עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ciauai,

מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Overkiller,

אוקע, אז ככה, לאור יציאתו הקרבה של ה8800GT ולאור יציאתו של ה2900PRO, החלטתי לנסות לפמפם מעט את ה8800GTS המזדקן שלי (באופן אירוני לחלוטין), בכל מקרה, התדרים המקוריים הם 550/792 (550/1600) והעליתי אותם לתדריי פטאליטי 650/100 (650/2000) והמחשב עבר בדיקות מאמץ מתונה הייתי מגדיר אותה (3DMARK2006, שלוש לופים מכל טסט) בהצלחה; אך כאשר אני מפעיל אובליוויון, המחשב קורס, פשוט מופיעים ארטיפקטים על כל המסך, המסך נהיה שחור, ו GAME OVER יש הצעות? כי כאמור התדרים התקבלו בRIVA TUNER, וגם בבדיקה ב3DMARK06 לא נראו בעיות. *יש לציין שלפני העלאת התדרים בצורה משמעותית, הכרטיס נבדק עם תדרים משתנים, גם גבוהים מהמקוריים (600/900, 620/950) ולא היו בעיות למיניהם.

3. Started by idok,

שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Menymen,

אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by abc2007,

רציתי לדעת איך הלוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200 של חברת ג'גהבייט יחד עם מערכת קירור Freezer 7 Pro Rev.2 למעבד של אינטל i5 750 ל-OC קל-בינוני?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. Started by Milk-Inc,

תגידו אני מחפש חנות שמוכרת קתודות או לדים , תגידו לי הכל חוץ מפנדה תודה.

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by MonoMan,

אהלן... אחרי שנה שיש לי את הכרטיס, אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק... אחרי שחיפשתי כרטיס מסך חזק יותר (שמשלב VIVO) ופשוט לא מצאתי משהו שמשתלם לי, אז החלטתי לסחוב עם מה שיש לי עוד קצת, הרי זה כרטיס מצוין... קצת התקשיתי למצוא דברים בנושא משום מה.. אני יודע שצריך לצרוב BIOS לא נעול לכרטיס שלי, אבל איך? ואיזה? (מדובר ב ATI OEM Raden 9500Pro עם זכרונות של infineon) אשמח לקבל עזרה או מדריך! תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by ben060,

או בלועזית overclock אז ככה: אני מתכנן רכישת מחשב חדש וחברי הפורום שואלים אותי אם אני עושה אוברקלוק מכיוון שאני אף פעם לא התנסיתי בזה אני לא יודע איך לענות אז לכן אני אומר לא. רציתי לדעת האם זה משתלם לעשות אוברקלוק למחשב? ומהם החסרונות שלו? האם זה סיכון לעשות אוברקלוק לאחד שאף פעם לא עשה זאת לפני -כמוני. או שזה די פשוט ולא מסובך? מה אתם אומרים בקשר לנושא?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by ssll8,

Tov kodem kol ani hadash po ve ein li evrit ba mahshev az sorry... ani rotse livnot marehet kirur mashu lapanim taktsiv 1500 aval efshar lahrog raeti kama marahot muhanot kmo zot shel ZALMAN RESERATOR 1 Plus nira nehmad aval ba arets yakar ha marehet ha shniya hi Thermaltake BIG WATER 745, she nira harbe yoter kar tov az ha marehet shli Core2Q Q6600 LO G0 kartis masah 2900xt be ekaron ani rotse lekarer et shnehem az ma liknot ve eifo?oshe adif livnot? (ani rotse lasot overclock retsini leshimush yom yomi) edkun!!!!!!!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=572 lefi tsoaot shel mivhanim zehu mispar 2 be kol ha pitronot mehir 1200 aval gol…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרק הקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש? ואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by DJ_Yaniv,

עשיתי OC למעבד ל 3.8GHz בדקתי יציבות במבחן super pi והוא יציב 100%. כשאני מריץ 3DMARK06 הוא נתקעה לי במבחן של הבדיקה של המעבד, הוא נעצר לי ב 8.5 שניות. ואז זה תוקעה לי את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסטר. מישהו יודע אולי מה הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by singera,

לאחר שקניתי את הציפטק אני צריך מאווררים חזקים מה דעתכם על זה :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm ואיפה ניתן להשיגו או המאוורר המואר של אנטק המלצות נוספות התקבלו בברכה......

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by jondoo77,

האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Arik.G,

קבלו: http://hypothermia.gamershardware.com/articles/xbox/index.html

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by carman6,

שלום לכולם, לפני משהו כמו כמה חודשים אני זוכר שהיו פה כמה מדריכים שמישהו ממש טוב ונחמד העלה באותו זמן. הם היו מדריכים מעולים שהסבירו בפירוט אבל לא היה לי הזמן לנסות אותם. כרגע אני לא מוצא אותם- לא פה בפורום וגם לא באתר. מישהו יודע איפה הם אולי?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by ronenwe,

שלום לכולם אין לי נסיון עם OC: המפרט שלי הוא: CPU :AMD 8450 Triple Core 2.1GHz MB : MSI 7388 GPU : MSI ATI 4850OC 512MB GDDR3 PSU : Spire 550W Mem: Mushkin 4GB Kit 800MHz CL4 HD : WD 500MB 16MB Case : Silverstone Precision series PS01 Cooler: Silverstone NT06 המעבד במנוחה עומד על 43 מעלות לאיזה OC אתם מאמנים שניתן להגיע? אם צריך אני מוכן להשקיע סכום מסויים ומאיפה אני מתחיל? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by MegaHertz,

איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by בייגל טוסט,

http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.matbe.com%2Factualites%2F14200%2Fzalman-cnps9700-led%2F&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 ספינת הדגל החדשה של זלמן עתידה להתבסס על אותו מודל של ה9500 הישן והטוב, אך הפעם בגירסת 110 מ"מ. בהתאם לזאת, הגדלת הקירור מעלה את משקלו ל764 גרם. כמו-כן, ובהמשך לטרנד שהתחילה TT, זלמן משמיטה את התמיכה בסוקט 478 ותומכת מעתה בסוקטים 775/754/939/940/AM2 בלבד. חידוש נוסף שמביא עימו ה9700 הוא מאוורר בעל טווח מהירויות רחב יותר (1250-2800RPM לעומת 1350-2600RPM בדגם הקיים) אם כי רועש יותר מאחיו בקוטר 92 מ"מ, במהירות מינימלית ומקסימלית גם יחד. סביר להניח שהסיבה לכך היא קיומם של קירורים חרישיים רבים מבית זלמן, ולכן החברה בחרה הפעם לג…

20. Started by tellmy,

שלום. נכנסתי לאתר שיש בהם תמונות מודינג וראיתי את המוד הבא: אולי מישהו יודע איך לעשות את זה? זה מוד מדהים

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by CaRTeR,

שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  22. שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by yuval_cohen,

מישהו ניסה אותו? הוא שווה הורדה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  24. טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. Started by fire15,

איזה היטסינק יש בשביל P III ?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.