עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RONEN1N,

שלום לכולם חבר שלי צריך משטח קירור למחשב נייד ללינובו G550 השימוש במחשב: 1.מכונות ורטואליות 2.משחקים כבדים תקרת מחיר 350 לעוד פרטים רק תבקשו

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. איזה קירור במחיר הנ"ל ניתן למצוא בSKYPC ? כבר הזמנתי משמה כמה חלקים אך קירור הכי טוב שניתן למצוא במחיר הנ"ל איזה הכי מומלץ מבחינת קירור שיהיה מצויין , מבחינת שקט זה לא חשוב תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by lspmaster,

אני צריך מאוורר120 שקט אבל חזק למארז שלי כסף זה לא ממש בעיה אבל לא להגזים...עד 500 ש"ח וחשוב שהוא יעבוד ב-12 וואט מאוורר שעובד על 5 זה לא חוכמה הוא בטוח יהיה שקט אבל לא יעשה את העבודה שלו נ.ב. יש מאווררים ששמים אותם בPCI - זה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. 7010.. זו התוצאה שהוא נתן... מה הסדרי גודל תוצאות של מחשב טוב/בינוני/חלש. או בקיצור... כמה זה טוב?! תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  5. זה שהמזגן פועל מעבד 6300 כרטיס מסך 8800GTS 640MB 2GB RAM DDR2 800MHZ לוח אם MSI NEO1 965P כונן קשיח SATA 2 250GB כונן קשיח 2 SATA 160GB כונן קשיח 3 SATA 200GB '>http://www.2send.us/"] יש לי מאוורר קידמי 120MM שמקרר את הכוננים הקשיחים מקדימה. מסתובב מאוד מהר עושה רעש אבל שווה את זה. ומאוורר 120MM מאחורה שמוציא את האוויר המארז יש לו מאוורר 400MM גדול שמקרר את כל המחשב. בדלת של המארז. אני מחליף את המאוורר האחורי כי הוא מסתובב יחסית לאט. ו

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by Psychopath,

well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by idok,

שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by zuq,

יש לי מאורר של מעבד P3 מיותר הוא יכול להיות שימושי למשהו?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by nadav1379,

יש לי מה שאלות על מערכת קירור מים 1. האם אני צריך להוסיף מים כל כמה זמן או שזה חוזר על עצמו ואם כן צריך למלות אז כל כמה זמן? 2.איפה נמצאים המים בתוך מה הם בו נגיד שאם אני מרים את המחשב אז יכולים להישפך מים? 3. אם המערכת עושה הרבה רעש או שזה שקט ? 4. אם אני שם קירור מים אז מה יהיה לי על הכרטיסים בתוך המחשב? אני מתכוון נגיד על הכרטיס מסך יהיה מאוורר או צינורות אם זה צינורות זה יהיה אותו מחיר כמו כרטיס רגיל או שזה יקר יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by davidbr,

ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך כמו שרשמתי בכותרת-7900GT ןבמשחקים אחרי כמה דקותש משחק הוא מתחיל לעשות לי עיוותים בגראפיקה ודברים מוזרים למשל כמו בדוגמא פה http://img158.imageshack.us/my.php?image=untitledno1.jpg זה בעיה של התחממות? כי יש לי רק מאוורר אחד של 120 במארז,אם אני אוסיף עוד אחד הבעיה תיפטר?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  15. אני רוצה לדעת האם הגעתם עם קירור טוב לתוצאות טובות הסתכלתי במאגר ההמהרה וראיתי רק אחד שם עם מעבד כמו שלי אז בטוח שלא כולם שמו שם את התוצאות שלהם תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  16. שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by approx,

טוב תגידו לי מה אתם חושבים על המתחים האלה זה במאמץ http://img135.imageshack.us/my.php?image=10vf1.jpg וזה במנוחה http://img82.imageshack.us/my.php?image=12dx1.jpg האם הם טובים

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by Men7a,

שלום יש לי מחשב חדש.... אפשר לראות פרטים פה בצד במפרט שלי.... עכשיו שימו לב לטמפרטורות שרשום לי לפי אברסט... זה בזמן מנוחה ששום דבר שאמור להשפיע פועל... יש לי 2 מאוורים של 120 ואחד של 80 וזאת התמונה של המחשב שלי מפנים... עכשיו זה נורמאלי? ואם זה הטמפרטורה במצב idle מה יקרה שאני משחק?! זה לא יותר מידי???? תודה מראש על העזרה!

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by skp333,

יש לי כרטיס מסך לידטק התעסקתי עם התוכנה NiBiTor לשינוי הביוס של הכרטיס שלי מוולט 1.2 ל-1.3 וצרבתי לי את הביוס עם 1.3 אחרי שסיימתי העלתי 3D MARK 2005 וה-FPS ירד ל-12-5פריימים ב-TEST הראשון במקום 25-30 . מיד אחרי זה החזרתי את הביוס הקודם אבל הבעיה ממשיכה מה עלי לעשות לסדר את זה אם אפשר בכלל ? יכול להיות שנדפק משהוא בכרטיס או שזה בעייה אחרת? עוד דוגמא קונטר סטרייק סורס ירד ל-100FPS ב-TEST שלו במקום-140 FPS

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by Ghtm,

אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by mokisho,

יש לי לוח אם P5W DH עכשיו החום שלו בלי מאמץ 45 ובמאמץ עובר את ה 50 רצוי לציין שהמארז שלי נקי מאבק וכבלים מסודרים אם אני יחליף את שתי הקירורים של הציפים בלוח האם יהיה שינוי חשבתי להחליף בזלמן הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by wallace,

ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 7200 GS 128MB מבית INNO3D כל התוכנות איתן אני בודק את טמפרטורת הGPU מראות שהטמפרטורה נעה בין 70-80 מעלות (ללא מאמץ!!) נגעתי בצלעות קירור ואכן הכרטיס רותח. יש לציין שלא נגעתי בכרטיס הן פיזית והן בהמהרה. האם זה טבעי? יש גם סיכוי שהכרטיס מסך מעלה את הטמפרטורה הכללית בתוך המארז (שהיא בגדר הסבירה) ובעצם משפיע על התפקוד של כל החלקים... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..

• 14 תגובות
    • 752 צפיות
  24. אני קונה בקרוב Q6600 ואני רוצה לבצע OC לכיוון תדר די רציני 3.4-3.5.. חשבתי על כמה דברים: הV1 שנחשב מעולה ושקט אינפטי עם שני מאווררים או הטרמינל לייט שכולם פה התלהבו ממנו עם מאווורר.. התקציב הוא בערך 400-450 מה כדאי?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 14:11:48 מקפיץ

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by Kriz,

נו טוף.. התחדשתי באחד מבית GIGABYTE (מסתבר שזה היחידי שאפשר להשיג כרגע בארץ).. ככה הוא נראה לפני : וככה אחרי: איזה 10 דקות "רבתי" עם הלוחית העליונה.. בדיעבד התברר שהיא מודבקת לגוף קרור התחתון.. (שברתי תאצבעות ועקמתי את כל הלוחית אבל האחרונה נחלה תבוסה לבסוף ) למספרים : מ600 לליבה אני יושב על 720 והזכרונות מ900 ל1020.. SHADERS ב1782 כרגע.. למספרים המעניינים ביותר... 9100 על סטוק ב3DMARK06 ואותו מספר +- על המהירויות החדשות (מה שמביא אותי לחשוב שהדריברים : 169.04 מעפנים?!) אגב , אותה מערכת על 88GTS320 הניבה 9600נק' מה שמחזק את טענתי בקשר לבעיות תאימות עם הדרייברים.. מבחינת מעלות.. 50 במנוחה (על קרור סטוק זה היה באזור ה60) ובערך 70 במאמץ.. (עם הלוחית המוסרת + מא…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים