אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש בקרוב מאוד כרטיס מסך GeForce 7950 GX2 של XFX. אחרי חיפוש ארוך לא הצלחתי למצוא פיתרון קירור שתומך רשמית בכרטיס, פרט לפיתרון מוזר של חברת EGVA שמגיע עם הכרטיס שהם מייצרים, מישהו מכיר אולי פיתרון קירור כלשהו שכן תומך ? לא ממש משנה כרגע אם זה מבוסס מים או לא .... האם מוצר שתומך ב7900GT/GTX יתאים? תודה
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היום בבוקר הוספתי למעבד שלי קירור מסוג Scythe Katana 3. למחשב מארז מסוג Sonata III, ומכיוון שלא ידעתי לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הkatana 3, חיברתי אותו בצורה שמופיעה בתמונה. האם החיבור הזה אופטימלי למארז הזה, או שעדיף לכוון אותו לכיוון אחר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היו שמועות על רדיאטור כפול, ראשים חדשים..... ומאז שום דבר חדש... אז היכן עומד קירור מים תוצרת כחול לבן?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1-דבר ראשון איזה מבין החברות האלה עדיף? GEIL, CORSAIR, OCZ ואם בכלל יש בינהם הבדלים רצניים? 2-דבר שני כמו שאתם יודעים זכרונות אלה מגיעים אם צלעות קירור....אני רוצה להתקין חישן טמפרטורה על גבי הזיכרון האם אפשר להוריד מהם את צלעות הקירור לשים חישן ולהחזיר אותם? (אם כן אז איך אני עושה את זה?) ???
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות לפיתרון קירור קונבנציונלי ל P4 Willmate SOCKET423? ( לפחות אני חושב שזה 423 ). תקציב בערך 150- שקלים חדשים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסיכון, ואם יש סיכון ( אני מניח שכן) השאלה היא בעצם, איפה שקראתי פה ובפורומים המתח הגבוה המומלץ הוא 2.1V אני מניח שגם לשאר בזכרונות, אבל אני מדבר על עכשיו על הזכרון שברשותי. לפני איזה כמה שבועות העלתי את התדר של הזכרונות שלי בערך ל 1006MHz, או משהו כזה. ונתתי לו מתח של 2.3V ועשיתי בדיקות יציבות, ובאנצ'מרקים הזכרון אכן היה מהיר יותר, היה יציב כסלע.. אבל מצד שני בהיותי אוברקלוקר מתחיל, עדיין יש בי פחדים מסוימים. ,אחרי הכל לא בא לי להרוס לעצמי חלקים ( למי כן בא) הורדתי מתחים החזרתי את זה 835MHz, שזה מקביל ל OC של המעבד שלי שנמצא ב 3006Ghz 334x9 ( מפרט מלא בחתימה שלי) והיום... באחד הפוסטים פה הגעתי לביקורת על הזכרונות שברשותי, רק ששלי הם 2GB ושל הביקורת הם 4GB ו…
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות OC לכ.מסך שלי הדגם הוא 8800GTS 320MB הכרטיס הוא G80. הכרטיס מקורר ע"י DuOrb של TT ולפיeverest הטמפ' הוא: 37 GPU 42 GPU Diode 37GPU Ambient הטמפ' במנוחה. אין לי בעיות סרקולציה במארז ואין לי רכיב העובר את ה 45 מעלות. אם זה משנה המעבד הוא AMD Triple Core 8450 עם OC קטנטן ל2.4GHZ. הזיכרון הוא 4GB של A-Data מסוג Viseta Extreme. יש לי RivaTuner אבל אני לא יודע איך להשתמש בא. הקלוקים לפי התוכנה הם: CORE 513 Shader clock 1188 Memory 792 תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי,אני מחפש להחליף את כל הקירור במארז חוץ מהכרטס מסך(בגלל עניני אחריות). אני מחפש קירור למעבד(אינטל E8400)עם אפשרות שאני אעשב בעתיד OC קל ביותר.אני מחפש גם 2 מאוררים 120.חשוב לי שיהיו שקטים ככל שאפשר במסגרת התקציב. תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
סידרתי קירור והוחלף לוח אם ומחשה טרמית למעבד חודשה... חוץ מהטמפרטורות יש בתמונה המצורפת גם מתחים האם הכול בסדר? והאם יש "ספייר"? הלוח אם של ASROCK המעבד הוא 3.0 GHZ ליבת פרסקוט.... האם המתחים בסדר והטמפרטורות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה פשר ההבדל בין הטמפרטורות של הליבות לבין טמפרטורת המעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך הוא בOC? וראיתי באתר שלTT שהוא שוקל משהוא כמו 800 גרם!! זה לא נראה לי הגיוני מעבד northwood בסוקט 478 הbigtyphoon מתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף קירור ואני מתלבט בין ה- Freezer 7 Pro ל- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan מה בידיוק ההדבל לא הבנתי ... מישהו יוכל לעזור לי פה ? בקיצור מה הכי כדי לי לקחת מבין שתיהם...
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב , ראשית חיפשתי וחיפשתי בפורום לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך לעשות את OC . קניתי במיוחד ת'מעבד הזה כי הבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות ממש גבוהות באוברקלוקינג טוב . יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE +3800 היזכרון שלי הוא 1 GB של PQI. כל המחשב עובד במהירות של 677MHZ הלוח אם שלי הוא AM2 של ג'יגה בייט . מיותר לציין שקניתי מאוור ענק בנוסף למאוררים הקיימים שבמחשב כדאי לעשות OC. השאלה היא איך אני עושה לו OC יעיל. כמו כן יש לי כרטיס מסך של ATI מסידרת 1600 שלי הוא ה XT . האם OC יעזור בשיפור הביצועים ?? אם כן איך אני עושה את ?? נ.ב אין לי הרבה ידע בזה אז אשמח למדריך ו הסבר מפורט כמה שיותר . אם אפשר לעשות את הכל רק עם תוכנות בלי להתעסק בהוצאת המעבד והחלפת רכיבים פיסית - מה …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי , אני בדילמה , יש לי AMD 3200 939 וכרטיס 6600GT (שכבר כתבתי עליו בשירשור אחר). על הכרטיס יש קירור arctic cooler וכל שאר המחשב בתצורת stock. זיכרון 1GB של קינגסטון , כל זה במארז רגיל של 290 שקל :-) אני מעוניין לעשות OC למחשב ויש לי 2 אפשרויות : 1. קניית מארז גדול יותר (ה armor jr נראה לי מדליק) והתקנת bigwater למעבד (או ה 745...) 2. התקנת typhoon למעבד . החלפת מארז לגדול יותר תורמת גם לקירור , נכון ? מה התחזוקה הנדרשת בכל מערכת (בקרת מיים פעם בחודש ? ניקוי אבק כל שבועיים ? ) ומה יותר כדי / עדיף ? תודה רבה על העזרה .
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול את ה-CM 690, אשר מגיע עם 3 מאווררים: Front :120 mm Blue LED fan x 1, 1200 rpm, 21 dBA, Rear : 120 mm standard fan, 1200 rpm, 21 dBA, Top : 120 or 140 mm fan x 2 (optional), Bottom : 120 mm fan x 1 (optional), Left: 120mm fan x 2 (one is optional)-up to 140mm fans הבעיה היא שהמאווררים האלה רועשים מדי עבורי. רק לצורך השוואה, ה-BIG TYPHOON VX שלי מוציא16DBA 21DBA זה כמעט פי 2 רעש מ-16DBA. לכן, אני מעוניין להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר. לא אכפת לי אם הם יהיו קצת פחות יעילים ממה שהגיע עם המארז, אבל חשוב לי שהם יהיו שקטים ושלא יתפרקו אחרי חודשיים. 1. מה כיוון המאווררים הנוכחיים (אויר פנימה או אויר החוצה)? 2. האם ניתן לקנות מאוורר עם פילטר נגד אבק? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
צריך להמהיר לחבר שני מחשבים זהים עם Q6600 על לוחות Gigabyte GA-965P-S3, מארזי צ'יפטק. מקווה להביא אותם לאיזור ה-3.5Ghz לעבודה 24/7. מכיוון שאני מכיר את הלוח והקירור המחורבן שיש לצ'יפסט אני מניח שמעבר לקירור חלופי למעבדים, אצטרך להחליף גם את הקירור לצ'יפסט. מבחינת הקירור למעבד, חשבתי על ה-Tuniq Tower 120 בעקבות ההשוואה של HardOCP: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQwMiwxNCwsaGVudGh1c2lhc3Q= את ה-Tuniq אני יכול לקנות ב-250 ש"ח וללא צורך במשלוח. ה-Thermalright Extreme יקר מדי ולא זמין מספיק, ולכן הערך לכסף שלו לא מצדיק את האקסטרא השקעה לדעתי. ה-V1 גם יקר יותר וגם מציג ביצועים פחות מוצלחים, למרות שאינו דורש פירוק של לוח האם, בכל מקרה אצטרך לפרק את הלוח…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-