אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צופה באתר (ללא שם משתמש) כבר קרוב ל3-4 שנים. ואני רוצה לנסות בפעם הראשונה לעשות OC ולכן צריך יעוץ. קראתי את המבוא והמדריך לאוברקלוקינג,עברתי על הOCDB וגם חיפשתי בפורום OC הודעות עם לוח האם שלי. אני סטודנט לעיצוב תקשורת חזותית (גרפיקה ווידאו) ולכן אני באמת מנצל את המשאבים שהערכת שלי מאפשרת לי אני לא יכול להרשות לעצמי חוסר יציבות. מכיוון שאין לי בכלל אפשרות כספית לשפר משהו במערך הקיים הייתי רוצה לסחוט ממנו יותר דרך OC. השאלה הראשונה שלי היא האם הטמפ' הראשונית (40 C מעבד, 30 C לוח) לא גבוהה מדי כדי להתחיל OC? ??? מפרט: לוח אם: ASUS P4P800-E DELUX מעבד:P4 3000 PRESCOT זיכרון: 4*M512 KINGSTONE DDR 400 כרטיס גרפי: GAINWARD NVIDIA GEFORCE 6800GT 256 מאוו…
-
- 5 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום רב, אוקיי - המפרט מופיע בצד... לנוחיות נדפיס אותו פה כדי שיופיע מול העיניים: Cpu: Intel E4300 C2D CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty אוקיי- המטרה שלשמה המפרט נקנה היא כדי להריץ מעבד ב3GHZ ... אני צריך הדרכה מכם בכמה נושאים: *מבחינת טמפרטורות... אני רוצה לעשות OC ולעזוב אותו ככה תמיד - לא לשבור שיאים-לכן העניין של הטמפרטורה קריטי לי ... לאיזה טמפ' מקסימלית (בעומס כמובן) אני צריך לכון מתוך שיקול שהוא יפעל עליה כל הזמן מבלי לקצר את חיי הרכיבים ... *מבחינת מתחים- אין לי מושג איזה מתחים לתת למה- על סמך ניחושים אני מאמי…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
מעבד: אינטל 2.8. לוח אם : ABIT I865E כרטיס מסך : FX5700 כרגע אני מנסה לעשות OC רק למעבד , אך לאחר שאני עושה זאת ומגיע ל210\210 אחרי הריסט מגיע לי למסך שרשום בו : INSERT DISK BOOT וממשיך אחרי זה כמה מילים , כאילו צריך לפרמט , יש פתירון כלשהו ?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
היי אני עכשיו בארה"ב ואני מתכנן לבנות מחשב חדש בארץ ואני מביא מפה חלקים.. ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ אני רוצה ללמוד לעשות OC ובעתיד לעשות למערכת הזאת וחשבתי אם כדאי להביא קירור למעבד מהאתר www.newegg.com ובזה אני לא מבין כלום אז האם כדאי לי (הבדל מחירים משמעותי מהארץ) ואיזה? תקציב דיי פתוח תציעו כמה דברים אני אראה מה אזור המחירים..
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו? כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html "If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card" זה הכרטיס שלי בדיוק: אז הקירור הזה מתאים לי או לא?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
דיברתי עם אחד בחנות והוא המליץ לי שלא להתעסק עם מער' קירור מים,הם כל הזמן מתקלקלות,המשאבה נשרפת וכל מיני, זה ממש ככה?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי לכולם, היום קניתי מחשב חדש. נתונים הבאים: 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 1 GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - OEM 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) שאלתי היא, האם שווה להוסיף עוד מאוורר שקט למארז? מאוורר קידמי?צידי? אודה לכם על התשובה, נויז
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני חוסך לקנית מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי כל דבר.... אני מחפש מערכת קירור מים איכותית שמקררת מחשב שלם ולא רק חלק אחד... שלא תיהיה יקרה מידי (יותר מ-1500 בערך) ושלא תיהיה פשוטה שלא מקררת טוב או שהצנורות נקרעים בקלות... תודה. עריכה: דרישות.. מקום ל-2 מעבדים מקום ל- 3-4 דיסקים קשיחים מקום לכמה שיותר זכרונות מקום לכרטיס מסך כרטיס רשת לוח אמ וכו'
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
E6300 עם קירור אויר של CoolerMaster Abit IB9 4*512 533Mhz הזכרונות בסיסיים מאוד , אני לא יודע עליהם כלום חוץ מזה שהם זולים , אפילו שם של חברה אין עליהם איך אני מחלק את מהירות הזכרונות כי לפי מה שראיתי יש או 1:1 או יחס שמגביר את מהירות הזכרון ,ולא ההיפך? ועד כמה אפשר להגיע +- עם הציוד הנ"ל , אני הגעתי ל1.86@2.5 אבל אני מפחד שאני יעשה נזק לזיכרונות כי לא הבנתי איך אני מפחית את מהירותם אני חדש בOC , ואני אשמח לעזרה במיוחד ממי שיש לו ציוד דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
3800X2 AM2 ללא לעלות את המתח? מישהו כבר התנסה?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
E6400 SUPER TUNICK P5B DELUX XMS2 CL4 800 1024X2 CORSIAR THERMALTAKE 470 THERMALTAKE SOPRANO X1900GT מעבד לא יציב על מתחים מ 1.51 עד 1.61 ניסתי .... למישהו יש מושג מה הסיבה? לאחר מאמץ פשוט של 20 שניות נופל המחשב ומאתחל את עצמו
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מכיוון שהTRADEZONE לא בידיוק עובד כמו שצריך וחשבתי שזה לא ממש "קניה ומכירה" אלא יותר החלפה וחיפוש.. אז אני אפרסם את זה כאן בתקווה שיענו בקשותי. נתקעתי עם R9800PRO שעליו יש Zalman VF700 ALCU, אני רוצה להחליף אותו באחריות כי הוא נדפק ואין לי את הקירור המקורי.. אני מאוד הייתי רוצה מישהו שיסכים להחליף איתי את הקירור המקורי של ה9800 בזלמן VF700(נותן את הזלמן בקופסא מקורית עם כל הסינקים הקטנים לזיכרונות!) או מישהו שסתם יושב לו שם קירור מקורי של 9800 ולא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו - תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
לא מצליח להוריד אותו מתחת ל 60- 59מעלות גם עם AC pro 7 ...
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
הליבה הזאת רצה במהרות 400MHZ האם זה אפשרי לעלות את התדר הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות בקרוב וולטמוד לכרטיס המסך שלי (7600GS Sonic AGP) ולכן אני התחלתי להתעניין בגופי קירור לכרטיסי מסך. הוולטמוד יהיה בעיקר לליבה כך שחשוב לי שהיה תהיה קרה ככל האפשר. בינתיים חשבתי על 3 אפשרויות, וקשה לי להחליט מה עדיף (כי בכל אתר שאני נכנס אליו יש דעות מנוגדות...)- הturbo2 של Evercool שיש לי אפשרות להשיג ב130 ש"ח (בחנות שקרובה אליי אז אין צורך במשלוח): ה-V1 של טרמלטייק ב120 ש"ח+משלוח (לא מצאתי את הV1Ultra http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או VF900CU ב175 ש"ח+משלוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3017 אתם יכולים גם להציע דגמים עדיפים אם ידוע לכם על כאלה. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את תוכנת הCPU-Z על המחשב. E6600 + GIGABITE P965 DS4 במהירות הCORE אני רואה שפעם הוא מראה 2400MHZ X9 266.7 MHZ וכל כמה שניות הוא יורד ל 1600MHZ X6 266.7 ואח"כ שוב עולה השארתי את המחשב דולק כל הלילה. עכשיו פתאום המהירות CORE נשארת על 1600MHZ - קבוע! ????? האם זה נורמלי לDUAL CORE? האם המהירות של הCORE לא צריכה להישאר קבועה במעבד E6600 על 2400MHZ X9? המערכת חדשה ועדיין לא עברהOC. הנה החלון של הCPU-Z - CPU+MEMORY [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. חבריי הטיפש שלומי קנה את הSunbeamTransformer לפני כחודשיים וחצי ופתאום יש רעשים והוא גילה שהמאוררים מכוונים להוצאת אוויר אז מה הוא צריך לעשות כדי שהמאוררים יסתדרו ושלא יהיה רעשים ושמאוררים יכוונו להוצאת אוויר
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
חברים, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד אני מבצע אוברקלוק למעבד זה. בכוונתי לעלות את תדר העבודה של המעבד מ- 2.4GHZ ל -3GHZ. האם אוכל לעשות זאת עם גוף הקירור (מאוורר למעבד) שקיבלתי עם המחשב? לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הלוח הזה באוברקלוק? יש למישהו? יש לי אותו ואני רוצה לדעת כבר איך הוא,המחשב עדיין לא מוכן...
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-