אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחרי שעשיתם o\c אתם משאירים אותו או שזה רק לתוצאה הגבוהה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מתי אני אקבל ביצועים טובים יותר, אם אני יוסיף יותר MHz למעבד או לFSB?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי 3200 ווניס 512X2 A-DATA VITESA על לוח של MSI NFORCE 4-F אני כרגע על DDR 400 וללא OC תיזמוני הזכרונות 2-3-3-6 האם זה האופטימלי או שיש קונפיגורציות שונות למערכות מהסוג הזה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המערכת שלי: AXP 2500 + קירור של טיטאן (עד 4000 RPM!) זיכרון 512 של גייל גירסה רגילה ותיזמון 2.5 DDR333 לוח ABIT KV7 KT600 3 מאווררים של קולרמאסטר (2 מוציאים אחד מכניס) הטמפ' של המעבד: 43 במנוחה (ללא מזגן) העלתי את הבאס ל200 וכשהרצתי פריים על השנייה הראשונה קיבלתי שגיאה... אני מאמין שהזיכרון מגביל אותי (יכול להיות?) יש אפשרות שעליית הבאס לא תושפע בזיכרון? (ראיתי פה מישהו שמזכיר יחס זיכרון מעבד יש דבר כזה? אם כן איך עושים?) דרך אגב איך אני משאיר את הAGP\PCI על 33\66 הרץ? איפה האפשרות נמצאת בביוס (איך היא נקראת?)
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנשים שלוםםם!!! יש לי כרטיס מסך R9600XT וחשבתי לעשות לו OC. רציתי לדעת האם זה אפשרי, וכיצד??? שאלה נוספת האם זה ישפיעה בצורה משמעותית על ביצועי הכרטיס??? בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי את המעבד E2180, לוח אם ABIT P35-E, זיכרון של GEIL 2GB (1GB*2) 800MHz CL4 עכשיו המטרה היא להגיע ל3.33GHz עכשיו העלתי בתור התחלה ל3GHz שזה 300 * 10 מבלי לעשות שום שינוי במתחים למעבד.. עכשיו יש בעיה.. כשאני נכנס לCPU-Z , אני רואה שהCORE VOLTAGE כל שנייה משתנה וגם הCORE SPEED כל שנייה יורד ל1.8GHZ והMULTIPLIER ל6.0 ועולה בחזרה כשבא לו עכשיו אני צריך המלצות\עזרה לאנשים שמבינים או שיש להם את הלוח אם הזה ויודעים להגיד לי כמה מתחת לשים בCORE VOLTAGE ובכלל כמה מתחים לתת למה.. ועכשיו אני רואה בCPU-Z בSPD שהזכרונות ב400MHZ עובדים על CL5 ולא CL4 שזה קצת מוזר לי.. השאלה היא האם זה בסדר לתת להם לעבוד בתזמונים 4-4-4-12 כשהם ב800MHz DDR ? ועוד שאלה לגבי הזכרונות, האם לה…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
טוב אני כרגע על 3.2 עם המעבד הנ"ל, המפרט: Q9450 A-data vitesta 800mhz 4gb cl4 asus maximus formula tr ultra 120 ex @ 2XF3 אני מצרף תמונות של הOC. http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1943.JPG http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1941.JPG [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: core 2 duo e6300 1.86ghz לוח אם: asus p5B 775 conroe זיכרון פנימי: aeneon ddr2 667 512mX2 זיכרון : Western-D 250G כ.מ: asus EN7600GT 256mb retail מארז: HEC 6a21 ספק: ג'נרי 500W מאוור 12 CM אני רוצה לדעת אם יש לי צורך בהמהרה וכמה זה ישפיע? ואם כן אז מה אני צריך להוסיף מבחינת קירור למעבד וגם איך אני עושה המהרה אולי יש מדריכים...
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה שהמזגן פועל מעבד 6300 כרטיס מסך 8800GTS 640MB 2GB RAM DDR2 800MHZ לוח אם MSI NEO1 965P כונן קשיח SATA 2 250GB כונן קשיח 2 SATA 160GB כונן קשיח 3 SATA 200GB '>http://www.2send.us/"] יש לי מאוורר קידמי 120MM שמקרר את הכוננים הקשיחים מקדימה. מסתובב מאוד מהר עושה רעש אבל שווה את זה. ומאוורר 120MM מאחורה שמוציא את האוויר המארז יש לו מאוורר 400MM גדול שמקרר את כל המחשב. בדלת של המארז. אני מחליף את המאוורר האחורי כי הוא מסתובב יחסית לאט. ו
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מאורר של מעבד P3 מיותר הוא יכול להיות שימושי למשהו?
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-