עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ToMeRv32,

כמה V נותן חיבור מולקס/3 פינים/4 פינים?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. Started by Psycho17,

אנשים שלוםםם!!! יש לי כרטיס מסך R9600XT וחשבתי לעשות לו OC. רציתי לדעת האם זה אפשרי, וכיצד??? שאלה נוספת האם זה ישפיעה בצורה משמעותית על ביצועי הכרטיס??? בתודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. זה אני shlomo_l @ בבקשה תעזרו לי @@ עשיתי O/C למעבד שלי דרך הביוס עשיתי 133X47 או 33 לא זוכר והמחשב נדלק לי אבל המסך בצבע שחור נשאר בבקשה תעזרו אולי יש איזה כפתור שמחזיר את ההגדרות בחזרה איפה גם נמצא הבטריה של הביוס או של הלוח @@@@ בבקשה תעזרו לי @@@@

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. Started by kfirusa,

שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by singera,

לאחר שקניתי את הציפטק אני צריך מאווררים חזקים מה דעתכם על זה :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm ואיפה ניתן להשיגו או המאוורר המואר של אנטק המלצות נוספות התקבלו בברכה......

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Los,

ערב טוב קודם כל.. אז כך בדרך כלל אחרי שאני חוזר מהעבודה שעה כזאת בערך אני מגלה שהתוכנה של ASUS מראה לי שהמעבד על 124C כמובן שהוא מתחיל"להתשגע" ולהרים את כל הקירור שלי במחשב ל MAX RPM . אחרי אתחול מהיר המחשב נרגע וחוזר למעלות הסבירות. שאלתי כך האם יש דרך לבדוק אם זה בעיה בסנסורים כי בתוכנה זה לא כי גם" SPEEDFAN "מראה לי אותו דבר. אגב שמתי לב שמצב הליבות בנפרד אין בעיה איתם מבחינת טמפרטורה אלה רק שבב "CPU" יש לו קורא סנסור שונה ? http://i45.tinypic.com/9fuxpi.jpg -לינק לתמונת מצב. אפשר לראות שהמחשב שלי גם לא על O.C וגם הוא נהיה כך אחרי שהוא מצב המתנה [לא מצב שינה פשוט יש שומר מסך שרץ ברקע],כמה שעות כנראה מאז שאני יוצא לעבודה משעות הצהריים המקודמות בדרך כלל. אשמח לכל יעוץ בנ…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אז ככה יש לי את הכרטיס Radeon 9800 PRO All In Wonder המאוורר שלו מרעיש ביחס למאווררים אחרים יש לי קירור מים, Thermaltake Big Water עכשיו מה כדאי לקנות קירור אוויר ספציפי לכרטיס ? או לקנות בלוק קירור לכ.מסך ולחבר אותו למערכת של המים ? בתודה איתי

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by TheRedEye,

הכול תקין חוץ מזה שהוא נורא נורא חלש.. זה עדיין עוזר לקירור המארז?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by Nihility,

קניתי מחשב חדש, השקעתי בהכל חוץ ממארז ועכשיו אני תקוע עם מארז זבל... Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2x1GB RAM דיסקים קשיחים: 80gb western digital , 320GB WD 3200KS המחשב הנוכחי רועש כמו מקסחת דשא, אני יושן איתו בחדר (מנסה לפחות, זה ממש רועש). ההארד דיסק, המעבד, וכרטיס המסך מתחממים יותר מידי לטעמי תחת עומס. אני מחפש מארז קר ושקט בתחום מחירים סביר (<1000). אין טעם לגרום לי להזיל ריר על משהו שאני לא יכול לקנות, טוב אולי רק קצת... חשוב לי, קירור אקטיבי להארד דיסק. מאווררים גדולים שאפשר להריץ לאט, נתיב אויר טוב למעבד ולכרטיס מסך. רצוי מפלדה כדי לספק יותר בידוד לקול, בידוד אקוסטי להארד דיסקים. אם יש גם בקר למאווררים, לא יזיק. אני חשבתי בכיוון של CS-718 Enermax אבל ע…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  10. יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  11. הדלקתי היום את המחשב כשחזרתי מהבסיס שבמקום לעלות את המערכת הפעלה הביוס החל להריץ כל מיני בדיקות ששם הוא מציין שיש מקלדת עכבר ועוד כמה דברים שמחוברים למחשב שבסוף ההודעה היה כתוב במפורש OverClocking failed! זה לא מובן הרי לא ניסיתי לבצע אוברקלוק אז למה הלוח אם שלי מבצע פעולה שכזאת? Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz ASUS P5P800S OCZ 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  12. Started by ronenwe,

שלום לכולם אין לי נסיון עם OC: המפרט שלי הוא: CPU :AMD 8450 Triple Core 2.1GHz MB : MSI 7388 GPU : MSI ATI 4850OC 512MB GDDR3 PSU : Spire 550W Mem: Mushkin 4GB Kit 800MHz CL4 HD : WD 500MB 16MB Case : Silverstone Precision series PS01 Cooler: Silverstone NT06 המעבד במנוחה עומד על 43 מעלות לאיזה OC אתם מאמנים שניתן להגיע? אם צריך אני מוכן להשקיע סכום מסויים ומאיפה אני מתחיל? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום בטח כבר חלק ממכם יודעים ואם לא אז עכשיו תדעו שקניתי לפני כשבועיים Radeon 9550 128bit 128mb של ג'יגהבייט מיזגזאג בכל מקרה כרטיס נחמד+ אבל זה לא מספיק כמובן :] היום עשיתי לו OC והופתעתי לגלות שלמרות דאגותיי לגבי זה שאני לא יצליח לעלות את המהירויות הרבה מכיוון שיש לי מארז מעפן ולא מאוורר בכלל (למעשה אין לו שום מאווררים , כאילו רק ספק מעבד ופאן קארד) ה-OC הצליח לא רע בכלל :] אך למרות הכל , שוב הופתעתי לגלות שבשלב מסוים של ה-OC המעבד בסופו של דבר כן יגביל את הכרטיס קצת (לא כמו בהתחלה כמובן) המעבד 1.5ghz אינטל איך הגעתי למסקנה הזאת ? שתי אנשים בדיוק עם כרטיס כמו שלי בדיוק עם אותם מהירויות ועם מעבדים 2.4 ואחד 3.0 מקבלים 600-700 נקודות יותר ממני ב-3dmark 2003 ובמהירויות סטוק…

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  14. לפי מה שנודע לי מ Zalman בסוף החודש יכריזו על 2 גרסאות חדשות של ה- ZM80A-HP At the end of this month we will release new GPU cooler calls ZM80C-HP and ZM-OP1 80mm Fan.

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by T-man,

איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by tellmy,

שלום. נכנסתי לאתר שיש בהם תמונות מודינג וראיתי את המוד הבא: אולי מישהו יודע איך לעשות את זה? זה מוד מדהים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by CaRTeR,

שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by royk50,

לגמרי יציב (orthos +SPI+ TAT ביחד מעל 30 דקות) dimm overvoltage +.2 (2.0v) g(mch) overvoltage +.1v cpu voltage 1.3500v ב40-43 idle וב 55-58 בload כאשר מאוורריי מארז על 990/1300 ומאוורר CPU על 2200/3000 האוורור ב CS718 נראה יעיל להפליא בגלל הווינד טנל יש הפרדה מוחלטת בין טמפ מעבד לטמפ שאר המארז כלומר בעומס ספציפי על המעבד המארז כמעט לא מתחמם וההיפך כאשר רק הGPU נטחן טמפ המעבד כמעט לא מושפעת http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167615 והמלצות בקשר לאיפה למקם את חיישן הטמפ של הלוח....

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by An7i,

טוב אז עשיתי קצת שיעורי בית ולמדתי פה מדריך וחצי וקראתי כמה טופיקים וזה מה שעשיתי א: זה המפרט שלי לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.192 זיכרון - corsair ddr2 duel 2048 mb dram frequency - 400.X fsb:dram 5:6 הגדרות cl - 5-5-5-12 לפי הייצרן cr - 2t קירור למעבד cooler master hyper tx2 ב: ה fsb במובן ישב על 333 בדיפולט והרמתי אותו ל 400 וגם את ה fsb start on northbrigh ל 400 כי לא עלה לי טוב בלעדי זה אחרי זה התחיל לעשות בעיות ולא לעלות והתחלתי להרים את המתח למעבד, הרמתי אותו בהתחלה ל 1.28 ולא ממש הלך ואז הרמתי ל 1.3 ורץ…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by parker8,

בוא נגיד שהתקציב גמיש... אני רוצה את ההכי טוב שיש לסוג המאוררים האלה... (ההבדלים לא כאלה גדולים...) תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 783 צפיות
  22. כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by Slavikik,

ה 8800GT בא אם קירור "זבל" אז רציתי לדעת איזה קירור ממולץ ליקנות לו?? אפשר קישור מהחנויות הבאות נועה KSP TMS פנדה תודה..

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by MONORAIL,

יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.