עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wallace,

ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 7200 GS 128MB מבית INNO3D כל התוכנות איתן אני בודק את טמפרטורת הGPU מראות שהטמפרטורה נעה בין 70-80 מעלות (ללא מאמץ!!) נגעתי בצלעות קירור ואכן הכרטיס רותח. יש לציין שלא נגעתי בכרטיס הן פיזית והן בהמהרה. האם זה טבעי? יש גם סיכוי שהכרטיס מסך מעלה את הטמפרטורה הכללית בתוך המארז (שהיא בגדר הסבירה) ובעצם משפיע על התפקוד של כל החלקים... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Mentally ill,

כשאני מנסה להעלות את ה-CPU bus בביוס ,המחשב כובה. ומאתחל את עצמו ופשוט מבטל את ה-oc. מוזר שהצלחתי להגיע רק ל-220 mhz כשהמקור עומד על 200. הכל עובד פיקס, יש קירור וכו',אבל פה אני נשבר.. כשמנסים להעלות מעל. יש השערות? אשמח לעצות איך להתקדם. e2180 Biostar 945GC Micro 775 kingston 667X2 freezer pro 7 rev2 תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by michaelg,

שלום,יש לי מחשב נייד samsung 350u2a-a01il חדש עם מעבד I5 2467M.הטמפרטורות בצילום מסך הם כאשר המחשב במנוחה ומחובר לחשמל.האם הטמפרטורות האלו נורמליות? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by idank23,

שלום יש לי את המחשב הבא: Intel Core 2 Due E8400, 3.00GHz, 3.25 GB RAM Ati Radeon HD 4800 series Disk Drive WDC WD6400AAKS-65A7B0 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 יש לי בעיה שבמשחק Need for Speed Undercover אחרי כמה דקות של משחק המעבד מתחמם מאוד(מעל 100 מעלות) והמחשב נכבה מעצמו. במצב מנוחה הטמפרטורה של המעבד זזה בין 50-70 מעלות לפי RealTemp, אבק במחשב ניקיתי וזה לא עזר! מה אני צריך לעשות? איך לפתור את בעיית ההתחממות ומה לעשות כדי שאוכל לשחק משחקים כמו Need for Speed Undercover??

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by Sunny Jim,

שאלה ראשונה: כדאי לי לעשות לו אוברקלוק? שאלה שניה: כמה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי להוסיף לו שום דבר(בלי לגעת בו בכלל)? ושלא יהיה שום סיכוי שאני אפגע בו?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  7. קניתי מחשב עם מעבד 2.4/533 ו הוא מראה לי טמפ' של 48-54C (לוח אם ASUS ת עם ASUS PROB) זה נורמאלי? ***תיקון** הוא מגיע במאמץ ל 59C כאשר שהMotherboard מראה על 28C מערכת

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by roma,

שלום רב! עשיתי אוברקלוק למעבד שלי 2500+ בארטון ל3200+ והיה הכל סבבה(מעבד 46-50, לוח33-35). ביומיים האחרונים שמתי לב שמפרטורת הלוח עולה! והיום היא הגיעה ל40 מעלות! על אף שהוספתי מאוורר 120MM נוסף... מה קורה פה? הורדתי את האוברקלוק וחזרתי לדיפולט והטמפרטורה של הלוח אם 37 מעלות! אני לא יודע מה קורה פה... לפני האובר היא הייתה 32 ככה. תעזרו לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by GamePad,

שיפרתי את המהירות של הבאס מ 100 ל 115 (pIII 650) והכרטיס קול ( ac 97 ob ) הפסיק לעבוד, במנהל התקנים הכל נראה בסדר, אבל בהגדרות קול הכל אפור ואי אפשר לשנות כלום. בנוסף אני משתמש בתוכנת בקרה של גיגהבייט שבאה עם הלוח (6iem) שמראה לי טמפ' של 12-15 מעלות באיידל ו גג 25 בעבודה זה הגיוני? מ"ה xp וקרור של 2 מאווררים 80 אחד מוציא אחד מכניס בצד ו120 מלמעלה שמכניס. יש מה לעשות או שהכרטיס פשוט לא יעבוד ככה?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by L1ron,

שלום,לפני יומיים בערך עשיתי OC לכ.מסך שלי , 8500GT, ועקב חוסר ניסיון ,כנראה פשוט לא שמרתי את הOC ואח"כ ראיתי בGPUZ שהתדרים חזרו להיות המקוריים.. אח"כ ניכנסתי לשחק במשחק יריות (COUNTER STRIKE) , לא כבד..מספיק כרטיס מסדרה 6 בשביל להריץ אותו סבבה.. בכל מקרה החלו לי כל מיני דרופים ותקיעות מוזרות שכבר חוויתי פעם עם כרטיס מסך GEFORCE 2 במשחק הזה.. וזה לא קרא לי בעבר..מה הקטע?ולמה זה קורא בדיוק אחרי שנסיתי לעשות OC?תודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. Started by ed1,

למה משמשים צינורות הנחושת העגולים שקיימים בגוף קירור הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5108

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by shaynac,

אני מתעניין בתחום (אבל לא מבין כמעט כלום). מלבד המאמר באתר זה, אשמח לקבל לינקים להדרכות מפורטות על ביצוע OC.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך SIS_315_315E ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק איך אני עושה? תודה

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  15. שלום לכולם אחרי שדרוג קל למחשב הגיע הזמן גם לשדרג את הקירור. יש לי כרגע (מפרט מלא בצד) מארז Nzxt trinity, יש בו 2 מאווררי 120 מ"מ (1 מוציא 1 מכניס), ועוד מאוורר 80 מ"מ בדלת שמכניס אוויר. המאווררים כבר בקושי פועלים ועושים המון רעש מיותר. אני מחפש 2 מאווררים של 120 ועוד אחד של 80, שיהיו כמה שיותר שקטים ושיקררו כמו שצריך. אני לא יודע כמה בערך צריך להשקיע אז פשוט תציעו אופציות (בכמה שיותר זול). אשמח לעזרה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לא, אם זה שייך לתמיכה טכנית אז אני מצטער ומנהלים תעבירו את האשכול הזה בבקשה. עשיתי לפני כמה דקות Restart למחשב, והמחשב לא הצליח לעלות 3 פעמים, והראה לי מסך כחול למשך 2 שניות ואז נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו. אני הייתי עם אוברקלוק ל E8400 שלי ל 3.6 כבר כמה חודשים, הוא עבר בדיקת מאמץ של כמה שעות ומופעל על המחשב World Community Grid כבר די הרבה זמן על 90% ככה שלא הייתה אמורה להיות בעיה. אז אני לא מבין למה פתאום המחשב לא הצליח לסחוב את האוברקלוק אחרי שהוא סחב אותו כמה חודשים :s05: חבל לי כי כן ראיתי שיפור ביצועים בין 3 ל 3.6 GHZ במחשב שלי. תודה מראש למגיבים. עריכה: יכול להיות שזה יכול להיגרם על ידי כרטיס המסך? בגלל שהוא בזמן ה…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. היי כולם. הרכבתי מפרט מסויים שאני כנראה הולך לקנות, רציתי לדעת את דעתכם האם אני אוכל לעשות איתו OC ל 4.0GHz למעבד בקלות. הרי OC לא תלוי רק בקירור של המעבד אלא בשאר החלקים במחשב. בגלל זה אתן את כל המפרט. Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb 1066MHz BOX - מעבד. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset - לוח אם. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit - זיכרון. Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe - כרטיס מסך. Arctic - Cooling Freezer XTREME - קירור למעבד. Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - דיסק קשיח. צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SHS223F 1 - צורב DVD. NZXT Tempest "AirFlow King" No …

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by skuki1,

אהלן! יש לי בעית חום במחשב אני מקבל מדי פעם ריסטרטים. המפרט שלי: Intel 2.8C Asus P4S800D OCZ 2*512 -חדש התקנתי אתמול מארז ג'נרי 400 ואט טמפרטורות במנוחה: לוח אם- 38 מעלות מעבד- 45 מעלות (שניהם לפי אוורסט) הצעות לפיתרון: א. לקחת לטכנאי ב. להחליף משחה טרמית ג. לשים 2 מאוורים 80 ממ (כרגע יש לי רק ספק ומאוורר על המעבד=קרור סטוק) תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  19. שלום לכולם! בהיותי משותת באתרי חנויות מחשבים בעת חיפוש אחר קירור ל מעבד שלי (Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore) מצאתי קירורים שמתאימים למעבדי Athlon64 3200+ המעבד שלי הוא Athlon64 3600+ X2 DualCore השאלה שלי האם קירורים המתאימים למעבדי Athlon64 3200+ יתאימו למעבדי Athlon64 3600+ X2 DualCore למרות שה-Socket הוא AM2 בתודה!

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  20. התקנתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי 81 מעלות להרד דיסק!!! עכשיו מה שמוזר זה שכיבתי מהר את המחשב נגעתי בהרד דיסק והוא קריר!!! לי ניראה שחשיין התפגר מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  21. כותרת... הטמפ' במאמץ 55 ברגיל 42, אבל זה לא אומר כי אני עומד להחליף קירור, לא למשהו רציני מדי אבל ממה ששמעתי הוא טוב (ושקט תודה לאל!) לאיזה רמה נראה לכם אני יכול להגיע, 7800GT?? (הלוואי!) וזה משנה איך אני עולה?(קודם ליבה, אח"כ זכרונות או 10 10 כל פעם או לאיודעמה) איך אתם ממליצים? וגם רציתי לדעת איזה בדיוק תוכנות טובות יש לבדיקת טמפ', 3DMARK 06 מספיק טוב? דרך אגב.. אני מתכנן לעשות את הOC דרך Coolbits אם זה משנה.. תודה לעוזרים! וסליחה על זה שיש לי הרבה שאלות, אני פשוט לא רוצה לשרוף משהו.. עריכה: לא קשור, אבל איך אני כותב את המפרט שלי?? לא מצאתי בשום מקום.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by dmx,

ראיתי אותו באיזה חנות... האם הוא טוב... שווה להשקיע בו? <לא לי אלה לחבר שלי>

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  23. יש לי: ABIT NF7 AMD ATHALON XP 2500 512MB PC3200 (2X256MB) MIDIATX JNC H7650 BOND בהתחלה היה לי רק מאוורר 80MM על הגג, 80MM מאחורה מוציא וזהו. עכשיו אתמול אבא שלי ואני עשינו קצת מודינג במארז: מיקמנו מאוורר 120MM על הגג (הוספנו חורים בשבילו וכו') מאוורר 80MM מקדימה מכניס מאוורר 80MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM על הדלת בערך מול המעבד מכניס עכשיו, לפני כל זה טמפ' המעבד הייתה בערך 42 במנוחה, אבל אחרי שהוספתי את המאווררים הטמפ' נשארה אותו הדבר ואפילו עלתה במעלה אחת או שתיים. עכשיו, בקשר לחוטים במארז אז עיגלתי אותם והכנסתי את כבלי הספק כוח ב-"SLEEVING" (לא ממש SLEEVING, פשוט צינורות מפלסטיק שמאוד דומים ל-SLEEVING, קצת רחבים יותר). בכל זאת החוטים קצת מבולגנים, אבל רק קצת (לא משהו …

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי מפסק כזה בחנות בחו"ל רציתי לדעת אם יש להשיג כאלה בארץ.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by idos100,

זה קורה לפעמים בכרטיס מסך שלי וזה מחשב חדש מלפני חודש ולפעמים הוא עושה רעש כזה כיאול המאוור מתנגש קצת בתומכים שלו ואז נגעתי בו קצת וזה הסתדר אבל עדיין מידי פעם זה קורה משיהו יודע למה זה ? איך מסדרים את זה? זה קרה לעוד מישהו?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.