אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהנושא מה עדיף ותביאו לי מפרט אני רוצה לעבוא fsb 200
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עשיתי OC והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250) מתח לזיכרונות 3V מתח למעבד 4.75V זיכורנות 1:1 איך אני עובר עכשיו הלאה? אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי מתחממם ררררצח (67 מעלות בפעולה וזה אינטל בלי OC!!!!!), עיגלתי IDE, סידרתי קבלים ויש לי מאורר אחד שהשגתי ממחשב מקולקל (80 ממ') ורציתי לדעת איפה ניתן למקם אותו לקיררור מירבי... (אני מוכן להשקיע השקעה נוספת של עד 150 שח' על מאוררים נוספים וכדומה) המטרה שלי זה להגיע מתחת ל55 במאמץ. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מביאים לי את המארז הנ"ל מחו"ל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך המארז הזה? שמעתי שהוא ממש פצצה,אבל מה יש בו שהוא כל כך יקר! עם כמה מאווררים הוא בא? זה נכון שיש בו מערכת קירור מים? ואיך היא?(לי יש AMD 2000)
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC למעבד מסוג Phenom II X4 840 התמונה הבאה לקוחה מ AIDA64. צריכה להדאיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הופטעתי לקרוא בפורום זה שהלוחות מדגם IC7 של ABIT מזייפים בקריאת הטמפ' בכ-10 מעלות. ולכן, חברים, אני מבקש את עזרתכם. יש לי לוח IC7-G ופנטיום 4 3.2G, מקורר עם SPARK +7 של THERMALTAKE , מאוורר 120 ממ מלפנים שמוציא אויר (בגלל שה-HD נמוכים), 120 ממ מאחור ובדלת (מול המעבד) שמכניסים אויר. טמפ' המעבד במצב רגיל עומדת על 56 מעלות (כ-5000rpm) ובעבודת עומס הטמפרטורה מרקיעה ל-75. גירסת הביוס היא המקורית ולא עברה עידכונים. האם יכול להיות שזאת טמפ' לא מדוייקת? איך אני יכול לבדוק זאת? אודה לכם על עזרתכם ואני גם אשמח לקבל הצעות לייעול הקירור. תודה, ארז
-
- 15 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת ללוח אם אסוס P5W DH יש ברשותי לוח כזה המארז נקי ומאוורר (המארז שלי הוא סטאקר 830 +7 מאוררים של 120 ) והלוח עובר כל הזמן את 42 מעלות האם זה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מאורר (SF2) אני רוצה לשים אותו במקום המאוורר של אינטל המקורי(P4) עכשיו יוצא מהמאוורר של אינטל חוט אם 3 פנים איך שהבנתי 2 מהם חשמל פין אחד זה שמביא מידע על מהירות הסיבוב ואיך שאמרו לי שאת ה(SF2) אסור לחבר ללוח(את החשמל) והשאלה שלי לאן אני צריך לחבר את החוט בשביל לקבל את המידע של מהירות הסיבוב של SF2
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תקשיבו אחותי קיבלה מחשב חדש לכן נישאר המחשב הישן שלה (אגב כבר שאלתי אילו כמה שאלות פה בעבר ) . ועכשיו אין לי מה לעשות איתו חוץ מלעשות לו O.c אבל הפעם אני מעוניין ללכת באקסטרים כי אני לא מפחד להרוס אותו . המחשב הוא כזה מעבד amd 3000+ בסוקט 939 לוח :gigabyte k8t890 אבל אני הולך לנסות להשיג איזה dfi בזול . זכרון : משהוא גנרי של kingston ב pc 3200 אבל האמת היא שהוא מחזיק לא רע . קירור :סטוק של amd (בעיקרון זה קירור tt אבל פשוט מאוד ) אז כך אני לא מתכנן להשקיע עילו יותר מ 300 שקל לכן אני חשבתי שאולי lapping יכול לשפר את הקירור ואת המעבד (אני רוצה לעשות לשנייהם ) ולקנות קירור חדש לא ניראה לי בא בחשבון (כי רוב התקציב הזה ילך כניראה על לוח נורמאלי ). אז יש לי כמה שאלות על lapp…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עשיתי OC ואני רוצה לדעת לאיזה חום מותר הכרטיס הבא יגיע : Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effecti…
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי. לפני כחצי שנה קניתי קירור לנייד בשמונים שקל. חודשיים הראשונים הוא עשה את העבודה, אבל בחודשים האחרונים הוא עושה רעשים וזה די מפריע. שמתי עין על קירורי Zalman, על הסדרה של Zalman ZM-NC מ1000 עד 3000. השאלה איזה הכי כדאי לקנות? גם שלא ירעיש הרבה וגם שיעשה את העבודה וישמור על טמפרטורה טובה במחשב, במיוחד כשהוא במאמץ כשאני משחק בו מדי פעם. מפרט: Acer aspire 5740G מעבד i7 620M כרטיס מסך Radeon HD 5650.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי קצת שיעורי בית ולמדתי פה מדריך וחצי וקראתי כמה טופיקים וזה מה שעשיתי א: זה המפרט שלי לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.192 זיכרון - corsair ddr2 duel 2048 mb dram frequency - 400.X fsb:dram 5:6 הגדרות cl - 5-5-5-12 לפי הייצרן cr - 2t קירור למעבד cooler master hyper tx2 ב: ה fsb במובן ישב על 333 בדיפולט והרמתי אותו ל 400 וגם את ה fsb start on northbrigh ל 400 כי לא עלה לי טוב בלעדי זה אחרי זה התחיל לעשות בעיות ולא לעלות והתחלתי להרים את המתח למעבד, הרמתי אותו בהתחלה ל 1.28 ולא ממש הלך ואז הרמתי ל 1.3 ורץ…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
ה 8800GT בא אם קירור "זבל" אז רציתי לדעת איזה קירור ממולץ ליקנות לו?? אפשר קישור מהחנויות הבאות נועה KSP TMS פנדה תודה..
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ביצעתי המהרה לכרטיס מסך: GPU CLOCK: 685MHZ המליצו לי על 700 אך כל מגה מעל 685 גרם ל 3DMARK06 לקרוס. Memory: 1035MHZ Shader: 1755MHZ 3DMARK06 הניב תוצאה של 14008. איך התוצאה, מספיקה? יש מקום לשיפור? אשמח לשמוע הצעות. בנוסף צירפתי כמה תמונות של התצורה הנוכחית עם כל המאווררים + Accelero s1 מי שמתעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש דרך להעלות את המירות סיבוב של המאוורים היה לי מאוור אחד שלפי EVEREST מסתובב 2700 ומשהו עכשיו שמתי עוד מאוורר ושהסתכלתי בEVEREST היה רשום שעכשיו המאוור שהסתובב על 2700 ומשהו הוא על 2500-2600 עכשיו אני שואל אם יש דרך להעלות את המהירות של שתי המאווררים?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על הנושא הזה הרבה פשוט לא מצאתי משהו מתאים. כך שתיאצו לי בבקשה במה לשהתמש או שתפנו אותי לתראד קיים באותו נושא (אני לא מצאתי). תודה.
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-