עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ad112,

אני רוצה להמהיר את המעבד הנ''ל הקירור הוא Big Typhhon הרגיל לא VX. הטמפ' של המעבד לפי SpeedFan 35C ו40C לפי SpeedFAn: Temp1 - 45C temp2 - 36 temp3 (-2C) 250GB - 51C בוער 250GB system - 56C בוער מה אני אמור לדעת לפני המהרה, אאשמח לכל השלבים ואז ארשום שלב שלב בהתקדמות פה שתאשרו שהכל בסדר. המארז הוא CM690 מאורר קדמי מכניס אחורי מוצייא עליון מוציא צדדי אמצעי מכניס. כל המאאוורים הם של AC. תודה

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

שלום בטח כבר חלק ממכם יודעים ואם לא אז עכשיו תדעו שקניתי לפני כשבועיים Radeon 9550 128bit 128mb של ג'יגהבייט מיזגזאג בכל מקרה כרטיס נחמד+ אבל זה לא מספיק כמובן :] היום עשיתי לו OC והופתעתי לגלות שלמרות דאגותיי לגבי זה שאני לא יצליח לעלות את המהירויות הרבה מכיוון שיש לי מארז מעפן ולא מאוורר בכלל (למעשה אין לו שום מאווררים , כאילו רק ספק מעבד ופאן קארד) ה-OC הצליח לא רע בכלל :] אך למרות הכל , שוב הופתעתי לגלות שבשלב מסוים של ה-OC המעבד בסופו של דבר כן יגביל את הכרטיס קצת (לא כמו בהתחלה כמובן) המעבד 1.5ghz אינטל איך הגעתי למסקנה הזאת ? שתי אנשים בדיוק עם כרטיס כמו שלי בדיוק עם אותם מהירויות ועם מעבדים 2.4 ואחד 3.0 מקבלים 600-700 נקודות יותר ממני ב-3dmark 2003 ובמהירויות סטוק…

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  3. בשעה טובה קניתי מחשב וקדחתי טיפה במארז לעשות אותו מאוורר יותר ועכשיו, שניה לפני שהכל מתחבר חשבתי: ימינה? שמאלה? למעלה? לאן? הסיפור הוא כזה: יש לי מאוורר 120 אחד בצד ימין למטה על הפנל הקדמי שמכניס אוויר בציר X כלפי הדיסק הקשיח. יש לי עוד מאוורר 120 מצד שמאל למטה על הדלת שמכניס אוויר בציר Y על כרטיסי ההרחבה השונים. יש לי HD4870X2 שמוציא אוויר מהמארז ע"י המאוורר שלו. יש כמובן את המאוורר 140 של הספק TT QFAN 650W. עכשיו בא החלק שאני מתלבט בו: קירור המעבד שלי הוא Vendetta 2 שיידחוף אוויר בציר X לאן שאגיד לו. השאלה היא לאן לפי הנתונים הבאים: משמאלו של הונדטה קיים מאוורר 120 על הפאנל האחורי (נקרא לו 1) ומימין למעלה, על תקרת המארז, ממש מימין לספק יש עוד מאוורר 120 (נקרא לו 2). השא…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  4. לפי מה שנודע לי מ Zalman בסוף החודש יכריזו על 2 גרסאות חדשות של ה- ZM80A-HP At the end of this month we will release new GPU cooler calls ZM80C-HP and ZM-OP1 80mm Fan.

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  5. אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm‎ לפני : אחרי:

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by harur,

ברשותי 4 זכרונות: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G העובדים כרגע על 800 מגהרץ תחת מתח של 2.0-2.08 וולט ברצוני לשאול, האם הגדלת מהירות זכרונות אלו בביוס מ-800 ל-1066 מגהרץ, יכול לגרום לנזק לזכרונות או\ו למחשב? או אם בכלל כדאי לי

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by navk2,

אני כרגע על 750\1000. הOC נעשה דרך ATI TRAY TOOL, הכרטיס עבר בדיקת עומס דרך OCCT אבל שאני נכנס למשחק שכנראה יותר טובעני מבדיקת העומס, הכרטיס מתייאש אחרי 2 שניות ב3D. שניסיתי להעלות מתח דרך התוכנה היו לי אפשרויות רק למתחים נמוכים יותר מהנוכחי, שניסיתי להוסיף עוד משתנים לרשימה, הוא נתן לי לבחור בהם רק אם הכנסתי את אותו ערך שכבר קיים לי, שניסיתי להוסיף עליו אפילו ב 0.001 הוא היה חוזר לי מיד לערך ההתחלתי ומאפס את הקלוקים.(תמונה) יש אולי דרך אחרת להעלות את המתח שלא באמצעות מוד עיפרון ? עריכה : אוקיי, אחרי שקראתי קצת הבנתי שאין אפשרות לתת לו מתח מעל המוגדר בBIOS, שלפי מה שהבנתי זה בכלל 1.2, מישהו יכול לאמת ? ואם זה נכון אז למה אני לא מצליח ? מצאתי את זה : http://www.overclock.…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by White Eagle,

קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. Started by MachineX,

יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. Started by mt_nro,

אני מתכנן לעשות OC ל7600GT ורציתי לדעת האם ספק ג'נרי יכול להשפיע גם אם אני לא נוגע במתחים??

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. לפי התוכנה של הלוח (DS3) - הוא לא מתחמם מעל 38 מעלות. אבל כשאני נוגע בגוף קירור לו (סטוק) הוא חם מאוד, ולפי אינטואיציה כנראה יותר מ-38 (אלא אם הטמפרטורה של הצ'יפ עצמו נמוכה מהטמפרטורה של גוף הקירור. תגידו לי אתם). אני קונה קירור למעבד כדי לבדוק אם הוא יכול להגיע יותר רחוק (כי כרגע בבאס 420 הוא מתחמם מאוד, עד ל-65). אבל ייתכן שמה שעוצר אותי זה הצ'יפסט (ואז אצטרך להגדיר מתח). אמרו לי לשים מאוורר מולו, ויש לי מקום על המארז (6A21), אבל אמרו לי פעם שלהוסיף מאוורר צידי זה לא עוזר בכלל. מה דעכם? והאם יש קירור מומלץ לצ'יפסט, שקל להתקין? (הסטוק זה קירור פסיבי HEATSINK, בצבע זהב).

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by Mentally ill,

כשאני מנסה להעלות את ה-CPU bus בביוס ,המחשב כובה. ומאתחל את עצמו ופשוט מבטל את ה-oc. מוזר שהצלחתי להגיע רק ל-220 mhz כשהמקור עומד על 200. הכל עובד פיקס, יש קירור וכו',אבל פה אני נשבר.. כשמנסים להעלות מעל. יש השערות? אשמח לעצות איך להתקדם. e2180 Biostar 945GC Micro 775 kingston 667X2 freezer pro 7 rev2 תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by uguru1969,

מתלבט בין שני פיתרונות BIGTYPHOON עם מאורר חזק של TT SMARTFAN לבין SONIC TOWER עם אותו מאורר מי יתן את הביצועים הכי טובים למעבד כפול ליבה 3800 תודה

16. Started by shaharo,

עשיתי אוברקלוק לבארטון 2600 ל 2300 mhz העלתי את הבאס של המעבד ל 400 והורדתי את המהירות של הזכרונות ל333 וקיבלתי יחס 6:5 מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  17. מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.4Ghz לוח-אם:Asus P4V800D-X כ.מסך: Gecube Radeon9550xt 256mb 128 bit המאוורר והגוף קירור של המעבד הוא הסטוק שקיבלתי איתו החלפנו כמה פעמים את המשחה כי פתחתי את המאוורר והטמפרטורה עומדת על 44-48 במנוחה וכמעט 60 במאמץ והתוכנה שאני בודק איתה את הטמפ' היא : asus probe. שקיבלתי עם הלוח אם. על איזה גוף קירור אתם ממליצים כאשר התקציב עומד על 200-250 ש"ח. בבקשה עיזרו לי!!!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by Holy,

אז החלטתי היום לעדכן את גירסת הביוס של הלוח אם המעפן שלי 7VAXP ל-F11 (במקור היה לי F5) כמובן שלא הצלחתי לעשות עידכון בוינדוס כמו שגיגהבייט הבטיחו כי התוכנה שלהם דפוקה אז עשיתי עידכון בדוס והכל סבבה רק שיש בעיה אחת שכבר ניתקלתי בה כשעידכנתי פעם לF9 (ואחרי זה החזרתי למקורי כמובן) Gigabyte החליטו לעשות לי OC בלי לשאול אותי כלומר הם העלו את הבאס ל-136 למרות שאני קובע בביוס את השליטה על הבאס על Disabled או פשוט על 133 הבעיה היא שהזיכרן שלי לא עומד בזה ואני צריך להוריד לו את המהירות למישהו יש מושג מה עושים על הדרעק הזה?

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by X7-007,

Nanotherm BLUE II או Nanotherm PCM+ - Thermal management solution או ARCTIC SILVER 5 תודה, זה נועד לזיכרונות ולמעבד של הגי'פורס 6800GT

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by sagi_10,

שלום אני עשיתי אוברקלוק למחשב שלי(ראה מפרט) המודרבורד שלי נמצא על מהירות באס של 280 ואת הזכרונות אני שמתי בביוס על 133 (כי לפי מה שאני הבנתי עם אני שם את הזכרונות על 200 אז זה יהיה +המהירות של המודרבורד הזיכרונות היו צריכים לעבוד של באס של 280 נכון?) ואז אני בודק בוינדוס את המהירות של הזכרונות ואני רואה שהם על 180 במקום להיות על 133+80(80 זה מהירות הבאס..)וזה אומר שהם היו צריכים להיות במהירונות של 213 נכון?? אז למה הם לא במהירות שבה הם אמורים להיות?? בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  22. יש לי גיפורס 4mx440 והייתי רוצה לעשות לו אובר קלוגינג יותר מימה שיש לו עכשיו איך אני יכול לעשות את זה אולי יש דרך לעלות את המתח או משהו ודרך אגב יש איזהו מוד או תוכנה שתגרום לגיפורס שלי להפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש deus ex2 וכו כאלא שדורשים מצללי פיקסלים (pixel shaders)? (ליבה-360 זיכרונות -486)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. הנה המערכת שבניתי בתמונה הזו רואים הטמפרטורה מלמטה בצד ימין ומי שיש לו עין טובה יגיד לי שאני שקרן למה ? כי הכרטיס מסך שמופיע אצלי לא תואם מה שבמפרט המחשב שלי פשוט התמנות האלה צלמתי בתקופת הקיץ . והיו בפורום שהייתי רשום שם והעברתי לפה ותודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by ToMeRv32,

כמה V נותן חיבור מולקס/3 פינים/4 פינים?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by oitb,

מה הOC שאפשר להגיע עם הזיכרון הזה OCZ Platinum rev 2 ?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.