אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשכתי טיפה את הOC במחשב שלי, עכשיו לאחר 3 שעות של Prime95 שמתי לב שליבה אחת (E6750) מתעכבת אחרי השניה. הכוונה היא שנגיד ליבה אחת עושה מבחן 24K TEST2, ליבה שניה עושה K24 TEST6. והרווחים גדלים ככל שהזמן עובר. יש למישהו רעיון מה הסיבה לזה? בעיה במעבד / הכל בסדר? תודה לעוזרים, פיטר.
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תקשיבו, הגעתי ל2.4GHZ באוברקלוק מ2.13( 300X8 אני יודע עלוב) אבל בסטוק אני עושה ב06 כ4200 נקודות ועכשיו רק 3800. ניסיתי להחזיר הכל מחדש וזה עדיין 3800? מה יכול להיות הבעיה? משהו?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם מארז שיש בו קירור מים חשבתי על זה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp הוא עולה 1230 בTMS ואני רוצה לדעת בערך כמה מעלות יהיה המעבד E8400 עם הקירור הזה ? האם המארז משתלם ? ומה יותר עדיף(מבחינת ביצועים):http://tms.co.il/product/4789 עם גוף קירור למעבד : http://tms.co.il/product/4815 ומאוורר למעבד : http://tms.co.il/product/5010 וגם שני מאוררים למארז : http://tms.co.il/product/1683 וכל זה יוצא : 736 ש''ח לעומת המארז של Tt שעולה 1229 עם כל הקירור +מאווררים אז מה עדיף ? מה יקרר יותר ? ומבחינת מחיר/תועלת מה עדיף ? תנו המלצות/ביקורות על המוצרים הנ''ל
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מדבר על החום של חלקים במחשב בזמן מנוחה לוח אם- 45-49 C מעבד- 35 C (זה לא זז בכלל לא למעלה ולא למטה) AUX- 6 C (מזה הדבר הזה?) הארד דיסק-46 C האם זה בסדר? האם יש אפשרות לעשות לזיכון RAM אובר קלוקינג? ואיך אפשר לבדוק את החום של הכרטיס מסך?(אני משתמש בתוכנה אוורסט) תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הקירור עושה בעיות ואני לא מיתכוון להחליף כרטיס בזמן הקרוב...אז על איזה קירור אתם ממליצים לי..?! משו שיהיה טוב ולא יותר מ150-200 שקל!
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לאלו שלא מבינים על מה אני מדבר אני יכול לצלם לכם השרוולים האלו באים בד"כ במארזים הישנים ומורכבים על הדלת צד של המארז, פירקתי שרוול כזה ממארז של חבר והרכבתי על המעבד שלי(Q9450) והחתיכת פלסטיק הקטנה הזאת הורידה טמפ' בכ-6 מעלות במנוחה.. הבעיה היחידה שהשרוול משמש מחשב של חבר, לכן אני פונה אליכם חברי הפורום, מישהו יודע היכן אפשר לקנות שרוול כזה ?(אם לא מוכרים דברים כאלה כבר אז אולי מדריך להכין אחד כזה)
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר ימים את שני המוצרים המצויינים בכותרת, ויש לי מספר שאלות בנוגע להם. את הAX7 עם תחתית מאד מלוכלכת, יש עליו כתמים מאד כהים (ישנו כתם די גדול שהוא פשוט שחור) שאין לי מושג בדיוק ממה הם ולמה הם, מה אני צריך לעשות? ניקוי שלו עם נוזל אלכוהול דל 70% לפחות יעזור? דבר שני, התחתית שלו חלקה ביותר (עצמים קרובים ממש משתקפים בה), אך יש עליה "קווים" דקים ומעוגלים כאלה, בצורת טביעת אצבע.. זה בסדר? כדי לי בכל זאת לשייף את התחתית (לאפינג)? ועוד בעיה, תוכלו לקרוא לי קטנוני אם תרצו, אבל ה"ריבוע" המצוייר על התחתית (זה שאמור להראות את נקודת המגע בין המעבד לגוף הקירור, לא?) קצת באלכסון.. זה בסדר? ובקשר לNanotherm, בהוראות באתר החברה היו שני שלבים בנוגע לניקוי הליבה וגוף הקיר…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני ממש מודה לכם על העזרה.. אז זה העניין, יש לי תוכנה שנקראת SensorView, והיא מציגה לי שהמעבד שלי מגיע לטמפ' 46 ללא מאמץ (ממש איך שאני מדליק את המחשב) ובמאמץ הוא מגיע ל65 בערך (וזה מציג לי אינסוף הודעות אדומות). אני לא יודע כמה אמינה התוכנה, אבל למה שהיא תשקר לי? יש לי תקציב נחמד של 500 ש"ח, אני לא מתכוון לבזבז את כולו, אני רק רוצה לדעת את הדברים הבאים: - איזה מאוורר כדאי לקנות (שיהיה עד 150 ש"ח בערך..) יש לי מעבד: Pentium® 4 CPU 3.00GHz (הבאתי את כל השורה..חח) - מה עוד כדאי לעשות על מנת לשפר את הקירור במחשב. אני שמעתי פה על משחה תרמית, אבל לא הבנתי ממש (גם מהמדריך) מה לעשות..ואיזו לקנות? איך בדיוק למרוח אותה והיכן? יש לציין, שלפני חודשיים בערך אני פתחתי את המ…
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לשים 5 לדים אדומים רגילים במארז מקדימה, חיברתי אותם במקביל ל 12 וולט של הלוח אם, והם נשרפו (מסריח לאללה)... מה שמוזר זה שכשניסיתי את זה מחוץ למחשב (שנאי) זה עבד פרפקט. למה הם נשרפו לי, ואיך אני נמנע מזה בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD 4890 . הוא עושה רעשים כשאני מריץ משחקים כבדים. הטמפרטורה שלו היא 65 זה סביר? זה צריך להדאיג אותי?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ה 8800GT בא אם קירור "זבל" אז רציתי לדעת איזה קירור ממולץ ליקנות לו?? אפשר קישור מהחנויות הבאות נועה KSP TMS פנדה תודה..
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היה לי משעמם מאוד... ואז עלה במוחי רעיון: 1. היי יש לי מאורר מקולקל! הפרדתי את החלק שמסתובב עם הלהבים מהמנוע והדבקתי אותו כמו שתראו בתמונות למנוע שלקחתי מצעצוע ישן ו-וואלה יש לי מאורר 50מ"מ שדוחף יותר אויר מSF2 ;D במקרה השני הייתי הרבה יותר משועמם-רציתי לעשות עוד מאורר אבל יותר מקורי. אז..... לקחתי דיסק שרוט וחתכתי ממנו עם קאטר 5 חתיכות בצורת להבים של מאורר (בערך :-\ ) והדבקתי אותם למנוע של פלופי ישן בזוית של איזה 15 מעלות. ו-ואללה יש לי מאורר מאולתר לגמרי (מידות בערך כמו של 50מ"מ) שדוחף די הרבה אויר ;D ההדבקות נעשו עם גרם (!) של superglue חזק במיוחד! אם תרצו לעשות כמוני רק תזכרו-לא לבדוק אם המאורר פועל לפני שהדבק מתייבש! אני עשיתי את זה ועפה לי חתיכה מהדיסק על המסך וע…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק ל6950, וכבר היו לי כל מיני סוגים של קריסות.. למשל מסך כחול, פסים וכו' איזה מצבים קורים בגלל שהליבה לא יציבה ואיזה מצבים אם הזכרון לא יציב?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היה לי אחד שהתקלקל (לא נשרף P: ), קיבלתי חדש שגם נפתחו לו כל הצינורות, אבל אני לא יכול לעשות OC! ניסיתי לסגור את הצינורות ולנסות לעשות אבל לא הלך. מה שקורה זה שהמחשב קורס אחרי כמה שניות במשחק אם זה OC ממש קל (20 מגה הרץ), ביותר מזה המסך מתחיל להבהב יותר ויותר מהר עד שאני כבר לא רואה את הווינדוס בכלל... ואז צריך למחוק את הדרייברים ולהתקינם מחדש עצות מישהו? תודה מראש (כמובן שזה לא הספק כי הרי עם הקודם הצלחתי).
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
עוד איזה שבוע מביאים לי לוח אם לceleron 450 שלי יש לי את כל הכרטיסים, יש לי זיכרון ,ספק, 5 מאווררים רק חסר לי מארז חשבתי לבנות אחד במקום לקנות ולבזבז 80 שקל את החומרים והכלים אני יכול להשיג או בחינם או בהנחה(יש לי פרוטקציות - דוד שלי עובד בהום סנטר) למישהו יש רעיונות למשהו מקורי?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש דרך להעלות את המירות סיבוב של המאוורים היה לי מאוור אחד שלפי EVEREST מסתובב 2700 ומשהו עכשיו שמתי עוד מאוורר ושהסתכלתי בEVEREST היה רשום שעכשיו המאוור שהסתובב על 2700 ומשהו הוא על 2500-2600 עכשיו אני שואל אם יש דרך להעלות את המהירות של שתי המאווררים?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ אותו והוא העלה לי בטירוף (יחסית) את הMEMMORY CLOCK וה GPU CLOCK, האם הכיוון שהוא עושה שווה משהו? אפשר להסתמך על זה לדעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-