עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by chicks,

שלום, התקנתי היום את ה- ACCELERO S1 + ARTIC TURBO על הכרטיס הנ"ל. לרוע המזל וגם לפי קריאה ה - 8 RAMSINKS שמגיעים עם האריזה ומכילים דבק טרמי מאוד חלשים ונופלים בתזוזה המינימלית ביותר. האם מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג דבק טרמי שיחליף את הדבק שהגיע מן המפעל? או האם קיים פיתרון אחר? נכון לעכשיו יושבים על הכרטיס רק 6 מתוך ה 8 עד כמה זה באמת משמעותי? הכרטיס עומד על 42c במנוחה כאשר הוא עמד על 63c לפני כן. טרם נבדק ב 3DMARK. עזרכתם אודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Nihility,

קניתי מחשב חדש, השקעתי בהכל חוץ ממארז ועכשיו אני תקוע עם מארז זבל... Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2x1GB RAM דיסקים קשיחים: 80gb western digital , 320GB WD 3200KS המחשב הנוכחי רועש כמו מקסחת דשא, אני יושן איתו בחדר (מנסה לפחות, זה ממש רועש). ההארד דיסק, המעבד, וכרטיס המסך מתחממים יותר מידי לטעמי תחת עומס. אני מחפש מארז קר ושקט בתחום מחירים סביר (<1000). אין טעם לגרום לי להזיל ריר על משהו שאני לא יכול לקנות, טוב אולי רק קצת... חשוב לי, קירור אקטיבי להארד דיסק. מאווררים גדולים שאפשר להריץ לאט, נתיב אויר טוב למעבד ולכרטיס מסך. רצוי מפלדה כדי לספק יותר בידוד לקול, בידוד אקוסטי להארד דיסקים. אם יש גם בקר למאווררים, לא יזיק. אני חשבתי בכיוון של CS-718 Enermax אבל ע…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי. יש ברשותי המפרט הבא : AMD X4 955 @4.0GHz 2x GTX 560 + OC 8GB 1333MHz Kingston memory Gigabyte 990XA-UD3 ברצוני לשפר את ה OC למעבד. קראתי באינטרנט שאת תדר ה NB מומלץ לעלות כמה שאפשר ויציב, למרות שבחלק מהאתרים היה כתוב שיש יחס מסוים בין התדר של המעבד לתדר ה NB שצריך לשמור עליו (ובמקרה שלי בתדר מעבד של 4GHz יש לשמור על תדר NB של 2600MHz). איזו טענה היא הנכונה לגבי? - תדר HT Link : בחיפוש בגוגל מצאתי הרבה פורומים בהם נאמר שאת ה HT לא צריך להעלות, אלא אם כן יש יותר מGPU אחד. אך לא מצאתי שום הסברים לגבי מה עושים במקרה ויש מערך של שני כרטיסים. האם ה HT אכן מגביל את ביצועי הכרטיסים שלי, ואם כן לאיזה תדר אני צריך לשאוף? תודה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  6. הדלקתי היום את המחשב כשחזרתי מהבסיס שבמקום לעלות את המערכת הפעלה הביוס החל להריץ כל מיני בדיקות ששם הוא מציין שיש מקלדת עכבר ועוד כמה דברים שמחוברים למחשב שבסוף ההודעה היה כתוב במפורש OverClocking failed! זה לא מובן הרי לא ניסיתי לבצע אוברקלוק אז למה הלוח אם שלי מבצע פעולה שכזאת? Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz ASUS P5P800S OCZ 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  7. לפי מה שנודע לי מ Zalman בסוף החודש יכריזו על 2 גרסאות חדשות של ה- ZM80A-HP At the end of this month we will release new GPU cooler calls ZM80C-HP and ZM-OP1 80mm Fan.

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by harur,

ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. היום קיבלתי מספר חלקים חדשים למחשב שלי וביניהם את לוח האם הנ"ל של Asus וכמובן שניגשתי לתהליך ההמהרה במהרה (Pun intended) אך נתקלתי במספר אפשרויות בביוס הקשורות להמהרה אשר לא ידעתי את משמעותן ומן הסתם כצפוי חוברת ההוראות לא סיפקה שום אינפורמציה מועילה. בקיצור, אני אעריך אם מישהו יוכל לפרש את ההגדרות הנ"ל או לקשר למדריך כלשהו אשר מסביר את מהותן. - DRAM Static Read Control - Auto/Disabled/Enabled Transaction Booster - Auto/Disabled/Enabled - Clock Overcharging Mode - Auto/700mV/800mV/900mV/1000mV - CPU Voltage Reference - Auto/x0.63/x0.61/x0.59/x0.57 - CPU Voltage Damper - Auto/Disabled/Enabled - CPU PLL Voltage - Auto/1.70v - FSB Termination Voltage - Auto/1.20V/1.30V/1.…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by nas,

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. לפני כחצי שנה קניתי קירור לנייד בשמונים שקל. חודשיים הראשונים הוא עשה את העבודה, אבל בחודשים האחרונים הוא עושה רעשים וזה די מפריע. שמתי עין על קירורי Zalman, על הסדרה של Zalman ZM-NC מ1000 עד 3000. השאלה איזה הכי כדאי לקנות? גם שלא ירעיש הרבה וגם שיעשה את העבודה וישמור על טמפרטורה טובה במחשב, במיוחד כשהוא במאמץ כשאני משחק בו מדי פעם. מפרט: Acer aspire 5740G מעבד i7 620M כרטיס מסך Radeon HD 5650.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by megaraban,

אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים.... אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה. יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות... כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה. אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by bad-sector,

אז ככה ! ניסיתי לקרוא איך לעשות OC למחשב כלשהו, הבנתי בערך שמדובר בVOLT 'ים ובמהירות לוח או משהו כזה, הורדתי תסיסופטסנדרה הזאת, שתגיד לי מה המעבד שלי - אבל מה עושים??? ואיך אני יודע לכמה לשנות תמתח או מה זה ה FSB??? ואל תגידו שיש איזה מדריך, כי אין פה כלום! הכל כללי מידי... תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  16. היי חברה מה המצב.... תאמינו או לא עשיתי מוד לוודוו והגברתי את המתח לליבה והוא התייצב על 200 MHZ שזה מדהים כשלעצמו.... איך עשיתי??? חיברתי לרכיב בקרת מתח לרגל הראשונה טרימר שזה בעצם פוטנציומטר איכותי ורגיש ואת הצד השני שלו חיברתי לאדמה הרגל הראשונה היא בעצם הסנסור של המתח החוזר כלומר אם אני מקצר אותה טיפה אני מגברי את מתח היציאה עד שהם שווים למרות שמכיוון שיש איבוד מתח מהרגל של החישה ביחס ישר המתח שיוצא לליבה טיפה יותר גבוה. עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה להכניס יותר מתח לזיכרונות העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את ה DATASHEET של הרכיב בקרת מתח.... מישהו ראה אולי איפשהו מוד דומה לשלי שהגבירו את המתח לזיכרונות? יש תמונה לוקח לה זמן לעלות..... >

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by GrandMaster,

אין לי מושג אם שואלים את זה פה, אבל נראה לי שזה המקום.. פעם ראיתי איזו תוכנה שבודקת תקינות מתחים במחשב.. מישהו יכול לומר איך קוראים לה? ואולי לומר גם מהם גבולות התקינות.. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

שאלה ראשונה: כדאי לי לעשות לו אוברקלוק? שאלה שניה: כמה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי להוסיף לו שום דבר(בלי לגעת בו בכלל)? ושלא יהיה שום סיכוי שאני אפגע בו?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by MagnuM_47,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by T_A,

יש לי בעיה מעצבנת אבל אני לא בטוח- יש לי P 2.2 400MHZ ועשיתי OC ל 2.75 (FSB 125 VCORE 1.75) עכשיו , הבעיה היא שיש לי מאוור SPARK 7 עם AS3 ובכל זאת הטמפ' מגיעות ל 67 זה הגיוני או שאני יפתח את כל המאוור ויחבר מחדש? נ.ב זה פועל כבר כמה חודשים

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  23. מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.4Ghz לוח-אם:Asus P4V800D-X כ.מסך: Gecube Radeon9550xt 256mb 128 bit המאוורר והגוף קירור של המעבד הוא הסטוק שקיבלתי איתו החלפנו כמה פעמים את המשחה כי פתחתי את המאוורר והטמפרטורה עומדת על 44-48 במנוחה וכמעט 60 במאמץ והתוכנה שאני בודק איתה את הטמפ' היא : asus probe. שקיבלתי עם הלוח אם. על איזה גוף קירור אתם ממליצים כאשר התקציב עומד על 200-250 ש"ח. בבקשה עיזרו לי!!!

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by X - DreaM,

קניתי אותו והוא מצויין חוץ מהצבע! הוא לא מתאים למארז שלי כי יש לי פאנל שחור........ אם צובעים אותו בספרי שחור זה יתפוס או שצריך להוריד את הצבע הקודם עם מסיר צבע? ועוד שאלה: אפשר להוסיף לצג עוד חיישנים? נגיד 5 חיישנים מאותו סוג כמו של הצג ואני מחבר את שני החוטים שהולכים לצג למפסק עם 5 מצבים שמחובר לכל החיישנים. יש מצב שזה יעבוד? כל פעם שרוצים לראות טמפ' אחרת מזיזים את הכפתור... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by KF,

שלום, מחיפוש קצר על הלוח שלי (gigabyte ds3r) ראיתי שקיימים 2 פינים של (ה clr cmos) ועליהם 2 ג'אמפרים או אחד שבעצם נראה כמו 2. שאלתי היא מה אני עושה במצב שאני רוצה לאפס את הביוס עם האפשרות של הclr cmos ? האם אפשר לעשות זאת דרך הוצאת הסוללה ולהחזירה אחרי מס' דקות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים