אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
P4 1.7 גיגה הרץ סוקט 478 ספק הכוח במארז מקביל ללוח אם 1. איזה טמפ' זה מה שהמעבד מחזיק בקלות - כך שיעבוד בצורה יציבה ויהיה לו אורך חיים מקסימלי ? (באנאלוגיה לבני אדם - כמו שבנאדם מרגיש בבוקר בהיר אחריי שינה של 9 שעות) 2. לכמה RPM ניתן להוריד את המאוורר (אינטל רגיל שהגיע עם המעבד הזה - 70ממ) כך שהטמפ' ב 1 תישמר ? 1500 מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום , יש לי תכרטיס מסך ATI Shappire X1950 Pro 512MB PCI-Express אני מגיע לטמפרטורות של 81 במאמץ ובמנוחה אני עומד על 53-50 ככה לפעמים גם 55 זה בסדר?? או שמשהו לא טוב אצלי???? גם המאבד שלי E6600 עומד על 54 בערך... ראיתי בדיונים אחרים שנותנים מידע מורחב מאיזה תוכנה על הכרטיס מסך , אבל אין לי מושג איך עושים את זה , אז אם צריך להביא את המידע הזה תיתנו לי לינק לתוכנה ואני יפרסם...
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מ סקיי פי סי עם הלוח הזה... וראיתי בתמונות שיש לו היטסינק ממש מסורבל ונראה בלי מאוורר בכלל על גשר צפון... אני רוצה לעשות אובר ל 3000 מקסימום עם המעבד שלי 6400 CORE 2 השאלה האם בגלל שלצ'יפ סט אין קירור מאוור זה יכול להגביל? שווה להשקיע 100 שקל בישביל קירור צ'יפ סט.. אהה גם מקווה שהם יסכימו להרכיב הם נראים לי קצת פחדנים בכל מה שקשור למוצרי אוברקלוק לא יודע אם יסכימו לפרק ולהרכיב קירור צ'יפסט למחשב חדש..
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, הרגע קיבלתי את הקירור החדש שלי למעבד, Scythe Ninja ויש לי שאלה קטנה. מניסיון קודם, הפלטות האחריות של הקירורים מהוות סיכון מסיום ללוח במידה ורוצים להוריד את הפלטה. כבר קרה לי לא כמה פעמים שלוח אם נדפק בעקבות הסרת הפלטה אחורית, גם כן, לאחר ההסרה הפלטה אינה שמישה יותר. רציתי לדעת אם ניתן להתקין את הפלטה האחורית ללא הורדת המדבקה? האם זה בטוח? זה יהווה בעיות כלשהן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז הנה המערכת: Intel C2D e4300 ABIT IB9 [chipset Intel® P965] OCZ: OCZ2P8002GK - OCZ 2GB (1GB x 2) Platinum XTC Edition cl4 liberty 400 קירור tuniq tower [אם צריך.. כ.מסך: leadtek px8800 gts 320mb] האם המערכת תגיע ל 3.2 -3.4 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק ושמתי לב ששלושת הצלעות האחרונות בקירור שעל המעבד התעקמו כזה לצד למטה (AC7 FREEZER) ממה זה יכול לקרות?
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
קניתי מעבד 3800+ סוקט 939 אבל בחבילת TRAY אז ככה שהוא בא בלי מאוורר... קניתי מאוורר Speeze Dolphinreef דגם:EE787S3 (אני כמעט בטוח..) מה אתם יכולים להגיד לי על המאוורר הזה? הוא יותר טוב ממאוורר סטוק?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
Pentium D 830 על מה הייתם הולכים??
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני שבוע הבא צריך לקנות מחשב אז לפני שאני קונה אני חייב לדעת כמה דברים אני רוצה לקנות מעבד e4300 ולעשות אוברקלוק ולהגיע איתו ל e6700 לא יותר מיזה כי זה מספיק לי 1}איזה מאוורר מומלץ לקנות שלא יתקצרו ימיו של המעבד בכלל {שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק אפילו עם הסטוק אבל אני מוכן להשקיע איזה 150 ש"ח על מאוורר טוב}איך המאוורר הזה?> ZALMAN CPU COOLER CNPS7000-ALCU FOR INTEL&AMD S462/478/754/939 2}האם עם הלוח הזה >GIGABYTE GA-965P-S3 אני יוכל להגיע איתו ל e6700 בלי בעיות במשך הזמן ?>יש גם את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 מה לקחת? 3}האם המארז ביחד עם הספק הזה מספיקים לאוברקלוק >COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שא…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המאוורר של ליברטי 400 מרעיש או שהוא דיי שקט??
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מארז שקט מאוד יחסית למארזים בשוק...TT-SVIKING ויש לציין שהוא בולם רעשים באופן סביר מאוד.. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להגדיר או לקנות פיזית את הפוטנציומטר של הVX ולהרכיב לBT הרגיל משום שאני רוצה להוריד את טמפ' המעבד שלי.. והוא פועל לי בסטוק שלו על 1328RPM כפי שמצויין ע"י ASUS-PC PROBE2 והMB עומד על 34-35 מעלות.. המעבד עומד על 38-43 במאמץ..והמעבד הוא D840 3.2..האם יש אפשרות כזו להעלות לו את המהירות.. שאלה נוספת היא האם יש אפשרות במארז הנ"ל להתקין קירור להארדיסק משום שיש לו את המתקנים הצדיים שמלביש אותו ללא ברגים..ואם כן אפשר המלצות. תודה מראש למגיבים.
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הוא קרור הכי משתלם בתקציב שלו? הוא יתן ביצועים יותר טובים מסטוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם יש איזה דרך להשתיק את המחשב כך שכרטיס המסך לא יעבוד המעבד והאוורור ירדו למינימום וכו דרך הWINDOWS? כך שבעצם הכל חוץ משיתוף הקבצים יכבה? אני מנסה לשון בלילה אבל זה הזמן היחיד שאני לא על האינטרנט... סליחה מראש אם זה הפורם הלא נכון.
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה כי זה לא המהרה, המחשב לא עובד בצורה המיטבית במהירות שיצא מהמפעל.. אני מניח שידועה לכם הבעיה עם הפנטיומים לפני ה DUAL CORE - 3 גיגה הרץ בליבה אחת, מאוד חם, וכתוצאה מכך המאוורר שעליו צריך להסתובב מאוד מהר - מה שבמערכת שלי בוודאות גורם לרעש כמו של הליקופטר בזמן המראה/נחיתה. (רק שזה תמידי ולא רק בהדלקת המחשב..)\ אז אמנם הוא עובד בסדר (אני חושב - זה לא BENCH או משהו כזה - אבל זה מספיק לדעתי) ואפילו יותר טוב מבסדר בחורף, אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב גם בקיץ - ושלא ירעיש כמו שהוא מרעיש בקיץ.. אתם כמובן רוצים נתונים נוספים כמו טמפרטורות וכו', עכשיו לא קיץ אז אני לא יכול לספק... אני רק זוכר שכשהמאוורר עלה מעל 3000 RPM בערך הוא היה ממש …
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם חשוב לקנות קירור לזכרונות או שזה רק לOC? ראיתי שזה עולה 30 שקל ורציתי לדעת אם זה יתן לי שיפור בביצועים או סתם עוד רעש למחשב...
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מפרט: E6600 P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 800MHZ LIBERTY 620W קירור מים כרגע אני עומד על 3400MHZ במתח של 1.4625. ה-OC הזה מספיק לי אולם מידי פעם יש לי נפילות של המחשב,יש לי מערכת קירור מים אבל הטמפ' במאמץ עם TAT מגיעה עד ל-70. בתיזמוני זכרונות לא נגעתי,על כמה לשים אותם ?
-
- 19 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? לאחרונה כשבדקתי, אף תוכנה לא עברה את הDRIVER SIGNING של מיקרוסופט... יש חדש תחת האופק ? תודה רבה. עריכה: לא משנה כבר ,צרבתי BIOS לאחר שערכתי את מהירויות השעון והמאוורר בRABIT
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-