עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrecK,

יש לי e6300 ועכשיו כשאני רק גולש באינטרנט הוא ב 79 מעלות. בדקתי בתוכנה TAT אני לא מצליח להיכנס לביוס כדי לבדוק שם מעלות אז אני מסתמך רק על זה. אני גם לא יכול לפתוח את המארז כי זה יבטל את האחריות על המחשב אז מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by din707b,

שלום אנשים, התוכנה מטרת את מצס הטמפרטורה של לוח האם והעמבד בדיוק וללא בעיה. כמו מטרת את מהירות הסיבובים של מאוורר המעבד והמארז. הבעיה מתחילה כשאני בוחר בתפריט Q-FAN מה שאמור להתאים את מהירות סיבובי המאווררים בהתאם לנתוני הטמפרטורה. אלא שבפועלה ברגע שאני מפעיל את הפונקציה הזו אכן המאוורר של המעבד יורד מ- 3000 RPM ל0 1500 RPM וזה הגיוני בטמ' מעבד של 31 מע'. הבעיה היא במאוורר המארז - מאוור שבא עם מארז COMUCASE ברגע שאני בוחר מתוך ה- PC PROBE את הופציית ה- Q-FAN המאוורר של המארז משתגע מפסיק לעבוד לחלוטין ! אח"כ קובץ למהירויות קטנות של 800 RPM לשניות בודדות ושוב חוזר חלילה. והתוכנית מדווחת על כשל במאורר המארז והטמפרטורות של המארז והמאוורר עולות מייד. ניסיתי להוריד תוכנה מהאתר …

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  3. שלום. הוספתי ללוח אם ישן 2 מאוררים,ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים יחד,אפילו שהם מחוברים לחיבור FAN,והם תקינים. מה לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  4. ומה זה "קירור סטוק" ? שאתם חוזרים עליו כל הזמן ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by spankus,

יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.

• 3 תגובות
    • 396 צפיות
  6. Started by McMerc,

אני רוצה גוף קירור לפרסקוט הרותח שלי, שיהיה שקט ויעיל בסביבות 175 ש"ח. שאלתי פה פעם, והמליצו לי על הקירור הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KATANA&cart=1174872445393231〈=heb שעולה (עם משלוח) 170 ש"ח. עכשיו שבדקתי קצת, ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693 שעולה (עם משלוח) 205 ש"ח. חשוב לציין שה-NINJA הוא מתצוגה. השאלה שלי מה יותר עדיף, ה-KATANA או ה-NINJA. אני חושב להזמין מחר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by N.S,

רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  8. Started by esoreanu,

האם זה בר ביצוע? בלי לגרום למחשב להישמע כמו טרקטור... ולקחת בחשבון שאני רוצה אולי גם לרכוש את ה- 8800GTS מה שיוסיף עוד חום למערכת...

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DimRah,

האם אפשר וכדאי לעשות OC על לוח אם Gigabyte GA-946GZ-DS3 Rev3.3 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M? וכמה זה מקסימום יתן לי Boost למערכת?

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by Lol10k,

התוכנה "די" מזייפת.... מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת מעלות במחשב?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  11. הprescot 3GHZ 478 שלי מקורר עם bigwater כבר שנתיים ודי נמאס לי למלא מים כל כמה חודשים. הסיפור מתחיל כשנגמרו לי המים בבקבוק והמים המיוחדים האלו עולים איזה 70-80 שקל. אני בכלל מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב אולי כדאי להחזיר אותו לקירור אוויר הבעיה היא שמתי שהחלפתי לקירור מים שברתי לו את התושבת למאוורר אבל יש לי לוח אם מת שאפשר לקחת ממנו תושבת וגם מאוורר . הנה רשימה שאלות שהם גם רשימת פתרונות פוטנציאלים שחשבתי עליהם - יש איזה מים יותר זולים שאני יכול להשתמש בהם ? - כדאי לי בכלל להתחיל לפרק את המחשב והלוח המת ולנסות לחבר את המאוורר של הלוח המת? - אני קצת אצלן ולא בא לי כל כך לפרק את הלוח ולהרכיב אותו מחדש (הרבה בלגאן בשביל הגרוטאה הזאת) . -האם יש קירור שיהיה תואם לברגים של הגוף …

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  12. אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Nirro,

שלום. המאוורר הוא מסוג AC FAN 12 הוא בעל חיבור 3 פינים. אני מחבר אותו ללוח 965P-S3 לחיבור ה- SYS FAN שהוא בעל 4 פינים. (כלומר פין אחד לא מחובר אבל ע"פ המגרעת זה החיבור היחיד האפשרי). ב-Bios האופציה של Smart FAN ב-auto. (ניסיתי גם לשים ב-Intel QST). בכל אופן אני רואה שהמאוורר תמיד מופעל במהירות מקסימלית (בערך 1600RPM), לדעתי השליטה במהירות המאוורר לא עובדת. אפשר הסבר איך לתקן את זה ? (בנוסף יש לי AC 7 על המעבד E6700, והמעבד בד"כ על 28-34 מעלות. אין OC). תודה.

• 12 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום לכם התחלתי לא מזמן באובר קלוק למעבד... בינתיים הגעתי לבאס יציב של 280 ואלו הפעולות שביצעתי... העלאת הבאס ל280... הורדת מכפלת ה HT ל4 הוספת 10 אחוז מתח למעבד... לא נגעתי בזכרונות או בבאס של הPCIE כי אני לא ידוע מה לעשות שם... כיצד ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר?

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 403 צפיות
  16. Started by MoMo-P,

אם אני בטמפ' 45-48 ללא מאמץ ובמאמץ מגיע ל-58 זה בסדר ?? או שהמקסימום המומלץ הוא 55 ?

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  17. כותרת. אם זה גורם לביטול האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:02:39 תענו לי בבקשה זהה דחוף

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by HoLy4EvEr,

אוקי אז ככה....כרגע אני על OC כזה: 375 FSB 4:5 זכרונות על 5-5-5-15 מתח מעבד רגיל לא נגעתי כול שאר המתחים על AUTO עכשיו ניסיתי לעשות 1:1 400FSB וכמובן שלא יציב עכשיו שאלה לעלות מתח רק למעבד?כי ברגע שאני מעלה בדרגה אחד יותר כבר הטמפ של המעבד במנוחה על 45C קיצר השאלה שלי העם לעלות רק למעבד ולראות מתי יתייצב ומה הטמפ שיהיה מותר לי להשאר איתה? נ.ב מפרט בצד ןאני רוצה להוסיף שאני על קירור BT

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by jamess123,

שלום יש לי מעבד PD 945 3.4GHZ לוח INTEL DG965WH זכרון 1*1024MB של ADATA 533MHZ CL4 כרטיס מסך בנוי אני מחפש תוכנה ל OC ותפרטו איך אני עושה OC קראתי הרבה לא ממש ברור לי ,במעבד הישן P4 1.6GHZ עשיתי OC דרך ה BIOS , בלוח החדש אני לא רואה אפשרות כזאת בביוס . *** בתוכנת FANSPEED לא ראיתי לוחות של אינטל תודה...

• 3 תגובות
    • 382 צפיות
  20. אני מקבל טפרטורה לא ברורה של AUX -מינוס מעלה אחת זה הגיוני? במעבד אני מקבל 38 במנוחה /43 במאמץ שזה רגיל כרטיס מסך 29 במנוחה /38 במאמץ גם רגיל כנ"ל לגבי הקשיח , אני רק לא מבין מה זה ה-AUX הזה ואיך הוא נמצא פעם במינוס מעלות ופעם הוא מגיע גם 10 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by donAM,

שלום יש לי כרטיס של EVGA GTS88 שהוא עובד על 60 מעלות בXP במשחק כמו BF2 שהכל ההגדורות על HIGH הוא מגיע ל 84.. אני יודע שהם כרטיסים שמתחחמים אבל עד כמה....? האם זה בסדר או צריך לחושב על פתרון קירור .. ואם כן אשמח למלצה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by eliad3d,

שלום, רציתי לשאול אם ה מאוורר golden Orb של TT, יתאים למעבד E6300 וללוח אם LGA775? ובכלל אם הוא רצוי

• 1 תגובה
    • 417 צפיות

דיונים חדשים בפורומים