עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי Thermaltake V1 CL-P0401 לאחרונה המאוורר נהיה רופף ונוקש על הצדדים. יש דרך לחזק את המאוורר במקום שלו? פתחתי אבל לא ראיתי בורג או משהו בסגנון בלי קשר, לקירור יש 4 פלסטיקים שמצמידים ללוח אם אבל שניים מהם נשברו וכבר אי אפשר להצמיד לתושבת. יש דרך להשיג חדשים או להחליף לברגים או שאני צריך לקנות חדש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by psychuil,

החלטתי לנסות לעשות OC למעבד, אז אמרתי נתחיל במשהו לא בומבסטי, 3.4Mhz. אז עשיתי OC, ובדרך לעליה של הוינדוס הוא נתקע. אומרים שאם זה נתקע בדרך לעליה של הוינדוס (מסך ה"בחר איזה וינדוס אתה רוצה") זה בגלל שאין מספיק מתח למעבד. סבבה. נעלה את המתח כל פעם בקפיצות קטנות. נתחיל מזה: לא עובד, נעלה עוד כל פעם.. .. .. הגעתי לפה: אני מפחד ללכת הלאה והוינדוס עדיין לא עולה |: מה אני עושה לא בסדר?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אני יודע שזה נישמע מצחיק אבל הhd שלי נמצא תמיד בטמפ החדר חחחחחחח 28 מעלות תמיד

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by gshhar,

יש לי את הוולקנו 9(מעבד AMD2000) אני לא כל כך מרוצה המוולקנו 9,אם אני אחליף ל-SK7 האם יהיה שינוי כלשהו? הוא יותר טוב משמעותית מהגוף של הוולקנו 9? הטמפ' של המעבד שלי הם בסביבות ה-50 מע'(ויש לי את המארז עם ה-7 מאווררים-XASER 3).

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by navk2,

אני כבר חודש על סביבות ה 3.33 וכל כמה זמן היה לי מסך כחול וארורים בבדיקות יציבות ועכשיו יש לי זמן לסדר את זה.. כרגע אני על 2.93GHZ במתח של 1.275 ואני מקבל ERROR ב ORTHOS אחרי 15 שניות ! נעלתי תדר PCI-E, ביטלתי את ההגנות ושמתי את ה"ביצועים" של הכרטיס מסך בסטאנר (במקום טורבו). אני עם באס 235 ועם מחלק 3.33 כך שהזיכרונות על 782 (סטוק 800) - אפשר לשלול את האפוציה שיש בעיה בזיכרונות. עם המתח ניסיתי לשחק, הגעתי עד 1.3 מסטוק ולא עזר. איפה יכולה ליהיות הבעיה ?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by roma,

שלום לכולם! היום בפעם הראשונה ניסיתי להמהיר את הכרטיס מסך שלי(GF4 420MX) ויש לי כמה שאלות ;D 1. מהירות הליבה המקורית של הכרטיס היא 250MHZ ואני מעוניים להגיע ל300 בלי קירור זה אפשרי(בלי לשרוף את הכרטיס)??? או לפחות ל275 כדי להגיע לרמה של 440 MX? 2. מהירות הזכרונות היא 333 עד כמה אני יכול לסחוט את הכרטיס??? 3. בכמה MHZ לעלות כל פעם 4. איך לבדוק יציבות? תודה רבה לכל העוזרים!!! ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eSLC,

מהו המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים וOC?...

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by B0necrack3R,

היי חברה.. יש לאחי מחשב המבוסס על AMD XP1800, לוח GYGABYTE KT400 ,256DDR ו LEADTEK GFORCE TI 4200. . המחשב ללא שום אוברקלוקינג אך הוא מתחמם כמו לא יודע מה!!! במנוחה טמפרטורת המעבד שלו היא על 70~ וטמפרטורת הגשר הצפוני היא 45-55~ המחשב מרעיש מאוד וניתן להבחין בשיבושי עבדוה איתו כמו שהוא נתקע במשחשקים וכאילה.. המארז עצמו הוא חם מאוד גם כן! אמצעי קרור עכשויים: מאוורר 80 - דוחף אויר היטסינק מקורי על המעבד של AMD מרעיש מאוד!!! מאורר והיטסינק על הגשר הצפוני. אני חושש שאם ימשך כך המצב המחשב פשוט ישרף בקרוב!! מאוד אשמח אם תציעו לי פתרון קרור תקציבי שקט ומועיל (אני לא מתכנן שום OC!) תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  10. אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. [glow=red,2,300]אז כך יש לי geforce 4 mx 440 [/glow] ואני רוצה להגביר את הביצועים שלו כדי שיפעיל לי יותר טוב משחקים בצורה חלקה יותר ושלא יתחיל לגמגם במילים אחרות יתחיל להתחרפן ומשחקים יעבדו לאט ויעצרו והיו תקיעות. אז בבקשה כל מי שיכול להגיד לי מה לעשות אנא ללחוץ על הוספת תגובה ולכתוב למעני [move]תודה מראש נתי[/move]

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by yam_sh,

קיבלתי מארז AIR ואני רוצה להעביר אליו דברים.... מה הסדר פעולות שאני צריך לעשות????????? כאילו להוציא כרטיסים ולהעביר ולהרכיב שוב או.... ועוד דבר... איפה מומלץ לשים תחישני טמיפ??

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוקין לכרטיס מסך מסוג GeForce2 MX 400 64MB אני לא יודע איך לעשות את זה לכן אני מבקש את העזרה שלכם תודה מראש לכל העונים...

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by ben672,

שלום לכולם. אני נאלץ לבקש את עזרתכם, יש לי קירור H50 corsair ועברתי לתושבת AM3 אני לא מוצא את המתאם לAM2/AM3 האם יש למישהו רעיון האם ניתן להתאים את התושבת של אינטל/ פיתרון אחר נורמלי. תודה מראש לעוזרים,ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הפנטיום הוא סוקט 478 וה-AMD זה AM2... האם זה אפשרי? תודה..

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  16. קראתי את זה: http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=5 כתוב שם ש "As previously mentioned, it's best to avoid oxidizing "white-grease" type TIM's, since they can tarnish the copper surface and bleed out." עכשיו MX - 3 אמרו לי שהיא בצבע לבן... (בגלל זה היא לא מוליכה...) האם יש סיכון בשימוש במשחה הזאת עם קירור שיש בו נחושת? בגלל חימצון או WHATEVER? דיי דחוף כי הזמנתי כבר ת'משחה ואם זה לא בטוח אז צריך לבטל מהר...

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by roes,

זה פשוט מסקרן אותי ואני מאוד רוצה לדעת כמה דברים... אז תסלחו לי על החפירות... 1. זיכרונות מתחממות הרבה? באיזה טמפ' הם בערך? 2. אחרי OC הזיכרונות מאוד מתחממות? 3. קרור זיכרונות נחוץ בכלל? 4. קרור זיכרונות משנה את הטמפ' שלהם בצורה משמעותית? 5. איזה גוף קרור יותר טוב: מאלומיניום או מנחושת? 6. איזה קרור יותר טוב (או שהם באותה רמה) והאם הם שווים משהו בכלל (הם טובים?): ??? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=crc-u01-co http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=crc-u01-al :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כרטיס חדש, 8800gts 640mb התקשרתי לנע מחשבים, אמרתי להם את הכרטיס ושיש לי 60 מעלות, והם אמרו שזה קר (אפילו יותר מדי - שהם אומרים שזה טוב) לא יודע, אני מעדיף שתגידו לי מה לעשות.. לאחר ששחקתי אובליביון 4 על מקסימום גרפיקה ויום שלם של משחקים, ראיתי שמ55 מעלות הוא עלה ל 60, אבל זה בטח תוך כמה דקות של מנוחה יחזור ל55, זה בסדר לכרטיס הזה כמו שנע מחשבים אמרו לי? (המאוורר עובד)

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by SpriteSoda,

תגידו, איך הדבר הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=zm-80dhp הוא טוב? כמובן בשביל OC. עוד שאלה עליו, האם אני יכול לשים אותו וזה לא יפגע לי באחריות? נראה שזה מתלבש בצורה ניתנת להסרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by davidbr,

אני רוצה לשדרג את הקירור של ה gf4 ti4200 שלי. מה אתם אומרים יותר משתלם? http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm או http://vantecusa.com/ccba4p.html תודה לכל המגיבים!!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, אשמח ליעוץ בקשר לאוורור מארז אולי בכלל הבעיה לא כאן וצריך לגשת לזה מכיוון אחר [נגיד החלפת מארז או משהו כזה] טוב אז מדובר במחשב של חבר של אחי, וקצת קשה לי לעזור לו כי: 1. לא ראיתי את המחשב מעולם 2. קשה לו להסביר בדיוק מה הולך שמה כי הוא לא הכי מבין אבל למרות זאת אני חושב שאפשר לעזור לו ואני אנסה להיוועץ בכם פה, המפרט שלו הוא: AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 2x512mb Geil Value DDR400 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Asus EN8800GTS 320MB WD 250GB NEC DVDRW 80mm case fan 90mm cpu fan ספק גנרי של 500W [של חברת BOXER] וגם מארז כזה לפי מה שהוא אומר כל הרכיבים קרובים להכל [הגיוני כי ה 88GTS הוא כרטיס ענקי] והטמפרטורת עבודה של הרכיבים במארז מאוד גבוהה. לפי איך שזה נשמע אז הספק הגנרי …

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  22. Started by RT-PRO,

דפדפתי בין דפי המידע של VIA אחת מיצרניות הצ'פס הגדולות ותראו מה מצאתי http://www.viaarena.com/htmlimages/largefancooler.jpg

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  23. הנתונים שכתבתי בכותרת + מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2. בעקרון המערכת עובדת 7\24. עם זכרונות 1GB, דיסק 200 IDE WD, כ.מסך 5200 AGP. קניתי מאוורר סיילנט וויל שמתאים ספציפית ל-ST, ובעוד כמספר ימים ארכיבו. חוץ מזה, אמרח משחה טרמית אחרי משהו כמו שנה וקצת ואנקה אבק. מה הלאה? תגובות, טיפים, הארות והערות. העניין הוא כמובן הטמפרטורה הגבוהה של המעבד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים