אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
תנו הצצה במפרט ותגידו לי אם אפשרי רק אתקן את המפרט יש לי ספק 430W של טרמלטייק עריכה הזכרונות בתדר 667
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
האלן קניתי את הפוסידון של גיגה בייט והמאוררים שלו עושים טובה שהם מסתובבים,עכשיו און שאפשר להגביר את הסיבובים או פשוט לקנות שתי מאוררים חדשים מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם לוח של ASUS P5B-E מעבד QX6700 כרטיס מסך Gefours 7600 GS עם 512 MB זיכרון 2G 667GHZ KINGSTON אני יכול לעשות OC בעזרת תוכנה של ASUS AI Booster מהירות המעבד CPU frequency = 266 ניתן לשנות עד ל 643 CPU ratio = 10 ניתן לשנות מ - 6 עד - 28 מהירות הזיכרון DRAM voltage = AUTO ניתן לשנות בין 1.8 ל 2.1 DRAM frequency = AUTO ניתן לשנות 533-1067 מהירות כרטיס PCI-E PCI Express frequency = AUTO ניתן לשנות 90-150 1. מה אתם ממלצים לי לשנות כדי לשפר את הביצועים של המעבד? 2. מה זה CPU ratio ? 3. האם ממולצץ לשנות את המהירות של הזכרונות ולכמה? 4. לכמה לשנות את מהירות כרטיס המסך? 5. לכרטיס מסך יש צלעות קירור האם רצוי להתקין מאורר על הצלעות כאשר עושים OC? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי HTPC עם מעבד 775 וקירור מקורי של אינטל שנוקה ושומן אין-ספור פעמים ונשבר לי ממנו. אני מחפש קירור בעד 200 ש"ח שהדרישה העיקרית ממנו היא שיהיה שקט. עשיתי כמה חיפושים, אבל רוב מה שמצאתי זה גופי קירור גדולים, שלא נראה שאצליח לדחוף לתוך המארז שלי(DVINE 5)... אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים יחסים חדשים המחשב שלי ממש לא סוחב... ויש שתי אפשרויות למה שיכול לגרום לזה... 1. הטמ'פ של המעבד שלי (E6400) במנוחה 65 מעלות בליבה ו-54 במעבד עצמו (לפי אוורסט) במאמץ אני חושב שעובר את ה-70 מעלות בליבה 2. אני משתמש בוויסטה שחוגגת לי על הראם.. יש לי רק 1 ג'יגה ולמרות שהדרישה של המשחק היא 1 ג'יגה אני חושב שהוויסטה משתמשת בלא מעט ממנו.. מה משני אלה היא הבעיה שלי? זה בטוח לא שום דבר אחר... מחשב חדש וחזק יחסית
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
רציתי לדעת מדוע בכל oc צריך לנעול את pci ו pci e מה ההשפעה של זה עם זה נעול או לא? למה כבר במפעל לא נעלו אותו? בלי קשר ל oc למה הוא פתוח ולא נעול. מקווה שהבנתם כי לא הבנתי את עצמי
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
רעש? כמה סל"ד אתם חושבים שהוא מסתובב? הוא עובד על 220V. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ברגיל הוא מגיע ל60-75 ב5 דקות הראשונות כבר. אחרי יציאה מHITMAN BM הוא הגיע ל87 ואז ירד ל80, 75, ואחרי רבע שעה חזר ל60-70. הסרקוצליה או איך שלא קוראים לזה (אל תרדו עלי אם זאת טעות, פשוט תתקנו): 2 מאווררים 80 מ"מ (או יותר קטנים, לא בטוח) בצד שמאל (כשהמחשב מולי) מכניסים מאוורר אחד 80 מ"מ מלמעלה מוציא (יש מקום מאחורה לעוד 80 מ"מ) (מקדימה יש בעיה, מבנה המארז חוסם אותו - אני אוסיף שם מאוורר כשאני אתחיל להתעסק עם דרמל וכאלה) בנוסף כמובן אחד של 80 מ"מ (או שזה 120?) על הCPU שבא על המעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך שלא רלוונטי עכשיו. איך אני מצנן את המחשב בצורה הזולה ביותר? חשוב לציין: עכשיו המעבד על 67-62, אבל הלוח אם על 44, הAux על 32 והכונן קשיח על 26... אז אני לא צריך קירור מקיף מדי…
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד בסוקט 478 עד 100ש"ח כולל גריז טרמי אם אפשר מצאתי עוד כמה אפשרויות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14516 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13535
-
- 13 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מעבד: intel pentium D cpu3.40GHz המעבד הגיע ל100 מעלות בגלל שהגוף קירור לא ישב טוב והמחשב כיבה את עצמו ..המעבד נדפק.? עכשיו אחרי שסידרתי את הגוף קירור אז המעבד על 38-45 מעלות
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת למי שיש את הלוח הנ"ל והמעבד הנ"ל מהו התדר המקסימלי של המעבד שהצלחתם להגיע ועד כמה הוא יציב? אצלי הוא 100% יציב על 2.4GHZ אבל ראיתי אנשים שהגיעו ליותר מזה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבנות קירור למעבד - אבל לפני הכל אני רוצה לדעת איזה חומר הוא הכי טוב להולכת החום: חשבתי כבר לקנות לוחות אלומניום אבל לאחר הכתבה של הקירור החדש של OCZ החלטתי לבדוק זאת... נחושת?,אלומיניום? או בכלל משהוא אחר. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביוס , עשיתי אוברקלוק למעבד והעליתי את המתח שהוא מקבל משהו כזה מ 1.1875 ל 1.3000 עכשיו הוא כל הזמן רושם לי שהמתח הנורמלי של המעבד הוא 1.3000 במקום 1.1875 וזה ממש לא אמור להיות ככה ניסיתי לצרוב עידכוני לביוס זה לא עזר לא יודע מה עוד לעשות הלוח שלי הוא gigabyte 945p s3 מעבד אינטל פנטיום 4 3.0
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב HTPC מבוסס על המעבד הנ"ל, במארז סטנדרטי ומעוניין כמובן בקרור יעיל ושקט. את המאוורר בספק אני אחליף לאחד שקט ( 80 ממ ) ואוסיף עוד 120 מ"מ שקט ( מוציא אוויר ) מאחור. לדעתכם ש צורך בעוד אחד מלפנים ( שיכניס ) ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
איך אני משתתף במאגר ההמהרה? נרשמם וכו'...
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את המערבת הבאה.... E6300 \ BT \ ENERMAX 500W \ GIGABYTE 965P-S3\ DDR2 - 667 אורבקלוק: 1.86 @ 3.26 על מכפיל 7 ובאס 466. מתח 1.375 נראה לי מישהוא ממליץ משהוא??? האם אני יכול לשפר??? (אם חסרים פרטים הגיבו) בתודה יאן
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?
-
- 6 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם! המפרט שלי : E6300 קירור D3ROCKET P5B DELUX-מארז THERMALTAKE ספרנו + ספק THERMALTAKE 470 512 667 *4 CORSIAR X1900GT והשאלה שלי היא:מדוע אני מוגבל ל333MHZ באוברקלוק ? כאשר אני מנסה לעבור את זה נוצר מצב שהזיכרונות עוברות את 667 ואז המסך לא נדלק? ברצוני לציין שזו הפעם הראשונה שאני עושה אוברקלוק ונעזרתי במדרכים שלכם + חבר טוב
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים המקוריים המגיעים עם ה-ANTEC P180 למאווררים שקטים יותר להחרשה מוחלטת של המארז. המארז שקט מאד אבל עדיין נשמע רחש המאווררים (חלש אבל נשמע). המדובר ב-4 מאווררי 120. איזה מאווררים מומלצים, כמובן הדגש הוא על השתקה מקסימלית והם גם צריכים להתאים למארז ולהיות עם בקר מהירות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש.... אפשר לראות פרטים פה בצד במפרט שלי.... עכשיו שימו לב לטמפרטורות שרשום לי לפי אברסט... זה בזמן מנוחה ששום דבר שאמור להשפיע פועל... יש לי 2 מאוורים של 120 ואחד של 80 וזאת התמונה של המחשב שלי מפנים... עכשיו זה נורמאלי? ואם זה הטמפרטורה במצב idle מה יקרה שאני משחק?! זה לא יותר מידי???? תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT KO של EVGA עובד בסטוק על 520/1500 הטמפרטורה שלו במנוחה היא 58 זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה משהוא (עדיין סוד) ואני צריך בשבילו 8 מאווררים, עכשיו אני צריך 6 מאווררים בגודל 80mm ו-2 מאווררים בגודל 40mm. אני צריך שהם יהיו הכי שקטים והכי מהירים, -יש לציין- אין הגבלה במחיר!!!.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-