + SF2 ומאורר delta 60 שמוציא ליד הספק, ההבדל יהיה משמעותי בין המצבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
7010.. זו התוצאה שהוא נתן... מה הסדרי גודל תוצאות של מחשב טוב/בינוני/חלש. או בקיצור... כמה זה טוב?! תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 772 צפיות
-