עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי לכולם חברי בעל אולפן הקלטות מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד- E6400 לוח אם-ASUS P5B DELUX זכרונות-KINGSTON 2GB 667MHZ <ד 2 סלוטים של 1GB> הוא מתכנן אוברקלוק של עוד תוספת 15-20% . מספר שאלות לי בעניין: 1-בכמה תוספת אחוזים הוא יכול להוסיף על ידי אוברקלוק עם הרכיבים שציינתי לעיל? 2-האם 15-20% נחשב לאוברקלוק עם מאמץ? 3-בהנחה שהוא ירצה להוסיף עוד אחוזים האם ה-667MHZ יספיקו? 4- האם לא צריך 800MHZ? 5- על איזה מערכת קירור אויר אתם ממליצים? בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם ראיתי במומלצים פה את sunbeam tuniq tower למעבדי C2D, קראתי שהביג טיפון עלול לעקם את הלוח אם כי אין לו חיזוק אחורי ללוח האם לsunbeam יש חיזוק כזה? המארז שאני עומד לקנות הוא ANTEC P150, הקירור יכנס ללוח בלי בעיות? ואיזה משחה טרמית מומלצת? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. רציתי לקנות מערכת קירור מים עכשיו אין לי מושג מה טוב ומה לא ריציתי שהיא תקרר את המעבד הכ מסך ואם אפשר גם תנורתברידג' תוזה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  5. הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אוקיי הנה הנתונים לפני הOC מדובר בכרטיס 7300GS ליבה 500MHZ זיכרונות 600MHZ עשיתי OC עם התוכנה ATI Tool והגעתי לבינתיים ל1866MHZ לליבה, בזיכרונות לא נגעתי. עד כמה אני יכול להגיע ? עריכה: שכחתי להגיד שפעם שהייתי עושה OC גם לזיכרונות (של הכ.מ. כמובן) אז לא הייתי מגיע אפילו ל800MHZ לליבה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by subarel,

שאלה חדשה בתגובה השלישית.. | | | / \ / \ '' [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. מעוניין לקנות קירור לציפסט של הגשר הצפוני... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 זה הקירור עכשיו רציתי לדעת עם הוא יתאים ולא יעשה לי בעיות בלוח אם שלי http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  9. אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן אהלן! קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי 7600GT ועשיתי לו אוברקלוק דיי ממכובד : לפני : ליבה 550 זיכרונות 1400 אחרי : ליבה 675 זיכרונות 1650 טמ"פ : לפני 33 מנוחה 39 מאמץ אחרי 33 מנוחה 45 מאמץ לדעתי זה אוברקלוק חמוד מאוד... וקיבלתי תוצאה ב-3DMARK05 של 7214 האם התוצאה הזאת מתאימה לכרטיס הזה? מה השיא עולה הנוכחי עם הכרטיס? האם הוא נחשב לאוברקלוקר טוב? האם כדאי לנסות להתקדם עוד עם הכרטיס? נ.ב הכרטיס שלי הוא מחברת Leadtek והוא מקורר ע"י VF-900CU + קירורי נחושת של OCZ לזיכרונות

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Liran3331,

דבר ראשון אני בכלל לא מבין מה הטעם באוברקלוקינג... סתם לקרוע את החומרה ולאבד את האחריות על החלקים... זה מומלץ בכלל? אנשים לא איבדו הרבה כסף בגלל זה? זה לא מקצר את האורך חיים של הרכיבים? אפשר לעשות את זה דרך תוכנות בלבד מבלי לגשת לחלקים עצמם?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. שלום לכולם. המפרט שיש לי רשום בצד. בכל פעם שאני מריץ אפליקציות על המעבד אשר מצריכות מאמץ מסויים מהמעבד וכרטיס המסך, טמפרטורת המעבד עולה במשהו כמו 10-12 מעלות, עד היום בבוקר במנוחה הטמפרטורה הייתה על 43 מעלות במנוחה ובמאמץ 50 ואפילו יותר. מה שעשיתי עד כה, הוספתי מאורר נוסף מאחורה למארז, ככה שיש מאורר משכניס מקדימה ומוציא מאחורה. בנוסף מרחתי משחה טרמית, arctic silver 5. מאז הטמפרוטרה של המעבד היא 50 מעלות במנוחה, אני חייב לציין גם שכנראה שברתי את אחת הרגליות של גוף הקירור, והוא כנראה לא יושב טוב על המעבד(למרות שכאשר אני מניע אותו, הוא לא רופף או משהו). בקיצר, צריך המלצה לגוף קירור טוב, לא לOC שיעלה גג 100 שקל. גם חנויות שמחזיקות מלאי זמין של כאלה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  14. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2941&p=1 לפי הסקירה הוא מדיח את ה-TUNIC TOWER מהתואר ה"HS הטוב ביותר" בגלל 3 סיבות. 1. ביצועי OC וטמפרטורות זהים או מעט טובים מה-TUNIQ 2. שקט משמעותי מה-TUNIC עבור אותם ביצועים/RPM/CFM 3. מסוגל להחזיק מעבדי קונרו ללא מאוורר (FANLESS) גם בעומס. הוא היחידי שבאמת מסוגל לכך (לחובבי השקט). עדיין, אליה וקוץ בה: * הוא בא ללא מאוורר ואת המאווררים הטובים והשקטים שנסקרו אי אפשר להשיג בארץ והם יקרים מאוד. * גם את ה-120 עצמו לא קל למצוא בארץ * אם נחליף ל-TUNIQ את המאוורר במאווררים דומים ככל הנראה נקבל תוצאות רעש דומות גם כן. כך שהיתרון האמיתי שנותר הוא ביכולת לעבוד FANLESS וזה לא יתרון מבוטל למי שרוצה מערכת סופר שקטה שרוב הזמן ע…

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by t-macc,

האלן אני רוצה לעשות oc עם ClockGen ממעבד d 2.66 ל 2.8 האם זה אפשרי והאם כרוך בזה סיכון כלשהוא.מאחר ומדובר בoc שהוא אפסי לחלוטין לכן לא אמורה להיות בעיה חשבתי לנסות לעשות האם אפשרי?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לוח Intel sandusky 945 , שמעתי שהוא מגביל OC ולכן אף פעם לא ניסיתי. מה אני כן יכול לעשות איתו? יש עדכון BIOS או תוסף אחר שמאפשר OC בלוח? <- המפרט

• 5 תגובות
    • 484 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מערכת קירור מים Gigabyte 3D Galaxy II Water Cooling Kit ב1000 וקצת האם שווה? מה עלויות תחזוקה אם יש? כל כמה זמן מחליפים מים? האם שווה את זאת או אחרת? האם בכלל שווה להחליף למים? תודה ניצן

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך 7900GT, והסטוק שלו זה 450/660 התחלתי להעלות והגעתי ל 480/680 ובדקתי את הטמפרטורה ובעומס הוא מגיע מ51 עד ל72! זה לא נורמלי!

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  20. אז כך- המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ בסוקט 939 והספק כוח שלי הוא Thermaltake 430W XP550 NP והלוח אם שלי הוא MSI K8N Diamond הקירור שלי הוא סטוק, מה שקיבלתי שקניתי, 2 מאווררים רגילים. האם אפשרי OC למעבד שלי? ואם כן, אפשר קצת הסבר איך? אני יודע בביוס אבל לא יותר מזה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  21. Started by shainov,

שלום לכולם..המעבד שלי הוא P D 840 עם 3.2MHZ אני רוצה להעלות את הBUS ואת התדר שעון בכ7-10%..משתמש בתוכנת AI BOOSTER שמסופקת עם לוח של ASUS אך מאיפה אני מתחיל ועל מה צריך להקפיד..כמו כן גם יש לי קירור רציני TT BT שיכול להחזיק OC צנוע שאני רוצה..אז איזה תוכנות מומלצות להתחלה ואיך מתחילים ועל מה להקפיד בעצם.תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. קניתי אותו והוא רועש נורא! איך אני מחליש אותם? תודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by Overkiller,

אהלן חברים; קיבלתי לאחרונה את ה-8800 שלי, וגילית שהמעבד שלי מגביל אותו, ולכן רציתי להתנסות באוברקלוק; המעבד שלי במצב אידיאלי הוא על 43 מעלות בקירור סטוק, האוברקלוק יבוצע על Gigabyte 945-S3 ו2 זכרונות( TWINMOS 512 כל אחד)....וכמובן, פנטיום D 915 עכשיו ניסיתי לשחק עם המכפלה, והגעתי לתדר של 3.4 אבל המערכת נכבית מייד כשאני יוצא מהביוס ברגע זה המחשב יושב על תדר של 3 ג'יגה, ולא קורה שום דבר בלתי רגיל. עריכה: אחריי שינויים קלים מסתבר שגם תדר של 3GHZ הוא יותר מדיי, ולכן נאלצתי לבטל אותו; בכל מקרה, הבנתי שהבעיה היא במחסור מתח למעבד, עכשיו השאלה היא כמה תוספת מתח עליי להוסיף? יש רשימה ארוכה מאוד של מתחים אפשריים לשינוי...

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by שמואלל,

שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg

• 3 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים