עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tal daniel,

טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. מה המצב אנשים ?.. אחרי שנעלם לי ה - OC והתקשרתי לטכנאי שעשה לי אותו והצלחנו להחזיר אותו הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשמור את הפרופיל של ה - OC בביוס שאני לא יצטרך להגדיר אותו מחדש ... זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-965P DS3 תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  3. ברשותי מחשב פנטיום 4 התקנתי את התוכנה לבדיקת טמפרטורה. CPU=57 מעלות AUX= 125מעלות לא יודע היכן לטפל בבעיה זו האם הטמפרטורה של CPU ו AUX בסדר ואם לא מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? אני גם סם תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. האם מישהו יודע עד כמה מעבד זה טוב מבחינת OC לקירור רגיל ? אני רוצה להמהיר אותו למקסימום ..

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by AMD-GUY,

איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב חדש עם מעבד I3 ולוח GIGABYTE GA-H55M-USB3 דרושה על המלצה לתכנה למדידת הטמפרטורה התומכת במרכיבם אילו רצוי לקבל קישור תודה מראש שייקה

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by M@or,

שלום. שמי מאור, צייר קירות (חפשו: מאור ציורי קיר), מפתח פלאש ומנהל רשתות. נורא אהבתי את עניין המודינג והתחלתי בלהכניס פנטיום 2 למארז של פנטיום אחד. היה מסובך, אבל הצלחתי עכשיו אני רוצה להוסיף לדים, לחתוך צורה לא מורכבת מדי וללמוד קצת על מודינג, קירור ואובר קלוקינג. 1. מהיכן ניתן לקנות לדים ופלורוסנטים בכל מיני צבעים? להיכן אני מחבר אותן? 2. באיזה כלי מומלץ לחתוך? האם חייב להוסיף מסביב לחיתוך גומייה? ואם רק מומלץ, למה מומלץ? מהיכן קונים גומיות? 3. לגבי קירור מים, כמה זה פרקטי, איפה ניתן לקנות משהו זול, ומה האחריות שזה לא ידפוק לי את המחשב? 4. איך מבצעים אוברקלוקינג, וכיצד יודעים מקבלים אינדיקציה על הצלחה או כשלון? הרבה שאלות אבל לפחות מסודרות :-) תודה רבה למשיבים…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ElemenTal,

תגידו מה הטמפ' הטבעית (הנכונה) של ה Q6600 עם ה Tuniq Tower 120 ??? כי ראיתי אנשים שאצלהם במנוחה זה על 40+ ... אז ככה זה צריך להיות או שזה בעיה אצלם... כי אני רוצה לקנות אותו ואני לא רוצה שיהיו בעיות. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  10. קניתי 2 מאווררים חדשים של coolermaster למארז. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=119 עכשיו המליצו לי להתקין את המאוורר האחורי של המארז (זה שליד המעבד) בצורה הרגילה כך שהוא ישאב אוויר מבחוץ - יכניס אוויר לקופסא. ואת המאוורר בצד הקידמי (ליד ההרדיסק) בכיוון ההפוך כך שהוא יפלוט אוויר החוצה - יוציא אוויר מהקופסא. האם זה באמת עוזר ל"סירקולציה"? אז מה בעצם עדיף? - ששניהם יכניסו אוויר? שאחד יוציא ואחד יכניס? או שבכלל שניהם יוציאו את האוויר החם שהמעבד, כרטיס המסך ולוח האם מייצרים?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by HFDO5,

השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by Nemesis,

קניתי מעבד 1700 אצל הדובים, מסתבר שקיבלתי מעבד טיפ טיפה ישן (שבוע 40 2002). כדאי להשקיע מאמץ ולנסות להחליף אותו, או שהביצועים של ה JIUCB הישנים סבירים (כ 2000 MHZ)? תודה,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הזמנתי את המוצר מפנדה והיום הוא הגיע לפני שפתחתי את החבילה כברהוצאתי את הלוח אם מהמארז והעפתי את הקירור סטוק אני פותח את החבילה שקיבלתי כדי להרכיב את הקירור ואני מגלה שאין תומך(מה שמתחבר מאחורי הלוח אם) לתושבת שלי AM2+ הטפשים האלו שכחו לשלוח לי...מישהו יודע אם אפשר להשיג כזה תומך בחנויות אחרות ?כאילו בבודד בלי לקנות את הקירור פשוט מה זה אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  14. יש לי 4GB kingston 800mhz (1X4) עכשיו אני מתכנן OC בהמשך ואני צריך קירור לזכרונות שלי אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב לזכרונות תודה

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  15. היי התקנתי את התוכנה ATI TOOL 0.25BETA בשביל לבדוק ארטיפקטים ולהפתעתי התוכנה תומכת בכרטיסי NVIDIA ואופציות הטמ"פ והC@ פתוחות http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 שווה עוגיה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  16. אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי.... המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי. בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט. אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  18. איוורור למעבד + מאוורר 120MM עד 150 ש"ח לשניהם ביחד. כאשר הדרישה היא שקט מוחלט (עד כמה שהדבר אפשרי), יש חיה כזו? אני צריך את הנ"ל אבל המטרה היא שזה יהיה שקט במקסימום האפשרי אפילו על חשבון הביצועים! המחשב הוא ללא OC! יש מפרט מחשב. נ.ב. האם קירור פסיבי בתנאים הנ"ל הוא אופצייה? תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by feretory,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות סינקים- או צלעות קירור מכל סוג

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by shloosh,

barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  21. שלום לכולם. אני תמיד הייתי נגד לעשות OC, אך הפעם רציתי לנסות קצת. ברשותי המערכת בנויה על מארז CM690II מעבד I5 2500 עם קירור MUGEN 2 זיכרון 8GB 4X2 לוח אם COLD LAKE ספק SS S12II 520W קשיח סמסונג F3 1TB כ.מסך GIGABYTE 6850 OC. המאוורר מכוון בSPEEDFAN, כך שהוא עולה אקספונציאלי מ45 מעלות (30%) עד ל65 מעלות (100%). התחלתי לעבוד עם OVERDRIVE שבCCC. הגעתי לכמה מצבים שעשיתי פריינטסקרינים לניתוח שלכם. כל המצבים אחרי OCCT ללא בדיקת שגיאות, DIRECTX10 ורזולוציה של 1024*768. OCCT נעשה במשך רק 5-6 דקות אחרי שראיתי שהטמפ' מתייצבות. שאלה מס' 1 אני צריך הסבר מה זה: GPU TEMPERATURE GPU TEMP #1 GPU TEMP #2 GPU TEMP #3 שאלה מס' 2שמתי לב שאם אני קובע את המאוורר ל35% הוא נהיה חירשי, אך גם שום…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. יש לי מחשב Lenovo, כבר בן שנתיים וחצי. האמת שדיי מההתחלה היו איתו בעיות - הוא נורא רועש בזמן העבודה, הוא מתחמם מהר (גם אם יש רק 2 חלונות פיירפוקס פתוחים וזהו, בלי תוכנות כבדות שרצות עליו מעבר למערכת ההפעלה, אנטיוירוס וכדומה). כתוצאה מכך הוא פשוט קורס ונכבה. הוא מונח על ספר, על מנת שיתקרר, אבל זה לא באמת עוזר, הוא עדיין רועש, מתחמם ונכבה. רק אם אני מפעילה מאוורר לכיוונו (שרועש בעצמו, ומקפיא לי את הידיים), הוא לא מתחמם ולא נכבה. האם משטח קירור עשוי לעזור? ואם כן, איזה? או שבכלל יש בעיה במאוורר (למרות שלפני שנתיים, כשהבעיה החלה לצוץ, המעבדות של IBM לא מצאו בו בעיה)? יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by etz,

אז ככה, יש לי פה בבית גוף קירור ישן של AC לסוקט A אבל אני לא יכול להשתמש בו כי אני כמובן עם אינטל אבל גם כי הפלסטיק שהמאוורר יושב אתו על ההיטסינק שבור כך שבעצם הכל חסר תועלת. עם המאוורר עצמו (שהוא עדין תקין לגמרי) מגיע חיישן טמפ' שהיה תקוע בתוך היטסינק ובעצם היה שולט על מהירות הסיבוב, אז השאלה שלי בעצם היא כזאת: האם מישהו יודע אם אני יכול איכשהו להשתמש בחיישן למטרה אחרת? האם מכירים דרך לקרוא את המידע מהחיישן? מאוד הייתי שמח להשתמש בו לבדוק את טמפ' כרטיס המסך, לדוגמה, כי אין לו חיישן. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני רוצה לקנות קירור חזק יותר למעבד לוח האם שלי הוא http://forums.ort.org.il/files/30/1764561/4301633.jpeg והמעבד שלי זה אינטל 2000 מגה הרץ אני רוצה לקנות את המאוור הבא Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod" Coo http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404 האם המאוור מתאים למעבד שלי ? האם יש אפשרות לבחור מתי אני רוצה שהאור הכחול ידלק ויכבה? בתודה מראש. נ.ב לא לאובר קלוק

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by shlomi4i,

מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים