אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! בהיותי משותת באתרי חנויות מחשבים בעת חיפוש אחר קירור ל מעבד שלי (Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore) מצאתי קירורים שמתאימים למעבדי Athlon64 3200+ המעבד שלי הוא Athlon64 3600+ X2 DualCore השאלה שלי האם קירורים המתאימים למעבדי Athlon64 3200+ יתאימו למעבדי Athlon64 3600+ X2 DualCore למרות שה-Socket הוא AM2 בתודה!
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי 81 מעלות להרד דיסק!!! עכשיו מה שמוזר זה שכיבתי מהר את המחשב נגעתי בהרד דיסק והוא קריר!!! לי ניראה שחשיין התפגר מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר שנתיים אצלי ולא חיברתי שום רכיב לאחרונה. פתאום הוא התחיל להשמיע רעש נורא מוזר (כאילו אחד המאווררים נתקע במשהו) למשך כדקה עם הדלקתו, ולאחר כדקה או מכה קטנה על המחשב הרעש מפסיק והמחשב עובד בצורה חלקה. פתחתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק עם השואב (המלצת חבר) אך הבעיה לא נפתרה . מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה אתם אומרים להשקיע בקירור אויר או שלחסוך את הכסף לכרטיס חדש ? יש למישהו רעיונות ? מהו הסף של החום של הליבה הזו ? מישהו פעם ניסה לעשות עליו OC ? עם איזו תוכנה עושים לו את ה OC וגם משאירים לו את ה OC קבוע ?
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הקירור הפסיבי של 6600 של גיגה בייט מספיק? או שיותר כדיי להוסיף לו עוד מאורר פשוט בחיבור על סלוט אחד שיתן בוסט על הכרטיס..?
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לבנות מחשב מבוסס I5, עם 4870, לא מתוכנן OC. על המעבד אני אשים קירור NINJA. המארז יהיה ANTEC SOLO שלהבנתי מגיע ללא מאווררי יניקה קדמיים (יש מקום לשניים של 92 מ"מ) כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. לאור הנ"ל האם אני צריך להוסיף מאוורר 92 מ"מ מקדימה? אחד או שניים? איזה מאווררים כאלו מומלצים שגם יהיו שקטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב וקדחתי טיפה במארז לעשות אותו מאוורר יותר ועכשיו, שניה לפני שהכל מתחבר חשבתי: ימינה? שמאלה? למעלה? לאן? הסיפור הוא כזה: יש לי מאוורר 120 אחד בצד ימין למטה על הפנל הקדמי שמכניס אוויר בציר X כלפי הדיסק הקשיח. יש לי עוד מאוורר 120 מצד שמאל למטה על הדלת שמכניס אוויר בציר Y על כרטיסי ההרחבה השונים. יש לי HD4870X2 שמוציא אוויר מהמארז ע"י המאוורר שלו. יש כמובן את המאוורר 140 של הספק TT QFAN 650W. עכשיו בא החלק שאני מתלבט בו: קירור המעבד שלי הוא Vendetta 2 שיידחוף אוויר בציר X לאן שאגיד לו. השאלה היא לאן לפי הנתונים הבאים: משמאלו של הונדטה קיים מאוורר 120 על הפאנל האחורי (נקרא לו 1) ומימין למעלה, על תקרת המארז, ממש מימין לספק יש עוד מאוורר 120 (נקרא לו 2). השא…
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני חדש פה וכל הזמן רואה כתבות על ציוד קירור ולא אומרים איפה אפשר להשיג אני גר בנתניה ובחנויות באיזור לא מכירים בכלל את המוצרים האלה ואין לי כרטיס אשראי אז להזמין מהאינטרנט לא אפשרי יהיה נחמד לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד כזה!!!!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. נכנסתי לאתר שיש בהם תמונות מודינג וראיתי את המוד הבא: אולי מישהו יודע איך לעשות את זה? זה מוד מדהים
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. זאת השאלה שלי בעצם. אני מצרף כמה תמונות פה ואפרט על כל אחת איזה מאוורר ולאיזה כיוון הוא עובד. רק רגע.. הייתה לי תקלה אני אעדכן שוב.. חח זה מאוורר 120 שסידרתי לי בדלת בצד המארז (בעיקרון המקום הוא למאוורר 92, אבל המאוורר 92 שהיה לי שם נדפק אז שמתי 120 עם דפק דו צדדי כדי למנוע רעשים ולהדביק אותו טוב..) המאוורר הזה כרגע מוציא אוויר מהמארז. http://img89.imageshack.us/img89/1574/dsc04707nq8.jpg זה החלק הקדמי של המארז שלי. יש למטה כמו שרואים עוד מאוורר 120 שמכניס אוויר. http://img87.imageshack.us/img87/986/dsc04708wu5.jpg זה החלק האחורי של המארז שם יש 2 מאווררים. למעלה מתחת לספק אפשר לראות מאוורר 120 שמוציא אוויר. יותר למטה מתחת לחיבור של הכרטיס מסך חיברתי מאוורר 80…
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ההBIOS. לוח GA-P35-DS3L. אחרי שאני נכנס לBIOS, גם אם לא מתעסק בכלום, ועושה שמירה - הוא מכתיב למחשב UNDERCLOCK. כלומר - נתוני הOC בBIOS בסדר גמור, והכל מופיע כמו שצריך, אבל בפרקטיקה, בWINDOWS רואים כי הזכרונות והמעבד בUNDERCLOCK. ואפילו במסך הראשון שרואים בעת הפעלת המחשב, כאשר מופיע תדר הזכרונות, רשום תדר של 570~ במקום 800... כשכיביתי את המחש, וסובבתי את סוללת הCMOS במקום, אפילו בלי להוציא, המחשב היה עם ההגדרות הנכונות בעת ההפעלה. כלומר בOC, לא כמו אחרי איפוס של הBIOS. יש למישהו רעיונות לפיתרון? זה קצת מציק. במיוחד לאור העובדה שהמחשב אפילו לא בן שבוע. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
( חוץ מה- PanaFlo של פאנסוניק ). האפשרוית שחשבתי עליהן: 1) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-90mm 2) Thermaltake SilentCat 90mm אני רוצה לציין שהרעש של המאוורר לא מפריע לי, העיקר שיעשה עבודה טובה. בגלל זה אני נוטה יותר לכיוון האפשרות הראשונה, כי המאוורר הזה יותר חזק מהשני, לא? אם יש עוד הצעות תכתבו.
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני בשלבי רכישה של הפריטים הבאים... מעבד... P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם... P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E מתלבת לגבי מארז (שיגיע עם ספק) ולגבי קירור למעבד... חשבתי על ZALMAN 9500...? מה דעתכם? מה אתם ממליצים מעבר לזלמן.. זהו מחשב שבעיקרון מיועד לעבודה ופנאי (תכנות... ומשחקים) וביצוע של OC...
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך GeForce 7300GS יש מאוורר קטן, מרעיש ומעצבן. מכיוון שהמחשב שלי מיועד לחדר הקלטות, אני צריך אותו שקט במיוחד. (אם הייתי יודע שהקטנצ'יק הזה מסוגל להרעיש כל כך, לא הייתי קונה את הכרטיס). ניסיתי לנקות ולשמן מליון פעם את המאוורר ואז הוא שקט למשך 4-8 שעות ומתחיל עוד פעם להרעיש כמו מכונה. בקיצור למישהו יש המלצה / כמה המלצות לקירור טוב ושקט לכרטיס מסך? בבקשה תכתבו רק מי שבאמת יודע / התנסה עם קירור כזה. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג: מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHz זכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320 *אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון. עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר... תודה על העזרה לכל מי שיעזור! …
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום... עשיתי OC למעבד שלי ויש לי כמה שאלות. כרגע ה FSB הוא על 440 והמתח של המעבד הוא - 1.31 ותוך כדי המעבד עובר בדיקת יציבות ב - OCCT, עכשיו הטמפ' במאמץ נעה בין 58 - 64 שרוב הזמן הטמפ' היא - 60, עם קפיצות קטנות ל - 61,62,63,64 ... והמתח של הזיכרונות הוא 2.00, עכשיו רציתי לשאול אם הטמפ' בסדר.. כי אני לא רוצה שהמעבד יישרף או שייגרם נזק כלשהו... תודה לעזורים...
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אין לי מושג אם שואלים את זה פה, אבל נראה לי שזה המקום.. פעם ראיתי איזו תוכנה שבודקת תקינות מתחים במחשב.. מישהו יכול לומר איך קוראים לה? ואולי לומר גם מהם גבולות התקינות.. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קראתי את זה באיזה פורום באנגלית... ידוע לכם משהו על זה? תודה רבה לכל העונים!!
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-